Nici complimentele nu mai sunt gratuite

sari la comentarii

Marius Iulian: Am visat că aveam un super-cal… Şi îl călăream, că fugeam de un prieten de-al meu. L-am luat de la unu’ care a fost prins beat la volan şi drept pedeapsă poliţia i-a luat calul şi mi l-a dat mie. Şi era un super-cal: negru… şi înalt… care cumva se apleca când treceam printr-o vie. Şi nu mă loveam de nimic… Şi avea viteză.

Fiindcă eu recent disputam cu un co-băiat ipoteza şocantă că acest mecanism s-ar putea să nu fie totuşi chiar cea mai la îndemână soluţie, clipită în care a intervenit o membră de-a voastră şi s-a oripilat muiereşte de însăşi concepţia aceasta – de a şede crăcit pe budă, într-o statică precară; care până mai de curând nouă ne-a părut chiar operativă.

E adevărat că acum reevaluăm paşii luaţi în adoptarea ei şi că există eventualitatea să o îmbunătăţim, să o aducem la standarde de actualitate. Acceptăm şi că poate fi defectuoasă din mai multe puncte de vedere, cum ar fi cele al cumpănii instabile şi al tirului nu întotdeauna precis. Nu susţinem că ar fi infailibilă. Însă există exerciţiu şi există determinare şi ne uluieşte că voi nici măcar nu aţi imaginat aşa ceva, măcar experimental!

Fetelor, voi n-aţi fost, iar noi avem decenţa să nu vă ducem şi, pe cât se poate, să vă ţinem departe de ceea ce înseamnă veceul băieţilor. Deoarece însuşi cuvântul “budă” are o origine, trăgându-se din franţuzescul “toiletter”, de pe vremea când încă era curat acolo. Însă, ca mai toate lucrurile în lume, sensul s-a pierdut de-a lungul vremii. Voi nu ştiţi unde s-a ajuns şi condiţiile cu care sunt constrânşi să ne confruntăm. De aia le-am şi separat pe camere. Ca să vă protejăm.

Dar n-am crezut că ne vom îndepărta într-atât. Oricare dintre noi ne aşteptam şi aveam convingerea că a pornit de la voi obiceiul cocoţatului şi flexatului, fiindcă noi, recunoaşteţi, nu avem o problemă majoră cu a face de cele mai multe ori din picioare. Şi nu tot timpul prin faţă. Şi, nu o dată, din greşeală, pe noi.

Tot aşteptaţi să se rostogolească asta într-o problematică filozofică mai profundă, însă nu: încetaţi să ne mai puneţi lucruri în cârcă. Şi eu nu cred că fetele nu fac pârţ. Noi ne beşim, e drept. DAR ŞI VOI FACEŢI MĂCAR PÂRŢ!

n
Iisus Hristos s-a născut în anul:
View Results

***

Deci acesta este bioritmul pe care vi l-am promis. Între timp mi-a fost explicat ce semnifică. Sunt curios dacă vreunul dintre voi este capabil să-l descifreze, deşi majoritatea abia vă descurcaţi cu descifrarea cerinţei.

Apropo, am câştigat pariul cu imbecilul care a zis că mă îngraş 10 kile după turul ţării, în maxim 6 luni. Cum se vede pe bioritm, am 66,2 kile îmbrăcat (cu zale, cum umblu eu de obicei).

Iar mie nu îmi plac ciupercile, deoarece sunt ca bătăturile fierte, iar parmezanul este bătături răzuite, paaa!


96 comentarii

zi si tu ceva
 1. Februarie 27, 2010 la 00:45
  link permanent
  ieu zice ca:

  obiceiu’ cu cocotarea pe colac ii de la olteni care n-au decat o gaura in pamant

 2. Februarie 27, 2010 la 01:17
  link permanent
  Divricean zice ca:

  Inteleg ca ai facut doua tzeve care iese din copartiment. Elaboreaza.
  Pentru neingineri ma refer.
  Si robinetu’ cu jeg cam cum functioneaza?
  Degeaba ai inchis usa, te recunosc dupa patine, Cenusereaso…

 3. Februarie 27, 2010 la 01:24
  link permanent
  Divricean zice ca:

  Vad cacopiezi articole de pe Expresssss de Calarasi.
  Rusine Glad Darius etc! Rusine!

