Adică, dacă există bani gheaţă şi bani lichizi, de ce n-ar exista bani vapori?

sari la comentarii

FIINDCA NE-AM LUNGIT LA LOW RIDERS CU PALINCA, INTALNIREA DE LA 14:00 ESTE DE FAPT DE LA 15:00. SERVUS.

Adică banii altcuiva, în contact cu mine…

M-am simţit precum o maică-mea la cratiţă, când m-a chemat cineva afară, iar eu am zis că “am ceva pus la downloadat”, de parcă aşteptam după cuverturile stoarse din maşina de spălat.

ULTERIOR:

LaLowRiders657

JegSiCanalia

***

Apropo, i-am trimis Marianschelui premiul, că deja era nesimţit…

 PremiuMarianschiu

Pentru că vine vara, voi merge în localitatea Bucureşti, cu ocazia acestui week-end al sfârşitului de săptămână. Acolo mă duc cu treabă. În primul rând, ca să negociez la sânge banii voştri daţi pe triciclul meu Pegas, pentru care aţi fost într-atât de darnici (avem 1001 RON şi banii încă curg în cont de la donatorii anunţaţi; nu întârziaţi să-i trimiteţi, pentru că nici eu nu voi întârzia să vă pleznesc). O să-ncerc să-l cumpăr mai ieftin nu ca să-mi rămână mie de-o gumă Turbo şi-un vargabeleş. Ci ca să vi-i împart pe toţi banii rămaşi îndărăt, după un complex calcul pe proporţii. Şi nu în ultimul rând pentru că nu-i aia achiziţie, dacă nu te-ai tocmit un pic pentru ea, dacă nu chiar să te ţigăneşti. Iar aici departe de mine gândul să folosesc sensul peiorativ şi discriminatoriu, referindu-mă exclusiv la târguieli sau tocmeli mahalageşti, ci vorbesc anume despre ţigani, acei oamenii de etnie romă de la care s-a derivat cuvântul, fapt cu care va trebui să vă obişnuiţi fără să vă mai căcaţi prea mult pe dumneavoastră… Pentru că asta fac ei şi nimic nu admir mai mult. Daţi-vă două palme corect politice şi apoi politice corect şi reveniţi-vă.

Pe de altă parte, excursia mea de la vară, în care voi face turul României pe bicicletă, îmbrăcat în mire, cu intenţia explicită de a intra la cât mai multe nunţi, cuprinde acum o nouă dimensiune.

Deoarece că iubiţii dragi de la lowriders.ro au găsit de cuviinţă să ofere prin donaţie o a doua bicicletă! Da. Asta au făcut. Izbucniţi în urale controlate, ca să putem trece mai departe.

Considerând că planul iniţial era să mai merg cu cineva (şi da, ştim deja cine-i alesul), gestul lor e binevenit, fiindcă n-aş dori să alerge persoana respectivă după mine şi să trebuiască să mă tot opresc să se odihnească.

În ziua de sâmbătă mă voi înfiinţa la depozitul lor, unde, în prezenţa reprezentanţilor companiei şi a consilierului meu pe probleme juridice şi fiscale, Canalia (creierul – generic spus – care a pus la cale întreaga operaţiune), fotograful meu oficial şi Arpi (care n-are vreun sens în tot cadrul, da’ vine), îmi voi însuşi simpaticul biciclu. Voi posta poze într-acest sens, odată cu primirea.

Desfăşurător

Sâmbătă
07:00 Ajungere.
07:10 Preluare de către Arpad Rezi Augustin.
08:00 Mers la biserică 4 ore.
12:00 Mers la depozitul Low Riders. Văzut toate modelele, pus mâna pe fiecare, răsturnat ceva vâscos, zgâriat o vopsea proaspătă, plecat cu ţoagla.
14:00 15:00 Mers la diverse băuturi cu anumite persoane cunoştinţe de-ale mele, unde pot ca să vină şi cetitori, în Lăptărie. [orice modificări vor fi anunţate aici; pot fi contactat, precum de obicei, la zeroşaptepatruunuzerodoioptşaptecinciopt]
17:00 Mers la spectacol cu Arpi.
20:00 Ceai dansant în vreun birt local.

Duminică

07:30 Aburcat biţa-n tren şi plecare. (această zi se poate gestiona în funcţie de ce magnifice programe artistice îmi sunt oferite pe parcurs, dar în principiu m-aş cam cărăbăna cât de timpuriu, că Bucureştiul e urât, iar oamenii din el aşijderea; voi)

***

AdSenţ

***

Am tot discutat cu prieteni şi apropiaţi succesul meu în materie de fund-raiser cu determinare, într-o manieră fără fund-kissing (unii ziceau c-ar trebui, pentru mai mult succes, să chiar mă aplec şi spre implementarea acestei proceduri, dar apoi au cedat şi cu forţa) şi alte şmenării. Şi am găsit de cuviinţă să mă intitulez în acest sens un venture capitalist cu capitalurile altor persoane. Nu ai de pierdut dintr-al tău şi ai de câştigat dintr-al celorlalţi.

Exemplu de servicii promovate de mine, fie abuziv, fie subliminal.

ServiciileDivine

De asemenea, s-a ridicat comparaţia între acest mod de câştig prin blog şi metodele tradiţionale, făcându-se o clară delimitare între ce-am reuşit eu şi cum alţii stau să numere clicurile.

