Internetul. Acum şi online!

sari la comentarii

Bună ziua!

Eforturile mele conjugate de a impresiona şi păcăli o nevinovată fiinţă cu a ţine la mine – când nici nu e mare lucru de ţinut la – va să dea, în sfârşit, în pârg. Rodul muncii mele este acum bun de cules. Săptămânile recente au reprezentat o intensă perioadă de închegare a unei relaţii, fie ea o reeditare a celei deja eşuate în mod consecvent şi lamentabil cu Păstaie sau, de ce nu, un nou angajament, care să promită a fi un fiasco încă de la început, având ca protagonistă pe chelneriţa despre care am mai amintit pe parcursul inepţiilor din viaţa mea, cu care vă hrăniţi voi de pe aici, de pe Interjeg.

Am conceput, aşadar, un meschin plan în două acte infecte. Primul targetat pe o trecută (în sensul de înţeleaptă şi versată, negreşit), iar secundul având ca victimă uluită o neîntrebuinţată (adică proaspătă şi în vigoare, desigur).

Nu ştiu dacă am aplicat cele mai bune metode, dar mi-am dat silinţa, iar truda îmi va fi răsplătită. În prima etapă a campaniei, am scos-o pe Păstaie la o întâlnire crepusculară la dentist. Am şezut alăturea de ea când îi sugea cu aspiratorul flegma din gură, am ţinut-o de mână cât îi făcea cu micul flex printre dinţi şi i-am zâmbit îngăduitor când a-nceput să i se scurgă incontrolabil puroiul dintre buzele anesteziate. La sfârşit şi-a plătit singură, ca o domnişoară cu atitudine, iar apoi a rămas să mergem împreună la raze, ca să mi se uite la dintele meu de lapte ce încă-l am, iar ei la plăgile din măsele. Fapt care nu s-a mai întâmplat. Un şah calculat, evident, ceea ce ne duce la a doua parte, cunoscută şi drept “cea finală”, a odioasei mele cleveteli sentimentale.

Da, îndepărtaţii mei, e vremea să mă încununez de succes, trecând la simpatica ospătăriţă. Miliarde de destănuiri bine articulate şi mărturisiri pătimaşe au bombardat-o fără răgaz, pentru a pregăti momentul în care voi ataca precum o cobră. De fapt, până şi acest articol este publicat strategic, fiindcă fătuca inconştientă este chiar acum, în timp ce citiţi, pe drum înspre a greşi iremediabil prin a se întâlni cu mine. În această seară o voi priva de Internet şi orice sursă rapidă de informare, iar doar dimineaţă, când totul va fi deja de mult înfăptuit, va putea afla printre suspine în ce s-a băgat. Toate veleităţile mele mustind a testosteron şi temutele-mi farmece vor fi nimic altceva decât congruente în violentul proces de cucerire ce nu cunoaşte înfrângere.

Până atunci, aşa cum v-am obişnuit în multitudinea relaţiilor mele (deci nu v-am prea obişnuit, da’ pricepeţi voi), puteţi chiar voi înşivă să contribuiţi la destinul meu, alegând cum poftesc eu în numele ei dacă (tobe!)…

 

{democracy:8}

***

Mi-am dat seama de ce sunt colacele de budă ridicate doar o faţadă de statement masculin. Fiindcă ne interesează să stea în acea poziţie erectă doar când avem o relaţie stabilă, într-un cadru de concubinaj. Să ne impunem pişatul dominant, din picioare, cu degetele-n buric ş-atât. Ca să fiu mai clar: într-un local, de pildă, ne pişăm pe tot locul, poate să fie şi capacul pus, nu-i o flagrantă diferenţă.

***

Nu ştiu dacă v-am mai povestit, dar dacă da, ei bine, vă voi mai povesti o tură despre magnifica budă de la sediul Universităţii Tehnice de pe strada Bariţiu din Cluj-Napoca. Vorbim despre un serviciu social dosit în capătul unui hol pe care nu merge nimeni. Este divin. Cum noi n-avem voie să facem felul doi în firmă, la etajul doi, pentru a nu asfixia PR-ul, dar nici la atelier nu m-aş duce jos, unde pot arunca pe geam cu ghemotoace de autocolant în mine, iar unicele opţiuni sunt un colac rece ca gheaţa şi reviste cu camioane, buda de la facultate este o binecuvântare. Acolo pot să mă joc raliuri pe telefon, să fumez un trabuc, chiar dacă sunt nefumător sau, dacă poftesc, să mă dezbrac în burta goală şi să alerg în cerc, că este loc berechet. E linişte, nu vine nimenea. O singură dată a încercat altul să folosească buda (avea şi cheie). Am urlat un “OCUPAT!” cu atitudine de rector şi nu l-am mai văzut pe acolo. De curând au pus şi un cuieraş deasupra uşii. Mă gândesc să-mi duc un lăcăţel şi-un zăvor, să mi le instalez pe dinafară.

