Internetul. Acum şi online!

sari la comentarii

Bună ziua!

Eforturile mele conjugate de a impresiona şi păcăli o nevinovată fiinţă cu a ţine la mine – când nici nu e mare lucru de ţinut la – va să dea, în sfârşit, în pârg. Rodul muncii mele este acum bun de cules. Săptămânile recente au reprezentat o intensă perioadă de închegare a unei relaţii, fie ea o reeditare a celei deja eşuate în mod consecvent şi lamentabil cu Păstaie sau, de ce nu, un nou angajament, care să promită a fi un fiasco încă de la început, având ca protagonistă pe chelneriţa despre care am mai amintit pe parcursul inepţiilor din viaţa mea, cu care vă hrăniţi voi de pe aici, de pe Interjeg.

Am conceput, aşadar, un meschin plan în două acte infecte. Primul targetat pe o trecută (în sensul de înţeleaptă şi versată, negreşit), iar secundul având ca victimă uluită o neîntrebuinţată (adică proaspătă şi în vigoare, desigur).

Nu ştiu dacă am aplicat cele mai bune metode, dar mi-am dat silinţa, iar truda îmi va fi răsplătită. În prima etapă a campaniei, am scos-o pe Păstaie la o întâlnire crepusculară la dentist. Am şezut alăturea de ea când îi sugea cu aspiratorul flegma din gură, am ţinut-o de mână cât îi făcea cu micul flex printre dinţi şi i-am zâmbit îngăduitor când a-nceput să i se scurgă incontrolabil puroiul dintre buzele anesteziate. La sfârşit şi-a plătit singură, ca o domnişoară cu atitudine, iar apoi a rămas să mergem împreună la raze, ca să mi se uite la dintele meu de lapte ce încă-l am, iar ei la plăgile din măsele. Fapt care nu s-a mai întâmplat. Un şah calculat, evident, ceea ce ne duce la a doua parte, cunoscută şi drept “cea finală”, a odioasei mele cleveteli sentimentale.

Da, îndepărtaţii mei, e vremea să mă încununez de succes, trecând la simpatica ospătăriţă. Miliarde de destănuiri bine articulate şi mărturisiri pătimaşe au bombardat-o fără răgaz, pentru a pregăti momentul în care voi ataca precum o cobră. De fapt, până şi acest articol este publicat strategic, fiindcă fătuca inconştientă este chiar acum, în timp ce citiţi, pe drum înspre a greşi iremediabil prin a se întâlni cu mine. În această seară o voi priva de Internet şi orice sursă rapidă de informare, iar doar dimineaţă, când totul va fi deja de mult înfăptuit, va putea afla printre suspine în ce s-a băgat. Toate veleităţile mele mustind a testosteron şi temutele-mi farmece vor fi nimic altceva decât congruente în violentul proces de cucerire ce nu cunoaşte înfrângere.

Până atunci, aşa cum v-am obişnuit în multitudinea relaţiilor mele (deci nu v-am prea obişnuit, da’ pricepeţi voi), puteţi chiar voi înşivă să contribuiţi la destinul meu, alegând cum poftesc eu în numele ei dacă (tobe!)…

 

Să-şi asume teribila eroare şi să rămână cu mine pe vecie?
View Results

***

Mi-am dat seama de ce sunt colacele de budă ridicate doar o faţadă de statement masculin. Fiindcă ne interesează să stea în acea poziţie erectă doar când avem o relaţie stabilă, într-un cadru de concubinaj. Să ne impunem pişatul dominant, din picioare, cu degetele-n buric ş-atât. Ca să fiu mai clar: într-un local, de pildă, ne pişăm pe tot locul, poate să fie şi capacul pus, nu-i o flagrantă diferenţă.

