Aşa, să vadă lumea ce poamă aduce-n casă!

sari la comentarii

N-am mai vorbit de câteva săptămâni bune de “aia”, căreia-i spunem aşa, fiindcă ar fi dizgraţios s-o numim “prietena lui Dacian”, statut cu care nu suntem de acord şi căruia ne opunem cu tărie şi vehemenţă, situaţie temporară căreia publicul a decis într-o votare recentă să îi mai acorde o şansă şi se pare că încrederea ne-a fost trădată.

Ei bine, o readucem acum în discuţie pe ea, cea care ni-l fură pe Dacian şi dup-aia fură idei de pe fotoblogul lui sub pretextul că învaţă, pornind de la câteva argumente solide: Moafle a plecat la Bucureşti, deci ne putem desfăta în răutăţi, dar – mai important – a venit vremea să renunţăm împreună la ea, pentru el şi în numele lui.

Ca să nu fim dramatici şi să-i ardem bunurile, cum ar merita, totuşi, o să ne gândim la câte fiinţe trăiesc lipsite de luxul pe care ea şi-l asumă, de parcă l-ar merita, şi îi vom licita aici, pe Jeg, tot avutul ei nedrept ce l-am putut găsi colea, infestând redacţia Jeg. Ca regulă de pornire, să se consemneze că ea nu-şi poate cumpăra înapoi boarfele, indiferent cât e dispusă să ofere, fie personal sau prin intermediari.

Astfel, cu această festivă ocazie când îi zicem în cor “Iubito, eşti pa!”, gama Jeg vă oferă:

Un minunat tricouaş cu mânecuţe lungi, guleraş şi dunguliţe felurite, pentru ştrengarul tău ce-ncepe clasa-ntâi. Vom porni de la suma modică de 39.000 ROL, constând în valoarea materială a produsului, că sentimente nu-s, şi ne oprim la acest preţ, adjudecând articolul vestimentar primului sosit.

mâncând litere

Continuăm cu o fină ţesătură în varii culori terne, alcătuind această cârpă cu impresii de eşarfă, ideală pentru femeia de serviciu din tine. Pentru că are franjurii ăia debili, se va începe de la proverbialul “2 lei”, că nu poate face mai mult, iar limită maximă nu există. Oricât va fi diferenţa dintre suma oferită şi aceasta de la care s-a mers, banii vor fi donaţi pentru blocarea numărului de telefon al individei pe toate cartelele ce le deţin familia noastră şi apropiaţii.

mâncând litere

Vom încheia această sesiune generoasă de balcon-sale cu ultima inepţie cu care-i cumpără iubirea naivă, o lampă de producţie Ikea, care n-are nici o vină-n sinea ei, dacă nu ar fi procurat-o numita, iar săracul instrument de iluminat n-ar fi ales să-şi dea duhul tragic, la v’o trei zile de uzură. Nici nu-i punem un preţ, daţi, acolo, cât aveţi mărunt.

mâncând litere

Mna. Aştept muşterii. Nu returnăm (proastei) marfa cumpărată.

***

O să vă-mpărtăşesc ce a mai ajuns, dintre lucrurile ce nu sunt îndreptăţite, să-mi provoace mie vomă-n gură: oamenii care “n-au chef”.

De ce? Pentru că trebuie să îţi iroseşti foarte inutil sentimentele ca să te treacă vreodată neavutul chefului. Nu-mi imaginez cât de slabă sau influenţabilă poate să fie o persoană care ajunge să fie nechefuită de către ceva. Că aşa bănuiesc că se-ntâmplă, nu? Altfel nu-mi explic.

Mai citeaţi mai demult pe Jeg despre persoanele care folosesc ora ca scuză, în contextul de “e prea târziu să procesez ce îmi aglutinează simţurile”, de parcă un atac cerebral n-ar funcţiona prea devreme în week-end, sau “eu, dimineaţa, când mă trezesc, abia că reuşesc să fiu homo, sapiens vine pe la prânz”.

Mna, cam aşa şi cu cheful. Sau dispoziţia, cum mai e referită. Fără-ndoială că, pentru cine practică aceste mici tertipuri ale comodităţii “la modă”, se găsesc cele mai tembele şi nesolicitante situaţii. De exemplu: să trimită cineva un ceva pe mail. Sau să-ţi paseze ceva, de pildă, hârtia igienică, de la o distanţă de se ajunge la ea cu un membru, fără să se ridice de pe cur.

