Darius Hero

De exemplu, eu.

D

Îmi pun încrederea în toată lumea. Dintr-o rațiune cât se poate de simplistă: nu mi se pot aduce prejudicii de nici un fel, atât timp cât absolut oricine știe totul despre mine. Singurele situații când aș putea, în teorie, să am de pierdut sunt când altcineva, diferit de mine însumi, nu este de acord cu ceva propriu mie, cum ar fi, să zicem, că-mi place să-mi miros mâna după ce mă scarpin în fund. Sau că, de fapt, eu mă beșisem, nu profa aia grasă. Sau că mă piș în vană la duș, ba chiar în chiuvetă (n.j.: la budă!), când mi-e extrem de lene (și Cătălin!). Astea-s doar câteva din multiplele situații ce-ar putea deranja pe alții sau pe mine – că le-ar ști alții. Pe de altă parte, mie-mi convine extrem de mult să fiu eu, în mare proporție deoarece mi-ar fi extrem de dificil să fiu altcineva. Pe cale de consecință, puțin îmi pasă.

Deci sunt deschis și onest. Asta este și o modalitate foarte bună de analiză a apropiaților. Fiind astfel, toată lumea îmi este mie aproape, cel puțin din punctul meu de vedere, avantajos și oportunist (prilej cu care mă și servesc din bunurile lor).

Dar nu mereu e cel mai potrivit să ai alături anumiți indivizi sau fufe, deci abia aștept să-mi trădeze vreunul sau vreuna încrederea mea gratuită, ca țac! să mă descotorosesc de el sau ea (și implicit să nu-i mai datorez nimica).

Totuși, există perspective îmbucurătoare. Să mă explic. În acest moment arăt într-un fel. Am tot chestionat și inspectat printre opiniile unor persoane relevante (sau de care mă doare-n cur, dar erau la îndemână), iar acum am luat decizia să fac o concesie aspectuală.

Pentru această ocazie, am făcut special o poză mai deosebită, care – da, aveți dreptate – mă favorizează.

DariusCeauWarpOptiuni

(Pe care cred c-o voi folosi și pe Hi5, cu scopul definit de a anihila cererile de amiciție. Am pregătită și o variantă mai prietenoasă, cu “dezbracă-te, că nu-ți fac nimic”.)

În imaginea de mai sus se văd 3 importante detalii, care fac obiectul votării, alegerea DOAR A UNEIA fiind la latitudinea dumneavoastră. Eu executând fără crâcnire. Sunt dispus, după multe parlamentări, să accept o variantă unică și singulară…

***

{democracy:2}

***

De slăbit nu. Nu încă. Am o pereche de pantaloni cu două numere prea largi. Și, măcar până mi se uzează, nu-mi permit kilograme-n minus. Nu e o plăcere, fiți liniștiți. Tre’ să-i țin pe mine cu cureaua Mădălinei lu’ Sid (Mădălina, nu cureaua, care-i a ei, cum spuneam).

Până la rezultate, există și un poll cu răspuns deschis.

Care dintre următoarele situații este reală?
a. Am un cititor care lucra în Polonia și care și-a prostit șeful că Jeg este un site de analiză financiară.

34 comentarii

 • manipulator mic ce esti…

  Am un prieten care s-a pensat intre sprancene, si l-a intinerit cu 5 ani. Bine, se adauga acolo si trecerea de la plete la freza “depes” pierdut frumos cu calota etc etc etc… in consecinta am votat sa te pensezi intre cozoroc…

 • de ce ar avea nevoie să arate cu cinci ani mai tînăr …ăla mic…un puşti din cluj…puştiulică muciosul :P…

 • @mirmen: am uitat sa adaug in primul comment ca pe langa faptul ca arata cu 5 ani mai tanar, prietenul meu a generat si un zambet genial pe buzele tuturor… 😀

  Si acuma, nu ca am vrea sa radem de pustiulica mucosul, dar ar fi interesant… oricum, eu nu il vreau acasa, deci nu ma ajuta cu nimic 😉

 • @.marius,sa-l vrei acasă /:)sper că nu ţi-a luat ochiii cureaua madălinei lu’ sid 😛

 • Oana: Da’ să slăbesc nici nu e între ocţiuni, deci poţi să nu voteji, da’ la una dintre ălealalte musai. Că de slăbit mă îndeletnicesc singur, fără opunere.

