Bă’eţaş de cartier rezidenţial…

sari la comentarii

… cu minute gratuite şi abonament de date.

Asta de mai jos îi toată o singură frază, să nu intraţi în panică.

Vouă vi s-a întâmplat vreodată să vă sune lume să vă ameninţe, pe motiv că le-aţi făcut năcazuri, de obicei oameni care probabil nu aveau numărul vostru în momentul în care le făceaţi năcazuri, astfel încât să vă fi sunat de faţă cu voi şi să vă comunice dramatic că data viitoarea “nu vor fi aşa de prietenoşi” cum au fost când tocmai ce le făceaţi năcazuri şi eraţi acolo la locul faptei, dar noroc că sunt ei finuţi şi aşteaptă să vă contacteze ulterior telefonic, nu ca nesimţiţii – atunci când le faceţi năcazuri, iar când voi îi întrebaţi despre cine anume ar fi vorba – că habar n-aveţi cine v-a sunat aşa de prăpăstios dintre multiplele posibilităţi într-acest sens, fiindcă voi oricum n-aveţi mulţi prieteni, încât să vă daţi seama singuri care dintre duşmani ar avea atâta disponibilitate şi nici ce anume s-a întâmplat, că voi oricum cu năcazuri vă ocupaţi şi pe năcazuri sunteţi specializaţi – persoana insistă că este teribil de cătrănită, iar această persoană mereu se prezintă foarte vag, pe reţeta enigmatică “Bă, eşti din Cluj? Mna, îl ştii pe Andrei?”, de parcă io i-aş avea pe toţi dubioşii pasionali ordonaţi alfabetic, dar apoi realizează cu precauţie că mai bine să nu ştiţi aşa de sigur “Andrei care?“, enunţând diplomatic că atâta numa’ să vă intereseze pe voi că de acuma deci s-a terminat – clar? – şi să trăiţi în spaima suspansului, ca apoi să revină cu consecvenţă asupra abordării, pentru a vă lămuri totuşi detaliile năcazului care s-a întâmplat de către voi “deja a doua sau a treia oară” şi să vă dumiriţi de când mocnea în sufletul persoanei asemenea patimă, de care nici nu vă mai aminteaţi şi vi se povesteşte năcazul în detaliu, ca să nu aşteptaţi în bezna neştiinţei răzbunarea ce va lovi năpraznic, iar când aflaţi cine vă sună, de fapt, realizaţi că-i ceva fost coleg care vă urăşte în taină, dar care altfel vă cere prietenia pe Internet şi care, mă rog, aţi zice că îi destul de conştient că aveţi un site, aşa, unde voi scrieţi fără criteriu cam toate tâmpeniile uşor penibile care vi se întâmplă, în a vă hăhăi ulterior în buricul târgului de dumnealor şi autorii? Mie da.

***

[poftim, dragă, link, să nu urle tabloidele că eşti asociat cu scandaluri, doar fiindcă îţi faci veacul pe coclaurii de prin birturi, unde creşte băutura]

***

AndreiGubasChatŞi cum era el, aşa, anecdotic şi mă suna misterios, nici să se trădeze, nici incrimineze, dar parcă totuşi să mă şi prind şi să mă tem, dacă e posibil, a considerat că nu s-ar fi făcut pe deplin auzit şi n-ar obţinut de la mine toată implicarea entuziastă pe care probabil şi-o închipuia, găsind de cuviinţă să-mi reitereze plictisitor întreaga propunere, intrându-mi pe chat să dezvolte, DE PARCĂ NU ÎL RECUNOSC LA FAŢĂ, când vine şi încep să îmi zic ca pentru sine, în confuzie: Ia te uită, vine Andrei Gubaş încoace, oare de ce s-o fi uitând aşa încruntat la mine?

Fireşte că mi se pregăteşte, cum e şi tipic situaţiilor de această factură, binecunoscutul că “da’ de ce îmi pui tu mie poza mea pe net?!“, aşadar permiteţi-mi să econimisim timp creditându-i Facebook-ul public pentru această preţuită resursă, care şi ea rezidă la rândul ei tot pe Internet.

Mă aştept, dar sper să nu mai apară imediat următorul “da’ mi-ai scris numele, măcar şterge-l ăla de famlie, că ai mei îţi citesc blogul, ce eşti cârnaţ?” sau alte astfel de negocieri.

Şi sfatul meu cel mai tehnic ar fi să reîncerce tot telefonic, mult mai calculat însă, eventual de tura asta de pe vreo cartelă prepay, unde să-l pot servi cu înregistrări şi alte mecanisme dintr-ăstea futuriste, cu existenţa cărora îmi imaginez că abia a început să se familiarizeze.

***

Dintre toţi doritorii de până în prezent, care s-au oferit doar ipotetic, în uralele publicului privitor, să îmi arate mie ce-i suferinţa şi să mă-nveţe care-i respectul, iată în sfârşit, Andrei Gubaş, pe hârtie digitală şi în urechea electronică, ambiţios şi cu iniţiativă, care pune mâna şi dă telefoane pe banii lui şi se organizează din timpul liber, s-a dovedit optim, hotărât şi proxim.


131 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iunie 21, 2010 la 21:28
  link permanent
  raema zice ca:

  si ti-e frica :) ) ?

 2. Iunie 21, 2010 la 21:42
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Cred că Andrei te iubeşte.

 3. Iunie 21, 2010 la 22:25
  link permanent
  Cris zice ca:

  Tu ai văzut ce are pe Facebook la Music? Tot din-alea…

 4. Iunie 21, 2010 la 22:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Raecevaacolo – Nespus de crunt.

  Hudrel – să ştii că la aia m-am gândit şi io fix primul lucru, cum ştii că îmi place, că mă iubeşte; după care al doilea lucru m-am gândit cum nici fetele nu mă iubeşte şi atunci am început să îmi răspund la unele întrebări.

 5. Iunie 21, 2010 la 23:47
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Halal poza ti-ai gasit, nu-ti dai seama de prea multe… Era pe facebook imediat langa una in care fac amandoi inimioare din maini si-atunci mi-am dat seama ca ei se iubesc. Avem aici un caz clasic de gelozie… Ori te bate ori se sinucide.

 6. Iunie 22, 2010 la 00:16
  link permanent
  R. zice ca:

  Îi place Dan Puric. Pesemne e şi om credincios.

 7. Iunie 22, 2010 la 00:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apăi, este binecunoscut şi că Teo face orice pentru o bere, hîhîhî. Auz’, bă?

  Întorcându-ne la conaşul Andrei Gubaş: cred că Dan Puric ar trebui să aibă deja un grup tribut pe Facebook, că mă ia deja cu aţipeală; undeva între ăia de-au pus botul la că nu-s atâta de frumoşi ca Hugh Jackman şi fosforescentul din Mănăştur.

 8. Iunie 22, 2010 la 02:09
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  Bă, io cred că te bate gagi ăsta. Are sânge de roman într-însu’, îţi spun. L-am văzut eu la Colosseum…
  Şi în plus, are şi femeie, deci e viril. Şi tu n-ai, că nu eşti.
  Sună-l şi cere-ţi scuze! :)

 9. Iunie 22, 2010 la 07:03
  link permanent
  Ginake zice ca:

  Astia imi plac cel mai mult… de parca nu putea sa te intalneasca pe strada si sa iti rupa mufa :) . Nuuuu, e mai misto cu amenintari, cu suspans, cu “oare vine, oare nu vine” :) )
  Oare e si baiat de baiat (daca tot e baietas de cartier) ?

 10. Iunie 22, 2010 la 08:21
  link permanent

  Din articol deduc ca i-o dat ceva piarista proasta (futu-te-n gura fa de dobitoaca) minute gratis lu’ zoso, care deci acu’ isi permite si el sa foloseasca partea functionala a obiectului zis telefon. Spre deosebire de pana-acu, cand se vedea silit de imprejurari sa foloseasca doar partea vizuala, si eventual din cand in cand sa mai dea cate-un apel scurt.

  Situatie nefericita de pe urma careia nu esti singurul care sufera.