De cele mai multe ori, cheful sau dispoziţia ascund, de fapt, un minim efort. Niciodată nu se-ntâmplă să n-ai chef de – să zicem – mers la război. Acolo te caci pe tine de frică şi cam atât. Şi e cam şi una dintre puţinele situaţii în care e acceptabil, cealaltă e când eşti bătrân. Nu tre’ să ai dispoziţia să mergi la budă. Nu există, de altfel, o dispoziţie pentru a merge. Există abilitatea de-a avea două picioare funcţionale alternativ. Deci să n-o ai, pe ea, “dispoziţia de ceva”, te prinde mai des la nevoia de a te scârma în nas sau alte astfel de îndeletniciri sisifice.

Negreşit că persoanele care descoperă aceste breşe extrem de utile, prin care se mai pot beşi ca să-şi întârzie procesele fiziologice de excreţie, nu evită nici să pozeze cu orice ocazie în victimele penibile care se complac a fi. Ba chiar se mândresc, deoarece, pentru majoritatea, “nu am chef azi”-ul reţinut în clasa a 9-a, pe când încă nici că-şi înţelegeau reacţiile trupeşti, da’ noroc că citeau Bravo, e destul pretext să se constrângă la a-l urma.

În acest fel, a nu avea “dispoziţia necesară” este tot o rigoare, doar că auto-impusă, iar ea se face prin mai multă caznă decât înseşi ostenelile pe care-ncearcă să le înlocuiască. Recte, să nu ai chef de ceva faci cu mai multă greutate decât să ai, fiindcă, la fel ca hainele, ceva care te strânge şi-ţi intră-n cur e mai la modă.


107 comentarii

zi si tu ceva
 1. Septembrie 22, 2007 la 00:15
  link permanent
  Lulu. zice ca:

  vreau bluza în dungi pentru că se asortează cu creierul meu scurtcircuitat.

  şi în speranţa că sunt două la preţul de una, vreau şi eşarfa aia dezlânată şi oarecum hippie, ca să-mi ţină de cald sau să-mi fie tovarăşă dacă mă hotărăsc să mă sinucid. să-mi zici unde trimit adresa. :D

 2. Septembrie 22, 2007 la 00:17
  link permanent
  Lulu. zice ca:

  da, şi pe eşarfă ofer piure de castane, salam sinaia şi domestos. sau şampon de câini. :D

 3. Septembrie 22, 2007 la 00:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Adjudecat tricoul la preţul de pornire, 3.9 lei, acordăm din oficiu 2 lei pentru eşarfă la domnişoara din primul comentariu, altcineva pentru eşarfă, frumoasă eşarfă de doi lei, mai dă cineva vreun leu?

 4. Septembrie 22, 2007 la 00:32
  link permanent
  Fana zice ca:

  eu iti ofer 4 roni pt esarfa, dupa care i-o fac cadou adelei…daca tot a simpatizat-o dacian la mine la chef, macar sa le aiba pe amandoua :D

 5. Septembrie 22, 2007 la 00:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Să rămână năframa-n famelie, numa’ aia să plece. Şi să re-edităm chefu’, în a doilea cea mai hăis-cea petrecere a mileniului. :D Cu dezmăţ. Şi voie bună şi bună dispoziţie. :D Şi cântec şi joc.

 6. Septembrie 22, 2007 la 00:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine, revenind, 4 RONI pe cârpă la don’şoara, Lulu, revii?… La lampă, nime’? Se poa’ schimba becu’, care să ducă o viaţă luminoasă, nepângărită de prezenţa bestiei.

 7. Septembrie 22, 2007 la 09:58
  link permanent
  Crivat's zice ca:

  dau 10 (zece!) roni pe lampa. asa, ca sa sfarm concurenta chiar inainte de aparitia ei. 10, da ? da’ cu contract in care sa scrie ca daca ii pun io bec, ea merge.

 8. Septembrie 22, 2007 la 10:05
  link permanent
  Darius zice ca:

  Prea bine. Andrei, din familia fericită Crivăţ întemeiată recent, ameninţă să-şi înfrumuseţese apartamentul cu o frumoasă lampă Ikea, DEOCAMDATĂ în valoare de 10 RON. Altcineva?

 9. Septembrie 22, 2007 la 10:06
  link permanent
  Crivat's zice ca:

  supralicitez tot io, oferind – pentru siguranta si confortul familiei mele – 11 (unsprezece!!!112) RONEI

 10. Septembrie 22, 2007 la 10:07
  link permanent
  Crivat's zice ca:

  cum, n-am contraofertanti ? bine, atunci sa stimulam un pic competitia: tot io ofer 15 roni. ha, v-a spart, vrajitoarelor!

