Darius Hero

Internetul. Acum și online!

I

Bună ziua!

Eforturile mele conjugate de a impresiona și păcăli o nevinovată ființă cu a ține la mine – când nici nu e mare lucru de ținut la – va să dea, în sfârșit, în pârg. Rodul muncii mele este acum bun de cules. Săptămânile recente au reprezentat o intensă perioadă de închegare a unei relații, fie ea o reeditare a celei deja eșuate în mod consecvent și lamentabil cu Păstaie sau, de ce nu, un nou angajament, care să promită a fi un fiasco încă de la început, având ca protagonistă pe chelnerița despre care am mai amintit pe parcursul inepțiilor din viața mea, cu care vă hrăniți voi de pe aici, de pe Interjeg.

Am conceput, așadar, un meschin plan în două acte infecte. Primul targetat pe o trecută (în sensul de înțeleaptă și versată, negreșit), iar secundul având ca victimă uluită o neîntrebuințată (adică proaspătă și în vigoare, desigur).

Nu știu dacă am aplicat cele mai bune metode, dar mi-am dat silința, iar truda îmi va fi răsplătită. În prima etapă a campaniei, am scos-o pe Păstaie la o întâlnire crepusculară la dentist. Am șezut alăturea de ea când îi sugea cu aspiratorul flegma din gură, am ținut-o de mână cât îi făcea cu micul flex printre dinți și i-am zâmbit îngăduitor când a-nceput să i se scurgă incontrolabil puroiul dintre buzele anesteziate. La sfârșit și-a plătit singură, ca o domnișoară cu atitudine, iar apoi a rămas să mergem împreună la raze, ca să mi se uite la dintele meu de lapte ce încă-l am, iar ei la plăgile din măsele. Fapt care nu s-a mai întâmplat. Un șah calculat, evident, ceea ce ne duce la a doua parte, cunoscută și drept “cea finală”, a odioasei mele cleveteli sentimentale.

Da, îndepărtații mei, e vremea să mă încununez de succes, trecând la simpatica ospătăriță. Miliarde de destănuiri bine articulate și mărturisiri pătimașe au bombardat-o fără răgaz, pentru a pregăti momentul în care voi ataca precum o cobră. De fapt, până și acest articol este publicat strategic, fiindcă fătuca inconștientă este chiar acum, în timp ce citiți, pe drum înspre a greși iremediabil prin a se întâlni cu mine. În această seară o voi priva de Internet și orice sursă rapidă de informare, iar doar dimineață, când totul va fi deja de mult înfăptuit, va putea afla printre suspine în ce s-a băgat. Toate veleitățile mele mustind a testosteron și temutele-mi farmece vor fi nimic altceva decât congruente în violentul proces de cucerire ce nu cunoaște înfrângere.

Până atunci, așa cum v-am obișnuit în multitudinea relațiilor mele (deci nu v-am prea obișnuit, da’ pricepeți voi), puteți chiar voi înșivă să contribuiți la destinul meu, alegând cum poftesc eu în numele ei dacă (tobe!)…

 

{democracy:8}

***

Mi-am dat seama de ce sunt colacele de budă ridicate doar o fațadă de statement masculin. Fiindcă ne interesează să stea în acea poziție erectă doar când avem o relație stabilă, într-un cadru de concubinaj. Să ne impunem pișatul dominant, din picioare, cu degetele-n buric ș-atât. Ca să fiu mai clar: într-un local, de pildă, ne pișăm pe tot locul, poate să fie și capacul pus, nu-i o flagrantă diferență.

***

Nu știu dacă v-am mai povestit, dar dacă da, ei bine, vă voi mai povesti o tură despre magnifica budă de la sediul Universității Tehnice de pe strada Barițiu din Cluj-Napoca. Vorbim despre un serviciu social dosit în capătul unui hol pe care nu merge nimeni. Este divin. Cum noi n-avem voie să facem felul doi în firmă, la etajul doi, pentru a nu asfixia PR-ul, dar nici la atelier nu m-aș duce jos, unde pot arunca pe geam cu ghemotoace de autocolant în mine, iar unicele opțiuni sunt un colac rece ca gheața și reviste cu camioane, buda de la facultate este o binecuvântare. Acolo pot să mă joc raliuri pe telefon, să fumez un trabuc, chiar dacă sunt nefumător sau, dacă poftesc, să mă dezbrac în burta goală și să alerg în cerc, că este loc berechet. E liniște, nu vine nimenea. O singură dată a încercat altul să folosească buda (avea și cheie). Am urlat un “OCUPAT!” cu atitudine de rector și nu l-am mai văzut pe acolo. De curând au pus și un cuieraș deasupra ușii. Mă gândesc să-mi duc un lăcățel și-un zăvor, să mi le instalez pe dinafară.