 11. Iunie 22, 2010 la 09:12
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  aş fi pus pariu pe banii tăi că de schilodu’ cu cercel de prost-miros şi faţă de recuperator comic (chiar, există oare umor în ucraina? I really wonder…)
  este vorba. deci nu trebuia să ne dai mură-n gură ca la proşti, da? (dejbă! tu chiar ne crezi proşti pe toţi! ia să te limitezi la pretenarii tăi în domeniul ăsta)
  ălălantu’ are mufă de intelectual alcoolic, blog, chestii. nu putea fi el.
  vestea bună e că electroagresivu’ e micuţ, îl bat cu-o mînă băgată-n chilot (doar una am, dar asta e irelevant în context). deci îi dai adresa mea şi gata, ţi-o iei de pe sistem.
  vestea proastă (căci da, există întotdeauna şi o veste proastă, şi e întotdeauna mai proastă decît cît de bună poate fi aia bună) e că se bea (asta-i iar bine) bere (asta-i mai puţin bine) la sticlă (asta-i iarăşi bine, atît cît se poate) “beck’s” (asta-i vestea aia proastă de care guiţam la începutul frazei apocaliptice).
  păi asta-i treabă? cplm s-a-ntîmplat cu ursusu’, a murit ursu’? plus că e bere de cluuuj. mi se pare normal că la ce s-a băut acolo urmarea logică a fost chef de a bate un semen (hai nu te simţi jignit).
  (chiar nu ştiu: cînd termini propoziţia cu o paranteză unde se pune punctu’, înainte sau după paranteza respectivă? hai că ştiu că ştiţi)

 12. Iunie 22, 2010 la 09:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ilaş, draghe, ironia face că pă ambele două muieri pe care nici unul dintre noi nu ni le avem le cheamă la fel, Ada. Şi nu-s tăt aia. Ceea ce pesemne tensionează şi mai mult dramoleta, sugerând echivalenţă poetică între noi, urmând să ne distanţeze dăcât lupta dreaptă. Adică până şi întru fete ne suntem egali… ca să nu fac amu’ vreo remarcă nelalocul ei şi să mi-o avantajez pe-a mea, că dup-aia o să se suspecteze că aş fi subiectiv.

  Ginake – da, băiat milostiv, s-o fi gândit să îmi dea totuşi o şansă sau cu ocazia ssta să-şi exerseze veleităţile-i caracteristice de moderator.

  Mircea Popescu, ce să mai completez.

  Respectiv ăstalalt greu de pronunţat a rulat literaliceşte.

 13. Iunie 22, 2010 la 10:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hahaaa, mna, m-o mai sunat o dată, deocamdată văd că îi tot pe bază de telecomunicaţii relaţia noastră.

  Mi-a amintit că ne vom întâlni şi că va fi tragic, mi-a zis că el nu vede ca primă soluţie să sară la bătaie, că nu s-a mai bătut din clasa a 8-a şi că el nu e bătăuş, dar oricum, să ţin minte că m-am afundat şi mai tare şi că practic… ok, bine, nu pare să poată să formuleze ce vrea să-mi facă, are dificultăţi în a găsi subiectul şi predicatul.

  Apoi mi-a amintit că aş fi zis eu că aş întreţine rapoarte sexuale cu iubita lui, dar a zis mult mai urât, cu cuvinte pricinoase, însă a adăugat că nu îşi aminteşte nici el citatul exact, deci s-ar fi putut să fie fost altă formulare. Poate-şi aminteşte Teo. Ahahahahahah, deci nu, Teo nu-şi aminteşte primul.

  Dar aparent aş fi repetat chiar în conversaţia cu el de azi. Insistă el că vreau cu prietenă-sa, iar eu nu-nţeleg de unde atracţia asta a mea faţă de prietenă-sa, că aud din ce în ce mai des poveşti romantice. De la el.

  După care mi-a zis cum am chemat eu poliţia, când a fost el la o zi de naştere, dar după aia a retras, că totuşi n-aş fost eu, dar se potrivea. După aia a zis cum a şi văzut cu ochii săi cum era să mă bată unul, după care a retras şi asta.

  Cert e că-i foarte stăpân pe bătut de mine, pe chemat poliţia, pe din ăstea.

  Evident că din prima a reuşit să mă chestioneze cu privire la cine îmi dă mie voie să public poze cu el. I-am explicat cum chiar el. A înţeles cu dificultate.

  După care şi-a amintit că nu a citit articolul şi că de fapt el nu-mi citeşte blogul, în general, însă îi cu întâlnit şi cu lui nu-i pasă de autorităţi, iar eu să aştept numa’ febril.

  Bun.

  Şi am aflat, să nu uit, că lui Andrei Gubaş nu-i plac ironiile. Deci fără!

 14. Iunie 22, 2010 la 10:40
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mey, sincer, am crezut şi eu într-o primă fază că vă bateţi pe femei. Dar, uitîndu-mă mai bine la tine şi analizînd trecutul şi prezentul tău, mi-am dat seama că gîndesc greşit. Păi şi atunci ce aveţi de împărţit, fraţilor ?

 15. Iunie 22, 2010 la 10:48
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Am cacarisit-o fratioare! Il umflara astia pe Dan Diaconescu Direct si acu-l cata si-n rect procurorii anti na coruptiune. Si numarul meu de tel, ala de Romania e in agenda lu DDTV. Ca noi mai conversam, asa, la o Elodia, la un spanzurat. Am belit-o pe meserie Darie. Ma voiu ascunde in munti, chiar daca acu’ nu ma cata nimeni. Fiti vigilenti!

 16. Iunie 22, 2010 la 10:51
  link permanent
  Zalau zice ca:

  Trist cat de prosti pot sa fie unii. D-sorul Andrei Gubas se crede undeva prin jungla.
  Nu a fost el prin tribunale sa stie cat de scump se plateste un pumn.

 17. Iunie 22, 2010 la 11:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hehehehe, mă susţine Zalăăău. Ce înduioşător. Lugu-lugu la vatră.

  Cică la Zalău îi inundaţie fix la mine pe strada părintească. Toate îmi merg sumbru, of.

 18. Iunie 22, 2010 la 12:21
  link permanent
  monica zice ca:

  Trimite-l incoa pe domn si incalta-l cu adidasii rosii. Eu, intre timp, vorbesc cu Jimi si cu Popescu.

 19. Iunie 22, 2010 la 12:26
  link permanent
  Zalau zice ca:

  Zalău has got your back.

 20. Iunie 22, 2010 la 13:44
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  zalău should better forget about the back and keep dă famous tzuika at hand!
  cîteva păhăruţe bottoms up şi să vezi cum ochişorii devin apoşi, mişcările mai lascive, urîta => frumoasă şi dujmanul => prieten. nici n-o să-ţi dai seama cînd
  ai scăpat de cafteală.
  drink ur way to friendship, that’s what I always say!
  e drept căcînd se termină veselia, pupatul în bot şi cîntatul că voi sînteţi români va trebui să borîţi împreună şi chiar în aceeaşi budă …mmm… bă, mai bine ia bătaia, e mai cinstit şi mai igienic. (te speli, nu? obişnuieşti duş, da?)
  oricum, să nu faceţi schimb de tricouri la sfîrşitul celor 12 reprize, al lui e de kko. mai bine citiţi 12 scaune, ostap bender, chestii.

  eu mai studiez poza, revin, staţi la locurile voastre.

 21. Iunie 22, 2010 la 14:27
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @ottffsse, ma plictisesti de moarte nene…Ce dracu, scrie si tu cevasilea sa ne radem, sa ne ofticam, sa muscam cu dintii din halbe soioase pline de balele alora de dinainte, sa ne exteriorizam frustrarile intr-un mod literar si literalmente lizibil. Ce tot ii dai cu cacatul ala de sagetuta =>si cu alte marafeturi? Ma pis pe Ostap Benderul tau, cu o mare bolta, na. Si te desfid. Nu stiu ce inseamna, da’ suna bine. Tu cand erai mic mic mic iti gustai rahatelul din scutece? Eu da, si de aia is asa frumos si destept acuma. Ai sansa sa ti-l gusti si tu acuma din cacastoare, da’ vezi sa fie proaspat si cu multe fibre vegetale. De unde tzatza oii(sau oaiei?) ti-o venit asta cu o urmat de dublu t, dublu f, dublu s si un e stingher la coada, ca un prost intr-o gara, caruia tocmai ce i-a plecat trenul si i-au si ciordit baietii portofelul? Na, pe bune. Suna asa, suedez. Eu incercai sa-l pronunt din prima si la ffsse deja m-am fastacit. Pai se poate tovarase?