***

Nu ştiu dacă v-am mai povestit, dar dacă da, ei bine, vă voi mai povesti o tură despre magnifica budă de la sediul Universităţii Tehnice de pe strada Bariţiu din Cluj-Napoca. Vorbim despre un serviciu social dosit în capătul unui hol pe care nu merge nimeni. Este divin. Cum noi n-avem voie să facem felul doi în firmă, la etajul doi, pentru a nu asfixia PR-ul, dar nici la atelier nu m-aş duce jos, unde pot arunca pe geam cu ghemotoace de autocolant în mine, iar unicele opţiuni sunt un colac rece ca gheaţa şi reviste cu camioane, buda de la facultate este o binecuvântare. Acolo pot să mă joc raliuri pe telefon, să fumez un trabuc, chiar dacă sunt nefumător sau, dacă poftesc, să mă dezbrac în burta goală şi să alerg în cerc, că este loc berechet. E linişte, nu vine nimenea. O singură dată a încercat altul să folosească buda (avea şi cheie). Am urlat un “OCUPAT!” cu atitudine de rector şi nu l-am mai văzut pe acolo. De curând au pus şi un cuieraş deasupra uşii. Mă gândesc să-mi duc un lăcăţel şi-un zăvor, să mi le instalez pe dinafară.

***

SmartTIR

[editare ulterioară: aflu că o văzut-o şi .marius înainte, sărăcuţul, atâta credit şi pentru el]

***

Cine altcineva decât taburetele de la Tabu ar putea să scoată o ediţie eco-green, alături de care să dea cadou o plasă de cânepă, semnal de alarmă tras producţiei excesive de materiale poluante… toate împachetate într-o pungă de plastic?

TabuPlastic

***

Se poartă dubla-specializare…

DublaSpecializare

Chiar nu se concentrează nimeni să inventeze un dispozitiv care să facă întuneric? Şi să-i explice cineva dragului de Morar că, dacă tot ia filme “de pe net”, să le lase să ruleze până la pack-shot, că nu toată lumea-şi trânteşte water-mark pe toată imaginea de la cap la coadă şi “sursa YouTube” îi cam de anii ‘90, cândva înainte să existe YouTube-ul. Până nu-i bag CV-ul mai sus, la covrigărie.


95 comentarii

zi si tu ceva
 1. Aprilie 11, 2008 la 19:50
  link permanent
  toader zice ca:

  5. tu nu ai antivirus instalat ? cand am deschis blogul lui morar mi-a chitait ca turbatul avg-ul. de pe blogul personajului incearca sa ti se instaleze Psyme. scrie avertisment langa link.
  4. nu numai ca e implasticata revista dar are si pe mihaela radulescu pe prima pagina. curat antiecologic.
  3. slab
  2. bude respectiva are hotspot? :) poti sa lucrezi acolo. ca tot vorbeam despre mediu. e chiar unul propice.
  1. da.
  0. bravo. am votat a doua varianta. are sa moara de ciuda pastaie.

 2. Aprilie 11, 2008 la 19:52
  link permanent
  virgula zice ca:

  Cine are masinute d-alea in RO? Cine are puhoiu’ de bani cu care se duce sa achite jucaria, pe care ulterior si din motive psihologice si-o inchipuie un dragon care sufla prin dos. Da’ la fel de repede se satura de pitica si ca sa iasa din chestiunea îţâşă in care s-a bagat impulsiv si probabil cash hotaraste s-o abandoneze in preajma unui vesnic verde cos, in speranta ca cineva se va milostivi si o va arunca in gaura neagra a gunoiului.

 3. Aprilie 11, 2008 la 21:29
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ei hai, că la maşinuţă explicaţia este foarte simplă, este un TIR dar arată foarte mic pentru că este un SMART. Spaţiul este atât de bine compartimentat încât în interiorul de 5 litri încape un volum de marfă de 100 metri cubi.
  Despre Mihaela Rădulescu cred că Bănică ar mai recicla-o puţin, mai ales că actuala doamnă Bănică este cât malul şi nu prea angajată.
  Spunea un sculptor că el nu vede sculptură ci ceea ce este în plus în blocul de marmură… ar fi trebuit să zică modelatoare de găuri de covrigi.
  Ceea ce nu înţeleg sub nici un chip… cine este fiinţa nevinovată?

 4. Aprilie 11, 2008 la 21:32
  link permanent
  noji zice ca:

  bah… tu ai nimerit in buda aia obscura :) mai este una mare, unde putem juca si fotbal/baschet/tenis.. si ii fain ca nu-i despartita pana sus de buzile de femei.. si cand mai vine una de-aia de te pisi linistit si langa tine zici ca se pisa-o vaca, scuzati expresia – don’soarelor nu-mi sariti in cap ca nu-s misogin – dar adevarul doare!

  plus ca azi am vazut o masina de-aia cu “jeg.ro” pe ea :) ) pretty cool.

