Darius Hero

Bă’ețaș de cartier rezidențial…

B

… cu minute gratuite și abonament de date.

Asta de mai jos îi toată o singură frază, să nu intrați în panică.

Vouă vi s-a întâmplat vreodată să vă sune lume să vă amenințe, pe motiv că le-ați făcut năcazuri, de obicei oameni care probabil nu aveau numărul vostru în momentul în care le făceați năcazuri, astfel încât să vă fi sunat de față cu voi și să vă comunice dramatic că data viitoarea “nu vor fi așa de prietenoși” cum au fost când tocmai ce le făceați năcazuri și erați acolo la locul faptei, dar noroc că sunt ei finuți și așteaptă să vă contacteze ulterior telefonic, nu ca nesimțiții – atunci când le faceți năcazuri, iar când voi îi întrebați despre cine anume ar fi vorba – că habar n-aveți cine v-a sunat așa de prăpăstios dintre multiplele posibilități într-acest sens, fiindcă voi oricum n-aveți mulți prieteni, încât să vă dați seama singuri care dintre dușmani ar avea atâta disponibilitate și nici ce anume s-a întâmplat, că voi oricum cu năcazuri vă ocupați și pe năcazuri sunteți specializați – persoana insistă că este teribil de cătrănită, iar această persoană mereu se prezintă foarte vag, pe rețeta enigmatică “Bă, ești din Cluj? Mna, îl știi pe Andrei?”, de parcă io i-aș avea pe toți dubioșii pasionali ordonați alfabetic, dar apoi realizează cu precauție că mai bine să nu știți așa de sigur “Andrei care?“, enunțând diplomatic că atâta numa’ să vă intereseze pe voi că de acuma deci s-a terminat – clar? – și să trăiți în spaima suspansului, ca apoi să revină cu consecvență asupra abordării, pentru a vă lămuri totuși detaliile năcazului care s-a întâmplat de către voi “deja a doua sau a treia oară” și să vă dumiriți de când mocnea în sufletul persoanei asemenea patimă, de care nici nu vă mai aminteați și vi se povestește năcazul în detaliu, ca să nu așteptați în bezna neștiinței răzbunarea ce va lovi năpraznic, iar când aflați cine vă sună, de fapt, realizați că-i ceva fost coleg care vă urăște în taină, dar care altfel vă cere prietenia pe Internet și care, mă rog, ați zice că îi destul de conștient că aveți un site, așa, unde voi scrieți fără criteriu cam toate tâmpeniile ușor penibile care vi se întâmplă, în a vă hăhăi ulterior în buricul târgului de dumnealor și autorii? Mie da.

***

[poftim, dragă, link, să nu urle tabloidele că ești asociat cu scandaluri, doar fiindcă îți faci veacul pe coclaurii de prin birturi, unde crește băutura]

***

AndreiGubasChatȘi cum era el, așa, anecdotic și mă suna misterios, nici să se trădeze, nici incrimineze, dar parcă totuși să mă și prind și să mă tem, dacă e posibil, a considerat că nu s-ar fi făcut pe deplin auzit și n-ar obținut de la mine toată implicarea entuziastă pe care probabil și-o închipuia, găsind de cuviință să-mi reitereze plictisitor întreaga propunere, intrându-mi pe chat să dezvolte, DE PARCĂ NU ÎL RECUNOSC LA FAȚĂ, când vine și încep să îmi zic ca pentru sine, în confuzie: Ia te uită, vine Andrei Gubaș încoace, oare de ce s-o fi uitând așa încruntat la mine?

Firește că mi se pregătește, cum e și tipic situațiilor de această factură, binecunoscutul că “da’ de ce îmi pui tu mie poza mea pe net?!“, așadar permiteți-mi să econimisim timp creditându-i Facebook-ul public pentru această prețuită resursă, care și ea rezidă la rândul ei tot pe Internet.

Mă aștept, dar sper să nu mai apară imediat următorul “da’ mi-ai scris numele, măcar șterge-l ăla de famlie, că ai mei îți citesc blogul, ce ești cârnaț?” sau alte astfel de negocieri.

Și sfatul meu cel mai tehnic ar fi să reîncerce tot telefonic, mult mai calculat însă, eventual de tura asta de pe vreo cartelă prepay, unde să-l pot servi cu înregistrări și alte mecanisme dintr-ăstea futuriste, cu existența cărora îmi imaginez că abia a început să se familiarizeze.

