Darius Hero

Veniți de luați lumină!

V

Dat fiind că azi Jegu’ face 7 ani, ia să-l urmați voi ca enoriașii pe Facebook. Anul ăsta și cel mai probabil până hăt anul viitor ne vom concentra (în sensul că eu, iar voi tăt cârcotiți) cu turul Africii. Așa că acolo o să vă cam zâc ce și cum, pregătiri și alte socoteli, iar vouă o să vă placă orice, în sensul că de vreți sau nu, nu mă interesează.

Pe parcursul turului, tot aici va fi tomberonul general. Iar acolo numai voi arunca pe jos. Deci mergeți și apăsați butonelul.


69 comentarii

 • În fiecare dimineaţă mă trezesc cu un gând optimist şi liniştitor:

  POT SĂ MĂ PIŞ ŞI AZI ÎN VOIE, FĂRĂ SĂ RAPORTEZ ASTA PE / LA FEISBUC.

  În ziua în care n-am să mai pot face chestiunea mă deconectez definitiv de la internet.
  Dacă nu dau ăştia, ceva, o lege sau o ordonanţă, să devină obligatoriu.

  Hai sictir! Aşa, de dimineaţă şi de post. Şi în loc de “la mulţi ani“ , că mă calci pe nervi cu fesbucu tău.

 • Hai, mă, că am glumit. Am vomitat un pic şi mi-a trecut. Deci:
  – La mulţi ani pentru jeg;
  – Călătorie plăcută, utilă şi păstrătoare de sănătate (că nu-i de glumă cu Africa);
  – Pentru ce postezi pe fesibuci o să pun pe cineva să-mi citească, la ceas de seară. Dar rugămintea mea e să postezi şi pe aici, că noi AICI te iubim.

  Amin.

 • Deci ai dat Like-ul moral, s-ar zice. Acuma fă-ți contul moral, că mă duc în Africa special ca să aflu pă tăți jegenii cum îi cheamă și cum arată, strângându-i de pă Facebook.

  (Ți-o plăcut “jegenii”, așa-i? Că-s un fel de genii, așa-i?)

 • Deci cu fesbucul am o problemă: întotdeauna gasesc butonul de like dar niciodată pe cel de don’t like/dislike/ur crazy mate. Şi atunci înţeleg că facem aşa, considerăm că celor care apasă le place şi celorlalţi aprox. 6,928,198,253 ‘de oameni’ (la jumatea lui 2011) nu le place!!! E cam copleşitor.Fiecare fesbuc are de luptat ceva până să ajungă măcar la o cifră realistă, adică până să nu mai fie urât/displăcut de majoritate. N-am cont de fesbuc şi nici nu cred că o să simt vreodată nevoia să împărtăşesc vre-o băşinică cu cineva.Dar ideea în sine că pot spune doar că îmi place dar că nu îmi place pot să mă abţin îmi repugnă fundamental: poate Zuki să sugă ciripelu’ că într-o chestie în care pot doar să dau afirmativ din cap nu mă bag.
  Şi tu cu ” iar voi tăt cârcotiţi” ai putea să-ţi dai seama că cine îţi spune lucruri are mai multă grijă de tine decât reuşeşti să ai tu.

 • Zi şi mie, că te pricepi la feisbuci, pot să fac o listă de “laic“ de la tot cartieru` şi apoi să o împing acolo, dintr-o singură mişcare?
  Aşa, ca atunci când strângi semnaturi pentru o lege.

  Vorba lu` bibli, prea multe deşte în sus dăunează grav sănătăţii. Să facem unul mare şi bun, zic.

 • După cele exprimate de domnul de mai sus de domnul de mai sus, mă gândesc serios să nu mă mai duc în Africa şi poate să-mi chiar şterg tăt Internetu’…

 • Da… un deget mare imens numai bun de îndesat în dos… Nu e bine, că explodează ţeava de e şapă mente.

  Eu cont nu-mi fac, că fură ăştia datele şi ajung clonat în nu ştiu ce film cu face şi cu buci… de mă râde cartierul Manhattan şi mă fac de râs în tăt neighborhoodul… Eu scriu aici şi să ia cineva să pună acolo, că eu nu am încredere să-mi dau datele false în tăt locul doar ca să spun că cumva mi-a plăcoot ce am văzoot. Şi mai am simboluri de astea fal(n)ice pline de oo.

  Ce m-a schimbat politica asta!

 • Deci trebuie să facem clona clonei lu’ Bibliotecaru’ în nomenclatoru’ social, deoarece clona însăși nu vrea ca Bibliotecaru’ însuși să fie expus? Asta să înțeleg, deși e de ne-nțelegerea unui Matrixception?

 • @ decoder

  Bre nea “de co der”, eu credem că motorul îi “bem v” dar văd că îi “am Φ bee U”, căci la un moment dat coteşte prin apă după nişte insule, pe lângă Isla del Aire. Eu credeam că trebuie să o ia prin Siria… cu puţin noroc putea prinde şi ceva războiu pe acolo că stau trupule americane pe vine să invadeze cu democraţia peste sirieni.