 5. Aprilie 11, 2008 la 21:50
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Tabu ar face bine s-o mai schimbe pe Raduleasca de pe prima pagina, poate asa ar incepe lumea sa si cumpere revista aia… Nu doar pentru promotii cu plase. Ar putea sa puna niste modelatoare de covrigi de la o agentie de modeling ;)

 6. Aprilie 11, 2008 la 22:01
  link permanent
  Carmen S. zice ca:

  pt a capella jeg.

  “targetat”
  “statement”

  cam multa ipocrizie la cineva care se revolta isteric pt ” ` ” .
  ———————————————————————————————
  “buzele anesteziate”
  “ca să mi se uite la dintele meu ”
  “să mă joc raliuri ”

  prea multe lipsuri in domeniul exprimarii.

  ———————————————————————————————-

  “îţâşă”

  ati ingropat definitiv ideea.

  ————————————————————————————————–
  Sper sa nu-mi raspundeti deloc. Daca totusi o faceti, sa nu fie ceva de genul: ” Asa a vrut muschii mei sa scrie “

 7. Aprilie 11, 2008 la 23:17
  link permanent
  virgula zice ca:

  Stimata (vazui ca e un jeg must) Carmencita, ingropata este doar nelamurirea cu privire la ce sa insemne îţâşă, dat fiind ca sensul este de “complicat, dificil, încurcat (De câteva zile, mă confrunt cu o dilemă ~.) “

 8. Aprilie 11, 2008 la 23:56
  link permanent
  toader zice ca:

  gata, tocmai ce am gatat si eu pe blogu’mi al treilea numar. :)
  desigur, nu e acelasi context interesant ca in primul paragraf al acestui articol jeghistic.

 9. Aprilie 12, 2008 la 00:03
  link permanent
  toader zice ca:

  marianski draga. nu mai vorbi nearticulat. scrie corect asa cum ai invata la scoala si nu manca cuvinte(scuzati cacofonia).
  nu e corect “Tabu ar face bine s-o mai schimbe pe Raduleasca de pe prima pagina, …” ci ar trebui sa spui
  “cu tabul ar face bine s-o mai schimbe pe Raduleasca …”.
  sincer si eu sunt de acord cu tine. un tab cu douazeci de flacai vigurosi din trupele speciale (i-)ar face minuni.

 10. Aprilie 12, 2008 la 04:53
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Carmen S. , da-mi te rog telefonul si adresa de email, sunt in stare sa ma mut la Cluj de dragul tau.

 11. Aprilie 12, 2008 la 05:00
  link permanent
  Rox zice ca:

  eu tot zic că e ceva suspect cu carmencita. vine, lasă câte-un găinaţ şi o întinde. toadere, dă-i mamă ban, că am văzut că le ai :)

 12. Aprilie 12, 2008 la 05:20
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Drace, eu credeam ca sunt singurul zapacit treaz la cinci dimineata…. dar Carmen asta unde o fi ?

 13. Aprilie 12, 2008 la 09:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Se ia Toader de Mariansky, da’ se scuză pentru cacofonii, tăţi se iau de Răduleasca, de parcă ea-i de vină că au înfăşurat-o-n plastic (e de vină ea de destule altele) şi, nu în ultimul rând, Carmen.

  (încă cu micuţa chelneriţă nu s-a finalizat, mai votaţi cu sârg, eu mă duc la Zalău şi reviu)

 14. Aprilie 12, 2008 la 09:37
  link permanent
  alex zice ca:

  Carmen S. nu se poate abtine…cu siguranta vrea sa ingroape “jegul”:)

  Referitor la editia eco-green a revistei “Tabu” invelita in plastic – nu te mai mira…traim in tara paradoxurilor.

 15. Aprilie 12, 2008 la 09:55
  link permanent
  Robert Lazar zice ca:

  faina masina. merge. decat numar BMW pe dacie… imi amintes ca si maica-mea a vrut revista aia blestemata numai pentru plasa pana mi s-a sculat si m-am dus la un chiosc mai izolat si in timp ce o convingeam pe vanzatoare ca PC Magazine nu e PC Games si nici My Computer, desfacusem de sub “tejghea”, acolo unde-s agatate revistele, punga si sterpelisem plasa. A folosit-o de 3 ori apoi s-a pisat pisica pe ea.
  numai bine

 16. Aprilie 12, 2008 la 16:15
  link permanent
  iuli zice ca:

  faina punga/plasa(?)