Până acum s-au strâns bani pe Jeg în 3 circumstanţe, toate pentru mine. Mă bucur să observ că sunt iubit aproape la fel de mult cum mă iubesc eu şi mi se dovedeşte asta mai des decât o fac singur.

Prima dată a fost când chiar era nevoie, deoarece mi se stricase ustensila de scris, iar pe atunci nu câştigam o lecţaie. De atunci, de când câştig o lecţaie, a fost a doua ocazie, când nu era absolut necesar, deşi, paradoxal, supravieţuiam cu acei bani, da’ nu era nevoie să mă pun în acea situaţie, cu excursia mea în-jurul-lumii-prin-Europa. Iar ultima dată, acum, total degeaba, pentru triciclul Pegas. Deci mergem încet spre bine, deşi încă nu-s mulţumit. Aş vrea să ajung la statutul în care primesc banii şi produse gratis, când mi-s chiar în plus, nu doar pentru un scop stupid.

Un alt egzemplu.

Egzecut

[pentru ambele aceste fotografii avem să-i mulţumim unei tinere domniţe pe care nu mai ştim cum o cheamă şi nici nu-i găsim mailul, da' să intre pe mine să-mi amintească]

Aşa. Şi cineva (care încă n-a achitat) sugera că până la urmă e tot o formă de monetizare a blogului. Adevărat. Am tot propovăduit ideea ne-preacurvirii blogului cu bannere, advertoriale, şantaj şi alte cheşti. Şi rămân la asta. Modelul inventat de mine este diferit: dacă vreu bani din asta, o să elimin intermediarul – care este eu, de cele mai multe ori. N-are rost să aibă lumea de-a face cu mine. N-o să facem schema complicată cititor-publicist-plătitor. De ce să să îmi mint eu mie cititorii că nu le vând reclamele altora, iar ei să se facă-ca-cum-virgulă nu ştiu pe ce dau clic,  în timp ce alţii, din spate, cu reclamele, să se mai chinuie să-i refuz cu consecvenţă? O să plătească bir cetitorii direct Jegelui, fără să vând ceva. Fiţi mereu peregătiţi să căcaţi banu’, deoarece cu siguranţă mai scornesc ceva ocazional care să merite.

 LowRiders


114 comentarii

zi si tu ceva
 1. Octombrie 24, 2008 la 19:17
  link permanent
  chira zice ca:

  Drum bun sa ai. De asemenea mai trebuie sa ai ceva:
  * grija mare cu cine te pui in compartiment. preferabil oameni in varsta. femei si barbati deopotriva.
  * sa fii atent la minoritati, nu mai lasa lumea sa-ti ghiceasca in palma.
  * nu-ti tine banii toti la un loc,imparte-i in functie de cate articole de imbracaminte porti.
  * fii atent in Sighisoara.si de-acolo incolo.
  * sa-ti iei servetele.uscate si umede,sa te stergi pe mana pentru a nu fi lipicios…prea lipicios.
  Odata ajuns in capitala, nu te face frate de sange cu tinereii din gara.poti sa mori.
  Atat.
  Te strang in brate,iti strang si mana si te pun la inima.Strans.

 2. Octombrie 24, 2008 la 19:19
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.

  المعكرونة البيضاء Cristal
  جعل أسنانك كما الحصان
  Jeg معا مرة أخرى Pegasu `
  ونحن نعلم أن هناك جيدة الغاز.

 3. Octombrie 24, 2008 la 19:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am punctat toate observaţiile şi mi le-am notat pe-un colţ de hârtie.

 4. Octombrie 24, 2008 la 19:24
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Sunt prea deprimat pentru a comenta ceva. Trec prin faza “mă simt penibil într-o ţară penibilă şi lumea trăieşte o dată cu ea”.

 5. Octombrie 24, 2008 la 19:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ intrând pe Dgeg parcă te mai destinzi, parcă totul pare că merge-nspre bine. Desigur, este o cruntă iluzie, da’ aşa-i ce pare?

 6. Octombrie 24, 2008 la 19:53
  link permanent
  Magus zice ca:

  ….si parca vad ca-n curand te muti in germania.

 7. Octombrie 24, 2008 la 20:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ io n-am un giob? O familie?! O viaţă? Să mă duc la ciordit? :P

 8. Octombrie 24, 2008 la 21:54
  link permanent
  toader zice ca:

  dupa un inceput fulminant un sfarsit de cacat. parca am citit cursul bursier de ieri.

 9. Octombrie 24, 2008 la 21:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Te rog frumos ca să sugi, măgare! Nu înţelegi mecanismele încâlcite ale câştigării de bani pe bloguri, fiindcă n-ai perdut niciodată bani pe bloguri, ca să ştii cum îi; una dintre ocazii era în articolul trecut, când ai eşuat să pierzi şi n-ai reuşit să câştigăm împreună; în rest, te iubesc şi ştiu că e mutual aşijderea, ca să folosesc un pleonasm care nu poate să curprindă cât de tare-ai vrea să mă iei în braţe.

 10. Octombrie 24, 2008 la 23:56
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mă pregăteam să zic ce-a zis şi toader. Articolul a început mişto (un paragraf, hai, două – chiar bune, am râs), îmi venea să exclam că s-a apucat Darius iar de scris. Cu S. Când-colo…ai scăldat-o. Sunt dezamăgit.