 • Darius, de fapt e oracolul Oracolului Oracolului… sau ceva asemenea, habar nu am, că nu sunt “fun” Matrix. Doar joy. Trebuie să am grijă de clona… lumea e rea. Acum ceva zile a tras şi Ciutacu nişte maniînblaci, din ăia de îi joacă Tommy Lee Jones şi Will Smith, de au rupt firele internaute dinspre Bibliotecaru spre lumea ciutăcească. Dacă eram eu acolo şi nu Bibliotecaru… eheheheiiii…

 • Vedeţi, dragilor, situaţia din Africa e atât de schimbătoare încât pînă şi goagle îşi frânge gâtul când încearcă să o descifreze.
  De-aia ţi-am zis eu să fii atent, să îţi iei prezervative (nu că ţi-ar folosi la ceva, dar poate faci nişte bani pe ele), să ţii geamul de la portieră închis, să respecţi viteza legală şi indicatoarele de circulaţie, mai ales în deşert.
  Să îţi faci toate vaccinurile şi să NU iei cu tine o butelcă de palincă, cum sigur vei fi tentat să faci. Ce dreaq, citeşte şi tu pe site la MAE.

 • africa de nord? oh come on. e ca și cum te-ai duce la vacanță cu pericole în canada.
  mexic, tată, acolo-i the real deal. în africa, asta ar veni cam pe.. uită-te și tu pe hartă.
  de asemenea. ce, dacă ne facem cont pe facebook și-ți dăm like la ceva de ce doar tu vei avea parte.. ce, îți plătește facebook benzina? nu? bine. măcar atît.

  envy has spoken. exit envy. that would be me.

 • pula, nu merge. cică trebă cont, NE-A-PĂ-RAT!
  te durea mîna să ne faci tu conturi la tăţi ca să te likuim? acuma na, dacă-ai fost zgîrcioabă, hagi tudose, huă, nu te mai duci. că nu vrem noi! adică nu, mai bine du-te. mai răsuflăm şi noi, că doar n-o să transmiţi în direct din baburidania, sper.
  deci decît pe facebook o să mai scrii , înţeleg? deci dacă n-am nu citesc, gen? deci, şantaj murdar, da? deci în halul ăsta ai ajuns, mă! deci cu cît te plăteşte zuckerborgu’ mă nenorocitule, atîta voiu pentru ca să mai ştiu şi pun mînile pe piept şi mor.
  (bă zoidberg, bine că i-ai zis tu de mexic ca să-l strice şi pe-ăla la anu’. panamea, mai multă prudenţă-n exprimare)

 • Sincer deja nu mai suport cand vine vorba de facebook, nu numai ca este noul trend dar este o obsesie, oare cat va tine? va fi la fel ca hi5 iar apoi va veni myspace la putere? Nu mai inteleg nimic…

 • Domnu’ Darius? Unde s-a ajuns cu CIR cu IT-ul?

  NOTĂ
  IT ştiu toţi ce este, dar ne-inginerii s-ar putea să nu ştie că CIR este Centru Instantaneu de Rotaţie… 😀 Mai învârte Doamne roata, roata… Sunt aşa de subtil că şi eu sunt mândru de mine. 😀

 • Nu sunt foarte interesat de pluralul de la Iaşi, precum domnul MRU, eu mi-s din capitală… dar care este pluralul de la Buc. 😀 Un Buc… doi spre două Buuuu, Buuuuu, Buuuu… cum anume? 😀

 • dumnezo al furnicilor de nisip sa te calauzeasca intru desert continuu…nu-i bai, ca o sa te salveze nimeni.
  PS : muie steaua.

 • Eu abia acum m-am prins ce vroia Bija cu circuitul ăsta. Era de la serviciile secrete şi traseul era de fapt traiectoria lui Boldea pe continent. Dar acum că Boldea s-a predat de bună voie, nu mai are unde să plece. Na că l-am de-secretizat în serviciile lui. 😀 Şi-a făcut vaccinurile de pomană…

 • Beduinul, într-o oază
  Dă cămilei la găoază.

  `Ţ-dai seama, dragă bibli, ce plăceri a ratat pretenaru` nostru???

 • Mai zic ceva şi gata: să ne transmită şi nouă cineva meciul de pe feisbuc, că io nu prind posturi de-astea străine.

 • asta viaţă frate! să opreşti dromaderu’ în antarctida (motocicleta pare prea firavă), eventual ca să nu repeţi traseul şi la anul, în spiritul tău westernoid cu timpul poate o să fii primul romăn ajuns, sau lansat în spaţiu, be careful.

 • Bey, ce dracu` se întâmplă cu contul tău de feisbuc, că e căzut de ieri? Abia ce m-am străduit şi eu să-mi fac un cont şi văd că degeaba. Sau e linkul scris greşit?

 • Deci eu îi semnalez ceva despre feisbuc şi el îmi răspunde în două ore fără două minute.
  A sărit ca ars, ce mai…
  Deci feisbucul dăunează grav sănătăţii, după cum am mai zis.

  Măi copchile, singura mea “dificultate“ e că mai avem doar 3 ore din ziua de azi iar tu eşti singurul care a pus botul!!!

 • 4 aprilie, înseamnă numai câteva zile până la o lună de la postarea articolului “veniţi de buliţi lumină”. Deduc că va fi până după Paşte, cu lumina de la Ierusalim.

 • Lăsaţi-l în pace, că are treaba. Numa` dacă îi spui de feisbuc sare ca ars, altminteri nu. Bănuiesc că au făcut ăştia motocicletă cu feisbuc incorporat – te trezeşti că ţi se opreşte motorul între două oaze, deschizi computerul de bord şi citeşti: benzina = ok, ulei = ok, baterie = ok, da` nu-ţi merge contul de feisbuc.

  Dacă tot s-a stins lumina acu` fo` săptămână… păi s-o lăsăm stinsă pînă se întoarce de pe meleagurile africane. E păcat de curent, zău aşa.

  Vorba unora de mai sus: Paşte fericit, fiindcă nu cred că ne mai vedem pe aici pînă după.

 • 1
 • 2

Sociale