 4. Februarie 27, 2010 la 10:33
  link permanent
  Andi zice ca:

  Nu ştiu de unde afli tu asemenea minunăţii, dar ţin să te anunţ că în superbul liceu în care mi-am dus zilele timp de doişpe ani cel puţin o profă a rupt/spart/făcut praf un scaun de toaletă prin metoda despre care zici tu că nu ştiu femeile. Deci da, toţi ştiu stupizenii. Ce îi face oameni e neaplicarea lor.

  Şi corectează-ţi greşelile gramaticale, tu! De când te-ai prostit în asemenea hal?

 5. Februarie 27, 2010 la 12:39
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Hotărît lucru, ăsta e cu bioritmu` la pămînt… alt articol de(spre) căcat !

 6. Februarie 27, 2010 la 14:00
  link permanent
  IO zice ca:

  ha ha ha ha ha era sa te loveasca salvarea pe trecerea de pietoni. ai grija sandilaule ca esti vanat!

 7. Februarie 27, 2010 la 14:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, îi cel mai rău caz, îi deja acolo.

 8. Februarie 27, 2010 la 16:51
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Cine-a scris mizeria asta pline de greşeli?

  Arpi, de ce-s 2 ţevi, una-i intră-n gură?

 9. Februarie 27, 2010 la 17:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am scris-o pe Windows şi-am publicat-o de pe Mac şi n-am verificat şi nu nimic.

  Da’ acuma corectez totul şi după aia nu mai recunosc nimic.

 10. Februarie 27, 2010 la 18:13
  link permanent
  Adela zice ca:

  Din câte ştiu eu femeile au fost primele care au avut “ideea ingenioasă” de a se urca cu picioarele pe veceu. Asta e de când lumea. Ia dă o raită prin căminele de fete. Că mai sunt idioate care aplica metoda asta.

 11. Februarie 27, 2010 la 18:38
  link permanent
  1 zice ca:

  Super filosofie sa descifrezi mizeria aia:

  - pe verticala sunt trecute zilele lunii (incepand cu data de 5 si terminand cu data de 6 a lunii viitoare) – probabil ai facut testul in data de 5
  - deasupra axei cu datele calendaristice se gaseste cifra 0 care delimiteaza superior axa de simetrie. Domeniul negativ (semnul – (minus)) in stanga axei de simetrie iti spune ca o sa iti mearga de cacat, ca pula etc.. progresiv crescator pe masura ce te departezi de axa, spre extremitatea domeniului aflata in partea stanga. Domeniul pozitiv (semnul + (plus)) este in dreapta axei si iti spune ca o sa iti mearga ca o pizda parfumata unsa cu uleiuri de trandafiri, pe masura ce te apropii de extremitatea domeniului pozitiv spre partea dreapta.
  - triunghiurile, patratele si cercurile au legenda mai sus, reprezentand cate un ciclu integrant al bioritmului
  - citirea se face pe orizontala, tinand cont de legenda si domeniu.
  - interpretare aleatoare a bioritmului: data de 10 a lunii – Patrat relativ apropiat de axa, situat in domeniul negativ = vei fi usor cretinoid si pe alocuri prost bata, dar nu este un caz grav; Cerc relativ apropiat de axa de simetrie, domeniu pozitiv = vei avea o privire tampa spre cretinoida pe fata cam jumatate de zi, insa vei spune “coaie sunt fericit da?” – ranjetul tamp continua; Triunghi relativ apropiat de axa de simetrie, domeniul pozitiv = semierectie, nu o sa poti sa bati covoare cu ea, sa bati cuie in masa cu ea, dar e mai lunga decat o stiai in mod normal, nu poti sa porti zale, insa merge si asa, (intr-un deplin sens pozitiv evident.

  uau, cat ziceai ca ti-a luat sa descifrezi rahatul asta?

 12. Februarie 27, 2010 la 18:43
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  În toată viaţa mea de om crescut ba la oraş, ba la ţară n-am auzit de o astfel de tehnică de căcare. Îmi explică şi mie mai în detaliu motivele pentru care sa te caci cocoţându-te pe colacu’ de la “toiletter”?

