Am văzut pe ceva blog la una titlul: “Vântul vieţii mi-a furat iubirea mamei” şi după m-am căcat pe mine de râs, am zis că-i bun de titlu şi aici; sper că-i dintr-o melodie, nu că i-o murit cineva…

sari la comentarii

Frâncuţii noi pe OiMR.

Fă! Nu numa’că io nu trebuie să scriu aiciuca constant, spre nerecunoştinţa voastră… ci nici măcar nu trebuie să vă explic! Io nu vă datorez vouă că să texte, lipitori neproductive. Nu îmi trăiesc mie viaţa, ca să mi-o citiţi voi şi să vă mulţumească, limbrici din curul societăţii, iar dacă nu vă hrănesc cu ceva nou, nu înseamnă că ar fi fost responsabilitatea mea, ca apoi să trebuiască să mă justific.

Eu, bine intenţionat, încerc să mi se întâmple lucruri cât mai interesante şi mai dese şi buchisesc aici cu măiestrie, ca să aveţi voi ce să vă umple dimineţile goale de întâmplare, când pierdeţi vremea la slujbele pentru care sunteţi plătiţi degeaba sau trezindu-vă şi scârmându-vă-n cururi a pagubă, că nici pă alea nu le aveţi. Însă nu e vreo obligaţie de-a mea. O fac din altruism, din măreţia sufletului meu de aur, care vă dă, fără să vă ceară nimicuţă în schimb (boxerii şi banii gratis şi zacuştile de legume şi nu cu ciuperci deoarece nu-mi plac pe care nu le-am primit încă din propria voastră iniţiativă).

S-a-nţeles, vite morbide ce rumegaţi cu patru creiere subdezvoltate, care nu fac împreună nici cât unul subdezvoltat, acelaşi articol şi vă certaţi între voi ca chiorii la comentarii de săptămâni de zile, fiindcă nu aveţi alte experinţe personale? Vă mulţumesc pentru înţelegerea pe care, dacă aţi avea capacitate mentală, dar n-o aveţi, mi-aţi acorda-o.

Dar dacă vreţi neapărat să ştiţi – ceea ce vreţi, fiindcă asta-i tot ceea ce vă scoate din apatia vieţilor voastre fără de conţinut – n-am mai scris de atâta vreme deoarece îmi petrec  tot timpul liber cu noua asta fată de care v-am mai povestit şi care are abilitatea copleşitoare de a nu face toată ziulica NIMIC!

Deci nu că face anumite lucruri, dar acestea nu merită menţionate. Ea NU face ORICE. Mergem în locuri, în esenţă observ cum îmi dispar o grămadă de bani şi mereu mă întorc de nicăieri absolut extenuat. Dar când mă pun să-mi amintesc ce s-o fi întâmplat, realizez că nu s-a întâmplat.

Am cunoscut prin ea o întreagă comunitate pe care n-o mai întâlnisem nicăieri înainte – eu umblând prin locuri unde se-ntâmple chestii – iar toţi membri ei (în afară de una, asupra căreia vom reveni) o ajută pe Ada şi ea pe ei înapoi în a nu cumva să facă oricare din ei ceva.

I-am cunoscut prietenele de-o pasivitate molipsitoare, care se strâng cu toatele în diversele bârloguri, unde ele zac inerte. Iubita mea este mereu ocupată cu a se întâlni cu mine şi a le chema pe celălalte legume, cu care şi-au stabilit că trebuie să se vadă undeva static, iar acolo să vegeteze. Ştiu că vegetează, deorece multe au prins rădăcini acolo şi nu se mai ridică. Trebuie să le râcâi ca să se mute în alt loc, lăsând se petreacă ceva în spaţiul în care stăteau, să nu existe inutil. Şi mă duce şi pe mine acolo să mă simt bine cu ele, împreună şi unde – ce altceva? – trebuie să – exact! -  stau.

Există una dintre prietenele ei, care se numeşte Teo Turtă. Din întreaga comunitate, doar ea face anumite unele lucruri. Necazul este că acestea reuşesc să fie cele mai neinteresante treburi care există de făcut. Ca să aveţi o imagine, acestea sunt cele pe care noi, ceilalţi, care de obicei facem, alegem arareori să nu le facem şi să facem nimic, în loc să facem alea, care nu merită făcute. Probabil ea a pierdut vreo tragere la sorţi între celălalte şi este condamnată să aibă activitate şi n-a reuşit decât ceva ce este absolut irelevant.

Şi pentru cineva care a reuşit să nu facă nimic între alţii care doar asta fac, aşa ceva cum face ea  este totuşi… orice. Pentru că de regulă, la sesiunile de lâncezeală profundă, Teo Turtă ia entuziast cuvântul şi ne povesteşte – atenţie! – ce-a făcut, câteodată hazardându-se să ne povestească ce-a mai făcut, ca şi cum asta ar fi vreo activitate constantă, dacă ar fi o activitate.

Dezamăgirea mea, care aştept  cu înfrigurare mometul măreţ ca oricare dintre ele să facă orice, măcar un pârţ, măcar doar fiindcă n-au putut să facă ceva să nu-l facă, este că Teo Turtă ne povesteşte de cele mai multe ori lucruri care i s-au întâmplat şi probabil faţă de care n-a avut vreo prăvălire neînsufleţită ca să se opună. Acestea ce i s-au întâmplat – dacă e să devenim tehnici – practic nu sunt lucruri pe care ea le-a făcut, ci care i s-au făcut… adică o definiţie pentru diateza? Pasivă. Unul dintre cele mai plictisitoare lucruri pe care ni le-a adus Teo Turtă la cunonştinţă, de pildă, este cum i-a luat mă-sa telefon, doar una dintre multiplele acţiuni la care Teo Turtă n-a avut vreo contribuţie reală, mai mult decât în capul propriu.