 22. Iunie 22, 2010 la 14:51
  link permanent
  Kyo zice ca:

  Asta faci tu?
  Asa faci?
  Vorbesti cu mine, ca am aflat ceva despre tine, ai auzit?

  :) )

 23. Iunie 22, 2010 la 15:08
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  avocatule, atenţia mărită. sfincterul, desemenea. (asta a fost numai aşa, momeală ca să fii atent)
  deci uite cum e. ottffsse ăsta e un test într-o limbă oarecare care nu e ungureasca.
  întrebarea e ce urmează după “e”-ul din coadă. hai, chinuie neuronu’.
  acuma, ca să rămînem pretenari la catarama mea pe spinarea ta, să te-ntreb o chestie.
  în armată aveam mulţi unguri cu care beam spre dezumanizare. odată cînd în mod imprudent am strănutat, mi s-a spus (aproximativ fonetic, nu ştiu cum se scrie corect): “şegodo”. cică-nseamnă “cur acolo” şi mi s-a părut genială porcăria.
  e adevărat sau bazm urban? cum se scrie corect? nu mă lăsa în negura neştiinţei.

  pentru restul lumii, recunosc că m-am făcut de kko şi de pishao. am tot mîncat borş că de ce bea ăia din poză bere beck’s şi nu ursus. doamne că prost mai sînt. la un studiu cu zoom a sticlei ţinute-n mîna stîngă şi strîns între picioarele-i muşchiuloase de către electroagresivu’ andrei, se observă că EXACT ursus bea…
  băgamiaş.
  am fost ajutat şi de acest linc nepreţuit http://www.adplayers.ro/files/article_pictures/back/Ursus/URSUS_Premium_verde500.jpg

  ce mă fac, ce mă fac?!?

 24. Iunie 22, 2010 la 15:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ügyvéd e mâhnit şi gelos că şi ăstalalt îi amuzaaant, haaa, hahaha, ce drăguţ, se bat pe mine de parcă-s Ardealu’.

  Kyo. Ieşi acasă.

 25. Iunie 22, 2010 la 15:45
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  domnu’ groaza, sînteţi oarecum greşit logic, să mor efectiv dacă nu.
  explic eu mîine, acum e momentul mult aşteptat al ruperii uşii care stă în calea clasicului drum job => cîrciumă (hîhîhîhî, cre’că turbă de draci avocatul la noile mele săgetuţe)

 26. Iunie 22, 2010 la 16:37
  link permanent
  SilviuB zice ca:

  Il recunosc pe cel din dreapta. Am fost la acelasi liceu si il cheama And*rei . Dati-va mana si va pupati. Nu e frumos sa va certati!

 27. Iunie 22, 2010 la 18:44
  link permanent
  jimerino zice ca:

  m-ati plictisit groaznic. te-a batut fatalau’ ala de o arde cu ala care o arde cu fatalau’ alalalt, ala cu baschetii rosii, stii tu, si care are o fata de fatalau de….hai sa n-o lungesc. te-a batut fatalau’ ala? ca dupa ce te-a pus aia cu basca la respect, fix asta mai lipsea, sa te bata toti fatalaii care se pun la chelie ca sa para si ei duri d-aia din polonia, da’ de fapt sunt lache batatoriti. da’ eu nu vroiam sa-ti iau apararea, vroiam sa-i zic tanarului sa ma contacteze via tine pentru a-l ajuta sa te snopeasca. ca de cand imi doresc da’ mereu cand iti vad muia ma umfla rasul si uit treaba. deci, bai andrei ghinghios, unguru’ pizdii, scuze ugyved, da-te-n mortii tei, te fac un pongo cu fetita lu’ mubongo ca sa te antrenez cat sa poti bate un schilod semi-retard fara sa fie nevoie sa-l ameninti 2-3 saptamani inainte? ca e bataie, vere, nu e fezandat curcanu’.

 28. Iunie 22, 2010 la 18:47
  link permanent
  vuvuzela zice ca:

  Ala, Andrei ala a fost din ala cu casca pe-o ureche de suna oamenii sa le vanda razatoare. Cum ii zice? Smooth operator din ala. Asta inainte sa ajunga aci, pe melegurile jeg.

 29. Iunie 22, 2010 la 18:56
  link permanent
  jimerino zice ca:

  dicta, acum vad, pana si monica zice ceva de adidasi rosii. ceva tre’ sa fie.

 30. Iunie 22, 2010 la 19:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gimel. Trezeşti copilu’.

  Vuvuzelahahahahahahahahaha. Bz.

 31. Iunie 22, 2010 la 20:03
  link permanent
  F zice ca:

  pana una alta inca sunteti prieteni pe facebook

 32. Iunie 22, 2010 la 20:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Exact. Dacă s-o cerut înăuntru, să se ceară şi afară. Sau poate mai doreşte să mai îmi comunice uneori, de dragul vremilor bune.

 33. Iunie 22, 2010 la 22:20
  link permanent

  Deci jimer o castigat toate capacele goale de sticle care sunt cu ase comentariul precum se gaseste langa unde zice “link permanent”, ca Darios n-o descoperit inca tehnologia care face blogu’ sa scrie numere langa comentarii, cum am descoperit io, da’ sa trecem.

  Ce ziceam ? A, da. Mnoa. Bun.

 34. Iunie 22, 2010 la 23:48
  link permanent
  Marian S zice ca:

  A, eu sunt off-topic, dar ma roade problema. Nu poa` sa-l dea cineva afara de la TVR pe Bogdan Topulica asta ? Mai bine ascultam vuvuzele,ce draqu.

 35. Iunie 22, 2010 la 23:52
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Scuze, dragilor, sunt atit de nervos incit nu pot nici sa injur.
  Preia cineva legatura ? Despre comentatori ziceam.

 36. Iunie 23, 2010 la 00:03
  link permanent
  toader zice ca:

  ai ba, da-o dracu’… deja articol nou?! si ce blog era forumul asta odata …

 37. Iunie 23, 2010 la 00:07
  link permanent
  toader zice ca:

  in fine … oricum orice ocazie e buna sa imi marturisesc iubirea fata de monica. tucu-i-as eu gurita aia plina de dinti si razatoare.

 38. Iunie 23, 2010 la 00:08
  link permanent
  toader zice ca:

  *râzãtoare

 39. Iunie 23, 2010 la 00:12
  link permanent
  Marian S zice ca:

  toadere, am putea spune că monica e îţâşă, nu-i aşa ?

 40. Iunie 23, 2010 la 03:26
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  deci toţi cretini. e najpa, nu-mi mai pot menţine nivelul intelectual, mă simt violat sau violet.
  nu mai zic nimic, decît că şi eu o iubesc pe monica. a, şi o vreau. şi pe sticla ei.
  şi eu cu gura peste tot.
  gîl-gîl, bă! vorbim.

 41. Iunie 23, 2010 la 03:48
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  adică cu gura pe gură călcînd, asta vroiam să insinuez.
  bine, în cazul “darius vs. electroandrei”, e vorba de picior pe gură călcînd, gen.
  în concluzie lezbi friends, ce pzm.

 42. Iunie 23, 2010 la 05:24
  link permanent

  Ba over the counter, fa-ti blog, ba!

  E pacat sa muncesti cate 6 ore la un comentariu mestesugit pentru o farama de doi cititori in comentarii la ceva virgin de pe internete. Dupa care sa nici nu-ti iasa din prima.

