Ştii cum zic?..

sari la comentarii

Există puţine câteva criterii stricte şi unice după care eu îmi ghidez trăirile într-un mod echilibrat. Pe mine mă liniştesc o mână de aspecte care-mi definesc sistemul de valori, iar ele nu se amestecă printre plăcerile şi mulţumirile toante şi ridicole ale societăţii.

Iată mai jos esenţa vieţii, care mă face pe mine fericit, bine?

Eu vreau un vas de toaletă în care să se tragă sănătos apa. Să se risipească vreo 60 de litri la fiecare scaun, în exces. Oricum reintră ea în natură. Şi cu jet dintr-ăla de reactor, care spală pereţii buzii şi erodează smalţul şi instalaţie dintr-aia care ajunge până în centrul Pământului, transformându-se în magmă. Şi să vâjâie aşa, a turbină, vreo patru minute, încontinuu, în timp ce rezervorul se reumple dintr-alt rezervor, secundar, sub presiune.

Deci nu closet din ăla ramolit, în care se prelinge apa-n el şi nu e mare diferenţă că s-a tras sau aşa picură de obicei şi la care oricum e făcut fluxul recursiv şi mai mult se amestecă în sine, decât pleacă.

Ci din ăla, să trebuiască ţevi duble, dacă există aşa ceva. Din ălea, care dacă se strică, nu sunt făcute ca să poată fi înlocuite, fiindcă nu se strică.

Asta-i bine. Aşa vreau să fie.

Apoi vreau scurgere la vană (pentru bucureşteni, e cadă) care are vârtej. Periculos. Semnalat public, de către administraţia locală. Care te trage în străfund, dacă nu eşti atent. Să fie o legendă marinărească, scurgerea mea.

Deci nu dintr-aia cu ochiuri bulbucite, în care să se adune flocii şi părul lui Dacian picaţi de pe el şi-ncâlciţi, să-mi stea apa până în genunchi, cu gojonelele plutinde. Să aibă un fel de suflu-invers scurgerea, formidabil, care nu îşi găseşte explicaţia ştiinţifică. Să se fi pierdut sonde de cercetare teleghidate în scurgerea mea, care nu au mai trimis semnal înapoi pe Terra. Să fie o gaură mai mult decât neagră.

Apoi o chiuvetă adâncă, un hău. În care să spăl una câte una farfurii, singulare şi separate, fix în abis la capăt, acolo jos. Cu un furtun de pompieri şi tot să nu dea pe afară, ca să băltească marginile; pe care nu le are.

Şi o perdea la duş din pelerina lui Superman confecţionată. Care iese direct din cărămidă şi intră direct în cărămidă.

Iar podeaua fiecărei camere care are acces la apă în orice stare de agregare să fie în formă conică inversată, abruptă. Fără nimic aderent.

***

Eu am certitudinea că frizerului meu nu îi place da’ deloc cum sunt tuns – o situaţie oarecum confuză mie, în condiţiile în care el este cel care mă tunde.

Aproape constant, mă duc să-mi aranjez frizura mea selectă la un acelaşi domn care are prăvălia cosmetică într-un gang de pe lângă Sora. Spre interiorul acestui gang arată clar o firmă din tablă, cu majuscule din autocolant: FRIZERIE/CALCULATOARE – >

Când intri în incintă, există un cuier cu publicaţii de citit pe etajera lui, cum ar fi nişte ziare, depănând poveşti cu copii căzuţi de la etaj şi purtaţi spre supravieţuire de aripi de înger (citat exact) sau diverşi fluturaşi alb-negru cu reduceri la încălţăminte din piele, aduşi de pe stradă şi altă literatură din asta contemporană.

Sub cuier, nişte scaune cândva ergonomice, probabil noi – când s-a deschis sala de net din care au fost mileniul ulterior moştenite. Mai încolo, drept în faţă, şade (tot pe un scaun egonomic, dar care se şi lasă jos cu manetă, probabil aparţinând în trecut administratorului de reţea) o doamnă cu părul alb. Netunsă. Niciodată. Aceasta citeşte invariabil un roman de dragoste cu basorelief auriu pe copertă şi mănâncă în permanenţă un măr, în permanenţă golden delicios de grădină, deci nu din ăla de import, că scofâlcit, indiferent de sezon.

În cealaltă cămăruţă mă aşteaptă frizerul meu, surprinzător de neras pe ceafă şi mereu ras perfect pe faţă şi gât, până la linia aleasă pentru începerea părului de pe piept. Lângă el, o frizerită tânără, mereu alta.

Toţi asociaţii lucrează la nişte mese dintr-alea din pal, iniţial gândite pentru calculatoare desktop, cu găurică din aia căptuşită cu plastic, pe unde să intre cablurile ordonat, probabil dintr-aceeaşi sală de net care îmi închipui tot mai convins că se afla în acelaşi imobil înainte să dea faliment şi, probabil, să o găsească ăştia trei şi să-i spargă uşa, să şteargă praful şi să îşi deschidă salon. Firma de depanare de pe semnul de afară nu ştiu unde este. Că nici pe altundeva prin gang nu am dibuit-o. Probabil e aceeaşi şi ea şi au adăugat frizeri pe deasupra.

Înainte să evoluez stilistic, mă tundeam la bătrâna vie din anticameră. Ştiu că i-am zis cum mi-ar plăcea să mă tundă, ea a zis că bine şi m-a tuns altfel, fix cum a poftit ea. Ciudat e că mi-a plăcut, încă o lungă perioadă. Mi-a plăcut mai mult decât ce vizualizasem eu iniţial, până s-a gândit ea ce-ar fi mai bine, dar când am vrut totuşi să-mi schimb freza pe care ea mi-o găsise mai potrivită, am ştiut că trebuie să trec la domnul, fiindcă era tardiv să îi explic iară femeii, ca să-nţeleagă ceea ce deja aparent convenisem şi acceptasem tacit prin decizia ei exprimată practic, direct pe mine, care nu păream să mă opun, deci îmi convenea.

Şi am ajuns direct la domnul. Căruia la fel i-am spus cam ce-aş dori, el face tot ce-i convine, însă spre deosebire de cealaltă, parte să nu fie mulţumit de sine.

Fiindcă eu îi tot repet, iar el pare să treacă cu oarecare sâcâială peste indicaţiile mele cu care aş vrea să-l ghidez, să-i ofer soluţii, că poate dacă ar încerca cum propun, nu ştiu, zic…

Aşa că îi tot zic şi el pare să se-nvoiască. Scurt pe lateral. Las aşa sau cu trei? Mă face aşa, ca să văd. Păi, daţi cu trei că nu e destul. El, cu tragere de inimă, face o grimasă de parcă fie, acceptă. După care se duce-n altă parte a capului şi nu mai revine unde sugeram eu că totuşi aş vrea cu trei, măcar să vedem tura asta şi se comportă de parcă aş fi zis o tâmpenie şi noroc că e el acolo să ia deciziile importante.

În Zalău aveam un alt frizer, atent la detalii, scrupulos. Bine, că ăla era obsedat şi mă bibilea vreo 30 de minute pe fiecare fir răzleţ, când eu credeam deja că sunt gata de vreun sfert de oră.

Mna, domnul din Cluj termină brusc! Zâââng, pac, închide maşina de tuns în mijlocul raidului, o smulge din priză, îi rulează firu’. Începe să mă perie, să mă strângă de pe mine, să adune, să măture pe sub scaun. Îşi desface cearceaful de pe mine, de parcă i l-am luat deja prea destul. Aşa, sigur pe el, că aş fi gata, că ar fi atins perfecţiunea.

Mai trag de el, să mai ia din faţă, parcă nu e simetric. Bagă foarfeca în scârbă, dar am impresia că mă minte, face aşa, clic-clic, demonstrativ, mă dă în ochi cu spray-ul ăla doar cu apă, ca să se prefacă de parcă ar uda ca să mai tăie, dar nu scoate nimic, lasă cum îi place lui. Eu abia când ajung acasă şi mi se uscă smocurile şi mi se scămoşează părul îmi dau seama că a rămas cum considera el, nu după capu’ meu prost şi implicat emoţional şi subiectiv.

***

Pe mine mă înveselesc oamenii de la telefon care, când încep să le zic de-ncheiere că trebuie să fac ceva, deci voi închide, se reped şi zic ei primii că bine, că mă lasă, că ei trebuie să facă ceva. De parcă nu am decis eu deja că s-a terminat. Când eu vreau să finalizez, practic eu mă slobozesc, asta insinuează, de parcă eu mă milogeam de ei să stăm la ureche.

Şi mă mai înveselesc şi oamenii care mă adaugă pe Facebook, apoi şterg adăugirea, ca apoi acceptul meu să devină ca un request şi să se simtă ei bine să mă aprobe. Sărmanii.


204 comentarii

zi si tu ceva
 1. Mai 18, 2010 la 17:10
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  Mi-a plăcut prima parte. Parcă ai scrie din nou ca odinioară!

 2. Mai 18, 2010 la 17:12
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Dacă tot am aşteptat atâta vreme, să şi comentez ceva zic.
  Tu nu i-ai înţeles pe frizeri. Deloc.
  Ăştia ştiu să tundă… şi-atât. Ei nu înţeleg ce le zici, ei tund.
  Presupunem că tu ştii să cânţi şi te pune cineva să-i tai porcu’. Poţi tu să-i tai porcul? Nu poţi, de-asta frizerul nu poate să înţeleagă nimic, niciodată.

 3. Mai 18, 2010 la 17:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă rog, da. Adică… mna, corect. Pus aşa.

 4. Mai 18, 2010 la 17:23
  link permanent
  LifeisBlack zice ca:

  Alta e treaba cu frizerii. Ei sunt impartiti in doua grupe mari si late:Cei care tund pentru ca stiu sa tunda si cei care tund pentru ca nu au ce face acasa. Cei din urma stiu sa faca doar trei frizuri si pe astea le fac la toata lumea. Deci nici daca ne dam cu curu’ de pamant nu o sa ne tunda cum vrem…

 5. Mai 18, 2010 la 17:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dar, în mod surprinzător, la fel precum cu baba… m-o tuns iară bine. Numa’ că nu binele meu. Binele lui.

 6. Mai 18, 2010 la 18:10
  link permanent
  monica zice ca:

  Si lumea jegului, ca orice alta lume, e relativa. Poate data viitoare te tunde ca pe Einstein. Numa’ grija la scos limba sa ai, ca sa fie totul in concordanta.

 7. Mai 18, 2010 la 18:16
  link permanent
  John zice ca:

  primul. sau ceva.

 8. Mai 18, 2010 la 18:55
  link permanent
  yo zy de remy zice ca:

  eu propun sa-ti bati coasa de pula…de cand ai devenit eco?

 9. Mai 18, 2010 la 19:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bă, tu ştii ce-i eco, da? Sau trecem înainte prin ce-i sexu’?