 13. Februarie 27, 2010 la 18:44
  link permanent
  toader zice ca:

  mai unule, tu vorbesti despre bioritm sau e lectie de geometrie de baza? pana mea, puteai sa scrii direct teorema lu’ euler.

 14. Februarie 27, 2010 la 20:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Unu – dacă ai ştii cât m-am uitat tâmp la aia… Şi când l-a pus prietenă-sa lu’ Dacian pe orizontală cu o mişcare naturală (bine, că şi aia-i bolundă, da’ şi io mă uitam la bon ca la o notă de plată) a devenit evident chiar şi pentru mine.

  Eu mă feream de ideea de grafic, amintindu-mi cu teroare de domnii Vlaicu şi Jecan din liceu, profilul matematică, la care intrasem cu pile, nu cu pricepere.

 15. Februarie 27, 2010 la 22:35
  link permanent
  podoleanu zice ca:

  HAIDE MAI, CU TOTII AM INTELE CA AI 66 DE CHILE. NU MA ASTEPTAM SA INTELEGI.

 16. Februarie 27, 2010 la 22:59
  link permanent
  toader zice ca:

  ce misto e visul aluia.

 17. Februarie 27, 2010 la 23:02
  link permanent
  toader zice ca:

  darius, dar tu mereu esti un invartit. sa faci turul europei bazandu-te pe prostia altora e foarte tare. sa faci turul romaniei tot asa si, in plus, sa scapi nebatut si necalcat de masini dovedeste cata grija are de tine Divinitatea. tine-o tot asa. la norocul tau ai sa ajungi premier si chiar sa ajungi insurat si cu copii fara sa fi facut sex niciodata. ai reusit tu sa ajungi director… vorba aia…

 18. Februarie 27, 2010 la 23:53
  link permanent
  Gia zice ca:

  si la un moment dat cand esti prea pe plus, se rupe ata :D

 19. Februarie 28, 2010 la 00:06
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Vrei sa pleci da numa nu ma iei, numa nu ma iei, numa numa nu ma iei, visul tau si dragostea din tei, ceva care rimeaza cu ei ei…

 20. Februarie 28, 2010 la 13:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gia a reuşit să ruleze măiastru, precum cuvintele i-ar fi toaster, şaorma împrăştiată încercată de Toad.

 21. Februarie 28, 2010 la 18:40
  link permanent
  toader zice ca:

  tot nu-ti da sex, mai darius.

 22. Februarie 28, 2010 la 20:28
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Nici complimentele nu mai sunt ce au fost odata, pe linga faptul ca nu mai sunt gratuite. Uite, daca ii spui cuiva (de exemplu): as vrea ca frenul meu sa se plimbe nestingherit printre amigdalele tale inseamna ca te-ai exprimat poetic. Unul ca jimi, de exemplu, s-ar gandi imediat la deep throat. Nu ca eu m-as gandi la altceva, doamne fereste. Dar gia s-a gandit si mai bine: daca esti prea pe plus se rupe atza.
  Al dracu` fren si ghinionist, nici n-a apucat sa se frece de amigdale.

 23. Martie 1, 2010 la 00:10
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Al dracu’ cu înghiţitoarele voastre de săbii, vă luaţi muierile de la circ sau ce pulă tot o frecaţi cu “gât adânc”?

 24. Martie 1, 2010 la 00:12
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Plus că orice aţi zice… statisticile spun că sunteţi posesori de briceaguri.

 25. Martie 1, 2010 la 03:01
  link permanent
  zamo.ca zice ca:

  si ce daca sunt bataturi fierte?! nu-s si ele oameni?!?!

 26. Martie 1, 2010 la 09:36
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mai “Dragos“, se simte cumva o frustrare in glasul tau ?

 27. Martie 1, 2010 la 12:13
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Măcar de mi-ai fi auzit glasul, dragă cititorule.

 28. Martie 1, 2010 la 12:41
  link permanent

  Imbecil esti tu, ca ma enervezi…atata, n-am alt argument.

