Darius Hero

Bă’ețaș de cartier rezidențial…

B

… cu minute gratuite și abonament de date.

Asta de mai jos îi toată o singură frază, să nu intrați în panică.

Vouă vi s-a întâmplat vreodată să vă sune lume să vă amenințe, pe motiv că le-ați făcut năcazuri, de obicei oameni care probabil nu aveau numărul vostru în momentul în care le făceați năcazuri, astfel încât să vă fi sunat de față cu voi și să vă comunice dramatic că data viitoarea “nu vor fi așa de prietenoși” cum au fost când tocmai ce le făceați năcazuri și erați acolo la locul faptei, dar noroc că sunt ei finuți și așteaptă să vă contacteze ulterior telefonic, nu ca nesimțiții – atunci când le faceți năcazuri, iar când voi îi întrebați despre cine anume ar fi vorba – că habar n-aveți cine v-a sunat așa de prăpăstios dintre multiplele posibilități într-acest sens, fiindcă voi oricum n-aveți mulți prieteni, încât să vă dați seama singuri care dintre dușmani ar avea atâta disponibilitate și nici ce anume s-a întâmplat, că voi oricum cu năcazuri vă ocupați și pe năcazuri sunteți specializați – persoana insistă că este teribil de cătrănită, iar această persoană mereu se prezintă foarte vag, pe rețeta enigmatică “Bă, ești din Cluj? Mna, îl știi pe Andrei?”, de parcă io i-aș avea pe toți dubioșii pasionali ordonați alfabetic, dar apoi realizează cu precauție că mai bine să nu știți așa de sigur “Andrei care?“, enunțând diplomatic că atâta numa’ să vă intereseze pe voi că de acuma deci s-a terminat – clar? – și să trăiți în spaima suspansului, ca apoi să revină cu consecvență asupra abordării, pentru a vă lămuri totuși detaliile năcazului care s-a întâmplat de către voi “deja a doua sau a treia oară” și să vă dumiriți de când mocnea în sufletul persoanei asemenea patimă, de care nici nu vă mai aminteați și vi se povestește năcazul în detaliu, ca să nu așteptați în bezna neștiinței răzbunarea ce va lovi năpraznic, iar când aflați cine vă sună, de fapt, realizați că-i ceva fost coleg care vă urăște în taină, dar care altfel vă cere prietenia pe Internet și care, mă rog, ați zice că îi destul de conștient că aveți un site, așa, unde voi scrieți fără criteriu cam toate tâmpeniile ușor penibile care vi se întâmplă, în a vă hăhăi ulterior în buricul târgului de dumnealor și autorii? Mie da.

***

[poftim, dragă, link, să nu urle tabloidele că ești asociat cu scandaluri, doar fiindcă îți faci veacul pe coclaurii de prin birturi, unde crește băutura]

***

AndreiGubasChatȘi cum era el, așa, anecdotic și mă suna misterios, nici să se trădeze, nici incrimineze, dar parcă totuși să mă și prind și să mă tem, dacă e posibil, a considerat că nu s-ar fi făcut pe deplin auzit și n-ar obținut de la mine toată implicarea entuziastă pe care probabil și-o închipuia, găsind de cuviință să-mi reitereze plictisitor întreaga propunere, intrându-mi pe chat să dezvolte, DE PARCĂ NU ÎL RECUNOSC LA FAȚĂ, când vine și încep să îmi zic ca pentru sine, în confuzie: Ia te uită, vine Andrei Gubaș încoace, oare de ce s-o fi uitând așa încruntat la mine?

Firește că mi se pregătește, cum e și tipic situațiilor de această factură, binecunoscutul că “da’ de ce îmi pui tu mie poza mea pe net?!“, așadar permiteți-mi să econimisim timp creditându-i Facebook-ul public pentru această prețuită resursă, care și ea rezidă la rândul ei tot pe Internet.

Mă aștept, dar sper să nu mai apară imediat următorul “da’ mi-ai scris numele, măcar șterge-l ăla de famlie, că ai mei îți citesc blogul, ce ești cârnaț?” sau alte astfel de negocieri.

Și sfatul meu cel mai tehnic ar fi să reîncerce tot telefonic, mult mai calculat însă, eventual de tura asta de pe vreo cartelă prepay, unde să-l pot servi cu înregistrări și alte mecanisme dintr-ăstea futuriste, cu existența cărora îmi imaginez că abia a început să se familiarizeze.