***

Dintre toți doritorii de până în prezent, care s-au oferit doar ipotetic, în uralele publicului privitor, să îmi arate mie ce-i suferința și să mă-nvețe care-i respectul, iată în sfârșit, Andrei Gubaș, pe hârtie digitală și în urechea electronică, ambițios și cu inițiativă, care pune mâna și dă telefoane pe banii lui și se organizează din timpul liber, s-a dovedit optim, hotărât și proxim.

135 comentarii

 • Radu2: cand vorbesti despre mine, cred ca e bine sa te interesezi. N-am batut la usa nimanui si am lucrat la ce ziar am vrut, intamplator la cele mai mari din Romania. N-am batut nici la televiziuni, ci ele m-au sunat si m-au invitat in emisiuni: de la Antena1 si Realitatea tv la B1 si OTV. Pentru mine este indiferent unde apar. Am refuzat doar Trinitas – ca nu se uita nici ala cu coarne – si ceva similar. In rest, iti sugerez sa inveti un lucru simplu: citeste cine este autorul articolului. Nu, nu-s eu ala, ci unul mai destept ca mine. Si nu-mi e rusine de niciun text al lui Spartakus, chiar daca de multe ori nu sunt de acord cu el. E liber insa sa scrie ce vrea si cand vrea.
  PS Ciutacu este un dobitoc. I-o spun in fata si pe blog. Un piticantrop al presei, bun de deschis usi, legat sireturi si lins zone greu accesibile. Banuiesc ca si tu esti un zero taiat in patru.

  Darius: Evident ca toate comentariile iti vor fi aprobate. E adevarat ca le las libertatea autorilor care presteaza la mine sa aprobe sau nu un comentariu. Eu le cenzurez doar doar pe cele vulgare. Multumesc pentru cei 25 de vizitatori care au venit de la tine la mine. In fine, e primul si sper ultimul comentariu pe blogul tau.

 • De ce ai pretenția de la ăsta de mai sus să se documenteze cu privire la tine, când tu îți arogi dreptul să “bănuiești” că-i un zero tăiat în patru?… Te cam imflamezi, dragă, bea niște lichidehehehe.

  O fi ceva procedeu jurnalistic, ăsta cu cred că, bănui că, îmi dau cu părerea că.

  Zi-i ăluia de pe la tine de prin ogrăduța aia buruienoasă, scumpul, să șteargă virgula dinaintea lui “sau” – ce clasă e? – că se face de plâns.

 • ăvai!! da’ pasional a rămas băiatu’ ăsta, lovin 😛 da’ consecvent în obsesii :))

 • Mey, lăsaţi-l pe nenea Tiberiu în pace, în fond şi la urma urmei ne trimite gratis la Mamaia, eu mă bag ! Ciutacu m-a trimis să comentez la perete, omu` mă trimite la mare ! Păi ce, se compară, ha ? Eu cu cine votez ?

 • gubas asta e basarabean? asa pare, daca e asa, am eu solutia ptr tine, oricum nu te stresa, pe net multi is tari…

 • Nu-mi place @Tiberiu. Il desfid. Face pe desteptul. Nu-mi plac astia care fac pe desteptii. Nu-mi plac tocilarii care n-au luat un pumn in nanau in viata lor, dar isi croseteaza pe chiulotii scortosi de atata cacat, blazoane udate de multiple pisari pe ei. Ma doare in partea de jos a partii de sus a pulii, vorba lu’ Nichita Stanescu de toti astia care fac pe desteptii. Stanescu nu a zis cu pula, a zis cu pusca, da’ eu ingros soriciul obrazului si zic pula. Are blog? Nu voiu intra in viata mea acolo. E jurnalist? Nu voiu citi nimic scris de el. E un bese’n cizme. De ce a refuzat Trinitas tv?! Sa dea domnul dracu sa fi refuzat si Duna tv, ca deja mi-o scazut glicemia si mi-o crescut tensiunea!

