Darius Hero

Problemele mele. Ambele.

P

Eu, odată ce ejaculez (promițător, așa-i?), nu pot face pișu’ o perioadă de timp după aceea. Știți? Eu zic că știți… Sunt convins că știți, degeaba vă fofilați. Vă este foarte clar despre ce vorbesc.

Îmi vine să fac pișu’. Vreau să fac pișu’. Mă duc să fac pișu’. Dar nu iese. Stă acolo, da’ fix acolo! Știți unde. Aproape că se vede de dinafară, acolo. Și nu iese.

Așa mi se întâmplă mie.

Era până mai de curând o chestiune de-a mea personală, cu care mă confruntam. Uneori, când știam că n-am făcut pișu’ de o vreme și se arăta oportunitatea vreunui sex, preferam să refuz sexul sau să îl întârzii lăbărțându-mă prin niște preludii complexe, până când eram pregătit digestiv.

Acum, că știți, este o chestiunea de-a noastră personală, ca să o rezolvăm împreună sau măcar să trăim toți cu ea, nu doar eu. De câte ori ejaculați de acum înainte, să vă gândiți că eu, undeva, nu pot face pișu’ după; de câte ori vă vine pișu’, să investiți câteva momente de regret, în a vă gândi la mine lungindu-mă și trăgând de timp.

Sunt sigur că nu sunt doar eu în situația asta. Aș mai putea da niște exemple, dintre voi, luate aleatoriu, deci haidem să nu arătăm cu degetul. Că dacă e să dăm nume, poate nominalizez și câteva fete care au puță și nu se cade într-o discuție cu o miză atât de serioasă.

Doar asta vreau vă zic, nu ca să vă bag lucruri în cap. Cam orice faceți, să vă gândiți la mine ejaculând și nepișându-mă ulterior, atât.

I-am întrebat și pe alții, iar ei susțin că nu întâmpină astfel de dificultăți ca și mine, deși eu nu îi cred. E o bravadă ieftină, așa că să nu încercați să mă convingeți.  De mai de mult, de fapt, am început să am o bănuială că mă mințiți și aveți exact aceleași probleme ca mine, dar n-ați prea vrea să recunoașteți. E adevărat? Nu răspundeți acum, că vă incriminați. Deocamdată e doar o suspiciune de-a mea. Tind să cred că vă convine să citiți despre reflectarea frustrărilor și complexelor voastre în mine, cu o plăcere vinovată și complice, dar să vi le negați deopotrivă sieși. Zic.

Deja începe să nu fie străin de voi faptul că unul dintre motivele pentru care lecturați aceste rândurile este tocmai pentru că mi s-a întâmplat nefericirea să ejaculez înainte de culcare, să nu reușesc să mai fac pișul de seară cu care sunt atât de obișnuit și astfel să stau treaz până noaptea târziu, neputând adormi, rezultând această defulare a dejecțiilor mele psihice, în lipsa celor fiziologice.

Altul dintre motivele pentru care lecturați rândurile acestea este adânc în sufletul vostru și nu țin neapărat să-l aflu.

Dar, ca să nu fiu pricinos, și fără ejaculare fac pișu’ greu. N-aș vrea să pun în cârca acestui eveniment festiv responsabilitatea întreagă a vezicii mele lenevoase. Oricum mă inhib doar dacă mă reflect eu pe mine însumi în ceva lucios de prin budă. Când eram mic, am avut complicații cu rinichii, fiindcă nu vroiam să mă întrerup de la joacă, cu unicul scopul de a face felul întâi. Mi se părea o irosire a prețioaselor clipe din spatele blocului. Doctorii mi-au recomandat să nu mai stau cu fundul pe scări reci și să merg să fac nerestricționat de câte ori mă trece. Iar eu am ales soluția de mijloc, aceea de a face, dacă mă trece, însă fără să merg – deci pe mine, continuându-mi activitatea.