Uneori Teo Turtă povesteşte cu mare patos lucruri pe care le-au făcut alţii în locul ei şi ar fi trebuit  să le facă ea, atribuindu-şi-le într-o oarecare măsură. Cum ar fi curăţenie la ea acasă, de către prietenu-so, când ea nu era acolo – probabil făcând nimic cu fetele sau povestindu-ne cum nu face ceva, crezând că e ceva de povestit făcut de ea, telefonul luat de mă-sa, să zicem- în opoziţie cu a-şi face ea ei ce trebuia, ca să nu mai vorbim ce trebuia să-i facă lui.

Alteori, Teo Turtă ne povesteşte lucruri care încă nu s-au întâmplat şi pe care nu vrea să le facă, cu foarte mare detaliu pe cum nu vrea să facă aceste lucruri, asumându-şi astfel prin insistenţă aproape aceleaşi merite precum dacă le-ar fi făcut deja.

Probabil deoarece are atât de multe responsabilităţi. Printre responsabilităţile lui Teo Turtă se numără: motorul lui prietenu-so, patul Emiliei, obligaţia părinţilor de-a veni din Alba ca s-o ducă înapoi în centrul oraşului Cluj, de la periferie.

Dacă tot am ajuns la ea şi o menţionasem anterior ca excepţie, singura persoană din anturajul Adei, care se rupe astfel de contextul tragic în care trăieşte, este Emilia Fekete. Emilia Fekete, în antiteză cu restul putorilor latente din jurul ei, face totul.

Dintre responsabilităţile Emiliei: făcutul de mâncare, spălatul vaselor dacă le-a boscăit pe toate, mersul după ţigări, plătitul ţigărilor dacă îi trebuie să fumeze, Teo Turtă, făcutul de linişte ca să doarmă Ada lin, ascultatul de muzică la maximum de la Ada când vrea să doarmă ea însăşi, deschisul uşii când vin oricare dintre pijdi de la disco negăsindu-şi cheile de bete şi opritul sonerieri care ţârâia continuu în acest sens.

***

[care vrei Prinţu' de când eram mici, îl iei de aici, da' dai şi la ceilalţi copii; este un folder cu Prince Of Persia primul, cu Prince of Persia 4D - un remake cu alte nivele şi Dos Box, ca să meargă şi pe Windows şi indicaţii, că n-am aşteptări de la voi]


93 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iunie 13, 2010 la 21:32
  link permanent

  Rog seriozitate.

 2. Iunie 13, 2010 la 22:56
  link permanent
  cucu zice ca:

  articol de kkt.

 3. Iunie 13, 2010 la 23:44
  link permanent
  Tudor zice ca:

  Third? Hooray!

 4. Iunie 14, 2010 la 01:15
  link permanent
  Madalin Paul zice ca:

  Astazi m-am gandit serios de ce anume te citesc. Apoi Turda asta are o moaca de a face actiuni pe care chiar nu le face ! tu nu te uiti la ea ! zi-mi numa’ ca e o sclifosita ca sa stiu totu despre ea !

 5. Iunie 14, 2010 la 01:48
  link permanent
  Adina Blaga zice ca:

  Din ceea ce citesc, 25 de zile de abstinenta pe blog nu cresc calitatea. Dimpotriva! Incerci 40 data viitoare?

 6. Iunie 14, 2010 la 09:09
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Şi după ce te-ai căcat pe tine de râs trebuia să scoţi un titlu mai acătării:
  “Vîntul mamei mi-a furat iubirea vieţii“

  Aşteptăm să ne povesteşti dacă i-ai tras-o duduii în cauză. Deocamdată eşti cam neinteresant.

  Peseu: Hudrea, mersic pentru data trecută, vezi că o să concurez şi acum la titlul de cel mai bun comentariu. Da, da, recunosc, ăsta nu e cel mai bun, mai pritocesc.

 7. Iunie 14, 2010 la 10:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ scade cantitatea, ceea ce înseamnă atunci că nu se mai diluează esenţa, iar tu până într-un final tot asta faci la două noaptea, ăăăhăhăhăhă, ce-am mai scos-o, că mândru mi-s de mine, cum i-am dat-o, hîhîhîhîîî, de dibol ce îs; bun.

  Lu’ Marian după ce să-i mai şi răspund, că nici nu ştiu la care s-o fi referind.

 8. Iunie 14, 2010 la 11:50
  link permanent
  Puki zice ca:

  Aoleeeuu! Oamenii care nu fac nimic sunt ca varicela. Pana la poza cu printu’ nu am retinut nimic, decat pe Turta din Alba. A! si cum stai tu si o asculti pe Turta care-ti povesteste nimic.

 9. Iunie 14, 2010 la 12:16
  link permanent
  Gia zice ca:

  Ba, inca n-am citit postu’, da’ titlu ii din Alexandrina Hristov- Avionul de aur, o melodea absolut superba. Na, asa, sa stii.