 • Si inca ceva, ca ma enervai si uitai. Eu, cand am invatat limba romana pe genunchi si la lumina lampii, suferind ca primii martiri crestini datorita pentru ca aveam capul greu si impenetrabil la stiinta, una m-am caznit a o retine si a o transmite cu piosenie mai departe: Adica daca esti freelancer cu figuri in mufarina nu poti sa scrii “Pentru mine este indiferent unde apar”, sub nice o forma, nici chiar sub tortura lu Becali citindu-ti din Iorgu Iordan! Ba, asa zicem si asa scriem noi, romanii patrioti: “Mie imi este/mi-e indiferent unde apar”. Si nu “nu-mi e rusine” ci ori “nu mi-e rusine” ori “nu imi este rusine”, ziaristule coclit! Scriem corect “nu-mi ajunge”, “nu-mi place” insa vom scrie “nu mi-e bine” ” nu ti-e a buna” et caetera! Huoooo!

 • nu-l cunosc pe tibişor, nu mă bag în scandalu’ vostru că ştiu eu cum sînteţi voi ăştia.
  ca foarfeca, voi între voi nu vă lăsaţi sînge. dar care se bagă la mijloc a belit-o, să mă iertaţi. blogul ăsta e mult mai dixtractiv, aşa că mai fac umpic deranj.
  e, că mai bag şi io cîte-o strîmbă, nu contează. odată nu se pune (adică odată acolo şi odată aici, nu le cumulăm!).
  dar vorba mea e că dacă porniţi toţi beligeranţii de la indubitabilul, inexorabilul şi inevitabilul fapt că ciutacu e cel mai nasol obiect din univers, atunci s-ar putea să vă pupaţi piaţa unirii chiar veeewy soon.
  hai, cînd revenim la băeţaşu’ nostru cu pumnu’ mai mare decît capul? hai că mă grăbesc.

 • ştiam eu c-am uitat ceva.
  tibişor… nu se zice ‘mai deştept ca mine’.
  nici măcar nu se scrie aşa, că scripta manent, fă! aşa ziceau ăia de ne-au futut la tapae cu civilizaţia lor.
  se zice/scrie ‘mai deştept decît mine’.
  pentru lămuriri vezi că avocatul nostru bozgor e cel mai tare-n argumentaţie.

 • Pfoooai, da’ stiu ca arat ca o cocota jignita in amorul propriu flescait. Bine, bre, asa ma promovezi? 😀
  Ntz, ntz, si asta doar pentru ca nu te-am sunat ultima oara cand am fost la tine in ograda? Darius, ce jaf de om imi esti! De abia astept sa ne intalnim ca sa refuz sa platesti nota si sa te jignesc ca miticii, facandu-ti cinste cu o pasta la Centrale! Neghiobule!

 • Ramasei dator lui @ottffsse. Maistre, raspunsul corect e ca dupa ottffsse urmeaza nt. Este? Cand oare ati servit sub arme in compania unor asa sogori betivani de v-or zis “segg oda”? Voiu face o expunere demna de consemnat, asa ca atentie belita! Inca din sursele antropologice… ZZZ, asta e alta partitie. Deci, cum ar zice orice freelancer, mata nea ottffssentule ai beut ca un porc cu niscaiva derbedeli care cand te-a vazut ca ai refulat pe nasau, in loc de a-ti ura “Egészség”, adica sanatate, ti-o bagat-o pe ” Segg oda”. Aia e un fel de mare misto, in special fata de romani! Trebuia sa le crapi capul cu butelca si sa te futi in neamul lor instant, da’ habar ne(liniuta?)avand, te-ai amuzat ca o scrumbie distrofica in compania unor batrani somni. Hai sa te lamuresc, ca esti simpatic si de-al nostru, din popor si pentru popor. Segg inseamna cur. Oda inseamna spre incolo. Seggoda sau segg oda, strict literar, nu inseamna mare lucru, ci “curu’ncolo”. Care e treaba prietene in realitate? Ei, afla ca expresia originala e “Segg oda budástól, román király katonástól”, care a aparut ca o forma de “folclor rural” dupa 1918. Se poate traduce in multe feluri, din care eu iti dau cateva mostre: “De la cur pan’la privata, asta e romana’ armata” “Din privata curului, soldatelul regelui, armata romanului”. Na, lamuritu-te-ai draga? Aia au vrut a rade de tine si tu ai ras dimpreuna cu ei, na!

