Am plecat iar.

sari la comentarii

PlecatIaraBors

Mnu, glumesc cum îmi şade-n fire şi simţiri. Sunt la un team-drinking profesional cu amanta Vitrina.

***

Ieri am purtat cu un conlistean de la mine din listă o discuţie foarte complexă, pornită de la cerinţa lui de a-i termina eu lui fraza interogativă “cum ar fi dacă…?”. Deşi el încerca să inducă ideea că i-ar trebui pentru şcoală sau ceva, sunt aproape convins că încerca să ducă totul spre a-mi cere bani. Fapt care eu încă n-am reuşit să-mi dau seama cum îi poate veni cuiva în cap – să-mi ceară mie bani, mă refer. Oricum, am delimitat un număr de trei variante pentru a doua parte din curiozitatea ridicată.

1. Cum ar fi dacă ar ploua invers?

Adică de jos în sus. Nu-mi explic fizic care-ar fi procesul şi nici nu-ncerc, dar, discutând prin firmă, am ajuns la concluzia că s-ar produce printr-un condens sau altceva de genul ăsta, care nu-i obiectul nostru de analiză. Acceptăm de comun acord că este posibil şi – de ce nu? – foarte probabil să se întâmple, aşa că ne îndreptăm atenţia spre urmări. Se pare că dilema nu face altceva decât să nască mai multe întrebări: Ce-am face cu atâta amar de umbrele? Mai relevant, cum ar arăta umbrelele viitorului? Unde s-ar duce apa, ar ploua tradiţional înapoi mai târziu? Ar mai fi o problemă, privită acum din această perspectivă?

2. Cum ar fi dacă ar ploua corect, dar cu cartofi prăjiţi?

Asta e drept că-i o dorinţă a mea mai veche şi am avut timp s-o dezbat în capul meu. Am numit fenomenul meteorologic-gastronomic “a cartofi-prejări”. Atenţie – a nu se confunda cu a cartofi-prăji, care înseamnă a găti cartofi prăjiţi; a cartofi-prejări înseamnă a ploua cu cartofi pai, să nu le încurcăm.

Din nou, doar mai multe curiozităţi corolare: Vara ar cartofi-prejări cu cartofi prăjiţi calzi, iar toamna şi-n iernile mai moi cu cartofi prăjiţi sleiţi? Primăvara ar fi cartofi prăjiţi proaspeţi? Sau toamna, că nu ştiu cum se culeg…

3. Cum ar fi dacă ar exista anti-bani?

Ce ar fi ei şi la ce ar folosi? Am înaintat ipoteza că, dacă cu banii cumperi, cu anti-banii, evident, vinzi. Prin definiţie, cu anti-banii ar trebui să vinzi orice, chiar dacă nu vor oamenii să cumpere, precum şi să vinzi lucruri ce nu se pot cumpăra. De exemplu, dacă cineva are 5 lei, iar eu am 5 anti-lei, eu îi pot vinde cu forţa o porţie de cartofi prăjiţi, fie că vrea, fie că nu. Cartofi prăjiţi pe care eu, apropo, i-am cules de pe jos pe gratis, după o cartofi-prejăreală scurtă de vară.

Tot sub incidenţa anti-banilor intră sentimentele, la categoria celor ce nu se pot cumpăra pe bani normali. Astfel, eu pot plăti o fată cu anti-bani să face sex cu mine cu de-a sila, cu prezumţia că o iubesc. Ea va trebui să folosească mai departe anti-banii în aceeaşi manieră, de exemplu pe minciunile cretine ce încearcă să le vândă zi de zi.

De asemenea, anti-banii nu pot fi falsificaţi. În cel mai bun caz, dacă cineva - prin absurd – ar reuşi aşa ceva, eventual anti-tipărindu-i pe anti-hârtie, tot ce ar putea să facă sunt bani normali, or aşa n-a rezolvat mare scofală, doar cu ăia nu poţi numai cumpăra.

Colegul meu iniţial de discuţie, rămas până la acest punct cu mult în urmă, a încercat să-mi impună “neutro-banii”, adică bani cu care nu poţi face nimica, or această supoziţie mi se pare obscenă şi îl bănui că inventează. Singurii bani despre care s-a auzit şi cu care să nu poţi face nimica sunt banii de Monopoly, or cu ăia poţi face o grămadă de lucruri, în ciuda menirii lor iniţiale.

