Ia-mă-n braţe, vă rog.

sari la comentarii

Din generozitatea mea de-o infinitate nefirească, specifică doar unei fiinţe divine precum sunt, am avut bunul-simţ caracteristic să nu scriu altceva nou până nu mi s-a urcat de tot la cap că sunt supremul în orice, moment în care să pot trece la acest articol, care ajunge şi el a fi, la rândul lui, pe bună dreptate, genericul şi mult anticipatul “următorul”, ca oricare altul înaintea lui, înainte chiar de-a fi prezentul, ca să ne amintim mai târziu de el drept trecutul.

Vom trece acum peste această alambicată frază incipientă de încărcătură de-a dreptul electrizantă, menită nu neapărat să mă lipsească instant de jumătate dintre vizitatorii şi noii mei prieteni, veniţi adulmecându-mă după băneii câştigaţi la concurs, ci să-i facă pe cei vechi să conştientizeze că, deşi „m-am umplut de bani” (cam cât să mănânc struguri de la aprozar, nu din piaţă, ca plebea, struguri care nu-mi plac, deci m-am scos; nu ştiu de ce-am zis neapărat “struguri”, că puteam alege orice, că-mi scriu blogu’ singur, ca Năstase, da?), tot nu pupaţi vreo leţcaie dintre ei, banii, că strugurii se măsoară-n boabe. Ba mai mult, încă tre’ să mai strâng vreo 200 de biştărei pe lângă cei 2000 ce mi i-am însuşit, pentru a-mi procura ceea ce va deveni noul Laptopiseţ al Transilvaniei, un calculatoriul Măr, ce poate fi dus la muncile câmpului, fără să îi intre musai maţu’-n perete. Scop în care s-a afiliat deja cititorul meu preferat (din motivul foarte pertinent căci cacă o parte din banu’ care-mi mai lipseşte), Andrei Crivăţ, care, spre deosebire de alţii, când n-am nimica, îmi dă, iar când am, îmi MAI dă.

***

Pe meteorologu’ de serviciu, care vorbea azi la televizor cu Măria despre secetă, îl cheamă Dumitru Baltă.

***

Buuun. Dar revenind, doresc să povestim niţelaş despre cum scrie Năstase, că asta aşteptaţi. Ah, şi să vă zic pe scurt cum ne-am întâlnit: Într-un birou; sfârşit. Ştiu că mi-am pus obrazu’ pentru el în blogosferă, c-o să se ţie de treabă şi jur că o să-l învăţ cât de repede posibil să nu mai pună spaţii înainte de semnele de punctuaţie. În rest, n-am nici o obiecţie. Decât că posturile de-nceput nu-s cele mai bune. Da’ şi-a revenit apoi. Şi se-ndreaptă spre o scriitura a la Jurnalul. Şi tantiile fermecătoarele don’şoare de la cabinet o mai buctează cu mărimea pozelor. Şi chirăie cetitorii lu’ blogu’ Năstase că le şterg comentariile, după ce ei zic cu “pulă” şi “pizdă”, ca în codru, unde nu se găsesc în momentul acelor vorbe aspre. Dacă cineva mai are nelămuriri că de ce nu-i apar imprecaţiile la Năstase pe blog, să vie la mine, că-l rezolv. „This is Sparta, mâncaţaş!”, da? Am povestit destul, pentru gusturile voastre?

***

Dacian: “Să nu-ţi iei Apple, Darius, că nici Paint nu are.”