***

SmartTIR

[editare ulterioară: aflu că o văzut-o şi .marius înainte, sărăcuţul, atâta credit şi pentru el]

***

Cine altcineva decât taburetele de la Tabu ar putea să scoată o ediţie eco-green, alături de care să dea cadou o plasă de cânepă, semnal de alarmă tras producţiei excesive de materiale poluante… toate împachetate într-o pungă de plastic?

TabuPlastic

***

Se poartă dubla-specializare…

DublaSpecializare

Chiar nu se concentrează nimeni să inventeze un dispozitiv care să facă întuneric? Şi să-i explice cineva dragului de Morar că, dacă tot ia filme “de pe net”, să le lase să ruleze până la pack-shot, că nu toată lumea-şi trânteşte water-mark pe toată imaginea de la cap la coadă şi “sursa YouTube” îi cam de anii ’90, cândva înainte să existe YouTube-ul. Până nu-i bag CV-ul mai sus, la covrigărie.

46 comentarii

zi si tu ceva
 1. Aprilie 14, 2008 la 22:17
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Grozăăăăăăăăăă. Gătaşi? Mai aştept? Hai că vine acuşi dă năvală sesiunea. Mişcă-ţi hoitu’ ăla leneş pe messenger! Amu! Nu că isterice, hai!

 2. Aprilie 14, 2008 la 23:09
  link permanent
  toader zice ca:

  gata. a aparut nr. 5 pe blogu-mi.
  ….
  uéàèù… doar 51 de comentarii pe jeg! a venit sfarsitu’ lumii maica.
  ca maine se insoara darius cu carmen.

 3. Aprilie 15, 2008 la 14:17
  link permanent
  Arpi zice ca:

  off-topic

  ce e cu blog-ul Ancai Alexandrescu? zice “this account has been suspended”

 4. Aprilie 15, 2008 la 14:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nişte probleme de hostare. Mutăm pe alt server tot calabalâcu’.

 5. Aprilie 15, 2008 la 16:22
  link permanent
  Basty zice ca:

  @toader: ideea ta cu “Darius plus Carmen egal pupări cu limba” provoacă minţii mele o urticarie vizuală pe tema Darius povestindu-i viitoarei odrasle “How i met your mother … “.

  Yeap. THAT … is fun. Fun like pooping a cactus.

 6. Aprilie 15, 2008 la 16:43
  link permanent
  toader zice ca:

  eu gasesc ca se potrivesc. el tot ameninta ca vine cu ceva nou. ea tot ameninta ca pleaca cu ceva vechi….

 7. Aprilie 15, 2008 la 16:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ooo, asta o fost bună. O fo’. Uuu. Adânc. 🙂

 8. Aprilie 15, 2008 la 17:20
  link permanent
  Basty zice ca:

  Păi tocmai asta e strategia, Omu’ aşteaptă să se învechească treaba în aşa hal încât fata să pună botu, să ia şi să plece. Insă nu ştiu cât mai rezistăm noi să ne ţinem de nas.

  De fapt ne place. Sigur. Ne place.

  M-am scos ?

 9. Aprilie 16, 2008 la 10:02
  link permanent
  toader zice ca:

  buna dimineata.

 10. Aprilie 16, 2008 la 10:46
  link permanent
  Basty zice ca:

  *Yawn*

  E ora 12:00. Neaţa şi ţie. Ai hrănit tu găinile sau trebuie să mă duc eu ?

 11. Aprilie 16, 2008 la 11:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce drag ne este Basty. Şi Toader. Vedeţi, până nu scoateţi fiecare măcar un comentariu la fel de bun ca articolul, de ce să mă zoresc eu?