***

Tot aţi cerut să vă povestesc despre familia mea, că vi-i dor de Moafle, că Mirmen şi că Carcea, ca să mă exprim aşa elegant. În acest răstimp, eu am tot încercat să nu, pentru a vă proteja pe voi de ce sunt eu nevoit să trăiesc. Dar bine. Iată!

Recent am primit pachet. “Ce frumos!”, veţi zice, nu trebuie să mănânc toate ciudăţeniile de prin gunoaie. CĂCAT! În pachet, bine împachetat într-o caserolă ermetică era asta:

SpaghettiAuschwitz

Ce ESTE asta? Nu ştiu ce credeţi voi că este, dar mie-mi aduce foarte tare a păr decolorat de vremuri, din ăla expus la Auschwitz, de la deţinuţi, de-l au ăia în lagărul evreiesc, acum muzeu, afişat, să-l vadă toată lumea, lângă sertarul cu proteze de membre şi rame de ochelari şi rădăcini de dinţi din aur.

Poate părinţilor mei li s-a părut că ar fi tăieţei sau unele culturi consideră această substanţă drept un aliment, dar eu îmi menţin teoria. Şi ştiu sigur că sunt pentru mine, fiindcă am primit şi alte bunătăţi… amestecate cu ciuperci, pentru frate-miu, normal, că mie nu-mi plac ciupercile de când eram mic. Că aşa fac ai mei: cum le iese ceva chiar bun… pac! ciuperci în mijloc. Să nu cumva să trebuiască să-mpărţim, să-i ia lu’ Moafle de la gura lui scumpă.


70 comentarii

zi si tu ceva
 1. Mai 30, 2008 la 07:58
  link permanent
  radu zice ca:

  Seamana cu peruca lui Benone Sinulescu… :D

 2. Mai 30, 2008 la 08:55
  link permanent
  toader zice ca:

  neutrobanii ar putea fi folositi la blocarea unei vanzari. da omul antibanii sa il sileasca pe altul sa cumpere cu bani si pac, intervine unul cu neutrobanii si anuleaza banii dati. deci marfa ramane data, banii sunt neutralizati si drept urmare cel silit sa cumpere se trezeste cu obiectul de care nu are nevoie iar cel care l-a silit sa cumpere fara bani. pe scurt, un fel de pomana nedorita dar acceptata. doar cel cu neutrobanii castiga ceva satisfactie sufleteasca fiindca e a dracului pielea pe el de ticalos care este.

 3. Mai 30, 2008 la 09:00
  link permanent
  gabi solomon zice ca:

  Chiar am pus botul cand am vazut titlul in google reader :) )

 4. Mai 30, 2008 la 09:57
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Io am momente cand N-AM nici lei, nici anti-lei, nici neutro-lei. Am in schimb vo’ 3 carduri, fapt pentru care a trebuit sa folosesc lei ca sa-mi cumpar un portofel mai mare, mai incapator, pentru cardurili care va veni. :)
  Iar daca banu’ e ochiu’ dracului, anti-banu’ al cui ochean ar fi?

 5. Mai 30, 2008 la 10:52
  link permanent
  mea zice ca:

  3 variante scurtute si o nemultumire minora????? e clar ca esti ocupat sa bei profesional. Noroc!

 6. Mai 30, 2008 la 13:23
  link permanent
  Văraru zice ca:

  De-ar ploua invers am arăta toţi de parcă am fi făcut pe noi. S-ar răzbuna natura pentru uşurările în locuri neamenajate şi probabil ar fi înnorat tot timpul.

 7. Mai 30, 2008 la 16:13
  link permanent
  hadean zice ca:

  mă domnule,să ştii că ezicstă un loc pe terra asta mică şi beţivă în care chiar plouă invers. e o faleză la dracu-n praznic de care se izbesc nişte valuri mari mari de se fac mii fărâme, se picură tăt tăt şi vântu’ ia picurii şi-i duce în sus şi vertical şi perpendicular (no, aproximativ, cum poate şi el) cam 300 de metri. deci, dacă nu eşti atent pe acolo, ai toate şansele să te plouă în cur. şi ce-i nasol e că nici umbrelă nu poţi purta că te încurcă tău la mers.