 11. Septembrie 22, 2007 la 10:11
  link permanent
  Darius zice ca:

  Lampa a ajuns la 15 RONI, stimabili. Credeţi că este destul să mi-o iau de la Moafle?… Nu-mi plătesc nici taxi-ul la spitalizare.

 12. Septembrie 22, 2007 la 10:57
  link permanent
  Lulu. zice ca:

  5 roni pe carpă, în lipsă de mop :D

 13. Septembrie 22, 2007 la 11:17
  link permanent
  Iulia zice ca:

  Mi se rupe sufletul sa-l vad pe Andrei atat de singur licitand si ras-licitand la lampa… Asa ca ofer si eu… 18 RON… Sa vedem cat de mult ti-o doresti, Andrei… :)

 14. Septembrie 22, 2007 la 11:21
  link permanent
  Darius zice ca:

  Eşarfa la 5 roni, pentru don’şoara ambiţioasă din comentariul 12, lampa la 18 roni pentru stimabila Iulia, mereu interesată de ceva de calitate şi o adevărată doamnă pentru care valoarea sufletului nu e cuantificabilă în bani. Da’ lampa este, altcineva?…

 15. Septembrie 22, 2007 la 11:27
  link permanent
  Fana zice ca:

  8 roni pt carpa vietii!

 16. Septembrie 22, 2007 la 12:32
  link permanent
  ania zice ca:

  bah… eu vreau lampa aia sa-mi fac din ea cos de gunoi.

 17. Septembrie 22, 2007 la 13:26
  link permanent
  mirmen zice ca:

  …pîn’ aici!! vom salva lampa de anii gunoioase…măcar dacă te gîndeai s-o faci coşuleţ pentru pisici:D…

 18. Septembrie 22, 2007 la 14:03
  link permanent
  S zice ca:

  2 lei pe esarfa plus o portie de papanasi super buni de pe strada cu Maimuta Plangacioasa. :D

 19. Septembrie 22, 2007 la 14:04
  link permanent
  ania zice ca:

  pardon… pisica mea doarme in pat!

 20. Septembrie 22, 2007 la 14:53
  link permanent
  Adorian zice ca:

  11 lei extrem de grei pentru esarfa (concurenta lesina)… vine iarna si in pivnita e rece.

 21. Septembrie 22, 2007 la 22:55
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @ania…bine,asta ştiu din propria casă,pisicile-oligarhele-stăpînesc patu’ ,da’ aşa, pentru imgine tre’ să aibă un coş al lor :D

 22. Septembrie 23, 2007 la 00:31
  link permanent
  Lulu. zice ca:

  10 ron pentru eşarfa aia. ;;)

 23. Septembrie 23, 2007 la 00:31
  link permanent
  Lulu. zice ca:

  ah, amu văd. fie, 12 şi-un pupic. :D

 24. Septembrie 23, 2007 la 02:37
  link permanent
  ania zice ca:

  are cosuletz… e mare si frumos colorat. cred ca e si mai pufos decat patul. in fine… cosuletul e pentru cazul in care pisica (kit) va avea dorinta de a dormi singura in pat >>> sa am eu unde pune cornul in perna :)

 25. Septembrie 23, 2007 la 10:52
  link permanent
  Darius zice ca:

  Deci, dat fiind că pe când voi aruncaţi cu biştâreii, eu abordam soţii la nunta lu’ Biriş, ca să echilibrez balanţa relaţiilor reuşite/eşuate, recapitulez:

  S-a rămas la 11 lei pentru eşarfă de la Adorian, versus 2 lei plus papanaşi (depinzând de valoare) de la S. Lulu a zis 10 lei şi se anulează, c-o spărssese premergător Adorian cu 11, iar Ania a rămas cu mâna-n aer pentru lampă, aşteptăm preţ.

  Revenire în prezent: 12 lei de la Lulu pentru eşarfă, plus pupic. Adorian… e bai! Se adaugă că toate produsele vor veni cu genuine-warranty, semnată personal de către Dumnejeg. Deşi Dumnejeg nu este o personă, cât o entitate. Personală, a mea.

 26. Septembrie 23, 2007 la 10:58
  link permanent
  Adorian zice ca:

  (Ma uit in portofel si observ banetul gros) 15 RON pentru esarfa! (in timpul asta plasez inspre Lulu 2 RON, incercand o manevra riscanta)

 27. Septembrie 23, 2007 la 11:25
  link permanent
  Vera zice ca:

  La noi in Giurgiu e un must have sa fii “not in the mood today”. N-ai idee cat ii de enervant…
  Dau 20 de lei pentru esarfa, e trendista asa, imi place tare!