***

Fabula politica

– ştiu că tre’ să fie cu animale, da’ eu şi frate-miu ne-ncadrăm –

Când eram mic (apropo de Năstase şi Apple, desigur – ?!) mă jucam Prince of Persia. Ăla, prima ediţie. (Să vezi câta proştii citesc chestia asta până la sfârşit, urmând o anecdotică subversivă ce să reiasă la final!). Asta era la puţin timp după ’89, ca să vă ţin încă interesaţi. (Până la sfârşit o să vă lămuresc prin exemple analogice cam cum e cu „loviluţia”, promit.) Problema era pe atunci, când jucam eu Prince of Persia, mic fiind – precum relatam mai sus, dacă aţi fi fost atenţi – exista în universul meu doar un singur calculator – să-i zicem Ciolanul, anume cel de la mamă-mea la agenţie (de turism, repet), să-i zicem România. Acolo mergeam, introduceam floppy disk de ăla ca de vinil – să-i zicem nivelul nostru conceptual pe atunci şi jucam cu amicul meu frate, să-i zicem Moafle. Dat fiind că n-aveam răbdare să jucăm pe rând (remarcaţi deja asemănările cu ăia de se dau la oraş cu maşinile pe banii noştri?), fiind incapabili să stabilim un sistem de alternare ”per vieţi”, vrând să adoptăm fiecare pentru sine, din interes, cel „per timp”, setat deja de către joc, adică de 60 de minute, am ajuns la consensul (vezi, fă, lume politică, ce proastă eşti?) să jucăm deodată. O altă problemă cu care m-am confruntat era că eu, mititelul, aveam voie să apăs doar pe tasta shift, care avea rolul general să nu facă nimic, decât în punctele importante din joc, momente în care n-aveam voie să o folosesc. Pricepeţi?

Deci, în mare parte, este o onoare simbolică faptul că eu aveam voie să ţin mâna pe-un element foarte puternic, chiar decisiv, aş zice, din decursul vieţii eroului din joc, dar să iau laba imediat ce acea situaţie ar fi avut vreo relevanţă. Puncte în care era monopol de-al lui Dacian.

Soarta – că aşa e lumea, mă copchii, după cum ni-i scris pe blog – face ca într-un punct de răscruce al acţiunii din joc apăsarea acelui buton să fie vitală, această clipă de-ncercare suprapunându-se perfect cu una dintre ipostazele-n care eu n-aveam voie nici să mă apropriu de tastatură, să nu stric ceva.

Atunci, dragii mei, a fost începutul carierei mele de mic întreprinzător.

(Povestire în ramă: În Prince of Persia, pe la nivelul 6, tre’ să sari peste o groapă mare. Singura modalitată de a o cuprinde cu avânt e dacă la sfârşit te prinzi de lespedea de pe partea cealaltă. Altfel cazi în gol şi mori şi pierzi toată vacanţa de vară fără să-ţi dai seama ce tre’ să faci. Ghiciţi ce tastă este utilizată în Prince of Persia, pentru a accesa funcţia de „prindere de lespedea de după groapa mare”?)

Cu o hotărâre ce m-a surprins şi pe mine, m-am îndreptat întins spre tastatură. Fratele meu, care era deja în săritură, pe care-o încercase zile-n şir, eşuând dramatic, trupul prinţului sfărmându-se precum o insectă de fundul hăului, deja observase cu coada ochiului teribila-mi îndrăzneală. Bătându-mă cu două mâini cu el, am reuşit, cu a treia, să apăs magica tastă.

Când praful se lăsase, degetul meu era încă încleştat, iar prinţul, triumfător, stătea atârnând în siguranţă, deasupra prăpastiei.

Morala: România are shift, când va tre’i să sărim? Şi, dacă da, pe cine căcat avem să-l apese?

Oare ce le-ar plăcea mai mult la BAC, la română-scris: Ion Heliade Rădulescu sau Mihaela Bănică Rădulescu? Să le pice, zic. Dacă mă-nţelegeţi. Şi din aceeaşi sferă, m-a-ntrebat un băiat recent ce-i aia „poezie epică”. I-am zis bine că-i un fel de proză lirică?

***

Iar dânsul este nea Dan. Şi mi-a devenit tare drag, încât îi voi spune chiar “domnul nea Dan”. (Care nu-l ştiaţi până acum – printre care şi eu – aflaţi că face şi el p-acolo o treabă la Jurnalul Naţional, pântr-un birou, p-undeva…)

NeaDanPeTrotineta

Şi dânsul este iară Ciutacul, (încă, doar nu s-o fi prăpădit); ia în ce condiţii vitrege lucră, vai de famelia lui…

CiutaculSiNatura

37 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iunie 25, 2007 la 23:16
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  M-ai rupt – da’, rau, nu asa ! – cu shiftu’ si intrebarea de i-ai anexat-o !
  M-ai facut sa zambesc cu trotinetaru’ chit ca, undeva in background, se vede ca lucra la Jurnalu’: altfel n-ar avea domnul tau bani de ashe o scula profesionala 🙂
  Ma bucur ca, in diversele divergente pe suport wordpress, te implici doar din plictiseala, prea multa caldura si mai ales fara sa uiti argumentatsia :”Pentru scriitura civilizată şi capacitatea de a mobiliza energiile sociale prin intervenţie individuală”. Mare lucru civilizatia 😛
  Si cand te mai intreaba, zi-le ca tocmai s-a incheiat a 9 a editie la respectivul concurs. Si-s mii de link-uri in gadget-urile alea de le zice gugãleuri
  Faza cu porumbieii n-am inteles-o chiar integral. Is tot din familia lui sau ii plateste Jurnalu’ ?
  Multumesc anticipat.