 8. Mai 30, 2008 la 16:14
  link permanent
  mirmen zice ca:

  mă, dari, nu-s religve istorice, mă, îs chinezării proaspete: tăiţei de orez; mîncătorule de cartofi prăjiţi :P

 9. Mai 30, 2008 la 17:16
  link permanent
  candid zice ca:

  Si pentru ca sunt adeptul utopiilor, imi permit sa complectez, cum ar fi daca n-ar mai fi politicieni – corupti?

 10. Mai 30, 2008 la 17:20
  link permanent

  Chiar nu m-am gandit niciodata cum ar fi sa ploua invers. chiar , ce misto ar fi ;)

 11. Mai 30, 2008 la 19:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mea – încă mai aveam bucăţi din articol şi le-am păstrat pentru următorul, m-am gândit că vă copleşesc.

  Restu’ – da.

 12. Mai 30, 2008 la 19:59
  link permanent
  vacamov zice ca:

  Genial. :) )) n-am ce sa mai adaug. :) ))) Si…de ce oare, Darius, la tine acasa…”Salut!” se raspunde cu “n-am bani!” :) ))

 13. Mai 30, 2008 la 20:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fiindcă vrei bani mereu. N-am.

 14. Mai 30, 2008 la 20:09
  link permanent
  noji zice ca:

  Da’ salutu’ ala e un “Salut!”, sec si lipsit de substanta si subtrat… ori un “Saaaluuuuuut!” de-ala de se-ntreaba, cu toate ca retoric, oare ce vrea respectivu’ de la tine?

 15. Mai 30, 2008 la 20:10
  link permanent
  noji zice ca:

  Sau ma rog, ce vrei de la dansul! :) ) (LOST IN TRANSLATION!)

 16. Mai 30, 2008 la 20:42
  link permanent
  toader zice ca:

  minte. are bani gramada.

 17. Mai 31, 2008 la 00:36
  link permanent
  decoder zice ca:

  hmm! da chestia aia:

  Da bazdagania aia, “Bors… O calitate de frontiera” matale o facushi in photoshop? Sau a mancat unu o litera cu tot cu bors?

 18. Mai 31, 2008 la 03:32
  link permanent
  Rox zice ca:

  Sunt de acord cu tanti mirmen. Este tăiţei de orez. Am văzut şi io la chioaşte gen (i)Real, Brico Store sau Praktiker (glumesc cu ultimele două). În rest cu plouatu’ dea-ndoaselea şi plouatu’ cu cartofi prăjiţi mi se par o sinergie de abstractizări incomensurabile şi neamuzante. Mai stoarce ăia 100 de milioane de neuroni care se zice că-i avem cu to(n)ţii pentru idei mai amuzante.

 19. Mai 31, 2008 la 10:35
  link permanent

  1. Daca ar ploua invers nu ar mai exista nici o pasarica urat mirositoare, implicit unii politicieni ar ramane fara obiectul vorbirii fiind un non-sens folosirea sintagmei “pasarica-tiganca imputita”. Doar in perioadele de seceta ar mai merge …

  2. Pe canicula ar ploua cu cartofi copti.

  3. Cu anti-bani ne obliga proteveul si nu numai ei sa asistam la o jumatate de ora de reclame proaste taman cand unu vrea sa i-o puna lu’ una/unu.

  4. Seamana cu ingredientul principal din care se face un desert turcesc ce se cheama cataif. Dar nu ieste.

 20. Mai 31, 2008 la 10:38
  link permanent
  keshishian zice ca:

  mda, cam absurdistan postarea de azi. in afara de taiteii mirmen nimic interesant. mai ca nu am putut duce la bun sfarsit citirea ipotezelor cu ploaia. iti sta mintea la tari straine.

 21. Mai 31, 2008 la 14:03
  link permanent
  Carmen.S zice ca:

  daca ar ploua de jos in sus ati umbla in maini sa nu va ploua-n nari iar unii s-ar intreba cum ar fi daca ar ploua de sus in jos ?

