Ce-i urât nici lui Dumnejeg nu-i place

sari la comentarii

[Acest titlu a fost compus sub egida atentă şi suverană a lui Sergiu Biriş.
Apropo – nu băga limitări de uzabilitate pe Trilulilu
acesta este răspunsul meu oficial la ce m-ai întrebat în taina discreţiei mele,
iar sper că odată cu el să-ţi fi futut şi potenţiala intenţie – ce face soaţa de mâncare? –
mulţumesc pentru înţelegere.
]

Din cuprinsul de azi: soluţia la criza economică (testată, funcţionează); visuri erotice cu maică-mea (am încercat să nu intru în analize prea profunde, dar am spus, mă ţin de cuvânt şi vi le împărtăşesc).

Pentru că încep să fie tot mai agasante micile glumiţe despre criză şi asta chiar acum, când cu poveşti de astea nu-i deloc de şagă, dar şi fiindcă afacerile familiei prezidenţiale ne-au făcut să uităm de ea, după care arestarea lui Becali ne-a făcut să uităm de ele, după care Moldova ne-a făcut să uităm de el, am decis să vă reamintesc faptul că nu prea mai avem bani. Am putea, desigur, să ne împrumutăm (cum fac eu de la Hudrea, 100 RON, şi de la mulţi alţii care n-au pretenţia să zic). Doar că n-a mai rămas de la cine. Suntem datori unul altuia şi n-avem de unde ne da înapoi, darămite înainte.

Aşa că am dezvoltat o strategie economică. Şi nu una oricare, ci una ce, prin definiţie, e sortită succesului. Deoarece aşa am conceput-o eu pe ea de la început: să meargă. Gândindu-mă şi la posibilitatea să nu iasă. Probabil într-o zi voi primi aprecierea mondială pe care o merit, la fel ca ăla ce s-a gândit prima dată la micro-împrumuturi sau ăia ce-au vândut nimica pe net, ba sub formă de pixeli… ba sub formă de NIMIC împachetat. Care costau, pare-mi-se, destul de mult. Ei bine, eu am făurit una simplă şi ieftină; în special pentru beneficiarul ei, pentru că planul meu are o singură limitare: se aplică numai la nivel de mine.

Dar aşa este în criză, unii se ridică, iar alţii dispar. Deci pornim cu premisa ca truda noastră comună să fie înadins cumulată pentru răzbirea mea şi doar a mea iniţial, apoi gândindu-vă la restul, cum aţi fi voi înşivă.

Aşadar, intenţia fundamentală a gândirii mele fiscale este următoarea: nu mai cheltui eu nimic. E destul de uşor de înţeles mecanismul. Asta nu implică faptul că n-aş consuma nimica, fireşte! Fiindcă trebuie să trăiesc şi eu – nu? Ci doar că eu anume nu voi mai achita nimica.

***

Untitled-1

***

Ce spuneţi? Eu cred că-i bine. Va dura puţin până când toţi vor înţelege pe deplin că secretul să ne scoatem – civilizaţional, cu mine ca reprezentant şi simbol al prosperităţii – din acest căcat financiar în care ne-am afundat, este să se pună (de către altcineva) mână de la mână, pentru salvarea unuia. Care, odată ajuns sus, îi va târî pe toţii după el. Eu. Da’ prima dată cu mine, bun? Că n-are rost să stricăm randamentul cu tot felul de lăcomeli. Şi să ştiţi că n-am să uit acest gest.

Pentru a demara acest îndelung proces al bunăstării mele, am dezvoltat şi câteva faze incipiente, ca să vă ajut să mă ridicaţi.

De exemplu, eu accept mâncare. O ştiţi, o consimţiţi, vă supuneţi. Aţi nimerit chiar bine, fiindcă sunt taman în toiul unei perioade de reformare constitutivă. Nu necesit mult, nu necesit elaborat. Dar necesit. Special pentru a vă uşura obligaţiunile, am să introduc o nouă clauză între principiile mele altfel foarte stricte: puteţi să mă hrăniţi şi de sărbători. Nu ţin la rigorile religioase şi nici cu familia nu intenţionez să stau mai mult decât spălatul pe mâini cu urzici şi un cinzeci de pască.

Din nou, mutual benefic, fiindcă de obicei strângeţi cureaua tot anul, ca să aveţi ce cu aceste ocazii. Numa’ bine ca să mă invitaţi. Fac această micuţă concesie. Pentru voi.

***Untitled-1***

Am tot promis că vă relatez despre plăsmuirile mele umede, fantezii sexuale (da’ în somn, da?) cu maică-mea, ca voi să puteţi râde de mine, iar pe ale voastre (cu mamele voastre sau tot cu a mea) să vi le negaţi mai departe şi să mă biruiţi la nivel psihiatric prin normalitatea voastră molcomă, într-o dulce iluzie din capul ăla al vostru, aşa prost cum e el.