 2. Iunie 25, 2007 la 23:22
  link permanent
  netstalker zice ca:

  da’ frate… Românica are şift. Numai că nu e chiar sub entăr.

 3. Iunie 25, 2007 la 23:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ehehehe. Tare, Flavie!

  Lupe albe… Trotineta e a mea… I-am dat-o şi dumnealui, că-i sclipeau ochii. 🙂 Porumbeii erau cazaţi acolo şi ei, bieţii. Păzeau “clima”.

 4. Iunie 25, 2007 la 23:28
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  Si porumbeii ? Ti-am lutsumit dejaba ?

 5. Iunie 25, 2007 la 23:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Răspuns cu after-edit, că uitasem. Vezi deasupra-n comentariu.

 6. Iunie 25, 2007 la 23:36
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  Ai ramas in urma cu novelele.
  Ze zice “aere conditionate”. E next levelul climei bizonice si-i tare drag neguss-ului caruia altii ii zic piticu.
  Habar n-am de ce. Lui de de shobolani ii frica 😛

 7. Iunie 26, 2007 la 00:25
  link permanent
  originalu' zice ca:

  Bah ce incisivi galbeni are si Ciutacu, cred ca l-a cam certat Mircea Badea umpic….

 8. Iunie 26, 2007 la 02:30
  link permanent
  shoparlu zice ca:

  bine ca esti tu destept. pupincurist? [intrebare simpla-raspuns simplu] 🙂

 9. Iunie 26, 2007 la 07:14
  link permanent
  cucurbitacee zice ca:

  Auzi, daca nu’l determini si pe Colonelu’… asta, pe Costel… ptiu, drace!
  Pe nea Dan, domnu’ nea Dan, pardon!
  Sa revin: daca nu il convingi si pe domnu’ cu trotineta sa-si faca blog, tot degeaba. Ar avea ce povesti, nu? Oho, ar avea!

 10. Iunie 26, 2007 la 09:35
  link permanent
  Darius zice ca:

  Se poate să-l conving. Hmmm. Au’, domnule nea Dane, dacă ţi-s aşe draaag… 😀

 11. Iunie 26, 2007 la 09:57
  link permanent
  artistu zice ca:

  Ba tu te mutasi in Bucale ? Sau inca traiesti din pozili facute cand ai venit ?

 12. Iunie 26, 2007 la 10:01
  link permanent
  artistu zice ca:

  P.S. Ne zici si tu “varianta ta” la povetirea “cojmarului” de la Iasi ?

 13. Iunie 26, 2007 la 10:06
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  artistu, da’ cam ce varianta ai vrea tu ?
  Cojmaru se duce catre 30 de ani, Jegu e mult mai mic. Nu ti se pare ca trebuia sa aiba mai multa minte in rezolvarea anumitor probleme,- daca ele existau- cu “pusthiul” Darius, ACOLO, ATUNCI si nicidecum DUPA, ascuns dupa un monitor ?

 14. Iunie 26, 2007 la 10:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Artiste – nu, stai liniştit, n-apuci de alea pe aici. La Iaşi a fost o distracţie faină. S-a terminat noaptea târziu, deşi noi eram rupţi de oboseală de la început. Şi toţi s-au dus fericiţi acasă. Problema lu’ Vis şi-a inventat-o singur, abia când noi eram deja toţi în oraşele noastre. (Apropo, filmarea ce-a pus-o el a fost făcută în prima oră de-ntâlnire – foarte compromiţător, ce să-ţi povestesc… În următoarele 9 ore el încă nu-şi dăduse seama că are ceva personal cu mine, în timp ce bea şi mânca alăturea, iar apoi a vrut să ia beiutura ce tre’ia să rămână la gazdă.) Da’ nu intenţionez să-mi spurc Jegu’, ca să zic aşa, cu închipuirile sale. Lasă-l agită-se acolo, la el. Să bage filme peste tot, despre cum mă ignoră. 😀

