“Carla_mea”, “carla_ta”, “carla_tuturorulea” – simbolul dăinuieşte

sari la comentarii


Ştiţi ce mă-ncântă pe mine cel mai tare şi mai tare? V-am mai zis, da’ am descoperit o rasă nouă.
Personajele care intră pe messenger să impresioneze cu bărbăţia (deşi câteodată-s chiar femei, vezi Carla) sau priceperea lor, ca apoi să ajungă să-mi dea ele mie ignore. Recordul meu personal e de sub 2 minute şi 15 replici. Reţineţi, asta-i în cazurile în care vrea cineva să-mpartă ceva cu mine, nu invers.

Da’ dacă-s şi băieţi virili pe deasupra, atunci mă gâdilă cel mai mult. Fanteziile mele normale, de zi cu zi, cu ţâţe şi funduri, câte-o fătucă cu mintea sclipitoare sau pur şi simplu o iluzie efemeră nici că se compară cu realismul orgasmului neuronal ce-l experimentez ori de câte ori câte-un ameţit se găseşte să-şi etaleze masculinitatea-n ferestrele mele de conversaţii.

În special dacă descopăr că are şi un profil pe îngeri.ro sau alte astfel de portaluri mai mult sau mai puţin poponăreşti, unde îşi pune poze în care pupă la cameră sau asemenea ipostaze senzuale, “instantanee întâmplătoare”, trecute prin sepia sau fieşce haluri de efecte demne de posteru’ de la mijloc din Bravo Girl. Şi mai ales dacă intră să mă anunţe festiv ba că mi-a spart Jegu’, ba că nu-ştiu-ce atacuri face dumnealui, ba că “dacă mai vreau vreodată să…” şi alte cele, cu precădere când Jegu’ nu merge fie că l-am dat eu jos, fie că-s probleme semnalate oficial cu hostingu’… sau că nu i-o fi mergând lui netu’. Cam ca profu’ ăla de info, de la articolu’ cu fostu’ meu liceu, de s-o trezit să chirăie prin sala profesorală despre cum a pus el Jegu’ la pământ, prin tehnicile lui iscusite, într-un moment în care-l scosesem de pe net să rearanjăm comentariile. Deci, în general, ăştia mă uimesc şi-ncălzesc, în acelaşi timp, hackeri din ăştia ce se găsesc cu revendicatu’ la orice (zălăuani în marea lor majoritate), cu profil social şi date de contact, poze şi o unică pasiune (femeile) declarată ca un cuvânt înainte, pe fişa lor de frustraţi notorii, specimene care sunt echivalentul modern a te uita la “Din Dragoste” ca să te simţi mai bine cu tine, să-ţi mai ridice moralu’, să nu crezi că totul e pierdut şi nu se poate mai rău.

Nu zic că am întâlnit de curând asemenea arătare, da’ iaca să vă arăt eu, total incidental, una bucadă conversaţie cu un băieţandru internaut, pe care-l vom cunoaşte mai îndeaproape din imaginile relevatoare ataşate, după care trageţi şi voi propriile concluzii, că-i democraţie.

Că tot se ivi ocazia, doresc să rog toate persoanele acestea să se îndrepte de acum înainte fie către Tudor, fie către Sorel (găsibili la rubrica intitulată “eu“), că şi dacă veniţi la mine cu ceva chiar valid, o ameninţare reală, tot nu pricep şi pur şi simplu nu mă îngrijorez. Vă pierdeţi vremea cu un inconştient, când aţi putea obţine ceva în timp util.