***

SmartTIR

[editare ulterioară: aflu că o văzut-o și .marius înainte, sărăcuțul, atâta credit și pentru el]

***

Cine altcineva decât taburetele de la Tabu ar putea să scoată o ediție eco-green, alături de care să dea cadou o plasă de cânepă, semnal de alarmă tras producției excesive de materiale poluante… toate împachetate într-o pungă de plastic?

TabuPlastic

***

Se poartă dubla-specializare…

DublaSpecializare

Chiar nu se concentrează nimeni să inventeze un dispozitiv care să facă întuneric? Și să-i explice cineva dragului de Morar că, dacă tot ia filme “de pe net”, să le lase să ruleze până la pack-shot, că nu toată lumea-și trântește water-mark pe toată imaginea de la cap la coadă și “sursa YouTube” îi cam de anii ’90, cândva înainte să existe YouTube-ul. Până nu-i bag CV-ul mai sus, la covrigărie.

95 comentarii

 • 5. tu nu ai antivirus instalat ? cand am deschis blogul lui morar mi-a chitait ca turbatul avg-ul. de pe blogul personajului incearca sa ti se instaleze Psyme. scrie avertisment langa link.
  4. nu numai ca e implasticata revista dar are si pe mihaela radulescu pe prima pagina. curat antiecologic.
  3. slab
  2. bude respectiva are hotspot? 🙂 poti sa lucrezi acolo. ca tot vorbeam despre mediu. e chiar unul propice.
  1. da.
  0. bravo. am votat a doua varianta. are sa moara de ciuda pastaie.

 • Cine are masinute d-alea in RO? Cine are puhoiu’ de bani cu care se duce sa achite jucaria, pe care ulterior si din motive psihologice si-o inchipuie un dragon care sufla prin dos. Da’ la fel de repede se satura de pitica si ca sa iasa din chestiunea îţâşă in care s-a bagat impulsiv si probabil cash hotaraste s-o abandoneze in preajma unui vesnic verde cos, in speranta ca cineva se va milostivi si o va arunca in gaura neagra a gunoiului.

 • Ei hai, că la maşinuţă explicaţia este foarte simplă, este un TIR dar arată foarte mic pentru că este un SMART. Spaţiul este atât de bine compartimentat încât în interiorul de 5 litri încape un volum de marfă de 100 metri cubi.
  Despre Mihaela Rădulescu cred că Bănică ar mai recicla-o puţin, mai ales că actuala doamnă Bănică este cât malul şi nu prea angajată.
  Spunea un sculptor că el nu vede sculptură ci ceea ce este în plus în blocul de marmură… ar fi trebuit să zică modelatoare de găuri de covrigi.
  Ceea ce nu înţeleg sub nici un chip… cine este fiinţa nevinovată?

 • bah… tu ai nimerit in buda aia obscura 🙂 mai este una mare, unde putem juca si fotbal/baschet/tenis.. si ii fain ca nu-i despartita pana sus de buzile de femei.. si cand mai vine una de-aia de te pisi linistit si langa tine zici ca se pisa-o vaca, scuzati expresia – don’soarelor nu-mi sariti in cap ca nu-s misogin – dar adevarul doare!

  plus ca azi am vazut o masina de-aia cu “jeg.ro” pe ea :)) pretty cool.

 • Tabu ar face bine s-o mai schimbe pe Raduleasca de pe prima pagina, poate asa ar incepe lumea sa si cumpere revista aia… Nu doar pentru promotii cu plase. Ar putea sa puna niste modelatoare de covrigi de la o agentie de modeling 😉

 • pt a capella jeg.