 12. Aprilie 16, 2008 la 13:04
  link permanent
  S zice ca:

  Bei, apare pe cotidianul.ro un interviu cu Tolontan, in care reporterul tot zice ceca de zoso si jegosu. Asta sa fii tu? Sau altul?

 13. Aprilie 16, 2008 la 13:06
  link permanent
  Stejar Fagu-Brad zice ca:

  in legatura cu dispozitivul tau de facut intuneric… intunericul nu e ceva fundamental ci e un derivat al luminii care defineste absenta acesteia… deci ar trebui un dispozitiv ce absoarbe lumina.

 14. Aprilie 16, 2008 la 13:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi, automat, face întuneric. Nu mă lua tu cu detaliile tehnice, eu îs cu investiţia. 🙂

  S – da.

 15. Aprilie 16, 2008 la 13:49
  link permanent
  toader zice ca:

  buna ziua.

 16. Aprilie 16, 2008 la 15:45
  link permanent

  Draga domnule Jeg,

  E a 7-a zi consecutiva de cand tot vad “Internetul. Acum şi online!”.Il vad mai tot timpul…si internetul si acest articol. Pe scurt nu vroiam sa comentez despre, ci doar ca astept articole noi!
  Ala de dupa monitoare

  cu desigur si evident respect,

 17. Aprilie 16, 2008 la 15:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ te pomeneşti căci ai cetit tătă arhiva, măre…

 18. Aprilie 16, 2008 la 16:00
  link permanent
  Basty zice ca:

  Stimate Cel după monitoare. Ţin să te atenţionez asupra erorilor făcute în cadrul sesizării tale către echipa Jeg. De fapt echipul, că din câte văd e doar unul.

  O scrisoare corectă din punct de vedere al adresării ar fi de exemplu:

  “Stimată redacţie Jeg,

  Având în vedere că de *insert number here* zile / săptămâni / luni / ani tot acelaşi articol stă şi mucegăieşte pe prima şi anume pagină, îmi permit să vă întreb respectuos :

  aşa-i că vă fute o lene groaznică ?

  Mulţumesc pentru atenţia acordată,

  Semnătura / Data / Grupa de sânge ( căci sigur vei primi bătaie pentru obrăznicie şi cine ştie ce transfuzie ai nevoie )”

  +++

  No need to thank me. I know i’m a GENIOUS.

 19. Aprilie 16, 2008 la 16:31
  link permanent
  mirmen zice ca:

  pentru rigoare: nici nu s-a incheiat a 6-a zi 😛 numa’ numarati pe degete…

 20. Aprilie 16, 2008 la 17:27
  link permanent

  Stimat colectiv de redactie JEG.ro,

  Scuzati-mi impertinenta de a reveni dar doresc in a va motiva de a schimba din cand in cand “contentul” acestei prea minunate oaze de liniste, macar zilnic daca nu intentionati in a utiliza: “INSERT” o data la 3600 s.
  PS: nu e obligatoriu sa folositi UTF-8.

  Va multumesc pentru atentia acordata,

  Cu desigur si nespus de evident respect,

  Ala de dupa monitoare

 21. Aprilie 16, 2008 la 18:05
  link permanent
  toader zice ca:

  buna seara.

 22. Aprilie 16, 2008 la 19:15
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Dariuse, dă tată monitoarele alea jos să vedem cine e după ele ? Să nu-mi zici că e Carmen goală că nu-ş ce fac !

 23. Aprilie 16, 2008 la 20:02
  link permanent

  Marian S, nu e Carmen dupa monitoare, si nici in lenjerie intima nu sunt.
  Darius eu inca mai astept ceva nou…ma mai tii mult cu ochii pe index?

 24. Aprilie 16, 2008 la 20:29
  link permanent
  Florin Ercuş zice ca:

  Darius Groza, mama ta mirmen stie deci ca te uiti de puroi in gura fetelor ?

 25. Aprilie 16, 2008 la 21:32
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bey astia de pe la Cluj, uite care e chestia: sunt suparat pe voi ca i-ati batut pe Rapidul meu dar voi fi vesel daca i-ati sufla lu nea` jiji trofeele de la nas. Ca prea a facut-o de oaie ! Culmea ironiei, in seara asta Clujul i-a caftit bine pe aia cu Loganu` unde credeti ? Pe Giulesti ! Trupa de rapidisti zice ca o sa va aplaude daca Steaua o sa ia mîzga de pe brînză. Asa ca va urez si eu succes pe mai departe.
  PS: prin miticie au aparut la vinzare Nokii 1200; mama ce iz de Jucu au pe ele !!!

