Darius Hero

Bambinele

B

Este o intenție mai veche de-a mea să sacrific cu forța un articol exclusiv pe altarul celor ce mi-au fost bambine, de-a lungul nefericitei treceri a timpului pe care și l-au petrecut cu mine. Voiam în acest mod prețios să-i dedic fiecăreia propria liturghie, veche raportându-ne la când eram una și nouă în funcție de cum o privesc retrospectiv, ambele compuse din evanghelii după mine însumi.

Însă am păstrat această inițiativă pentru momentele de slabă inspirație care mă vor fi încercând. Precum se-ntâmplă deja cam de prin 2010 așa, haidem să recurgem și la asta.

Dacă sunteți mușterii bătrâni și-ați descoperit Jegele de pe dial-up, probabil veți fi cunoscând faptul că s-a născut din dramoleta de puternică încărcătură pornită în sânul relației mele cu Lia Pușcaș, zălăoancă de pân zona Dumbrăvii, care s-a cărat la acea vreme la Cluj și s-a combinat cu altul mai bun, cu care încă îi și la a căror iminentă nuntă sper să mă și prezint, invitat sau nu neapărat. Să se rețină că atunci a-nmugurit suferința, care-a debordat în istorisirile de acum, care vă îmbucură vouă tristețea.

Puțini însă, inclusiv fericitul cuplu, anticipau spirala infinită de deznădejdi pe care urma să le adun, despre care v-am mai și relatat succint. Toate aceste lacrime rostogolite pe obrazul meu s-au împletit cu surprinzătoare armonie într-un perpetuu roman pe care-l lecturați voi zi de zi de zi, chit că eu îl scriu mai mult lună de lună de lună.

Totuși, am observat că am omis să mă mai concentrez anume pe donșoricile în sine și să le adaug la rubrica definitorie Eu, unde le e locul. Câtorva mai spălate dintre ele.

Acolo se regăsesc deja Cătălina “Păstaie” Călin și Paula Alexa, care ambele s-au cerut prin glas propriu individual și multiple terțe intervenții să fie date jos din corcodușul online, cu puțini sorți de izbândă. Dar restul nu. Sigur, și pe celălalte le-am amintit sporadic, când făceau gesturi necugetate (cum ar fi că se pupau cu mine), dar n-au rămas la condică, caligrafic, cu amintirea veșnică a zăbovirii lor sentimentale, ca să nu-i zic neapărat stagnare emoțională sau vid spiritual.

Să le luăm, așadar, în ordine cronologică.

Lia Pușcaș (pe care am uitat-o înainte cestorlalte două, poate fiindcă mă-nșelase cu unu’) este o tânără fizio-terapeută ce-și petrece serile spartă prin discoteca Boiler și ne place de soră-sa mijlocie, Raluca, deoarece este mai frumoasă.

Lia fiind mezina familiei, ne place și de soră-sa mai mare, Gabriela, dacă nu ne-ar bate cu bocancul peste gură bikerii cu personalitățile încă neconturate care mor pe capete dându-și drumul de pe muntele Meseș către cartierul Brădet, ca să-și demonstreze masculinitatea.

Cel mai mult din familia ei ne place oricum de mă-sa, tanti Luța, de profesie să-i facă lui Darius de mâncare ori de câte ori vizitează Zalău în istericalele cetățenilor. Însă, într-un paradox fericit, ea la rândul ei este căsătorită chiar cu tatăl împreună cu care le-a și făcut pe cele trei ieduțe, astfel încât odată ce s-a încercat cu una, pe cale de consecință, s-a eșuat cu întreaga familie.

În perioadele de cruntă mahmureală, în restrânsul interval de timp în care se-ntoarce din Boiler acasă, ca să vomite în buda proprie și să se prezinte a doua zi la datorie reîmprospătată ca un ghiocel, Lia are ca ocupație să primească sarmale și alți troscoțăi alimentari de la părinți și să le îndese în Vlad Molnar, tipul de caracter care mi-a suflat-o și pe care-l felicit cavalerește pe această cale.

Cam atât despre ea, perioada de recuperare a fost cam de un an de zile, până am putut-o iubi pe Păstaie și să-ncep să fiu respins de ea. Pe ea o știți, după ea a urmat Paula, la fel de binecunoscută, mai ales de emoticoncerturi și de care m-am despărțit ca să mă întorc la Păstaie, cu scopul de a-mi spune și mai clar că nu mă vrea.