 29. Martie 1, 2010 la 14:18
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai tocmai, ma dragos. adica, vreau sa zic, daca tot umblu cu 11 cm la mine, nu ar fi pacat sa nu se infrupte din tot si sa se incurce cu o treime? tu, de exemplu, mai musti din mini-tarte? nu le halesti intregi, ca pe seminte?

 30. Martie 1, 2010 la 16:24
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Chestia aia roşie de pe ţevi reprezintă:
  a. rozeta unui robinet – e logic de ce ar dori cineva sa oprească scurgerea defecaţiilor, nu?
  b. floricica jeg pe care am primit-o ca premiu (în favoarea mult doritului stencil) şi care a înfundat mai apoi toaleta fostului loc de muncă.

  ***

  Ăla e bioritm? Credeam ca e vreo combinaţie genetică…

 31. Martie 1, 2010 la 20:51
  link permanent
  yokozuma zice ca:

  jeg penal

 32. Martie 1, 2010 la 21:16
  link permanent
  Ioana zice ca:

  Mai,si eu cred ca fetele au inventat faza cu cocotatu’ pe colac, desi, recunosc, eu nu am incercat. Insa, imi aduc aminte o faza super nasoala. Intr-un supermarket o tipa foarte, foarte grasa s-a dus la veceu. Si, bineinteles, s-a urcat pe veceu. Problema este ca veceu era cam fragil. Urmarea: veceu s-a spart si tipa s-a ales cu al sau cur tandari. Si a venit si ambulanta si apanova( sa opreasca inundatia). Morala este cantariti-va inainte sa va urcati pe veceu.
  Eu cred ca ar trebuie sa facem o campanie numita “Nu uita sa tragi apa!”. Romanii clar nu stiu ce e aia. Odata, am intrat si eu ca omu’ intr-un veceu pt. ca auzisem cand s-a tras apa. Cand am intrat am constatat ca tipa s-a cacat langa veceu si a tras apa. :|

 33. Martie 2, 2010 la 11:46
  link permanent
  mea zice ca:

  tu! dar esti sub greutatea ideala fara costum.sau ideal? ce scrie aia? ma rog… esti subideal. cit te-o costat parerea asta?
  si cind esti prea pe minus, ti se rupe. pur si simplu.

 34. Martie 2, 2010 la 12:20
  link permanent
  Dorel zice ca:

  • PROSPERA! SCAPA-TE DE CRIZA! VREI SA CASTIGI O GRAMADA DE BANI CU DOAR O INVESTITIE DE 7 LEI(RON), 7 PLICURI SI 7 TIMBRE ? ATUNCI CITESTE MAI JOS ! DA-TI SINGUR(A) SEAMA, CA E DOAR UN SISTEM CARE CHIAR FUNCTIONEAZA ! ANUNTA-TI SI PRIETENII CHIAR ASTAZI SA SE POATA BUCURA SI EI DE ACEASTA OPORTUNITATE !
  CINE PRICEPE SI CREDE, FACE BANI MULTI SI REPEDE !!! Poti sa faci bani astfel! Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, REPEDE si LEGAL.
  Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul.
  In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta. Imediat m-am gandit “ce-o mai fi si asta?”. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc (si sper ca vei face si tu acelasi lucru). Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu(ron) la 7 adrese. Apoi sa iti treci numele si adresa in lista pe care o vei gasi mai jos la pozitia a 7-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu!
  Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 7 lei(ron) si 7 timbre? Din acest motiv merita sa incerci! Ce inseamna 7 lei(ron)? Sigur ai pierdut mult mai mult jucand la Bingo sau la Loto, nu? La inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 7lei(ron). Ghici ce s-a petrecut !!?…
  Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 280 lei(ron). La sfarsitul celei de-a doua aveam 1030 de lei(ron). In a treia saptamana stransesem 3813 de lei(ron)! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 7 lei si cele 7 timbre. In continuare va voi explica ce trebuie sa faceti si veti intelege cum functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.
  PASUL 1:
  - Ia 7 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : “M-AM ADAUGAT LA LISTA TA”, apoi impatureste fiecare coala ca sa intre in plic;
  - Ia 7 bancnote de cate 1 leu(ron) si pune-le CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure);
  - Pune FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchide plicurile.
  Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu(ron). Acum trimite plicurile la urmatoarele adrese:
  1) CERNICA MIHAELA-PRELUNGIREA GHENCEA NR. 30, BL. M5, SC. 1, AP. 49, SECTOR 6, BUCURESTI

