Cuvânt sau text pus în fruntea unei lucrări sau a unei părţi distincte a ei, indicând rezumativ sau sugestiv cuprinsul acesteia

sari la comentarii

Noi, la mine la serviciu, şedem împărţiţi pe departamente, după cum se şi cuvine, da? Iar departamentele ăstea şed într-o clădire, împărţite pe etajele clădirei, care este împărţită şi dânsa pe aceleaşi etaje, da’ din alt punct de vedere, că nu ne-om îngrămădi tăţi într-un birou ca sarmalele publicitare, iar din restu’ să facem sală de net.

Iar departamentul meu (formal spus, căci, de fapt, eu aparţin departamentului şi nu el mie) se află pe acelaşi etagiu cu departamentele DTP şi PR. Nu vă fac aici organigrama, să puteţi fura plăjmile, că oricum e păzit totu’ de-un serviciu de ăla ce nu ne lasă nici pe noi înşine să intrăm, dacă nu ne sucesc mâinile înainte până recunoaştem.

Departamentul meu, că tot veni vorba, este Creaţia (aşa îi zice), iar etajul nostru e cel de vârf… înţelegeţi, deci, aura divină ce i-o conferă particula “meu”, din sintagma “departamentul meu”.

Bun, şi precum noi suntem lângă PR aşezaţi, eu aud fără să poftesc tot ce vorbeşte PR-ul la telefon cu oricine. Nu aud ce zice oricine, dar nu contează, că aud mai mult decât destul din ce zice PR-ul către oricine. Şi la CÂT zice PR-ul, când îşi dă drumul a zice, nici nu ştiu dacă cineva mai poate zice ceva pe lângă.

Şi din ce zice PR-ul, mi-am dat eu seama fără drept de apel că PR-ul ştie foarte clar că nu este dorit. PR-ul este perfect conştient cu sine şi acest statut. De ce? În primul rând, logic, PR-ul se ocupă de probleme. Dacă nu sunt probleme, PR-ul tace. Dacă sunt probleme, cine vorbeşte? PR-ul. “Sinceramente”, PROBLEME, morfologic vorbind, încep cu PR. PR-ul e începutul tuturor PRoblemelor. PR-ul e prescurtarea de la PROBLEME, nu de la Public Relations. Deşi problemele PR-ului nu sunt scurte deloc, iar PR-ul nu le prescurtează decât lingvistic, că de adevăratelea – le lungeşte.

Şi de ce zic că PR-ul e conştient de asta? Pentru că toate discuţiile PR-ului încep cu “scuză-mă că te deranjez”. Piariştii n-au nici o jenă să sune fix când te deranjează. Şi de aia îs şi atât de siguri pe ei. Ei nu ÎNTREABĂ dacă te deranjează, ei îţi SPUN că te deranjează, în caz că nu-ţi revii din şocul situaţiilor în care PR-ul n-are nici o greaţă să te deranjeze. “Scuză-mă”, de la începutul convorbirii e doar o formalitate, dar ei, în realitate, doar îţi fac foarte clar că ştiu că te deranjează.

Doar foarte rar PR-ul te va întreba ceva care are o vagă tentă de politeţe: “Poţi vorbi un minut?” Greşit! Nu le pasă. Grija lor este dacă poţi ASCULTA un minut, dacă eşti capabil neuronal să bagi la cap ce au de gând să-ţi zică într-un minut, după care să taci naibii din gură, că s-a terminat minutul, iar ei au treabă. Mai ales că tu n-ai ce vorbi, mai ales când îţi vorbeşte PR-ul.

Faceţi un test. Când vă sună un piarist, răspundeţi, puneţi telefonul pe masă, aşteptaţi minutul, ridicaţi receptorul (veţi auzi cum se face linişte pentru prima dată, din partea PR-ului), spuneţi că aţi înţeles. Apoi începeţi să-i întrebaţi de sănătate. De cum merge treaba. De familie. De orice. Mult. Cu drag şi vădit interes. Şi număraţi metodele prin care PR-ul încearcă să încheie conversaţia. Între cele mai populare:

“Stai, că mă sună altcineva.” – Fals! Pe piarişti nu-i sună nimenea. Piariştii sună pe toată lumea.

“Mi se termină bateria” – Eronat. Piariştii vorbesc cu telefoanele la încărcat, fiindcă ei sună încontinuu. Ei nu se ridică de la birou, fiindcă în timp ce vorbesc, trimit mail-uri. Celor cu care vorbesc.

“Tre’ să plec de la birou, te sun când revin.” – MINCIUNĂ! Piariştii sunt acasă la birou, în sensul că biroul lor este acasă, iar acasă nu este. Este birou. Deci n-au un’ merge. În plus, pe piarişti nu-i cheamă nimeni. În cel mai bun caz, ei se duc, dar nu de la birou, unde rămân mereu măcar cu un picior. De asemenea, PR-ul nu “revine” niciodată, nici cu informaţii, nici cu lămuriri, de unde şi expresia lor preferată în caz de criză: “Revenim cu lămuriri când avem mai multe informaţii”. Citatul ăsta este un eufemism pentru Apocalipsă. Când ai închis telefonul, ai lăsat PR-ul să plece sau îl aştepţi să se întoarcă, de fapt, AŞA RĂMÂNE CUM A ZIS EL! PR-ul.

Şi tot din domeniul publicitar…

De ce nu se pot schimba ring-tone-urile de la reacţiile organismului uman? Gen râgâială, căscat, sughiţ, strănut, pârţâială etc.? De ce? Adică în loc de “râg”, “aaaah!”, “hâc”, “hapciu!” sau “fâsss”, să fie… altceva. Un mp3? O sonerie? Că la telefoane-ţi poţi pune “râg”, “hâc” sau “hapciu!”, “fâsss” unde vrei, atât la mesaj cât şi la apel. Invers de ce nu s-ar putea? Şi să se vândă ca spaţiu publicitar audio. Scurte inserturi tematice. În loc de râgâială, un brand de bere, în loc de căscat, ceva hotel… se găsesc…

- “Jeg.ro!”
- Ptiii… Tu te-ai?… Pfuuu… Deschide geamu’.

Şi de ce se merge la înmormântări? Dintre toate ocaziile cretine la care nu vrei să meri, înmormântarea e şi cea mai urâtă, dar şi cea în care fericitul sărbătorit nu se poate supăra pe tine.

Între alte noduri căutate în papura prieteni-mii, până acum am numărat: 1 tricou pe care scrie “call me miss problem”, unde “call me”, respectiv “problem” e cu roşu, iar “miss” mare şi cu argintiu, 1 tricou pe care scrie “Sweetwest tonight” (sweetwest, da, nu sweetest, nu EU am greşit) şi 1 tricou pe care scrie CU SCLIPICI “Fabulous Monday”. Purtat vineri. Nu că ar fi mai puţin tâmpiţel lunea. Să conchidem că e interzis de purtat, în general, haine cu zilele săptămânii imprimate pe ele, indiferent că acestea coincid cronologic. În aceeaşi ordine de idei, de ce nu se fac tricouri cu lunile anului?

Bun, iar Sia, înţeleapta de ea, aşa precum v-am prezentat-o, trebuieşte s-o păstrez, mai ales că deja m-or vânat paparazzii prin oraşiu, că nu-mi poci duce viaţa liniştit, cu familia…

Gata, e oficial, n-o mai pot returna. Da’ e înţeleaptă şi frumoasă, v-am zis, ne e de folos. Despre înţelepciune vorbim în poll-ul următor. Acesta, din poza de mai jos, este panoul de deasupra biroului meu de acasă.

PanouMic

[îl puteţi observa în contextul camerei aici, în trecut, când era mai gol, iar full-size aici]

Întrebarea este…

Ce de pe el a deranjat-o pe fată într-atât cât să fută o criză de isterie, semnul întrebării.

Desemnaţi obiectul şi argumentaţi.

Se răspunde cuminţel la comentarii.

Premiul cel mic: în cazul găsirii elementului de pe panou ce a enervat don’şoara, elementul devine al dvs.

Premiul cel mare: în cazul găsirii elementului de pe panou ce a enervat don’şoara, PLUS argumentaţia corectă (aproximativă) a de ce a enervat-o, primiţi orice obiect vă doreşte sufleţelul, de pe întreg cuprinsul panoului (mai puţin “hârtia va fi roz“, desigur).