 22. Mai 31, 2008 la 14:09
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dacă ar ploua invers, dar din locul cuvenit(nori), ne-ar pica ‘napoi din stratosferă nişte mîndreţi de iceberguri care tăt-tăt-tăt ne-ar zdrobi dragele de cipsuri ce-ar rezulta dintr-o ploaie normală da’ cu cartofi prăjiţi, pe caniculă :P cu anti BANI, sub denumirea-propusă-INABordabili vom avea tangenţă mai repede decît credem în socialismul de consum din satul global :p

 23. Mai 31, 2008 la 18:59
  link permanent
  toader zice ca:

  logic.

 24. Iunie 1, 2008 la 09:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  M-am lămurit. Noroc cu cititorii, ce m-aş face fără ei?… Aş avea o viaţă, o una-alta.

 25. Iunie 1, 2008 la 11:39
  link permanent
  virgula zice ca:

  Si inghetata in loc de grindina!

 26. Iunie 1, 2008 la 15:17
  link permanent

  Salut…Bah Darius am o rugaminte ca de la un meloman la altu’(ca banuiesc ca si tuh esti…):cine canta pe fundalu filmelor din calatorie in afara de Phoenix ca pe aia i-am recunoscut…Astampara-mi setea de cunoasatere muzicala te rog…

 27. Iunie 1, 2008 la 18:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, la toate scrie la “more info”, pe YouTube.

 28. Iunie 1, 2008 la 18:32
  link permanent
  fcb zice ca:

  vezi-ti bre di treburile tele.

 29. Iunie 1, 2008 la 22:34
  link permanent
  danny zice ca:

  bors bors o calitate de frontiera….mnoah si eu care credeam ca borsu e ceva zama…

 30. Iunie 2, 2008 la 15:54
  link permanent
  Me, Myself & I zice ca:

  “…foarte tare a păr decolorat de vremuri, din ăla expus la Auschwitz, de la deţinuţi, de-l au ăia în lagărul evreiesc, acum muzeu, afişat, să-l vadă toată lumea, lângă sertarul cu proteze de membre şi rame de ochelari şi rădăcini de dinţi din aur.”

  Somehow, that’s not funny.

 31. Iunie 2, 2008 la 15:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  And someotherhow, it is.

 32. Iunie 2, 2008 la 16:16
  link permanent
  Andi zice ca:

  E funny pentru mine, dar nu cred că ar ajunge un sertar pentru câte proteze şi câţi dinţi (de aur?) le-or fi căzut bieţilor omuleţi.

  Cât despre întrebarea zilei, cred că intră în categoria “ce-ar fi dacă am avea genunchii invers?”. Există o paletă extrem de extinsă din care poţi alege întrebări până la cele mai stupide posibil. Timp să ai… (şi ai)

 33. Iunie 2, 2008 la 16:41
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am oarecum un răspuns la frământările tale.
  “1. Cum ar fi dacă ar ploua invers?”, ar fi ca şi cum s-ar evapora apa, adică nimic spectaculos.
  “3. Cum ar fi dacă ar exista anti-bani?”. Banii sunt un concept abstract numit valoare intermediară de schimb. “Anti-banii” sunt ceea ce cumperi cu bani.
  “2. Cum ar fi dacă ar ploua corect, dar cu cartofi prăjiţi?”. Şi aici pot spune că este un fenomen posibil, dar foarte rar. În principiul îl observă cei care participă la un spectacol în direct atunci când explodează baia aceea de ulei în care se prăjesc cartofii îngheţaţi şi râncezi la fast-food. Partea nefericită a lucrurilor că nu plouă numai cu cartofi pai ci şi cu ulei încins.
  În poză aş spune că este fidea din făină de orez. Dacă este aşa, nu o arunca. Este o chestie chinezească de mare talent. Uite aici o reţetă de mare excepţie culinară:
  http://www.egustos.ro/retete-culinare/mancare-chinezeasca/2181_fidea-de-orez-cu-legume.html

 34. Iunie 2, 2008 la 17:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tre’ să vină el să raţionalizeze, cu haştetepeiul în dinţi. Uă. Că io l-am făcut, amu’ io tre’ să-l suport.