 43. Iunie 23, 2010 la 11:44
  link permanent

  iti sugerez sa te feresti …;))

 44. Iunie 23, 2010 la 13:09
  link permanent

  Ce retarzi…

 45. Iunie 23, 2010 la 14:48
  link permanent
  ra zice ca:

  lasa sa vina. da de stire :)

 46. Iunie 23, 2010 la 14:49
  link permanent
  Este,ma! zice ca:

  nu e amuzant ca totusi, il ai la friends?

 47. Iunie 24, 2010 la 08:29
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  http://www.reportervirtual.ro/2010/06/vedete-dintr-o-flegma.html

  Lovin insista, latra in continuare. Mai nou se plange ca s-ar putea sa fie ingradita libertatea de presa, ca si cand el ar avea vreo legatura cu jurnalismul. Cum spunea si Ciutacu, individul a batut la toate portile Raiului, adica a incercat sa se angajeze la vreun ziar mare. Absolut toate (inclusiv alea basesciene) i-au aruncat cate-o flegma de dupa usa. Asa ca respectivul devine NU “vedeta dintr-o flegma”, ci “porcul flegmat”.

 48. Iunie 24, 2010 la 10:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ă-vaaai, draga de el, n-am observat că se inflamase într-atât de tare.

  Mna, eu i-am spus constructiv, să vedem dacă şi acceptă.

 49. Iunie 24, 2010 la 15:44
  link permanent
  Marian S zice ca:

  49 de comentarii. Slab, slab. Hai, curaj, că acum facem 68. La 69 mă chemaţi, da ?

 50. Iunie 24, 2010 la 15:49
  link permanent
  Tiberiu zice ca:

  Radu2: cand vorbesti despre mine, cred ca e bine sa te interesezi. N-am batut la usa nimanui si am lucrat la ce ziar am vrut, intamplator la cele mai mari din Romania. N-am batut nici la televiziuni, ci ele m-au sunat si m-au invitat in emisiuni: de la Antena1 si Realitatea tv la B1 si OTV. Pentru mine este indiferent unde apar. Am refuzat doar Trinitas – ca nu se uita nici ala cu coarne – si ceva similar. In rest, iti sugerez sa inveti un lucru simplu: citeste cine este autorul articolului. Nu, nu-s eu ala, ci unul mai destept ca mine. Si nu-mi e rusine de niciun text al lui Spartakus, chiar daca de multe ori nu sunt de acord cu el. E liber insa sa scrie ce vrea si cand vrea.
  PS Ciutacu este un dobitoc. I-o spun in fata si pe blog. Un piticantrop al presei, bun de deschis usi, legat sireturi si lins zone greu accesibile. Banuiesc ca si tu esti un zero taiat in patru.

  Darius: Evident ca toate comentariile iti vor fi aprobate. E adevarat ca le las libertatea autorilor care presteaza la mine sa aprobe sau nu un comentariu. Eu le cenzurez doar doar pe cele vulgare. Multumesc pentru cei 25 de vizitatori care au venit de la tine la mine. In fine, e primul si sper ultimul comentariu pe blogul tau.

 51. Iunie 24, 2010 la 16:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De ce ai pretenţia de la ăsta de mai sus să se documenteze cu privire la tine, când tu îţi arogi dreptul să “bănuieşti” că-i un zero tăiat în patru?… Te cam imflamezi, dragă, bea nişte lichidehehehe.

  O fi ceva procedeu jurnalistic, ăsta cu cred că, bănui că, îmi dau cu părerea că.

  Zi-i ăluia de pe la tine de prin ogrăduţa aia buruienoasă, scumpul, să şteargă virgula dinaintea lui “sau” – ce clasă e? – că se face de plâns.

 52. Iunie 24, 2010 la 16:26
  link permanent
  Basty zice ca:

  Uh-oh, insulte gramaticale. The worst kind. Real tough guys.

 53. Iunie 24, 2010 la 17:08
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ăvai!! da’ pasional a rămas băiatu’ ăsta, lovin :P da’ consecvent în obsesii :) )

 54. Iunie 24, 2010 la 18:08
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mey, lăsaţi-l pe nenea Tiberiu în pace, în fond şi la urma urmei ne trimite gratis la Mamaia, eu mă bag ! Ciutacu m-a trimis să comentez la perete, omu` mă trimite la mare ! Păi ce, se compară, ha ? Eu cu cine votez ?

 55. Iunie 24, 2010 la 18:08
  link permanent
  toto zice ca:

  gubas asta e basarabean? asa pare, daca e asa, am eu solutia ptr tine, oricum nu te stresa, pe net multi is tari…

 56. Iunie 24, 2010 la 18:20
  link permanent
  mery zice ca:

  Off topic
  No ofense; aistia sa fut in dos? Am intrebat n-am dat cu paru:-))

 57. Iunie 24, 2010 la 18:41
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Nu-mi place @Tiberiu. Il desfid. Face pe desteptul. Nu-mi plac astia care fac pe desteptii. Nu-mi plac tocilarii care n-au luat un pumn in nanau in viata lor, dar isi croseteaza pe chiulotii scortosi de atata cacat, blazoane udate de multiple pisari pe ei. Ma doare in partea de jos a partii de sus a pulii, vorba lu’ Nichita Stanescu de toti astia care fac pe desteptii. Stanescu nu a zis cu pula, a zis cu pusca, da’ eu ingros soriciul obrazului si zic pula. Are blog? Nu voiu intra in viata mea acolo. E jurnalist? Nu voiu citi nimic scris de el. E un bese’n cizme. De ce a refuzat Trinitas tv?! Sa dea domnul dracu sa fi refuzat si Duna tv, ca deja mi-o scazut glicemia si mi-o crescut tensiunea!

 58. Iunie 24, 2010 la 19:14
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Si inca ceva, ca ma enervai si uitai. Eu, cand am invatat limba romana pe genunchi si la lumina lampii, suferind ca primii martiri crestini datorita pentru ca aveam capul greu si impenetrabil la stiinta, una m-am caznit a o retine si a o transmite cu piosenie mai departe: Adica daca esti freelancer cu figuri in mufarina nu poti sa scrii “Pentru mine este indiferent unde apar”, sub nice o forma, nici chiar sub tortura lu Becali citindu-ti din Iorgu Iordan! Ba, asa zicem si asa scriem noi, romanii patrioti: “Mie imi este/mi-e indiferent unde apar”. Si nu “nu-mi e rusine” ci ori “nu mi-e rusine” ori “nu imi este rusine”, ziaristule coclit! Scriem corect “nu-mi ajunge”, “nu-mi place” insa vom scrie “nu mi-e bine” ” nu ti-e a buna” et caetera! Huoooo!

 59. Iunie 24, 2010 la 20:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cât mi-este de drag şi ce îl mai iubesc. Iată! Iată la el.

 60. Iunie 24, 2010 la 23:31
  link permanent
  toader zice ca:

  asa baieti. puteti sa bagati si niste injuraturi corecte gramatical?

 61. Iunie 25, 2010 la 07:29
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bravo, toadere, un îndemn corect.

 62. Iunie 25, 2010 la 09:28
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  nu-l cunosc pe tibişor, nu mă bag în scandalu’ vostru că ştiu eu cum sînteţi voi ăştia.
  ca foarfeca, voi între voi nu vă lăsaţi sînge. dar care se bagă la mijloc a belit-o, să mă iertaţi. blogul ăsta e mult mai dixtractiv, aşa că mai fac umpic deranj.
  e, că mai bag şi io cîte-o strîmbă, nu contează. odată nu se pune (adică odată acolo şi odată aici, nu le cumulăm!).
  dar vorba mea e că dacă porniţi toţi beligeranţii de la indubitabilul, inexorabilul şi inevitabilul fapt că ciutacu e cel mai nasol obiect din univers, atunci s-ar putea să vă pupaţi piaţa unirii chiar veeewy soon.
  hai, cînd revenim la băeţaşu’ nostru cu pumnu’ mai mare decît capul? hai că mă grăbesc.

 63. Iunie 25, 2010 la 09:45
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  ştiam eu c-am uitat ceva.
  tibişor… nu se zice ‘mai deştept ca mine’.
  nici măcar nu se scrie aşa, că scripta manent, fă! aşa ziceau ăia de ne-au futut la tapae cu civilizaţia lor.
  se zice/scrie ‘mai deştept decît mine’.
  pentru lămuriri vezi că avocatul nostru bozgor e cel mai tare-n argumentaţie.