***

Dintre toți doritorii de până în prezent, care s-au oferit doar ipotetic, în uralele publicului privitor, să îmi arate mie ce-i suferința și să mă-nvețe care-i respectul, iată în sfârșit, Andrei Gubaș, pe hârtie digitală și în urechea electronică, ambițios și cu inițiativă, care pune mâna și dă telefoane pe banii lui și se organizează din timpul liber, s-a dovedit optim, hotărât și proxim.

135 comentarii

 • Raecevaacolo – Nespus de crunt.

  Hudrel – să ştii că la aia m-am gândit şi io fix primul lucru, cum ştii că îmi place, că mă iubeşte; după care al doilea lucru m-am gândit cum nici fetele nu mă iubeşte şi atunci am început să îmi răspund la unele întrebări.

 • Halal poza ti-ai gasit, nu-ti dai seama de prea multe… Era pe facebook imediat langa una in care fac amandoi inimioare din maini si-atunci mi-am dat seama ca ei se iubesc. Avem aici un caz clasic de gelozie… Ori te bate ori se sinucide.

 • Apăi, este binecunoscut şi că Teo face orice pentru o bere, hîhîhî. Auz’, bă?

  Întorcându-ne la conaşul Andrei Gubaş: cred că Dan Puric ar trebui să aibă deja un grup tribut pe Facebook, că mă ia deja cu aţipeală; undeva între ăia de-au pus botul la că nu-s atâta de frumoşi ca Hugh Jackman şi fosforescentul din Mănăştur.

 • Bă, io cred că te bate gagi ăsta. Are sânge de roman într-însu’, îţi spun. L-am văzut eu la Colosseum…
  Şi în plus, are şi femeie, deci e viril. Şi tu n-ai, că nu eşti.
  Sună-l şi cere-ţi scuze! 🙂

 • Astia imi plac cel mai mult… de parca nu putea sa te intalneasca pe strada si sa iti rupa mufa :). Nuuuu, e mai misto cu amenintari, cu suspans, cu “oare vine, oare nu vine” :))
  Oare e si baiat de baiat (daca tot e baietas de cartier) ?

 • Din articol deduc ca i-o dat ceva piarista proasta (futu-te-n gura fa de dobitoaca) minute gratis lu’ zoso, care deci acu’ isi permite si el sa foloseasca partea functionala a obiectului zis telefon. Spre deosebire de pana-acu, cand se vedea silit de imprejurari sa foloseasca doar partea vizuala, si eventual din cand in cand sa mai dea cate-un apel scurt.

  Situatie nefericita de pe urma careia nu esti singurul care sufera.

 • aş fi pus pariu pe banii tăi că de schilodu’ cu cercel de prost-miros şi faţă de recuperator comic (chiar, există oare umor în ucraina? I really wonder…)
  este vorba. deci nu trebuia să ne dai mură-n gură ca la proşti, da? (dejbă! tu chiar ne crezi proşti pe toţi! ia să te limitezi la pretenarii tăi în domeniul ăsta)
  ălălantu’ are mufă de intelectual alcoolic, blog, chestii. nu putea fi el.
  vestea bună e că electroagresivu’ e micuţ, îl bat cu-o mînă băgată-n chilot (doar una am, dar asta e irelevant în context). deci îi dai adresa mea şi gata, ţi-o iei de pe sistem.
  vestea proastă (căci da, există întotdeauna şi o veste proastă, şi e întotdeauna mai proastă decît cît de bună poate fi aia bună) e că se bea (asta-i iar bine) bere (asta-i mai puţin bine) la sticlă (asta-i iarăşi bine, atît cît se poate) “beck’s” (asta-i vestea aia proastă de care guiţam la începutul frazei apocaliptice).
  păi asta-i treabă? cplm s-a-ntîmplat cu ursusu’, a murit ursu’? plus că e bere de cluuuj. mi se pare normal că la ce s-a băut acolo urmarea logică a fost chef de a bate un semen (hai nu te simţi jignit).
  (chiar nu ştiu: cînd termini propoziţia cu o paranteză unde se pune punctu’, înainte sau după paranteza respectivă? hai că ştiu că ştiţi)

 • Ilaș, draghe, ironia face că pă ambele două muieri pe care nici unul dintre noi nu ni le avem le cheamă la fel, Ada. Și nu-s tăt aia. Ceea ce pesemne tensionează și mai mult dramoleta, sugerând echivalență poetică între noi, urmând să ne distanțeze dăcât lupta dreaptă. Adică până și întru fete ne suntem egali… ca să nu fac amu’ vreo remarcă nelalocul ei și să mi-o avantajez pe-a mea, că dup-aia o să se suspecteze că aș fi subiectiv.