alin_ungurusan17: vrei sa iti mai vezi siteul sus vreodata?
Darius: Hmm?
Darius: Mă… nu-ş’ cu ce mă poţi tu ajuta-n privinţa asta.
Darius: Da’ apreciez că-ţi pasă.
Darius: Altceva?
alin_ungurusan17: pai in afara ca io iti dau DDOS pe site cum crede mintea ta ca te pot ajuta?
Darius: Mă, sunt profund dezinteresat.
Darius: Da’ de ce-ntrebi?
alin_ungurusan17: ok
alin_ungurusan17: fi asa in continuare
alin_ungurusan17: papa
Darius: Dacă crezi că vii acilea să mă impresionezi cu chestiile ăstea de copchii dobitoci, măi, Aline, dragă, apăi ai dat-o rău în bere.
Darius: Cu alte prostii te mai pot ajuta?
alin_ungurusan17: da
alin_ungurusan17: pocaiestete
Darius: Da’ eşti amabil să scrii corect sau alegi voit să fii penibil în toate privinţele?
alin_ungurusan17: mi groaza
alin_ungurusan17: mai ales cu tine
Darius: “Mi-i”, măi, copchile, măi.
alin_ungurusan17: domne tu esti bolnav rau
Darius: De tăt.
Darius: Deci, explică-mi, îngeraş, ţelul tău în discuţia aceasta, că de nu parcă m-aş uita la o peliculă cinematografică, parcă m-aş duce-n oraş, una-alta, ştii şi tu, activităţi din acestea ale persoanelor care au o viaţă…
alin_ungurusan17: vroiam sa vad cat de homo esti atat doar
Darius: Îmi pare rău să te dezamăgesc. Da’-ţi pot găsi p-acilea câţiva, dacă eşti atâta de interesat.
alin_ungurusan17: nush daca gasesti pe cineva fara viata in el… URAT .. respins de societate si unu care sa te ia cu “ingerash” ca tine
alin_ungurusan17: am plecat
alin_ungurusan17: spor la viata
alin_ungurusan17: sinucidete
Darius: Bă… apăi, tu eşti îngeraşu’, dragă, nu eu.
Darius: Îţi poci şi demonstra.
alin_ungurusan17: ignore
Darius: Încă nici nu m-ai ameninţat cu bătaia, nimica.

Aţi întreba cum îi găsesc. Da’ mă găsesc ei pe mine…

***

Mna, bun. Şi io n-am nimica cu grasele, da? Sper să nu aibă nici dumnealor cu mine. Nimica. Da’, perindându-mă eu aşa pe străzi, filozofând la murirea sufletului – că-s om realist – se întâmplă să văd o grămadă de feţe triste. Şi acestea mă întristrează şi pe mine şi mă opresc cu trotineta, mă aşez pe câte-o bordură, ce-o urăsc atât de mult, doar ca să fiu amărât. Văd aste mutre de băieţi, care nu musai că-s faini de pus pe afişele optimiste de la Kenvelo, da’ nu-s nici chiar orătănii. Şi-i surprind mereu la braţ cu tot felu’ de butoaie neepilate, ceea ce-i în regulă, da’ de cele mai multe ori le nimeresc pe cele cu ifose din alea de “tu vii unde zâc io, nu căăă”.

Şi stau eu – pe bordură, cum spuneam – şi mă gândesc, neînţelegând un lucru: cum ajunge un om zdravăn la cap să fie de la început, cum îi vine ideea să se cupleze cu o fată care nu poate în nici o situaţie plăcea cuiva. Că ăsta-i adevăru’. Graşii ar trebui să fie între ei, cu grasele. Nu-mi distorsionaţi cuvintele: slabii la fel. Oricine. Fiecare cu ai lui, nu există altcumva. “Da’ totuşi dac-o iubeşte pentru…” Ţuci mâţu’! N-o iubeşte pentru nimica. Oamenii care iubesc din prima pentru orice altceva decât aspectul ar trebui să fie singuri.

***

Am concluzionat de curând cu o prietenă că îngheţata este făcută de vaci polare… Alt lucru care mi se pare cel puţin magnific e să ai role de la First Bike.

***

Colac peste pupăză, convieţuim în epoca asta politically-correct, a anti-discriminării şi a identităţii de sine. Dintr-o dată, o persoană căreia-i atârnă burta peste curea sau care-şi poate înnoda sânii la spate, are pretenţia să fie simpatică. Adică, pardon, nu pretenţia… Că sunt exemple care chiar au darul de-a se face nurlii. Da’ unii chiar au impresia că ar trebui apreciaţi social doar fiindcă au un defect. Una e să ai probleme cu tiroida, alta e să bagi în tine ca un porc, să-ndeşi ca o scroafă, şi ţac-pac!, să trăieşti cu iluzia că îndeplineşti condiţia necesară şi suficientă de-a te integra.