Vă rog…


194 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 8, 2008 la 22:47
  link permanent
  Valeriu Cuc zice ca:

  Pozele de buletin.

 2. Iulie 8, 2008 la 22:48
  link permanent
  Valeriu Cuc zice ca:

  First.

 3. Iulie 8, 2008 la 22:49
  link permanent
  Valeriu Cuc zice ca:

  Sau mă rog, pozele cele două micuţe.

 4. Iulie 8, 2008 la 23:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io nu zic nimica. Decât că să argumentaţi. Şi să ghiciţi. Da’ nu zic. Io nu zic. Nici ăsta nu se pune ca zis. Este doar o intervenţie administrativă.

 5. Iulie 8, 2008 la 23:00
  link permanent
  Cornel zice ca:

  poza lui Adela Sabou

 6. Iulie 8, 2008 la 23:02
  link permanent
  antidarius zice ca:

  inelul. pen’ ca al cui dracu e?

  astept premiile

  mori

 7. Iulie 8, 2008 la 23:04
  link permanent
  keshishian zice ca:

  tu glumesti, nu? evident ca glumesti. in primul rand ca pretena ta e blonda. cel putin de la spate. asa ca orice chestie, chiar si argumentata, o putea enerva, deci cred ca intrebarea ta e deplasata. in alta ordine de idei, tu glumesti. dar asta stiam deja. panoul are 3 hartii agatate ce, pesemne, contin texte de necitit si, apoi, rezemate de panou stau teancuri de cacaturi paper. exclus de elucidat! prin urmare nu cred ca poza aia fix cu fata ce se uita gales si nici pozele de buletin nu cred ca o scoteau din sarite. in fond de unde atata gelozie. doar esti deja al ei, mai ales ca ea urla si face crize de isterie, deci nu te puteai opune. in plus e blonda si face sex. chiar ce idee, sa nu ramai cu fata blondo-satena…era o aberatie! in rest, cred ca enervat-o biletul roz catre traian sau poate vreun citat din kant, scris la deruta pe care ea il gaseste trivial si nepotrivit conceptului de constiinta. zi, zi, asa-i ca asta o enervase! draga de ea! stim, e si inteleapta si frumoasa!
  inteleg acum de unde ti se trage: lucrezi la “creatie”. Dumnezeii publicitatii. asta poate pe alte taramuri, in Romania se recicleaza si se fac reclame cu betivi si casnice.
  pr in romania nu se exista, ca sa te parafrazez. astia doar dau mailuri cu acele comunicate de presa si apoi te suna sa te intrebe daca l-ai primit si ce faci tu cu el in momentul ala.
  succes!

 8. Iulie 8, 2008 la 23:05
  link permanent
  antidarius zice ca:

  blonda ti-ai luat? vaaaai de capu meu.

  adica nu era suficient ca esti prost acuma esti si proasta

 9. Iulie 8, 2008 la 23:07
  link permanent
  antidarius zice ca:

  @keshishian

  de ce te-ai nascut?

 10. Iulie 8, 2008 la 23:09
  link permanent
  keshishian zice ca:

  antidarius, tu esti de la creatie sau de la pr? sau mai rau, esti blond de la spate. eh, nu toti suntem perfecti.

 11. Iulie 8, 2008 la 23:53
  link permanent
  Purik zice ca:

  Poza cu fata, sigur aia e.
  Ca de ce tii tu poze cu foste fete. foste jeg-arite. jeg-oase.
  Mno? Aud?

 12. Iulie 8, 2008 la 23:58
  link permanent
  Aurelian zice ca:

  Eu zic ca i s-o sculat de la căcatul ăla negru cu roşu prins cu lanţul de la unghiera de pin-ul ăl’ verde. Eu nu mă prind ce e din poză.

  Ah, iar explicaţia e simplă: Există, deci e motiv de isterie. Nu contează ce face, cum arată, cum miroase, sau dacă este din acest univers..

 13. Iulie 9, 2008 la 00:47
  link permanent
  anca zice ca:

  banuiesc ca daca ai lansat ghicitoarea publicului, raspunsul e mai putin evident decat ‘poza cu tipa care se uita pe sub sprincene’. o sa merg pe felicitarea de invitatie la nunta
  also, dintre toate eu pe aia as vrea-o :d

 14. Iulie 9, 2008 la 00:55
  link permanent
  Denisa zice ca:

  Baloanele roşii de la PSD? :P

 15. Iulie 9, 2008 la 00:55
  link permanent
  CiumaAlbastra zice ca:

  E blonda = e isterica.
  Criza ei nu a fost stimulata de nici un obiect aflat pe panoul tau => Face crize de isterie din pura placere, e un hobby, e un fel de pescuit pentru mine. SAU: O fi ceva test de anduranta pentru nervii tai mai Jeg`ule ? :P

 16. Iulie 9, 2008 la 01:03
  link permanent
  Silviu zice ca:

  Cred că e textul extras din oprele lui Shakespeare ( hârtia cât casa, scris pentru cei cu disabilităţi ). Domnişoara sau doamna, depinde după caz, vărstă şi stare civilă, nu ştie limba engleză. Cerând asistenţa lui Darius, care desigur a refuzat manierat, o fost nevoită să îţi omoare unul din cei doi neuroni rămaşi. Celalat neuron fiind Emo, s-a şi sinucis. Vidul astfel creat a determinat un colaps mintal ( săraca a făcut spasme ) .

 17. Iulie 9, 2008 la 01:38
  link permanent
  DaniCozma zice ca:

  cum sa nu se supere cand ai un loc de atarnat verigheta

 18. Iulie 9, 2008 la 07:14
  link permanent
  fanu' de peste oceanu' zice ca:

  poza cu sfintu darius, ca ea e foarte religioasa, si poza e sacrilegiu. deci eu am cistigat, right? \:D/

 19. Iulie 9, 2008 la 07:48
  link permanent
  krakilla zice ca:

  shiiiiit! mi-a luat-o asta de peste ocean inainte. el trebuia sa doarma la ora asta… ma rog, la ora aia, care este… la ei. sa nu-mi spui ca a castigat!

 20. Iulie 9, 2008 la 07:57
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  Uai, e asa de simplu, ca şi rotundul nectarinei ce tocmai o îngurgitez. Băieţii aştia nu-s atenţi la detalii. E vorba despre acea tentativă de felicitare cu cei doi miri, şi criza s-a declansat apoteotic la inexistenţa unor feţe, care bineînţeles trebuia să fie una a ei şi una a domnisorului Jeguţ, repartizate după pofta imaginaţiei fiecaruia. Când mă vei anunţa câştigătoare, binevoieşte a înlocui acel panojeg cu un cântec, ştim noi cine să îl cânte (şeful Dumnejegului).

 21. Iulie 9, 2008 la 07:58
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Io mizez pe hîrtia aia cu codu’ de acces..că şi gajică-mia avea un cod de acces pe wall-of-fame-ul ei de acasă şi de cîte ori o întrebam ce reprezintă, mă tachina şi nu-mi zicea de unde e. Mă obseda deja ideea că ştiu că-i un cod de acces, dar nu ştiam la ce face acces.. :)
  Ştiu că n-am cîştigat.

 22. Iulie 9, 2008 la 07:58
  link permanent
  krakilla zice ca:

  intai ti-ai dat pe blog id-ul de mess. acum ti-ai dat si adresa… ma bucur ca nu suntem o natie de obsedati, ca aia de peste “oceanu’”, ca nu mai aveai liniste. nu, nu ma refeream la fanu’, ma refeream la americani!
  PS: amandoua sunt copiate deja de mai multe ori pe hardu’ subsemnatului si scrise pe niste biletele aruncate strategic prin casa alaturi de pozele pe care ti le fac, din cand in cand, in fiecare zi!

 23. Iulie 9, 2008 la 08:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, a mai fost şi adresa imobilă şi telefoane şi tăte pe Jeg. Şi prin alte părţi. Că dacă îi să m-omoare cineva, măcar am ce scrie pre Jeg. (Încă nu anunţ câştigătoru’ şi prin asta nici nu zic c-ar fi câştigat cineva.) Deniso, aia era cândva o floricică Jeg modelată din baloane de alea lungi. :P

 24. Iulie 9, 2008 la 08:19
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  eu cred ca fatuca a “futut” o criza de isterie pentru ca nu avea ce “phute”. o fi avand darius probleme de “putut”.