  Ginake – da, băiat milostiv, s-o fi gândit să îmi dea totuși o șansă sau cu ocazia ssta să-și exerseze veleitățile-i caracteristice de moderator.

  Mircea Popescu, ce să mai completez.

  Respectiv ăstalalt greu de pronunțat a rulat literalicește.

 • Hahaaa, mna, m-o mai sunat o dată, deocamdată văd că îi tot pe bază de telecomunicații relaţia noastră.

  Mi-a amintit că ne vom întâlni şi că va fi tragic, mi-a zis că el nu vede ca primă soluţie să sară la bătaie, că nu s-a mai bătut din clasa a 8-a şi că el nu e bătăuş, dar oricum, să ţin minte că m-am afundat şi mai tare şi că practic… ok, bine, nu pare să poată să formuleze ce vrea să-mi facă, are dificultăţi în a găsi subiectul şi predicatul.

  Apoi mi-a amintit că aş fi zis eu că aş întreţine rapoarte sexuale cu iubita lui, dar a zis mult mai urât, cu cuvinte pricinoase, însă a adăugat că nu îşi aminteşte nici el citatul exact, deci s-ar fi putut să fie fost altă formulare. Poate-şi aminteşte Teo. Ahahahahahah, deci nu, Teo nu-şi aminteşte primul.

  Dar aparent aş fi repetat chiar în conversaţia cu el de azi. Insistă el că vreau cu prietenă-sa, iar eu nu-nţeleg de unde atracţia asta a mea faţă de prietenă-sa, că aud din ce în ce mai des poveşti romantice. De la el.

  După care mi-a zis cum am chemat eu poliţia, când a fost el la o zi de naştere, dar după aia a retras, că totuşi n-aş fost eu, dar se potrivea. După aia a zis cum a şi văzut cu ochii săi cum era să mă bată unul, după care a retras şi asta.

  Cert e că-i foarte stăpân pe bătut de mine, pe chemat poliţia, pe din ăstea.

  Evident că din prima a reuşit să mă chestioneze cu privire la cine îmi dă mie voie să public poze cu el. I-am explicat cum chiar el. A înţeles cu dificultate.

  După care şi-a amintit că nu a citit articolul şi că de fapt el nu-mi citeşte blogul, în general, însă îi cu întâlnit şi cu lui nu-i pasă de autorităţi, iar eu să aştept numa’ febril.

  Bun.

  Și am aflat, să nu uit, că lui Andrei Gubaș nu-i plac ironiile. Deci fără!

 • Mey, sincer, am crezut şi eu într-o primă fază că vă bateţi pe femei. Dar, uitîndu-mă mai bine la tine şi analizînd trecutul şi prezentul tău, mi-am dat seama că gîndesc greşit. Păi şi atunci ce aveţi de împărţit, fraţilor ?

 • Am cacarisit-o fratioare! Il umflara astia pe Dan Diaconescu Direct si acu-l cata si-n rect procurorii anti na coruptiune. Si numarul meu de tel, ala de Romania e in agenda lu DDTV. Ca noi mai conversam, asa, la o Elodia, la un spanzurat. Am belit-o pe meserie Darie. Ma voiu ascunde in munti, chiar daca acu’ nu ma cata nimeni. Fiti vigilenti!

 • Trist cat de prosti pot sa fie unii. D-sorul Andrei Gubas se crede undeva prin jungla.
  Nu a fost el prin tribunale sa stie cat de scump se plateste un pumn.

 • Hehehehe, mă susține Zalăăău. Ce înduioșător. Lugu-lugu la vatră.

  Cică la Zalău îi inundație fix la mine pe strada părintească. Toate îmi merg sumbru, of.