Mi-am dat însă din timp seama că asta nu va fi o soluție optimă în adolescență. Totuși am rămas cu trauma. De câte ori mergeam la budă, mă întrebam ce pierd, ce lucruri se petrec cu repeziciune în lumea de afară, de care sunt privat. Și stresul m-a doborât. Paradoxal, acum petrec mai mult timp la baie încercând, decât făcând, care are ca o urmare imediată risipirea exponențială a vieții mele și așa neîncăpătoare.

Pe cale de consecință, îmi place tare mult când chiar fac pișu’, pentru că e ca-cum-virgulă aș călători în timp, tot în față, dar mai repede decât normal. Chiar dacă implică ideile că n-am făcut sex ca să se întâmple și că făcutul pișului la locul său, în veceu, îmi amintește de cum s-a dus vremea dulce copilăriei, când direct în pantaloni era îndeajuns.

Nici că prietena mea consideră dezinvolt să stea cu mine în budă de povești cât mă piș – fiindcă eu aș fi bărbat și asta-i o acțiune administrativă de rutină pentru noi, bizonii feroce – n-a ajutat, încă de la început. Nu i-am zis. Sunt dedicat funcționării noastre, în detrimentul funcționării mele. Aleg să ne bucurăm în schimb că relația noastră este una relaxată. Nu îndeajuns cât să pot să mă piș pe parcursul ei de relaxată, dar altfel intimă, cu o anume senzație de siguranță.

Măcar nu ca aialaltă, când trebuia să pun muzică la maximum, ca să poată ea să se desfășoare renal. Și eu n-am numai Tudor Gheorghe.

Până la urmă, de la relație se trage și ejacularea, o activitate altfel plăcută, însă cu aceleași efecte nefaste la nivelul urinării. Nu i-am zis nici asta. Mă bucuram doar că facem sex și că se preface satisfăcută, de-mi venea s-o cred. Mai tare decât s-o cred îmi venea să mă piș ulterior, dar neputând asta, alegeam s-o cred în schimb, să avem o viață sexuală normală, până mor eu de ocluzie intestinală.

Mai aflați, vă rog, că nu mă atrage în mod special să mă duc în birt și să discut cu nimeni când fac pișu’. De ce?… Nu-i ca și cum ajungem la o concluzie. Ați stabilit vreodată ceva pe parcursul unei urinări sau ce? La ce concluzii imuabile ați ajuns sau de decizii de nestrămutat ați luat vreodată pișându-vă? N-avem ce dezbate, fiecare cu pișoarul mă-sii!

***

Al doilea mare neajuns – cred că putem cădea de acord – este că odată intrat într-o relație, niciodată nimeni nu va mai face un pârț comod. Se vor face pârțuri pe deascuns. Se vor face jumătăți de pârțuri. Se vor retrage pârțuri întregi în ultima clipită. Dar un pârț normal – nicicând!

Știți că una dintre activitățile voastre preferate este a vă beși. Imediat după a vă mirosi propriile beșini. Mna. Așa că lăsați garagața.

***

Și, mă scuzați, care e nemulțumirea cu faptul că eu scriu despre grețoșenii? Am primit, i-auzi, feed-back de la mai mulți. Că grețoșeniile ar fi unele dintre subiectele mele preferate. Eu zic să vă bateți capul cu de ce citiți voi despre grețoșenii și de ce e unul dintre subiectele voastre preferate și de ce vă place să vă mirosiți beșinile.

***

Iar acum! O PLĂJMOACĂ PENTRU SINISTRAȚI!*

Vă veți duce unde vă dictez.

Odată ajunși acolo, veți vota fără de crâcnire o poză înscrisă de mine la un concurs – Samsung sau LG sau DOMO sau Media Galaxy în faliment sau Flanco sau oricare, să nu facem reclamă – în care ăia dau plăjmi 3D dea-mpulea, ca să aibă cu ce-și decora cocălăreii apartamentele în chirie.

Intenția este ca împreună să subtilizăm una dintre plajmile respective de la concurs, privându-le pe pițipoancele ulterioare de la a se uite la teleshopping.

* Pe lângă alte obiecte de mare utilitate pe care le asigură statul, cum ar fi biciclete și pantofi cu tocuri, noi n-o să trimitem plasma ca să și-o puie-n dig sau să vâslească de pe ea animalele din poiată, ci o să vindem această plăjmoacă și să cumpărăm de bani nișe alimente, pe care ulterior să le dăm la sinistrați, ca să aibă ce mânca și gura lor.