Eu am burtică şi păr pe ea. Şi pe cur. Beau bere, iar mai mult decât cu trotineta nu mă mişc. Cu trotişca o fac destul şi-mi ajunge. Îmi înţeleg situaţia. Îmi exprim foarte clar ţelurile – vreau zacuscă şi nu aspir la mai mult. Deci, cum ziceam, fiecare cu a lui. Fată cu burtică, păr pe ea şi pe fund, să bea bere.

Da’ dacă aş fi în locu’ lui Ernest, de la “Trădaţi în dragoste” şi ar mai veni o grasă la mine cu “cred că mă înşeală”, aş proceda după cum urmează.

M-aş uita cu o sprânceană ridicată la ea. Aş da liber la detectivi, i-aş aşeza o mână grea pe umăr şi i-aş spune:

“Nu avem multă vreme de bătut ciorba-n piuă. Dat fiind că eşti aici, înseamnă că fostul tău prieten este cu altcineva. Avem pauză de masă. Alege, ori mâncăm, ori vin eu cu tine, facem rapid confruntarea, că-n 20 de minute am filmare. Poţi să-ncepi să plângi.” Îs convins că alege haleala şi scapă şi Ernest de-o grijă.

***

Colegă ÎN ANUL 3 la Comunicare şi PR, Advertising, mă-ntreabă de ceva zile:

“Îmi spui şi mie ce face un copywriter?”

***

Cel mai enervant lucru în greşirea numelor, dintre toate citirile eronate din catalog şi botezările de care ai parte fie la examen, la ghişeu, în autobuz sau chiar la iarbă verde este să ai un nume care nu conţine diacritice… dar care ar putea.

Dacă te cheamă cu trei dublu ş-uri, patru ţ-uri şi toate vocalele din nume poartă şepcuţe, dar pe foaie eşti scris de calculator ce nu are instalate caracterele româneşti, absolut sigur că nimeni – DA’ NIMENEA – nu va nimeri batâr una corect, pusă aiurea măcar. Da’ deloc, nimic!

De exemplu, discuţie între cetăţean şi reprezentant al autorităţii publice, poate poliţist, să zicem, citind de pe ţidulă titularul scris: „Domnul TARARAUTA!”

Domnu’ Tărărăutan?
– Nu.
Târărâutăn?
– Nu.
Ţărârăutân?
– Mnu.
Târârăuţăn?
– Nu.
Ţârârârârâ?
– Tărărăuţă.
Tărărăuţăn?
– Fără n.

Eu am un prieten „mai norocos” pe care-l cheamă „doar” Pantoc. Cu T! De la Ţudor, DOAR CĂ CU „T”! Şi nu-l mai scoate lumea din Panţoc. Şi bine face. Decât să-l bage-n ceva. Cert e că prietenul meu, Panţoc, mă slăveşte. De curând, a scris Jeg pe-o toacă, la o mănăstire. Că se zice că “aduce bine”. Acolo, imediat deasupra la unde scrisese cineva STEAUA, îs trecut şi eu. Aşa să ne ajute ‘mnezo. Şi Panţoc e mândru de mine şi i-s drag, motiv pentru care-a promis că-mi fac statuie în centrul Iaşului, precum de altfel merit. Şi a făcut-o-n fotoşop, adăugând moaca mea peste cea a lui Ioan Cuza, crezând că mă surprinde. Şi m-a şi surprins, având în vedere că a luat poza de pe Jeg, doar că nu era cu moaca mea, ci a doctorului ce-mi reparase coiul, acum o lună.