 35. Iunie 2, 2008 la 18:22
  link permanent
  toader zice ca:

  logic …

 36. Iunie 2, 2008 la 19:10
  link permanent
  Fameleon zice ca:

  Domnu’ Darius,da’ altfel de trecouri decat de-alea cu burta n-aveti? Nu ca n-ai fi bunoc si asa,da’ zic si io…

 37. Iunie 2, 2008 la 20:53
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ei lasă, că îţi si place. Ai o doză de masochism intelectual care te face să guşti aberaţia ca pe o formă subtilă de artă.

  Domnule Fameleon, nu ascultaţi buletinele de ştiri? Vine foametea, mâncarea se va scumpi, banul se va devaloriza rapid, inflaţia va fi galopantă. Investiţia în burdihan este cea mai bună investiţie posibilă. Va veni o vreme când vom fugări E-urile prin farfurii şi insectele adunate de pe radiatorul maşinii prăjite în sânge, atunci rezerva adipoasă va fi egală cu greutatea ei în aur. Nu fiţi precum greierele, strângeţi calorii la banca de calorii.

 38. Iunie 2, 2008 la 20:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Iaca mi s-a atras atenţia asupra unui fapt interesant. Borş în engleză nu se spune Bors ci Bortsch.

 39. Iunie 2, 2008 la 22:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Borş nu se spune în engleză. Nu am mâncat, că nu-mi place. Explicaţia burdihanului e că-i fals şi mereu surprind fetele cu pătrăţelele mele. Unii se pregătesc să arate cât mai bine, eu mă pregătesc să arăt cât mai prost. De acolo să vezi creştere.

 40. Iunie 2, 2008 la 23:40
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dacă nu te-aş cunoaşte, aş spune că spui adevărul. :) În special la pătrăţele… ce faci, dormi cu burta pe tabla de şah? Nu e cazul să te ruşinezi, slăbănogii sunt minoritari. Insist însă, pentru că ştiu că-ţi plac citatele şi mâncarea… documentare pentru viitoarea călătorie.

  Noun 1. bortsch – a Russian or Polish soup usually containing beet juice as a foundation.

  Borscht is a vegetable soup from Eastern Europe, which is traditionally cooked including beetroot as a main ingredient which gives it a strong red color. Other, non-beet varieties also exist, such as the tomato paste-based orange borscht and the green borscht (sorrel soup).
  The soup is part of the local culinary heritage of many Eastern and Central European nations. The Ukrainian and Russian name is borshch (борщ, pronounced /borʃtʃ/). It is also a staple dish in Eastern European Jewish cuisine, and made its way into United States cuisine and English vernacular by way of Jewish immigrants with the spelling borsht, the Yiddish word for the soup is “בורשט”. Another spelling is borsch
  There are local variations in the basic borscht recipe:

  * In Ukrainian and Belarusian the beets are standard, sometimes in addition to tomatoes. Potatoes and cabbage are both optional. It is usually served with smetana, and tradition requires it to be served with small hot breads topped with fresh chopped garlic – pampushki (pl., sing. – pampushka)
  * In Polish cuisine, the beets are not standard. Besides the Ukrainian style beet soup Polish people enjoy a white Easter borscht. White borscht is made from a base of fermented rye flour usually added to a broth of boiled white fresh kielbasa (after the base is added, the soup mustn’t be boiled). It is served hot with cubed rye bread and diced hard-boiled eggs added to the broth, often horseradish is added to taste.
  * In Russian cuisine, it usually includes beets, meat, and cabbage and optionally potatoes.
  * In East Prussia sour cream (Schmand) and beef was served with the Beetenbartsch (lit. beetroot-borscht).
  * In Lithuanian cuisine, dried mushrooms are often added. There is also a cold borscht (šaltibarčiai) which has a very different taste and appearance.
  * In Romanian cuisine, it is the name for any sour soup, prepared usually with fermented wheat bran (which is also called borş), which gives it a sour taste. In fact, the Romanian gastronomy uses with no discrimination the words ciorbă (Turkish), borş or, sometimes, zeamă/acritură (Romanian descriptives)
  * In Armenian cuisine, it is served warm with fresh sour cream.
  * In Doukhobor cuisine, the main ingredient is cabbage, and the soup also contains beets, potatoes, tomatoes and heavy cream along with dill and leeks. This style of borscht is orange in colour, and is always eaten hot.
  * In Hong Kong-style western cuisine, it includes tomatoes instead of beets, and also beef, cabbage, potatoes, bell peppers and carrots. Sometimes chili pepper is added.
  * In Mennonite cuisine, borscht is a generic term for soup.
  * In northern Chinese cuisine, particularly found in and around the city of Harbin in Heilongjiang province, an area with a long history of trade with Eastern Russia, comes hong tang or simply red soup mainly made with red cabbage.