 28. Septembrie 23, 2007 la 11:40
  link permanent
  Adorian zice ca:

  30 RON pentru esarfa! (fara comentarii)

 29. Septembrie 23, 2007 la 11:52
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ha-hahahahaha! Cat fight with… a… guy. Or something. :) Deci conduce Adorian, ne dăm bătuţi, bă?! (să nu se calculeze acuma prin scădere cât costă pupatu’ la Lulu)

 30. Septembrie 23, 2007 la 12:09
  link permanent
  ania zice ca:

  draga… pe cine vezi tu cu mana in aer dupa lampa? adica jegul meu propriu si personal (gunoi) de rang inalt se ofera sa stea acolo gratis… ca asa e cu v.i.p.-urile… si tu vrei bani?

 31. Septembrie 23, 2007 la 12:12
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  JEG-ule cer anularea licitatiei ca am fost adormit si nu am citit la timp sa intru si eu in licitatie. Ca tot incepe scoala, peste o saptamana, vreau dungulitele albastre de la tricoul ce a fost dat la inceput, e musai sa fie alea albastre. Deci anuleaza tot si trimite dungile la mine. La esarfa nu ma bag, iar lamba e musai sa ajunga la Andrei, mai bag eu 10 de roni pe langa ce a dat el, numai sa fie a lui

 32. Septembrie 23, 2007 la 12:12
  link permanent
  Vera zice ca:

  Adorian, iti dau un pupic si cand vin la tine in Cluj dormim in acelasi pat. Dau 32 RON pentru esarfa!

 33. Septembrie 23, 2007 la 12:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  BĂĂĂ! Da’ pupiciurile vin la mine. Şi împărţeala de pat asemeni. Da’ 32 de lei să fie eşarfa, restu’-s aşa, bonus, ca să nu-mi dai pliculeţe de cafea sau ceva, până-i rotund. Mai pofteşte cineva? Adorian, te vinzi aşa, pe pupiciuri ce nici nu-ţi ajung? :D

  Blue: tricoiu’ e de fete, dacă tu promiţi să-l porţi, poate gândim o reorganizare. Aş vra să-mprăştiu catrafusele în cât mai multe zări. :D

  Da’ te poţi băga şi la celălalte cu bani. Deci lampa e acum, prin contribuţia ta, 28 ROL, mergând la Andrei.

 34. Septembrie 23, 2007 la 12:21
  link permanent
  Adorian zice ca:

  Asta-i mita dom`le! Nu se poate lucra in asemenea conditii. (dupa o analiza aprofundata) Ofer 40 RON pentru esarfa, iar dom`soarei Vera onoarea de a ma tine de mana cand se prezinta la locatia mea din mai sus numitul oras.

  PS: Darius, propun ca fiecare oferta sa fie depusa intr-un plic, iar plicurile sa fie deschise la o data stabilita. Poporu` striga: “Legalitate! Legalitate vrem!”.

 35. Septembrie 23, 2007 la 12:26
  link permanent
  Iulia zice ca:

  Vad ca risc sa pierd lampa, din moment ce la oferta lui Andrei mai cotizeaza si altii… Preabine… eu ofer 29,99 pt ea… ca sa fie rotund… :D

 36. Septembrie 23, 2007 la 12:28
  link permanent
  Vera zice ca:

  Domnul Groza, poate un pupic poate veni si la dumneata. Insa Adorian intrece orice masura. Adica eu ma dedic in ast hal si el zice ca-i mita?!
  M-am hotarat. Imi voi scoate alocatia de eleva de liceu si voi purcede spre posta pentru a trimite 45 RON (ati citit bine, muritori de rand, 45 de RON!) catre Cluj. Sau Zalau. Nu stiu locatia exacta a domnului Groza.

 37. Septembrie 23, 2007 la 12:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cluj, mulţumim, str. Traian Moşoiu nr. 48, ap. 24, 400132, Cluj-Napoca, cu specifiacţia “pentru redacţia Jeg – LICITAŢIE”.

  Departamentul nostru de curierat se va ocupa cu ambalarea şi trimiterea mărfii.

  Lampa a ajuns la suma zic eu de mizilic a 29.99 lei.

  Pănă se face luni şi poate fata scoate banii de eşarfă pe carnetu’ de cecuri, io zic că mai există şanse, deşi am o bănuială că voi doi sunteţi împreună şi-ncercaţi să descurajaţi alte oferte, ceea ce pe mine nu mă deranjează câtuşi de puţin, atâta timp cât acest plan meschin duce la despărţirea voastră şi încasarea unui comision gras şi nemeritat de către mine.