***

Apropo (de nimic), blogării joacă între ei “mâţe online”. Leapşa, tagging. Că v-am mai povestit, în vechiul jegstament, de-i link sus în meniu cu dânsul (sau jos). Adică se provoacă unu’ pe altu’ la tot felu’ de chestii de genul “arată-ne biroul” (să vedem dacă ai ceva bun de ciordit), “zi-ne şi nouă trei lucruri fără de ce nu poţi trăi” (în caz că mergem undeva izolaţi, să ştim de ce să te privăm) şi alte astfel de cerinţe tâmpiţele de umplut blogu’ şi făcut trafic intra-blogstituţional. Şi, recent, am fost provocat de Gramo (cei doi care apar în puţa – respectiv pruna – goală pe la posturi TV, abuziv, peste timpul de emisie al reportajelor despre mine) să zic eu acilea ce jocuri joc sau am jucat sau îs de jucat sau le joacă cineva, că n-am citit tot postu’, apoi de către VisUrât (care ia premiile-ntâi la festivaluri de blog, ca să am şi eu o clipă de linişte) că să-i spun eu ce dorinţe aş avea dacă m-aş întâlni cu un peştişor de aur (?!) sau l-aş prinde sau ceva similar – ultima dată când m-am uitat, ăsta nu era un banc?… sau mai multe? -, şi de către Cristian Greger (care nu face nimica), care vroia să-mi ştie medicamentele mele de astm şi alte chestii în lipsa cărora mor în spasme.

Aşa că le voi spune cât mai concis pot, fără să-njur, deşi la VisUrât parcă mi-a venit să-l întreb: “Pizda mă-tii!”. Pentru că ieri o intrat taică-miu prima dată pe Jeg fix când era o înjurătură taman în titlu, singura parte care-a apucat s-o citească, până m-o sunat să se jure că mă dezmoşteneşte, deoarece el a “dat linkul pe la oameni”.

Deci, Gramo, dragilor: mă joc multe joace. Unul dintre ele nu-i mâţă.

VisUrât: I-aş cere de trei ori să nu mai primesc vizite de la tine.

Greger: Ţie ce-ţi mai poci zice? Tu auzi voci (.ro), te-ai pierde între a mea şi altele, precum şi medicamentele ce tre’ să le iei deja pentru tine. Nu te-ncărcăm, că-i claca.

[tot din aceleaşi motive expuse zilele trecute, Jegu’ s-ar putea să mai experimenteze anumite probleme de accesare, sperăm că nu multe – desigur, până mă “hackuieşte iară” Alin de mai sus, moment din care nu va mai fi sus în vechi – website-ul, că Alin pururi]

40 comentarii

zi si tu ceva
 1. Aprilie 16, 2007 la 03:15
  link permanent
  ddx zice ca:

  versiunea offline de la jeg ruleaza. (ctrl+p) this is the best blog to read in the bathroom. chiar o sa iti trimit o poza sa vezi ca vb pe bune. nu e o insulta, dar, cum zicea celebrul proverb: “nu e lectura ca cea de pe buda”. maine fac poze cu printurile de pe jeg la mine pe masina de spalat (haha)….
  a, sa-i ajute Domnul lui Alin, caci pre o cale gresita a luat-o.

 2. Aprilie 16, 2007 la 07:52
  link permanent
  raver zice ca:

  VisUrât… mersi.. acum nu mai mor prost… puteam sa jur ca e visurat de la.. infect… sau infectat.. cum s-o zice.. din ala plin de microbi .. a se vedea in propozitii de genul.. el saracu a fost visurat de gripa aviatica.

 3. Aprilie 16, 2007 la 07:53
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  😐

 4. Aprilie 16, 2007 la 11:16
  link permanent
  Darius zice ca:

  De menţionat că ăsta de mai sus, supărat, îi Panţoc! Haaa! O zis că să nu-i pui link şi vroiam cu îndârjire să-i pun, da’ dup-aia am uitat, deci el îi!

 5. Aprilie 16, 2007 la 13:06
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  Domnule Darius, Onorata Instanta, Stimat Auditoriu, bai cititori care slaviti Jeg-ul, luati aminte la ce urmeaza sa spun:

  1. Darius, ai 5 minute sa stergi tot ce ai scris despre mine si alte 10 sa-mi trimiti ID-urile lu’ Sorel si lu’ Tudor ca sa-ti amenint blogul intr-un stil cum n-a mai vazut blogosfera. Am fost si la “eu”, dar nu am vazut decat poze cu ei, nu vreau sa-i omor, deci informatiile de acolo nu-mi sunt de folos.