 25. Iulie 9, 2008 la 09:09
  link permanent
  Adela zice ca:

  Mi-ar placea sa cred ca poza mea sau macar a Liei, da’ ma gandesc ca fiind o fatuca cuminte a deranjat-o CACAlendarul tau cu Sfantul Darius. Mail the present to the agency. I said now.

 26. Iulie 9, 2008 la 09:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Abdelă, draghe, să ziiicem că dacă ai avea dreptate (şi nu zic că nu ai)… (NICI CĂ AI)… S-a mai zis…

 27. Iulie 9, 2008 la 09:18
  link permanent
  Adela zice ca:

  Tu crezi ca eu citesc restul comentariilor? Sa fie pe fucsia. Like I said, mail it. Fenks, doll!

 28. Iulie 9, 2008 la 09:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ restu’ comentariilor te cetesc pe tine. Aşa, mai departe.

 29. Iulie 9, 2008 la 10:08
  link permanent
  Floca zice ca:

  Cred Ca Poza Cu tine in chip de mesia ! Ca stie ca esti al draq…. si nu ii place cum ai iesit in poza ….si in plus o mai enerveaza ca nu ai facut ordine pe panou unde ai pus si poza cu ea !!!!!!!!

 30. Iulie 9, 2008 la 10:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, tăţi că poza cu mine, deja sunteţi trei. Treceţi mai departe.

  Da’ unde-s Biblio şi Toady…

 31. Iulie 9, 2008 la 10:31
  link permanent
  toader zice ca:

  prin zona. atata ca la partea cu piaru sunt de acord si nu am nimic a adauga sau scadea.

  in ceea ce priveste ce-i pe panou si poate isteriza o gagica e destul de clar pentru tata lumea si stim de ce. treaba e ca putini isi dau cu parerea fiindca stim cu totii ca nu te tii de cuvant. de cand asteapta baietul cela lanterna? sau cre’ ca se face un an de cand ai fagaduit moscosul si nic’.

 32. Iulie 9, 2008 la 10:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toate vor veni. În articolul viitor, mna!

 33. Iulie 9, 2008 la 10:38
  link permanent
  verbiaj. zice ca:

  poza cu ea insasi, ca iesise prost in ea si nu-i placuse cum ii cazuse in cap lumina de la fotosuting. ps. indragosteste si tu de tine gagici mai mari si in acelasi timp mai in varsta cu mai multa experienta de viata si de moarte, care nu se oftica din orice si care te iubesc asa cum esti cu rele si mai ales cu rele. ma ofer eu.

 34. Iulie 9, 2008 la 10:39
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  Tărtăcuţa mea mai consideră ca acea criză de isterie a fost de fapt o alergie la dezordinea tabloului şi apoi a făcut isterie că nu ţi-ai dat seama de suferinţa ei alergică. Aşa şi-a dat seama, irevocabil, că tabloul reprezintă ordinea gândurilor tale, şi i-a fost frică să nu o rătăceşti pe acolo. Sărma(l)nuţa, drag îmi e de inima ei (dacă ăsta fuse motivu).

 35. Iulie 9, 2008 la 10:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Verbiaje… care poză cu ea? Pune toate cratimele…

  Uno: E o dezordonată şi împrăştiată ea însăşi, eventual era geloasă că o-ntrece panoul; dar nu.

 36. Iulie 9, 2008 la 10:45
  link permanent
  toader zice ca:

  verbiaj trebe sa fie arpi. ca doar el se ofera mereu sa te iubeasca nereconditionat.

 37. Iulie 9, 2008 la 10:51
  link permanent

  Este vorba de acel ac de siguranta sau ceva de acest gen ( nu sunt sigur ce e) agatat pe panou. Cred ca a enervat-o pentru ca nici ea nu a stiut ce e, exact. Adica din acelasi motiv pentru care ma enerveaza pe mine.
  Mai cred (uneori, in special dimineata) si ca am foarte multe lucruri in comun cu Sia, dar si cu Darius, pe care ii confund de multe ori intre ei si/sau uneori ma confund pe mine cu Sia sau/si cu Darius.

  E posibil si sa fie faptul ca obiectele de pe panou “scriu” SIA. Daca le privesti cu atentie timp de o jumatate de ora incontinuu, fara sa clipesti, devine clar. E fantastic. Dar foarte enervant.

  Pe panou mai este si o pioneza stinghera in coltul din dreapta sus, infipta complet fara rost fix in colt, neavand alt rol decat acela de a enerva si de a scoate din sarite privitorul care se concentreaza pe vizualizarea textului “SIA” format din obiectele de pe panou, conform metodei descrise mai sus.

  Daca am castigat vreau pioneza din coltul din dreapta sus, din simplul motiv ca nu mai vreau sa stea acolo si sa ma enerveze. Chiar daca nu voi mai vedea niciodata panoul (desi e greu de crezut, pentru ca mi l-am pus desktop background), voi sti ca pioneza e acolo si deranjeaza vizualizarea.

  Cu respect,
  Canalia Suprema ………. si/sau Darius sau Sia, nu mi-e foarte clar.

 38. Iulie 9, 2008 la 10:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Canalio, eşti blondă, da’ simpatic, precum Sia, cu care te identifici. Te iubesc. Mai departe.

 39. Iulie 9, 2008 la 10:57
  link permanent

  Si eu ma iubesc. TE iubesc, am vrut sa spun.

 40. Iulie 9, 2008 la 11:03
  link permanent
  Grg zice ca:

  periutza neagra prinsa cu piuneza albastra pentru ca poate fi atat de la un aparat de ras cat si de la un epilator (???) sau alta dubiosenie si daca sta acolo inseamna ca nu o folosesti. Sau poate ii trebuia ei.
  Dar nu o vreau :(

 41. Iulie 9, 2008 la 11:06
  link permanent
  Grg zice ca:

  dubiosenia roz pitita in stanga sus in colt, pentru ca iti taie din masculinitate.

  am voie sa le iau la rand, nu?

 42. Iulie 9, 2008 la 11:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hopa! Omu’ o găsit o breşă în concurs. Deci nu. :P Periuţa neagră e de la un aparat de ras, curăt tasatura cu ea. Aia roz e un post-it în formă de “ok”, cu degetu’ mare sus… sau auto-stop, dacă vrei s-o iei aşa. După tine toate-s dubioşenii, oricum.

 43. Iulie 9, 2008 la 11:28
  link permanent
  mirmen zice ca:

  :P dragă jegosferă mare atenţie la detalii precum înţelesul lui “PE”…hai, cine-i piua-întăi :) )

 44. Iulie 9, 2008 la 11:28
  link permanent
  Valeriu zice ca:

  Că scrie Jeg pe perete, în colţul pozei, ca la cocalari.

 45. Iulie 9, 2008 la 11:35
  link permanent
  sepukku zice ca:

  Cu siguranta ca poza cu El avand aura.Domnisoara a considerat ca nu are inaltimea spirituala necesara sa se impreuneze cu ceva divin.Si si-a varsat dracii in alta parte.Pe Moafle probabil.

 46. Iulie 9, 2008 la 11:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bă, ce-aveţ’ băi cu blafemuia de pe calendaru’ cu Sf. Jeg, voi nu vă cetiţi între voi?

  Mumă-mea aduce o nouă dimensiune bine punctată la panou… Da’ nu susţiu că aia-i cea corectă…

 47. Iulie 9, 2008 la 11:57
  link permanent
  verbiaj. zice ca:

  una din ele. sper ca nu ti-am raspuns la intrebare. oricum, concursul asta ma depaseste, deci sper sa castig. am mai participat la concursuri pe jeg si nu m-am ales decat cu experienta.

 48. Iulie 9, 2008 la 11:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nici nu mai ştiu câte au fost, poate facem o listă cu ce-au fost şi cine le-a câştigat, să pun în articolul ce va să urmeze…

 49. Iulie 9, 2008 la 12:00
  link permanent
  verbiaj. zice ca:

  sa faci un top al luzarilor ca sa castige mai multi.

 50. Iulie 9, 2008 la 12:21
  link permanent
  krakilla zice ca:

  da’ n-ar fii mai bine sa ne anunti cand cineva a dat raspunsul corect? la aceste reguli poate Cuc a dat raspunsul corect, iar noi restul stam cu ochii beliti in monitoare, punandu-ne intrebarea fundamentala. bucalatule, daca e asa cum spun eu te asteapta zile negre… eu inteleg ca vrei comentarii, da zi macar daca cineva a ghicit, apoi faci un concurs in care ne provoci sa ghicim cine a ghicit. si unde e Bibliotecarul? sa vezi cum explica el panoul in vreo 5-6 pagini.