 10. Mai 18, 2010 la 22:01
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Băi, pe lîngă buda aia cu 60 de kile de apă, pe lîngă vană, pardon, cadă cu vîrtejuri, pe lîngă chiuveta mai adîncă decît o peşteră, eu zic că ai uitat ceva esenţial.
  Un aspirator care să-ţi sugă pula.
  Da` să fie cu filtru de apă, că cine ştie unde-ţi zboară augusta sămînţă …

 11. Mai 18, 2010 la 22:27
  link permanent
  toader zice ca:

  da, articol placut urechilor.
  ar fi bun un articol nou.

 12. Mai 18, 2010 la 22:28
  link permanent
  toader zice ca:

  p.s. cand am citit asta : “Există puţine câteva criterii stricte şi unice după care eu îmi ghidez trăirile într-un mod echilibrat. Pe mine mă liniştesc o mână de aspecte care-mi definesc sistemul de valori, iar ele nu se amestecă printre plăcerile şi mulţumirile toante şi ridicole ale societăţii.” am crezut ca iar ai sa ne povestesti despre masturbare. spre placuta cititorilor surpriza ai scris iara despre defecatie.

 13. Mai 19, 2010 la 08:32
  link permanent
  Puki zice ca:

  Tot acolo se tunde si iubitul. La doamna grizonata. Din cate am inteles vorbeste intr-una. Ultima data i-a povestit de Pacepa. Si da, il tunde cum vrea ea.

 14. Mai 19, 2010 la 09:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io de când am renunţat la ea n-o mai întrerup de la măr, ca s-o pornesc, că dac-o-ntrerup ca s-o pornesc… dup-aia n-o mai întrerup din ce-am pornit-o.

 15. Mai 19, 2010 la 10:11
  link permanent
  NMI zice ca:

  No, sa-ti zic cum ii in Bucale la frizer. Daca e vre-unul liber si tu tocmai ai intrat in maghernita, te intreaba: “Va serviti?” (de remarcat formularea – adica io pe mine ma servesc). Io la inceput credeam ca-mi ofera ceva de haloi. Da numa ca nu. Si la sfarsit, dupa tunzareala, o baga inevitabil pe: “sa va fie de bine”. Astia cred ca-s bucatari reincarnati.

 16. Mai 19, 2010 la 10:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io m-am dus prim dată la frizer în Bucureşti când eram în liceu. Pe Victoriei.

  Şi am intrat şi m-am aşezat să aştept. N-am scos un cuvinţel. Pe durata şederii, mi-am dat seama, din faptul că unul tot intrat să-ntrebe de Fane şi apoi de SPOITORU’, că am intrat în frizeria lui Fane Spoitoru’. N-am scos un cuvinţel.

  Când mi-a venit rândul, fără să scot un cuvinţel, m-am dus pe scaunul unui dintre frizeri, fără să scot un cuvinţel. La care el m-a-ntrebat instant, da’ mai mult ca pentru el, nu ca să răspund: Sunteţi din Cluj, da?

  Bun, m-o tuns. Eu aveam la mine 500 de mii de lei vechi, pentru tot sejurul, cu tot cu de rezervă şi de cumpărat nu-ştiu-ce. Deci acum vreo 7 ani, da?… Bun. Ora de net era 6 mii.

  Când m-o terminat, zice: Vreţi să vă şi spăl? La care eu, fiindcă stăteam chiar vis-a-vis, zic nu, că stau chiar vis-a-vîîîjt, deja eram cu capul în chiuvetă, şamponat.

  Bun. Şi mă gată şi de spălat, buimac. Zic: cât vă datorez. 250 de mii. Aia era pentru mine un fel de… 120 de milioane. Şi îi dau… 300, că aveam în 5 bancnote toţi banii.

  Şi stau şi mă uit. Şi el se uită. Şi io mă uit. Trebuia să îmi dea, nu, logic, 50 de mii.

  Nu.

  Deci nu. Nu a zis că nu sau să-ntreb eu dacă nu. Doar nu.

 17. Mai 19, 2010 la 10:43
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Cel mai mult din articolul ăsta mi-a plăcut comentariul lui Marian S..

 18. Mai 19, 2010 la 11:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi mie – al treilea cel mai mult.

  Prima dată e ce am scris eu. Şi al doilea cel mai mult – tot ce am scris eu.

  Apoi ce a scris Marian S.

  Tu încă nimic.

 19. Mai 19, 2010 la 11:16
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si mie, da’ mi s-a parut incompleta, daca nu chiar eronata explicatia pentru filtrul de apa. mai mult decat ca sa nu se slobozeasca prostu’ in conversii timeEi, filtrul de apa e necesar pentru a asigura umezeala necesara la orice muie. ca altfel poti sa dai muie si-n ligheanul cu nisip al pisicii, tot pe acolo vine treaba.

 20. Mai 19, 2010 la 12:03
  link permanent
  dradutu zice ca:

  eu ma tund singur. probabil se observa. si dupa ce ma tunde altcineva mai tai eu putin acasa. cat despre vana (goanga, ujina etc.) cand mi-am facut curaj sa intreb ce este aceea ‘vana’ raspunsul a fost ‘da voi in sud nu va spalati?’

 21. Mai 19, 2010 la 12:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi nici n-ai zis nimic de bani.

 22. Mai 19, 2010 la 12:37
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Pentru chiuveta adanca ca sa-ti incapa mai multe vase ca sa le speli mai usor sugerez o solutie mai practica: masina de spalat vase. Poate parea cam inaccesibila pentru un zgarcit ca tine dar e benefica.

  ***

  Ca tot vorbim de chestii nasoale de la buda: voi ati observat cum se fac noile veceuri cu gaura pe mijloc? Si oricum ti-ai aseza bucile pe colac, si oricum ai incerca sa reglezi grosimea rahatului intotdeauna se termina prin a te stropi zdravan pe buci. Ei bine m-am mutat de curand si la noua locatie exista veceu dinala vechi cu gaura in fata si o panta lina pe care defecatia sa alunece incet catre un splash minim si total lipsit de stropi. Si mi-a zis proprietara ca daca vreau pot sa-mi iau dinasta nou, da ce, is nebun?!

  ***

  Eu nu mai merg la frizer. Peste tot au ridicat preturile nejustificat pentru prosteala pe care o fac. De fapt, din punct de vedere al raportului complexitate/retributie, meseria de frizer este mult supraevaluata fata de cea de om de servici sau gunoier. Asa ca in loc sa platesc un umflat ca sa ma tunda cum nu vreau eu, fara breton de manelist si fara ceafa de comunist, fara sa-mi scada increderea in aspectul fizic propriu, ci dimpotriva, sa-mi creasca, mi-am cumparat propria masina de tuns. Si nu numai ca ma admira lumea pentru ce freze indraznete reusesc sa-mi trag de fiecare data dar fara sa stie ca eu sunt geniul din spatele coafurii imi cer si numarul hair-stylistului meu. Ati auzit? Hair-stylist. :mrgreen:

 23. Mai 19, 2010 la 12:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bucură-te că ţi-am pus steluţele pe mijloc.

  La mine frizerul îmi ia 10 lei. CÂT?!

  Maşina de spălat vase nu curăţă ce mănânc eu.

 24. Mai 19, 2010 la 13:04
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Pe mijloc sa ti le pui tu. De fapt lasa-le asa ca parca arata mai bine…
  ***
  Eu l-as pune pe frizer sa-mi dea 10 lei sa-l lasa sa ma tunda. Apoi i-as da si-o palma ca nu-mi place cum m-a tuns. Apoi m-as simti bine despre mine.
  ***
  Si tu ca si altii plecati de la o conceptie gresita in legatura cu masina de spalat vase. Nush ce mananci tu dar eu zic ca spala vasele mai bine decat vei reusii tu vreodata sa ti le speli. Inca n-am acasa, planui sa-mi iau ca avem la munca si odata mi-a decolorat caserolele de plastic de nu le-am mai recunoscut deci banuiesc ca se-apropie si de eroziunea smaltului pe care ti-o doresti tu

 25. Mai 19, 2010 la 13:04
  link permanent
  prostilor zice ca:

  frizeria e o treaba, si nu e pentru tineret.
  in schimb sunt in cluj saloane stilisti care au facut cursuri in privinta asta.
  care te asculta, fiindca au incredere in mana si talentul lor, si procedeaza cum vrei tu, daca sti exact ce vrei. Daca nu, vor gasi oricum o solutie optima pentru ca podoaba ta capilara sa intre in armonie cu ce mai ai de la gat in sus.

  am intrat o singura data intr-o frizerie, cea vis-a-vis de sora cu o prietena care vroia sa fie rasa in cap (altfel nu ar fi intrat acolo). Caci noi nu avem masini de tuns. Era o treaba simpla, de 5,10minute maxim. Scria acolo: tuns scurt 8lei.
  Pe langa ca Doamna Frizerita (care avea parul lung pana sub buci) nu vroia sa accepte sa o tunda pe prietena mea, sub pretext ca nu tunde fete, dupa ce a priceput ca e o treaba care putea fi executata de oricine, nu vroia sa o tunda la 0.3, spunand intruna ca 0.3 e de baieti si ca o tunde cu 0.6. dupa insistente masive si dupa ce initial tunsese cu 0.6 sa ne demonstreze ca este suficient, a acceptat. Dar pe tot parcursul aventurii, spunea ca ea nu s-ar tunde niciodata asa. si a cerut 15lei pe treaba asta.
  frizerie.

  de aceea recomand cu caldura sa mergeti la un salon specializat unde nu merg numa babe si mosnegi si copii care nu stiu ce vor la tuns.
  de exemplu la foarfeca de aur, baietii care isi spun “hairstylisti” se implica si vor sa isi satisfaca clientii. E drept ca un tuns e undeva la 60lei, dar tratamentul nu se compara cu nici o frizerie

  (nu fac reclama, dar, darius, ai avea nevoie de un stilist)

 26. Mai 19, 2010 la 13:05
  link permanent
  F zice ca:

  in sfarsit cineva de pe internet a recunoscut problema cu buzile contemporane. nota zece lu’ M@ariansky. si premiu un bax de hartie igienica cu 4 straturi.

 27. Mai 19, 2010 la 13:13
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Draga F, pe scurt f, sa nu te puna dracu sa ma amagesti numa ca-mi dai premiu si-apoi sa nu mi-l dai ca dracu te ia, cu mine nu-ti merge, auzi? Darius stie, sa-ti explice el cum sta treaba si sa-ti dea si adresa unde sa trimiti premiul. A, ba nu, stai ca nu mai e aia ca m-am mutat, asa e. Ti-o dau eu. Deci noteaza…

 28. Mai 19, 2010 la 13:59
  link permanent
  Xela zice ca:

  Zi merci că nu eşti femeie. Şi că nu boceşti un an pentru că deşteapta cu foarfeca a-nţeles “20″ în loc de “2″ centimetri, iar apoi s-a gândit să tot îndrepte până la nivelul urechilor. După care-ţi zâmbeşte blajin şi-ţi cere bani.