Ei bine, ele s-au întâmplat în trei rânduri. Pentru a vă mai linişti, aflaţi că ea era în vis cumva icoana mamei (nu începe să sune mai bine, cum m-aş fi aşteptat), care era reprezentată de persoana mamei mele, care era ea însăşi, dar nu îmi era mamă în vis. Că aveam şi eu o urmă de decenţă. Şi era mai tânără, aşa, cam când făcea şcoala de turism. Asta ultimă parte nu mă avantajează deloc, fiindcă-nseamnă că eu eram taică-miu. Ceea ce va costa cu atât mai mult la psiholog.

Bun. Prima dată aveam, cred, până-n 10 ani. Ştiu că încă nu purtasem discuţia din curtea şcolii cu colegii, despre “Bă, da’ tu ţi-ai făcut laba sau eşti poponar? – Făcuuut!“, ceea ce mi s-a-ntâmplat abia prin clasa a 5-a (şi nu, nu făcusem încă laba, da’ nu puteam tolera să fiu considerat poponar, aşa că am minţit, după care am căutat căi prin care s-ar face această curioasă “labă”; şi am descoperit repede). Deci eram tânăr, deci nu descoperisem miracolele proprii-mi puli, mai departe de nivelul că mă chiar pot pişa şi pe mine, nu doar cum fusesem educat.

Şi la un moment dat a apărut Mirmen în vis. Tunsă mai scurt, urât, demodat, foaaarte neatractiv îmbrăcată (mami, citeşti, da?), maroniu oarecum, cam de biroul agenţiei de turism unde lucrează. Şi nu ştiu în ce context eram. Şi într-un fel ea îmi făcea mie avansuri. Mie – în vis, nu mie – Dariusucu’. Cine ştie cum eram în vis, din perspectiva ei, de am atras-o?

Ce e MAI ciudat e că eu nu ştiam că ne futem, fiindcă eu nu aveam habar, cel puţin conştient, despre această activitate. Probabil văzusem undeva fără să vreau, fiindcă ulterior, când am descoperit şi de-adevăratelea, am făcut legătura cu ce se întâmplase. Eu eram încă înainte, cronologic, să văd acea pizdă oribilă de pe revista porno de pe jos, din curtea muzeului, lângă cimitirul pentru hamsteri. Deci nu pricepeam. O trebuit mai târziu să apuc să fiu traumatizat.

A doua oară a fost prin liceu, după jumătate. Şi atunci deja ştiam o treabă şi m-am speriat. Dormind îmi plăcea, că doar n-o să ratez vreo ocazie, chiar şi imaginară, da’ când m-am trezit mi-am cam pus câteva întrebări. Şi se şi suprapunea cum cu Lia (prima mea iubită, din relaţia cu care s-a şi născut Jegul) încă nu reuşisem ceea ce s-ar putea numi sex. Mai mult nişte icneli şi nişte opinteli. Mna, maică-mea, în schimb, tăt aşa mai scurt tunsă şi tăt îmbrăcată la fel. Bă, fomeie, ce-ai? A trecut un gimnaziu de-atunci! Am dat şi io o capacitate! Mai aranjează-te şi tu. Bun. Deci tot aia.

Iar a treia a fost… atenţie… în februarie 2009. Care 2009?! Februarie. Cum ai spus? Anul curent…

Hait! Acuşica ia, de recent, da? Ştiu că eu am tot felul de înnodări sufleteşti (ca să nu amintesc de ălea neuronale) şi-am spus că nu-ncerc să-ncep nimica cu nimenea în vederea unei relaţii pe timp de iarnă, pânâ târziu în martie, din motive climaterice (apropo, că n-am mai menţionat nimic: am rezolvat). Da’ maică-mea (în maro şi tunsă mai scurt) a revenit când credea că am mai multă nevoie. Şi acuma era cu atât mai evident, nu mai puteam să fiu în nici o negare, mă maturizasem; nu mai visez ca altă dată, îs conştient de mine, m-am obişnuit că am o problemă. Şi era limpede tot cadrul, eram pe canapeluţa mea modernă, vedeam laptopul pornit, vroiam chiar să-mi verific mailu’, ‘nţelegi? Era realist. Se auzea netul wireless susurând pe geam. Nu era căăă “într-un alt timp ş-alt spaţiu”, ca să am vreo scuză de subînţelesuri de ălea terapeutice. Nimica. Cum a fost? Păi, m-a ţinut până-n martie…

Untitled-1

Să nu mă laşi pradă sexului imaginar cu maică-mea. Îi foarte bună, totuşi te rog.

35 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 12, 2021 la 20:52
  link permanent

  This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your site in my social networks!