În acest sens, m-am decis să schimb naționalitatea, recurgând la vulnerabilitatea unguroaicei Jozsa Jutka, în mare parte pentru că oricum nu prea înțelegea ce vorbesc cu ea și îi era mai simplu să creadă pe cuvânt orice tâmpenie, decât să facă efortul să o traducă.

Bucuria cu ea fost dublă. Odată că am descoprit cât îs de sălbatice sexual maghiarele și am folosit această informație și în alegeri ulterioare și, în al doilea rând, fiindcă mă ura din rărunchi întreaga ei familie până la grade și alianțe îndepărtate și-n general toți prietenii recitând manifeste de automonie, o situație cum nu puteam cere mai tensionată, din care mă hrăneam fanatic cu orice ocazie și a cărui victimă rămânea tot biata Juțu.

Contribuția mea a fost s-o aduc de la stadiul de elevă din clasa a XII-a B, corpul de unguri, la un excelent orator român și viitoare arhitectă, care știe lega două cuvinte în limba țării în care se află.

După care m-am și despărțit de ea, imediat ce Păstaie dădea vagi semne că s-ar simți singură și are nevoie de cineva cu care să șteargă pe jos, până sclipește ceva-ntr-altă direcție.

Splendid! Odată ce mi-a intrat bine în cap că Păstaie e o curvă nemernică pe interes, a urmat o perioadă de confuzie gravă, în care i-am futut cât mai tare și combinat cât mai multe dintre prietene, în afară de Sorana, desigur, ferească sfântu’.

Neșansa (ei) mi-a adus-o-n cale pe Silvia “Sia” Lungu, pe care toți ați apreciat-o la vremea ei, fiindcă se băga ca musca-n pizda vacii și avea țâțe, pentru prima dată în haremul meu. Pentru că atât de superficiali sunteți. Vă este străin faptul că dădea cu lucruri după mine prin casă, incluzând cu Pamfil, ca o nevastă psihopată.

Ați omis și detaliul că, după ce ne-am despărțit (în sensul că ea dând cu agrafele de prin cap după mine, fiindcă am avut inspirația să o anunț pe tren, unde n-avea nimica altceva la îndemână), s-a mutat în Israel admirabil de repede, rămânând și gravidă într-un termen îngrijorător de apropiat cu încetarea noastră ca cuplu.

S-a înfăptuit în sfârșit și regăsirea magyarasagului și fiica sa Timea Mátyás. Mna, aicia timpul s-a oprit în loc, așa, vreo șapte luni.

Nimănui, în întregile mele cruciade relaționale, nu i-am repugnat într-asemenea hal cât Timeii. Doar datorită a ceea ce numesc un miracol sexual aproape dat jos de pă cruce și limbii mele dibace a rezistat unguroaica într-o relație cu mine, pe care o subevalua și submina cu orice pretext și oportunitate.

La fel de absurd, nicăirea altundeva nu s-a făcut atâta risipă de energie și finanțe pentru a mulțumi în definitiv o singură pipiță. Cât return of investment putea fi scos de-acolo, rațional gândind? Nesemnificativ.

Nici o concesie nu s-a făcut de la a antama toate resursele, de la demnitate la umileli necontenite. Până când s-a luat decizia de onoare de a se despărți într-un final de ea, nu înainte de a-i rezolva de lucru, de durmit și purtat prin țările calde, să vadă cum arată papucii moderni, unde mi-a și rupt de altfel prepuțul, la cea mai mică intenție de-a o atinge, pățanii despre care ați putut lectura mai în detaliu mai demult.

S-a rămas în relații bune, că nu știi când mai are nevoie de mine. Și s-a trecut la pălărista Ada Marcu, dintre cele mai îndrăgite de Gimel, un cititor care vrea să-mi fută cu perseverență toate prietenele, anticipând parcă vremea când fiica sa de 2 ani (cred) se va pârgăli, cam fix pe când nu mai am io trecere la aproape minorele din prezent.