 51. Iulie 9, 2008 la 12:22
  link permanent
  mi-s acia :-b zice ca:

  io zic :-? ca domnitza aia despuiata, ascunsa partial, in mod strategic in partea de jos a panoului :) ) de pe ceva carte postala sau de unde provine :-j ca toate celelalte s-au cam zis…deci 8-| ma bag ;) ) sper ca n-am ratat vreun comment in care s-a mentionat si stimabila, admirabila :) )

 52. Iulie 9, 2008 la 12:23
  link permanent
  dora zice ca:

  oare io zic ca a iritat-o poza cu pastaie din stanga, pentru ca e iritant de galbena… ;)

 53. Iulie 9, 2008 la 12:24
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Ce frumoasă faţă are din spate creaţa ta blondă!

 54. Iulie 9, 2008 la 12:48
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ştiu că toată lumea s-ar înfige la gagicoasele trecute “uitate” pe panou. Greşit. Este vorba despre acel bileţel pe care scrie COD ACCES 414.19216, şi abia după acces s-au dezvoltat amănuntele care au enervat.
  Deci, pentru că sunt câştigătorul şi te ştiu zgârcit (încă nu am primit setul de şurubelniţe), eu aş vrea panoul, poţi păstra conţinutul, deja l-am examinat… panoul însă… prezintă oarece interes istoric.

 55. Iulie 9, 2008 la 12:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Acum că am citit restul comenţilor, am avut dreptate că toţi se înfig la gagicoase… aproape toţi.
  :)
  Când vine panoul?

 56. Iulie 9, 2008 la 12:52
  link permanent
  ionutu zice ca:

  @Bibliotecaru
  “ionutu zice că:
  Iulie 9th, 2008 la 7:58 am

  Io mizez pe hîrtia aia cu codu’ de acces..”
  Împărţim deci panoul? :)

 57. Iulie 9, 2008 la 13:07
  link permanent

  da….ar fi cazul sa faceti o lista:P

 58. Iulie 9, 2008 la 13:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Crachilă: Da, ar fi mai bine.

  Restul: Nu.

 59. Iulie 9, 2008 la 13:12
  link permanent
  toader zice ca:

  ti-am mai spus, tata lumea stie. insa arunca vorbele fiindca stie de asemenea ca tu pastrezi ca un pufos buric avar ce esti surubelnitele, lanterna, tricoul si celelalte premii.

 60. Iulie 9, 2008 la 13:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu fă topu’, să dau poporului înapoi ce i se cuvinea…

 61. Iulie 9, 2008 la 13:19
  link permanent
  jimerino zice ca:

  verigheta. in mod normal as fi zis ca pozele cu pizde dar e prea usor.
  verigheta. de ce? pula mea, te-o banui ca ai avut o scurta casnicie si o framanta si intrebarea “da’ cum de nimeni nu pare a sti de casnicia asta desi retardu’ isi tine verigheta la vedere?”.

 62. Iulie 9, 2008 la 13:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a mai zis, draghe…

 63. Iulie 9, 2008 la 13:29
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si ce? libertatea cuvantului ba! ce vroiai sa zic “hartiuta aceea mov. mi-o doresc, mi-o doresc!”. macar daca e verigheta se alege omu’ cu ceva ce poate fi amanetat. altceva nu-mi trebuie. pe minorele alea din poze le poti furniza si in varianta “piele si os”?

 64. Iulie 9, 2008 la 13:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ ionutu
  Tu tot panoul îl vrei? Credeam că-s original. Ei, dacă îi aşa de important pentru tine, îl cedez.

 65. Iulie 9, 2008 la 13:33
  link permanent
  anca zice ca:

  s-a crizat din ca nu ai o poza cu ea in toata spelndoarea ei

 66. Iulie 9, 2008 la 13:49
  link permanent
  ionutu zice ca:

  @Biblio
  maestre, dacă primeşti, propun un troc: ia matale panoul şi dă-mi mie setul de şurubelniţi. Te învoieşti?

 67. Iulie 9, 2008 la 13:54
  link permanent
  toader zice ca:

  hmm, in poza paparatzului … hmm … tu care esti?

 68. Iulie 9, 2008 la 14:03
  link permanent
  jimerino zice ca:

  toader
  ala cu pumnii mei carte nu are (citat din memorie, memorie slabuta).

 69. Iulie 9, 2008 la 14:04
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ ionutu
  Ce învoială e asta, că zgârcitul ăsta de Darius nu dă nici panoul şi nici şurubelniţe. :)
  Faci poteră să le ei de la el de acasă?

  Uite ce, ţi le las pe amândouă dacă îl convingi să trimită un film la un festival de scurtmetraje. OK?

 70. Iulie 9, 2008 la 14:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ionuţu’ ăsta primeşte tot, da’ el încă negociază. În detrimentul lui.

  Toader: Hehehe, ăla cu doar 20 de euro în buzunar, la Paris.

  Jimerină: Gata, taică. Libera exprimare. Chit că nu faci revoluţii cu slogane ce s-au mai zis… Da’ tu zi-le, că ai dreptu’. :P

 71. Iulie 9, 2008 la 14:06
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ anca
  O poză cu ea pe panou era o acţiune tautologică, păi numai pe ea o are în minte, numai pe ea o vede în faţa ochilor, de ce să mai pună şi o poză? :)

 72. Iulie 9, 2008 la 14:10
  link permanent
  anca zice ca:

  @bibliotecaru
  da ea saracuta stie oare?

 73. Iulie 9, 2008 la 14:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ poza-care-nu-i-pe-panou îi pe panou, ca s-o deranjeze DE PE PANOU, cum e formulată întrebarea?

 74. Iulie 9, 2008 la 14:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius a lui Groza
  Nu te mai fofila acum să inventezi ce anume, este clar foaia aia cu codul… trimite filmul la concurs şi să terminăm o dată că ne rupe suspansul.
  :D

 75. Iulie 9, 2008 la 14:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci nu dau indicaţii că DEASUPRA PANOULUI, sub, între etc. Pe suprafaţa sa, la vedere.

 76. Iulie 9, 2008 la 14:46
  link permanent
  jimerino zice ca:

  e nu ca esti chiar rocker! zi ma cu minorele ce ma tot freci cu slogane. defect profesional, stiu.

 77. Iulie 9, 2008 la 14:49
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :)
  Acum am observat că i-ai scris lui Traian Băsescu… scrisoare roz cu Dragă Traiane…

 78. Iulie 9, 2008 la 14:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Te-ai trezit şi tu. Dă click pe unde am scris “hârtia va fi roz”. E de când cu Udrea şi marea ei bombă cu bileţelul.

 79. Iulie 9, 2008 la 14:55
  link permanent
  voicu zice ca:

  ciutacu si-a luat bmw. tonomatu da roade

 80. Iulie 9, 2008 la 14:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bravo, Voaice, n-a durat decât o lună şi ai spart nuca. You put the “ancient” in “newspaper”. Şi şi-a luat Mana, dragă. Ciutacu nu conduce, pe motivul căci deoarece că n-are carnet…

 81. Iulie 9, 2008 la 14:57
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si vecinul meu si-a luat bmw. si substantele da roade.

 82. Iulie 9, 2008 la 15:02
  link permanent
  -Minus zice ca:

  Ma sincer eu cred ca fata e foarte credincioasa si cand a vazut poza cu tine sfant ia sarit mustaru’ (ca cum ti-ai permis, ca cum ai putut si ca ce te-ai gandit nu????) Parerea mea.

 83. Iulie 9, 2008 la 15:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bravo, Minuse, eşti doar al cincilea care se-nscrie cu asta-n concurs… :P Încă unu’ în plus? Şi perdeţi descalificaţi ca la ping-pong. :)

 84. Iulie 9, 2008 la 15:06
  link permanent
  furby zice ca:

  pe mine nu ma intereseaza cine ce zice sau ghiceste. panoul ala nu merge de acolo , si nici ceea ce e pe el. e sfant! bine…in afara de poaza aia care am luat-o eu acum vreo 2 ani si Darius,….nu-ti mai aduci aminte!!! asa fara importanta a fost?