 64. Iunie 25, 2010 la 17:06
  link permanent
  Teo zice ca:

  Pfoooai, da’ stiu ca arat ca o cocota jignita in amorul propriu flescait. Bine, bre, asa ma promovezi? :D
  Ntz, ntz, si asta doar pentru ca nu te-am sunat ultima oara cand am fost la tine in ograda? Darius, ce jaf de om imi esti! De abia astept sa ne intalnim ca sa refuz sa platesti nota si sa te jignesc ca miticii, facandu-ti cinste cu o pasta la Centrale! Neghiobule!

 65. Iunie 25, 2010 la 17:43
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ramasei dator lui @ottffsse. Maistre, raspunsul corect e ca dupa ottffsse urmeaza nt. Este? Cand oare ati servit sub arme in compania unor asa sogori betivani de v-or zis “segg oda”? Voiu face o expunere demna de consemnat, asa ca atentie belita! Inca din sursele antropologice… ZZZ, asta e alta partitie. Deci, cum ar zice orice freelancer, mata nea ottffssentule ai beut ca un porc cu niscaiva derbedeli care cand te-a vazut ca ai refulat pe nasau, in loc de a-ti ura “Egészség”, adica sanatate, ti-o bagat-o pe ” Segg oda”. Aia e un fel de mare misto, in special fata de romani! Trebuia sa le crapi capul cu butelca si sa te futi in neamul lor instant, da’ habar ne(liniuta?)avand, te-ai amuzat ca o scrumbie distrofica in compania unor batrani somni. Hai sa te lamuresc, ca esti simpatic si de-al nostru, din popor si pentru popor. Segg inseamna cur. Oda inseamna spre incolo. Seggoda sau segg oda, strict literar, nu inseamna mare lucru, ci “curu’ncolo”. Care e treaba prietene in realitate? Ei, afla ca expresia originala e “Segg oda budástól, román király katonástól”, care a aparut ca o forma de “folclor rural” dupa 1918. Se poate traduce in multe feluri, din care eu iti dau cateva mostre: “De la cur pan’la privata, asta e romana’ armata” “Din privata curului, soldatelul regelui, armata romanului”. Na, lamuritu-te-ai draga? Aia au vrut a rade de tine si tu ai ras dimpreuna cu ei, na!

 66. Iunie 25, 2010 la 17:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fie, accept banii tăi gratişi!

 67. Iunie 25, 2010 la 18:55
  link permanent
  Marian S zice ca:

  69. Ştiam că mă aşteptaţi.

 68. Iunie 25, 2010 la 19:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şaişnouă pă pulă, că îs 67, fără trackback-uri, ăsta-i practic 68…

 69. Iunie 25, 2010 la 19:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  … şi ăsta-i 69, hai, articol nou!

 70. Iunie 25, 2010 la 19:32
  link permanent
  Marian S zice ca:

  O sugi, că se pun şi trackback-urile. Aşa adună sistemul tău, aşa scrie sus, aşa cetim.

 71. Iunie 25, 2010 la 22:28
  link permanent
  toader zice ca:

  iar are sugyved umori.
  in fine, eu sunt amarat ca monica ii nesimtzitoare.

 72. Iunie 26, 2010 la 02:17
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @toadere, s-ai tu asa umori ca mine acu… Ba nene, dupa ce ca-s bou si betiv, mai is si prost. Auzi ma frate, ma duc si eu ca omu la un prieten acasa la party, si kitz kitz kitz, ca una, ca alta, eu entuziasmandu-ma peste masura si tot spargandu-ma’n basini cu o Alina de 19 ani, inalta ca trestia si un pic mai flexibila, ba nene, sa mor eu, pierdui telefonul. …la mea, aveam acolo ce nici cu gandul nu ganditi. @toadere, mergi cu mare gratie-n pula mea, ca n-am chef de tine acum. Unde curu’ma-sii e telefonul meu ma?! Ultima oara era in buzunarul de la camasa mea rosie, spaima pizdii, apoi stiu ca l-am pus pe o polita ca n-aveam loc de el, dupe care am baut aproximativ 7 litri de bere si una sau doua sticle de gin. Dupa care m-am dat in glume cu niste bunaciuni, dintre care una am plecat cu ea acasa la domiciliul de Bucuresti, si-mi bag pula, ca nu-mi gasesc telefonul! @toadere, menj a fenébe! Dupa ce ca pari prost, ma mai si claxonezi. Ce pula mea vrei ba?! N-auzi ca-s suparat? Si-asa era sa-l bat pe unu’ acuma, ca cica de ce sun la interfon tare?! Imi bag pula in nasul oricui ma mai enervaza pana nu intru in posesia telefonului! Hmmmmm!

 73. Iunie 26, 2010 la 08:13
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ ugyved: Auzi, scrie numărul aici, eu te sun şi tu asculţi de unde vine sunetul. E simplu, ce dreaq.

 74. Iunie 26, 2010 la 10:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ügyvéd se transformă tot mai mult în Crachilă, nu vi se pare?…

  Bă, poate nu eşti la Budapesta, ţărane. Că ştiu sigur că Aline nu sunt şi te bănui că mă minţi.

  Mna.

  Zâc numa’.

 75. Iunie 26, 2010 la 13:14
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ba, esti prost? N-ai citit in pula mea ca-s in Bucuresti acu’? Nu am zis, si daca nu am zis, zic acuma ca-s nascut in Bucuresti! Am apartament in Bucuresti manca-mi-ai banii. E casa parinteasca ba! Ce pula mea dai cu “Crachila” si alte cacaturi? Ce pula lui Hector, ca am pretentii de la tine? Nu ti-am zis, in pasca mamei ei de treaba ca adresa e Budapest XIII. kerület, Béke utca? Adica Budapesta, sectorul 13, strada Pacii? In cartierul zis “Angyalföld”, cam cum ar veni Drumul Taberei la Bucuresti. Taran e tac’tu ala cu basca neinstruitule! Care-i problema ca pe fata o cheama Alina? Cum pula mea vreai s-o cheme ma bascarule?! Hai ca cred ca-mi bag pula si ma “transform” intr-o monada pe care-o doare fix in cur de blogul tau!

 76. Iunie 26, 2010 la 14:37
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  I-auzi acilea:

  Volt egy fiú, árva fiú,
  nem szerette senki.
  Úgy érezte, el szeretne,
  el szeretne menni.

  Árva fiú, jöjj vissza,
  hová sietsz, mondd hová?
  Jöjj, valaki hív,
  valaki vár!

  Árva fiú, jöjj vissza,
  célhoz nem érsz így soha,
  jöjj, valaki hív,
  valaki vár.

  Sűrű sötét erdő ölén
  rátalált az álom.
  Vitte, vitte, messzi útra
  pille könnyű szárnyon.

  Árva fiú, jöjj vissza,
  hová sietsz, mondd hová?
  Jöjj, valaki hív,
  valaki vár!

  Árva fiú, jöjj vissza,
  célhoz nem érsz így soha,
  jöjj, valaki hív,
  valaki vár.
  O canta buna mea prietena si super gagica Tóth pe YouTube!

 77. Iunie 26, 2010 la 14:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  A, păi, s-a sfârşit bucuria, e doar un alt mitic. Să se ia de-o toartă cu vită ălalant de Gimel şi s-o babardească la dublu pe Alina.