 15. Iunie 26, 2007 la 10:33
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  Mno, vezi, artiste ? 🙂
  Ca la nunta, fratzica; mancam, bem, ne veselim. Si la urma, iasa babele pe la porti si incep melodia preferata: ba ca rachiul a fost slab, ba ca vinul a fost botezat si portziile de friptura prea mici ori piure-ul rece. Ca sa nu mai zici si de faptul ca nu au dat nimic de mancat si de beut la pachet.
  La noi, la Sibiu e altfel, cu totul altfel ca-n Moldova.
  “- Ai fost la nunta?
  – Da.Am mancat si-am baut pe viata si pe moarte.
  – Si s-or batut o tzara ?
  – Da. S-or si batut.
  – Mno, atunci insamna ca o fo’ fain.”

 16. Iunie 26, 2007 la 11:26
  link permanent
  Andrei zice ca:

  Mno , ai nimerit-o cu proza lirica.. numa ca nu aia mi-a picat la BAC 😛 .. am luat 10 oricum … Traiasca Lovinescu !

 17. Iunie 26, 2007 la 12:40
  link permanent
  koma zice ca:

  n-am reusit sa citesc toate randurile ca-s pe rapid si sunt si la bac, dar am inteles ca lucrezi, sau urmeaza sa lucrezi la Jurnal. 🙂

 18. Iunie 26, 2007 la 13:20
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ai înţeles greşit. 😀

 19. Iunie 26, 2007 la 13:47
  link permanent
  artistu zice ca:

  @whitewolf: ahaaa… deci asa ii la nunta la ardeleni ! No mersi fain, ca numa’ ce am o nunta de ardeleni intr-o nunta si sa ma pregatesc ! (Glumesc evident, nu-mi sariti in cap)
  @jeg – mersi de raspunsul clar si concis. Deci e clar ca baiatul are o problema. Oare miroase a narcisism ? :))
  P.S. Si totusi eu sper ca postul ala de “televiziune” sa treaca la lucruri mai serioase, pentru ca bloggingul “vizual” e o idee buna de tot si s-ar putea sa fie viitorul… Zic si io ca omu’ !

 20. Iunie 26, 2007 la 14:22
  link permanent
  Darius zice ca:

  Aia am zis şi io, duc de râpă o idee ce pentru .ro poate fi bună. Parcă vor să facă un Ciao Darwin penibil din ea.

 21. Iunie 26, 2007 la 15:47
  link permanent
  Sobolan Mort zice ca:

  @WhiteWolf – cum ma, nu cu tine ma injuram cand ziceam ca ala n-are minte, si tu ziceai ca eu sunt prost ?

  @Darius – pai e nevoie de cineva cu experienta la apasat taste Shift. No, stii pe cineva ?

  @artistu’ – da ma, sebica miroase.

 22. Iunie 26, 2007 la 16:32
  link permanent
  Valeriu zice ca:

  Mă da mai dă-o încolo dracului de treabă că atâta tăt îl pui pe Ciutacu pe Jeg. Eu zic să-l pui direct la “Eu” (de data asta nu de mine fiind vorba) şi am încheiat socotelile. Că aşa mă râcâie la pixeli când îmi văd LCD-ul ocupat 80% cu Ciutacu. Şi vezi că ideea articulării numelor a apărut şi pe CCP, mai demult (că tot ziceai de plagiat subiecte).

 23. Iunie 26, 2007 la 16:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ahahahahaha. Adică eu am luat de la tine articulatu’ numelui? Blehehe. Băăă, “io am trei ani de blogging”, băi. 🙂 Iaca citeşte tu Vechiul Jestament, plecat şi smerit.

 24. Iunie 26, 2007 la 17:34
  link permanent
  Valeriu zice ca:

  Ce tare ar fi să mă scot acuma. Mă, vezi că te privez de Olivia dacă mai faci declaraţii din-acestea.

 25. Iunie 26, 2007 la 17:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Poa’ te privez io de Olivia, dacă mai fac (TOT IO) declaraţii de astea. 😀

 26. Iunie 26, 2007 la 17:41
  link permanent
  Valeriu zice ca:

  Ţi-o răspuns la telefon până la urmă?