 85. Iulie 9, 2008 la 15:08
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai n-ai mizerii pe panou cate comentarii. ;)

 86. Iulie 9, 2008 la 15:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Care poză, draghe?…

  Făăă, nu că mizerii! Amintiri preţioase.

 87. Iulie 9, 2008 la 15:12
  link permanent
  Cassini zice ca:

  zic eu ca blanitza aia de sus cu capul de drac desenat pe ea, tinand cont ca fata-i vegetariana :)

 88. Iulie 9, 2008 la 15:19
  link permanent
  furby zice ca:

  am stiut eu ….:) din seria “ti-am ascuns ceva da’ nu-ti spun ce” – sau ti-am luat ceva , da’ nu-ti spun ce… mai vedem noi, mai vorbim… CE/ CAT DAI?

 89. Iulie 9, 2008 la 15:21
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  Hopa, imi miroase a castig aici.

 90. Iulie 9, 2008 la 15:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  MI-AI LUAT LUCRURI DE PE PANOUL MEU ACUMA 2 ANI?!

 91. Iulie 9, 2008 la 15:23
  link permanent
  mirmen zice ca:

  mă, stigăm la voi cu majuscule şi jegu’ şi mama jegului ca-n ofertele alea cu premii de la radiotv şi voi mnică :P

 92. Iulie 9, 2008 la 15:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mamă!… Nu, nu PE panou, în acel sens. Nu-i un şiretlic. PE EL, în cadrul lui, de panoul naibii, care îi.

 93. Iulie 9, 2008 la 15:38
  link permanent
  Thorgis zice ca:

  a deranjat-o poza tipei din centru-dreapta. Fie ca a deranjat-o ca e alta femeie acolo, fie (in cazul in care e chiar ea in poza) faptul ca i-ai infip simbolic o piuneza in cap :) )

 94. Iulie 9, 2008 la 15:39
  link permanent
  furby zice ca:

  a fost tare demult…nu mai tin minte

 95. Iulie 9, 2008 la 15:40
  link permanent
  jimerino zice ca:

  aglomeratia! (de mizerii pretioase)

 96. Iulie 9, 2008 la 15:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Oricum e o ţeapa. Când dai imaginea cu tine la birou, sunt doar câteva chestii pe panou, pe urmă aglomerezi totul ca să ascunzi ce trebuie.
  Răspunsul este dezordinea de PE PANOU. :)
  YES!

 97. Iulie 9, 2008 la 15:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Iar a pus cineva înaintea mea cât am compus eu 20 de minute mesajul :)

 98. Iulie 9, 2008 la 16:00
  link permanent
  arpadov zice ca:

  a deranjat-o pata, da! pata lasata de tine, care printr-o examinare atenta se poate observa….
  este o pata de SPERMA … de la o masturbarea dinainte de sexul cu ea…. nu te jena nu esti singurul…. astfel stim cu totii ca nu te-ai facut de ras chiar la prima partida
  motivul de suparare fiind astfel elucidat…. ele o vad ca umpic de inselare

  asha se explica… pozele cu fetele… sau a fost cu pamela cu laptopul pe birou? taratattttttttta

 99. Iulie 9, 2008 la 16:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eronat…

 100. Iulie 9, 2008 la 16:03
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sorry bibli ;) da’ jegu’ tot nu recunoaste asa ca degeaba.

 101. Iulie 9, 2008 la 16:04
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu mă las păgubaş, spune ce-i.

 102. Iulie 9, 2008 la 16:04
  link permanent
  -Minus zice ca:

  Ma darius ai face bine sa nu ne mai tii in tensiune ca sti foarte bine ca stim unde stai, deci si in concluzie daca nu vrei sa iti trimit scrisori de dragoste mai bine zi ce si cum, care si de ce…

 103. Iulie 9, 2008 la 16:09
  link permanent
  -Minus zice ca:

  Daca zic ce s-a mai zis nu ma bagati in seama :) ), Aia de acolo cu verde este invitatie de nunta?? oare aia sa fie?

 104. Iulie 9, 2008 la 16:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nici c-au trecut două’ş’patru (da’, pe sistemul rock’n'roll). Deja să vă şi spui? Nici n-au apucat cu toţii să participe, catraliardele de cetitori.

 105. Iulie 9, 2008 la 17:27
  link permanent
  licurici zice ca:

  eu ştiu

 106. Iulie 9, 2008 la 17:42
  link permanent
  Ciribantrop zice ca:

  nu vaz prea bine, ca am un oki defect plus ca nu ii luminat bine obiectu, da io creca o scos-o din mintzi tablou’ (? aia ii?) ala care (pare) ii kitsch maximorum din cate vad. tablou’ cu rasarit/apus/mare/lumina… aaaa… nonsensu ala agresiv vizual.
  argumentele sunt de prisos, doar stiu ca are gusturi bune. si nu, nu ma refer aici la tine ci la faptu ca avea oja misto cand ne-am vazut ultima data.
  no bine, stii unde ma gasesti pt premiu.

 107. Iulie 9, 2008 la 18:38
  link permanent
  keshishian zice ca:

  tot citesc comentarii si bag de seama ca gagica asta a lu’ darius nu prea e apreciata pentru calitatile ei. eu ti-am zis ca va sta cu stigmatul jeg in frunte. cred ca aceasta criza de isterie era de la PMS.

 108. Iulie 9, 2008 la 18:40
  link permanent
  ionutu zice ca:

  După cum vezi, eu am ieşit din cursă. Aştept cuminte rezultatele. Dai şi premiul III sau menţiuni de participare? Asta-i pentru Biblio. :D

 109. Iulie 9, 2008 la 18:43
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măi Darius, păi tu pentru rating faci asta?

 110. Iulie 9, 2008 la 18:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  :) Care rating? Ai dat tu click pe vreun AdSense, să-mi agiute mie ratingu’?

  Crişene: Ai pleznit-o bine cu PMS-u’, chiar era de la el, da’ aia nu se premiază, din nefericire…

  Ciribantroapă: Ăla nu e kitsch, că e o poză făcută de unu’ cu nu-ştiu-ce fenomen solar. O să reviu cu detalii.

 111. Iulie 9, 2008 la 18:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dacă aştepţi catralioane de peri alb în capul nostru înainte sa dai soluţia (pe care trebuie să o inventezi).

 112. Iulie 9, 2008 la 18:49
  link permanent
  keshishian zice ca:

  dar meritan un premiu pentru ca vaz ca numai eu am pleznit-o. deci astept o mentiune.

 113. Iulie 9, 2008 la 18:59
  link permanent
  Ciribantrop zice ca:

  darioosz, de aci se vede ca un tablou de-ala care bate “ape-ape”:))
  astept detaliile.
  mi-e tare greu sa admit fatzis ce gindesc in acest moment, dar hai totusi: cred ca n-am castigat.

 114. Iulie 9, 2008 la 19:00
  link permanent
  ionutu zice ca:

  mno stai la rînd. :D

 115. Iulie 9, 2008 la 20:24
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  În ordine alfabetică descrescătoare:
  1. Mi-a zis o prietenă acu câteva zile aşa: “Tu până acum n-ai înţeles că femeile n-au nevoie de absolut nici un motiv ca să fie nervoase sau isterice?” Nu mi-a rămas decât să aprob pozitiv şi resemnat.
  2. Jegstărul n-are absolut nici cea mai mică intenţie să dea cuiva-vreodată-vreun premiu. Admiţi şi-ţi recunoşti spusele?
  3. Dacă ea poate să f***ută o criză de isterie, se poate şi viceversa? Sau e din start viceversa? Şi cine iese de fapt fu**tut de aici? :) )
  4. Citind comentariile, m-am întrerupt de vreo 10 ori ca să mă holb iar la panou: hă? era aşa ceva acolo? Să-ţi fuţi panoul. Şi creaţa, cu isteria ei cu tăt, mă dor ochii.
  4. Cred c-a scos-o din sărite panoul, per ansamblu. Ideea de panou. Cum că nu e, n-a fost şi nu va fi singurul lucru drag din inima şi mintea lui tu.
  5. Până mai trec vreo 282 de comentarii şi nu ghiceşte nimeni, eu aş întreba ce-a urmat isteriei, nu ce-a declanşat-o.
  6. În rest, numa’ de bine. But in a good way.
  7.

