Darius Hero

Pot să-ți spun Klaus?

P

Klaus, nu ne interesează care-s procedurile. Nu ne pasă ce intră-n atribuțiile tale și care-s întortochelile scării ierarhice.

Noi am urlat și am alergat pentru tine și-n țară și în diasporă. Nu ne-am lăsat, pentru tine și pentru “România lucrului bine făcut”. Nu a fost uman ce ne-au făcut când te-am ales, cum ne-mpingeau ca pe niște animale, să nu putem să te susținem. Dar s-au temut de noi. Dar ne-am băgat pentru tine.

Și ești acolo.

De aia nu contează acum ce e “prezidențial”, fiindcă nici atunci nu a contat ce e omenește.

România lucrului prost făcut a omorât zeci dintre noi și schilodit sute.

Bagă-te pentru noi.

Susține-ne.

Fă-i să se teamă de tine cum s-au temut de noi.

Urlă și aleargă.

Fii acolo.

16 comentarii

 • iMI PARE FOARTE RAU DE ACEI TINERI CARE AU MURIT ARSI ! NU POT SA IMI SCOT DIN MINTE CE AM VAZUT DOAR PE INTERNET! NOAPTEA AM COSMAR, NU POT DORMI! ESTE JALE … NU SE POATE! ESTE PESTE INTELEPCIUNEA UNUI OM… NU VEZI ASA CEVA DECAT CITIND CARTI DE GROAZA. si hitler prima data ia gazat pe evrei, apoi ia ars. e cumplit! nu se poate spune in cuvinte aceasta tragedie! parca mai rau ca si in 89.

 • Trebuie sa faca curatenie;daca nu vrea sa il credem unul de al lor.Aici nu mergem cu jumatati de masura.

 • Dana, tu citesti ce ai scris? Ala era club, afacere privata si s-au dus acolo cei care au vrut. Nu ia dus Guvernul cu forta si nici nu a dat foc guvernul la club. Acum eu sunt mai dobitoaca si nu am atata cultura ca tine incat sa asociez o revolutie cu un incediu care a avut loc si in Londra, in Praga si alte capitale cu mult mai civilizate decat a noastra tara. Chiar nu imi explic de unde si pana unde un incendiu intr-un club e corelat cu Guvernul, dar traiti in Romania si asta va ocupa tot timpul. De aia nu inaintati si nu progresati. Ca sa nu vorbesc ca de corupti e plina lumea…sa nu uitam de Berlusconi si altii…Aaaa, cereti voi de la presedintele plimbareti ce vreti, ca el are alte treburi si nici o legatura cu Romania ????

 • Da,inca odata l-am ajut ajutat pe Klaus!de ce spun asta?l-am impins pe Ponta sa demisioneze,exact ce isi dorea “domnia sa”,pentru a putea sa-si consolideze “armata sa” de hoti!trebuie sa schimbam totul,in frunte cu Klaus, trebuie sa shimbam cu oameni cu frica de D-zeu,oameni obisnuiti,multumim domnului,avem foarte multi oameni destepti,oameni care si-au “tocit coatele” in adevaratul sens al cuvantului,nu au furat si plagiat!nu am rezolvat prea multe prin demisionare lui Ponta,este doar o mica picatura!In sfarsit avem curajul sa fim romani!avem nevoie de un viitor mai bun,macar pentru tinerii societatii,daca parintii nostri au indurat hotia si nesimtirea oamenilor ce ne-au condus,oameni care au facut averi pe spatele nostru,ne-au furat si “painea de la gura”Asta este “Romania lucrului bine facut” Multumesc!

 • daca nu respectam procedurile si atributiile presedintelui, inseamna ca nu respectam democratia si statul de drept. Si, pe termen lung, acestea sunt mai importante decat ce fac oamenii care ocupa functii si cei care ies in strada.
  Mai avem de invatat cu ce se mananca democratia

 • Cred ca s-a strecurat o eroare in postarea de mai sus!Poate trebuia spus “ROMANIA LUCRULUI NEFACUT”, sau poate “romania facebook-ului”.
  Un sfertodoct care dupa un an de zile inca isi citeste de pe hartie discursurile conduce Romania.
  Un prim ministru penal demisionar.
  Un penal sef al celui mai mare partid postdecembrist.
  33 de tineri morti din vina autoritatilor, si adevaratii vinovati inca nu sunt rastigniti in public!!!!!!!!!!!!!!!!
  Doar voi, generatia tanara, puteti schimba totul pentru voi si copiii vostri!
  Mult curaj, pantru ca aveti nevoie!

 • Singura solutie: Guvern de tehnocrati
  Nu Blaga, Boagiu, Oltenu , Videanu ,Gorghiu Toti au furat, la fel ca si PSDistii
  Basescu la PUSCARIE
  Sa nu profite de necazul actual, unul ca Predoiu

 • Cineva mai sus il indemna pe presedintele Iohannis sa incalce legile caci asa au facut si sustinatorii lui si l-au ales!Aceasta lipsa de respect pentru LEGE este mentalitatea care este principala vinovata in tragicele evenimente de vineri! Aministratorii,tineri care probabil ca aveau multi prieteni in sala,sunt pricipalii vinovati de catastrofa! Ei au declarat cu nonsalanta ca niciunul habar nu are de indatoririle unui Administrator de firma,nu le-au indeplinit si nu au avut macar bunul simt sa angajeze o persoana competenta care sa faca aceasta oblibgatie legala sielementara. De aici nerespectarea niciunei norme PSI,incepand de la numarul de oameni neconuscut pana la utilizarea unor materiale INFLMABILE ca suport pentru artificii si lipsa unui sistem de evacuare compatibil cu multimea din sala!Iar acesti tineri vor face ani grei de inchisoare ,cu imaginea carnagiului in memorie pentru ca au dispretuit legea si au fost lasati sa o faca de autoritati!Adevarul este ca ,incepand cu regulile de circulatie si continuand cu cele economice,foarte putini romani considera ca respectarea lor este o norma de civilizatie si de educatie,de aici si starea de haos care domneste in societate. Iar reactiile societatii numai in cauze de exceptionale nu va rezolva acesta problema de fond:dispretul fata de lege!

 • Oameni buni , Iohannis e un reprezentat si ca presedinte poate doar propune legi , el nu le poate executa , nu poate decide , nu poate sa faca ce isi doreste…legea e lege si el trebuie sa o respecte si pe langa asta mai are si o multitudine de indatoriri.Acesta este un mic adaos la comentariul lui Arthur care are perfecta dreptate.

 • Johannis nu a avut nici un merit fiind ales presedinte. Daca in locul lui era un bou, un bou era ales in locul lui Ponta. Asa ne-am procopsit cu alt bou

De Darius Groza

Sociale