Întrebări? Nu? BINE! Deci concursul se ține pe Facebook, aici.

Tot ce trebuie să faceți este să dați like la poza de subt numele meu, care deocamdată este în frunte, deși îi suflă în ceafă o alta, cu ceva fătucă dubioasă, pe care tată-su o folosește ca să își îmbunătățească tehnologic pusul de zacuscă pă iarnă cu care ar trebui să se ocupe între timp. Odată dat like, eventual o să vă roage concursul să vă colecteze datele de bază (nu vă spărieți, că-s cam datele ălea care oricum vi-s publice, dar așa-i de bun simț, să vă-ntreb). Mna, fuga că de nu!

153 comentarii

 • @ Marian S
  Asta cu trenul îmi aduce aminte de un banc…

  Cică Vasile vine acasă ceva mai devreme şi îl găseşte pe Gheorghe în casă la el. Mirat, îl întreabă ce caută la el în casă şi acesta îi răspunde că aşteaptă trenul. Gheorghe se duce la baie să se spele pentru a mânca de seară… şi, pe când se spăla pe mâini, se gândeşte… Cum de aşteaptă Gheorghe trenul la mine în casă?… Se grăbeşte să-l întrebe pe Gheorghe, dar Gheorghe nu mai era. Şi atunci Vasile a tras singura concluzie posibilă… Pesemne că trenul venise deja.

  Iată că asta cu “pişe-te că vine trenu`, pişe-te că vine trenu`”, prezintă o problemă… Dacă vine trenu’?

 • Eu nu aş fi postat 4 la rând… dar dacă nu a mai postat nimeni între ele, ce să fac eu? Comentaţi prea rar. Luaţi exemplu de la mine…

  zelist.ro/comenteeezi/top-bloguri

  Şi am fost şi pe locul I, de câteva ori. 😀

 • O camila si un elefant stau de vorba si se iau la mistouri. Zice elefantul camilei:
  Mai camiluta, de ce tii neaparat sa-ti porti tatele pe spate? La care camila raspunde: Cineva care poarta pula pe fata nu ar trebui sa puna asa o intrebare!

 • Ia de aici…
  google.com/#hl=en&source=hp&q=http%3A%2F%2Fwww.jeg.ro%2Fprobleme-mele-ambele%2F&btnG=Google+Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=http%3A%2F%2Fwww.jeg.ro%2Fprobleme-mele-ambele%2F&gs_rfai=&fp=2514d4e993449b3c
  🙂
  Că la asta nu te-ai gândit…
  😀

 • asta a schimbat tema. cred ca de aia s-a degradat situl. pacat.
  a propos, m-au banat aia de la dailycotcodac.
  ba, da’ multi tampiti pe lumea asta.

 • Desi subiectul nu ma intereseaza si cred ca nici un om normal la cap nu este interesat cand ejaculezi tu sau cand faci sau nu faci pisu, … , recunosc ca ai un talent remarcabil pentru naratiune. Ca si pana acum ti-am citit articolul cu foarte mare placere si satisfactie. Felicitari
  O zi minunata iti doresc

 • James Crissilv asta a evoluat. Intr-o vreme intra pe bloguri si baga un “o zi minunata iti doresc“ cu copy/paste, sa fie acolo, la trafic.
  Acum dovedeste ca macar a citit postul, mare minune.
  Vreau sa te anunt, amice, ca noua ne pasa cind face omu` pipi. Ca doar el e jegu` nostru si altul nu avem, ti-e clar ? Si daca nu suntem normali la cap nu e problema ta. Problema ta, in acest moment, e sa te duci putin in pulile noastre.

  Bai, si mi-a zis doctoru` sa nu ma mai enervez cu toti prostii…

 • Băăăi, am visat. Cred că acum două nopţi, nu-s sigură. Am visat că ai scris un articol nou. Şi mie nici nu-mi pasă în general ce/când scrii, cum evident le pasă altora Marian. Am ţinut să te informez.