 116. Iulie 9, 2008 la 21:29
  link permanent
  mada zice ca:

  eu zic că de supărat a supărat-o cuiul ăla bătut aiurea fix in mijlocul panoului….si raţionamentul e următorul: băi da ce ampulea e pus acolo, fix pe mijloc!!!!!!! dacă am câstigat…ooooh nevermind…..

 117. Iulie 9, 2008 la 22:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hudreo, n-am zis că dau tăite premiile în Jegu’ ce va să vie, doar să se ocupe cineva de-o clasificare a tuturor celor trecute şi uitate?

  Io reţiu: ăla pentru o laternă, ăla pentru odele închinate mie (f’o câteva premii de trimis), ăla pentru o fodră şi o limetă, ăla pentru stencile. Mai erau?

 118. Iulie 9, 2008 la 22:35
  link permanent
  fcb zice ca:

  o inervato peria ceea ca de ce ai pus-o pe panou sau poza cu tipa aia cu fundal negru cu codite ca de ce n-are ce cauta acoloshea

 119. Iulie 9, 2008 la 22:58
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Buna seara drajii mei.
  Mie imi place sa raspund corect dar cind ma gindesc la premiu… ma las pagubas.
  A enervat-o fitzuica aia din stinga sus care e un buletin de analize din 2005 in care se arata clar ca:
  1. in 2005 erai mai sanatos (cel putin la cap)
  2. in 2005 erai virgin.
  3. in 2005 te duceai la facultate.

  Cit priveste unul din tricourile ei sa faci o corectura: “don`t call me and you`ll miss the problem“.
  O singura durere am si eu: o poza cu ea in tricou ud ne pui si noua la vedere, saru` mina ?

 120. Iulie 10, 2008 la 00:55
  link permanent
  Tea zice ca:

  Era atat de mult praf pe panoul ala [si pe toate chestiile de pe el] incat Sia, fiind vegetariana si alergica in acelasi timp, si-a iesit din minti. Si tu ii spusesesi inainte ca ai facut curat si te-a dat de gol panoul ca n-ai facut nimic, de fapt.

 121. Iulie 10, 2008 la 01:42
  link permanent
  Creepy Hippie zice ca:

  Dracu’ ăla de lângă emoticoane. Ea te crezuse sfânt, şi tu umbli cu din astea.

 122. Iulie 10, 2008 la 08:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Bulakistein Fidel de Mirel!
  Au trecut 24 de ore, dă soluţia puzzleului că mă stressssează pe fond nervos. Au început să-mi cadă cârlionţii de pe piept.

 123. Iulie 10, 2008 la 09:12
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, Festivalul Internaţional al Producătorilor de Film Independenţi văd că l-ai ratat. :(

 124. Iulie 10, 2008 la 09:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Uf. Ghinion! Ce tăăăt! Zici că eşti mumă-mea. M-oi înscrie la unu’, altu’. Legat de puzzle: curând… curââând. Nici n-aţi băgat în seamă partea de PR. Eu pregătesc articolul viitor.

  Mariene: ăla-i graficu’ respiraţiei mele când am aflat că am astm. Unde-s punctele ălea, dacă le uneşti, acolo ar trebui să fie o respiraţie normală. Unde e liniuţa aia răsuflată e cum respir eu.

  Teo: Normal că n-am făcut nimica. Dar nu.

 125. Iulie 10, 2008 la 09:53
  link permanent
  fanu' de peste oceanu' zice ca:

  hai, ma darius, ca n-am mai dormit de cind ai pus concursul, tre sa-mi tin ochii deschisi cu scobitori! anunta odata cistigatorul, sau pune-o pe sia sa-l anunte. da asa ar fi mai bine, si ea sa se spovedeasca de ce a “futut criza de nervi”.

 126. Iulie 10, 2008 la 09:55
  link permanent
  toader zice ca:

  cred ca la vitrina se vor face angajari in curand. darius nu mai face fata provocarilor pe plan personal. nu vedeti ca individul a devenit optimist?

 127. Iulie 10, 2008 la 09:58
  link permanent

  Da-ne, ba, premiul! Da-ne CEVA! Orice, dar da-ne!

 128. Iulie 10, 2008 la 10:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O să, o să… :P Curândel.

 129. Iulie 10, 2008 la 10:09
  link permanent
  arpadov zice ca:

  se gandea ca nu vrea sa ajunga si ea pe panou… alaturi de foste…mai…incolo binenteles

 130. Iulie 10, 2008 la 10:09
  link permanent
  fanu' de peste oceanu' zice ca:

  hai ca mai ghicesc odata. nu-l poate suporta pe napoleon dynamite, ca are parul mai frumos ca ea. krakilla, uite ca iar nu dorm ;) . da’ ti-l trimit tie premiu’, cu dedicatie.

 131. Iulie 10, 2008 la 10:12
  link permanent
  arpadov zice ca:

  nu-i placea panoul in sinea lui… fiind binecunoscut faptul ca panoul este sutit de tine in prima saptamana de lucru la vitrina… din pseudo proprietatea mea… adica… vroiam sa-l iau eu…..
  nu ma insel… asta e panoul?

 132. Iulie 10, 2008 la 10:12
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Uite îţi bag eu în seamă partea de PR. De ce oare toată lumea traduce PR în “relaţii cu publicul”, adică un fel de secretară care aduce cafeaua celui aflat în vizită şi răspunde la telefonul cu reclamaţii.
  PR-ul are rostul de a “face” imaginea firmei, pleacă de la logo, pixuri personalizate, caieţele cu antet şi ajunge la impunerea brand-ului. PR-al identifică beneficiarul ţintă al firmei şi încearcă să-i umple sertăraşele cu bulşit din ăla de ia minţile omului, nu foarte multe sertăraşe, nu ca la o poştă…
  Întrebarea mea relativă la piar este alta, de ce se investeşte 10% în producerea efectivă a unui produs şi 90% în vânzarea lui. Din aceasta se deduce că tare mulţi oameni cu sertăraşele pline cumpără tot felul de prostii de care nu are nevoie şi apoi le lasă să se prăfuiască pe undeva.

  După ce am pus trei fraze de platitudini împletită cu una de prostii, bagi soluţia?

 133. Iulie 10, 2008 la 10:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aia cu “oameni cu sertăraşele pline” o fo’ bună. Apreciem.

 134. Iulie 10, 2008 la 10:20
  link permanent
  ionutu zice ca:

  N-aţi văzut cum ne-o deviat atenţia? Cu manta aş zice..PR..ce să mai zic despre cînd a zis el totu’? Nu’i baiu, aşteptăm, aşteptăm. :D

 135. Iulie 10, 2008 la 10:43
  link permanent
  Ciribantrop zice ca:

  sa verse raspunsu’ si premiu’. ma chinuiesti barbar. masochismul meu a ajuns la apogeu azi, cand am accesat acelasi post – adica prezentu:), a cincea oara. nu se mai poa’ asa, am si eu demnitatea mea. sunt convinsa ca NU am castigat, da’ nici premiu’ nu-l mai vreau. refuz sa (nu)-l iau. bishti cu el de-aci!
  si nu te mai ador ca ieri.

 136. Iulie 10, 2008 la 10:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Stăţi, dragă. Pentru eşecurile voastre, nu mai are voie să partiţipe poporiul?! Articolul nou e aproape gata, eu mai aştept doar din iubire de semeni…

 137. Iulie 10, 2008 la 11:06
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cam câţi mai trebuie să intre ca să consideri că au participat toţi, că-mi folosesc eu personalitatea multiplă ca să-ţi satisfac dorinţa de divă, flash-uri de aparate, paparazzi, alea, alea… Mai e puţin şi se termină şi întronizarea la TV, deja i-a adăugat lanţăul de gât, nu mai am cu ce să-mi ocup timpul, panoul va deveni o obsesie care va da în obsesiv-compulsiv, apoi convulsiv, apoi conviv şi coroziv, sfârşind coprostimulativ.

 138. Iulie 10, 2008 la 11:11
  link permanent
  Ciribantrop zice ca:

  asta nu ii iubire de semeni. nu semeni. cu iubire. asa. in felu’ asta.

 139. Iulie 10, 2008 la 11:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  PANOUL! PANOOOUL!!! MUHAHAHAHAHAHAHAHA. PA-NO-U-LÎ!