  Acum probabil că ţi-ai adus aminte că ai mânca o ciorbă de văcuţă… Ai observat diminutivele din bucătăria românească? Văcuţă, sărmăluţe, mămăliguţă… Porcul nu este diminutiv decât dacă este neînţărcat, purceluş la tava.

  Aştept de foarte mult timp să te văd cântând la ukulele. Pe când un filmuleţ.

 41. Iunie 3, 2008 la 07:17
  link permanent
  Mana zice ca:

  Eu zic că până nu s-o inventa fripteuza aia (inoxidabilă, nu?) care să producă atâţia cartofi pai, încât să plouă cu ei în mod corect/natural, nu poţi decât să-ţi imaginezi cum ar fi dacă…

 42. Iunie 3, 2008 la 08:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  “FRITEZA!” :)

 43. Iunie 3, 2008 la 10:29
  link permanent
  Uncopilutz zice ca:

  Pune nişte apă şi nişte vegetă şi taci amu!

 44. Iunie 3, 2008 la 12:58
  link permanent
  toader zice ca:

  am restudiat peruca. pare comestibila.

 45. Iunie 4, 2008 la 02:21
  link permanent
  Heidadi zice ca:

  oare daca ar ploua invers ar mai trebui sa ma ingrijorez sa nu mi se strica parul la fel ca atunci cand ploua normal?

 46. Iunie 4, 2008 la 09:16
  link permanent
  toader zice ca:

  vai, dar apare cate un nou comentariu in fiecare zi la acest articol. cat dinamism pe acest site.

 47. Iunie 4, 2008 la 09:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Să vezi debitu’ de articole.

 48. Iunie 4, 2008 la 09:27
  link permanent
  toader zice ca:

  sunt convins. asa ne-ai obisnuit. nu avem noi timp sa citim pe cat de repede scrii tu mai droghe dorius.

 49. Iunie 4, 2008 la 14:45
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, dacă-i treaba de debit mare, pune şi ajutaj mare, să nu ne izbească cu presiune.

 50. Iunie 4, 2008 la 21:18
  link permanent
  toader zice ca:

  uraaa. comentariu nou. de la bibli. revolutie!

 51. Iunie 5, 2008 la 08:44
  link permanent
  Elena zice ca:

  Cu atata agitatie, nu pot sa nu intervin si eu! Sa fac parte din aceasta miscare revoulutionara!

  P.S.: Dariuse, hai odata cu articolul nou! Te rooooooooooooooogggg!!!!!:((((((((

 52. Iunie 5, 2008 la 08:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Stai, dragă, că sunt lucruri de pregătit pentru dânsul. Nu mere aşa, hop-hop, ca revoluţiile aştea.

 53. Iunie 5, 2008 la 10:21
  link permanent
  toader zice ca:

  nu-l mai impuscati de data asta?

 54. Iunie 5, 2008 la 15:55
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cred că fierbi prea mult tăieţeii de orez, se vor face ciulama… mai am o reţeta cu scoici, dacă vrei. :D

 55. Iunie 5, 2008 la 22:00
  link permanent
  toader zice ca:

  uite ce cocalar nenorocit am gasit pe net.

 56. Iunie 5, 2008 la 23:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Unghe? (nu vă împacientaţi, acuma exportă filmu’)

 57. Iunie 5, 2008 la 23:19
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  S-a mutat mircu pe jeg si Darius e X-ul.