 17. Aprilie 12, 2008 la 21:07
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Pai cu ce a gresit Tabu!? Ce mergea mai bine cu protectia mediului decat moldoveanca number one a tarii, care se lafaie pe sticla si conduce probabil cea mai consumatoare de benzina masina??
  Cat despre numere de masini… Vai de capu’ meu! Am vazut prin Brasov o Dacie neagra “tunata”, mergand prin centru ce maestrul Guta schelalaind dinauntru… Ghici ce numere avea frustratu’? BV 69 SEX… Sau un Audi TT rosu, condus de cea mai penala blonda care exista in Ardeal, avea si el numere foarte originale… BV 69 TOY… Eu ce sa inteleg de aici??

 18. Aprilie 12, 2008 la 21:12
  link permanent
  Anduu zice ca:

  toader… Daca dai 1 leu la buda publica din centrul Brasovului ai si Hotspot… Vorbesti cu tanti Nuti si te lasa sa si traiesti acolo pentru o cotizatie modica

 19. Aprilie 12, 2008 la 21:54
  link permanent
  toader zice ca:

  din pacate nu prea am drum prin brasov pentru revizitat zona. daramite sa ma cunosc atat de intim cu numita nuti de la buda din brasov ca sa pot sa aflu asemenea amanunte.:)

 20. Aprilie 12, 2008 la 22:52
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Nu-i nimic ca de acum stii ce si cum si poti spune si la alti prieteni! :) ) Gandeste-te… hotspot in timp ce stai pe buda! nimic nu poate fi mai minunat!

 21. Aprilie 12, 2008 la 23:20
  link permanent
  toader zice ca:

  sunt unele lucruri mai minunate. unii au parte, altii nu… :)

 22. Aprilie 13, 2008 la 11:47
  link permanent
  Clontu' zice ca:

  Frate intr-ale durerii masculine din pantaloni sa mor daca inteleg de ce te tot chinuiesti cu abureli de-astea ieftine la 2 gagici prapadite, cand vine acu’ 5 mai, ziua noastra, si o sa poti arunca cu ghioaga in lanu’ de femei infierbantate…Mai ai si tu puntintica rabdare, frate, sa-i dam de cap cu voturile pe http://www.ziuabarbatului.ro, sa obtinem cu formularele alea dreptu’ sa intram in parlament cu initiativa si apoi…dam iama in gagici, k o sa fie 5 mai zi libera prin lege si-acu si-n vecii cevilor AMIN!!!

 23. Aprilie 13, 2008 la 13:07
  link permanent
  Ciribantrop zice ca:

  deci d-aia statiai si bagai vrajeala in roland vineri. cu konzertu in fundal, numa bine. mai bagai tu o duma, mai bagau baietii “i’m on warm milk and laxatives/cherry-flavored antacids”… just parfict.

 24. Aprilie 13, 2008 la 13:08
  link permanent
  Ciribantrop zice ca:

  joi, pardonatz :D

 25. Aprilie 13, 2008 la 14:07
  link permanent
  psaico zice ca:

  offtopic: mijlocul tau de transport e trotineta ? :) mi-a placut cum stateai pe eroilor, cu trotineta in mana, asteptand sa traversezi, asta acu 2 seri, cred

 26. Aprilie 13, 2008 la 15:02
  link permanent
  .marius zice ca:

  adevarul este ca se observa diferenta dintre o camera de mobil si un aparat profi… :)

  http://marius.wirelessisfun.com/2008/momente-kodak/

 27. Aprilie 13, 2008 la 15:07
  link permanent
  Gramo zice ca:

  ok, e funny faza cu Tabu, a primit si ramo pachet din ala; dar daca nu impachetezi cadoul cu revista se fura si se vinde dupa aia la talcioc pentru suma de 5 lei cu care se cumpara o pereche de tenisi si asa mai departe; si apoi, ce-i o punga de plastic pe langa zecile de pungi pe care n-o sa le folosesti daca mergi cu sacosica aia de canepa? eh? :)

 28. Aprilie 13, 2008 la 17:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Psaico, este prima Doamnă trotineta. Cele două de mai sus n-au nici o şansă s-o surclaseze, cam cum n-am eu şanse la ele.