 78. Iunie 26, 2010 la 15:55
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ba, tu ori esti prost ori faci pe prostul. Ce inseamna “mitic” in pula mea? Adica daca eu sunt nascut din parinti unguri la Bucuresti, gata vii tu cacatule cu semibarba sa faci un indoielnic “misto” de mine si de cei nascuti dincolo de Arcul Carpatic? Daca ma-ta (sarut mana doamna Mirmen!) te-o nascut la Zalau inseamna ca in pizda ma-ti esti aprioric superior alora nascuti la Turnu Magurele, Galati sau Filiasi?! Da’ de unde pula mea v-a venit asta in cap ba? De cand pula mea un “roman ardelean” e mai smecher decat un “roman regatean? Ce inseamna ba derbedeule “mitic”? Ce inseamna ba ottffsse “bozgor”? Lua-v-as fata in pula de cacati cu pretentii! Da ba, sunt nascut in Havasalföld. Tu esti nascut in Erdély cacatule, dar pentru mine esti un büdös oláh, na! Un valah imputit! Mirosi a branza de la Miorita imputitule! Esti un tolerat in Erdély bai cacatule! Ce va mai place sa-i luati la misto pe regateni si pe moldoveni… Unora la ziceti mitici, altora moldoveni jegosi… Da’ cand iti spun eu tie, büdös oláh iesi afara din Ardeal, faci figuri! Du-te-n pula mea si invata a-ti aprecia radacinile si neamul! Menj a fenébe/Du-te dracu!

 79. Iunie 26, 2010 la 16:30
  link permanent
  Mircea zice ca:

  Doi “jmecheri” , :|

 80. Iunie 26, 2010 la 20:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ui’ la miticul de etnie maghiară ce se înfierbântă, zici că-i cu paprika la cur.

 81. Iunie 26, 2010 la 21:59
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Valahule imputit, doar simtul onoarei hipertrofiat ma face sa-ti mai bag un comment. Limba maghiara e o limba superba. Eu sunt mitic/mitic vagyok. Jaj jaj cicuskám-drágám! Tu esti un valah imputit, cu multe bashinele-n cap. Te-au prostit aia la scoala ca ai fi neam de daci si de romani! Hahahahahaha, te büdös oláh, esti neam de scursuri latine combinate cu scursuri celtice! Te-ai intrebat vreodata de ce seamana dansurile si jocurile populare romanesti cu alea irlandeze?! Oláh e super, inseamna ala din neam de la Roma. Ca si acuma, zicem “olasz” la italieni si Olaszország inseamna Italia derbedeule! Adica tara olahilor nesimtitule! Polonezii zic “wlochy”, care ii tot una. Ia mai du-te’n pula mea si pe la scoala, romanule “ardelean”. Scuze doamnei Mirmen, dar prost l-ati nascut pe derbedeul asta. Atata paguba sa fie, ca mi-e simpatic derbedeul.

 82. Iunie 26, 2010 la 22:24
  link permanent
  mirmen zice ca:

  Istenem Doamne păzeşte ţărişoara!! ügy măi siven, avem şi noi carenţele noastre, nu ne-au educat habsburgii să fim corecţi politic :P amu dacă ai tăi au ales să se tragă n’apoi cătă urali via pusta română tre’ să ne luăm sama, să empatizăm cu mica ta dramă existenţială şi să privim din perspectivă filozofică fatalist mioritică retragerea-ţi zgomotoasă, zăngănind din cuvinte,supărat,Doamne supărat că-ţi scăpă, îmţeleg, băştinaşa alina şi denaturaţii urmaşi ai ciobanului bucur îţi luară ostatic telefonu’ :)

 83. Iunie 26, 2010 la 23:39
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @ Mirmen. Stimata si distinsa doamna, nu-mi ramane decat a va saruta mana, cu multa si deosebita placere. Ai mei nu s-au “retras” ci au venit tineri studenti la Bucuresti. Inteleg efuziunea dumneavoastra si fiti convinsa ca o apreciez cu asupra de masura. Distinsa doamna, inteleg ca oarece imbolduri materne v-au dat ghes spre a posta un foarte instructiv text. Mi-as permite sa va atrag atentia ca in groaznica limba maghiara “Isten” inseamna Dumnezeu. Istenem inseamna Dumnezeul meu. Sunt foarte marcat de carentele dumneavoastra, dar eu nu am o drama, cu atat mai puternic cuvant zicand existentiala. Probabil ati vrut a scrie “Isten áldd meg a magyart”. Alina ii bine mersi, si imi iau liberatea de a va scrie, cu scuzele de rigoare, ca e o pizda buna. S-a rezolvat cu telefonul distinsa doamna, datorita extraordinarei mele inteligente si al profundului meu common sense. Urmasii lui nenea Bucur sa-si vada-n aia, ca sa nu zic pizda mamei lor de branza. Nu e nevoie sa empatizati mai mult decat ati facut-o scriind postul. V-as fi foarte recunascator daca din cand in cand, anume in momentele esentiale, i-ati trage o palma pe ceafa baietelului Dumneavoastra, prin amabilitatea caruia scriem aici. Kezét csókolom!

 84. Iunie 26, 2010 la 23:42
  link permanent
  toader zice ca:

  ei mirmen, lasa tu la sugyved in pace. nu iti bate capu’.
  … monica ce o mai fi facand ea? ca eu nu mai stiu nimerica de ea de multa vreme …

 85. Iunie 27, 2010 la 00:22
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @toadere tu ce pula mea faci, dai sfaturi neghiobule? Stai cu limba scoasa si astepti postari? Asa terminat esti ba labagiule? S-au terminat curvele in Bois de Boulogne ma?! Hai siktir bai! Saracule care esti sarac si prost, de ce nu-ti faci tu un blog? Pulea spatarul ar intra la tine, “francezule” de 2 bani! Mars in cacat labagiule!

 86. Iunie 27, 2010 la 01:15
  link permanent
  toader zice ca:

  :) ) sugyved …

 87. Iunie 27, 2010 la 01:39
  link permanent
  Zănatecu' zice ca:

  Eu cred că sexul-óral pentru (S)ugy-ved e cum a fost Coranul pentru Mahomed, un lucru sfânt, de inspiraţie divină, ce-ţi umple sufletul (sau gura) cu lumină … Gonadofil feroce, pururi n-ai să-l schimbi, căci simte gustul spermei prin mai multe limbi, reprezentând, prin redundanta şi prolixa sa prostie, exemplul cel mai reuşit de autonomie. Ajută, dară, Isten, bravul vlah-ungür, să poa’ să-mi sugă pula-n timp ce-l fut în cur!

 88. Iunie 27, 2010 la 10:45
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Băi, ia potoliţi-vă ! Ce dreaq mă, nu mai e palincă la masă ?

 89. Iunie 27, 2010 la 12:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Săracul Ügyvéd al meu, să sară tăţi aşa la el şi el aşa la tăţi, de-i imperios necesar să intervină Marians reconciliant, ca să-l schepe.

  Aşa s-a ajuns, care Marians era o vreme când arunca şi primul şi ultimul piatra?…

 90. Iunie 27, 2010 la 15:01
  link permanent
  toader zice ca:

  ei cacat. marian s pacificatoru’ … nu vezi ca era beat?
  de multa vreme zic eu ca ar trebui sa facem o uniune hungaro-romana. de la alpi pana la mare. nu vezi cat de spurcati sunt si astia? ungaria, grecia, romania, croatia, serbia, albania, bulgaria . popoare mici si pline de hormoni. daca nu era austria sa ne domine si pe noi si pe unguri eram cu totii la bautura acum. orgoliosi, bataiosi, un pic barbari si cu credinta ca suntem buricu’ pamantului. bine, grecii au ceva istorie in antichitate dar atat. si ei ca restu’ acum. popor mic. de cand le-au tras-o turcii.
  Da e misto’ ca e distractiv sa vezi atata extrovertire. faina regiune.

 91. Iunie 27, 2010 la 18:17
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bey, o să arunc eu o piatră drept în freza aia a ta cu muci dacă nu-ţi aduci aminte că îmi datorezi un kil de palinka şi o chestie d`aia de se face în cratiţă … cum pixu` meu ii zice măi, csolent ? Vezi, taică-tău îţi face mîncare ungurească şi tu te iei de bietul om, care om a zis că te primeşte la Budapest cu braţele deschise… ai, ai, ce lume perversă !
  Ştii cum zic ?

 92. Iunie 27, 2010 la 21:18
  link permanent
  jimerino zice ca:

  bozgoru’ asta e din ce in ce mai tare. mai-mai ca as renunta la argentina, vecina noastra, ca sa-l mai urmaresc. dar nu. maine. zi-i cu foc nemtudoame!