 2. Iulie 13, 2021 la 12:10
  link permanent

  Just Browsing While I was browsing today I saw a excellent article about

 3. Iulie 14, 2021 la 09:59
  link permanent

  It as hard to search out knowledgeable folks on this matter, but you sound like you recognize what you are talking about! Thanks

 4. Iulie 14, 2021 la 12:48
  link permanent

  There is definately a great deal to find out about this issue. I really like all the points you have made.

 5. Iulie 14, 2021 la 14:18
  link permanent
  browse zice ca:

  themselves, especially contemplating the reality that you simply might have completed it if you ever decided. The pointers also served to provide an excellent technique to

 6. Iulie 15, 2021 la 20:52
  link permanent

  It seems too complicated and extremely broad for me.

 7. Iulie 15, 2021 la 22:37
  link permanent
  for details zice ca:

  Im obliged for the article post.Thanks Again. Fantastic.

 8. Iulie 15, 2021 la 23:26
  link permanent

  web owners and bloggers made good content as you did, the

 9. Iulie 16, 2021 la 23:24
  link permanent
  IvoIgnatov zice ca:

  Thanks for one as marvelous posting! I definitely enjoyed reading it,

 10. Iulie 17, 2021 la 00:44
  link permanent
  visit website zice ca:

  Say, you got a nice article.Much thanks again. Awesome.

 11. Iulie 17, 2021 la 03:49
  link permanent

  louis vuitton Sac Pas Cher ??????30????????????????5??????????????? | ????????

 12. Iulie 17, 2021 la 04:12
  link permanent

  Thanks so much for the blog article.Really thank you! Cool.

 13. Iulie 17, 2021 la 22:15
  link permanent

  Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this write-up plus the rest of the site is really good.

 14. Iulie 18, 2021 la 00:50
  link permanent

  I visited a lot of website but I think this one contains something special in it in it

 15. Iulie 20, 2021 la 13:45
  link permanent
  see zice ca:

  You have brought up a very great points , thankyou for the post.

 16. Iulie 20, 2021 la 18:14
  link permanent

  Some really quality posts on this internet site , saved to favorites.

 17. Iulie 20, 2021 la 19:17
  link permanent
  daftar sbobet zice ca:

  Very good article. I am dealing with a few of these issues as well..

 18. Iulie 21, 2021 la 01:24
  link permanent

  on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the reality on the

 19. Iulie 21, 2021 la 03:27
  link permanent
  Web site zice ca:

  It indeed does It indeed does take quite some time to find great information like this. Thank you very much.

 20. Iulie 21, 2021 la 04:40
  link permanent

  Thanks for sharing this great write-up. Very interesting ideas! (as always, btw)

 21. Iulie 21, 2021 la 06:10
  link permanent
  SOPX zice ca:

  Really enjoyed this blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.

 22. Iulie 21, 2021 la 12:07
  link permanent
  Gladys Myers zice ca:

  pretty practical stuff, overall I feel this is worthy of a bookmark, thanks

 23. Iulie 21, 2021 la 13:06
  link permanent

  There is clearly a bunch to realize about this. I assume you made various nice points in features also.

 24. Iulie 21, 2021 la 19:38
  link permanent
  to read more zice ca:

  I think other web-site proprietors should take this website as an model, very clean and great user genial style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

 25. Iulie 21, 2021 la 20:38
  link permanent

  If some one needs to be updated with most

 26. Iulie 27, 2021 la 13:40
  link permanent
  Tiffany Brady zice ca:

  Keep up the superb piece of work, I read few articles on this web site and I conceive that your site is very interesting and has lots of superb info.

 27. Iulie 27, 2021 la 19:15
  link permanent
  poverkamos.ru zice ca:

  There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

 28. Iulie 27, 2021 la 19:27
  link permanent
  this website zice ca:

  I was suggested this web site through my cousin. I am no longer sure whether or not this put up is written via him as nobody else know such special about my problem. You are incredible! Thank you!

 29. Iulie 28, 2021 la 11:10
  link permanent

  Thanks for helping out, excellent info. The health of nations is more important than the wealth of nations. by Will Durant.

 30. Iulie 29, 2021 la 11:18
  link permanent
  to learn more zice ca:

  Thanks so much for the article.Really looking forward to read more. Much obliged.

 31. Iulie 29, 2021 la 12:33
  link permanent

  Incredible! This blog looks exactly like my old one! It as on a totally different subject but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

 32. Iulie 29, 2021 la 13:08
  link permanent

  wow, awesome article post.Much thanks again. Awesome.

 33. Iulie 29, 2021 la 15:08
  link permanent

  Pretty! This has been a really wonderful post. Thanks for providing this info.

 34. Iulie 30, 2021 la 10:23
  link permanent

  Major thanks for the blog article.Much thanks again. Awesome.

 35. August 3, 2021 la 13:45
  link permanent
  yet zice ca:

  Your style is unique in comparison to other folks I ave read stuff from. Thank you for posting when you ave got the opportunity, Guess I all just book mark this page.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)