 38. Septembrie 23, 2007 la 12:34
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  Deci m-am lamurit cu dungile, oricum daca mi le dai doar pe alea nu se observa ca sunt pentru fete si normal ca nu port haine de fete, clar?

  Vad ca treaba se ingroasa si nici Andrei nu e sa sustina licitatia, mai bag inca 2 lei pe langa ce era, numai sa nu ajunga la altii minunata aia de lampa.

  Iulia, gandestete ca Andrei are familie, nu mai baga nici un ban la licitatie, valabil si pentru restul.

 39. Septembrie 23, 2007 la 12:37
  link permanent
  Adorian zice ca:

  50 RON pentru esarfa cu plata in data de 01.10.2007. Banii o sa fie dati sub forma de cash stimabilului Darius. Deja e aproape obscen ce se intampla acilea.

 40. Septembrie 23, 2007 la 12:40
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  Mi se pare mie ca treaba merge pe popi aici, licitez si eu pentru esarfa si vin personal si o ridic de la Cluj, doar daca gaseste pe cineva sa dau popi, ca doar nu am sa te pop pe tine

 41. Septembrie 23, 2007 la 12:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Băgaţi la lampă până avem să-i luăm şi un bec noi.

  Reamintim că eşarfa are 45 de lei şi-un pupic, iar bluza e dată. 50 RON la domnul cu monoclu din spate.

  Dacian a fost informat în capitală de nedreptatea ce se petrece. REPEDEEE! :D

 42. Septembrie 23, 2007 la 12:41
  link permanent
  Vera zice ca:

  Cedez.

 43. Septembrie 23, 2007 la 12:43
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  aaa, nu am spus suma, uite ca acum rup gura targului, FARA NUMAR (da suna a manea, dar nu am incotro) pentru esarfa aia amarata

 44. Septembrie 23, 2007 la 12:43
  link permanent
  Adorian zice ca:

  Deci sa inteleg ca avem o oferta finala in acest moment pentru mult dorita esarfa?

 45. Septembrie 23, 2007 la 12:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  ADJUDECAT! Eşarfa merge la Adorian.

  (dacă nu cumva Blu3 vrea să dea un număr care să nu fie manea; iar Vera oricum trimite pupicu’)

 46. Septembrie 23, 2007 la 12:49
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  A fost blat, nu mai vreau nimic, o sa sesizez garda financiara ca faci licitatii fara acte in regula si ca marfa este contrafacuta. Bineinteles ca imi retrag si sumele bagate pentru lampa aia, chiar daca o fi sa nu-o mai castige Andrei. DECI VREAU BANII INAPOI

 47. Septembrie 23, 2007 la 12:51
  link permanent
  Vera zice ca:

  Pupici, Darius!

 48. Septembrie 23, 2007 la 12:55
  link permanent
  Iulia zice ca:

  Blu3, e de-a dreptul imoral ceea ce faci tu aici! Sa trimiti de indata fiecare leu pe care l-ai promis la redactia Jeg, alaturi de scuzele de rigoare pt ca ai dat peste cap toata licitatia… Darius, lampa la ce pret e, pana la urma?

 49. Septembrie 23, 2007 la 12:58
  link permanent
  Adorian zice ca:

  Plata esarfei o sa fie facuta la data stabilita, ori in functie de programu` contribuabilului si a celui ce aduna banii, la o data stabilita de comun acord.

 50. Septembrie 23, 2007 la 13:00
  link permanent
  licurici zice ca:

  eu vreau umerasele. gratis, evident. dar sunt dispusa sa dau 1 leu pe fiecare.

 51. Septembrie 23, 2007 la 13:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ok, am lămurit cu eşarfa. Lampa rămâne la 29,9 şi deturnarea ţi-o rezolvi cu Blu3, nu e responsabilitatea casei noastre cu reputaţie impecabilă să aranjeze râcile-ntre cumpărători.

  Vera, pupici se dau pe viu şi pe bot, nu textual, ci contexual.

 52. Septembrie 23, 2007 la 13:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ok, umeraşele din poză fiecare costă începând de la 1 leu. Tu, Licurice, n-ai vrea să licitezi un pic împotriva ta, după modelul lui Andrei, cât măcar să te poţi lăuda c-ai particiap la o bătălie? :D

 53. Septembrie 23, 2007 la 13:08
  link permanent
  Vera zice ca:

  Darius, daca as locui in Cluj probabil ca ti i-as da pe viu si pe obraz. Dar din moment ce eu locuiesc in Sud, aici, la Dunare, nu stiu cum ti-as da unul.
  Felicitari Adorian, nu mai face misto de mine pe Ymessenger!