 • @toadere, s-ai tu asa umori ca mine acu… Ba nene, dupa ce ca-s bou si betiv, mai is si prost. Auzi ma frate, ma duc si eu ca omu la un prieten acasa la party, si kitz kitz kitz, ca una, ca alta, eu entuziasmandu-ma peste masura si tot spargandu-ma’n basini cu o Alina de 19 ani, inalta ca trestia si un pic mai flexibila, ba nene, sa mor eu, pierdui telefonul. …la mea, aveam acolo ce nici cu gandul nu ganditi. @toadere, mergi cu mare gratie-n pula mea, ca n-am chef de tine acum. Unde curu’ma-sii e telefonul meu ma?! Ultima oara era in buzunarul de la camasa mea rosie, spaima pizdii, apoi stiu ca l-am pus pe o polita ca n-aveam loc de el, dupe care am baut aproximativ 7 litri de bere si una sau doua sticle de gin. Dupa care m-am dat in glume cu niste bunaciuni, dintre care una am plecat cu ea acasa la domiciliul de Bucuresti, si-mi bag pula, ca nu-mi gasesc telefonul! @toadere, menj a fenébe! Dupa ce ca pari prost, ma mai si claxonezi. Ce pula mea vrei ba?! N-auzi ca-s suparat? Si-asa era sa-l bat pe unu’ acuma, ca cica de ce sun la interfon tare?! Imi bag pula in nasul oricui ma mai enervaza pana nu intru in posesia telefonului! Hmmmmm!

 • Ügyvéd se transformă tot mai mult în Crachilă, nu vi se pare?…

  Bă, poate nu eşti la Budapesta, ţărane. Că ştiu sigur că Aline nu sunt şi te bănui că mă minţi.

  Mna.

  Zâc numa’.

 • Ba, esti prost? N-ai citit in pula mea ca-s in Bucuresti acu’? Nu am zis, si daca nu am zis, zic acuma ca-s nascut in Bucuresti! Am apartament in Bucuresti manca-mi-ai banii. E casa parinteasca ba! Ce pula mea dai cu “Crachila” si alte cacaturi? Ce pula lui Hector, ca am pretentii de la tine? Nu ti-am zis, in pasca mamei ei de treaba ca adresa e Budapest XIII. kerület, Béke utca? Adica Budapesta, sectorul 13, strada Pacii? In cartierul zis “Angyalföld”, cam cum ar veni Drumul Taberei la Bucuresti. Taran e tac’tu ala cu basca neinstruitule! Care-i problema ca pe fata o cheama Alina? Cum pula mea vreai s-o cheme ma bascarule?! Hai ca cred ca-mi bag pula si ma “transform” intr-o monada pe care-o doare fix in cur de blogul tau!

 • I-auzi acilea:

  Volt egy fiú, árva fiú,
  nem szerette senki.
  Úgy érezte, el szeretne,
  el szeretne menni.

  Árva fiú, jöjj vissza,
  hová sietsz, mondd hová?
  Jöjj, valaki hív,
  valaki vár!

  Árva fiú, jöjj vissza,
  célhoz nem érsz így soha,
  jöjj, valaki hív,
  valaki vár.

  Sűrű sötét erdő ölén
  rátalált az álom.
  Vitte, vitte, messzi útra
  pille könnyű szárnyon.

  Árva fiú, jöjj vissza,
  hová sietsz, mondd hová?
  Jöjj, valaki hív,
  valaki vár!

  Árva fiú, jöjj vissza,
  célhoz nem érsz így soha,
  jöjj, valaki hív,
  valaki vár.
  O canta buna mea prietena si super gagica Tóth pe YouTube!

 • A, păi, s-a sfârşit bucuria, e doar un alt mitic. Să se ia de-o toartă cu vită ălalant de Gimel şi s-o babardească la dublu pe Alina.

 • Ba, tu ori esti prost ori faci pe prostul. Ce inseamna “mitic” in pula mea? Adica daca eu sunt nascut din parinti unguri la Bucuresti, gata vii tu cacatule cu semibarba sa faci un indoielnic “misto” de mine si de cei nascuti dincolo de Arcul Carpatic? Daca ma-ta (sarut mana doamna Mirmen!) te-o nascut la Zalau inseamna ca in pizda ma-ti esti aprioric superior alora nascuti la Turnu Magurele, Galati sau Filiasi?! Da’ de unde pula mea v-a venit asta in cap ba? De cand pula mea un “roman ardelean” e mai smecher decat un “roman regatean? Ce inseamna ba derbedeule “mitic”? Ce inseamna ba ottffsse “bozgor”? Lua-v-as fata in pula de cacati cu pretentii! Da ba, sunt nascut in Havasalföld. Tu esti nascut in Erdély cacatule, dar pentru mine esti un büdös oláh, na! Un valah imputit! Mirosi a branza de la Miorita imputitule! Esti un tolerat in Erdély bai cacatule! Ce va mai place sa-i luati la misto pe regateni si pe moldoveni… Unora la ziceti mitici, altora moldoveni jegosi… Da’ cand iti spun eu tie, büdös oláh iesi afara din Ardeal, faci figuri! Du-te-n pula mea si invata a-ti aprecia radacinile si neamul! Menj a fenébe/Du-te dracu!