 10. Iunie 14, 2010 la 12:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îi cu plâns? Îi ca ruga pentru părinţi sau aia cu ce dor mi-i de tata?…

 11. Iunie 14, 2010 la 12:28
  link permanent
  Gia zice ca:

  Poti sa si plangi daca esti neobisnuit de sensibil. Ceea ce, desigur, esti.

 12. Iunie 14, 2010 la 12:47
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  1. Francutii noi care este una? Mai vechi de-o luna se pune ca sunt VECHI!
  2. Deci o cheama Ada? Alta cu nume de 3 litere? Zi-ne cu sexu.
  3. Daca nu termini cu stilul asta care odata parea amuzant vei primi o plama. Gratis. Nu am inteles daca fetele fac NIMIC sau nu fac NIMIC. Ca si cand ar conta daca ar face ceva, orice, cand nu fac ceva care oricum e irelevant daca fac/nu fac doar ca sa aiba ce povesti ca au facut sau nu au facut ceva sau ar avea de facut ceva care nu vor sa faca dar le place sa povesteasca ca si cand ar face. Ma intelegi? Ma obosesti si decat asa mai bine deloc, de cand nici eu nu mai scriu, nici eu nu te mai stresez sa vii cu articol nou. Poti sa nu mai scrii deloc. Daca nici mirmen nu mai citeste e semn ca poti sa iei o pauza. De limbricii care te streseaza cu articol nou nu-ti fa griji, ma ocup eu daca e nevoie.

 13. Iunie 14, 2010 la 12:50
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  P.S. Lotus n-ai? Versiunea aia de merge pe Windows. Cu tot cu Dos Box. Multumesc.

 14. Iunie 14, 2010 la 12:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io mă uit aici pă studiu şi eşti în target, pe cale de consecinţă îţi place.

 15. Iunie 14, 2010 la 12:54
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Este vorba despre comentarii care ma intereseaza, nu confuza.

 16. Iunie 14, 2010 la 13:42
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Remi Gaillard, acest Groza wannabe http://www.nimportequi.com/en/

 17. Iunie 14, 2010 la 14:47
  link permanent
  Cris zice ca:

  Dacă eşti dealerul local de jocuri retro…Lemmings şi Volfied, te rog. Mulţumesc.

 18. Iunie 14, 2010 la 14:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cată-ţi pă net, ca oamenii, nu tăt cerşi aicia. Am pus ce-am vrut io, ce-aci, bazar?

 19. Iunie 14, 2010 la 15:51
  link permanent

  Simpatizăm ungurimea, Darius? Chiar o compătimeşti pe Emilia Fekete. Fă schimb cu Ada.

 20. Iunie 14, 2010 la 16:42
  link permanent
  Adina Blaga zice ca:

  Esenta? Cred ca esenta e ca si altul o fute pe Ada in zilele in care tu postesti, pardon, postezi, si poate de aia s-au rarit intrarile…
  Mergi la netcafe ca sa ii lasi singuri?
  Sau esti un cuckold veritabil?

 21. Iunie 14, 2010 la 16:59
  link permanent
  Rox zice ca:

  trist. Ai ajuns să faci articol din înjurături către cititorii tăi fideli. Foarte trist. Mă gândesc să unsubscribe.

 22. Iunie 14, 2010 la 17:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu te gândeşti tu să nimic.

  Ui’ la Adină asta de mai sus ce se dă de ceasul morţii. Aşa-i şade bine unei don’şorici aşa ca tine, uăăăhăhăhăhă. Dar, ca să-nţeleg, după raţionamentul tău găunos, băiatul ăsta ce nu-s eu nu se prea descurcă – cam cât de rar postez eu, să stea la pândă zi-lumină să-mi vie inspiraţia – sau cum, de ce i-i atât de dificil?… Că nu-ţi prea iese cu logica şi desfăşurarea acţiunii.

 23. Iunie 14, 2010 la 18:28
  link permanent
  Adina Blaga zice ca:

  Invartitul cuvintelor nu te scuteste de efectele propriei tale replici: “tu sa nimic”. Daca Ada face nimic, Teo Turta face nimic, pijdele cu soneria fac nimic, iar tu dai ordinele de a face nimic, atunci tu esti intaiul nimic din grup. Stii de ce fac albinele miere, nu? Pentru ca daca ar avea presedinte in loc de matca ar face cacat…

 24. Iunie 14, 2010 la 18:33
  link permanent
  alt Darius (nu groza) zice ca:

  Poate ca Blaga se referea la zilele in care nu scrii, dar chiar nu are logica…
  Sau poate capeti inspiratie cand ii urmaresti?
  Un muz si o muza / stau pe pat, pula-n buza / ea feleaza, el nu refuza…

 25. Iunie 14, 2010 la 19:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  “Felează”, hîhîhîîîhîhî. Ahem-ahem. Pardon.

  Deci da, în sensul că nu: ceva e stricat la socoteala Blagei feministe.

 26. Iunie 14, 2010 la 19:29
  link permanent

  @ (a rond)Darius: pentru negânditori, fă-le un abstract la fiecare articol.
  @ (arond)Adina: You are fucking missing the point. Îţ zâc eu ce-ai pierdut: Fetele ălea stau pentru că ele cred că stând te distrezi, când de fapt, realitatea este că nu se ştiu distra, deci în consecinţă ele stau pentru că nu ştiu ce-i aia distracţia şi îşi imaginează că dacă stau cu un suc în mână îmbracate cu hainele de duminică ele se distrează. Dar ele nu ştiu ce-i aia distracţie, deci ele fac c pot. Asta ne aduce din nou la tine şi la comentariul tău. De ce crezi că darius a avut vreo inferenţă în activitatea fetelelor care nu ştiu altceva decât să stea. Întrebarea mea este, de fapt, de ce căcat am dat refresh azi la commenturi?