  .marius: Fii pe pace, alegerea cu pensatul cozorocului e pusă anume spre deliciul audienţei, sunt convins că aceva la ieşi, ne vom hlizi cu toţii, va fi foarte hilar, ha-ha-ha, ia la prostu’ de Darius. Da’ să vedem oricum ce vrea grosul, să zic aşa.

  Castavete: Da, ai dreptate, compoziţia respectivă este una bună pentru acompaniamentul Jegului de faţă. 😀

 • Bă! Andreea Bocelli ce eşti! Nu eşti normal! :))
  Am votat pentru pensat, da’ aş vrea să te văd tuns, pensat, bărbierit şi ras în cap, toate-n acelaşi timp. Ar fi isteric de-a dreptul. Imaginaţi-vă, cred că ne-am împrăştia cu toţii de râs. Ai putea să faci asta pentru toţi cei care te citesc, ce te-ar costa? :))

 • ..macar scoti farfuriile din chiuveta inainte de a te pisa ? asa, ca un adevarat gentleman care te gasesti si te afli 😀

 • Deci, ca sa afle si poporul JEGos: (apropos, jegos inseamna JEG Operating System, ca sa stiti si voi)

  Deci.

  Baietii paroshi e futaciosi. Asa se zice. Mai ales ca e super haioshenie sa sgârii usor cu barba (JEG poate si cu sprancenele, ca el e si mai si) pielea care impresoara buricul unei femei! Da’ numa daca femeia e legata de pat, ca daca nu e da cu genunchii ca o măgară. De parcă nu i-ar plăcea.

 • io am votat barbiereala, da’ daca ma uit mai bine… creca am facut o mare greseala! cum draq e posibil ca intre sprancene sa se produca atata par? :O poti sa-mi anulezi votul si sa mai clickez o data? de data asta pe sprancene?
  PS. io te-am vazut in pizza king, candva, si erai tare mumos aranjat! cu noul look nu ti-e teama ca inlaturi gagicile?

 • Io-s mereu frumos, doar evit algomerările sentimentale. 🙂

  Poţi să mergi dracu’ la sala de net şi să votezi altceva. Ei comedie! Ce-i aici, la două mâini, ca-n Parlament? 😀

  (fac demersuri să fiu iar admirabil, vezi şi tu; oricum, încă mă doreşti tainic; în plus, nu e un nou look, mi-e prea lene de aşa ceva)

 • Deci despre JEG s-a mai zis ca ii lipseste o doaga. As forta un pic aceasta hiperbola metaforica epiteliala spunand ca lui JEG ii lipseste chiar un dog, dog german, prins bine de gâţii domniei sale. Dar aceste aspecte se poate rezolva.

  PS: atata numa ca trebe verificat bine la dentitie, sa nu se ascunza bloggeru’ printre carii. Dogul trebe verificat. Luv u too, man! >:D<

 • Groparu’ e prima persoană de pe Pământ lu’ care i-o apărut codu’ de hug-emoticon fără să-i recunoască braţele ca html. Este un moment istoric.

 • pensat votat. la lumina berii nu am reusit sa observ acea pilozitate ingrozitoare de deaupra nasului tau. sau nu aveam ochelarii pe ochi oare? sau mi-era frig. nebarbrierit is ok. nu am inteles, de fapt, niciodata, de ce se barbieresc barbatii. si de ce nu se epileaza femeile pe fatza. uneori observi cupluri unde ea are mai mult par pe fatza decit el, ca doar el e barbierit. in cazul tau, acum, ai putea chiar sa iti iei o gagicutza cu mustacioara si nu s-ar observa. sau cu firicele de par in barba. sau perciuni. iax

De Darius Groza

Sociale