 • Trimite-l incoa pe domn si incalta-l cu adidasii rosii. Eu, intre timp, vorbesc cu Jimi si cu Popescu.

 • zalău should better forget about the back and keep dă famous tzuika at hand!
  cîteva păhăruţe bottoms up şi să vezi cum ochişorii devin apoşi, mişcările mai lascive, urîta => frumoasă şi dujmanul => prieten. nici n-o să-ţi dai seama cînd
  ai scăpat de cafteală.
  drink ur way to friendship, that’s what I always say!
  e drept căcînd se termină veselia, pupatul în bot şi cîntatul că voi sînteţi români va trebui să borîţi împreună şi chiar în aceeaşi budă …mmm… bă, mai bine ia bătaia, e mai cinstit şi mai igienic. (te speli, nu? obişnuieşti duş, da?)
  oricum, să nu faceţi schimb de tricouri la sfîrşitul celor 12 reprize, al lui e de kko. mai bine citiţi 12 scaune, ostap bender, chestii.

  eu mai studiez poza, revin, staţi la locurile voastre.

 • @ottffsse, ma plictisesti de moarte nene…Ce dracu, scrie si tu cevasilea sa ne radem, sa ne ofticam, sa muscam cu dintii din halbe soioase pline de balele alora de dinainte, sa ne exteriorizam frustrarile intr-un mod literar si literalmente lizibil. Ce tot ii dai cu cacatul ala de sagetuta =>si cu alte marafeturi? Ma pis pe Ostap Benderul tau, cu o mare bolta, na. Si te desfid. Nu stiu ce inseamna, da’ suna bine. Tu cand erai mic mic mic iti gustai rahatelul din scutece? Eu da, si de aia is asa frumos si destept acuma. Ai sansa sa ti-l gusti si tu acuma din cacastoare, da’ vezi sa fie proaspat si cu multe fibre vegetale. De unde tzatza oii(sau oaiei?) ti-o venit asta cu o urmat de dublu t, dublu f, dublu s si un e stingher la coada, ca un prost intr-o gara, caruia tocmai ce i-a plecat trenul si i-au si ciordit baietii portofelul? Na, pe bune. Suna asa, suedez. Eu incercai sa-l pronunt din prima si la ffsse deja m-am fastacit. Pai se poate tovarase?

 • Asta faci tu?
  Asa faci?
  Vorbesti cu mine, ca am aflat ceva despre tine, ai auzit?

  :))

 • avocatule, atenţia mărită. sfincterul, desemenea. (asta a fost numai aşa, momeală ca să fii atent)
  deci uite cum e. ottffsse ăsta e un test într-o limbă oarecare care nu e ungureasca.
  întrebarea e ce urmează după “e”-ul din coadă. hai, chinuie neuronu’.
  acuma, ca să rămînem pretenari la catarama mea pe spinarea ta, să te-ntreb o chestie.
  în armată aveam mulţi unguri cu care beam spre dezumanizare. odată cînd în mod imprudent am strănutat, mi s-a spus (aproximativ fonetic, nu ştiu cum se scrie corect): “şegodo”. cică-nseamnă “cur acolo” şi mi s-a părut genială porcăria.
  e adevărat sau bazm urban? cum se scrie corect? nu mă lăsa în negura neştiinţei.

  pentru restul lumii, recunosc că m-am făcut de kko şi de pishao. am tot mîncat borş că de ce bea ăia din poză bere beck’s şi nu ursus. doamne că prost mai sînt. la un studiu cu zoom a sticlei ţinute-n mîna stîngă şi strîns între picioarele-i muşchiuloase de către electroagresivu’ andrei, se observă că EXACT ursus bea…
  băgamiaş.
  am fost ajutat şi de acest linc nepreţuit http://www.adplayers.ro/files/article_pictures/back/Ursus/URSUS_Premium_verde500.jpg

  ce mă fac, ce mă fac?!?

 • Ügyvéd e mâhnit și gelos că și ăstalalt îi amuzaaant, haaa, hahaha, ce drăguț, se bat pe mine de parcă-s Ardealu’.

  Kyo. Ieși acasă.

