Darius Hero

jeg.ro: turul țării – Vjjjt!

j

Update: Am plecat din GalaÈ›i și mă îndrept spre Tulcea. Vorbesc la singular pentru că Flo a rămas in spate, bețiv. Ne vom reuni pe traseu. Nu vă faceÈ›i griji, încă trăiesc căci m-am îndopat cu mici. Revin cu vești.

[varianta YouTube, pentru pretențioși]

[Călătoria pe Twitter.]

[Citește primu’ articol acilișea.]

[Citește al doilea articol dincoloșea.]

Am reparat în pizda mă-sii remorca, pentru a putea să ne cărăm din Brașov, unde simt c-aș fi copilărit a doua oarăm, că atâta am zăbovit. Cum bine știți sau știți rău, am petrecut zilele și nopțile sfârșitului de săptămână trecute la doamna mă-sa lu’ prietenă-sa încă necerută a lui Bogdan “BughiColceriu, intitulată generic tanti Lumi. Potențiala soacră, că despre dânsa vă spui. Stăpâna casei. Am mâncat și ne-am căcat alături de câinele ei, pe care era necesar să-l plimbăm ca pe-un prinț, cu regularitate, deoarece avea o personalitate puternică, pe lângă că puțea mai tare ca o vomă proaspăt regurgitată.

Am procurat, zic, și un cort nou, că ăla adus de Flo era puțintel atins de ciuma neagră și-mi era bugată alergia de la ceva ce-am mâncat, care mi-a decorat acum câteva zile trupul cu auroră boreală de bubițe înfometate, care se servesc direct din mine. Da’ mi-au trecut, fetelor, putem să sex.

Ne-a prins a doua zi de pedal- stat degeaba tot la Brașov, de-a apucat până și cuscrul mamei fetei, deci tatăl băiatului, să se înființeze în apartament.

Însă am reușit să ne sustragem la timp, înainte să intrăm în familie, fără să ne dăm seama.

Am luat-o întins spre Bacău, spre unde ne aștepta domnul care ne-a vândut remorca pe 5 milioane, de la s-a rupt, s-a-nțeles. Aia care a fost 5 mlioane. O știți? De s-a rupt. Remorca.

Am intrat în județul Covasna, tăt într-un “az a szep” pe buzele umezi, iar cât timp eu mă speteam reconciliant să găsesc un steag secuiesc, poliția ospitalieră maghiară ne oprea la o șezătoare circumspectă. Și că nici să nu-i filmăm, cică. Hăăă!

Că, hát, da’ ce facem, avem acte la controlă, suntem oameni umani, unie merem, draghe, dară, l-am stricat pe remorche sau care i-i baiu’, Istenem? Bine. Bine că tâmpitu’ nu știe încă română cât ar vrea, că îi lua la un gât de pălincă, gândindu-se că, la cât ne claxonează TIR-urile, o fi fiind ceva comitet oficial de primire.

Am mers, deci, noi, biniucă, așe, pe șoseauă, ne-am târât cătinel până pe la Oituz, în sus, cu ambiția mea personală de a-mpinge singur remorca tot urcușu’, fără intervenții, ceea ce l-a lăsar pe Flo într-o dulce fluiereală, la o țigară ca o agale.

Am recuperat tăind curbele în jos, testând pe propria integritate corporală noile axuri făcute la strung, pentru remorcă. Am înregistrat viteza maximă de 84 de km/h, da’ nu-mi mai pun încrederea în nimică, de când am văzut un 120 mai demult, la un moment dat, ceea ce nu pot procesa drept o realitate palpabilă. Poate mai bate-ntr-o parte kilometraju’. Am avut sfadă în regim zilnic, că Flo insistă să doarmă fie cu pădurarii poponari, între butuci, fie să vadă mistreții și alte bravări dintr-astea neofite, pe când eu am viziuni cu ghioambele forțate pe recoduri de distanță la lowridere. (apropo, care ne-ați întrebat pe stradă, dacă dați click pe cuvânt, vă duce la bițe)

Am făcut 93 de km pe zi, cel mai mult, dintr-una, c-o scurtă pauză de pateu și se mai putea, c-am plecat hăt la 12:00, cu tot cu ceva delulețe.

Când eram mic, Dacian mă obliga să mă uit la South Park, pe MTV și până și acuma mă doare capu’, când văd din întâmplare. Și ghiciți ce idee i-a venit lu’ Flo în cort, în afară să mă penetreze anal? Noroc că nu mergea netu’, să facă streaming la episoade cum tre’.

În noaptea petrecută la Oituz (și-s f’o tri-patru Oituze, în total, strategic amplasate, unul după celălalt, de la Oituz, până departe pe la Oituz) ne-au vizitat doi cai (hai, nu vă pierdeți în propoziție). Doi cai, probabil citind blogul, s-au înfățișat pe nesimțite peste cort, dar – zic – PESTE! Cu copitele încălțate. Când am deschis noi ospitalieri, să-ntrebăm cine-i, s-au ițit și cu meclele în interiorul locuinței, chitiți să nu mai iasă până dimineață.