 27. Iunie 26, 2007 la 18:14
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  @Sobolan Mort, vezi ca te hiperventilezi nene; urmeaza cat mai strict avertizarile t.v. vis-a-vis de codu’ galben, da?
  N-ai cum te injura cu mine; deocamdata nu stapanesti suficiente cuvinte
  @artistu, Party’ n Transilvania sa fie si totu-i ok 🙂

 28. Iunie 26, 2007 la 20:08
  link permanent
  Sobolan Mort zice ca:

  @WhiteWolf, iar vrei sa-ti demonstrez ca esti prost, nu ti-a ajuns de fiecare data ? Sau limbile in locul umed, cald si intunecos date lui Sebica ti-au afectat si memoria (ca de inteligenta nu poate fi vorba) ?

  Hai ca ma opresc, ca n-am de gand sa poluez blogul lui Darius pentru o dejectie ca tine.

 29. Iunie 26, 2007 la 20:15
  link permanent
  Darius zice ca:

  Nu că ne certăm, că vă ia mama şi tata dracu’…

 30. Iunie 26, 2007 la 20:27
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  @Sobolan Mort, nu-mi plac nici exagerarile si nici atacurile la persoana in locul dezbaterilor pe marginea subiectului sau a ideilor; fie ele principale, fie ele adiacente. Dar pentru ca tot ai pomenit, probabil ca oricine, dupa bunul plac la propriei imaginatii ma poate acuza, oricand, de orice. Numai de limbi in – indiferent ce – locuri nu.
  Nu suport, impresiile (indiferent din partea cui sunt emise), nu prea ma alatur cu moftangii, sicofanti si redundanti. Nici semidoctii nu ii prea suport.
  VisUrat ca si Arhi au bloguri proprii. La fel si eu. Daca pe locatiile amintite tu gasesti diverse limbi date stiu eu cui, ai o problema de perceptie si procesare.Pe simplul motiv ca, mai ales, impresiile le sanctionez. Daca ai alt gen de informatii, hai sa le discutam . Cu si despre Romania, da ? – despre India nu am suficiente informatii la zi.
  Daca vrei doar sa ne facem prosti unul pe altul, e un joc care nu ma pasioneaza.
  Reciteste mesajele tale, reciteste-le si pe ale mele; daca o faci fara resentimente, poti constata ca nu eu sunt cel care a initiat vreun atac la persoana si nici nu am emis impresii alaturi de persoana ta. Daca ai sa dormi mai linistit la noapte considerandu-ma dejectie, be my guest.
  Daca, insa, vrei sa devii un om mai fericit, incearca sa inveti ca a te ascunde dupa un monitor si a arunca cu noroi in altii nu te transforma , automat, intr-o autoritate.

 31. Iunie 26, 2007 la 22:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci după ce Andrei mi-a destăinuit azi că vă apreciază, v-aţi apucat să vă certaţi… ca animalele, să zic aşa, bă, lupe şi bă, şobolane.

 32. Iunie 26, 2007 la 22:30
  link permanent
  Sobolan Mort zice ca:

  @Whitewolf,

  Ma bucur ca acum esti dispus la dezbateri si comentarii. Poate din cauza ca aici nimeni nu poti folosi arma (penibila) a stergerii comentariilor, precum pe blogul mai sus mentionatului Sebica.

  Hai sa-ti fac un scurt exercitiu de logica elementara. Eu iti zic ca dai limbi, si tu imi zici ca “nimeni nu ma poate acuza ca dau limbi in locuri”. Putin ilogic ? . Si hai sa iti mai fac unul : “…ai o problema de perceptie, pentru ca eu nu fac asa”. Argument redundant (doar nu o sa imi zici ca ai folosit un cuvant fara sa stii ce inseamna, nu ?) sau ciclic, stii ce inseamna ?

  Cat despre aruncatul cu noroi, cu JEG n-am avut niciodata nici o problema, desi il citesc de ceva timp. Cu Andaa, la fel. Si inca vreo x blogari mai putin cunoscuti. Dar cand vad aberatii, le sanctionez, in felul meu mai mult sau mai putin colorat.

  Cu Romania si India, te-ai gandit ca nu poti lasa fraza in aer si trebuie sa o termini cumva. E bine ca imi citesti blogul, si te mai astept.

  Ah, cat despre “poti constata ca nu eu sunt cel care a initiat vreun atac la persoana si nici nu am emis impresii alaturi de persoana ta”, iti recomand commentul tau de aici – http://visurat.ro/2007/02/14/taran-la-oras/ . Si daca ma chinui, mai gasesc niste exemple.