  Marius: Noroc că nu te citesc, să mă simpţesc vinovat. :D

  Ciribantroape: Aia nu era vrăjeală, aia se cheamă că eram şarmant.

 29. Aprilie 13, 2008 la 19:47
  link permanent
  Cheche zice ca:

  mi-am spart capu’ !!!! Primavaraaa!!!

 30. Aprilie 13, 2008 la 19:57
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Hey, Carmen, te faci ca nu vezi mesajul meu ? Faptul ca avem amindoi un S in coada nu te impresioneaza cu nimic ? Hai ca-ti fac si tie un site s-c dot ro. Sau s-m-c daca vrei sa te cheme tot Stavaroiu.

 31. Aprilie 13, 2008 la 20:43
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dariuse, dupa cum vezi eu tot incerc sa o iau de nevasta ca sa-i dau o preocupare si sa nu mai aiba timp de internet si de aruncat chestii pe aici. Dar n-am noroc. Nici tu n-ai asa ca personajul va mai apare pe aici.

 32. Aprilie 13, 2008 la 21:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mie-mi pare casnică, loială, o fomeie hotărâtă… că nu se dă dusă. Dacă reuşeşti ceva, cratiţele-s de la mine.

 33. Aprilie 13, 2008 la 21:55
  link permanent
  kellone zice ca:

  Carmen asta e cam sclifosita daca se simte asa îţâşă din cateva exprimari colorate. Draga Carmen, (nu ca ca ne-am cunoaste, dar e bine sa fii politicos) se pare ca nu esti la curent cu atmosfera de pe jeg. Mai citeste si tu din arhiva si dupa aia baga niste comentarii la ceva relevant. Uite cum ar fi treaba cu chelnerita, la care eu as insista pe langa colegul Darius sa fie câta mai atent, ca nu e la prima incercare cu o fata care isi petrece toata ziua printe mancaruri facute de altii. Parca ultima s-a dovedit cam…. cum ii spuneai? Ca am uitat.

 34. Aprilie 13, 2008 la 22:40
  link permanent
  .marius zice ca:

  @kellone ROTFL! Fata asta merita mai. Va spun io, pe cuvant de pionier!

 35. Aprilie 13, 2008 la 23:10
  link permanent
  toader zice ca:

  articulul scris azi ar trebui sa il dedici lui carmen s.
  numarul de azi pe blogul meu l-am dedicat bibliotecarului.:) ca el ii cu cartile.:)

 36. Aprilie 13, 2008 la 23:17
  link permanent
  turturnirnir zice ca:

  asa si poza cu angajam modelatoarea si casiera a aparut in catavencu mai demult, deci………

 37. Aprilie 14, 2008 la 03:43
  link permanent
  Lenrty zice ca:

  Dupa ce Stefi si Arthur au parasit One tv in ianuarie 2008 , au plecat la ALPHA TV pentru 1 luna de zile , dupa insistentele lui Tatar Mircea pe atunci dir executiv sau intors la ONE tv, dar din pacate pentru SERGIU POLIOPOL cei 2 tineri au parasit din nou ONE TV pe data de 12 aprilie 2008 si asta pentru ca Patronul postului este un om fara caracter si nu isi respecta clientii.

 38. Aprilie 14, 2008 la 07:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Lentry: Hooocheei…
  Turturnirnir: Dovada!

  Restu’: Vă spune Marius, pe cuvântul său, întărit de mine înşivă.

 39. Aprilie 14, 2008 la 09:19
  link permanent
  toader zice ca:

  m-ati bagat in ceata. cine sunt astia de la tv-uri?

  ce aveti ma cu saracacarmen?

 40. Aprilie 14, 2008 la 09:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tot atâta-s şi io de lămurit precum tine. Doar mă dădeam încet în spate.