 140. Iulie 10, 2008 la 11:27
  link permanent
  mada zice ca:

  ha….deci macar a castigat cineva!!!!!!!!!!..bv arpadov!!!!!!!!!!! sincere felicitari…:P

 141. Iulie 10, 2008 la 11:31
  link permanent
  fanu' dezamagitu' zice ca:

  hai, ma, fii serios. ai zis ce de pe panou, nu de pe perete. adica panoul.

 142. Iulie 10, 2008 la 11:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Asta cu panoul, panoul, cât e panoul… este o diversiune. Adevăratul obiect urmează… să-l aşteptăm.

 143. Iulie 10, 2008 la 11:36
  link permanent
  ionutu zice ca:

  deci p-a-n-o-u-l?

 144. Iulie 10, 2008 la 11:44
  link permanent
  krakilla zice ca:

  “Ce de pe el a deranjat-o pe fată într-atât cât să fută o criză de isterie, semnul întrebării.

  Desemnaţi obiectul şi argumentaţi.”

  Doar atat iti spun: de azi inainte sa mergi doar deghizat!!! (daca se poate in pantera roz) Cum adica panoul ma??? Ne intrebi ce obiect DE PE PANOU, si apoi spui ca panoul ! Panoul se afla cumva pe panou?

 145. Iulie 10, 2008 la 11:54
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  Nu e doar panoul. Mr.D a accentuat “PANOUL” ca sa isi arate iubirea profunda fata de obsesia cu tendinta coprostimulativa a domnului Bibliotecar. :D

 146. Iulie 10, 2008 la 11:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu e panoul. Doar ziceam “panoul”. Nu-i panoul. Una la un milion a priceput, dintre toţi. Doar isterizam panoul, restul sunteţi nebuni. Vă ocsedează panoul. Vorbim de PE panou. Voi aţi tot luat abstract, că “pe” panou, deasupra, că panoul în sine, că dezordinea de pe panou. Nu. Un obiect, pe panou.

 147. Iulie 10, 2008 la 11:59
  link permanent
  ionutu zice ca:

  bine, rămîn la codul de acces. nu mai rescriu argumentaţia.

 148. Iulie 10, 2008 la 12:18
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  camera de luat vederi de deasupra panoului, care urma sa imortalizeze partidele de amor. fatuca nu era de acord cu aceasta imortalizare. stanga sus.

 149. Iulie 10, 2008 la 12:25
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  Oricat incerc eu sa fac pe CSI-ul, dar nu vad camera aia…ueeeeeeeeee

 150. Iulie 10, 2008 la 12:29
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Logic si chiar evident e ca obiectul enervarii don’soarei este chiar (suspans) poza cu Sf. Darius.
  Argumentatia e si ea la randul ei una cat se poate de logica si imediata, don’soara este o persoana extrem de crestina si dusa de mamica la biserica de cand avea 1,32(2) ani. O poza cu tine in postura cereasca se considera blasfemie si se va penaliza ca atare – 3 luni privare de la orice placere carnala.
  Am I wrong or am I wrong?

 151. Iulie 10, 2008 la 12:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, suspans, eşti doar al şaselea ce zice… În cel mai bun caz, o să fii al şaselea care se-nşeală.

 152. Iulie 10, 2008 la 12:34
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Adevarul este ca si pe mine ma enervau la inceput… Dar acum cine mai sta sa citeasca 150 de comentarii?

 153. Iulie 10, 2008 la 12:36
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  Avantajul celui care a nimerit articolul la doar 7 comentarii, si de atunci tot da F5 :) )

 154. Iulie 10, 2008 la 12:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Parcă văd că bagă una din top, cum că praful de pe panou sau aşa ceva, adică ceva inventat ce nu a spus nimeni.
  Doar de calic, să facă la fel precum cu şurubelniţele, să se facă că plouă a pagubă.

 155. Iulie 10, 2008 la 12:51
  link permanent
  Ciribantrop zice ca:

  s-o zis aia cu prafu’ de pe panou. dar da – si io creca o sa faca ceva manareala. gen o sa citeasca toate comentariile atent, o sa vada ce nu s-o zis, o sa zica stop si ala o sa fie objectul. pure genius (not).

 156. Iulie 10, 2008 la 12:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măi Darius, munceşti prea mult la noua postare, mai ia şi tu o pauză, mai spune şi tu care este soluţia…

 157. Iulie 10, 2008 la 12:59
  link permanent
  ines zice ca:

  Daca chestia rosie si latexoasa din dreapta e un preyervativ folosit, inseamna ca ala e obiectul. Si s-a suparat pt ca e primul prezervativ folosit de tine vreodata, la folosinta caruia nu a contribuit si ea.

  Daca nu e prezervativ, atunci ma intorc la lucru cu coada intre picioare :P

 158. Iulie 10, 2008 la 12:59
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  biblio. te credeam. mai istet. orice se va spune, darius o sa gaseasac un motiv sa o intoarca. el nu ar renunta pentru nimic in lume la ceva de pe acel panou. chestia cu concursul era o provocare sa se “lucre” ceva mai intens.

 159. Iulie 10, 2008 la 13:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am găsit un răspuns pe care nu l-a dat nimeni, golurile de aer din plută. :D
  Am văzut eu un film de groază semnat de alfred hitchcock, acolo era cu dungi.

 160. Iulie 10, 2008 la 13:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Da măi, cum a făcut cu şurubelniţele, uitând că prin facultăţile astea mecanice se învaţă doi ani de scule şi dispozitive. :D

 161. Iulie 10, 2008 la 13:09
  link permanent
  toader zice ca:

  darius doarme cu surubelnitele sub perna, cu lanterna sub cearsaf, cu stencilu’ la picioare samd. c’asa e el, avar. deci oricum era normal ca domnisoara cia sa se enerveze. ce, voi nu v-ati enerva cand ati dormi intr-un pat ca asta? ca de sex chiar nu poate fi vorba.

 162. Iulie 10, 2008 la 13:31
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  pai toatere am zis si io ca cia a futut o criza de isterie ca nu o putut darius. asa ca suntem doi care credem ca sarca cia o futut ce o putut – o criza de isterie.

 163. Iulie 10, 2008 la 13:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  pai cum se vede în poză? şi nu e nici pe panou… Aici e o chestie subtilă, microscopică.

 164. Iulie 10, 2008 la 13:45
  link permanent
  Pastaie zice ca:

  A deranjat-o poza cu Miha Piha, poza aia mare, de langa pozele de buletin. Pentru ca: “Cine-i fufa aia mai slaba si mai faina decat mine care are cea mai mare poza la tine pe panou si pe al catelea loc e in topul tau “hot jerk off chicks”? Top 3? Bastard! Take her off! Take her off!”. Da’ toate fetele din poze sunt in top 3. Just go to the gym.

 165. Iulie 10, 2008 la 13:46
  link permanent
  -Minus zice ca:

  a deranjat-o prafu de pe panou. “Mai fa ma curatenie in casa asta!!!”

 166. Iulie 10, 2008 la 14:06
  link permanent
  oana zice ca:

  parerea mea e ca nu-i place napoleon dynamite…si d-aia s-a crizat; are amintiri neplacute de cand a vazut filmu’ ; nu-i place fata lui; poa’ nu-i place de el ca are ochelari; poate nu i-a placut filmu’ ; poa’nu i-a placut freza lui; poate a vrut sa revedeti fimu’si tu n-ai vrut…sau periuta aia mai din stanga…una din doua

 167. Iulie 10, 2008 la 14:09
  link permanent
  monica zice ca:

  Auzi, lasa panou’ Siei… Ma intereseaza mai mult prima parte. Din care iarasi dam dracu’ departamentu’ de PR… Esenta: esti art sau copy? Eu banuiesc ca esti art (paradoxal) si nu, nu tre’ sa-mi dai nimic daca ghicesc :D Eram doar curioaza.

 168. Iulie 10, 2008 la 14:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Copy.

 169. Iulie 10, 2008 la 14:23
  link permanent
  monica zice ca:

  Pardon! :P

 170. Iulie 10, 2008 la 14:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu uit, da’ nu iert! Ia aminte!

 171. Iulie 10, 2008 la 14:50
  link permanent
  monica zice ca:

  Da’ de pardonat, pardonezi? Hai ca seamana a chat!… :) )

 172. Iulie 10, 2008 la 14:54
  link permanent
  wrawra zice ca:

  Seamana a chat la 173 de comment-uri…

  Curat murdar.