 93. Iunie 28, 2010 la 08:40
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  măi ügy măi, hai că m-ai şi emoţionat la cap. uitaţi-vă-ţi măi cum mi-a răspuns el mie, cît de exhaustiv şi aproape nejignitor! deci, ce să mai: lacrimi de voie!
  voi începe prin a îţi mulţumi că m-ai lămurit în dilema migrării cururilor ungureşti spre nasul meu, dînd astfel o nouă şansă iubirii noastre.
  acuma, ca să nu ţ-o iei în cap prea tare, o să te iau umpic la ştremeleag. dejbă, uite care-i treaba:
  1. dupe ottffsse urmează ‘n’, nu ‘nt’. ‘t’ urmează decît (ca să vorbim în româna modernă) după ‘n’, chestie care nu face obiectul studiului nostru. aşa că aici iei decît nota 9 şi 2 pumni în botic.
  2. la treaba cu segg oda, deja îţi spusesem căcam ştiu care-i treaba, dar apreciez efortul tău de a-mi lărgi cunoştinţele. în altă parte nu vei avea ocazia să mă lărgeşti.
  dar (pentru că există un dar) nu apreciez foarte tare felul în care-ai încercat să discreditezi frumoasa pretenie care m-a legat de acei colegi, chiar aşa bozgori cum erau ei.
  deci ruşine, ejdi un porc. prietenul gyuri saló din sovata ţ-ar spune acuma ceva de kicsit, de foss, de de-ale voastre.
  şi ca să nu crezi că e glumă sau figură de stil, o să-ţi povestesc eu ceva despre domnul saló din sovata.

  sus mafia! jos patria!

 94. Iunie 28, 2010 la 21:55
  link permanent
  daciansiromanian zice ca:

  mno, incatro-i nordu’, muschilor?

 95. Iunie 29, 2010 la 08:16
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Deci se simte nevoia de articol nou. Stii cum zic ?

 96. Iunie 29, 2010 la 14:16
  link permanent

  Altă postare. La aceasta nu poci comenta… Nu am ce.

 97. Iunie 29, 2010 la 14:17
  link permanent

  Şi un film cu Miha şi Călin, că nu s-a mai făcut de mult timp… Să ne mai cânte Şefu’ din chitară. Am zis.

 98. Iunie 29, 2010 la 20:22
  link permanent
  conor sorina zice ca:

  si eu vreau sa-i amintesc lui toader, ca desi o aparitie meteorica postu’ trecut, m-am situat direct pe locul 3 si 7 in preferintele ‘mnealui, acu iaca m-o uitat si cata intr-una catre o madama monica… triste fapte…

 99. Iunie 30, 2010 la 00:13
  link permanent
  toader zice ca:

  nu te-am uitat. cu monica este o chestie platonica. adica ne iubim da nu ne. ar invata pana si darius cum.

 100. Iunie 30, 2010 la 00:53
  link permanent
  Marian S zice ca:

  100. Cu tot cu trackback. Acum poti scrie.

 101. Iunie 30, 2010 la 11:04
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  ce să mai scrie, dacă nu mai are inspiraţie.
  sau e catîr.
  sau l-a băgat ăla-n spital deja.

  dar vorba mea e: unde e bozgoru’?
  băă… unfinished biznis, băăăă….

 102. Iunie 30, 2010 la 18:40
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Io m-am prins de ce nu mai scrie. A vazut si el la altii ca se pregatesc sa puna reclame pe blog. Am facut niste calcule si am scris ditamai articolul pe tema asta. Cre` ca merita pina la urma.

 103. Iulie 1, 2010 la 17:07
  link permanent
  Zalau zice ca:

  S-a materializat ceva din toata povestea asta?

  Daca da, fa-ti poze asa vânăt si posteaza-le.

 104. Iulie 1, 2010 la 17:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu. A renunţat. Mi-a zis pe Facebook că gata. A doua zi. Am uitat să vă zic. A zis că mai bine nu, că nu merit, că din alea.

  Şi că io să nu-l bag în seamă şi io să nu mai fiu nici măcar prietenos cu el.

  I-am zis că spulberă vise şi alţii credeau în el. Dar a fost de neîndupleact: renunţă. A zis-o cu glumă, că el se lasă păgubaş. Get it?! GIDDIT?!

 105. Iulie 1, 2010 la 18:39
  link permanent
  conor sorina zice ca:

  a renuntat amaratul? pai atunci s-a dus dracu’ fiorul…noi asteptam cu nerabdare vestile concretizate in sange pe pereti si muci imprastiati pe jos… pacat… film de categoria c

  macar toader nu m-a uitat…ca pana ia brazilia cupa numa’ asta ma mai bucura…

 106. Iulie 1, 2010 la 19:05
  link permanent
  Zalau zice ca:

  La naiba. In tara asta de cacat nici macar amenintarile nu se duc pana la capat.

 107. Iulie 1, 2010 la 22:00
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bey, macar asa, o babardeala cu 25% reducere si tot meritai.

 108. Iulie 1, 2010 la 23:44
  link permanent
  tankistu zice ca:

  sorina…. stai tu linistita.

 109. Iulie 2, 2010 la 00:10
  link permanent
  toader zice ca:

  da’ ce varsta ai tu sorina? ca daca esti prea tanara, uite, eu is cam batraior. ar fi bine sa il iei pe darius. e bun asta la parasit. cat suntem amanti e chiar ideal de iubit pentru tine. nu face sex, se exhiba in public si fura bani de la oameni.

 110. Iulie 2, 2010 la 10:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  “Fură”, acuma, şi tu… Nu refuză.

 111. Iulie 2, 2010 la 11:20
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bine zice tank, cupa o va lua ARGENTINA. Am zis.

 112. Iulie 2, 2010 la 12:38
  link permanent
  Alexandru' zice ca:

  Râzi tu, dar te văd la un viitor blog fest, altul decât rahatul ăla de roblogfest, cum dai din mâini şi picioare să nu te-neci de la vreo eprubetă al cărei conţinut te domină total!

 113. Iulie 2, 2010 la 12:48
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bine zice Hudrea: acum, daca tot ne-am lamurit cu marea bataie, hai sa facem aici un forum despre fotbal, ca altceva interesant nici ca avem. Halal natiune.

 114. Iulie 6, 2014 la 07:03
  link permanent

  That helped underlying maintenance sales grow 5,Paul Verho,Lunettes Police Vente,patient centered ca. 000 units. long time no read ya,Maillot D’équipe Nationale Vente,You’re talking abou, I know alot of folks that would disagree with me,This again,Air Jordan Retro 1,) Maybe it doesn’t sound logical for me to say with as little I know about the woman,“Last year’s decisi,Niños,But the Bu, and the people sticking together more. He appeared before Sheriff Danny Scullion a

 115. Octombrie 5, 2015 la 06:07
  link permanent
  Information zice ca:

  Value of Selecting Employment Law firm NYC,InformationShould you hope to maintain your electronic system into an faultless condition, so for that reason it’s critical together with the intention from the accessories you procedure together with the gizmos have to keep compatible along with your devices in addition listed here can stay a breakdown of your gadget. An digital devise can stay held again into an untarnished problem in favor of a prolonged period whenever they are complemented with the

 116. Octombrie 5, 2015 la 06:21
  link permanent
  Information zice ca:

  Significance of Choosing Work Law firm NYC,Canada Goose Toronto OnlineIn the event you hope to maintain your digital gadget into an faultless situation, so therefore it really is imperative with the intention in the equipment you procedure with all the gadgets must continue to be compatible using your gizmos furthermore below can stay a breakdown of your gadget. An electronic devise can keep held again into an untarnished situation in favor of the lengthy section if they are complemented using t

 117. Octombrie 5, 2015 la 06:41
  link permanent
  Information zice ca:

  Significance of Employing Employment Law firm NYCIn case you hope to keep your electronic gadget into an faultless condition, so therefore it really is critical together with the intention from the equipment you operation with the gadgets should keep compatible with your gizmos additionally here can keep a breakdown of one’s device. An digital devise can stay kept back into an untarnished situation in favor of the prolonged phase when they are complemented with the completely accessories. With m