 54. Septembrie 23, 2007 la 13:09
  link permanent
  licurici zice ca:

  :) )) zgarcit ce esti! in loc sa-mi dai unu GRATIS ca ti-am mai deschis o licitate!!

  ps: sper ca sunt trei umerase, nu unu’ singur

 55. Septembrie 23, 2007 la 13:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, tot ce vezi în poză e exact aşa, tot primeşti. :D

 56. Septembrie 23, 2007 la 13:10
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  Ca tot eu astazi am dat licitatia peste cap, mai bag 10…….bani la umerase, si 10…bani la amarata aia de lampa, nu de alta dar nu vreau sa ma stric cu Andrei. Deci umerasele sunt 10,1 lei si lampa 30 de lei

 57. Septembrie 23, 2007 la 13:10
  link permanent
  licurici zice ca:

  oare de ce am senzatia ca ne tragi in piept?

 58. Septembrie 23, 2007 la 13:12
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  M-a anuntat contabilul meu ca am gresit calculele, umerasele sunt 1,1, toate unu :) )

 59. Septembrie 23, 2007 la 13:14
  link permanent
  Iulia zice ca:

  Darius, eu zic sa nu mai iei in considerare ofertele lui Blu3, ca imediat se supara iar si-si retrage din nou toate ofertele… si unde ajungem in ritmul asta?! Deci lampa ramane la 29,99 RON… ca sa fie clar! :P

 60. Septembrie 23, 2007 la 13:15
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  Iulia nu influenta decizia comisiei de licitatie, sunt cea mai credibila persoana din blogosfera, nu se poate sa spui asa ceva. Bineinteles ca stimabilul Darius stie asta :D

 61. Septembrie 23, 2007 la 13:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Doar că blogosfera nu e de încredere ca întreg. Aştept dublarea aceastei colaborări de la Andrei. Am decis, împreună cu consilierii mei financiari, că de pe filiera Blu3 & Co. să nu vină bani decât prin virament bancar cu confirmare la transfer. Până la aceste înfăptuiri sau prezenţa Crivăţului, lampa rămâne la 29,9.

  În altă ordine de idei, Jeg Retails of Other’s Belonggings Inc., va introduce în curând licitaţia liberă a oricine în numele altcuiva. Dar nu încă.

 62. Septembrie 23, 2007 la 13:36
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  Eu am spus ca e ceva necurat la mijloc, uite ca acum chiar m-am suparat si vreau sa dezmint orice mesaj care imi aduce mie un – de imagine, asadar, stimabile JEG, da un cont sa-ti transfer si ultimii bani pe care ii mai am in contul din Romania (vreo 2-3 miloane de euro)

 63. Septembrie 23, 2007 la 13:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  MINCIUNĂ! Să-l aduci aici pe Andrei, să îl vedem cu toţii. CONTEST CĂ EXISTĂ!

 64. Septembrie 23, 2007 la 14:30
  link permanent
  ania zice ca:

  acum sunt ferm convinsa ca suntem (aproape) vecini! groaznic :( (

 65. Septembrie 23, 2007 la 14:48
  link permanent
  Andrei Crivat zice ca:

  hai sa n-o mai lungim. andrei crivat -that’s me, hehe – ofera spre denadejdea umilei sale concurente 50 de lei pentru lampa. mai stau mult pana la adjudecare ?

 66. Septembrie 23, 2007 la 14:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hopaaa…

 67. Septembrie 23, 2007 la 15:15
  link permanent
  Iulia zice ca:

  Andrei… vad ca joci murdar! Umila concurenta?! Mai trebuie sa mentionez ca insulti lampa cu un asemenea pret de nimic..? Pai eu sunt gata sa dau 51,99 RON!!! Darius, sa se consemneze, da? Vreau sa plec cu ceva frumos inapoi… :)

 68. Septembrie 23, 2007 la 15:32
  link permanent
  sepukku zice ca:

  400.000 ROL pentru fina tesatura…

 69. Septembrie 23, 2007 la 15:35
  link permanent
  Andrei Crivat zice ca:

  52 RON. Lampa e a mea.

 70. Septembrie 23, 2007 la 15:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce 400, fă, ameţeală? Nu vezi că deocamdată e adjudecată la 500?… Dai mai mult? (la tine este şi bonusu’ dinainte stabilit)

 71. Septembrie 23, 2007 la 15:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  52 de roane la lampă, găuing uanţ!

 72. Septembrie 23, 2007 la 15:40
  link permanent
  Iulia zice ca:

  Andrei, vad ca o desconsideri din nou… ii voi salva onoarea oferind 60 RON… eu nu umblu cu fise… :P

 73. Septembrie 23, 2007 la 15:53
  link permanent
  Fana zice ca:

  of am pierdut esarfa!!! licurici imi dai si mie un umeras?