  Dacă femeile ar putea spune “bag pula” cu vreo logică, ăla ar fi momentul.

 29. Mai 19, 2010 la 14:02
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, ala cu hairstylistii trebuie salvat undeva. ma rog, el trebuie salvat in mai multe sensuri. hairstylistu’ te asculta, vrea sa stie ce-ti doresti. suna a psihoterapeut sau a curva.

 30. Mai 19, 2010 la 14:11
  link permanent
  Gia zice ca:

  Masina de spalat vase este in continuare cea mai tampita inventie a umanitatii, urmata de orezul expandabil. La ce foloseste chestia asta daca e recomandat sa speli vasele o data inainte de a le baga si o data dupa ce le scoti?! Dupa ce le scoti fiindca PUT. Si masina pute. Bucataria pute. Asa…nu se poate defini. Da’ nu a mancare. Urat. Si consuma si apa si curent. Si timp. De 3 ori mai mult timp.

  Si nu, mai sus nu era o gluma despre sex. Nu m-as fi enervat asa.

  La aia cu aspiratoru’ m-am gandit si eu, dar…bine, ma opresc aici.

 31. Mai 19, 2010 la 15:10
  link permanent
  jimerino zice ca:

  deci “PUT” nu e o gluma despre sex? ma, tu ne crezi prosti?

 32. Mai 19, 2010 la 15:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a recunoscut tot aici pe Jeg, vorba aia, “acum cinci ani” treaba cu buzile, când am semnalat situaţia şi mi s-a dat singura soluţie reală, utilă şi pe care o apreciez, vreodată, de când v-am tot cerut rezolvări, la orice: hârtie în apă.

 33. Mai 19, 2010 la 15:54
  link permanent
  Maria zice ca:

  De-aia pică unii în crize existenţiale. Că-şi doresc bude d-astea care nu există. Şi când află că nu există… voila criza existenţială.

 34. Mai 19, 2010 la 15:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Zic io de detaliul cu din boscheţi sau zice Gimel?…

 35. Mai 19, 2010 la 16:25
  link permanent

  Nu ştiu de vas de toaletă cu 60 de litri de apă, dar ştiu despre unul cu vortex la aspiraţie…

  new-brunswick.net/Saint_John/pics1/toilet.jpg

  După cum se vede în poză, scurgerea nu este prin spate, ci printr-un sifon în podea. Scurgerea de jur împrejur este forţată şi nu întâmplătoare. Regina acestui sistem este toaleta Ferguson, dar nu modelele noi cu economizor de apă, ci cele vechi. Dacă cineva şi-o cumpără şi nu ştie să o monteze, cred că am eu un ghid de instalaţii de acum 100 de ani şi îl pot îndruma cu câteva “hint-uri”.

 36. Mai 19, 2010 la 16:26
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  Tare buda asta cu turboreactoare. Scrie-o pe http://1000awesomethings.com/

 37. Mai 19, 2010 la 18:02
  link permanent
  Conor Sorina zice ca:

  imi place blogu asta de mor, de aceea m-am apucat sa-l citesc de la cap spre coada, precum si vitavercea, mi-au scapat totusi cateva posturi deoarece si din pricina ca am pierdut sirul in scurtul drum al noptii catre ziua. peste toate astea, vreau ceva sa-ntreb: s-a primit pana la urma stencilul si lanterna de catre castigatorii de drept? merci

 38. Mai 19, 2010 la 18:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu. S-a primit altceva în loc, că Moafle a aruncat juma’ de premiu. Şi s-a primit cu multă întârziere, după multiple presiuni. Şi am cedat, ca să nu mă mai irite.

  Altfel nu primea nimenea nimic!

 39. Mai 19, 2010 la 19:41
  link permanent
  Conor Sorina zice ca:

  no’ atunci ma bucur sa aflu asta, ca daca ma bag si io sa castig la urmatorul concurs, sa nu-mi fac iluzii desarte si sa fiu fara nici o speranta de vreun castig. ii bine asa.

 40. Mai 19, 2010 la 21:55
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Vax. Cea mai buna cacastoare, ca doara nu i-oi zice buda, na, ii aia turceasca. Stiti ma, cu talpile alea si gaura. Ii misto sa vii de la vreo 2500 de km si cand mai ai numa’ la 3-400 sa te puna pacatu’ sa-ti pui curu’ in asta si sa-ti cada cheile de la masina inuntru! Na, si sa nu mai ai decat la vro 24 de euro in buzunar, ca de restu’ ai luat ca bou’ de apa cadouri si ai mai si baut ca un porc, si esti si tampit si mahmur, na! Ce vartejuri d-ale ce viseaza Darie, ca alea-s pentru cururi din Avatar.

 41. Mai 20, 2010 la 06:18
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ ugyved: Poze de la eveniment vrem ! Nu de alta dar n-am mai vazut de mult turceasca din aia si voiam o poza de arhiva.

 42. Mai 20, 2010 la 10:52
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si le-ai recuperat? pe chei.

 43. Mai 20, 2010 la 10:53
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Stimata Conor Sorina, subsemnatul, castigatorul de drept al stencilului si lanternei, te anunt cu regret ca de vei castiga vreodata ceva pe jeg sansele de a intra in posesia premiului respectiv de buna voie si Darius nesilit de nimeni sunt egale cu numarul de cititori online(cu tot cu tine). Totusi, nu te descuraja in a aprofunda tainele jegului, recomandarea mea fiind sa insisti in lectura sectiunii de comentarii aici unde adevaratele lucruri se intampla si mai putin asupra articolelor care nu prezinta un real interes, ele fiind doar niste repere care nici macar nu stabilesc intotdeauna ce comenteaza lumea. Azi facem exceptie.

  Iar tu drace nu te mai lauda cu-atatea lacrimi de crocodil cum ai cedat tu ca sa nu te mai irit ca oricum vesnic nu ratez vreo o ocazie sa precizez de nemercia-ti si cum ai tradat tu cu floricica lui Sia.

  Si-acum sa revenim la bude: Fergusonu’ rezolva problema cu stropitul pe buci? Ca din ce vad eu pe youtube nu prea…

 44. Mai 20, 2010 la 11:37
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ce-are ferguson si fotbalul cu stropitul pe buci? ma rog, in afara cazului minerul lupeni.

 45. Mai 20, 2010 la 12:16
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Bai, are! Mai ales daca buda e semipublica gen aia de la servici. Si nu e una dinaia cu vortex la aspiratie si te gandesti ca e posibil ca in apa aia care ramane in veceu sa mai existe particule microbiologice din defecatiile colegului/colegei care a fost in buda inaintea ta. Si cand evacuezi materiile fecale din intestin te stropesti pe anus cu apa respectiva. Sa continui? Fie. Poate folosesti o buda mai publica, gen aia la care merge Darius cand nu vrea sa foloseasca toaleta de la servici si unde scenariile cu ce ar fi putut deversa cel de dinaintea ta sunt mult mai vaste. Paranoia? Sa continui? Ma opresc.

 46. Mai 20, 2010 la 13:27
  link permanent
  jimerino zice ca:

  aha, deci nu de sir alex se vorbea. scuze, ma bad!

 47. Mai 20, 2010 la 14:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Glume de Călin Crainic. Cartofi aurii, cartofi argintii. Budă Ferguson, Sir Alex Ferguson. Deeeosebit, Gimel!

  Mai zi, cu jocuri de cuvinte, îţi iese.

 48. Mai 20, 2010 la 15:20
  link permanent
  jimerino zice ca:

  cat de sigur esti tu ca eu stiu ce cacat e aia o buda ferguson, e de speriat. pula mea, eu ma cac in buda (care, apropos, e veceu) nu stau s-o citesc, ca nu-i pachet de tigari. si apreciaza cum l-am bagat pe “cacat” ala la inceput, cand era vorba de buda si… eh, tare? ‘ca-mi-ai pula, ironicu’ pizdii.

 49. Mai 20, 2010 la 15:21
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si cine-i calin crainic? daca e tot un producator de veceuri mai da-te-n smecleu, ca esti fixat.

 50. Mai 20, 2010 la 16:41
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Auziti mai, dar astea cu gaura fix la mijloc, nu cumva te spala la cur daca tragi apa cit timp inca mai stai acolo ? Ca la japonezi, zic.

 51. Mai 20, 2010 la 23:24
  link permanent
  toader zice ca:

  ar ti col nou

 52. Mai 21, 2010 la 11:54
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @jimerino, da, le-am recuperat ca nu apucasera sa intre pe gaura, da’ am albit jumate’ atunci. Nea Mariane S. daca vrei sa incerci experienta, vezi ca locatia e o bomba de popas, sau cum dracu’ ii zice, langa Portile de Fier. Ce japonezi, ca daca te duci aici unde-ti zisei, iti vine vartejul direct de la hidrocentrala, na, cur sa ai, vorba ceea…

 53. Mai 21, 2010 la 12:39
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Zici ca vine apa de la hidrocentrala ? Nasol momentu` , sa nu te cur enteze !

 54. Mai 21, 2010 la 17:30
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Nea Mariane, nu te cur enteaza, te curriculeaza.

 55. Mai 21, 2010 la 18:42
  link permanent
  Conor Sorina zice ca:

  domnu’ M@riansky, dupa cum am mai scris aici, am crosetat cam tot blogu’ si normal ca sectiunea de comentarii m-a sedus, insa nu pot spune ca postul nu ma atrage la randul lui, Darius scrie intr-o maniera extrem de personala si excentrica ( bravo copile), ceea ce nu prea gasesti, sau, ma rog, mai gasesti si pe blogurile unor cinstiti ecriveni de pe aici, fiindca, da, intru ca nebuna pe blogurile tuturor, frematand.
  asa ca, sa curga cerneala, abia astept sa citesc si altceva. I mean aici Darius si pe peste tot, ca sunteti unii care scrieti un post la juma’ de an. no offense.
  in legatura cu premiul, io m-as infiinta la usa dumnealui sa mi-l revendic, de-o fi sa castig vreodata ceva…

 56. Mai 21, 2010 la 20:58
  link permanent

  Uite aici un Ferguson care, cu vortexul, era să-i înghită şi camera lu ăsta de filma.

  http://www.youtube.com/watch?v=0It3oemxZXw

 57. Mai 21, 2010 la 21:01
  link permanent

  Mi-e lene să caut, că pe undeva în casă am STAS-ul despre cum se încearcă WC-urile cu bobiţe de polistiren expandat… Aveţi noroc, că altfel îl scanam şi vă dădeam link.

 58. Mai 21, 2010 la 21:14
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Scaneaza-l, Bibli, ca noi distractie maxima vrem.