 173. Iulie 10, 2008 la 14:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apăi, de la vreo 120 de comentarii încoace pare, dar vă accept, că eu v-am dat pâine, să faceţi circ… :) Vă rog, vă rog…

 174. Iulie 10, 2008 la 14:59
  link permanent
  toader zice ca:

  da’ vai ce pastaie geloasaaa. ntz ntz ntz. moare de oftica. :)

  eu sper sa se intoarca la pastaie si pastaie la el. era asa depresiv simpatic darius inainte… acum e prea optimist, vesel, cu chef de viata. asta inseamna un darius ratat. terminat. imitabil.

 175. Iulie 10, 2008 la 15:10
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  mai toadere nu vreau sa il apar pe groza, da daca el e ratat, noi ce frasu om fi daca stam si ne pierdem timpui aici. ca doctori de ratati nu putem fi ca inca nu am auzit de asa o profesie. daca ar exista doctor de ratati, tat poporu care posteaza pe aici, in lipsa de treburi mai interesante, ar trebui sa se trateze la el.

 176. Iulie 10, 2008 la 15:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ tu nu existai pe Interjeg când eram io cu Pestelnica…

  (oricum, referitor la prima parte… nu am cum să mă opun, tre’ să rezonez, da’ doar masculin, nu c-aş avea, duhamne şi duhomni, aceeaşi părere, cu tine… :P )

  Vorba unui nimenea de pe Internet, aţi fi o comisie întreagă de doctori de rataţi, că de asta aş avea nevoie, special alcătuită.

 177. Iulie 10, 2008 la 15:37
  link permanent
  psaico zice ca:

  trecand peste cele ~200 comentarii .. si zic: se vede adresa din Cluj. Mai e valabila ? :)

 178. Iulie 10, 2008 la 15:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, eu m-am prins, în sfârşit, şi nu ai cum să negi…
  Pe Sia a deranjat-o încăpăţânarea asta ta care duce dincolo de orice limită. Trebuia să zici nu că că a scos asta pe panou ci pe tapet. Dar cum tapet nu aveai ai pus-o şi tu unde s-a nimerit poza.
  Dacă tu îmi spui mie acum că nu a deranjat-o, isteric sau mega-isteric, încăpăţânarea ta JEGcatâr, adicălea dacă îmi spui că nu-i aşa, uite, eu nu mai pun un singur cuvânt pe această postare, aştept cuminte până soseşti cu post nou… poate ceva onomatopeeeeee, dar atât.

 179. Iulie 10, 2008 la 15:43
  link permanent
  Pastaie zice ca:

  Prostilor, eu am castigat. Si am atata dreptate, incat am jurat ca nu am trisat.

 180. Iulie 10, 2008 la 15:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, adresa mai e valabilă. Păstaie, vorbeşte frumos, că nu eşti în buda şcolii, să bagi în pizda mă-sii pe toată lumea, da?

  Bibliotecare: Adică am găsit o soluţie la problema “TU”? :)

 181. Iulie 10, 2008 la 16:29
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  pai daca foto aia cu brunetica aia apetisanta este a lui pestelnica, tre’ sa recunosc ca e o bucatica pe cinste, cu m faci ma darius de ai parte de bucatele asa bune si dupa ce le hapai sa le si lasi. daca tu esi ratat io’s papa de la roma. baga mare ca astept sa chitai de ras cand o sa ne spui ca intre pr si cia se fute o criza de isterie. ce faci ma cand fatuca se isterizeza. cum rezolvezi pronlema?

 182. Iulie 10, 2008 la 16:33
  link permanent
  toader zice ca:

  pai mai ploape. acum devine ratat. ca e cu chef de viata. acum e momentul sa ne retragem. ca sa nu fim cetitori de ratati.

  inainte era genial. adicatelea atunci cand era depresiv, scarbos, nemernic si alte cele. uite, acu’ io zaresc in darius chiar si mici si plapande urme de politete. ptiu drace ce-o ajuns. fata asta ne strica jegstãru’.

  d’aia zic. pastaica era buna. scotea ce era mai monstruos si nenorocit la suprafata din pufosul anost de dinainte. aia il facea genial. acu’ cu fatuca asta … degeaba … ea scoate din anostul pufos doar lucruri comune, cum ar fi spalatul pe dinti. pot sa pun pariu ca, in loc sa se scarme in buric cu nonsalanta in timp ce sta pe buda cu hamburgheru’ in mana, acum fostul genial se spala pe maini, zumzaie fericit cine stie ce cantecel optimist si pe deasupra isi pune fata de masa noua !!!

  nu m-ar mira sa spuna “saru’ mana maica-sii” !!! sfarsitul jegului e aproape !!! curand vom avea un aseptic.ro !!!

 183. Iulie 10, 2008 la 16:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ploape: Nu e aia-i Păstaie, Păstaie alta, tot pe panou, neapetisantă, motiv pentru care nici n-o observi.

  Toadere: Şi aleargă, să slăbească (eu). Văleleeeu! :P Da’ repet, TU NU ERAI ACILEA CÂND SCRIAM SUB INFLUENŢA PĂSTĂII, de care, slavă tastelor, am scăpat, apropo de rezolvat probleme cu Jegu’.

 184. Iulie 10, 2008 la 16:55
  link permanent
  toader zice ca:

  da’ tu crezi ca nu am avut timp sa rasfoiesc prin arhiva cea veche? asepticule.

 185. Iulie 10, 2008 la 17:30
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Vâjjjjjjjjjjjj, vâjjjjjjjjjj, picpic, tic-tac.

 186. Iulie 10, 2008 la 17:41
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  ma darius da bucatica aia bruna, ciocolatica aia are un nume, o adresa de mail? e libera? abordabila? ca ma holbez la ea de 24 de ceasuri ca bou la poarta noua.
  toadere tu nu ai fost traznit de fulgerul amorului niciodat? nu stii teoria ca iubirea tampeste, sau aialalta teorie – iubirea scoate ce-i mai bun din om. eu sunt pentru varianta cu tampirea. iti spun io, verificat pe propria piele. slabit 6 kile, cheltuit rezerve finaciare, uitat amici…macar darius nu a uitat de blog. se straduieste saracutu. io asm rabdare sa-i treaca.

 187. Iulie 10, 2008 la 17:49
  link permanent
  Tea zice ca:

  Postcard-ul acela de jos de tot, cu emoticonul zambaretz. Cu I :) <3 you? Ar fi o maxima dezamagire sa fie asta. S-a mai zis?
  Sau chestia aia gri din dreapta, pe care scrie ‘Fresh Food’ si since 1999? Care poate fi un plic de cd-uri…..sau NU [prea mic], o eticheta, ceva.
  Zi-ne pana la urma ca e treaba aia de atarnat la telefon, cu bilutzele alea albastre cu alb.

  This isn’t funny anymore. :( Pe mine m-ar fi scos din minti jegul, adica praful…pe care l-am zis si nu-i bun. Si apoi ….

  Na, gata. E biletelul pe care e scris fortune-ul din “The Merchant of Venice”. Ca ai pastrat biletelul, asta insemnand ca erai multumit…cu cineva.

 188. Iulie 10, 2008 la 18:29
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  A apărut post nou şi soluţie ioc?

 189. Iulie 12, 2008 la 14:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Că nu ştii tu să beleşti ochii…

 190. August 3, 2008 la 22:25
  link permanent
  John zice ca:

  Deci nu stiu daca mai e valabil concursul, carevasazica, dar am sesizat ceva si doresc sa intreb, in speranta netarmurita ca mi se va raspunde: in stanga sus e o factura din 2005, sa inteleg ca aia e ultima oara cand ti-ai mai facut datoria de cetatean al acestui stat? Si, extrapoland, putem afirma ca domnisoara a ramas socata de acest munte de iresponsabilitate care i se autointituleaza prieten?

 191. August 4, 2008 la 10:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Târziooor…

 192. August 7, 2008 la 14:20
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Nu vrei sa vii sa lucrezi la noi? Si noi avem DTP si PR tot in Creatie. Cand am citit initial imi venea sa ma uit dupa tine pe la birourile lu colegii din open speisul asta :)

 193. August 7, 2008 la 14:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, căci nu-mi oferi nimic nou! Tentează-mă. Fără că sex!

 194. Iunie 6, 2012 la 02:02
  link permanent

  great publish, very informative. I ponder why the other specialists of this sector don’t understand this. You should proceed your writing. I am sure, you’ve a huge readers’ base already!

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)