  “targetat”
  “statement”

  cam multa ipocrizie la cineva care se revolta isteric pt ” ` ” .
  ———————————————————————————————
  “buzele anesteziate”
  “ca să mi se uite la dintele meu ”
  “să mă joc raliuri ”

  prea multe lipsuri in domeniul exprimarii.

  ———————————————————————————————-

  “îţâşă”

  ati ingropat definitiv ideea.

  ————————————————————————————————–
  Sper sa nu-mi raspundeti deloc. Daca totusi o faceti, sa nu fie ceva de genul: ” Asa a vrut muschii mei sa scrie “

 • Stimata (vazui ca e un jeg must) Carmencita, ingropata este doar nelamurirea cu privire la ce sa insemne îţâşă, dat fiind ca sensul este de “complicat, dificil, încurcat (De câteva zile, mă confrunt cu o dilemă ~.) “

 • gata, tocmai ce am gatat si eu pe blogu’mi al treilea numar. 🙂
  desigur, nu e acelasi context interesant ca in primul paragraf al acestui articol jeghistic.

 • marianski draga. nu mai vorbi nearticulat. scrie corect asa cum ai invata la scoala si nu manca cuvinte(scuzati cacofonia).
  nu e corect “Tabu ar face bine s-o mai schimbe pe Raduleasca de pe prima pagina, …” ci ar trebui sa spui
  “cu tabul ar face bine s-o mai schimbe pe Raduleasca …”.
  sincer si eu sunt de acord cu tine. un tab cu douazeci de flacai vigurosi din trupele speciale (i-)ar face minuni.

 • eu tot zic că e ceva suspect cu carmencita. vine, lasă câte-un găinaţ şi o întinde. toadere, dă-i mamă ban, că am văzut că le ai 🙂

 • Se ia Toader de Mariansky, da’ se scuză pentru cacofonii, tăţi se iau de Răduleasca, de parcă ea-i de vină că au înfăşurat-o-n plastic (e de vină ea de destule altele) şi, nu în ultimul rând, Carmen.

  (încă cu micuţa chelneriţă nu s-a finalizat, mai votaţi cu sârg, eu mă duc la Zalău şi reviu)

 • Carmen S. nu se poate abtine…cu siguranta vrea sa ingroape “jegul”:)

  Referitor la editia eco-green a revistei “Tabu” invelita in plastic – nu te mai mira…traim in tara paradoxurilor.

 • faina masina. merge. decat numar BMW pe dacie… imi amintes ca si maica-mea a vrut revista aia blestemata numai pentru plasa pana mi s-a sculat si m-am dus la un chiosc mai izolat si in timp ce o convingeam pe vanzatoare ca PC Magazine nu e PC Games si nici My Computer, desfacusem de sub “tejghea”, acolo unde-s agatate revistele, punga si sterpelisem plasa. A folosit-o de 3 ori apoi s-a pisat pisica pe ea.
  numai bine

 • Pai cu ce a gresit Tabu!? Ce mergea mai bine cu protectia mediului decat moldoveanca number one a tarii, care se lafaie pe sticla si conduce probabil cea mai consumatoare de benzina masina??
  Cat despre numere de masini… Vai de capu’ meu! Am vazut prin Brasov o Dacie neagra “tunata”, mergand prin centru ce maestrul Guta schelalaind dinauntru… Ghici ce numere avea frustratu’? BV 69 SEX… Sau un Audi TT rosu, condus de cea mai penala blonda care exista in Ardeal, avea si el numere foarte originale… BV 69 TOY… Eu ce sa inteleg de aici??

 • toader… Daca dai 1 leu la buda publica din centrul Brasovului ai si Hotspot… Vorbesti cu tanti Nuti si te lasa sa si traiesti acolo pentru o cotizatie modica

 • din pacate nu prea am drum prin brasov pentru revizitat zona. daramite sa ma cunosc atat de intim cu numita nuti de la buda din brasov ca sa pot sa aflu asemenea amanunte.:)

 • Nu-i nimic ca de acum stii ce si cum si poti spune si la alti prieteni! :)) Gandeste-te… hotspot in timp ce stai pe buda! nimic nu poate fi mai minunat!