  Lasă-ne cu vrăjeala. Lowriders dat la tine biţă, tu pus la ei banner. Dacă tu nu avut cetitori (adică animalele de noi), ei nu ar fi dat la tine biţă. Căci ştiau că vei pune la ei banner. Pe care noi desigur am dat click. N-o tăt întoarece ca la Brăila, sozolino! Care eşti! Vezi că ai cam mult spaţiu alb pe stânga-dreapta. Bagă nişte bannere. Ceva cururi, ţâţe goale, găseşi tu.

  De la mine nu mai vezi bani.

 11. Octombrie 25, 2008 la 00:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu am hotărât că sunt o persoană care îndeplineşte o activitate publică importantă. În acest context sunt apărat de lege. De acum să nu mă mai supere nimeni pentru că îmi afectează sănătatea psihică. Iată şi pedeapsa înscrisă în Codul Penal.

  Art. 160
  Atentatul savarsit contra vietii, integritatii corporale ori sanatatii unei persoane care indeplineste o activitate importanta de stat sau alta activitate publica importanta, in imprejurari care fac ca fapta sa puna in pericol siguranta statului, se pedepseste cu detentiune pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.

 12. Octombrie 25, 2008 la 08:52
  link permanent
  Magus zice ca:

  Hudrea, mai subtire cu Braila! Treaba se intoarce ca la Ploiesti si nu ca la mine, la Braila! E clar? La Braila se intoarce doar copilul de la tata, fetele de la Spania si baetii de la puscarie! Si uneori pasarili calatoare!

 13. Octombrie 25, 2008 la 09:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aş dori să se aplice de test legea pe Hudrea, primu’. Dar nu se va putea, că nu-i capabil nici să-ncerce să streseze pe cineva. Iubireo. Bun, deci tot Adrian este primul de pe lista celor care nu se vor urca vreodată pe ţoagla mea.

  Acum mă voi culca o oră, două, cu Arpi-n braţe, după care voi purcede ca să o ieau. Am petrecut juma’ de noapte cu o ciurdă de pocăiţi, iar cealaltă juma’, în alt vagon, cu unu’ care avea Macu’ mai mare decât al meu. M-a frustrat.

  Vă ţiu la curent, bovine macabre (şi ciudoase, Hudrea). Şi vă iubesc. Puneţi de-un complot frumos, cât lipsesc.

 14. Octombrie 25, 2008 la 10:17
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Magus, Brăila, nu Ploieşti. Cu Ploieştiul e altă poveste. Nimic nu ştii.

  Chiar mă, că mi-a sărit în ochi data trecută, dar până am cetit toate prostiile tale şi am ajuns jos, la Bagă, am uitat să râd de tine. Mers la biserică 4 ore? Do tell. Io-s cu sufletul la gură. Nu ştiu ce-i ăla, dar am auzit şi io expresia asta în juru-mi.

 15. Octombrie 25, 2008 la 10:21
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Acum doar nu o să vrei să-ţi rezolvi frustrarea să-ţi iei un Mac mai mare, asta pe lângă Pegas. :)
  Măi Darius, nu se mai poartă mare, se poartă delicat… deşi “conform unor statistici, aproximativ 8o% din statistici sunt false”, vorba lui Zale, se pare că oricât de mare are fi, tot primii 10 cm sunt importanţi, sau inch, ţoli, GHz, grade Kelvin ori grade acetice, că nu ştiu în ce se măsoară mărimea unui Mac de Maca lui e-mai-lată ca a ta.

 16. Octombrie 25, 2008 la 10:38
  link permanent
  mirmen zice ca:

  păi cum nu? există volatili! starea de agregare a banilor cea mai familiară ţie :P

 17. Octombrie 25, 2008 la 19:00
  link permanent
  Pizzi zice ca:

  hai sa petrecem in expirat, darius. daca mai esti prin bucuresti la noapte si daca ai timp liber. numa’ bine.

 18. Octombrie 25, 2008 la 19:02
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Acuma sa-ti dau si eu o idee, na, daca bani nu ti-am dat.
  Zici ca vii imbracat in costum de ginere. Pai de unde bre costum de ginere, ai vrut tu vreodata sa te insori si ti-a ramas costumul ??? In concluzie: bani de costum. Am zis !

  Si sa nu uitati diseara sa va dati ceasurile inapoi. Am si eu unul pe care am sa-l dau inapoi la magazin.

 19. Octombrie 25, 2008 la 21:06
  link permanent
  chira zice ca:

  ”Los pop-ups se han bloqueado en esta pagina.Pulsa la tecla”ctrl” al hacer clic,si deseas permitir que estos se muestren.”
  ui asa-mi scrie mie cand apas inspre biciclete. deci frumos..”deseas” nu ”queres”…so queres.

  Pocainti hah? lasa ca da de ai plecat si tu urechea la vreo pilda.De pilda…?

 20. Octombrie 26, 2008 la 01:09
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  …Dariuse, trebuie sa te dezamagesc – exista bani gazosi, adica banii electronici, adica cei care inlocuiesc monedele sau banncnotele…..is ca aerul, exista da nu-i vezi….

  …daca vrei sa faci o excursie in doi cu bitoakla, ca sa nu ai probleme ca-ti pierzi partenerul/partenera, te sfatuiesc sa apelezi la o bicicleta tandem…..asa pedalati impreuna, va opritoi deodata si efortulk cumulat este mai eficient decat in cazul a doua biciclete….deci recomand cu caldura – bicicleta tandem…

  …cum stai cu planul de cucerire a noii iubite?….