 59. Mai 21, 2010 la 21:28
  link permanent

  Nu ai înţeles partea cu lenea… nu am mai umblat cu el de cam 20 de ani… şi e undeva prin casă. :D

 60. Mai 22, 2010 la 02:17
  link permanent

  Bai deci asta Sorina e de fapt Darius care se plictiseste si incearca sa si-o apuce singur ?!

 61. Mai 22, 2010 la 12:06
  link permanent
  Conor Sorina zice ca:

  nu mai poate omu’ sa-si ridice o oda, ca si trag unii cu prastia-n ea!

 62. Mai 22, 2010 la 14:23
  link permanent
  Marian S zice ca:

  62, baieti, 62 ! hai cu lupta, ca mai e putin si ajungem la 69.

 63. Mai 22, 2010 la 18:34
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Milyen áldozatra képes az ember, ha szenvedélyesen szerelmes? Adica de ce sacrificiu e capabil omul indragostit pasional? Na, asta ma intrebam eu acuma, pur retoric si fara legatura cu evenimente, persoane sau fapte reale.

 64. Mai 22, 2010 la 23:12
  link permanent
  toader zice ca:

  articol nou?

 65. Mai 23, 2010 la 17:07
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Lume, lumeeeeee !!! Numele meu este iarasi subliniat, ceea ce presupune ca am pus un link. Multumesc anticipat lui Dar ius ca imi permite sa imi fac publicitate pe blogul sau si va invit sa dati un click.
  Doar daca sunteti curiosi si vreti sa stiti de ce am disparut eu la un moment dat, va multumesc anticipat.
  Si nu, acum chiar nu glumesc deloc.

 66. Mai 23, 2010 la 17:12
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=GaPMWbycvM0&feature=player_embedded#!

 67. Mai 23, 2010 la 23:21
  link permanent
  toader zice ca:

  67

 68. Mai 23, 2010 la 23:22
  link permanent
  toader zice ca:

  68

 69. Mai 23, 2010 la 23:22
  link permanent
  toader zice ca:

  articol nou

 70. Mai 24, 2010 la 00:53
  link permanent
  andrada zice ca:

  darius, il platesti pe toader sa faca atmosfera sau o face pe gratis?

 71. Mai 24, 2010 la 06:49
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bine toadere, bineeee … te prind eu data viitoare !

 72. Mai 24, 2010 la 07:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, Toader face pe gratis, ştii cum zic?…

  Aşa că de ce să-l plătesc. Tura asta s-ar fi putut totuşi să-l ruleze pe Marian.

 73. Mai 24, 2010 la 10:27
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bai, iar ai gresit: toader cu t mic.

 74. Mai 24, 2010 la 13:38
  link permanent
  mery zice ca:

  Bai, sunteti belea, ce tropaiala pe blogul asta.

 75. Mai 24, 2010 la 20:44
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ mery: Asta tropăială ? Caută prin arhivă dragă, ăsta micu` a avut şi zile mai bune.
  Pe vremea aia mînca zacuscă, cred că de acolo îi venea inspiraţia.

 76. Mai 25, 2010 la 02:04
  link permanent
  toader zice ca:

  au plecat toate si am ramas cu andrada. drac’ sa-l ieie de blog.

 77. Mai 25, 2010 la 10:55
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Pe linga asta mai vii si tu si-mi furi bunatate de comment cu nr. 69.
  Bibli (sau clona lui, ma rog) nu ne mai onoreaza cu prezenta.
  Chiar ca e criza, baga-mi-as !

 78. Mai 25, 2010 la 11:47
  link permanent
  mujik zice ca:

  Есль выпить 10л/вотки,кокая хуй разница,где завалить,в кокукю парашу, но лутче конечно так,под дулом ветром!на свежем воздухе!Darius,согласен??Здаровие вам!!

 79. Mai 25, 2010 la 11:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  am vrut sa-i dau invite si dupa aia sa-l anulez si dupa aia el sa-mi dea accept da’ sa para ca el m-a invitat. da’ am uitat sa retrag invite-ul. deci am facut ca un fel de tarfa care ar vrea sa se coiasca si sa vezi-Doamne nu te lase sa i-o tragi din prima, da’ uita si in 5 minute e si fututa si data afara pe cur. da’ doar “ca un fel de”.

 80. Mai 25, 2010 la 12:01
  link permanent
  andrada zice ca:

  nu injura blogul, toader, ca nu e vina lui.

 81. Mai 25, 2010 la 18:16
  link permanent
  Conor Sorina zice ca:

  toader, unele pleaca, unele vin…
  ramai in meci.

 82. Mai 25, 2010 la 22:45
  link permanent
  toader zice ca:

  desigur sorina. tocmai ai castigat locul 4 intre amantele mele. sincere felicitari.

 83. Mai 26, 2010 la 01:03
  link permanent

  Dar de cântat mai cânţi?

 84. Mai 26, 2010 la 07:49
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Cîntă în baie ca să sperie microbii ăia pe care nu i-a omorît Domestos sau Anitra.

 85. Mai 26, 2010 la 12:21
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sunt flocii lu’ dacian, nu microbi.

 86. Mai 26, 2010 la 16:28
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Aha, deci nu a facut curat. Cred ca a vazut si el un film de groaza, ca mine mai demult.
  Nu mai stiu cum se numea dar era ceva cu o manastire de maici, parca prin Italia sau Grecia. Cind venea vremea de baie se umplea o cada cu apa adusa cu mare greutate si prima intra maica stareta. Apoi, FARA SA SE SCHIMBE APA, intrau pe rind (si in ordinea numerelor de pe tricou) si celelalte calugarite.
  Si dupa aia crezi ca aruncau apa ? Ete plici, o lasau neagitata, ca sa se adune flocii si JEGUL la fund si apoi il luau cu lopatica.
  Ai dreptate, jimi, din ce in ce sunt mai convins ca a vazut si el filmul. Numa` Boc sa nu-l vada, ca e in stare sa ne recomande sa facem la fel. E criza, ce flocii mei !

 87. Mai 26, 2010 la 17:57
  link permanent
  Conor Sorina zice ca:

  toader, sunt flatata. I want you so bad, it’s my only wish…can you meet me half way?

 88. Mai 26, 2010 la 20:42
  link permanent
  conor sorina zice ca:

  “so badly”, sunt inca surescitata de cuvintele lui toader…

 89. Mai 26, 2010 la 20:59
  link permanent
  shmeny zice ca:

  toadere, umple-o half way! da-i cu refill! pe romaneste, evident, “fute-o baaaaaaaaa!”.

 90. Mai 26, 2010 la 21:07
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  A murit Jean Constantin. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Mare actor, imens actor. Cu doua replici putea “rezolva” o scena, de cadru de film sau de teatru. A lasat in urma lui replici, personaje inimitabile. Mi-e dor de Jean Constantin!

 91. Mai 26, 2010 la 23:52
  link permanent
  conor sorina zice ca:

  shmeny, toader stie…

 92. Mai 27, 2010 la 02:59
  link permanent
  toader zice ca:

  ba, ati vazut ca nu mai utilizeaza majuscule pentru a-si scrie numele?
  asta e iubire adevarata.

  uite, vezi tu, sorina conor, asa ai luat tu si locul andradei. bine, andrada era pe locul 9. dar acum ai doua locuri in clasamentul metreselor. locul 4 si locul 9.

  (nu o lua in seama pe shmeny. ea e blazata cu jim. ea e in categorie cu mirmen. (mame, surori, neveste, amice …).)

 93. Mai 27, 2010 la 07:05
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bai, a zis ugyvedu ceva si pe voi va doare in floci.
  Da, a murit, am aflat si eu aseara cu tristete. Intr-un fel ma asteptam la asta, la virsta lui. Si totusi e o mare pierdere; pacat ca se duce generatia de aur si nu prea se gaseste cine sa le ia locul.
  Un moment de reculegere pentru Jean Constantin, va rog. La mine o sa tina tot acest articol, in sensul ca nu mai scriu nimic. Deci: articol nou, ca sa ma exprim astfel.

 94. Mai 27, 2010 la 08:50
  link permanent
  andrada zice ca:

  Ce repede ma inlocuiesti, toadere… Toate momentele traite impreuna nu inseamna nimic pentru tine? Urat, dom’le, urat!

  O fi murit Jean Constantin, dar a murit si Paul Gray. Mai bine il plangeti pe el.

 95. Mai 27, 2010 la 12:48
  link permanent
  tankistu zice ca:

  andrada
  ma doare fix la pula de paul gray. da´ fix la pula.

 96. Mai 27, 2010 la 19:29
  link permanent
  conor sorina zice ca:

  chiar daca ar fi actori, si cam sunt, e imposibil sa-l inlocuiesti pe nea jean constantin…a fost unic…D-zeu sa-l odihneasca!

  altfel, toadere, vezi ca, incet – incet, o sa renunti la celelalte…I promise

  in ceea ce o priveste pe shmeny, o cam iubesc…

 97. Mai 27, 2010 la 21:23
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Kossuth Lajos azt üzente:
  Elfogyott a regimentje.
  Ha még egyszer azt üzeni,
  Mindnyájunknak el kell menni!

  Kossuth Lajos íródeák,
  Nem kell neki gyertyavilág.
  Megírja ő a levelet
  A ragyogó csillág mellett.

  Kossuth volt az indítója,
  Magyar hazánk megváltója,
  Nemes urat nem ismerünk,
  Mert mi polgártársak lettünk.

  Esik eső karikára,
  Kossuth Lajos kalapjára.
  Valahány csepp esik rája,
  Annyi áldás szálljon rája.

  Na, place-va? Asta-i un fel de “Noi suntem romani” pe ungureste. Inca am mai cenzurat eu pe ici, pe colo, prin punctele esentiale. Stiti de ce-mi veni sa postez imnul asta? Ei bine, datorita raposatului Jean Constantin. Am DVD cu filmul “Pruncul, petrolul si ardelenii”, in care, pe langa magistrala prezenta a lui Dumnezeu sa-l odihneasca Ilarion Ciobanu, Jean Constantin face , in stilul caracteristic, o mare partitura. Faza de la nunta lui Romi, cand se incaiera vecinii Brad si Orban din cauze patriotice. Na, puteti sa ma injurati ca am ocupat atat spatiu, da’ tot un drac ii. Pupici domnisoarelor si la mai multe beri domnilor!

 98. Mai 27, 2010 la 22:21
  link permanent
  andrada zice ca:

  tankistule, daca imi ziceai asta cu un scop anume, sa stii ca nu cunosc niciun urolog.

 99. Mai 28, 2010 la 10:29
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mey, ugyvedule, am auzit şi io una aici, în miticie, dar eram în troleibuz şi era zgomot şi n-am înţeles ce cîntau ăia, că erau beţi turtă.
  Na, fiţi antenă aici:
  Sus, în centrul Clujului
  E statuia Iancului
  Iancu e sus pe statuie
  Şi le dă la unguri cuie.
  Să-mi bag picioarele dacă am înţeles de unde are el atîtea cuie şi de ce le dă la unguri; ce, el n-are treabă cu ele ? Să-mi spună unul de la Cluj care a văzut faza.