  2) TRUTA SIDONIA – STR. FAGARASULUI, BL. 10, SC. 3, AP. 30, COD. 545300, LOC. REGHIN, JUD. MURES

  3) MARCU BOGDAN-STR. FLUVIULUI NR. 1, SECTOR 1, BUCURESTI

  4) MAIOR PAUL – SRT. SUSENII NOI, NR.20, LOC. REGHIN, JUD.MURES, COD. 545300
  5)PARASCHIVESCU CIPRIAN o.p. 80 , c.p. 78, sector 3, Bucuresti
  6) FERENTIU ALEXANDRU – Str Barzava , nr3 , bl 105 , sc A , ap 2 , Arad, Cod 310272

  PASUL 2:
  7)GHIONEA IONUT –CARTIER SARARI SILOZ STR HENRI COANDA NR61, BL K1-2, SC 1, AP 3, CRAIOVA DOLJ
  - Taie din lista pe numarul 1 si muta celelalte adrese cu o pozitie mai sus ! (6 devine 5, 5 devine 4, etc…). Astfel numarul 7 devine liber;
  - Completeaza cu numele si adresa TA aceasta pozitie.
  Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea si la urma urmei sunt numai 7 lei(ron) iar tu ai sa primesti mult mai mult.
  PASUL 3:
  - Schimba ce doresti din acest anunt dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original.
  - Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga!
  Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol pentru fiecare anunt; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului (‘Copy’ din meniul ‘Edit’); deschizi un fisier gol cu ‘notepad’ (‘File’…’New’) si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a (‘Edit’…’Paste’); salvezi fisierul cu extensia ‘.txt’. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri. GATA! Felicitari… ASTA E! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
  Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei(ron) cu numele meu pe pozitia a 7a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 6-a si primesc si ei cate 5 lei(ron). Eu primesc astfel 5 x 5 x 1 lei = 25 de lei(ron). Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 de lei(ron) cu numele meu pe pozitia a 5-a, 625 de lei(ron) cu numele meu pe pozitia a 4-a, 3125 de lei(ron) pe pozitia a 3-a 15625 DE LEI(ron) cu numele meu pe pozitia a 2-a si…DA,78125 lei(ron) cu numele meu in pozitia 1. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 7 lei si 7 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu(ron) la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 7a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori.
  Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM!! Asa ca iti poti permite 7 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da… Unii au spus “dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?” Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura sute de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce?
  Tineti minte : JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VA FUNCTIONA !!! SI ANUNTATI SI PRIETENII DUMNEAVOASTR CHIAR AZI ! ASTFEL VOR CRESTE PENTRU TOTI CASTIGURILE !
  MERGI LA SIGUR !

 35. Martie 2, 2010 la 12:30
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Unii au spus “dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?” Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se nasc milioane de dobitoci ?

 36. Martie 2, 2010 la 12:31
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Nici fraiereala nu mai e ce a fost odata.

 37. Martie 2, 2010 la 12:36
  link permanent
  jimerino zice ca:

  mareane, chiar ma intrebam cand apare unu care sa fi citit tot carnatu’ ala. acu’ daca tot te-ai dat in fapt, fa-ne si un rezumat, trai-ti-ar.

 38. Martie 2, 2010 la 13:13
  link permanent
  musai zice ca:

  ma, eu cu punctul 7 n-am inteles cum e.
  si o lamurire, va rog: daca n-am lei(ron), ce/cum fac?

  p.s.
  Isus nu s-a nascut.

 39. Martie 2, 2010 la 13:20
  link permanent
  jimerino zice ca:

  e Iisus. si cum pula mea nu s-a nascut? si tu esti al doilea prost sau ai zis 7 la ghici?

 40. Martie 2, 2010 la 13:37
  link permanent
  musai zice ca:

  nu e, ma, la ghici,prea se repeta obsesiv, ca pe baterii, 7-le ala. nu stiu cum ti-a scapat (probabil ai citit numele comentatorului).