 27. Iunie 14, 2010 la 19:50
  link permanent
  Adina Blaga zice ca:

  Cred ca ai dreptate Dragos, nu interfereaza. Reuseste sa stea, sa se uite si sa carcoteasca pe JEG. Asadar, Darius, ti s-a sincronizat si ciclul cu al lor? O sa faci si tu nimic? Pentru ca ai scris ca esti cu Ada de ceva vreme, si totusi, nu le-ai putut provoca sa iasa din starea de nimic letargic in care puturosesc. Un Mesia ca si tine nu a schimbat niste fufe de categoria B? Iti pierzi indemanarea prietene. Poate ca formula aia, “pula lui Darius Groza (in cm) = IQ Darius Groza/10″ e adevarata. Si sa-mi bag clitorisu’ ca nu esti Goethe!

 28. Iunie 14, 2010 la 20:00
  link permanent

  Un anturaj submediocru. SI pasiv. As zice eu. Cum te complaci, dragule….Nţ nţ!

  Si pe o nota mai joviala, treci si instaleaza-mi GTA1.

 29. Iunie 14, 2010 la 20:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Adică aflu pe această cale că există o formulă în care necunoscuta e pula mea? Aoileu. Ce prietene ai tu şi cu ce vă ocupaţi?

  Sau ce pulă cu IQ mic v-a scos pe dvs. şi ele din vreo letargie de nimic? Te văd aşa, la manşă, stăpână pe situaţii de acest tip.

  Pot să vă spun tu?

  Mărie: marş prin rototranslaţie cu sânii pe un plan oarecare.

 30. Iunie 14, 2010 la 20:53
  link permanent
  Adina Blaga zice ca:

  Daca nu esti impotent, poti.

  Categoric o pula cu mai multa personalitate…

  P.S. Citatul ala de sus ar suna mai bine “Incultul personulitatii”. Si il poti trece ca fiind dat de Adina Blaga. Mersi!

 31. Iunie 14, 2010 la 20:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu prea se creditează parafrazele. Că de aia se creditează citatele pe care le parafrazează oamenii. De obicei, ăia care nu au inspiraţia să fie citaţi.

  Dar dacă tot te văd insistând avidă după menţiune – cum eşti obişnuită probabil din şcoala primară – şi recunoşti aici, scris şi articulat, că încerci să te lansezi în lumea online, folosind ca rampă Jegul, fiindcă ai eşuat în viaţa reală, voi face acest pustiu de bine şi te pun acolo sus.

 32. Iunie 14, 2010 la 23:38
  link permanent
  toader zice ca:

  in afara de primele trei paragrafe ale articolului (desigur scrise de catre un encefalopat care a avut parola) si de greselile gramaticale, articolul este foarte bun. cel mai bun de cand a inceput decaderea acestui forum si chiar de cand a inceput decaderea calitatii blogului (adica de foarte multa vreme).

 33. Iunie 15, 2010 la 00:33
  link permanent
  jimerino zice ca:

  jur ca am citit toate comentariile, da’ nu mai stiu care a zis ca statul nu e distratie si ca, deci, alea nu stiu sa se distreze. dar, totusi, sa-mi suga cata pula am si eu, ca atat mi s-a dat. mortii ei de distractie ca ma disperati cu distractia asta de va duceti in sloboz sa va unga si va faceti ca va futeti in cur cu dansatul ala lasciv esuat si puneti o mana pe cur si va luati de pizde la modu’ “sa moara mama ce ti-as face” si dupa aia radeti ca retarzii ca alea v-au zis “da’ nu te duci tu un pic sa sugi 8 puli” si voi ati replicat “‘te fa-n mortii tei” si aruncati servetele in sus si de la 5 beri in sus o considerati betie crunta, da’ nu conteaza, ca voi v-ati distrat. stati! statul e bun, e cea mai tare distractie. anunt pe aceasta cale ca saptamana viitoare voi fi in concediu. luat fix ca sa stau. sa stau in pat, sa stau la strand cu picioarele in apa, sa stau si sa vad toate meciurile de la CM, sa stau cu copil, sa stau cu femeie, sa stau in pula mea cu cine o vrea sa stea cu mine, numai sa stau, fute-v-ar in gat ursii aia schilozi care coboara in racadau dupa haleu! ado, palaria aia e urata ca mortu’ vanat (de la vanataie), da’ pentru stat you ma biaiatch!

 34. Iunie 15, 2010 la 00:36
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ia fii atent ce am gasit! vânăt. check out the brains on jimmy!

 35. Iunie 15, 2010 la 01:49
  link permanent
  ccd zice ca:

  ce (de)cadere – let’s play!