 41. Aprilie 14, 2008 la 10:09
  link permanent
  toader zice ca:

  si m-ai lasat pe mine sa ma descurc cu ei. dat naibii esti ma dragoshe. :) ))

 42. Aprilie 14, 2008 la 11:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, ce, io am simpţul responsabilităţei?

 43. Aprilie 14, 2008 la 11:09
  link permanent
  toader zice ca:

  dap. cetind articolu-ti am realizat ãst fapt. insusi faptul ca iti planifici ca un sarpe loviturile in câmp sexual dovedeste faptul ca poti fi tras la raspundere. sa nu te dai iresponsabil cand nepotul doamnei mirmen va fi anuntat cu trambite de catre minunata faptura pe care ai reusit sa o imbârlogesti in salasul tau.

 44. Aprilie 14, 2008 la 11:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi să i-o dau lu’ fra-miu, pe domniţă, să-i facă mamii un nepot de care grăieşti.

 45. Aprilie 14, 2008 la 13:22
  link permanent
  toader zice ca:

  ca tot veni vorba. acuma ca asteapta un copil (desi biologic ii al tau vad ca i-l pasezi cu generozitate) roaga-l sa ingrijeasca putin situl ce ii apartine.

 46. Aprilie 14, 2008 la 14:31
  link permanent
  .marius zice ca:

  sarUcutul?!

 47. Aprilie 14, 2008 la 15:14
  link permanent
  Victor zice ca:

  Aia cu editia eco green e geniala :) )))

 48. Aprilie 14, 2008 la 15:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îmi pare rău, .marius, dar nu ştiu despre ce vorbeşti. :P

 49. Aprilie 14, 2008 la 19:27
  link permanent
  .marius zice ca:

  cat tupeu dom’le… cat tupeu… back to sleep

 50. Aprilie 14, 2008 la 20:55
  link permanent
  ania zice ca:

  ce ai cu .marius? poate te dau cu capul de colacul neridicat de la buda :>

 51. Aprilie 14, 2008 la 22:17
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Grozăăăăăăăăăă. Gătaşi? Mai aştept? Hai că vine acuşi dă năvală sesiunea. Mişcă-ţi hoitu’ ăla leneş pe messenger! Amu! Nu că isterice, hai!

 52. Aprilie 14, 2008 la 23:09
  link permanent
  toader zice ca:

  gata. a aparut nr. 5 pe blogu-mi.
  ….
  uéàèù… doar 51 de comentarii pe jeg! a venit sfarsitu’ lumii maica.
  ca maine se insoara darius cu carmen.

 53. Aprilie 15, 2008 la 14:17
  link permanent
  Arpi zice ca:

  off-topic

  ce e cu blog-ul Ancai Alexandrescu? zice “this account has been suspended”

 54. Aprilie 15, 2008 la 14:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nişte probleme de hostare. Mutăm pe alt server tot calabalâcu’.

 55. Aprilie 15, 2008 la 16:22
  link permanent
  Basty zice ca:

  @toader: ideea ta cu “Darius plus Carmen egal pupări cu limba” provoacă minţii mele o urticarie vizuală pe tema Darius povestindu-i viitoarei odrasle “How i met your mother … “.

  Yeap. THAT … is fun. Fun like pooping a cactus.

 56. Aprilie 15, 2008 la 16:43
  link permanent
  toader zice ca:

  eu gasesc ca se potrivesc. el tot ameninta ca vine cu ceva nou. ea tot ameninta ca pleaca cu ceva vechi….

 57. Aprilie 15, 2008 la 16:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ooo, asta o fost bună. O fo’. Uuu. Adânc. :)

 58. Aprilie 15, 2008 la 17:20
  link permanent
  Basty zice ca:

  Păi tocmai asta e strategia, Omu’ aşteaptă să se învechească treaba în aşa hal încât fata să pună botu, să ia şi să plece. Insă nu ştiu cât mai rezistăm noi să ne ţinem de nas.

  De fapt ne place. Sigur. Ne place.

  M-am scos ?

 59. Aprilie 16, 2008 la 10:02
  link permanent
  toader zice ca:

  buna dimineata.

 60. Aprilie 16, 2008 la 10:46
  link permanent
  Basty zice ca:

  *Yawn*

  E ora 12:00. Neaţa şi ţie. Ai hrănit tu găinile sau trebuie să mă duc eu ?

 61. Aprilie 16, 2008 la 11:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce drag ne este Basty. Şi Toader. Vedeţi, până nu scoateţi fiecare măcar un comentariu la fel de bun ca articolul, de ce să mă zoresc eu?