 41. Martie 2, 2010 la 14:09
  link permanent
  tankistu zice ca:

  bah…eu am citit primele randuri si m-am last la mana mea. pai la ce cacat imi trebuie mie sa castig niste amariti de roni cind eu am primit in ultimile 2 zile 5 mail-uri cum ca am de ridicat mai multe mosteniri. vreo 58 milioame in total. un mail chiar de la FBI. nici nu stiu unde cacat sa investesc atit banet. ma gindesc sa cumpar Steaua.

 42. Martie 2, 2010 la 15:05
  link permanent
  musai zice ca:

  sau ai putea sa-ti iei masina…

 43. Martie 2, 2010 la 15:37
  link permanent
  tankistu zice ca:

  de 58 milioane ??? masina asta nu se numea yacht ??? un yacht mov… :) )

 44. Martie 2, 2010 la 15:54
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bre jimi, musai sa intelegi ca eu am compus schema aia, dupa care l-am pus pe bolovan sa scrie, dupa care ma dau baiat cinstit. Acu` te-ai prins ?

 45. Martie 2, 2010 la 17:48
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Şi io care-mi căutam job de student ca prostu’…

 46. Martie 2, 2010 la 19:47
  link permanent
  Gia zice ca:

  eu am castigat reduceri de 80% la viagra. sunt bogata? nu tu, toader.

 47. Martie 2, 2010 la 22:12
  link permanent
  toader zice ca:

  tare dorel. il rog sa revina cu regularitate. sa devina un fel de ciclu’ al jegului. pentru ca merita.

 48. Martie 3, 2010 la 12:28
  link permanent
  jimerino zice ca:

  cum e ma un job de student? e ca mistery shoppingu’ asa? te infiltrezi sa-i torni pe studentii care se caca in toaleta profesorilor si ocazional, dupa ce se caca, mai trag si cate o tarfa? tot in aceeasi toaleta, evident. altfel unde ar mai fi farmecul?

 49. Martie 3, 2010 la 23:39
  link permanent
  tankistu zice ca:

  jim…tu ce pula mea de facultate ai facut mah ???

 50. Martie 4, 2010 la 01:49
  link permanent
  TSP zice ca:

  Cum pula calului l-o prins pe ala militia baut la volan? exista “baut la capastru” in legislatie? Sau ii pe principiul “i-o luat boii de la bicicleta”?

 51. Martie 4, 2010 la 01:54
  link permanent
  Decat Larisa zice ca:

  Draga Darius,daca tu crezi ca baile barbatilor sunt infecte,treci prin caminele de fete din Hasdeu sa vezi ce le poate pielea.Si din nefericire,da, si fetele stiu sa se urce cu picioarele colac,problema e ca ele nimeresc orice in afara de gaura.

 52. Martie 4, 2010 la 02:01
  link permanent
  TSP zice ca:

  Evident, cand meri in caminele de fete, fix baile-s atractia principala. Si referitor la simtul gaurii, de aia se ocupa celalalt sex. Ala erect.

 53. Martie 4, 2010 la 11:56
  link permanent
  jimerino zice ca:

  merge si semi.

 54. Martie 4, 2010 la 16:54
  link permanent
  Gia zice ca:

  si neagra.

 55. Martie 4, 2010 la 17:11
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ho, fa! vorbeam de pula, nu de cafea.

 56. Martie 4, 2010 la 17:32
  link permanent
  Gia zice ca:

  serios? pacat, urma sa zic integrala.

 57. Martie 4, 2010 la 18:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gia l-a rulat pe Gimel cum rulează o matroană antică un eunuc.

 58. Martie 4, 2010 la 18:11
  link permanent
  Lara zice ca:

  Da’ vezi ca anul 0 nu exista. Unde erai tu cand se facea istorie la scoala?

 59. Martie 4, 2010 la 18:28
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na, asta-i tehnica veche de pe vremea turismului neudrit, neridzit si ne, ne, ne… nepizdit, pacatele mele, ca alta nu-mi veni amu’n cap… Na Darie, uitat-ai un element constitutiv al faptei! Numaidecat ziare ca sa se proteguiasca talpa condurului de zoaiele alora imputite de dinainte.