 36. Iunie 15, 2010 la 06:46
  link permanent

  Avionul de aur ma duce din casa,
  Unde ma iubea mama
  De unde am fugit mireasa
  Copilaria pierduta s-a ascuns printre stele
  Eu vreau sa o ating,
  Dar sunt scurte mainile mele
  Eu.. stiu, amintirea nu moare
  Vantul vietii mi-a furat iubirea mamei
  Acum zbor in aer, in avionul de aur
  Zbor spre visul meu
  Constelatia super-taur

  Avionul de aur ma duce inspre casa
  Unde imi zicea mama:
  “Copila duioasa”…
  Inima fetitei mele salta-n sus
  Atinge stele..
  Ma bucur sa o prind cand seara cade obosita in mainile mele
  Eu.. stiu, fericirea nu doarme
  Vantul vietii mi-a adus fericirea mamei
  Acum zbor in aer, in avionul de aur
  Zbor spre visul meu
  Constelatïa super-taur…”

  http
  www
  trilulilu.ro/luxaeterna/0956eb06fe38f6

  Incultule!

  Pe vremuri era pe blog un fel de auto-ironie şi noi râdeam de miştoul pe care îl faci de tine, adică de proprie persoană… Acum văd că ataci, mă constelaţie super-taur cu bile de aur!

 37. Iunie 15, 2010 la 06:51
  link permanent

  Alexandrina Hristov este bulgăroaică de Chişinău, şi, pe lângă faptul că e cîntăcioasă, încă bine cântăcioasă, e şi pensulatoare pictatoare, dar şi poetesă…

 38. Iunie 15, 2010 la 06:52
  link permanent

  Ia d’aci, să-ţi faci ceva cultură:
  http www
  myspace.com/alexandrinahristovofficial

 39. Iunie 15, 2010 la 10:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gimel-gimel, care nu mă lăsa să şăd joc când veneam la Bucală, că hai să meeerem la bere, hai să mai mereeem la aaaltă bere, las’ c-oi şede pe tren, acuma doreşte să stea în ştrand cu picioarele în copil uitându-se la femeie CM. Ce s-a mai maturizat, cât a mai crescut el…

 40. Iunie 15, 2010 la 10:56
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Jim are dreptate. După cum şi Bibli are dreptate.

 41. Iunie 15, 2010 la 11:19
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai ba, bou cu tate, berea o beai in picioare, besteli-te-ar tarfele palestiniene?

 42. Iunie 15, 2010 la 12:45
  link permanent
  noji zice ca:

  Mă muie! N-ai dreptate!

  “Io nu vă datorez vouă că să texte, lipitori neproductive. Nu îmi trăiesc mie viaţa, ca să mi-o citiţi voi şi să vă mulţumească [..]”

  Ba dimpotrivă, ne datorezi. Trebuia să te gândeşti la detalii de genu’ înainte sa porneşti jegu’ ăsta de Jeg. Amu taci şi sapă. Că ţi-o trebuit blog şi premii pentru blog.

  Cu drag,
  noji

 43. Iunie 15, 2010 la 12:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fleanca tăcerii, scârnăvie.

 44. Iunie 15, 2010 la 13:26
  link permanent
  monica zice ca:

  Statistic, Groza a comentat cel mai des. Deci, aia care se string aici si comenteaza, neavind viata si ce sa faca-n ea… Etc.
  La Bucuresti. Mai repede.

 45. Iunie 15, 2010 la 13:37
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da. asa cum zice monica. sa fie-al dreacu care te-o lasa sa stai. numa’ impicioare bei, ‘te-n gura de schilod!

 46. Iunie 15, 2010 la 14:02
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Cum Turtă? Si Teo de unde vine? De la Theodora, de la Tudorica, de la Tudora, sau de la Teofana? Eu am avut odata o gagica care zicea ca ea nu se marita numaidecat cu unu’, na, sa arate ca Tudor Chirila , adica ‘nalt si sexy si ma-sa’n cur… Na, si s-o maritat cu un directoras de la o firma de sucuri, un pogonici la 1,60 cu Pagini Aurii sub talpi, de 42 de ani trecuti, denumit in buletin Troacă.

 47. Iunie 15, 2010 la 14:13
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  dar poate n-o cheamă “Teo Turtă”, poate o cheamă “Teo Tută”. atunci s-ar explica multe, aproape toate-totuţe. mă rog, neimportant dacă titularul de contract ar fi mai ferice sau nu, nu conteşte la scară regională.
  cît despre faptu’ că-i lipsesc bani, e extenuat şi nu-şi aduce-aminte de nimic după diferitele deplasări în natură, cred că e clar. doamna e foarte ineligentă în atragere argentului din portofel, sexul în boscheţi e foarte intens iar la coadă îţi dă cu flaşu-n ochi, dăriusică! n-ai văzut man in black? e, cam aşa ceva.

  dar, interesant, şoc, groază:
  dej domnu’ noji, iresponsabilul în cestiune şi-a făcut/creat/născut/căcat acest blog din propria sa voinţă? a lui personală? nu l-aţi obligat/forţat/siluit voi?
  atunci de ce mănîncă atîta borş că are şi el viaţă personală şi noi nu? ce, io nu ştiam că n-am? i-auzi, plm!

 48. Iunie 15, 2010 la 14:39
  link permanent

  tnx pt rar-ul d l price of persia..mama ce ma mai jucam cnd eram mai mik…vreau sa imi adu aminte d mom alea:X:X

 49. Iunie 15, 2010 la 17:47
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Io cre` că trebuie să băgăm o moţiune de cenzură. Dup`aia să votăm cu bilele la vedere. Care are. Care n-are… suflă în vuvuzele.

 50. Iunie 16, 2010 la 02:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mariane, i’auzi acilea:

  Vuvuzele, vuvuzele, asa trec zilele mele; Nu da Doamne cineva; Sa-i dau vuvuzeaua mea.