  …bibliotecarule, amice, vaz ca te paste depresia de toamna…o fi datorita zileor reci, desfrunzirii copacilor sau faptului ca toamna este un fel de “apus” al vietii, care ne aminteste ca nu suntem neMuritori?….

 21. Octombrie 26, 2008 la 11:29
  link permanent
  toader zice ca:

  banii electronici sunt gazosi?

 22. Octombrie 26, 2008 la 14:36
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ plopcupere
  Pe mine moartea nu mă sperie. Cât timp nu am murit, nu am certitudinea că sunt muritor. Pe mine nu mă sperie moartea, ci viaţa care aduce suferinţă.

 23. Octombrie 26, 2008 la 15:07
  link permanent
  Liszsettte zice ca:

  pana cand murim,toti suntem nemuritori!si toti suntem nemuritori,atata doar,ca trebuie sa murim.

 24. Octombrie 26, 2008 la 15:48
  link permanent
  mirmen zice ca:

  toadiere, numa-n sensu’ de miros, chiar dacă se zice că n-ar avea :P

 25. Octombrie 26, 2008 la 15:53
  link permanent
  toader zice ca:

  mirmen, sa stii ca.
  uite, intr-una din vinerile trecute a fostara o catastrofa financiara in america. 40% din economia americana si-a schimbat proprietarul intr-o zi. e, am simtit io in nari un miros incins de la cabluri. asa ca amoniacu’ cand pui pui ceva la cuptor cu E-uri.
  cam asa cred ca miros banii. e un miros inecacios si iritant.

 26. Octombrie 26, 2008 la 16:12
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dragă, s-a încălzit, un pic, economia; e ceea ce te poţi aştepta în sezonul alegerilor în, vai(ş-amar) atît de mimeticul sat global :P

 27. Octombrie 26, 2008 la 17:33
  link permanent
  shmeny zice ca:

  jeg-ii primesc biciclete de la lowriders moca. oamenii cinstiti tre sa si le cumpere cu autofinantare! io asa o sa fac. banner-ul a functionat. 10 milioane ce voi decarta io! Al dracu’ marketing!

 28. Octombrie 26, 2008 la 18:03
  link permanent
  Adrian zice ca:

  Jeg nu e cinstit? :) )

 29. Octombrie 26, 2008 la 21:48
  link permanent
  toader zice ca:

  jnu

 30. Octombrie 26, 2008 la 22:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ ui’ câţi cinstiţi aduce. :D De aia tre’ să fie cinstit. De către cinstiţi. Drept cel mai cinstit necinstit.

 31. Octombrie 26, 2008 la 22:45
  link permanent
  alienatu zice ca:

  Pleci in tara fara mine care-s mai alcoolist si mancau ca tine, si care-s la 3 pasi si 4 schimbari de viteza de tine?!

 32. Octombrie 26, 2008 la 23:03
  link permanent
  gorgu radu zice ca:

  Dragule,
  Din ce-am mai citit prin comentarii vad ca unii dintre vizitatorii tai sunt nemultumiti ca ai pus bannerul lowriders. Ei n-au de unde sa ne cunoasca pe noi si cu atat mai putin sa stie ca n-am cerut in mod expres sa-l avem pe blogul tau (asta nu ca ne displace ca-i acolo, adica aici… ma intelegi tu!). Oricum ca sa nu cream controverse te invit (pentru ca n-am sa te rog si nici n-am sa insist) sa-l scoti daca crezi ca e cazul.
  In alta ordine de idei, ai uitat palinca la depozit! Si chiar daca n-ai facut-o intentionat ai facut totusi un rau (?) pentru ca m-am simtit dator s-o consum in totalitate. Asta m-a facut sa ajung pe jos acasa, mult mai tarziu decat mi-am propus initial, sa am ceva discutii contradictorii cu prietena mea (care stia ca merg la o intalnire pe care n-as fi putut s-o aman in nici un caz). Aceasta vazandu-ma in starea respectiva m-a suspectat de fel de fel chestii si a trebuit sa o lamuresc. Bineinteles ca am mai pierdut momente pretioase din timpul meu de odihna si asta m-a facut sa lipsesc cu regret la intalnirea de seara. Multumesc pentru mesaje!
  Ma bucur ca te-am cunoscut, iti doresc “succesuri” si astept cu nerabdare sa ne vedem din nou!

 33. Octombrie 26, 2008 la 23:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Greşit, Goarge. Nemulţumit e Hudrele, care e mereu nemulţumit, muşteriu vechi, încearcă să agaţe-n orice, nu te agita. :D

  Într-aceeaşi ordine de idei, nu scoţ nici un banner, că, până la strategia viitoare, îl meritaţi, chiar şi doar pentru clicuri de văzut. Să afle lumea, iar Hudrele să tacă, fiindcă n-o să se dea. :D Ştii că vorbeam de puterea de brand şi exclusivism, începem cu el. De fapt, îl iau după IP şi nu mai are voie să dea nici clic pe-un banner, dacă nu îşi cere cuvios voie-n prealabil. :D

  Altfel, văz că măcar unu’ vre’ să îşi ia. Să-l tratezi cu maxim de respingere. :D Să se roage de tine, să stea lumea-n faţa depozitului, ca la iPhone. :D

  Alienate – deci da, chiar aşa voi face, precum ai explicat mai sus. :D

 34. Octombrie 26, 2008 la 23:36
  link permanent
  Pizzi zice ca:

  Ramane pe data viitoare. Am sa sun daca voi afla numarul de telefon :)

 35. Octombrie 27, 2008 la 00:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Era scris şi-n articol: zeroşaptepatruunuzerodoioptşaptecinciopt.

