Imnul Jeg: N-am să alerg şi dorinţă

sari la comentarii

Orice ţară trebuie să aibă un imn, aşa că Jegonia va avea mai multe. Deoarece Jeg este mai multe ţări într-una. Totuşi, acesta este doar primul imn oficial şi universal, fiindcă, pe lângă că Jeg este el singur nişte ţări, Jeg este şi Univers. Am ales pentru acest scop o melodie idilică, ce surprinde la ce aspiră (şi şterge praful) Jeg, care ne sunt ţelurile şi visele. Este vorba despre „N-am să alerg… şi dorinţă”, în compunerea şi interpretarea originală a lui Pavel Găgeanu, reinterpretată cu ajutorul câtorva cetăţeni binevoitori, ce i-am găsit în urbea noastră, colindând pe străzi şi cărora le mulţumim pentru interesul şi dedicaţiunea cu care ne-au ajutat.

Un imn pe care oricine-l poate cânta, fără să se facă de ruşine, de teamă c-ar ieşi mai prost decât originalul. Să-l intonăm cu toţii.

[repet şi rog să se bage la tărtăcuţă: nu, nu eu am făcut melodia, nu eu o cânt, nu eu am compus-o, doar mi-am însuşit-o ca imn şi am rugat sau obligat lumea pe stradă s-o interpreteze, pentru că nu concep să poată cineva falsa mai rău decât autorul şi bine-am ales; versurile mai jos]

[youtube]WMrP58WWFG8[/youtube]

[link pentru opţiune Trilulilu]

IMNUL JEG – LIRICE

„N-am să alerg… şi dorinţă!”

de Pavel Găgeanu (nu, habar n-am cine-i)

N-am să alerg peste căi prea pustiiiii
Chiar în ziua în careee…
Lumina îmi bate în fereeeşti!

N-am să mă-ntorc nici la clipa ce-a fooost,
Să mai ştiu şi acuma uuunde eeeşti!

MAI APROAPEEE!
Sunt ochii calzi ai celor care viiin,
CU SENINUUUL!
La care mâine am să mă-nchiiin.

La-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la-laaa!!!

La-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la-laaa!!!

Poze de making-of găsiţi într-o compilaţie de acilea. Melodia originală nu se găseşte nicăieri, este ilegal să o am în format mp3, trebuie solicitată cumva, nu-mi imaginez cine-o poate avea, da’, dacă găsiţi pe cineva, cereţi-i-o. Îi mulţumim pe această cale autorului, că a făcut-o şi ne-a împrumutat-o, deşi nu ştie încă. Mulţumim şi lui Patric că ne-a adus-o la cunoştinţă, pentru ca de acum să marşăm pe ea.

[Capitolul trei al ultimelor întâmplări, ca urmare a celor celui întâi şi de-al doilea, ce le-am scris zilele trecute, va apărea şi el în curând, iar Eta să mă interpeleze de urgenţă la comentarii, să treci mailu’, fată, fără de-ntârziere am zis!]

Precum ziceam şi ieri, fix, da’ fără de urmă de schimbare: Nu trebuie nici un momenţel pierdut din vedere faptul că tre’ să mă votaţi în continuare la cel mai bun blog, cel mai bun design, cel mai bun de divertisment, cel mai bun personal, la fel cum trebuie să-l susţinem Dacian cu cel mai bun foto/video şi pe Budorel, în scârbă cu al lui în curând cel mai bun tehnologic. Pentru căci aşa este frumos, să bem pentru mine, că iacă ce lucruri frumoase şi numai pentru voi aduc mereu în casă…

 

8 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 28, 2021 la 11:30
  link permanent

  Im no pro, but I imagine you just crafted the best point. You definitely know what youre talking about, and I can definitely get behind that. Thanks for being so upfront and so truthful.

 2. Iulie 29, 2021 la 10:19
  link permanent

  Its hard to find good help I am regularly saying that its difficult to get good help, but here is

 3. Iulie 29, 2021 la 11:35
  link permanent

  Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 4. Iulie 29, 2021 la 14:49
  link permanent

  rare to see a nice blog like this one today.

 5. Iulie 29, 2021 la 15:30
  link permanent

  wow, awesome article.Thanks Again. Great.

 6. Iulie 29, 2021 la 15:37
  link permanent

  Thanks again for the article.Really thank you! Awesome.

 7. Iulie 29, 2021 la 17:31
  link permanent

  Outstanding quest there. What happened after? Thanks!

 8. August 3, 2021 la 13:26
  link permanent

  I think this is a real great article post.Much thanks again. Cool.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)