  Ha, ha, ha, tranglanglangla, hai tranglaglagla granglam gararang gla la la la!
  Haaa vuvuzelllll, da vuvuzel din tiganie, toti iti poarta, toti iti poarta dusmanie…

 51. Iunie 16, 2010 la 03:56
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Simt nevoia aprofundarii postului. Cred ca o anumita superficialitate telurica si o anumita abordare efectiv nici macar mediocra a eternului feminin ma cam da de gol ca iar is beat… Uitai dreacu ca vroiam a-i canta cuiva, nu conteaza, ca nu mai tin minte in cosnita ma-sii, Nu obscen, si era romantic. Nu ma luati in serios, ca altfel va’njur de Cristelnite, de magarusi urecheati cu care intra Jezus, de barbosi nespalati asa ziande apostoli si de alte nazdravanii. Unde-i buda aici?

 52. Iunie 16, 2010 la 08:48
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Ugy, am putea adăuga un vers: vuvuzeaua mea e dulce / cine-o gustă, nu s-ar mai duce.

 53. Iunie 16, 2010 la 10:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cât îmi place de fratele de păstă Panonia ‘gyvéd şi ce-l mai îndrăgesc şi iubesc, clap-clap-clap-clap-clap!

 54. Iunie 16, 2010 la 12:17
  link permanent

  Bine mei comentatori de elita, imi amintiti de-o discutie de-acu un an si restu’ zile.

  Eu: Ai de gand sa mai continui jegul ?

 55. Iunie 16, 2010 la 13:46
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Si la fratele tau magyar pretuieste pe tine Darie, ca cum le zici si le imbarlighezi, na, sed cate o data ca prostu, cu ochii beliti in monitor minuta dupa minuta, nu multe, asa, la vro 30, catand a surprinde sensul si metafora pitita din da ratul frazelor magistral construite. Marian, imi mai veni una acu’n minte: Hai hai, cu vuvuzeaua, pana’n deal la Marioara….
  Na, acu’ daca tot intrai, sa va zic una care mi-o zis-o ieri draga mea Mónika:
  A lelkeknek is, mint a folyóknak és a növényeknek, szükségük van egy különleges esőre: a reményre, hitre és az élet értelmére. Ha ez nincs meg, a lélek meghal, bár a test továbbél. Az emberek ilyenkor azt mondhatják: Ott, abban a testben, egy ember lakott. Adica sufletele, ca si raurile si plantele, au nevoie de o speciala ploaie, a sperantei, credintei si a intelesului vietii. In lipsa ei, sufletul moare, chiar daca trupul supraviatuieste, iar oamenii pot spune deja ca ca acolo, in trupul ala, candva a salasluit un om.
  V-am pupat pe perciuni si ma retrag cu Sanyika la vro 15 beri reci. S-aveti si boieri dumneavoastra pofta!

 56. Iunie 16, 2010 la 15:07
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Da` bea omu` asta, nu se uită ! 15 beri ? d`alea la 0,33 litri ?
  Hai să vă mai zic una, după un compot de mere, că altceva n-am voie fo` 3 luni:
  Unde cîntă vuvuzeaua / nu se-aude cucuveaua.
  Şi aşa mai departe.

 57. Iunie 16, 2010 la 16:54
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Dragilor, am o problemă serioasă, vreau sfaturi de la voi:

  http://smro.wordpress.com/2010/06/16/purici-de-pisica/

  Mulţam fain.

 58. Iunie 17, 2010 la 11:06
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  Nu-mi mai place blogul tau. Ada & Co sunt mult sub Moafle,Pastaie sau Carcea ca centre de interes.

  Imi placeai mai mult cand n-aveai succes la femei si erai gras si nefutut.

 59. Iunie 17, 2010 la 11:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Asta-i fiindcă nu mai vii la mine să te hrănesc parizer?

  Bine. Îţi dai seama şi singur, sper, că vei primi deseară un telefon. Eu mi-aş revizui atitudinea în aşteptarea lui, că ţi-ai atras singur asta şi în locul tău mi-ar recalcula priorităţile.

 60. Iunie 17, 2010 la 11:34
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Astea trei inca se aplica. Nu-i bai, eu mai sper inca intr-o revenire in forta cum ne-a obisnuit deja, poate un emoticoncert acompaniat la ukulele si vuvuzele?

 61. Iunie 17, 2010 la 12:12
  link permanent
  razvan zice ca:

  ce facultate face teo turta?

 62. Iunie 17, 2010 la 12:45
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  Sa-m bag pl daca-ti raspund…

 63. Iunie 17, 2010 la 15:14
  link permanent
  razvan zice ca:

  daaaaaarius… imi raspunzi si mie, te rog?

 64. Iunie 17, 2010 la 19:35
  link permanent
  Cris zice ca:

  @razvan: medicină.

 65. Iunie 17, 2010 la 19:58
  link permanent
  razvan zice ca:

  atunci cum isi permite sa spuna ca nu face nimic?

 66. Iunie 17, 2010 la 22:54
  link permanent

  Darius,
  Faci tu ce faci şi iar elaborezi nişte declaraţii de dragoste şi preţuire spre băieţei… :D Acum a venit rândul “fratelui de pustă”. :D

 67. Iunie 17, 2010 la 23:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Auzi, a dat-o cu faculta…

  Când s-a FACE doctoriţă a fi făcut ceva. Dar să nu judecăm într-atâta don’şoare, ce sunteţi măgari, fiţi mai blânzi, atacaţi fata, scârbilor.