 74. Septembrie 23, 2007 la 15:56
  link permanent
  Andrei Crivat zice ca:

  60.01 ron

 75. Septembrie 23, 2007 la 15:59
  link permanent
  Blu3 zice ca:

  Andrei tine cont ca si eu am o umila contributie la ce dai tu, nici nu mai stiu care este suma, Darius trebuie sa stie mai bine…

 76. Septembrie 23, 2007 la 16:06
  link permanent
  Iulia zice ca:

  Blu3… de la tine se asteapta inca dovada transferului, da?!
  Si Andrei… nu pot sa cred ca umbli cu bani marunti… eu ofer 65… ca am gasit 5 lei intr-un borcan…

 77. Septembrie 23, 2007 la 18:26
  link permanent
  mirmen zice ca:

  …ştiţi că a deschis PRO TV o petiţie on line pentru înfiinţarea Poliţiei Animalelor? intraţi s-o semnaţi !!…

 78. Septembrie 23, 2007 la 18:35
  link permanent
  ania zice ca:

  era deschisa de ceva timp petitia aia… pacat ca nimanui nu-i pasa. am un vecin care a impuscat un corb :(

 79. Septembrie 23, 2007 la 20:23
  link permanent
  Andrei Crivat zice ca:

  Darius e la mine acasa. I-am dat sa bea Stroh, o bautura care are 80 de grade tarie alcoolica. Am “negociat” (faceti click cu mouse-ul pe cuvantul negociat dintre ghilimele, sa va convingeti) si lampa vine la mine, cu oferta 65.01. Comisia zice ca nu se poate oferta mai buna. Licitiatia este inchisa, cel putin pentru moment. Ma intorc la musafiri, ca incepe Darius sa se trezeasca.

 80. Septembrie 23, 2007 la 20:30
  link permanent
  ania zice ca:

  ha ha ha… va bateti pentru o lampa care nu merita sa fie nici cos de gunoi la mine in camera :) )

 81. Septembrie 23, 2007 la 20:49
  link permanent
  mirmen zice ca:

  …ce-ai făcut agilson /:)…ce face dari /:)…acasa de licitaţie nu-i acasă…:P…

 82. Septembrie 23, 2007 la 22:18
  link permanent
  Andrei Crivat zice ca:

  m-am razgandit. nu mai vreau lampa, anulez ofertele mele. s-o ia iulia. s-o poarte sanatoasa. Dacian, citesti comentariul asta, da ?

 83. Septembrie 23, 2007 la 22:45
  link permanent
  mirmen zice ca:

  …anie, ne leşi cu obsesiile tale pentru gunoi:P…agilson se confimă menirea mea “spaima comentariilor” :P

 84. Septembrie 24, 2007 la 02:26
  link permanent
  ania zice ca:

  :) ) apai daca lampa aia nu mere altfel… io ce sa fac? sa fac din ea arta moderna?

 85. Septembrie 24, 2007 la 09:30
  link permanent
  sepukku zice ca:

  550.000 Rol pentru tesatura si o poza cu dacian

  =)

 86. Septembrie 24, 2007 la 10:55
  link permanent
  Darius zice ca:

  MUHAAAHAHAHAHAHAHA. Adorian, te-ai lins pă bot!

 87. Septembrie 24, 2007 la 11:00
  link permanent
  Adorian zice ca:

  Ma! 60 RON + o bere pentru domnu’ Darius pe 12, ca tot e ziua mea. Hai ca se poate!

 88. Septembrie 24, 2007 la 11:17
  link permanent
  Canalia zice ca:

  Primiti si schimburi?
  As da un model la scara al Manastirii dintr-un lemn, traforaj pirogravat, placaj furniruit cu visin, productie proprie 1992, cu dulie de bec de 45, tip veioza Eforie Nord.

 89. Septembrie 24, 2007 la 11:31
  link permanent
  Darius zice ca:

  Deci suntem la 60 de RON şi bere. Tensiunea creşte şi ne-ncingem. :D

 90. Septembrie 24, 2007 la 13:17
  link permanent

  Mester invartitor Darius, in ce masura am putea discuta despre adjudecarea lampii pe datorie? Sau poate de un discount. Ai tarife in functie de tara/latitudine?
  Daca scazi pentru mine 10 roni din pret, te mut doua pozitii mai sus in lista de mess.