 • Valahule imputit, doar simtul onoarei hipertrofiat ma face sa-ti mai bag un comment. Limba maghiara e o limba superba. Eu sunt mitic/mitic vagyok. Jaj jaj cicuskám-drágám! Tu esti un valah imputit, cu multe bashinele-n cap. Te-au prostit aia la scoala ca ai fi neam de daci si de romani! Hahahahahaha, te büdös oláh, esti neam de scursuri latine combinate cu scursuri celtice! Te-ai intrebat vreodata de ce seamana dansurile si jocurile populare romanesti cu alea irlandeze?! Oláh e super, inseamna ala din neam de la Roma. Ca si acuma, zicem “olasz” la italieni si Olaszország inseamna Italia derbedeule! Adica tara olahilor nesimtitule! Polonezii zic “wlochy”, care ii tot una. Ia mai du-te’n pula mea si pe la scoala, romanule “ardelean”. Scuze doamnei Mirmen, dar prost l-ati nascut pe derbedeul asta. Atata paguba sa fie, ca mi-e simpatic derbedeul.

 • Istenem Doamne păzeşte ţărişoara!! ügy măi siven, avem şi noi carenţele noastre, nu ne-au educat habsburgii să fim corecţi politic 😛 amu dacă ai tăi au ales să se tragă n’apoi cătă urali via pusta română tre’ să ne luăm sama, să empatizăm cu mica ta dramă existenţială şi să privim din perspectivă filozofică fatalist mioritică retragerea-ţi zgomotoasă, zăngănind din cuvinte,supărat,Doamne supărat că-ţi scăpă, îmţeleg, băştinaşa alina şi denaturaţii urmaşi ai ciobanului bucur îţi luară ostatic telefonu’ 🙂

 • @ Mirmen. Stimata si distinsa doamna, nu-mi ramane decat a va saruta mana, cu multa si deosebita placere. Ai mei nu s-au “retras” ci au venit tineri studenti la Bucuresti. Inteleg efuziunea dumneavoastra si fiti convinsa ca o apreciez cu asupra de masura. Distinsa doamna, inteleg ca oarece imbolduri materne v-au dat ghes spre a posta un foarte instructiv text. Mi-as permite sa va atrag atentia ca in groaznica limba maghiara “Isten” inseamna Dumnezeu. Istenem inseamna Dumnezeul meu. Sunt foarte marcat de carentele dumneavoastra, dar eu nu am o drama, cu atat mai puternic cuvant zicand existentiala. Probabil ati vrut a scrie “Isten áldd meg a magyart”. Alina ii bine mersi, si imi iau liberatea de a va scrie, cu scuzele de rigoare, ca e o pizda buna. S-a rezolvat cu telefonul distinsa doamna, datorita extraordinarei mele inteligente si al profundului meu common sense. Urmasii lui nenea Bucur sa-si vada-n aia, ca sa nu zic pizda mamei lor de branza. Nu e nevoie sa empatizati mai mult decat ati facut-o scriind postul. V-as fi foarte recunascator daca din cand in cand, anume in momentele esentiale, i-ati trage o palma pe ceafa baietelului Dumneavoastra, prin amabilitatea caruia scriem aici. Kezét csókolom!

 • ei mirmen, lasa tu la sugyved in pace. nu iti bate capu’.
  … monica ce o mai fi facand ea? ca eu nu mai stiu nimerica de ea de multa vreme …

 • @toadere tu ce pula mea faci, dai sfaturi neghiobule? Stai cu limba scoasa si astepti postari? Asa terminat esti ba labagiule? S-au terminat curvele in Bois de Boulogne ma?! Hai siktir bai! Saracule care esti sarac si prost, de ce nu-ti faci tu un blog? Pulea spatarul ar intra la tine, “francezule” de 2 bani! Mars in cacat labagiule!