 • mircea popescu nu e ala cu costum si fata de cioclu? daca nu e imi cer scuze. bine, imi cer si daca e, da’ nu stiu de ce.

 • am facut greseala sa-l urechez pe Mircea Popescu la el pe site. a zis ca ma duc la el ca sa-mi fac trafic misto. asa ca am venit si aici la darius ca sa-mi fac trafic misto.
  toader
  haide ma! cum e posibil? daca eu nu te-am banat, nu vad cum te-ar bana altcineva

 • cred ca pentru ca esti ironic pana spre sarcastic. in limbaj popular “cam muist”. da’ zis cu dragoste si apreciere, asa, stii cum zic.

 • Va cacati pe voi cu multa, gratioasa si indefinita gratie. Ba, (fara conul Darie El lider maximo) sunteti prosti? Vieata noastra-i, cum zic si Psalmii lui David ba pacatosilor si derbedelilor, numa’ frunza’n vant si iearba care se vestejeste, ciorditorilor. Noi numa’ una s-o stim si s-o pazim ca pe cele sfinte moaste: Desertaciunea desertaciunilor, totul e desertaciune! Si mai zice sfantul Augustin care ma rog, care cum s-ar zice, il cauta pe Dumnezeu si nu-s cum se face ca nu-l gasi… Deci, salutare prietenului Marian S., cel care chiar mi-a auzit vocea, si pe aceasta cale il salut si-i zic ca traseul a fost bun. Salutare jegului Comendator, salutare tuturor si tutulor fundamentalistilor, liber-schimbistilor, ecologistilor si echinoxistilor! Au, va intreb, boieri dumneavoastra, unde mergem?

 • Fiindca tot m-a pomenit amicul ugyved, dati-mi voie sa-i dau o laba de ajutor madamei care se ocupa cu turismul in Romanica, cu sau fara frunza.

  Am vorbit cu el la telefon, e adevarat, dar nu a avut timp de o bere cu mine.

  Printre altele i-am spus de un traseu de intoarcere din miticie spre vest, eventual spre Ungaria. Vi-l recomand si voua cu caldura: de la Ramnicu Valcea o luati spre Sibiu dar la vreo 30 km faceti stinga catre Brezoi, etc., apoi Voineasa. Dupa un popas la Voineasa (la pensiunea Passiflora, daca vreti, ca au fost valabili cu mine) mergeti tot spre vest pina la Petrosani. Iar de acolo, unde vreti voi. Peisajul este superb, drumul e cam un fel de Transfagarasan, din pacate asfaltul e uneori stricat (am fost de mai multe ori). Merge si in sens invers dar e şocul mai mare, partea grea e de la Voineasa la Petrosani.

  Na, drum bun si voie buna va urez.

 • Mircea Popescu e real? Sau e un proiect SF nereusit? Din ce domeniu nu ma pot hotari. Sper sa nu fie chimie.

 • gata, m-am prins, e diavolul blogurilor. nu doarme ca o ia jegul in jos sau, doamne feri, in sus, sau varsa cafeaua pe el dimineata daca gaseste nush ce indice sarit din rand. Mircea Popescu, cand ai iesit ultima data la soare?

 • @toader Dupa care un numar de cetaten de bine il iau si-l intorc pe toate partile. Rau sa fii bloger, da’ parca nici conditia comentatorului nu-mi inspira.

  PS. Ce salesman adevarat e Marian, si-n comentarii are publicitate platita. Marian 1 – Vuvusfera 0.

 • nu-ti inspira….? sau doreai sa zici ca nu te inspira? si pe bune, cum altcuiva i-a fost tarseala sa intrebe, te intreb eu: tu ai afro sau chelie?

 • Super oferta: 50 de milioane de forinti, apartament cu 2 camere in Budapest.

 • Altii nu pot face pisu daca sunt excitati, eu de exemplu, si daca merg la plaja si vad o multiume de bunatati, nu pot sa beaui bere, ca daca beau imi vine sa fac pisu si nu pot, e traumatizant sa stai pe plaja sa nu poti sa bei bere

Sociale