 58. Iunie 6, 2008 la 00:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  /mode +k +b UnCopilutz

 59. Iunie 6, 2008 la 09:20
  link permanent
  toader zice ca:

  asta e linku’.

  http://www.youtube.com/watch?v=JIE_gGMyItc

 60. Iunie 6, 2008 la 13:35
  link permanent
  krakilla zice ca:

  pai daca baiatul a fost inselat…peste chestiile astea nu treci usor! te pot marca toata viata. ar putea ramane singur, nemaiavand incredere in femei. a da, si e veche faza. cred ca are vreo 30 de ani acum…el

 61. Iunie 6, 2008 la 15:03
  link permanent
  ionutu zice ca:

  @everybody in dă casa mare
  nu mai zoriţi uomul (adică pe Dariusul), o să posteze ceva curînd…simţ io.. ;)
  @toader
  faza e într-adevăr un pic vechiuţă, dar foarte actuală..mai trist e că fratele meu de 12 ani o are pe calculator.. :(

 62. Iunie 6, 2008 la 15:06
  link permanent
  ionutu zice ca:

  pardon, fratele meu are 18 ani, confuzam cu văruţul meu de 12 ani..dar şi copchii ăia din Motru (care făcuseră un filmuleţ porno) parcă tot vo’ 12 anişori aveau, nu?

 63. Iunie 6, 2008 la 15:11
  link permanent
  toader zice ca:

  probabil ca asa se traieste republica autonoma cocalaria din cadrul republicii romaniei.

 64. Iunie 22, 2008 la 02:10
  link permanent
  anda zice ca:

  Se pare că dilema nu face altceva decât să nască mai multe întrebări: Ce-am face cu atâta amar de umbrele?
  =))
  mesaju` nu e musai, bre?:))
  ca la tipu` ala Liviu pe care vroiai tu sa`l lipsesti de gagica [ciudata pozitia ei in treaba asta] era ceva gen
  Nume [steluta]
  email * [steluta de care ziceam]
  website [fara steluta]
  mesaj [din nou, steluta care vasazica ca trebe sa baga]

 65. Iunie 22, 2008 la 02:21
  link permanent
  anda zice ca:

  mi`e lene sa citesc comentariile, probabil a mai zis asta vreunu` ca e cam previzibil: zi merci ca n`au ciuperci ^_^
  si ah ma gandeam acum, mie mi`e lene sa citesc comentariile astea, care sunt relativ putine.tu probabil nici n`o sa observi ca ti`am lasat asa ceva.oricum ar fi, si oricat ar fi de lingau si toate alea, ma gandeam asa ca imi place cum gandesti.poate au mai zis`o multi si poate nici nu conteaza parerea mea, ca nu te cunosc si mai ales, nu ma cunosti.da` daca mai ai sentimente asa pozitive,e bine sa mai zici cate`un din`asta.

 66. Iunie 22, 2008 la 06:50
  link permanent
  anda zice ca:

  ce exprimare de cacat.no,mi`era somn.acu` mi`e si mai.
  cum e`n europa…asta…bors?

 67. Martie 9, 2011 la 16:58
  link permanent
  grossmann zice ca:

  Chestia aceea este o fidea facuta din mungo(ofasole ce creste in China asemanatoare cu soia) sau poate fi fidea din faina de orez. Fara mistouri.

 68. Mai 21, 2012 la 21:59
  link permanent
  stampila :)) zice ca:

  una ideea cu plouatul invers, mam gandit si eu la faza aia de multe ori.
  dar cum ar fi daca sar inventa calculatoare (pc-uri) pe touch screen, adevarat sar strica mai repede dar sa recunoastem ar fi super distractiv, ai putea pune daca vrei si daca poti o poza cu un”viitor” calculator dinasta ;) ms :)

 69. Mai 21, 2012 la 22:00
  link permanent
  stampila :)) zice ca:

  buna ideea cu plouatul invers, mam gandit si eu la faza aia de multe ori.
  dar cum ar fi daca s-ar inventa calculatoare (pc-uri) pe touch screen, adevarat sar strica mai repede dar sa recunoastem ar fi super distractiv, ai putea pune daca vrei si daca poti o poza cu un”viitor” calculator dinasta ;) ms :)

 70. August 17, 2012 la 15:14
  link permanent
  Timo zice ca:

  Exact in locul asta am stat cand am pornit spre Londra, am avut un bulan imens! Dupa 15 minute m-a luat un tip din cluj cu un Vito si m-a dus direct pana la prima oprire programata: Venetia – 1100 km (my longest lift).
  Pentru cei interesati banala mea poveste:
  https://www.facebook.com/MeHitchhikingAroundEurope
  :p

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)