 62. Aprilie 16, 2008 la 13:04
  link permanent
  S zice ca:

  Bei, apare pe cotidianul.ro un interviu cu Tolontan, in care reporterul tot zice ceca de zoso si jegosu. Asta sa fii tu? Sau altul?

 63. Aprilie 16, 2008 la 13:06
  link permanent
  Stejar Fagu-Brad zice ca:

  in legatura cu dispozitivul tau de facut intuneric… intunericul nu e ceva fundamental ci e un derivat al luminii care defineste absenta acesteia… deci ar trebui un dispozitiv ce absoarbe lumina.

 64. Aprilie 16, 2008 la 13:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi, automat, face întuneric. Nu mă lua tu cu detaliile tehnice, eu îs cu investiţia. :)

  S – da.

 65. Aprilie 16, 2008 la 13:49
  link permanent
  toader zice ca:

  buna ziua.

 66. Aprilie 16, 2008 la 15:45
  link permanent

  Draga domnule Jeg,

  E a 7-a zi consecutiva de cand tot vad “Internetul. Acum şi online!”.Il vad mai tot timpul…si internetul si acest articol. Pe scurt nu vroiam sa comentez despre, ci doar ca astept articole noi!
  Ala de dupa monitoare

  cu desigur si evident respect,

 67. Aprilie 16, 2008 la 15:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ te pomeneşti căci ai cetit tătă arhiva, măre…

 68. Aprilie 16, 2008 la 16:00
  link permanent
  Basty zice ca:

  Stimate Cel după monitoare. Ţin să te atenţionez asupra erorilor făcute în cadrul sesizării tale către echipa Jeg. De fapt echipul, că din câte văd e doar unul.

  O scrisoare corectă din punct de vedere al adresării ar fi de exemplu:

  “Stimată redacţie Jeg,

  Având în vedere că de *insert number here* zile / săptămâni / luni / ani tot acelaşi articol stă şi mucegăieşte pe prima şi anume pagină, îmi permit să vă întreb respectuos :

  aşa-i că vă fute o lene groaznică ?

  Mulţumesc pentru atenţia acordată,

  Semnătura / Data / Grupa de sânge ( căci sigur vei primi bătaie pentru obrăznicie şi cine ştie ce transfuzie ai nevoie )”

  +++

  No need to thank me. I know i’m a GENIOUS.

 69. Aprilie 16, 2008 la 16:31
  link permanent
  mirmen zice ca:

  pentru rigoare: nici nu s-a incheiat a 6-a zi :P numa’ numarati pe degete…

 70. Aprilie 16, 2008 la 17:27
  link permanent

  Stimat colectiv de redactie JEG.ro,

  Scuzati-mi impertinenta de a reveni dar doresc in a va motiva de a schimba din cand in cand “contentul” acestei prea minunate oaze de liniste, macar zilnic daca nu intentionati in a utiliza: “INSERT” o data la 3600 s.
  PS: nu e obligatoriu sa folositi UTF-8.

  Va multumesc pentru atentia acordata,

  Cu desigur si nespus de evident respect,

  Ala de dupa monitoare

 71. Aprilie 16, 2008 la 18:05
  link permanent
  toader zice ca:

  buna seara.

 72. Aprilie 16, 2008 la 19:15
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Dariuse, dă tată monitoarele alea jos să vedem cine e după ele ? Să nu-mi zici că e Carmen goală că nu-ş ce fac !

 73. Aprilie 16, 2008 la 20:02
  link permanent

  Marian S, nu e Carmen dupa monitoare, si nici in lenjerie intima nu sunt.
  Darius eu inca mai astept ceva nou…ma mai tii mult cu ochii pe index?

 74. Aprilie 16, 2008 la 20:29
  link permanent
  Florin Ercuş zice ca:

  Darius Groza, mama ta mirmen stie deci ca te uiti de puroi in gura fetelor ?

 75. Aprilie 16, 2008 la 21:32
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bey astia de pe la Cluj, uite care e chestia: sunt suparat pe voi ca i-ati batut pe Rapidul meu dar voi fi vesel daca i-ati sufla lu nea` jiji trofeele de la nas. Ca prea a facut-o de oaie ! Culmea ironiei, in seara asta Clujul i-a caftit bine pe aia cu Loganu` unde credeti ? Pe Giulesti ! Trupa de rapidisti zice ca o sa va aplaude daca Steaua o sa ia mîzga de pe brînză. Asa ca va urez si eu succes pe mai departe.
  PS: prin miticie au aparut la vinzare Nokii 1200; mama ce iz de Jucu au pe ele !!!