  2.Onorata instanta, conform legii 911/2001, art 122, fara aliniat, prost organizata in pagina, inculpatul Darius Groza, zis Jeg, este acuzat de calomnie si atentat la imaginea lu’ Eu. Propun sentinta maxima si arestarea pe o perioada determinata, de mine.

  3. Stimat Auditoriu si bai cititorilor, (acum ma intreb intre paranteze, daca sunt aceleasi persoane) ati pus-o urat de tot, o sa fiti martori. Unu cate una o sa fiti chemati sa depuneti marturie, na!, va trebuit sa radeti acum suportati consecintele.

  PS:cetaţeanu’ antidarius o sa ai concurenta daca refuzi sa ma primesti in echipa pe functia de şef suprem.

 6. Aprilie 16, 2007 la 14:58
  link permanent
  mirmen zice ca:

  …darius! antidarius!!restu’vietuitoarelor life/scon d life din comunitate!!!…scoateti-va degetele din buric si faceti o fapta buna acordind atentie campaniei “salvati ursul de restaurant” lansata de HotNews…

 7. Aprilie 16, 2007 la 16:30
  link permanent
  Andrei Crivat zice ca:

  Io personal sunt deranjat maxim de lipsa de reactie a lu’ alin_ungurusan17. (Iulia, pot sa scurtez si sa spun doar alin_san ? eventual si 17, pentru o mai buna caracterizare ? )

  alin_ungurusan17, suntem alaturi de tine in dorinta ta de razbunare. Nu te lasa intimidat, demoleaza jeg-u’, darama-l, fa-l praf si pulbere, trece-l prin focul si sabia ta de baiat rau. Si inainte, spune-ne cu indiferente: “Do you know, prostilor si boilor, what a Nemesis is ?”

  alin_ungurusan17, suntem alaturi de tine. Publicul te cere, ochii mahmuri vor sa te vada actionand radical.

  alin_ungurusan17 rulz !!1122

 8. Aprilie 16, 2007 la 16:40
  link permanent
  Darius zice ca:

  Nu, n-a avut lipsă de reacţie. A avut prezenţă de reacţie, chiar. Căci a intrat pe mine, cu un alt user, din ou, să-mi împărtăşească despre cum “iară mi-l dă jos”, că mă boicotează la ClujBlogFest, să nu poci lua premii, să nu ştie lumea căci exist şi am simpţăminte, ca oricare altu’.

  Da’ amu’ tăt aştept… Măcar să am o scuză să pierd. Da’ văz că nimica.

 9. Aprilie 16, 2007 la 16:56
  link permanent

  @Blu3

  ai de trecut cu brio 3 teste pentru functia de sef suprem.

  Primul test – il contactezi pe alin_ungurusan17 si ii spui ca vrem sa il avem in calitate membru de onoare in I.A.D. (Institutul Anti Darius). Daca este de acord (si trebuie sa il faci sa fie de acord) sa il adauge in lista sa de YM pe antidarius sau sa formuleze o cerere oficiala la adresa antidarius@yahoo.com

 10. Aprilie 16, 2007 la 17:06
  link permanent
  Darius zice ca:

  Da’ care-s celălalte 2 teste?

 11. Aprilie 16, 2007 la 17:31
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  Domle cetatean, esti cam uituc de felul dvs., daca e vorba de teste nu ai decat sa le treci, cat despre contactarea domului Alin, nu ai decat sa-l contactezi, un sef nu face asta. Daca vrei adepti, nu ai decat sa-i aduni, mie imi oferi pe tava direct functia de conducere.

  PS: Darius te-am votat peste tot, chiar si acolo unde nu erai, doar stii cum sunt eu.

 12. Aprilie 16, 2007 la 17:54
  link permanent
  Darius zice ca:

  Aşa se şi cuvine.

  Oricum se creează deja câtamai alianţa. Ar avea reprezentanţi în tătă ţara, cu buricu’-n Zalău. Pierde Anti-eu teren într-un mod grosier, că mi-i aproape milă.