Cât eu strângeam laptopurile plângând la sâni, Flo i-a momit afară din curtea căminului cuktural, presărând pită până-n stradă.

Am purces spre Comănești, ocolind de la Onești, ca să se dozeze Flo cu nițelaș alcool, la birtu’ Enigma, al matroanei Gabi, unde-am fost solicitați de Scuturici Alexandra (pe care n-o mai cheamă și Manuela), localizat în centru, deoarece localitatea nu e destul de largă cât să aibă periferii.

manuelinenigma

Manuela are cercei în formă de floricică Jeg, care au tăiați într-o petală o altă floricică Jeg, ca să se asorteze cu medalionul floricică Jeg; deoarece este nebună. Nu, nu puteți da zoom.

Ne-am bețivit formal cu întreg satul, pe care ei îl numesc drăgăstos oraș, iar reprezentații comunității de cocalari s-au dat cu țoaglele pe toate ulițele până în miez de noapte. Tre’ia sâ ne trimită un mail cu numele, l-am reținut doar pe Stress, că el stătea mai aproape.

Ne-am retras cu cei mai răsăriți să sorbim o bere nobilă la PET, lângă blogul unuia. Deși pe traseu ne invitaseră amabili niște țigani la ei în șatră, ca să nu care atâta distanță prada de la cadavre, totuși am înnoptat coloșea, pe curtea sa, iar dimineață ne-am întors în birt, unde-am fost tratați cu răcoritoare și mâncări variate și-am povestit cu un barman de unde-a fost cuțitat sportivu’ pe la-nceputu’ săptămânii. Ne-am dus și la locul faptei și arată așa ca un loc, cumva.

Tot Manuela ne-a făcut cu un microbuz, proprietate aproape personală a lui Mircea, care ne-a urcat pe-o pantă lină până la Bacău, cât noi resimțeam dulcea mahmureală.

Tipul ce ne-a dat (pe bani, liniștiți-vă) remorca e de acolo, da’ nu era acasă, însă ne-a aranjat sublim cu domnul pensionar Jean, care este o distracție perpetuă, îmbibată în vin. Are televizoare-n toate camerele, fiindcă nu locuiește cu soția, deși e căsătorit cu ea, “ca să nu se certe” și putem să ne uităm la oricare dintre ele sau la toate deodată.

jean

***

Biroul de Presă Jeg.ro comunică:

Dintr-o regretabilă eroare datorată vremii nefavorabile, la începutul acestei călătorii, nu s-a mai emis o mulțumire vitală, adresată Mariei Coman, pentru că există. Ne asumăm responsabilitatea pentru inexactitățile din buletinele de știri ale Antenei 3, generate de depresia pe care i-am fi provocat-o, precum și pentru bocetele, jelea și dorul ce-o mistuie pe dinlontru. Cu proxima ocazie, vom cocoța tot calabalâcul în primul tren și ne vom întoarce la Cluj, pentru a reîncepe expediția în condițiile propice, pornind de la gratitudinea ce i se cuvenea Doamnei mai sus menționate.

În sensul că nu. Bun!

***

Am țâșnit spre Focșani, cu viteza medie de 1 km/h pe-un deluleț ce se-anunță la ieșire. Încercăm să ajungem p-acolo, la o donșoară, Simona ș-o prietenă de-ale ei, obsedată de Jeg (cum se și cere). Montăm apartamentul mobil pesemne-n ceva șanț, iar la dimineaț’ ne-ndreptăm spre Galați, să ne vedem cu Valentin Comănescu și Lucian Nu-știm-cum. Ultimul dintre ei ne-nsoțește biciclic la Tulcea, iar primul ne-a promis popas cu mici și bere, în întâmpinare, deci să se consemneze.

Pe la Galați cică ne-așteaptă și Adrian Rozenberg (prin singtagma “aș vrea să-ți filmez fața, că dosul ți l-am văzut pe blog”), să ne bage sub nas microfonu’ de la postul TV la care-o mai fi lucrând acuma, că mi-i frică să nu fac o gafă, dacă le-o fi venit mintea la cap și l-or dat afară de la Pro. Și n-am renunțat, fă, la nici o remorcă. Ar fi prea lejer. E în cârcă.

***

dariussiflo

***

55 comentarii

 • Vad filmu’ acasa ca de pe Noika mea nu mere. Da’ ai promis o poza cu Cipi…. Asta fiind catelu’ nostru de la bar.

 • asa de mare a fost sfada cu Flo ca ati luat-o in directii diferite?:) sau ce se vede pe harta mai sus expusa?

 • pfoaaai, putem atesta documentar primul interesat de “fauna carnivoră”(coana udrea), în persoana turistului flo 😛

 • @d-na mirmen…
  Si-n felu asta lenutza udrea o sa probeze rezultatele marii campanii publicitare ” the land of choice”…si sa le dea peste nas baietilor de la JN ( si prietenului tau Ciutacu magare…) ca n-a cheltuit banii de pomana…
  Iaca vin turistii straini…

 • Daca tot treci pe la Gl, nu dai o fuga pana la Braila, la casa mea parinteasca? Mi-a dat mama telefon ca vrea sa-mi trimita niste somotei da’ daca ai tu drum pe acolo, sa iti dea tie si cand ajungi in Oradia ne vom socoti noi!