Ada Marcu este hipsteriță profesionistă și, dacă nu ar fi descoperit ochelarii de soare cu rame colorate, ar fi fost pasionată de ceva productiv. Însă a ajuns să se perfecționeze a-și face poze singură în care arată “ca din întâmplare” și a pune filtre lomo pe deasupra. Este colegă mai mică la arhitectură cu fosta Jutka, deși susține că le-ar putea bate pe toate fostele mele iubite, în formație, dacă-i necesar, dar nu e cazul, fiindcă chiar nu are nimica cu ele, mai ales cu Timea.

A bătut recordul la despărțiri de mine, atât la categoria cu, cât și la fără motiv. Acest obicei a fost însă stârpit, mai ales că se petrecea deja de-un an bun, urmând o serie lungă de despărțire a mea de ea și regretat aproape între fiecare două shot-uri de JÄger.

Dar cum băutura digestivă clătește o întreagă paletă de noi posibilități, uitându-mă-n stânga-n dreapta, s-au mai găsit unele, altele.

Pe Olga Podar și Alexandra Sîntămărian le vom discuta împreună, fiindcă atât au durat fiecare separat. Ele sunt din Turda și Zalău, iar una este maseuză și cealaltă are mașină, alegeți-vă care, că erau la fel de benefice ambele. Le plăcea viața, dar nu cu mine, însă de complezență și deoarece nu era altceva la televizor, se mulțumeau cu sexul meu oral, despre care probabil ați citit de prin presa de specialitate.

Tot ăstea de pe urmă par să și fie cam singurele de caracter.

Am mai adăugat pe una-alta la rubrica Eu.

74 comentarii

 • Ce vrei sa intelegem – ca esti amantul pasional, mereu in cautarea iubirii absolute, mereu cu sufletul ranit de cate-un stiletto (sau converse) pe care viata nedreapta ti l-a scos in cale anume parca pentru a-ti oprima spiritul neintinat.
  Ce intelegem de fapt – ca esti un baietel frustrat, care s-a agatat de fiecare pizduta ca de-o icoana cu picioare lungi, scuipand-o ulterior pentru ca n-a fost in stare sa o satisfaca indeajuns.
  Ce-i de facut – lasat bambinele, trecut la femei. Desigur, in cazul in care te poti considera barbat.

 • Nu pune atâta la sufleţel, mai ales pentru viaţa altuia. Că face rău la metabolism ş-apoi nu mai ştii de ce verşi toate şi eşti nervos când te trezeşti.

  Eu?… N-am pretenţii.

 • Am plîns, nu alta…

  Bă, vine o vreme în care băieţii se adună la o bere şi discută despre femeile din viaţa lor. Dar nu acum, căpiatule!!! Mai ai viaţă de vieţuit, mai ai femei de futut.

  Şi lasă-le dracu` în plata lor pe foste. Nu e deloc corect ce ai făcut aici.
  (Adecă puteai să scoţi şi tu o carte, zic. Să iei un ban cinstit, nu să citim noi aici pe gratis).

  PS: mai vrem poze. Şi ca să nu mi-o ia Bibli înainte: vrem şi filme.
  De acţiune, mă. N-ai?

 • bre. scrii prea mişto pentru asemenea subiect. talent cu carul, caracter deloc. cu părere de rău (din partea mea, că pe tine nu te ştiu), e ultima dată când mai vin pe-aici. mult succes.

 • De varsat, dar fluturi si cucubee, de trezit, satsfacuta si implinita. 😉 Iti multumesc ca te preocupi pentru mine.
  ‘Ai nu te supara ca te-am facut baietel. Nu pune mainile-n san, nu scoate botic, nu tremura buza de jos. Te rog eu mult, Darius… Ca te rade lumea.

 • Ştii că pot să le caut pe toate pe facebook şi să încerc să le agăţ, zicînd că am pus un pariu cu tine sau ceva aşa, nu? 😀

 • Și cam atâta de bine va și funcționa.

  Totuși, pentru acest minim efort al tău spre lamentabilul eșec am și omis linkurile. Să te motivez.

 • ca sa reduc riscul la minim (oricum mie mi se pare minim si acum, cu fața aia de o duci dupa tine) o sa folosesc in educatia copilei “jeg”, in loc de clasicul “cah”. adica, tati e beat si a borat pe usa de la baie, neobservand ca e inchisa? nu atinge, e jeg. intelegi sistemul. nu voi avea nicio problema in a i te prezenta, “domnul jeg”. care impreuna cu fata antementionata…

 • Mă ffff… pe minimul tău. Despre jeg e vorba. E o idee bună – păcat că n-ai făcut jegul cînd era fi-miu` mic. A trebuit să-l învăţ să înjure arătîndu-i poza unei rude.