 13. Aprilie 16, 2007 la 18:29
  link permanent

  @Blu3

  il lingi la coi pe darius si te astepti sa fii sef? cum sa iti spun ca sa ma intelegi? ……. ‘te-n cur

  @Darius

  Mda. Va rog sa nu fiţi prea duri cu mine. Va rug, va rug

 14. Aprilie 17, 2007 la 15:09
  link permanent
  Emma zice ca:

  Observa cineva ca, imediat sub acele poze (cu el?), Alin scrie “pasiunea mea…femeile”? Deci, dupa pozele de deasupra, el concluzioneaza ca ii plac femeile. Dar in poze exista o singura femeie. Ceea ce e ciudat. Si se pot trage concluzii.

  Da, te-am votat.

 15. Aprilie 17, 2007 la 15:57
  link permanent

  Emma, cred ca ai incercat sa fii amuzanta. Ahahaaaa, ce analiza, ce concluzii. Extraordinar.

  Esti cam muci la capitolul “Ironii”, stii?

 16. Aprilie 17, 2007 la 16:13
  link permanent
  Darius zice ca:

  @Anti-eu

  O şi reuşit, nu numa’ că o încercat, boule, da’ tre’ să ai simţul umorului… ca să funcţioneze. Ceea ce tu, în calitate de idiot, nu ai.

  @ Emma

  Normal că m-ai votat.

 17. Aprilie 17, 2007 la 16:23
  link permanent

  @Darius

  da tu nu poti sa vorbesti civilizat, bai jită?

  @ Emma

  Normal, ca l-ai votat. Doar esti normala! (uite asta a fost o ironie banala dar buna)

 18. Aprilie 17, 2007 la 17:24
  link permanent
  BUGzZy zice ca:

  Alin_ungurusan17 de fapt ii BUGzZy a.k.a. IO 😛

  am dat jos site-ul si o sa -l dau de mai multe ori

  Darius chiar esti de tot kktu :))) de cate ori te-ai gandit inainte sa-i pui poza la pruncu ala? mailul lui a fost demult spart asa ca cine vrea sa vb cu mine ma gaseste pe alin_ungurusan17 😛

  Darius tot curva lu toti ajungi crede-ma !

 19. Aprilie 17, 2007 la 17:24
  link permanent
  BUGzZy zice ca:

  ps: ipul meu: Your IP Is 89.42.95.152

 20. Aprilie 17, 2007 la 18:32
  link permanent
  Darius zice ca:

  Io observ multă ambiţie, da’ la a doua serie de z-uri din nume am aţipit…

 21. Aprilie 17, 2007 la 18:47
  link permanent

  taci ma Darius! de ce il provoci? vrei mai rau de atit? nu ti-a fost clar s-o lasi mai moale? chiar nu intelegi? sau esti prost? da

  BUGzZy, ejti hacăr? Oau. Toata viata am visat sa te întîlnesc.

  Tu hacăr anonim si prost
  O zînă bună de-as fi fost
  Ti-as fi dat casa si merţan
  Si nişte minte în bostan

  Iar de-as fi fost o zînă rea
  Te-as fi facut insecta mea
  Ah stai! Tu o insecta esti
  Esti bun de aruncat la pesti

  S-am incalecat pe-o sa
  S-am bagat-o-n gura ta
  Pula

 22. Aprilie 17, 2007 la 18:48
  link permanent

  vreau memberşip

 23. Aprilie 17, 2007 la 18:52
  link permanent
  Darius zice ca:

  Bă, prostea. Tu-ai câştigat deja la odele cu mine. Deci… eventual îmi închini alta de mulţumire.

  În rest, cine îi hecăr, are de suferit pe căi legale, nu ne băgăm în orgolii. Sunt căi scrise-n cărţi. Groase. 🙂 Da’ şi pe ăsta probabil o să-l racoleze până la urmă Poliţia din Zalău, să lucre la ei, n-o să facă o clipită de pârnaie.

 24. Aprilie 18, 2007 la 09:31
  link permanent
  mea zice ca:

  Aiestia tonti care au sarit din gradina domnului direct la gatul tau, Dariuse, sint idioti cronici dupa a mea parere umila. Pai ne demonstreaza clar ca te considera “tare” si toate alea de suprematie din moment ce se chinuie atit sa te darime, anihileze, stearga, etc., pentru a ne lamuri ca ei sint si mai si. Esti pentru ei “recordul”. Nici macar n-au eleganta, spirit si inteligenta. Spun din nou ca celui cu emoticoncertul penibil: Ati vrut sa va cunoastem toti? Ati reusit (deplorabil)!