 36. Octombrie 27, 2008 la 10:44
  link permanent
  monica zice ca:

  Draga Darius,

  Pe aceasta cale te anuntam ca noi nu mai pricepem nimic. Putem observa in poze o bicicleta (deci, cu 2 – doo! – roti), iar in text putem observa ca ea a fost donatie. (deci, fara – zerrrro! – bani)
  Putem sa te intrebam respectuos (a) unde este triciclul (deci, cu 3 – trii! – roti) pentru care am facut campanie de strins bistari? si (b) ce vei face matale cu doo cicle? (o bi- si o tri-)?

  Ai tai plini de afectiune,
  monica, Zapa si cei 70 de RONi.

 37. Octombrie 27, 2008 la 11:03
  link permanent
  shmeny zice ca:

  aha, te trag contributorii la raspundere, asta e democratie!
  Adrian,
  si am zis io ca jeg nu e cinstit? :D

 38. Octombrie 27, 2008 la 11:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-am zis că sunt în negociere? N-am zis că-mi tre’ două, triciclul şi cea donaţă? N-am zis că triciclu-i la Prahova şi că banii n-au intrat încă toţi? N-am zis că vă ţin la curent cu tot, deocamdată aia donată etc.? Ce-ai, dragă?!

 39. Octombrie 27, 2008 la 11:37
  link permanent
  chira zice ca:

  care-i bicicleta ta donata? aia cu negru? din prima poza?cum ai venit cu ea pe tren?

 40. Octombrie 27, 2008 la 11:40
  link permanent
  monica zice ca:

  [Darius draga, vreau sa te vad mergind simultan pe amindoua. In spagat extins!]
  :monică daydreaming:

 41. Octombrie 27, 2008 la 11:55
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  ….toadere, eufemistic vorbind, banii electronici sunt ca aerul, adica nu se vad sub forma traditionala – moneda si hartie ….am facut o “metafora” in ton cu ceea ce zicea darius…

  …bibliotecarule, adevarul este ca noi oamenii suntem niste “risipitori”, crezandu-ne pana in ultima clipa ca suntem nemuritori…daca nu ar fi asa, poate am fi mai atenti ce facem cu timpul nostru…poate am invata sa ne traim clipa de parca ar fi ultima…dar poate asta este si farmecul vietii…sa traim pur si simplu…imi plac la nebunie “excursiile” lui darius…are jeg un fel extraordinar de a-si “cladi” clipa…de a intra in timp, ca un bizon alb si de a trai…darius, cu bune si rele, cu infatuari juvenile, cu revolte neasteptate, cu plictiseli sau cinisme naive, reprezinta ceva foarte VIU,,,pe mine darius ma reconforteaza…ma scoate din “toamna” aceea teribila, ca un sfarsit de noiembrie, cand totul este cenusiu, copacii par schelete triste, iar in jur este numai noroi si tristete, iar lumea seamna cu un muribund care isi traieste ultimele clipe…darius ma scoate din tristetea acestei toamne pentru ca este foarte VIU…el are defecte si calitati ca viata insasi…

  …ups, cat patetism…as putea sa-mi trag doua palme, dar nu am de gand sa sterg nici un cuvant din ce am scris…

 42. Octombrie 27, 2008 la 12:08
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Cu ţoacla văd că te-ai pozat. Cu premiile mele când?

 43. Octombrie 27, 2008 la 12:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Chireo – tre’ s-o vopsească frumos şi să o personalizeze, drăgălaşii. Apoi mi-o trimic. Vineri, au zis. Iubiţii! Dragii am zis?

  Mărianschi: cu premiile AZI! Mă giur pe mămicuţa sfântă şi precistă din ceruri. Pentru bani, nu de alta…

 44. Octombrie 27, 2008 la 12:41
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Taci să nu te mai audă alţii să zică cum că am face bişniţă cu premii contra donaţii, că noi facem da nu tre să ştie ei. Zicem că tu abia acuma îţi găseşti timp să le trimiţi, iar după ce te-ai pozat cu ele, coincidenţa face ca eu să deversez fondurile la tine în cont. Bine? :mrgreen:

 45. Octombrie 27, 2008 la 12:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  (Ai contu’, eu am mailul, curând facem tranzacţia.) Nu ştiu despre ce vorbeşti, Marianscă, aiurezi.

 46. Octombrie 27, 2008 la 13:16
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Si tot nu ne-ai spus cum e cu costumul de ginere.

 47. Octombrie 27, 2008 la 14:08
  link permanent
  ionutu zice ca:

  tot tu spuneai ceva şi despre antibani. Diliule.

 48. Octombrie 27, 2008 la 14:58
  link permanent
  chira zice ca:

  adica ti-o tuneaza.boxe,bradulet?full option?cum ti-o personalizeaza? pt tine sau pt insotitorul tau?pt tine cred ca nu,ca tu o sa mergi cu pegasul,nu?daca pt insotitor cine-i acela?omul se cunoaste dupa bicicleta.

 49. Octombrie 27, 2008 la 15:00
  link permanent
  toader zice ca:

  ei cum i-o personalizeaza? o vopseste in culoarea ruginii, ii scoate o roata si ii pune frana invers.