 100. Mai 28, 2010 la 11:40
  link permanent
  jimerino zice ca:

  macar suta s-o iau si eu. atat.

 101. Mai 28, 2010 la 11:45
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si acum, avand in vedere ca eu mai uit ca e logata shmeny si comentez cu numele ei, si conor zice c-o iubeste, pot sa deduc ca de fapt pe mine si sa trec o liniuta pe tocul usii, la “futute”?

 102. Mai 28, 2010 la 11:56
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Hehehe, Mariane eu mai stiu una:
  Attila mergand calare,intalni o apa mare
  Oparit la cur, la coaie,
  Vrea sa faca el o baie.
  Cand sa iasa el la mal,
  Pula haine, pula cal…
  Cine-a fost primu-n Ardeal? Na, cine-o fo’ primu-n Ardeal?

 103. Mai 28, 2010 la 14:10
  link permanent

  @ ügyvéd
  Eu unul nu m-am prins, cum a salvat Kossuth Lajos maghiarimea din ţara noastră?

 104. Mai 28, 2010 la 17:23
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @clona lu’Bibliotecaru
  Scrie clar in text “magyar hazánk”, adica patria noastra maghiara. Cauta si tu prin biblioteca vreo carte mai acatarii despre Kossuth Lajos, na. Szervusz.

 105. Mai 28, 2010 la 18:32
  link permanent
  mery zice ca:

  Pai ce-ai descris tu aici e un giga closet de extraterestri:-)

 106. Mai 28, 2010 la 18:41
  link permanent
  conor sorina zice ca:

  gimele trece-ma, daca vrei, in catastif, intrebarea mea e: o fo’ memorabila treaba? ca sa stiu.

 107. Mai 28, 2010 la 18:49
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Fratilor, am un banc la care razi plangand sau plangi razand, la alegere.
  Dar nu-l pun aici, sa-i stric baiatului relatia cu hostingul, mai faceti-l praf si pe al meu, ce mama naibii !

 108. Mai 28, 2010 la 18:57
  link permanent
  F zice ca:

  ce banc? :#)

 109. Mai 28, 2010 la 19:01
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Cine-a fost primu-n Ardeal
  N-avea haine, n-avea cal
  Pe Attila l-a văzut
  Şi drept în cur l-a futut !

  N-avu bani ca să plătească
  Plăcerea împărătească
  Pe român el l-a luat
  Haine şi cal că i-a dat.

  Şi de-atuncea, dragii mei
  Se tot spune-n puii mei:
  “Şi futut in cur de alţi
  Şi cu banii tăi luaţi“

  Notă: Chestia de mai sus e o glumă şi nu cred că se găseşte cineva care să se simtă ofensat. Aici râdem, uneori poate cam deplasat, dar cine nu rezistă la tăvăleală …

 110. Mai 28, 2010 la 19:02
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ F: chestia de mai sus e o replica, bancul de care vorbesc se gaseste cu un simplu click pe numele meu.

 111. Mai 28, 2010 la 19:08
  link permanent
  F zice ca:

  da’ nu-i asa bun; ii mai buna chestia cu Attila. fara suparare!

 112. Mai 28, 2010 la 19:43
  link permanent

  @ ügyvéd
  Am înţeles… o problemă de traducere din partea mea…

 113. Mai 28, 2010 la 20:12
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ F: bancul acela l-am preluat, asta cu Attila e de la creierii mei.

 114. Mai 28, 2010 la 21:42
  link permanent
  toader zice ca:

  conor, amanta, amanta, da’ chiar asa sa te scarbavnica indeletnicire chiar cu toti?

 115. Mai 28, 2010 la 21:43
  link permanent
  toader zice ca:

  ( ba baieti, eu cred ca asta e gia si scrie cu pseudonim ca s-o iau si pe ea amanta. ca data trecuta nu a reusit. ptiu drace)

 116. Mai 29, 2010 la 07:47
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Lumea se chinuie pe aici sa va faca sa rideti in aceste vremuri de restriste si voua va arde de amante. Iar asta micu` cred ca e la TIFF, sa vada cum se fac filmele, ca el n-a mai facut de mult unul. Este, Bibli ?

 117. Mai 29, 2010 la 08:31
  link permanent
  conor sorina zice ca:

  toader, semper fidelis!
  totusi, sa fim binevoitori si sa-l lasam pe gimel sa-si scrijelesca-n grinda fapta ipotetica.

 118. Mai 29, 2010 la 16:09
  link permanent
  Gia zice ca:

  da, toadere, asta fac io, ma plimb pe net cu alte nume. acusi, acusi te baga fiica-ta la casa alba cu restu’ de senili.

 119. Mai 30, 2010 la 08:26
  link permanent

  @ Marian S
  Am găsit un site de filme vechi ruseşti, filme care nu au totuşi subtitrare în limba română. Cum limba rusă nu o cunosc, păcat că am găsit filmele dacă nu înţeleg ce spun oamenii aceia în film. Pentru mine cam aşa este şi “asta micu`”, un artist neterminat… ştie cum, are cu ce, dar nu face. Soluţia? Ar trebui să facă filme de artă cu femei goale şi toalete… eventual filme cu femei goale la toaletă… aşa şi-ar satisface şi plăcerile perverse concomitent cu actul artistic.

 120. Mai 31, 2010 la 07:38
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bibli, îl au şi pe acela numit… uite că nu mai ţin minte… “Moscova în lacrimi. Nu crede!“ sau “Moscovă, nu crede în lacrimi!“ sau cam aşa ceva ?
  Uite sugestie pentru ăsta micu`: Romania în lacrimi. Scenarist şi regizor: Băse, regizor de platou: Boc, în alte roluri …

 121. Mai 31, 2010 la 23:21
  link permanent
  toader zice ca:

  hai, gata, 120 de comentarii. parca ar fi scris un articol bun…

 122. Iunie 1, 2010 la 03:06
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mariane, e “Moscova nu crede in lacrimi”. Un film tulburator, fresca a societatii sovietice, imn al deznadejdii omului tulburat si regasit prin iubire. Un film superb, premiul Oscar. Altul e “Gara pentru doi”, o poema asa zicand, despre viata, dragoste, speranta si disperare. Na, care regizoriu nu-ar fi mandru de asé capodopere? Na ma, eu ma cam duc la asé, depasirea alui de-al treilea deceniu de viata becisnica, ca canii n-ar manca-o, da’ inca am un dor. Nu ca conu Mihály Eminescu, ci numa’ ase’ sa merg cu trenul prin Uniunea Sovietica. Na, sa ma urc tantos pufaind din lulea cu tutun Tilbury, cu un pince nez pus strategic sa n-adorm, in Transsiberianul sau cum dracu-i zice. Sa beau vodca in vagonul restaurant si sa-mi cinstesc companionii cu tigari de foi Backwoods Authentic si cu Havana Club! Na si sa calatorim asé, in infinitul Siberiei si in adancul sufletului rus. Sa bem vodca si sa-i citim, fiecare pre limba lui, pe Tolstoi (epilogul de la Razboi si Pace e recomandat), pe Dostoievski cu Sonia, invierea lui Raskolnikov, pe Nikolai Zatrapeznii… Sa suiere trenul prin taigaua siberiana, iar noi sa bem ceai, vodca si rom si sa discutam, sa discutam in toate limbile pamantului si in toate intelesurile vietii noastre. Sa ne intalnim cu Doctor Jivago si sa-l incalzim la sanul nostru, unde ard fara flacara file de viata. Sa-i lasam un semn lui Soljenitin, ca ne-ntoarcem si avem ce ne povesti, intre o secunda de durere si cateva decenii de certitudine. Sa suiere trenul acesta dragi prieteni, si afurisit sa fie daca n-o avea toalete pe masura lui Darie Groza! Pana la Pacific, pana la Vladivostok o sa suiere trenul asta al nostru, dragii mei, pana la Pacific si pana la zorile ude de roua, viata si inceput.

 123. Iunie 1, 2010 la 08:20
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Pulica ala micu`: bai, ai intrat si tu in greva ?
  @ ugyved: maestre, data viitoare cind mai fac din astea pun eticheta pe ele: gluma.
  L-am vazut in tinerete, l-am revazut acum citiva ani la nu stiu ce post TV si l-as mai revedea daca, atentie:
  @ Bibli, ai mila de cultura noastra cinematografica precara si da-ne si noua linkul, saru` mana. Mai ales daca e acolo si “Laguna“ sau “Golful“ sau cum naiba ii zice, acum chiar nu glumesc, nu mai tin bine minte titlul. Acesta se gasea la un moment dat la download pe un site, cu tot cu titraj, l-am avut si cind sa-l vad… a crapat HDD-ul !
  A, stai !!! OSTROV se numeste, mi-am amintit. Sa-l intrebam pe goagal, deci.

 124. Iunie 1, 2010 la 15:54
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mariane, stiu ca-i cu gluma, si ma raz cu placere. Eu l-am vazut prima oara cand eram mic, mic de faceam baie in ibric, la hotel Montana sau Sinaia, din Sinaia, unde eram incartiruiti. A doua oara l-am vazut intr-un cadru asa zicand institutionalizat, adica intr-un centru cultural. A treia oara l-am vazut in tara, nu mai stiu pe care post tv. “Gara pentru doi” l-am vazut prima oara pe la 7-8 ani, cu un prieten cu care plecasem, in pantaloni scurti si vai de capu’ nostru, sa cautam inghetata. Ne-am hotarat sa vedem un film, si am intrat, asa soiosi si jerpeliti, cu cate o inghetata din aia, nu stiu cum ii zice acuma, cu lingurita de plastic in ea. Apoi l-am revazut de nenumarate ori, pe VSH, dar tot cu ochii de copil cu genunchii plini de bube si cu “tenisi” scalciati in picioare.

 125. Iunie 2, 2010 la 01:46
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ébredj román, ébredj halotti álmodból,
  Melybe sűlyesztettek barbár zsarnokok!
  Most, vagy soha, teremts magadnak eljövendő sorsot,
  Melynek kegyetlen ellenséged is meghajolni fog!

  Most vagy soha, bizonyítsd be a világnak
  Hogy még folyik a római vér ereidben
  És hogy szívünkben még őrzünk büszkén egy nevet
  Csaták győztesét, egy nevet: Traianus

  Nézzétek ti kísértetek: Mihály, István, Mátyás király
  Román nemzet, a ti dédunokáitok,
  Felfegyverkezve, a ti tüzetekkel ereinkben
  Mind azt kiáltjuk “Élet szabadon, vagy halál!”

  Papok kereszttel az élen! Hisz a had keresztény,
  A mottó a szabadság, a cél szent,
  Inkább meghalunk csatában, teljes glóriában,
  Mint hogy újból rabszolgák legyünk régi földünkön.