 25. Aprilie 18, 2007 la 10:13
  link permanent
  RAHMAN zice ca:

  bai BUGy uzZy, daca chiar esti din reteau bizar oare crezi tu ca nu se vede cum faci conexiuni ssh sau alte avione de tipul in caz ca le faci tu. In caz ca vb cu alti de pe net si te MILOGESTI sa faca Ddos ii mai simplu de vazut cum vb pe IRC, deci cred ca te lauzi in nestiinta de cauza si s-ar putea sa suferi daca cumva hostingu care tine site-ul asta ar face o plangere.Deci hecăre si nu hackere, RTFM , cred ca ai foarte multe de citit in legatura cu si despre .Ti-as explica mai multe dar nu imi pierd timpul cu tine.

 26. Aprilie 18, 2007 la 10:31
  link permanent

  mea, ce dor mi-a fost de tine. vrei sa fiu hacker-ul (nu hecărul) sufletului tau?

  stiu si D(in)Dos

 27. Aprilie 18, 2007 la 10:36
  link permanent
  RAHMAN zice ca:

  REQUEST ACCEPTED.
  esti un macelar in devenire.

 28. Aprilie 18, 2007 la 10:52
  link permanent
  mea zice ca:

  cetatene, NU.
  D(e)! (in) Dos-ul tau??????

 29. Aprilie 18, 2007 la 11:52
  link permanent

  mea, eu nu pot sa inteleg de ce NU. sper ca nu te-ai indragostit intre timp de altu pe care il cheama (de exemplu si din simpla coincidenta) darius. pentru tine sint gata sa omor. stii asta, nu?

  te iubesc

 30. Aprilie 18, 2007 la 12:57
  link permanent
  mea zice ca:

  hacker = intruder. Deci, NU.
  Pe Darius il iubesc dumnejegeste. Alt cosmos al sufletului meu.
  Intrebarea usor psicho. Ma intristezi.

 31. Aprilie 18, 2007 la 13:13
  link permanent

  deci ma iubesti. clar

 32. Aprilie 18, 2007 la 13:36
  link permanent
  mea zice ca:

  M-ai dibuit!

 33. Aprilie 18, 2007 la 15:33
  link permanent
 34. Aprilie 18, 2007 la 15:34
  link permanent

  Crap… that ain’t right…
  Internet = Serious business!

 35. Aprilie 19, 2007 la 08:31
  link permanent
  anonim zice ca:

  Ba voi va pierdeti timpu aiurea in loc sa va vedeti de treburile voastre. Darius nu ar avea atata “audienta” daca la-ti ignora. Dati apa la moara in continuare si nu se va sfarsii inveci

 36. Aprilie 19, 2007 la 10:08
  link permanent
  9 zice ca:

  si tu ce cauti aici rogu-te?

 37. Aprilie 22, 2007 la 14:17
  link permanent
  psaico zice ca:

  =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  sec.

 38. Aprilie 24, 2007 la 22:12
  link permanent
  pop zice ca:

  din dorinta inflacarata de a ti spune ca ai o impresie f buna despre tine si inegalabila ta inteligenta am ajuns la o alta dorinta…de a ti spune ca uneori te inseli amarnic si te rog sa mai ai “putintica rabdare” cu acele cuvinte(“pancarda”etc)nu de alta dar nu se cade…tare mult as vrea sa va vedeti de lungul nasului si sa va rugati parintii sa nu mai bage banii in curu’ vostru ca oricum investesc degeaba!da ce sa i faci e si vremea milionarilor de carton!

 39. Aprilie 24, 2007 la 22:20
  link permanent
  Darius zice ca:

  M-am pierdut între atâtea dorinţe, jur. Da’ tu ai nimerit articolul? Sau site-ul…?

  Sau ceva?

 40. Mai 11, 2008 la 17:11
  link permanent
  flav zice ca:

  hahahahaa CAT DE GAY!!! homosexualu :))

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)