 76. Aprilie 17, 2008 la 00:03
  link permanent
  toader zice ca:

  Noapte buna. Am scris articol nou pe blog.

 77. Aprilie 17, 2008 la 11:09
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mneaţa Toader…. lume… eu nu am scris nimic pe blog. Deci nu are rost să-l vizitaţi. Nici acum nici ever.

 78. Aprilie 17, 2008 la 20:50
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Când văd un nou filmuleţ marca JEG.ro?

 79. Aprilie 18, 2008 la 00:10
  link permanent
  toader zice ca:

  niciodata bibli. esti pedepsit !

  noapte buna basty.

 80. Aprilie 18, 2008 la 00:25
  link permanent
  Dubios zice ca:

  Băi ne scapa ceva. RALOOKAS !

 81. Aprilie 18, 2008 la 11:08
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ziua buna toader draga ! Ce mai face familia, recolta… ?

 82. Aprilie 18, 2008 la 13:11
  link permanent
  toader zice ca:

  pai iaca, ce sa fac. bag sama ca darius are sa scrie dupa ce i se termina nunta.

 83. Aprilie 18, 2008 la 13:44
  link permanent
  Stejar Fagu-Brad zice ca:

  n-ai tu bani de investitii pentru dispozitive de genu

 84. Aprilie 18, 2008 la 14:01
  link permanent
  Basty zice ca:

  Eu zic să hijack-uim Jeg-ul şi în fiecare zi să scrie câte unul dintre noi un articol. După ce a publicat toată lumea, supunem la vot. Cel căruia i se votează cel mai slab articol va primi o spankuială delicată ( dacă e gagică.. hi hi ) sau un şut la ououo ( dacă e băiat… hi hi ) şi va fi eliminat.

  Pe urmă repetăm.

  Şi uite aşa va rămâne cel mai destoinic. Adică toader. Că ştiu că de fapt asta urmăreşte el cu toate remarcile lipsaarticolare. Am zis, am zis.

 85. Aprilie 18, 2008 la 15:38
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dariuse, dacă scrii ţi se scoală, dacă nu scrii iţi moare la intrare.

  Page Ranku` , dar ce credeai ?

 86. Aprilie 18, 2008 la 15:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, io-s cu trebile câmpului, cu socoteli, ce mă tot sodomizaţi online? Mă străduiesc şi eu.

 87. Aprilie 18, 2008 la 15:50
  link permanent
  toader zice ca:

  Merge cucuruzu anu’ asta?

 88. Aprilie 18, 2008 la 16:35
  link permanent
  Basty zice ca:

  Hm. Văd că propunerea mea nu are succes. Sunteţi o gaşcă de agricultori fără dragoste pentru răsturnări de regim. Da’ cu o pasiune sănătoasă pentru sodomie se pare.

  Apropo, aţi remarcat ca sănătoasă conţine trei de ă ?

 89. Aprilie 18, 2008 la 16:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Vorbe de clacă, vorbe de cloacă… Când văd un nou filmuleţ marca JEG.ro?

 90. Aprilie 18, 2008 la 17:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Stai, dragă! (se apropie unul grandios; nu, nu în următoriul articol)

 91. Aprilie 18, 2008 la 18:15
  link permanent
  toader zice ca:

  ci cel dupa nasterea primului copil. primul articol care urmeaza va fi dupa nunta. cea de argint.

 92. Aprilie 19, 2008 la 14:08
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu tot sper să văd un filmuleţ JEG.ro dedicat alegerilor non-primarilor. Anul acesta sunt candidaţi 1U şi 1U.

 93. Aprilie 20, 2008 la 13:15
  link permanent
  ZestreaDomnitei zice ca:

  eu inca mai visez la ceva mai sec :(

 94. Aprilie 11, 2013 la 17:31
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Nimeni, dar nimeni nu ti-a transmis felicitari? Calde felicitari, Darius! Sa-ti traiasca!

 95. Aprilie 11, 2013 la 17:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Despre ce oi fi vorbind…

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)