  Cine traduce versurile astea are o strangere de mana calduroasa de la mine si o audienta la Corneliu Vadim Tudor. Na, sa va vaz dragii miei.

 126. Iunie 2, 2010 la 11:39
  link permanent
  mr.cacadu zice ca:

  din cauza la faze din astea am ajuns sa ma tund (de fapt sunt ajutat sa ma tund) acasa.
  mi-am luat masina de tuns si gata. un pic in fata din foarfeca si e bine.
  sunt la primul comentariu, asa ca nu ma bateti de dormeza. salut jeg-ul si echipa

 127. Iunie 2, 2010 la 11:54
  link permanent
  musai zice ca:

  ceva imi pare gresit aici si as dori sa intervin, daca se poate (cred ca da).
  la prima data nu bate nimeni be alta/ul cu capul de dormeza. e necivilizat, incomod si un efort inutil.
  decat… dar sa nu intram in detalii.

 128. Iunie 2, 2010 la 20:04
  link permanent
  ccd zice ca:

  google ruleaza fin: “Română Wake, trezeste-te mort de somn,…”

 129. Iunie 2, 2010 la 21:38
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @ccd, lasa-ma sa raz un pic. Asa traduce Google translate? ‘ai de capul lor! Cum dracu’ sa mai aiba careva incredere in serviciul asta? Cred ca nici din engleza nu le nimereste… “Trezeste-te romane, trezeste-te din somnu-ti de moarte”, binecunoscut drept “Desteapta-te romane din somnul cel de moarte”. @ccd, primesti marele premiu si drept bonus simpatia mea!

 130. Iunie 2, 2010 la 23:39
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Ei poftim, bine ca n-am putut sa scriu pina acum !
  E “Desteapta-te romane“ toata ziua. Si n-am apelat la Google ci la o persoana cit se poate de reala. Dar ce-ti veni sa o traduci in maghiara, asta trebuiie spusa in romana !!!
  Altminteri iese ca in poanta aia cu Mariko, in casa careia a murit Gyuri si a trebuit sa dea declaratie:
  Gyuri ieri venit la mine
  Eu la el facut un tort.
  Mincat bine, futut bine,
  Dimineata sculat mort !!!

 131. Iunie 3, 2010 la 19:58
  link permanent

  @ Marian S
  Moscova nu crede-n lacrimi, sau, cum se numeşte ea pe ruseşte, Москва слезам не верит, este şi pe net cu tot cu subtitrare, uşor de găsit. Eu vorbeam despre filmele de început al Rusiei…

  oziunclip.blogspot.com/2010/05/copilaria-lui-maxim-gorky.html

 132. Iunie 3, 2010 la 20:05
  link permanent

  @ Marian S
  Adresa blogului este:
  http video.yandex.ru/
  Numai că este în rusă.

 133. Iunie 3, 2010 la 22:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Marian, milenara prietenie intre natiunile maghiara si romana mi-a dat ghes in a posta imnul Romaniei in varianta maghiara. Trebuie sa recunosti ca suna bine… Cand va juca nationala de fotbal a Romaniei finala campionatului mondial, adica cat de curand, la momentul in care se va canta “..acum ori niciodata…”, o sa poti zice si pe ungureste “most, vagy soha” (se pronunţă muşt vodi şuho) si-ti va sarea inima din piept de mandrie, na.

 134. Iunie 4, 2010 la 05:14
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Bibli: Multumesc frumos, mai stiam eu cite ceva despre yandex dar nu chiar tot.
  Uite si replica mea: http : // www. arhiva – ortodoxa. info / (pricepeti voi cum e cu spatiile false, da?) Acolo se gaseste filmul OSTROV cu titrare (si multe alte chestii interesante).
  @ ugyved: Am dat poezia “in lucru“ unei vorbitoare native de limba maghiara. A ramas placut impresionata la prima vedere si a spus ceva de genul: autorul este un om de cultura, nu e o traducere simpla, e aproape o poezie de sine statatoare. La citeva cuvinte a trebuit sa caut un dictionar ! Dar ce i-a venit sa faca asta ?
  Avind in vedere ca mai are si alte treburi (!) i-am zis sa o lase balta, deocamdata, dar e posibil sa ma razgindesc ! Si revin cu intrebarea ei: chiar asa, ce ti-a venit ? Prea multi care sa-ti aprecieze gestul n-ai sa gasesti. Si de-o parte si de cealalta.

 135. Iunie 4, 2010 la 11:54
  link permanent

  @ Marian S
  :)
  Şi eu ştiam de această arhivă ortodoxă, numai că ultima data când am vizitat-o nu era chiar atât de populată cu fişiere. Înţeleg că vă referiţi la Ostrovul “nou” şi nu la cel vechi.

 136. Iunie 4, 2010 la 15:11
  link permanent
  blink zice ca:

  Inca un cantec/poezie in ungureste de la ügyvéd ,postata-n comentarii, si m-am dus !

 137. Iunie 4, 2010 la 18:05
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Bibli: pai mai exista si un alt OSTROV ??? Drace, tre` sa ma uit mai des la filme.

 138. Iunie 4, 2010 la 20:19
  link permanent
  conor sorina zice ca:

  parca si eu imi amintesc de un film Ostrovul, insa mai vechi, anii 70? parca de pe cand era si Mihalkov tanar. Nikita Mihalkov

 139. Iunie 4, 2010 la 20:53
  link permanent
  nivol zice ca:

  # Loda Says:
  Iunie 4th, 2010 at 14:27

  Darius Groza, mai !
  #
  23
  Spartakus Says:
  Iunie 4th, 2010 at 14:38

  @eraser: niet! :mrgreen:
  @Loda: s-a cantat Bingo! Dar oare el si-o fi dat seama despre cine e vorba in propozitie, ca de doua zile tot vine la Lovin pe blog sa scuipe si sa dea cu mucii pe peretzi :oops:

 140. Iunie 5, 2010 la 09:18
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Ei bravos, noi facem chat pe aici si nea` caisa nu scrie articol nou.
  Gata, boicot !

 141. Iunie 5, 2010 la 09:18
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Ei bravos, noi facem chat pe aici si nea` caisa nu scrie articol nou.
  Gata, boicot !

 142. Iunie 5, 2010 la 09:19
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Uite ca are si ecou la site !!!

 143. Iunie 5, 2010 la 14:55
  link permanent
  onnah zice ca:

  ait ait ait….
  Mna, si la primul comentariu al meu pe jeg voiam sa ii si dau Dariusului solutia la problema vietii lui, dar nu cred ca se mai integreaza in context acu.
  Incerc norocul: Darius, buda vietii tale o gasesti in trenul sageata albastra(sau alba?). Da, pentru prima data, solutia vine de la CFR. In trenurile astea noi sunt, omule, niste bude de numa ai sta acolo tata ziua tragand apa. Genial. Fascinant. Pe gustul tau as zice

 144. Iunie 6, 2010 la 12:05
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Vezi că eu plec de acasă pentru câteva ore şi când mă întorc trebuie să fie ceva nou pe jeg. OR ELSE!

 145. Iunie 6, 2010 la 16:08
  link permanent
  Ioana zice ca:

  Trântore, cât pe ce să citesc articolul ca nou. Stii cum zic?

 146. Iunie 6, 2010 la 18:08
  link permanent
  tankistu zice ca:

  http://current.com/shows/vanguard/blog/92404812_exclusive-sneak-peek-worlds-toilet-crisis.htm
  ….. asa ceva nu ???

 147. Iunie 6, 2010 la 22:44
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Cred ca a cazut in WC cind a tras apa. Visul i s-a implinit. O sa ne fie dor de el.

 148. Iunie 7, 2010 la 00:27
  link permanent
  curcubitaceu zice ca:

  eu pe Ioana tot as frige-o o data !!! pula noastra,pare corporatista perversa,ce sa facem?! stii cum zici ?

 149. Iunie 7, 2010 la 12:57
  link permanent
  shmeny zice ca:

  as schimba si numele, da’ mi-e lene. atat, sa injur si eu nitel, s-o mai compromit pe femeie. deci, sloboz pe marul lu’ adam si muie la gargarite.

 150. Iunie 7, 2010 la 12:58
  link permanent
  shmeny zice ca:

  a, si pe ioana…rotisor, zic eu. EU.

 151. Iunie 8, 2010 la 07:22
  link permanent
  serban novac zice ca:

  [quote=maria_1946][quote=19_maria][quote=maria_1946][quote=19maria][quote=maria_1946][wow] Amintiri, amintiri … îl cântam la două noaptea, coborând de pe Cioplea, era acolo un băruleţ … O, tempora, o, mores! Ce bine era în studenţie… [celebrate][/quote]
  Mai Marioara din Bucuresti , ai dat dovada de o mare marlanie …esti tacnita babo .Toata viata ta nu ai stiut ce-i aia p_ula , iar acum , daca mai sunt femei ce mai pot inca, iar tie iti curg balele dupa ce vezi pe net, caci de fapt si de drept asta si faci (privesti) [weirdo], cred ca ti-ai vedea de treaba si ai sta frumusel in banca ta , ca la 63de ani, doar dracu ce te mai poate lua in seama.
  lasa , femeile sa faca ce vor ele , ce tot te bagi si bagi zanzanie, du-te si spanzura-te mai bine…

 152. Iunie 8, 2010 la 07:23
  link permanent
  serban novac zice ca:

  Mai Marioara din Bucuresti , ai dat dovada de o mare marlanie …esti tacnita babo .Toata viata ta nu ai stiut ce-i aia p_ula , iar acum , daca mai sunt femei ce mai pot inca, iar tie iti curg balele dupa ce vezi pe net, caci de fapt si de drept asta si faci (privesti) [weirdo], cred ca ti-ai vedea de treaba si ai sta frumusel in banca ta , ca la 63de ani, doar dracu ce te mai poate lua in seama.
  lasa , femeile sa faca ce vor ele , ce tot te bagi si bagi zanzanie, du-te si spanzura-te mai bine…

 153. Iunie 8, 2010 la 08:35
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  cred că ar fi nimerit acum un articol despre avantajele/dezavantajele pişatului din_picioare (prescurtăm “d_p”)/aşezat_pe_colac (prescurtăm “a_p_c”).
  mă refer aici la cei mîndri purtători legali/ilegali de ţuţu reproductiv , că doamnele n-are decît să se pişe pe ele (scuze, pe “dînsele”).
  for a head start sau cum s-o spune în perfidul albion, aş aduce argumentul că dacă efectuezi pipi a_p_c, pe pupăză s-ar putea s-o doară.
  totuşi (deci totuşi!) eu chiar cred că pipi a_p_c e mult mai superior decît pipi d_p, că doar nu ne place să spălăm wc-ul după fiecare efectuare (n-o să-mi spuneţi că voi ţintiţi mai bine, hai…).
  mă rog, ar mai fi multe dar mă abţin. o să fac pietre la rinichi

 154. Iunie 8, 2010 la 13:03
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mai otetefefesese, habar n-ai tu cum reusesc unele doamne. Cu jet mai, cu jet.