  Hîîî!

 68. Iunie 18, 2010 la 04:07
  link permanent
  razvan zice ca:

  si aflu cu surprindere ca e in SMURD, adica atat asteapta, sa i se intample vreunui neispravit ceva, ca intervine prompt sa ii salveze curu’.

 69. Iunie 18, 2010 la 14:38
  link permanent
  Cris zice ca:

  Eh…e fată faină. Aici e doar aruncare gratuită cu shait.

 70. Iunie 18, 2010 la 15:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Măriene, iară te-o luat o fomeie. Şi nu cum vroiai tu.

  Tu astalaltă: parcă ziceai că nu ştii care îi, că tu numa’ pă Teo Iancu o ştii. Acuma spontan vă aveţi ca surorile. Fufă lipsită de consecvenţă!

 71. Iunie 18, 2010 la 16:41
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mai jegule, uite care e problema: daca vrei sa ma ia cum vreau eu, fii baiat bun si explica-i ce-a facut, cu sau fara voia ei. Probabil tu o cunosti, eu nu.
  A, fii atent, trebuie sa aiba macar 27 de ani. Ca sa nu zica lumea ca trebuia sa am copii cit ea, ne-am inteles ?

 72. Iunie 18, 2010 la 16:58
  link permanent
  Cris zice ca:

  Eu? Eu am zis că n-o ştiu? Greşeşti. Nu cu mine ai vorbit. Şi nu ne avem ca surorile, dar mi-e milă că ai dat-o hienelor ăstora de mai sus care comentează în totală necunoştinţă de cauză.

 73. Iunie 18, 2010 la 22:58
  link permanent
  toader zice ca:

  hei, lasati-l pe darius; pare el scarnavie dar are un suflet de-a dreptul auriu.

 74. Iunie 19, 2010 la 08:13
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Cris, fată dragă, vino aici, pe genunchii moşului şi ascultă o poveste. Că nea` ăsta n-o să ţi-o spună, te lasă să te tăvăleşti în ignoranţă, gelosul. Tre` să cunoşti regulile jegului, dacă tot ai intrat în horă.
  1. Expresia “tu o cunoşti“ se referă la faptul că Dari us te cunoaşte pe tine, că eu nu, eventual poate să confirme dacă ai peste 27 sau nu. Că pentru mine, sorry, dar aceasta este vîrsta majoratului. Dacă eşti prin zonă tre` să te grăbeşti, la anu` se majorează la 28.
  2. Expresiile “m-ai luat“ şi “nu ştie biata de ea ce a făcut“ se referă la un fapt abominabil: ai luat comentariul cu numărul 69 iar acela mi-e rezervat MIE, ai înţeles ? Să nu mai greşeşti niciodată astfel, că ne supărăm. Toată suflarea jegului crede că NUMAI un 69 mi se cuvine dar … crezi că stau eu să le demonstrez că mai merge şi altceva ?
  Deci e clar: fii atentă pe viitor, da ? Cînd ne apropiem de 69 să mă anunţi cumva, un telefon, un SMS, că mai uit şi eu să trec pe aici. Bătrîneţea.

 75. Iunie 19, 2010 la 08:49
  link permanent
  Cris zice ca:

  1. 20, săru’mâna.
  2. …bine.

 76. Iunie 19, 2010 la 12:51
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @clona lu’Bibliotecaru, mie mi-o produs o asé, cum să zic mai bine, pişcătură pe pericard că Darie incă mai are răbdare cu mine, de încă nu m-o dat afară în şuturi d’acilea, cum meritam. Crez ca numa’ picătura aia de sânge unguresc în kilele lui de sânge sălăjan l-o facut o ţâră mai indulgent, na. Na, vezi doară, că o scris “fratele de păstă Panonia”, au nu de “pustă”. Tu repede cu gându’ la băieţei, păcatele mele… Jaj, adică vai, mă intreb: Unde mergem, dacă şi oamenii cu cultura, adică cu cărţi multe’n cap şi-n rafturi, repede se repede cu miştoul. Îmi voiu dedica câteva ore (mai târziu, se’nţelege…) pentru a produce un eseu pornind de la următoarele categorii filosofice: pustă, băieţei, bibliotecari, obosiţi, treabă, pizdă, noapte, fără, féltékeny(gelos), barbă, politica, siktir, Árpád, canalizare, mazăre, Mazăre, Győr, Györfi. Sus Patria, jos Mafia!

 77. Iunie 19, 2010 la 14:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vrea să îmi scrie, anunţ public, la contact, Ügyvéd adresa domiciliului său stabil. Voi organiza o excursie la dânsul, ca să mă cunoască.

  Dacă într-adevăr locuieşte în inima Magyarországului, precum susţine, atunci poftesc să mă ducă la bab gulyas la casa scriitorilor (undeva pe lângă Ambasada României, dacă are dileme de orientare) şi la restaurantul ăla simpatic tăt de p-acolo, mă ştii pula cum îi zice, dar mi-a comunica Nemere când dau de el, unde-om bea un gâţ’ de Unicum şi nişte alte chestiuni cu paprika, cum ar fi friptura aia cu cartofi; să pregăteşti salariul, nu c-ar fi ălea scumpe cât c-ar fi al tău miuc, mulţumesc szépen.

  Deci datele de contact. Voi călători special în acest sens, în proximul week-end.