 91. Septembrie 24, 2007 la 13:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Scoateţi-l pe domnul afară, vă rugăm… Să restabilim ordinea.

 92. Septembrie 24, 2007 la 15:44
  link permanent
  Adorian zice ca:

  Deci am câstigat a doua oara licitatia pentru cârpa/esarfa?! Multumesc pe aceasta cale sustinatorilor mei.

 93. Septembrie 24, 2007 la 16:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ahaha. Păi, să vedem, că porcu’ tace mălc. Numără mărunţeii.

 94. Septembrie 24, 2007 la 16:26
  link permanent
  licurici zice ca:

  fana, nu pot pentru ca sa-ti dau umerasele pentru ca nenea darius nu s-a invrednicit sa mi le dea. le-a ascuns atunci cand m-am dus sa le revendic. mi-a aratat numai zdremtzele alea de haine care miroseau a perwoll. si cu lampa a dat de pamant de vreo doua ori – asta sa se stie in caz ca mai doreste cineva sa o cumpere. :d

 95. Septembrie 24, 2007 la 16:30
  link permanent
  Iulia zice ca:

  Of of, Andrei… ce om de ne-cuvant esti… sau ne-om de cuvant… sau cum sa-ti mai spun? Pai tu crezi ca asa se procedeaza? te retragi din licitatie cand iti convine? Pai scrie pana si in common law scrie, si inca in romana, desi e original in maghiara, ca daca te retragi din licitatie cand tu ai cea mai mare oferta, trebuie sa platesti pagube de 50% din valoarea ofertei, daca se gaseste un alt cumparator, sau o suma egala cu oferta imediat precedenta ofertei tale, in cazul in care futi meciul cu retragerea ta. :D

 96. Septembrie 24, 2007 la 17:00
  link permanent

  Darius, dar niste ciorapi, dintr-aia cu degete, nu ai in oferta? As fi interesat…pentru cineva, bineinteles.
  Cauta bre pe sub pat pe acolo, trebuie sa fie!!

 97. Septembrie 24, 2007 la 17:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am cu găuri pentru degete, ce zici?… Da’, totuşi, tu cum căcat te-ai dezlegat?

 98. Septembrie 24, 2007 la 22:11
  link permanent
  Oana zice ca:

  Se impune sa licitez si eu. 80 ron si doua beri, maine, ca e ziua mamei. Vezi? Faci si o fapta buna pentru ca nu i-am cumparat nimic.

 99. Septembrie 24, 2007 la 22:42
  link permanent
  Darius zice ca:

  Pe ce aume dai 80 RONI, stimabilă? Veioza sau cârpa?

 100. Septembrie 24, 2007 la 22:42
  link permanent
  Darius zice ca:

  Şiii… 100 (comentarii). :D

 101. Septembrie 24, 2007 la 23:13
  link permanent
  mirmen zice ca:

  …mda,oana,dari tace mîlc şi nu dă mnică în contu’ zilei lu’ ta-so care fost-a ieri :P

 102. Septembrie 24, 2007 la 23:24
  link permanent
  Oana zice ca:

  Pentru veoiza. Carpa as putea sa o iau pentru pisoi, dar nu sunt sigura ca merita.

 103. Septembrie 24, 2007 la 23:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Veioza, deci, este acum la 80 lei de la Oana versus veioza traforată a lui Canalia. Cârpa e la 60 de lei plus bere, de la rafinatul Adorian. Bluza e dată, pentru umeraşe erau ceva lei, parcă se băteau Fana şi Licuricea pe ele.

 104. Septembrie 25, 2007 la 00:23
  link permanent
  Oana zice ca:

  Darius, ai uitat alea doua beri. 80 ron si doua beri.

 105. Septembrie 25, 2007 la 00:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Stai, fomeie, că tu conduci la loampă. :) Ah, da, berile, berile să nu omitem. :D Bun. Instanţa va centraliza licitările. Recuperatorii noştri negociază intens cu Dacian, întors din capitală de urgenţă.

 106. Septembrie 25, 2007 la 12:48
  link permanent

  As dori clarificare legat de beuturi: pui accent pe numarul de recipiente, sau pe concentratia totala de alcool?
  Ma gandeam ca poate te-ar interesa, respectiv poate ar interesa Casa de Licitatie, o jumatate de stica de absint ramasa aici de la o petrecere. Plus ceva rachiu turcesc, o posirca nimicitoare.

 107. Septembrie 25, 2007 la 13:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă e veche, eventual doar s-o vindem mai departe. :D

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)