 155. Iunie 8, 2010 la 14:29
  link permanent
  geretus zice ca:

  Bey… mai vino sa stergi prafu pe-aici… ce naiba… doar e blogu tau..

 156. Iunie 8, 2010 la 14:53
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  mareane! mareaneeee! bă băeatuleeee!
  problema ridicată de mine (ca şi viaţa, dealtfel) este în altă parte!
  nu mai vulgariza că nu ne mai ia nimeni în serios!
  scuzaţi zbieretele.

 157. Iunie 8, 2010 la 18:25
  link permanent

  Iar a făcut dl. Năstase reclamă la JEG… :D

 158. Iunie 8, 2010 la 18:42
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Ei, cum asa ? Bibli draga, da-ne si noua un link, ca ne e lene sa cautam si Goagal zice ceva de concediu fara plata, sau dracu` sa-l ia, imi da un rezultat ciudat, cica:
  “ Cotrobaitoru` default a gasit vreo `jde mii de rezultate la chestiunea cautata de tine dar din motive de criza am afisat cu 25% mai putine rezultate. Ne cerem scuze daca rezultatele definitorii se regasesc in calupul de 25% rezultate neafisate.
  Pentru mai multe informatii adreseaza-te lu` unu zis Boc. Daca nu-l gasesti in rezultatele cautarii inseamna ca a trecut motiunea de cenzura“.

 159. Iunie 9, 2010 la 15:04
  link permanent

  nastase.wordpress.com/2010/06/08/o-singura-retea-online/

  Daca va uitati in dreapta voastra, la categoria Arhiva, o sa vedeti ca totul a inceput in mai 2007 cu un servus, dom’ Nastase…(aici e link-ul care arate că Darius concepu ce fu de conceput, plus un text marca JEG RO dar pe blog Năstase Wordpress… adicălea nota mea în textul originos) si a continuat pana in prezent.

 160. Iunie 9, 2010 la 15:22
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Multumim, bibli. Se vede treaba ca asta micu` reuseste sa faca lucruri bune tocmai cind incearca sa la faca la misto. Sau, altfel spus, e serios glumind.

  Fii atent provocare aicea, domnu` Dar ius. Acum fo` doi ani eram in discutii preliminarii cu o stimata doamna nascuta la Cluj, traita vreo multi ani prin Bucuresti si reintoarsa pe meleagurile natale, dupa divort. Dupa citiva mai putini ani petrecuti acolo zicea ca vrea inapoi in miticie, nu glumesc si nu infloresc povestea. Unul din motive era lentoarea proverbiala a ardelenilor si mi-a zis ceva de genul: mai, daca i-ai vedea cum se urca in autobuz si se asaza temeinic in usa, daca ai vedea cum NU reusesti sa ii faci sa avanseze putin, zau ca ti-ar veni sa iti iei campii !!!
  Asadar leapsa si idee pentru un nou articol: cum se imapaca Dar ius cu transportul in comun ? Sau mergi cu bicla ? Sau ti-ai tras limuzina si noua nu ne spui, puiut mic de comunist ce esti ?

 161. Iunie 9, 2010 la 17:33
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bibli, stii cum zic ?
  Apropo de exemplul tau cu domnul Adrian Nastase, mi-am adus aminte cum m-a abordat asta mic si smeker acum citiva ani (sau eu pe el ? ) Eu ma chinuiam pe un forum sa invat cite ceva despre hosting si programe de construit site-uri (sitebuildere) iar nea caisa ma tachina ca “n-am sa reusesc` !!!
  Dar imediat s-a dat de gol: mi-a cerut zacusca. Cred ca voia sa repete schema si cu mine. Norocu` meu ca n-aveam zacusca pe acasa atunci !!!

 162. Iunie 9, 2010 la 18:59
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ce fasz mea atata Nastase ba? Cine-i Nastase? Cumva domnisoara aia grizonata, educata, sfioasa si paguboasa? Un fel de Amelia Sedley din Vanity Fair? Poate vreti sa va iau fata-n ranga, ca si asa nu dormii bine azi noapte! Ba @blink si tu ce pizda caprei vrei ba? Du-te duce-te-ai prin cele zone unde se trimit reciproc sogorii romani si unguri. @Mariane, traducerea nu-mi apartine dar mi-o asum, deoarece pentru ca mi-a gadilat coarda sensibila. Asa ca nu o ma chinui pe biata nativa unguroaica cu dictionarul pe genunchi, intre fuste inflorate, ridicate mai sus, pan’ la fundamentele limbii maghiare. Te rog frumos pentru ca sa-mi, si sa ne prezinti o de exemplu Ildikó, o Enikő. Cum dreacu-i nativa daca cata’n dictionar? Are nota 3 cu indulgenta! Hmrrrr! Voiu incheia apoteotic postarea mentionand pentru posteritate ca-s beat pula.

 163. Iunie 9, 2010 la 19:12
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bun, pai daca esti beat pula… la mai mare !!!
  Acuma sa ne traduci comentariul si in maghiara. Uite asa invatam si noi alte limbi.
  Apropo, vezi ca asteapta pe undeva, pe la gmail, un mesaj de la mine. Sau erai beat si atunci si l-ai trimis la spam ? Sau adresa e la deruta ?

 164. Iunie 9, 2010 la 19:16
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Apropo de “beat pula“.
  Trece unul beat pe strada si vede o reclama: beti lapte !
  Si se pune pe ris, pina apare un politai.
  - Ce-ai dom`ne de razi asa ?
  - Pai vezi si tu reclama aia ! Beti-morti am mai vazut, beti-turta de asemenea, dar beti-lapte ???
  - Baaai, ai dreptate. Am baut si io acu` zece minute niste lapte si uite ca n-am nimic !

 165. Iunie 9, 2010 la 22:51
  link permanent
  toader zice ca:

  poate cineva sa faca un conspect din ce s-a scris pe forum in ultimele 40-50 de comentarii va rog?

 166. Iunie 9, 2010 la 23:48
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Hai ma toadere, chiar asa, un conspect? Whhhhiiii. Si ne chiar rogi? Hai sa cazi tu cu curu’n urzici daca vei mai face conspecte…

 167. Iunie 10, 2010 la 00:03
  link permanent
  toader zice ca:

  ce e mai sugyved?:)

 168. Iunie 10, 2010 la 02:06
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @toader, ce pula mea si sfantul Francisc ai vrut sa zici? Ai glume cu mine coaie flescaite si din pacate ne “teodorite”? Ce faci tu aici prietene, te-ai trezit din somnul de dupa amiaza si ti s-or sculat hormonii? De cand pula mea faci tu “glume” cu conotatii buco-genitale cu mine?! Pisa-m-as in fata ta (retine, am zis in, nu pe), si pe romaneste si pe ungureste bai pagubitule!Cine coaiele lui Ferenc si zeama pizdii Mariei Terezia te-a bagat in seama? De unde pula mea ai iesit si tu ca un viermisor dornic de sugiuc?! Ma doare fix in capul cotului daca o sa ma baneze Darie , dar cacatul ala care se semneaza toader si-a dat masura putintei sale. Cu asemenea indivizi nu voi a fi coleg de blog! Am zis!

 169. Iunie 10, 2010 la 09:37
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  întărîtă-i, doamne! că tare mai sînt dixtractivi cînd se trezesc în 3 picioare, so 2 speak. (prognosticul meu: românul verde cu tricolor n-are nici o şansă-n faţa avocatului bozgoraş. nici să înjure nu ştie ca lumea, şi doar se ştie că în ungurime se înjură, tată! ăjdia ne face concurenţă crîncenă la înjurat, boanghenii dreac!)

  mă rog, de fapt doream să scriu altceva, să fiu creativ. am eşuat ca o dragoste mare într-o baltă de spermatozoizi. măcar de-ar fi ai mei, împlm.

 170. Iunie 10, 2010 la 11:06
  link permanent
  musai zice ca:

  umor frantuzesc.

 171. Iunie 10, 2010 la 14:54
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bey, si la voi e cald ? Ca in miticie nu vedeti voi caldura, parol.
  Hai, luati o bere si potoliti-va. Sau veniti pina acilea, uite, tocmai s-a deschis Bookfest. Pe linga preturi de criza a aparut ceva nou: te asezi linistit pe un scaun si citesti toata cartea, apoi o pui la loc in vitrina. Sa mai zica cineva ca nu-i buna si criza asta la ceva !

 172. Iunie 10, 2010 la 16:58
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  Buna ziua, cumetre!
  Dau un copy-paste la un comentariu pe care i l-am trimis “virtualului” jurnalist (atat de virtual ca mi se pare extraterestru). Comentariul a fost cenzurat, desigur…la asta se pricepe cel mai bine respectivul:) Aaa, sa nu uit, l-ai facut din 2 vorbe si 3 postari pe imbecil…felicitarile mele!

  Lovine, acum vreo 2 ani un anumit asa-zis “jurnalist” din Sardinia a trimis o gramada de mailuri si mesaje spam catre aproape toti jurnalistii romani, in care isi promova un blog de rahat. Acest individ, comunist inrait, fusese dat afara de peste tot ptr incompetenta, asa ca-si gasise o “ocupatie”: sa vaneze si sa inregistreze “fuorionda”, adica ce nu se vede la televizor intr-o directa (momentele in care reporterul asteapta sa intre in direct, semnalul fiind vizibil pe canalele satelitare de servici si incerceptabil cu o parabola comuna si un decoder). Aceste inregistrari le-a postat pe blog. A creat si un blog romanesc (cu inregistrari din Romania), deoarece sotia lui este romanca. NUMAI 2 “JURNALISTI” L-AU PROMOVAT PE IMBECIL: tu si cu Andy Laslau. Pe Andy parca l-am vazut la canal D acum cateva luni, e vai de capu’ lui. Tu…se vede cate parale faci, prin ineptiile pe care le postezi. Asa ca mai slabeste-ne cu prostiile tale, Spartalovin:)
  P.S. Bineinteles ca sardul si-a trimis promo-ul si lui Mircea Badea, dar tipul, logic, nu i-a acordat nici macar o flegma.

 173. Iunie 10, 2010 la 22:28
  link permanent
  toader zice ca:

  ce e mai sugyved cu tine?:)

 174. Iunie 11, 2010 la 06:18
  link permanent
  Marian S zice ca:

  De unde a mai aterizat si Radu2 asta ? Nu e de ajuns ca e cald, mai ploua si cu meteori.