 • Descopăr cu stupoare că mai vieţuieşte o duduie care posedă cercei Jeg.
  Spală Pamfilul!

 • Stati, fã! In ordine, ca n-avem diacritice.

  Am spart azi 108 km pana la Focsani, ne-a preluat Simona si ne betivim cu tatal sau, cum e si normal.

  Ovi – e un ax complex.

  Manuela – adaugim, am uitat, stai ca nu-i semnal.

  Cami – dragam, acela a fost ca un ocol, ne-am intors pre el; dar da, este sfada.

  Ceilalti pana la mirmen, inclusiv: mbine.

  Andrada – acuma suim pe YouTube.

  Pamfil e bine, a plecat de la pizde, nu era nasu’ lor de el.

  Ceilalti vorbeau intre ei sau singuri. Va-mpartiti voi. Da’ va iubim deopotriva. Magoa, Ghere, aialalta ce nu mai dau scroll sa vad cum si-a zis… stiti.

 • Uitai sa zic: cand o sa ai timp sa-mi faci (ca)cadou si alte poze in care-s io stramba, da mandra ca am floricica Jeg in ureche si la gat:D

 • ar putea sa isi faca un tatuaj cu domnul acela care il insoteste. cel cu palaria neagra. nu m-ar surprinde dupa ce l-a pus pe pamfil.

 • sal!!zi-i lu’ Flo sa o lase mai moale cu vinul daca vrea sa ajunga acasa la mamik lui!!:)) a baut vin k o vita!!!!!!!! =)))
  oricum, sunteti niste tipi sooper si va asteptam si la anul tot asa…poate cu mai multe sortimente de vin!!!! bafta 😉

 • Apropo: la Boocooresti tot la anool o s-ajungeti? Lenesilor! Adica tu, ca pe celalaltul nu-l cunoastem. Asa de bine.

 • Criastiane, ia pune tu mîna şi scrie frumos şi corect. Da? Salutări unchiului şi mătuşii, deoarece vinul este sub posesia lor.

  Lecsă – vrea doar în mare.

  Moniche – suntem la curul Moldovei, la nişte beţivani profesionişti. Îmi voi petrece ziua la Galaţi, nu e divin?… Apoi, cum ţi-am mai explicat, Tulcea, Deltă, litoraaal… Bukkake. Nu pleci nicări.

 • So, the first comment. Riding now with darius for 2 weeks. Could be worse. But now, serious, it`s darius birthday today, and, since he believes more in the internet than in oral communication, i wish “you” all the best!!! Stay tuned and never let the fear gets you down! Reach the goals, you set for yourself and never forget, it`s not you alone, who fights for a better world. And, as Vali is sitting right to me, he wishes you all the best for your birthday toooooo! I would have said all this right in your face, but you are sleeping right behind me (and we are drunk as hell), so, maybe i will tell you all this tomorrow…
  Happy birthday, my friend!!!

 • Ţi-ai ales perfect momentul de plecat la drum amice. Ai amânat-o toată primăvara probabil din motive de temperatură şi umiditate, că vorba aia, primăvara nu-i ca vara, şi, cred eu, ţi-ai luat şi-un pic de ţeapă căci unde nu-i caniculă îs vijelii. Şi-apoi taman când mi-am luat şi eu concediu tu te decizi să mă vizitezi, oarecum cred că ai premeditat-o, ai aflat tu cumva că nu-s şi acum te poţi trage liniştit pe cur, că tu ai venit, dacă n-am fost, problema mea… Da nu că să anunţi sau ceva… Oricum bani nu mai pupai, dacăcumva era şi ăsta unul din scoapele vizitei, sau poate dădeai tu? 😀

 • felicitari so far si mersi lui Flo de informatie, La multi ani si s a terminati cu bine ce ati inceput atat de palpitant. aseara am trait un chef bestial si acum ma bucur a doua oara ca am facut-o lata chiar de ziua ta si chiar cu muuuult vin. La multi ani hombre! bye the way, sper ca te-ai trezit!

 • Zice Flo, bine intentionat. Si totusi… Riding now with darius for 2 weeks. Could be worse. Nu mergea si Could be Horse?

 • Heei, ce bine v-ar fi daca ati avea de mers doar la vale! Ati merge mai repede ca pe autostrada Transilvania! 🙂
  PS asta pe care dati click nu e blogul meu 😉

 • bai, intai traditionalul “sa traiesti mult” de ziua ta de ieri. care o fost. indoit: v-atz certat au altceva? trei: esti bine in afara de trait?

 • cine ie nenea bogdan colceriu? nu cumva un kido care s-a crescut in G8 dan manastur mehedintz si care ierea usa-n usa cu americana scarii, anca sau cam asa ceva? ca mi s-a parut ca-i recunosc oarecumva mecla-n film

 • 1
 • 2

Sociale