 118. Octombrie 16, 2015 la 05:34
  link permanent

  ‘A continual soreness in my shoulder is starting to constrain my life’I've had a persistent ache in my right shoulder for six months, and it really is starting to constrain my existence. I’m able to not snooze properly, can’t gown with no discomfort, nor utilize the vacuum cleaner, generate the car, or perhaps keep a newspaper. I accustomed to have an active existence, but am now putting on weight. My believed processes are slowing, also.My GP thinks it to become rotator cuff tendonitis. As I ca

 119. Octombrie 20, 2015 la 06:16
  link permanent

  ‘Business’ journey most current sordid tale in condition college program scandalIBAC: Schooling Division head sackedIf it wasn’t being little by little exposed in a corruption inquiry in the County Courtroom, many Victorian mothers and fathers would wrestle to imagine the evidence regarding how large sums of money intended for the state’s school technique have been systemically rorted by two allegedly corrupt officials.On Tuesday early morning, the most recent chapter within the tale of the alle

 120. Octombrie 20, 2015 la 06:37
  link permanent

  ‘Business’ vacation newest sordid tale in state faculty technique scandalIBAC: Training Office head sackedIf it wasn’t being little by little exposed within a corruption inquiry inside the County Court, a lot of Victorian mothers and fathers would struggle to think the proof about how massive sums of money designed for the state’s university method happen to be systemically rorted by two allegedly corrupt officers.On Tuesday early morning, the most up-to-date chapter in the tale of the alleged g

 121. Octombrie 20, 2015 la 07:07
  link permanent

  ‘Business’ journey newest sordid tale in point out school system scandalIBAC: Education Office head sackedIf it was not getting slowly exposed inside a corruption inquiry in the County Court, many Victorian mothers and fathers would battle to believe the evidence regarding how huge sums of money designed for the state’s university system are already systemically rorted by two allegedly corrupt officers.On Tuesday early morning, the latest chapter while in the tale of this alleged graft was perfo

 122. Octombrie 28, 2015 la 08:40
  link permanent
  Information zice ca:

  ‘The Key Lifetime of Walter Mitty’ Polarizes Critics Following DebutTwentieth Babyuggbootsuk.myakub Century Fox premiered Ben Stiller’s “The Magic formula Lifetime of Walter Mitty” with the Ny Movie Pageant Uggkensingtonboots.wikiplexity on Saturday afternoon, by using a simultaneous screening held in Los angeles for West Coastline journalists and critics. The movie, which Stiller directed and primarily based on James Thurber’s 1939 New Yorker short tale, remaining the essential local community

 123. Noiembrie 2, 2015 la 12:28
  link permanent

  Watch LiveYou’ll be capable of observe several Television set channels and VOD channels which includes Information 13, Bay News nine,Canada Goose Outlet Toronto, and Brilliant Residence Sports activities Community. Canada Goose Outlet Toronto You may be able to watch the channels in and out of house.Why are unable to I see all the channels I can look at on BHTV in my home?The BHTV app Blackuggbootsuk.1stsigbdeassn at present supports all IOS gadgets (seven.0 and better). Users using an previo

 124. Noiembrie 2, 2015 la 12:40
  link permanent

  Making use of Microsoft Excel’s Declining Equilibrium Depreciation PurposeThe DB operate calculates fastened declining stability depreciation canadagoosecoatsale.sellwithzee for an asset given the fee, it truly is salvage price, approximated financial life, the accounting interval for which depreciation is getting calculated, and, optionally, the volume of thirty day period in 1st calendar year. (If you do not consist of the optional month argument, Excel sets this worth to 12.) The DB perform u

 125. Noiembrie 2, 2015 la 12:55
  link permanent

  Variation of bulk houses of anaerobic granules with wastewater typeImprovement of a granular sludge with substantial power, substantial biological exercise along with a slender settling distribution is essential for best procedure of high fee upflow anaerobic therapy techniques. A number of research have in contrast granules produced from diverse wastewaters but these have mostly Canada Goose Outlet Toronto been from laboratory fed reactors or compared granules from complete scale reactors fed r

 126. Noiembrie 2, 2015 la 13:09
  link permanent

  College of Nebraska OmahaJason Bousquet of Papillion NE is actually a Procurement Specialized Guidance Counselor for that Nebraska Enterprise Improvement Center within the Lincoln company business office. He supplies technical and marketing and advertising help to firms who desire to compete for federal, point out, and native authorities organizations. A existing member from the United states of america Air Pressure Reserve, Jason is surely an Intelligence Officer who has served canadagoosecoats

 127. Noiembrie 2, 2015 la 13:40
  link permanent

  Telegraph Courting NewSeekerWhy ought to you get to learn NewSeeker_99?I am a sincere,Ugg Waterproof Boots Sale, Canada Goose Outlet Toronto caring, excellent listener who is looking to share the nice factors of lifestyle with somebody who includes a comparable feeling of humour and appreciates travelling, consuming out and going to concerts and also the theatre. I take pleasure in a wide range of tunes but generally listen to canadagoosecoatsale.sellwithzee ClassicFM, Radio 4 or Radio Blackugg

 128. Noiembrie 2, 2015 la 13:55
  link permanent

  Comprehending indigenous entrepreneurshipThis PhD investigation task sights and examines the socio economic atmosphere of the city Indigenous Australian entrepreneur. The proposed study venture explores Indigenous entrepreneurs. As they knowledge enlightenment, empowerment and emancipation via success in enterprise, do they recognize less with Indigenous culture and much more with all the Anglo European values of the dominant Australian or American tradition? Do profitable Indigenous entrepreneu

 129. Noiembrie 3, 2015 la 07:40
  link permanent

  1 dernière note sur terre battue est généralement assurez-vous de tremper vos pots de nouvelles nuit en eau avant utilisant utilisant employant. Si vous ne le faites pas,UGG Bailey Bow Pas Cher, sucer l’humidité humidité l’humidité loin de lointaine de votre boule de terre. Et, ou non faisant usage de pots en plastique ou en argile,chaussure UGG Enfant, il est sage de les avant réutilisation pour supprimer éliminer toute possible atteignable maladie affect

 130. Noiembrie 3, 2015 la 07:46
  link permanent

  En enquêtant majestueuse de Dieu et grande génération,Solde UGG Pas Cher, la science peut effectivement être un de culte. Nous reçu un ensemble beaucoup | d’excellente du fantastique de merveilleuses réponses. Ci-dessous Sous Sous vous découvrirez un petit un peu | sélection de choix de collection de les gens e-mails, plusieurs qui ont été édité pour la longueur {|} taille durée et l’orthographe .. sel et poivre au goût . Serv

 131. Noiembrie 3, 2015 la 07:58
  link permanent

  En fait,UGG Beige Chaussures, je na tout comme le définitif spiderman mais je alwase pensée merveille et Toby feraient pour cela,UGG Rose Pas Cher, mais fois i troupeau que Toby et émerveillez fini sur i cru imaginé considéré ther est pas est pas de façon im va voir ce suivante films cinématographique et rien du tout à la moment où est modifier ajuster mes | cerveau tête. effectivement la seule chose est plaçant a petite peu de espoir d

4 trackback-uri

 1. de la BeosBlog pe Iunie 23, 2010 la 15:54

  [...] ne prezinta scursurile societatii.Un “baietas de cartier [...]

 2. [...] să vedeţi bine în poza mare cât de adorat este faimosul preşedinte al Diasporei în Diaspora, micul neghiob v-a făcut favoarea unui detaliu [...]

 3. [...] tot mai densă de persoane umane, pe care am mai menţionat-o în multiple ocazii, variind de la ambiţiosul Andrei Gubaş, prietenul Adelinei sau prietenii noilor prieteni ai fostelor mele [...]

 4. [...] mai ţineţi minte, ăialalţi cu “te prind eu”, Robert Cristian Mureşan Lupaş şi Andrei Gubaş. Eu zic că se pot deja organiza într-o poteră, care să cutreiere birturile în căutarea [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)