 26. Aprilie 17, 2008 la 00:03
  link permanent
  toader zice ca:

  Noapte buna. Am scris articol nou pe blog.

 27. Aprilie 17, 2008 la 11:09
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mneaţa Toader…. lume… eu nu am scris nimic pe blog. Deci nu are rost să-l vizitaţi. Nici acum nici ever.

 28. Aprilie 17, 2008 la 20:50
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Când văd un nou filmuleţ marca JEG.ro?

 29. Aprilie 18, 2008 la 00:10
  link permanent
  toader zice ca:

  niciodata bibli. esti pedepsit !

  noapte buna basty.

 30. Aprilie 18, 2008 la 00:25
  link permanent
  Dubios zice ca:

  Băi ne scapa ceva. RALOOKAS !

 31. Aprilie 18, 2008 la 11:08
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ziua buna toader draga ! Ce mai face familia, recolta… ?

 32. Aprilie 18, 2008 la 13:11
  link permanent
  toader zice ca:

  pai iaca, ce sa fac. bag sama ca darius are sa scrie dupa ce i se termina nunta.

 33. Aprilie 18, 2008 la 13:44
  link permanent
  Stejar Fagu-Brad zice ca:

  n-ai tu bani de investitii pentru dispozitive de genu

 34. Aprilie 18, 2008 la 14:01
  link permanent
  Basty zice ca:

  Eu zic să hijack-uim Jeg-ul şi în fiecare zi să scrie câte unul dintre noi un articol. După ce a publicat toată lumea, supunem la vot. Cel căruia i se votează cel mai slab articol va primi o spankuială delicată ( dacă e gagică.. hi hi ) sau un şut la ououo ( dacă e băiat… hi hi ) şi va fi eliminat.

  Pe urmă repetăm.

  Şi uite aşa va rămâne cel mai destoinic. Adică toader. Că ştiu că de fapt asta urmăreşte el cu toate remarcile lipsaarticolare. Am zis, am zis.

 35. Aprilie 18, 2008 la 15:38
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dariuse, dacă scrii ţi se scoală, dacă nu scrii iţi moare la intrare.

  Page Ranku` , dar ce credeai ?

 36. Aprilie 18, 2008 la 15:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, io-s cu trebile câmpului, cu socoteli, ce mă tot sodomizaţi online? Mă străduiesc şi eu.

 37. Aprilie 18, 2008 la 15:50
  link permanent
  toader zice ca:

  Merge cucuruzu anu’ asta?

 38. Aprilie 18, 2008 la 16:35
  link permanent
  Basty zice ca:

  Hm. Văd că propunerea mea nu are succes. Sunteţi o gaşcă de agricultori fără dragoste pentru răsturnări de regim. Da’ cu o pasiune sănătoasă pentru sodomie se pare.

  Apropo, aţi remarcat ca sănătoasă conţine trei de ă ?

 39. Aprilie 18, 2008 la 16:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Vorbe de clacă, vorbe de cloacă… Când văd un nou filmuleţ marca JEG.ro?

 40. Aprilie 18, 2008 la 17:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Stai, dragă! (se apropie unul grandios; nu, nu în următoriul articol)

 41. Aprilie 18, 2008 la 18:15
  link permanent
  toader zice ca:

  ci cel dupa nasterea primului copil. primul articol care urmeaza va fi dupa nunta. cea de argint.

 42. Aprilie 19, 2008 la 14:08
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu tot sper să văd un filmuleţ JEG.ro dedicat alegerilor non-primarilor. Anul acesta sunt candidaţi 1U şi 1U.

 43. Aprilie 20, 2008 la 13:15
  link permanent
  ZestreaDomnitei zice ca:

  eu inca mai visez la ceva mai sec 🙁

 44. Aprilie 11, 2013 la 17:31
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Nimeni, dar nimeni nu ti-a transmis felicitari? Calde felicitari, Darius! Sa-ti traiasca!

 45. Aprilie 11, 2013 la 17:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Despre ce oi fi vorbind…

 46. Iulie 1, 2021 la 04:17
  link permanent
  Erwin zice ca:

  Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with
  SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good results. If you know of any please share.
  Appreciate it!

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)