 • domnu’ groaza, sînteţi oarecum greşit logic, să mor efectiv dacă nu.
  explic eu mîine, acum e momentul mult aşteptat al ruperii uşii care stă în calea clasicului drum job => cîrciumă (hîhîhîhî, cre’că turbă de draci avocatul la noile mele săgetuţe)

 • Il recunosc pe cel din dreapta. Am fost la acelasi liceu si il cheama And*rei . Dati-va mana si va pupati. Nu e frumos sa va certati!

 • m-ati plictisit groaznic. te-a batut fatalau’ ala de o arde cu ala care o arde cu fatalau’ alalalt, ala cu baschetii rosii, stii tu, si care are o fata de fatalau de….hai sa n-o lungesc. te-a batut fatalau’ ala? ca dupa ce te-a pus aia cu basca la respect, fix asta mai lipsea, sa te bata toti fatalaii care se pun la chelie ca sa para si ei duri d-aia din polonia, da’ de fapt sunt lache batatoriti. da’ eu nu vroiam sa-ti iau apararea, vroiam sa-i zic tanarului sa ma contacteze via tine pentru a-l ajuta sa te snopeasca. ca de cand imi doresc da’ mereu cand iti vad muia ma umfla rasul si uit treaba. deci, bai andrei ghinghios, unguru’ pizdii, scuze ugyved, da-te-n mortii tei, te fac un pongo cu fetita lu’ mubongo ca sa te antrenez cat sa poti bate un schilod semi-retard fara sa fie nevoie sa-l ameninti 2-3 saptamani inainte? ca e bataie, vere, nu e fezandat curcanu’.

 • Ala, Andrei ala a fost din ala cu casca pe-o ureche de suna oamenii sa le vanda razatoare. Cum ii zice? Smooth operator din ala. Asta inainte sa ajunga aci, pe melegurile jeg.

 • Exact. Dacă s-o cerut înăuntru, să se ceară și afară. Sau poate mai dorește să mai îmi comunice uneori, de dragul vremilor bune.

 • Deci jimer o castigat toate capacele goale de sticle care sunt cu ase comentariul precum se gaseste langa unde zice “link permanent”, ca Darios n-o descoperit inca tehnologia care face blogu’ sa scrie numere langa comentarii, cum am descoperit io, da’ sa trecem.

  Ce ziceam ? A, da. Mnoa. Bun.

 • A, eu sunt off-topic, dar ma roade problema. Nu poa` sa-l dea cineva afara de la TVR pe Bogdan Topulica asta ? Mai bine ascultam vuvuzele,ce draqu.

 • Scuze, dragilor, sunt atit de nervos incit nu pot nici sa injur.
  Preia cineva legatura ? Despre comentatori ziceam.

 • in fine … oricum orice ocazie e buna sa imi marturisesc iubirea fata de monica. tucu-i-as eu gurita aia plina de dinti si razatoare.

 • deci toţi cretini. e najpa, nu-mi mai pot menţine nivelul intelectual, mă simt violat sau violet.
  nu mai zic nimic, decît că şi eu o iubesc pe monica. a, şi o vreau. şi pe sticla ei.
  şi eu cu gura peste tot.
  gîl-gîl, bă! vorbim.

 • adică cu gura pe gură călcînd, asta vroiam să insinuez.
  bine, în cazul “darius vs. electroandrei”, e vorba de picior pe gură călcînd, gen.
  în concluzie lezbi friends, ce pzm.

 • Ba over the counter, fa-ti blog, ba!

  E pacat sa muncesti cate 6 ore la un comentariu mestesugit pentru o farama de doi cititori in comentarii la ceva virgin de pe internete. Dupa care sa nici nu-ti iasa din prima.

 • http://www.reportervirtual.ro/2010/06/vedete-dintr-o-flegma.html

  Lovin insista, latra in continuare. Mai nou se plange ca s-ar putea sa fie ingradita libertatea de presa, ca si cand el ar avea vreo legatura cu jurnalismul. Cum spunea si Ciutacu, individul a batut la toate portile Raiului, adica a incercat sa se angajeze la vreun ziar mare. Absolut toate (inclusiv alea basesciene) i-au aruncat cate-o flegma de dupa usa. Asa ca respectivul devine NU “vedeta dintr-o flegma”, ci “porcul flegmat”.

 • Ă-vaaai, draga de el, n-am observat că se inflamase într-atât de tare.

  Mna, eu i-am spus constructiv, să vedem dacă și acceptă.

Sociale