 • si care am incercat eu sa-ti fut vreo d-asta? cu o singura pizda te-am vazut, din greseala, prin cismigiu, care tot din greseala sper ca era toata combinatia in care te aflai, adica nu era mare material de futut. altfel, pe palarista cred ca as omeni-o cu niscaiva penis, da’ mai mult de amuzament decat de buleala in sine. minimum.

 • mna, tot n-am inteles- acu esti singur sau tot incurcat?

 • pe care vreo? poate la tine la stana.argou, ba, taran barat. deci niciuna, ca una am vazut si era semi-denefutut. nu ca care nu vroia era urata, ca niciuna nu vroia, ca n-au avut ocazia. altfel, cand s-o prinde palarista ca sunt dispus s-o urc pe cateva culmi, ii dai tu numarul meu, da? merci. ada, daftobuleaua.

 • Măi, ce chestie, mai există mircea popescu??? Mai scrie?
  Draghe, te rog io, cînd mai accepţi trackback de la ăsta să pui avertismente pentru minori. Şi să-i spuneţi voi că nici măcar în gură nu-i mai dau, că nu mai port batistă.
  (Vorba unui nene celebru).

 • Privind eu la poze, pentru că textul e mult prea deprimant, am văzut în ultima poză o bicicletă… Nu e multă, doar un pic de rugină cu cauciuc.

  Mă întrebam, ce o mai fi cu bicla aia faină pornită în jurul lumii?

 • Cred că sunt singurul român care nu are cont pe facebook şi nu vede, în urma unor consecinţe logice de nedescris, conţinutul fotografic al acestui mijloc de socializare.

 • draga darius, desi sunt si eu tot fata, se pare ca impartasim aceeasi parere despre preaslavita bambina universala, in diferite forme, culori si arome. desi eu ma pot lauda numai cu “bambini”, drama e aceeasi cu diferite nuante si umbre. :))) si daca nu trebuia sa schimb tara din scopuri pur educative si de sictir fata de acest loc, zau daca nu dadeam o fuga pana la cluj sa bem un (vorba vine “un”) jager intre doua meditatii tarzii si alcoolizate despre hiperactivitatea vietii noastre amoroase si “succesurile” care au venit odata cu ea. poate te inspiram… wahh.. ce-am mai scris. bafta!

 • Cred ca tocmai ti-ai redus sansele spre zero sa mai futi ceva de-acum inainte…
  Nu de alta, dar ma indoiesc ca ai mai gasi domnisoare/doamne care sa te futa, riscand sa apara la un moment dat in descrieri de genul asta, spre deliciul publicului tau… vast :)… Sau poate ti-ai crescut sansele la exbitioniste :))

 • asa o sa mori original, bibliotecare.

  in alta ordine de idei, cand ma uit la jimo si darius imi imaginez cavalerii mesei rotunde, varianta sado-soft porn.

  voiam sa zic si io ca-Cougar, da’…

 • hai ca m-am uitat si la poze. treaba e asa: lia e exact ce trebuie la betie, timeEa e no no, din palarista nu se intelege nimic, ramane favorita mea totusi, iar alea doua, ultimele, merg clar. mai ales a doua. te intreb aici sau in “particular”?

 • O meserie naveti huo, numai la gagice cu pisde va ganditi. Prost cine citeste si m-ai prost ala care a scris comentul asta, ca virgula nu da-u nume. Cine estem geretus care am datul un vestea devastatoarea la maistorele Darie? Geretus avem pizda de domnisoara/doamna de cauciucul la buzunarele? Noi bozgorele patriotele credem ca geretus facem barely legal cu piszda de cauciucul la buzunarele. Sau geretus estem un domnisoara/ doamna exbitionistul care f uteam pe domnul dabija cu barely grija? Alta domnisoara betiva catifelata cu velvet care am schimbat tara din sictirele educativele facem kaka maka pe dansa cu vrajeala de 0,5 ronul. Huo andicapatilor ca omul a scris din sufletel curat si voi cu ptiu ca mii si rusini, bleah. Venceremos!

 • Un barbat adevarat doesn’t kiss and tell.
  (vazut ce finut am formulat-o?)

 • 1
 • 2

Sociale