 • Eu cred că sexul-óral pentru (S)ugy-ved e cum a fost Coranul pentru Mahomed, un lucru sfânt, de inspiraţie divină, ce-ţi umple sufletul (sau gura) cu lumină … Gonadofil feroce, pururi n-ai să-l schimbi, căci simte gustul spermei prin mai multe limbi, reprezentând, prin redundanta şi prolixa sa prostie, exemplul cel mai reuşit de autonomie. Ajută, dară, Isten, bravul vlah-ungür, să poa’ să-mi sugă pula-n timp ce-l fut în cur!

 • Săracul Ügyvéd al meu, să sară tăți așa la el și el așa la tăți, de-i imperios necesar să intervină Marians reconciliant, ca să-l schepe.

  Așa s-a ajuns, care Marians era o vreme când arunca și primul și ultimul piatra?…

 • ei cacat. marian s pacificatoru’ … nu vezi ca era beat?
  de multa vreme zic eu ca ar trebui sa facem o uniune hungaro-romana. de la alpi pana la mare. nu vezi cat de spurcati sunt si astia? ungaria, grecia, romania, croatia, serbia, albania, bulgaria . popoare mici si pline de hormoni. daca nu era austria sa ne domine si pe noi si pe unguri eram cu totii la bautura acum. orgoliosi, bataiosi, un pic barbari si cu credinta ca suntem buricu’ pamantului. bine, grecii au ceva istorie in antichitate dar atat. si ei ca restu’ acum. popor mic. de cand le-au tras-o turcii.
  Da e misto’ ca e distractiv sa vezi atata extrovertire. faina regiune.

 • Bey, o să arunc eu o piatră drept în freza aia a ta cu muci dacă nu-ţi aduci aminte că îmi datorezi un kil de palinka şi o chestie d`aia de se face în cratiţă … cum pixu` meu ii zice măi, csolent ? Vezi, taică-tău îţi face mîncare ungurească şi tu te iei de bietul om, care om a zis că te primeşte la Budapest cu braţele deschise… ai, ai, ce lume perversă !
  Ştii cum zic ?

 • bozgoru’ asta e din ce in ce mai tare. mai-mai ca as renunta la argentina, vecina noastra, ca sa-l mai urmaresc. dar nu. maine. zi-i cu foc nemtudoame!

 • măi ügy măi, hai că m-ai şi emoţionat la cap. uitaţi-vă-ţi măi cum mi-a răspuns el mie, cît de exhaustiv şi aproape nejignitor! deci, ce să mai: lacrimi de voie!
  voi începe prin a îţi mulţumi că m-ai lămurit în dilema migrării cururilor ungureşti spre nasul meu, dînd astfel o nouă şansă iubirii noastre.
  acuma, ca să nu ţ-o iei în cap prea tare, o să te iau umpic la ştremeleag. dejbă, uite care-i treaba:
  1. dupe ottffsse urmează ‘n’, nu ‘nt’. ‘t’ urmează decît (ca să vorbim în româna modernă) după ‘n’, chestie care nu face obiectul studiului nostru. aşa că aici iei decît nota 9 şi 2 pumni în botic.
  2. la treaba cu segg oda, deja îţi spusesem căcam ştiu care-i treaba, dar apreciez efortul tău de a-mi lărgi cunoştinţele. în altă parte nu vei avea ocazia să mă lărgeşti.
  dar (pentru că există un dar) nu apreciez foarte tare felul în care-ai încercat să discreditezi frumoasa pretenie care m-a legat de acei colegi, chiar aşa bozgori cum erau ei.
  deci ruşine, ejdi un porc. prietenul gyuri saló din sovata ţ-ar spune acuma ceva de kicsit, de foss, de de-ale voastre.
  şi ca să nu crezi că e glumă sau figură de stil, o să-ţi povestesc eu ceva despre domnul saló din sovata.

  sus mafia! jos patria!

 • si eu vreau sa-i amintesc lui toader, ca desi o aparitie meteorica postu’ trecut, m-am situat direct pe locul 3 si 7 in preferintele ‘mnealui, acu iaca m-o uitat si cata intr-una catre o madama monica… triste fapte…

Sociale