 78. Iunie 19, 2010 la 14:58
  link permanent
  toader zice ca:

  cu ce bani? mai ai inca sau iar furi ca un nenoricit de la monica? p’aia cu ukulelele ai uitat-o. ti-ai luat banii si o lasi sa sufere ca proasta dupa blond.

 79. Iunie 19, 2010 la 16:06
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Budapest XIII. kerület Béke utca. Fara babgulyás ca da basini. Hehehe, Darie, nu in inima “Magyarországului”, hanem in capu la Magyarország.

 80. Iunie 19, 2010 la 18:29
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Cităm: Fără babgulyás că dă băşini.
  Da` ce, ai de gînd să-l ţii în casă ??? Nu e de ajuns că îi dai de mîncare ? Mîncat, băut, futut, ura şi la gară. Sau, mă rog, suie-l pe bicicletă, bănuiesc că aşa o să vină.

 81. Iunie 19, 2010 la 18:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io-nţăleg. Colţ cu ce stradă, să mă orientez pe hartă. Şi dă numărul de telefon.

 82. Iunie 19, 2010 la 19:28
  link permanent
  Mascool zice ca:

  Corect. Nu trebuie sa te justifici si nici nu tre’ sa scrii cand vor cititorii. Dar ar fi frumos daca ai face-o mai des :D

 83. Iunie 20, 2010 la 10:54
  link permanent

  @ ügyvéd
  Îmi faceţi aici pe Ecaterina Teodoroiu, eroina de la Jiu, cea care s-a văzut mireasă pe câmpul de luptă şi a lăsat o dâră luminoasă pe cărările calvarului războiului… :D
  Ştim noi ce vorbim… :)
  Măgarele se va folosi de domnia voastră pentru a-şi satisface poftele murdare, adică bere şi alte alcooluri mai tari, lucruri de umplut foalele, chiloţi de firmă şi, după ce vi-l arată pe Pamfil în tatuajul gol (Pamfil Alphonse, expert pe probleme), veţi rămâne sedus, abandonat şi cu memoria unui excelent post pe JEG dot RO. Eu mi-s trecut prin mult colb în ochi provenit de pe acest blog şi am văzut multe… fi-ar clona mea de râsul curcilor poluate cu prea mult hidrogen în apă plată.

 84. Iunie 20, 2010 la 14:48
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Subscriu.

 85. Iunie 21, 2010 la 01:48
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  bă, m-am prins!
  dej găzdoiu’ ne dă jocuri cu prinţu’ dîn persia… aşa, dej ce vroiam să spun…
  a! pe el însuşi himself îl cheamă (pretinde el!) darius… dej ce concluzie tragem?
  că el e ăla animatu’ care se mişcă sacadat din cauza technologiei nu foarte avansate!
  deci, copii, poate fi omorît! I did it myself, înainte să descoper wolfenstein şi
  doom I şi II.
  cît despre titlul acestei inepţii mişto, mi-aduce-aminte de omul cu hobby pe frunte, marean nistor şi-a lui trupă mai_mult_vocală_decît_instrumentală savoy.
  zicea ei aşa:
  “mi-a furat inelul un peşte
  şi cu el iubirea mea…”
  (sau dragostea, nu mai ştiu. eram mic)

  unde dracu e ăla de mă-njura, mi-e şi mie dor, am şi eu nevoie.
  cum dracu îl chema?
  hai că bag.

 86. Iunie 21, 2010 la 07:51
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Otetefeseule, dacă te mai legi de febleţea mea, aka Marian Nistor, îţi promit că o să aibă cine să te înjure ! Ascultă aici:
  Oamenii mă-nvinuiesc / Că sunt tînăr şi iubesc !!!
  Şi mai departe: Dar la moară dau de prieteni / De prieteni mă feresc …
  E ? Să nu te pună dracu` …

  Peseu: uite d`aia nu ne spune jegu` cu cine se iubeşte, v-aţi prins ? Ştia melodia de mic copil.

 87. Iunie 22, 2010 la 09:15
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  nu mă leg mă, nu mă leg, decît poate puţin, secsual. e şi febleţea mea, îl iubesc cu patimă şi pe el şi pe soţia dumnealui.
  acuma pto, că s-a-nvrednicit ăsta. doă tecste în 8 zile, devine stahanovist.

 88. Iunie 28, 2010 la 11:11
  link permanent
  iulica zice ca:

  Io-s curioasa daca ai mai recuperat kg pe care le-ai dat jos cand te-ai preaplimbat cu bicicleta prin tara. Atata.

 89. Iunie 28, 2010 la 12:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cam vreo 7 kile am pus într-un an de atunci, din 20 pierdute în 3 luni. Deci e biiine.

 90. Iunie 28, 2010 la 23:49
  link permanent
  mata zice ca:

  dumnezeii matii de prost, nu merge jocul. prostule

 91. Iulie 23, 2010 la 20:59
  link permanent
  Ana zice ca:

  sa-ti fie rusine… atata am de spus daca as fi prietena ta m-as desparti de tine instant

 92. Iulie 24, 2010 la 09:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-ai fi prietena mea…

 93. August 30, 2010 la 00:03
  link permanent
  catel zice ca:

  Nu am putut sa citesc pana la capat, pari prea inteligent si in mod cert e un umor care poate fi inteles numai de un geniu pustiu precum tine :) ai putea totusi sa folosesti un limbaj mai academic, adecvat unei persoane de varsta pe care pretinzi sa o ai, nu sa te cobori la nivel de “nicusor de la braila”

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)