 60. Martie 4, 2010 la 23:02
  link permanent
  TSP zice ca:

  Meik lav nat uar. Atat painea, cafeaua, cat si ustensila indicata de jimerino se administreaza pe cale orala. Bine, putem divaga, dar asta-i punctul comun. Chiar nu vreau sa-l starnesc pe jimerino referitor la franzele-n cur. Io tot nu inteleg de ce se incapataneaza lumea sa raspunda la intrebarea jegului, cand li se ofera atatea subiecte alternative.

 61. Martie 4, 2010 la 23:06
  link permanent
  TSP zice ca:

  Cu binecuvantarea jeG-ului (cu G mare, da? – ca nu ne tragem de sireturi), ofer premiu primei domnisoare de salon care se destainuie referitor la cea mai penibila besina ce-o scapat-o vreodata, in cea mai de nebasit situatie. Si sa incheie cu “Multamasc”. gen.

 62. Martie 4, 2010 la 23:12
  link permanent

  Isus s-a născut în anul 1899, pe la începutul lui martie.

 63. Martie 4, 2010 la 23:20
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si sa fie eventual in timpul unei limbi in pizda gen cunnillingus.

 64. Martie 4, 2010 la 23:30
  link permanent
  toader zice ca:

  degeaba darius, nu ai ma … ce sa faci? asta e. nu iti da.

 65. Martie 4, 2010 la 23:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Marian, eşti pe fază, da?

 66. Martie 5, 2010 la 01:27
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  bă, care aţi mai mâncat o pleşcoviţă? Mie mi-i foame rău.

 67. Martie 5, 2010 la 17:50
  link permanent
  rumegatoarea_sefa zice ca:

  haoleooooo maică! unie, zic unieeeee disparu’ postu’ ăl nou????

 68. Martie 5, 2010 la 18:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  A, l-am şters. Am uitat să vă spun.

  Fata a înfrânt Jegul şi s-a dat dată jos de pe el, aşa că n-am riscat s-o p’erz… Îmbătrânesc. Mă simt cumva ca violat anal: jumătate mândru că am putut, jumătate cam violat anal.

  De apreciat este, totuşi, că a salvat odată cu ea pe toţi ceilalţi dezbătuţi în rândurile sale.

 69. Martie 5, 2010 la 18:10
  link permanent
  rumegatoarea_sefa zice ca:

  :-o violatule! ai “uitat”? mişelule, ai ucis cu sânge rece atâta amar de comentarii! ninsoarea şi înjurăturile di pă străzile Capitalei să s-abată asupra… pah, ce-mi bat capul? dragostea-i oarbă, ca justiţia…

 70. Martie 5, 2010 la 18:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Iar o trecută Marian pe lângă 69, la mustaţă.

 71. Martie 5, 2010 la 18:25
  link permanent
  rumegatoarea_sefa zice ca:

  ne pare rău, Mariane…

 72. Martie 5, 2010 la 18:29
  link permanent
  rumegatoarea_sefa zice ca:

  dacă s-a “dat dată jos” de pe Jeg, deci înseamnă că… he he, dar să-i lăsăm pe alţii să redeschidă subiectul.

 73. Martie 5, 2010 la 18:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Neee, doar am făcut eu acte extreme ca să mă păstreze. M-am aşternut la picioarele ei emoţionale, tăvălindu-mă în suferinţă şi vinovăţie, oferindu-mă dezbrăcat de demnitate, ca să facă ce-o vrea cu mine.

 74. Martie 5, 2010 la 18:49
  link permanent
  rumegatoarea_sefa zice ca:

  şi cu toate astea, tot ce-a vrut de la tine a fost să ştergi infama postare? nasolnaia.

 75. Martie 5, 2010 la 18:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, io ştersesem deja, de capul meu, dup-aia m-am prăvălit să mă ierte. M-am gândit că e necesar un act convingător.

  N-a mai reuşit altcineva în istorie să şteargă ceva de pe Jeg cerându-mi, cum a reuşit ea, nezicând nimic.

 76. Martie 5, 2010 la 20:09
  link permanent
  toader zice ca:

  moamaa, ce tare e tipa!

  degeaba, tot nu iti da sex nici asta.