 175. Iunie 11, 2010 la 09:00
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  @Marian S
  Sa inteleg ca-ti place de Lovin? Atunci ce cauti aici, du-te sa comentezi pe blog la el, baga-te in corul lui basist de pupincuristi emeriti:)

 176. Iunie 11, 2010 la 09:24
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bre Radule numarul doi (chiar asa, Radu unu unde e ?):
  Una la mână, pe mine ma enerveaza la culme anonimii curajosi ca tine. Baga si tu un link, ceva, sa stim si noi cu cine vorbim, pai nu ?
  Doi tot pe la mina: iti place tie sau nu, Lovin ala e ziarist, chiar bunicel.
  Trei, pe linga mina: Am comentat si pe blog la el cind a fost cazul.
  Patru, la reţetă: eu inteleg ca e la moda ghiveciul de legume dar te rog sa ne explici si noua care e legatura dintre sula, prefectura, ziaristul din Sardinia, blogul lui de goange, Tiberiu Lovin si blogul aici de faţă.
  Cinci, explicativ: am pus si eu o diacritica-doua, doar unde era pericol de proasta intelegere.
  Sase si gata: daca esti si in continuare la fel de curajos sub protectia anonimatului poti sa te duci preventiv in pula calului. Am zis.

 177. Iunie 11, 2010 la 10:54
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  rîdeţi şi vă-njuraţi ca pe maidan, cînd azi se-mplineşte 62 de primăveri de la naţionalizarea principalelor mijloace de producţie şi începutul colectivizării forţate în republica populară română.
  deci n-aş numi-o sărbătoare, aşa că nu-nţeleg de ce staţi şi beţi ca nişte comunişti nostalgici, ceea ce probabil că sînteţi.

 178. Iunie 11, 2010 la 15:09
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mai otetefeseeule, de ce nu te duci tu sa-l iei la palme pe dom` primarele nostru, Oprescu ? Pai sa nu stie el ca mai exista o strada in Bucuresti numita 11 iunie ?
  Si ca e pe lumea asta unu` zis otetefesesefe.. ma rog, unu` extrem de nervos si anticomunist ce se exprima clandestin si anonim pe bloguri ?

 179. Iunie 11, 2010 la 17:18
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  @Marian S
  Sapte si gata definitiv: adevaratul ghiveci este in capulumatale. Te iei ca nehalitu’ de lume, normal ca si primesti replici.
  Cat despre Lovin, urmareste ce i-a zis de curand Groza, cand nefericitul “ziarist” (bunicel, cum zici tu) a avut nefericita idee sa se ia de Badea, cu o faza de-a dreptul penibila. Asa ca nu mai vorbi doar ca sa te-auzi, ca pe-aici vad ca postezi ca nebunu’. Si nu CANTITATEA e importanta, nu stiu daca ma-ntelegi.
  Ok, o zi buna!

 180. Iunie 11, 2010 la 17:36
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  @Marian S
  Vad ca-ti place Mike Oldfield, macar avem ceva in comun. Te sfatuiesc sa asculti “Ommadawn” si “Tubular bells 3″ (” The top of the morning” in mod special).

 181. Iunie 11, 2010 la 18:43
  link permanent
  Gia zice ca:

  wow.

 182. Iunie 12, 2010 la 00:29
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bre Grozo, unde si ce i-ai zis, bre, ca mie mi-a scapat faza asta ?
  Ca vine nea` Radu asta si ma trage de urechi. Link, exemple, ceva ?

 183. Iunie 12, 2010 la 01:25
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  bă, se pare că m-am înşelat.
  voi sînteţ’ nişte papagali complexaţi de interese obscure, gen.
  dej nu se poate discuta cultural cu voi? trebuie să-mi bag pula ca să obţin o indiferenţă atentă?

  ce ordinărie. sînt indignarea în persoană

 184. Iunie 12, 2010 la 09:35
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  http://www.reportervirtual.ro/2010/05/nu-cred-ca-e-adevarat-dar-daca-e.html/comment-page-1#comments
  Link ptr Marian (necredinciosu’)S, citeste TOATE comentariile, Groza apare mai la sfarsit, dar e edificator si ce spun ceilalti.
  P.S. Ai ascultat ce ti-am sugerat?
  P.P.S. In lagatura cu “ghiveciul” de mai sus, ala a fost un simplu exemplu ca intre jurnalism si Lovin nu exista nicio legatura, te-ai prins acum?;)

 185. Iunie 12, 2010 la 16:35
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Măi Radule doi, uite ce am reţinut eu de acolo (copy/paste) :

  Jenant este sa te bagi tu pentru aia doi pacalici. Pari mai destept ca ei la un loc. Si clar talentat.

  Cam la fel şi cu tine acum. Bine, bravo, am reţinut, eşti bun de avocat din oficiu.
  Deşi, dacă tăceai …

 186. Iunie 12, 2010 la 17:07
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  Macar “par mai destept…si clar talentat”, daca zici ca virgula “cam la fel si cu tine acum”:)
  P.S. Chestia cu “avocatul din oficiu” ma face sa rad, ai nimerit-o: dac-ai sti cate MS-uri si MSA-uri am luat in facultate, ca ma bagam ca bou’ sa-mi apar colegii…
  Mai bine de tine, ca nici macar propriile tale fraze nu ti le aperi…

 187. Iunie 12, 2010 la 19:48
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  Imi esti simpatic, Marian…asta la prima vedere. Pe bune! Acum uimeste-te si tu:))

 188. Iunie 12, 2010 la 23:21
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  Mariane, chiar e un meci de kakat asta, asa ca ascult Voyager-Mike Oldfield. Este un album ok, incearca-l

 189. Iunie 13, 2010 la 10:03
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Radu 2: Mai bine mai tirziu decit niciodata ! Din pacate chestia asta (intelepciunea, zic) vine odata cu virsta. Am vrut-o si eu mai demult si uite ca o am de-abia acum ! Dar vine picatura cu picatura, nici la mine n-a venit toata inca.
  Vezi ce faci cu simpatia aia ! Si Da ri us mi-e simpatic foc, dar tot cu femei umblu.
  Cit despre Mike Oldfield: am ascultat si inca mai ascult sute, poate chiar mii de ore cu el. Ramin la parerea ca “The Songs of Distant Earth“ e cel mai bun.

 190. Iunie 13, 2010 la 10:05
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Asa ca asta micu` sa puna laba pe mouse si sa scrie articol nou.
  Stii cum zic ?

 191. Iunie 13, 2010 la 10:38
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=Gbr7SI-UxyI&feature=related
  Ptr Marian, normal.
  P.S. Fii linistit, nu sunt pe invers. Mor de dorul iubitei mela (la figurat, desigur), in fond si la urma urmei ma despart de ea doar o ora si 40 de minute (Roma- Bucuresti). Dar e greu.

 192. Iunie 13, 2010 la 10:42
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  haha, am scris “mela”…probabil ca o comparam cu un mar (mela, in italiana) in subconstient..am gresit, e mult mai aratoasa, si mai are ceva ce marului ii lipseste…creier:)

 193. Iunie 13, 2010 la 12:46
  link permanent
  jimerino zice ca:

  deci va futeti in cur la modu’ homosexual. in continuare oamenii folosesc cuvintele “complexat” si “frustrat” avand impresia ca sunt sinonime cu “prost” si “manca-mi-ai pula de oagar terfelit”. ei bine, nu. ei bine, muie-n gat! serbia!

 194. Iunie 13, 2010 la 15:34
  link permanent
  ottffsse zice ca:


  - şi? cum ţi se par luzerii ăştia 2? îţi atrag atenţia că le place oldfield, deci nu pot fi PREA deştepţi.
  - … mmm, plm… radu_2 e papagal timp mare…
  - a, da? şi marian_s?
  - … mmm, pzm… şi marean_s e mare papagal…
  - co’ect. aduci tu berea?
  - gîlgîl.

  (acum aflu de la himenrino că sînt şi homosecsuali!
  în sfîrşit o bilă albă pentru cei doi domni cocofifi!)

 195. Iunie 13, 2010 la 17:27
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Nenea doctoru` zice să nu beţi cînd e cald rău afară. De, ce să vă fac …

 196. Iunie 13, 2010 la 17:47
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  @ottffsse: Ia mai du-te la spitalul 9, sa-i tii companie ma-tii, retard libidinos ce esti! Iar homosexualii aia imaginari (din mintea ta bolnava) sa-ti dea o muie cat se poate de reala.

 197. Iunie 13, 2010 la 18:32
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  hîhîhîhî……
  iată că împotriva cursului jocului, d-l marean_s a reacţionat co’ect!
  în schimb, d-l (dacă nu cumva exagerez cu acest apelativ) radu_2 a băgat mucu-n fasole.
  conform experienţei mele, reacţia exagerată (disproporţionată chiar) pe care măria sa o afişează demonstrează clar şi indubitalmente că am avut pe 1/2 dreptate (de fapt himenrino, nu eu): răducu lives on gay street! sau e homofob, which is worse…
  (bă boule, încercam să te agăţ. ‘abar n-ai ce-ai pierdut)

 198. Iunie 13, 2010 la 19:41
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  @ottffsse Tu esti prost. Si, fiind mataluta prost, nu prea exista o punte de conversatie intre un tip normal si unul PROST, asa cum esti tu. Mai incercam, mai vedem, poate gasim pe cineva sa vorbeasca cu PROSTUL de tine…NIET! Esti, ai fost si vei ramane PROST. Te-ai prins ca esti prost? Te-ai lamurit ca toata lumea te ia de prost? O fi de la faptul ca n-ai fost avortat la timp, nu stiu, dar iti comunic tristul verdict…ESTI PROST. PUNCT.

 199. Iunie 13, 2010 la 20:17
  link permanent
  Radu 2 zice ca:

  Doame, cat de prost e jegul asta..,.care ne pisa cu nationalizarea…nu poti sa vb cu Groza, ca sa elimini dobitociile latrate de scest imbecil?

 200. Iunie 14, 2010 la 09:15
  link permanent
  Marian S zice ca:

  200. Era pacat sa nu aiba si postul acesta 200 de comentarii.
  Hai, gata, vedeti ca avem altul.

 201. Iunie 23, 2010 la 15:51
  link permanent
  iua zice ca:

  io nu te-am sters inca de pe facebook?

 202. Iunie 28, 2010 la 11:22
  link permanent
  iulica zice ca:

  Te uiti cam mult la Al Bundy. Ori te-ai uitat pana acuma. El era nebun dupa trageri de apa astronomice la veceu.

 203. Ianuarie 28, 2011 la 23:35
  link permanent
  kunalex zice ca:

  Tu, dom`le Darius, te tunzi la don Ianczi. Are mâinile grele dar ochii buni. Omul ala a avut cel mai bun profesor.
  Te respect ca încă mai mergi la un frizer clasic si pastrezi un look… ca tine.

 204. Mai 11, 2012 la 01:10
  link permanent

  I’ve writers block that comes and goes and I require to find a approach to get rid of my writers block. It can occasionally be so bad I can barley make sentences. Any guidelines?

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)