 50. Octombrie 27, 2008 la 15:07
  link permanent
  Zappy zice ca:

  deci prin comentariu ala, monica iti demonstreaza ca nici nu citeste ce scrii. adica nu da doi bani pe textele dale. chiar daca ele sunt de 3 lei. in schimb vine aici pentru conversat.

 51. Octombrie 27, 2008 la 15:09
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  O sa-i puna geamuri electrice, inchidere centralizata, aer conditionat si ESP. Ca se sifoneaza costumul de ginere, ala despre care tot nu vrea sa spuna nimic.

 52. Octombrie 27, 2008 la 15:15
  link permanent
  chira zice ca:

  nu nu,toate astea probabil pt insotitor,care o sa fie ori un NĂNAŞ/NĂNAŞA ori vornicul.ala cu plosca de vinars.ca totusi,Darius va ciurcula cu PEGASUL.asta era planul

 53. Octombrie 27, 2008 la 15:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toader – cum e frâna invers? Ia viteză când apeşi? :D

  Personalizează adică cu nişte floricici Jeg. Zapă – monica dă chiar 70 de lei! Dintre care şi pentru dvs.

  Marian S. – O să fie second-hand. Şi cât pot de penibil. :)

  Pe însoţitor n-aveţi cum să-l cunoaşteţi.

 54. Octombrie 27, 2008 la 15:34
  link permanent
  monica zice ca:

  Draga Darius,

  Te anunt pe aceasta cale ca am dat chiar 70 de lei dintre care numai pentru mine, ca m-am razgindit. Ma duc sa dau niste suturi in cururi nerecunoscatoare. Revin imediat de la biroul Zapei.

 55. Octombrie 27, 2008 la 16:29
  link permanent
  yo zice ca:

  Gizas, deci vreti sa zicei ca acest blog scoate bani ? Tare. Chiar is curios de o cifra

 56. Octombrie 27, 2008 la 16:30
  link permanent
  yo zice ca:

  In rest, continutul mi se pare foarte haios si pe alocuri inteligent.

 57. Octombrie 27, 2008 la 16:39
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  zi-le ma alora sa puna un boton de mute le lowrider ca imediat l-am inchis

 58. Octombrie 27, 2008 la 16:41
  link permanent
  tot Sebastiano zice ca:

  l-am gasit, era subliminal. chiar, CNA o sa baneze ultimul spot Delaco al lui Cap, ala cu sala de clasa. ce ziceti?

 59. Octombrie 27, 2008 la 16:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Scoate de la cetitori, se pare, prin donaţie. Dar nu, din altceva nu prea. Doar la ocazii de aştea. Şi mie mi se pare surprinzător? Io nu m-aş citi, d-apăi să-mi dau bani. Zic, dac-aş fi altcineva. Dar fiind eu însumi – da, mă citesc şi da, îmi dau bani mie.

 60. Octombrie 27, 2008 la 17:18
  link permanent
  toader zice ca:

  da, si eu ma gandeam. zappy scrie mai cadentat, monica scrie mai coerent, hudrea mai corect, basty mai interesant, mariansky mai consistent si rox pune poze mai faine. pe bibli nu il mai citesc fiindca scrie articole prea lungi.
  ce ar fi daca.

 61. Octombrie 27, 2008 la 17:32
  link permanent
  monica zice ca:

  …Si tu nu scrii deloc.
  toadere.

 62. Octombrie 27, 2008 la 18:15
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Sigur te-ai citi, ca ai fi concurenta. :D

 63. Octombrie 27, 2008 la 21:12
  link permanent
  sten zice ca:

  huooooooo!de ce-ati dat bani mah?!sa va rada asta-n nas?asa va trebe!si el se mira de ce public indoctrinabil are;o sa va subjuge,o sa va ceara sa faceti sex cu el la fiecare post,deci:ACEST MESAJ SE VA AUTODISTRUGE IN 5 4 3 2 1 0 -1 -2 -3 …

 64. Octombrie 27, 2008 la 22:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ plopcupere
  Am să pun problema altfel, dacă mâine mor şi nu voi fi nemuritor, înseamnă că am trăit degeaba, deci nu e nici un păcat că am murit.

 65. Octombrie 27, 2008 la 22:27
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Am să vă spun, pe scurt, că…

 66. Octombrie 27, 2008 la 22:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Stene – da’ şi tu ai trimes bani…

 67. Octombrie 27, 2008 la 22:30
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Manevră cu Pegasul de handicapaţi… de fapt o campanie de marketing era menită să aducă un milion de click-uri pe…

  Darius… încălţările alea strică tot aspectul, elaborat, al ţoalelor.
  “Măi făt-frumos
  Fi mai serios.”
  (CASSA LOCO)

 68. Octombrie 27, 2008 la 22:31
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Buna ideea asta cu hatetepeuri.dubluveuri.subjugavas.ro
  Bravo sten!

 69. Octombrie 27, 2008 la 22:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Papucii întregesc desăvârşind!

 70. Octombrie 27, 2008 la 22:56
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Şi foamea vine mâncând. Da.

 71. Octombrie 27, 2008 la 23:39
  link permanent
  sten zice ca:

  pai da fatioare,da daca dadeam numa eu,la gunoi cu visuletele tale;cu 30 lei nici de una de jucarie nu-ti ajungea;eu pe ailalti ii certam ca mie mi-o pot ierta;de ce dati ma,ha?bis.
  @bibliotecare:multumesc,multumesc,de fiecare data cand injur incep sa ma simt util!