 77. Martie 6, 2010 la 10:12
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Vai de pula ta.

 78. Martie 6, 2010 la 10:46
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Băi, pe aici prin miticie există o vorbă: de râs ai fost, de căcat ai ajuns.
  S-a întors lumea cu curu` în sus, zău aşa.

  Şi ţi-am zis să te rogi de Bibli în genunchi să revină.

 79. Martie 6, 2010 la 12:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi n-a venit singur? Biblel mă iubeşte, doar mă tachinează, atâta tot.

  Hudrel – venind de la tine, chiar mă consolează. Uitaţi-vă ce înţelept tace Gimel. El înţelege.

 80. Martie 6, 2010 la 17:00
  link permanent
  Gia zice ca:

  Darius, ti-am vazut testiculele pe la Zappy. I-am spus sa ti le tina, esti putin ocupat acum.

 81. Martie 6, 2010 la 18:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io am aşa: două testicule. Unul normal. Unul bionic. Pă ăla bionic îl aud bipăind. Mă uit după cel normal şi reviu. Sunt convins că e pe aici.

 82. Martie 6, 2010 la 20:42
  link permanent
  Divricean zice ca:

  “Darius Groza zice ca:
  Tre’ să-mi fac un feed prin sms pentru unii dintre voi.”
  Oarecum nu e nevoie, http://octet.ro a facut deja asta pentru tine: SMS la fiecare post nou pe Jeg.ro. Esti printre putinii alesi, daca iti vine sa crezi.

 83. Martie 7, 2010 la 23:54
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bine măi divriceanule, dar cînd le şterge ??? Pot să le zic să-şi ia semeseu` şi să şi-l bage în cur ?

 84. Martie 8, 2010 la 10:48
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Marian a cam rulat.

 85. Martie 9, 2010 la 11:14
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Io cred că ăsta fute (dacă tot nu scrie). Picioare în gard, aia fute.

 86. Martie 9, 2010 la 15:20
  link permanent
  musai zice ca:

  o scaldati.
  bine, ca si intoarcerea la postul asta e tot o scaldare.

 87. Martie 9, 2010 la 15:26
  link permanent
  tankistu zice ca:

  persoana cea mai in masura sa-i traga la papacioaca, pt intoarcerea la postul vechi, e jim. da jim e si bolind si puturos. pina nu pizdeste ceva in nas sigur nu o sa scrie nimic. sperantele noastre ramin la gia. ca noi suntem niste domni, ce pula mea.

 88. Martie 9, 2010 la 15:37
  link permanent
  monica zice ca:

  Jim e foarte ocupat pe defunctul blog al Zapei. Ceva cu forumuri si topics.

 89. Martie 9, 2010 la 15:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ce, aici n-am zis? click pe nume, hali-mi-ati aracu’ ! gata, am inceput campania pentru trafic.

 90. Martie 9, 2010 la 16:20
  link permanent
  monica zice ca:

  Pai si vrei sa dau click si de-aici? Ce, unu’ nu-ti ajunge?!?!?! Lacomia o sa te piarza, nefericitule!

 91. Martie 9, 2010 la 16:31
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ia uite, asta chiar a vorbit serios, se spurca pe unde apuca! Clicky pe nume, nu fiti bulangii!!!

  Nu pe al meu, ba!

 92. Martie 9, 2010 la 16:32
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Stie cineva cum ajung pe blogu la zappy de aici?

 93. Martie 9, 2010 la 16:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da click pe nume. acum! pe asta.

 94. Martie 9, 2010 la 18:12
  link permanent
  tankistu zice ca:

  pai la tine ce click sa dam animalule…ca tu ai parola.
  jim
  da´ de jeg nu zici nimic ?? cum de ai ratat schema ??

 95. Mai 9, 2010 la 01:03
  link permanent
  ceara zice ca:

  da laso in p**** masii oi

 96. Mai 11, 2012 la 21:03
  link permanent
  my free ipad zice ca:

  Its such as you read my mind! You appear to grasp so much about this, such as you wrote the guide in it or something. I feel which you could do with several percent to force the message home a little bit, but instead of that, this is magnificent weblog. A wonderful read. I will definitely be back.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)