 • Frate intr-ale durerii masculine din pantaloni sa mor daca inteleg de ce te tot chinuiesti cu abureli de-astea ieftine la 2 gagici prapadite, cand vine acu’ 5 mai, ziua noastra, si o sa poti arunca cu ghioaga in lanu’ de femei infierbantate…Mai ai si tu puntintica rabdare, frate, sa-i dam de cap cu voturile pe http://www.ziuabarbatului.ro, sa obtinem cu formularele alea dreptu’ sa intram in parlament cu initiativa si apoi…dam iama in gagici, k o sa fie 5 mai zi libera prin lege si-acu si-n vecii cevilor AMIN!!!

 • deci d-aia statiai si bagai vrajeala in roland vineri. cu konzertu in fundal, numa bine. mai bagai tu o duma, mai bagau baietii “i’m on warm milk and laxatives/cherry-flavored antacids”… just parfict.

 • offtopic: mijlocul tau de transport e trotineta ? 🙂 mi-a placut cum stateai pe eroilor, cu trotineta in mana, asteptand sa traversezi, asta acu 2 seri, cred

 • ok, e funny faza cu Tabu, a primit si ramo pachet din ala; dar daca nu impachetezi cadoul cu revista se fura si se vinde dupa aia la talcioc pentru suma de 5 lei cu care se cumpara o pereche de tenisi si asa mai departe; si apoi, ce-i o punga de plastic pe langa zecile de pungi pe care n-o sa le folosesti daca mergi cu sacosica aia de canepa? eh? 🙂

 • Psaico, este prima Doamnă trotineta. Cele două de mai sus n-au nici o şansă s-o surclaseze, cam cum n-am eu şanse la ele.

  Marius: Noroc că nu te citesc, să mă simpţesc vinovat. 😀

  Ciribantroape: Aia nu era vrăjeală, aia se cheamă că eram şarmant.

 • Hey, Carmen, te faci ca nu vezi mesajul meu ? Faptul ca avem amindoi un S in coada nu te impresioneaza cu nimic ? Hai ca-ti fac si tie un site s-c dot ro. Sau s-m-c daca vrei sa te cheme tot Stavaroiu.

 • Dariuse, dupa cum vezi eu tot incerc sa o iau de nevasta ca sa-i dau o preocupare si sa nu mai aiba timp de internet si de aruncat chestii pe aici. Dar n-am noroc. Nici tu n-ai asa ca personajul va mai apare pe aici.

 • Carmen asta e cam sclifosita daca se simte asa îţâşă din cateva exprimari colorate. Draga Carmen, (nu ca ca ne-am cunoaste, dar e bine sa fii politicos) se pare ca nu esti la curent cu atmosfera de pe jeg. Mai citeste si tu din arhiva si dupa aia baga niste comentarii la ceva relevant. Uite cum ar fi treaba cu chelnerita, la care eu as insista pe langa colegul Darius sa fie câta mai atent, ca nu e la prima incercare cu o fata care isi petrece toata ziua printe mancaruri facute de altii. Parca ultima s-a dovedit cam…. cum ii spuneai? Ca am uitat.

 • articulul scris azi ar trebui sa il dedici lui carmen s.
  numarul de azi pe blogul meu l-am dedicat bibliotecarului.:) ca el ii cu cartile.:)

 • asa si poza cu angajam modelatoarea si casiera a aparut in catavencu mai demult, deci………

 • Dupa ce Stefi si Arthur au parasit One tv in ianuarie 2008 , au plecat la ALPHA TV pentru 1 luna de zile , dupa insistentele lui Tatar Mircea pe atunci dir executiv sau intors la ONE tv, dar din pacate pentru SERGIU POLIOPOL cei 2 tineri au parasit din nou ONE TV pe data de 12 aprilie 2008 si asta pentru ca Patronul postului este un om fara caracter si nu isi respecta clientii.

 • dap. cetind articolu-ti am realizat ãst fapt. insusi faptul ca iti planifici ca un sarpe loviturile in câmp sexual dovedeste faptul ca poti fi tras la raspundere. sa nu te dai iresponsabil cand nepotul doamnei mirmen va fi anuntat cu trambite de catre minunata faptura pe care ai reusit sa o imbârlogesti in salasul tau.

 • ca tot veni vorba. acuma ca asteapta un copil (desi biologic ii al tau vad ca i-l pasezi cu generozitate) roaga-l sa ingrijeasca putin situl ce ii apartine.

 • 1
 • 2
De Darius Groza

Sociale