 72. Octombrie 28, 2008 la 01:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius stimate Groza
  Nişte pantofi fini de piele întoarsă şi cu talpa subţiere ar rupe la un asemenea outfit. Ar mai merge şi pantofi din catifea.

 73. Octombrie 28, 2008 la 01:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mna. Tu şi taică-miu…

 74. Octombrie 28, 2008 la 02:06
  link permanent
  chira zice ca:

  stilisti? eu cred ca esti dragut si fara pantofi de piele intoarsa, si fara costumas de mire, si fara alte costumase…deci gooolll?!?

 75. Octombrie 28, 2008 la 09:24
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Da tot cu camesha aia apari in toate pozele si filmuletele…. deja mi-i jena cu tine. pune mana pe bani si ia-tzi o tzoala ceva.

 76. Octombrie 28, 2008 la 11:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  :D A mai fost discuţia cu chemeşile, drago. A ridicat-o iubitul Adrian Ciubotarele. Chestia-i că am vreo 20 de chemeşi din second. Toate frumoase şi prezentabile. Iar fiindcă nu sunt destul de cunoscut, dar sunt un pic, mi le-am împărţit pe media, ca să fiu uşor recognoscibil aceluiaşi public. Deci pe net n-apar decât cu chemeşa asta, pe Realitatea doar cu aia cărămizie, pe Antene doar cu aia verde etc. Ăăăhăhăhăhăhăhăhăhăhă!

 77. Octombrie 28, 2008 la 11:45
  link permanent
  Fam. Sebastiano zice ca:

  Ai manual de identitate? Adevarul e ca esti un brand.

 78. Octombrie 28, 2008 la 13:44
  link permanent
  shmeny zice ca:

  si zici ca merge marfa bicicleta aia?

 79. Octombrie 28, 2008 la 14:03
  link permanent
  andrada zice ca:

  Mi s-a parut ca i-ai trimis premiul lui M@riansky. De la caldura nu cred ca e din moment ce afara e frig. Dar o sa ma gandesc mai bine la ce am mancat. Poate am vreo alergie ce provoaca halucinatii…

 80. Octombrie 28, 2008 la 14:09
  link permanent
  andrada zice ca:

  Ah…si in legatura cu chemesile tale. Eu stiu niste poze de pe jeg in care esti imbracat cu alta camasa. Sau tot de la halucinatii mi se trage?

 81. Octombrie 28, 2008 la 14:29
  link permanent
  toader zice ca:

  eu cred ca nu a trimis nici un premiu lui mariansky ci doar o scrisoare precum ca. afla-vom noi raspunsul mai incolo.²

 82. Octombrie 28, 2008 la 14:44
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Dar, daca tot o tunezi, vezi sa-ti puie si o centura de siguranta roz, pentru aspect artistic in trafice… :D

 83. Octombrie 28, 2008 la 15:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine că esteţi voi deştepţi! Deştepţelor! A trimisără şi va confirma.

 84. Octombrie 28, 2008 la 16:33
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Trebuia confirmat de ha-hat si uite ca se tot infirma. Insista, poate merge! :)

 85. Octombrie 28, 2008 la 18:15
  link permanent
  toader zice ca:

  ²care raspuns va fi desigur nu.

 86. Octombrie 28, 2008 la 18:34
  link permanent
  andrada zice ca:

  raspuns ce va contracarat de un “Azi!!!” cum bine suntem obisnuiti.

 87. Octombrie 28, 2008 la 18:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  AM TRIMIS! AM POZA! V-am arătat-o. Ce tăt vă tre’? Iar când va ajunge, cu PRIORI!!!, el ne va confirma.

 88. Octombrie 28, 2008 la 18:59
  link permanent
  andrada zice ca:

  gata, gata. te cred!

 89. Octombrie 28, 2008 la 19:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aşa. Bun.

 90. Octombrie 28, 2008 la 19:12
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Hai, da drumul la mesajul precedent ca are un link util si inofensiv, ce naiba !

 91. Octombrie 28, 2008 la 19:15
  link permanent
  Dan zice ca:

  auzi bade, dar prin Constanta nu vii sa-ti dau o bere si-un pegas vechi? (din ala “modern”, cu saua lunga si coarne mari)

 92. Octombrie 28, 2008 la 19:19
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Eu ma abtin de la comentarii. Astept doar sa vad ce-o zice hudrelul cand m-oi poza cu premiile. Si toderelul si Jimmy si restul carcotasilor :mrgreen>

 93. Octombrie 28, 2008 la 19:58
  link permanent
  jimerino zice ca:

  marianschiule, sa-ti egzplic: cand cardesti gascanul (pardon! sponsorul, omul de bine, sugar daddy-ul) sa-ti doneze combinatie de 350 de euro, te pozezi cu combinatia ca sa se vada ca ai talent si esti shukar. daca primesti o bricheta sau ce trebuie sa primesti tu, lucru care valoreaza mai putin decat a 86-a parte din abonamentul de net (am calculat cat timp ai pierdut pe acilisa)….pozele nu fac decat sa te bage si mai mult in gaura. in concluzie, mergi in pierdere. constanta. si se agraveaza pe masura ce speri si postezi mai mult. trist?
  acest mesaj este un pamflet dar un sambure de adevar tot are. ram pam pam!

 94. Octombrie 29, 2008 la 00:44
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai ce om, toate mesajele cu link ajung la spam. Paranoicule !!!

 95. Octombrie 29, 2008 la 01:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Marian, nu mai ajung acolo dacă le tai vârful hatepetuit şi veveit. O ştii cineva să le pună la loc, dacă e interesat.

 96. Octombrie 29, 2008 la 12:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu tăt zici de spam, io tăt te cot p-acolo şi nu te găs…

 97. Octombrie 29, 2008 la 15:52
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  (hasitetepe si wewewe) youtube.com/watch?v=d9GPxvP9VGY&feature=related

  Aveti si voi dreptate dar pina acum nu se intimpla asta. Ziceam sa ai rabdare si sa vezi acest film, poate te inspiri si te dotezi corespunzator. Tipa aia le are, nu gluma !!!

 98. Octombrie 29, 2008 la 16:14
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Măi jimmică nuş’ ce bombăni tu acolo că numa-n fugă te-am citit dar din ce-am înţeles să te pozezi tu ca tot cocalarul cu gâscanul şi să pui poza pe haifaiv, bineee? Cât despre premiile lui Darius, poate că acuma nu au o valoare financiară foarte mare însă au o valoare morală imensă derivată dintr-un parcurs istoric presărat cu evenimente greu de explicat din punct de vedere ştiinţifico-religioso-fantastic şi pe care tu nu l-ai putea înţelege vreodată. Trist? Nu chiar, căci concluzia mea e că te-au cam păcălit ăştia care te-au abonat la net de-ţi percep tarife aşa mari… Dar nu-i bai, la ce pamfleţe nătăfleţe scoţi cred că se merită…

  Apropou, au sosit premiile şi le voi ridica în cursul zilei de azi. Stay tunned.

 99. Octombrie 29, 2008 la 16:31
  link permanent
  toader zice ca:

  mariansky. sa ne zâci daca magariu’ ti-a trimes ce trebe. adica stencilu’.

 100. Octombrie 29, 2008 la 16:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O FUFĂĂĂ!

  (Toader… tre’ia tu să bagi intrigi… Dacă, de exemplu, i-am trimis ceva cu atât mai frumos?)

 101. Octombrie 29, 2008 la 17:57
  link permanent
  toader zice ca:

  adica ceva bionic bunaoara.

 102. Octombrie 29, 2008 la 18:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da. Bionic, să zicem.

 103. Octombrie 29, 2008 la 18:07
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Adevărul este ca o bicicleta cu panouri solare as vrea si eu.

 104. Octombrie 29, 2008 la 19:32
  link permanent
  jimerino zice ca:

  marinschi, prietene, amice (continuarea lu’ ile indraznesc sa cred ca o cunosti, desi….), camarade, tovaras de arme albe, stimate coleg, iti irosesti ironia fina ca piatra ponce pe mine. intr-un cadru mai restrans ti-as fi zis “hai sictir!”, ca atat ma duce capul. dar nu-ti zic, ca nu sade frumos.

 105. Octombrie 29, 2008 la 20:09
  link permanent
  mirmen zice ca:

  jim, marianscă, mînuţele suuus şi cumbaiaaa, vă rog!!!

 106. Octombrie 29, 2008 la 20:17
  link permanent
  jimerino zice ca:

  gusfraba nu merge? eu vreau! sa vie!

 107. Octombrie 29, 2008 la 20:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce simpatic e Gimel mai nou. :D Continuă… continuă…

 108. Octombrie 30, 2008 la 15:14
  link permanent
  toader zice ca:

  ba fetelor, daca va cumplati cu darius sa ii faceti cadou o mistrie. as avea si eu nevoie. voi participa la un concurs cu niste premii oarecare si el imi va trimete mistria. c’asa a facut si cu mariansky.

 109. Octombrie 30, 2008 la 15:52
  link permanent
  Zappy zice ca:

  nu mai faci un concurs? ca as castiga si io ceva.

 110. Octombrie 30, 2008 la 18:44
  link permanent
  toader zice ca:

  tu cumpleaza-te cu darius si cumpara-i o mistrie. cat mai repede. am nevoie peste o saptamana – doua. deci trebuie sa va si desmpartiti pana atunci.

 111. Octombrie 30, 2008 la 19:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, hai că putem ajunge eu şi Zapa la un acord comun, că doar oameni suntem, să ne despărţim direct.

 112. Octombrie 30, 2008 la 19:33
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Da toader, gata, ne-am despartit deja. Da ce-o fi aia o mistrie? Si ce-am castigat?

 113. Octombrie 30, 2008 la 20:01
  link permanent
  toader zice ca:

  bai, cumpara-i mistrie si dupa aia te desparti.nu asa pac pac glob am rezolvat. trebuie sa ii dai mistria cadou si dupa aia va despartiti. nu ma intereseaza ce faceti in rest.

 114. Noiembrie 8, 2008 la 22:01
  link permanent
  Teo zice ca:

  bai sa iti traisca familia la 450 Euro iti iei o dacie de moare lumea… nu bicicleta!!! :)

un trackback

 1. de la Blogul lui M@riansky pe Octombrie 30, 2008 la 12:15

  [...] ca într-un final, după lupte milenare care au durat câteva luni, acesta să se decidă şi să-mi trimită bucata aia de carton (că de lanternă nici n-a pomenit vreodată) la care numa nu vroia să [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)