  Macar asuma-ti parerile si nu mai poza in inger alb si nevinovat, “caruia nu-i plac atacurile la persoana” si “nu arunCA CU noroi”, ca nu convingi pe nimeni.

  Cat despre monitor, probabil tu nu scrii de dupa un dulap. Dar vorba aia, problema de perceptie. Nu ma ascund de absolut nimic, ai YM-ul meu pe blog daca vrei sa discutam, m-am intalnit cu multa lume (inclusiv cu Sebica, intreba-l ca sigur i-a placut 😉 ), si sunt oricand dispus la o bere (cu oricine) cand ma intorc din India. Sunt mult mai fericit decat multi dintre frustratii refulati (d)in blogosfera, cateva persoane de pe aici included.

  In rest, ma bucur ca ai mai invatat unele cuvinte de la ultima noastra intalnire, si la mai mare !

  Darius, inca o data scuze :P.

 33. Iunie 26, 2007 la 22:47
  link permanent
  Andrei Crivat zice ca:

  Da, chiar azi ma gandeam ca, in infinitatea de “frustrati refulati” care populeaza blogosfera, singura parte buna a tensiunii dintre darius si sebi a fost ca v-am descoperit pe voi doi, WhiteWolf si Sobolan Mort.
  Si iata cum va certati voi pentru… chiar, de la ce va certati ?
  Anyway, amandoi tocmai ati intrat in feedreaderul meu, fireste, inainte sa citesc comentariile de mai sus 🙂

 34. Iunie 27, 2007 la 00:00
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  Imi adaug si eu scuzele cuvenite lui Darius, vreau doar sa mai adaug ca, daca soarta ne va fi favorabila, e suficient sa aduci cheia, SobolanMort. Berea va fi la mine; si imi este absolut indiferent daca ne gasim o masa cu o umbrela la Bucuresti, Sibiu, Galati sau Cluj.
  In ceea ce ma priveste, sunt convins ca voi reusi sa iti lamuresc micile nelamuriri si perceptii gresite care, in mod ciudat, ti le-ai format alaturi de persoana mea. Deocamdata, exista pareri diferite; considerand ca esti liber sa le ai pe ale tale si sunt liber sa le am pe ale mele, cata vreme ne pastram in limita decentei si evitam epitetele gratuite, putem ramane parteneri de discutie cand si daca situatia o impune .Dar dincolo de certuri sau situatii ridicol umflate cu pompe artificiale.
  Daca ti se pare atat de important, poftim, recunosc, il citesc de mult mai multa vreme pe VisUrat decat pe tine: pe tine te-am “descoperit” tot prin intermediul lui Darius,, pe blogul lui Nastase (unde, la fel, te legai aiurea in tramvai de pe o chestiune absolut irelevanta si fara legatura cu contextul) iar faptul ca te citesc ,cred, dovedeste suficient de clar ca nu imi doresc sa dispari sau sa te extermin asa cum lasi tu, pe alocuri, impresia.
  Cred ca nu imi refuzi dreptul de a avea simpatii asa cum nici eu nu iti refuz tie dreptul de a avea antipatii. Probabil ca suntem , amandoi, subiectivi
  In ceea ce il priveste pe VisUrat, la modul cel mai sincer, il priveste ce pastreaza , ce sterge, ce accepta sa ii apara sau nu pe blog. La fel ca si la mine, la tine sau la Darius. E absurd sa arunci asupra mea deciziile lui sau sa crezi ca l-as influenta in vreun fel.

 35. Iunie 27, 2007 la 00:11
  link permanent

  http://www.youtube.com/watch?v=j3Zvsd55CkE&mode=related&search=

  dedicatie de luat in brate si eliberat shiftu de opresiune

 36. Iunie 27, 2007 la 03:13
  link permanent
  S zice ca:

  Dari, vezi ca a scris Zoso despre tine si blogoreea.

 37. Iunie 27, 2007 la 09:26
  link permanent
  Darius zice ca:

  S, da, ştiu, o problem inventată, care s-a fâsâit oricum. Am ales să nu scriu aici, dacă îi scandal, să fie acolo şi gata…

2 trackback-uri

 1. de la Cu trotinetu’ la Fatima « Balkan Express pe Iunie 26, 2007 la 12:04

  […] Groza cel mare, a.k.a. Jeg , s’ar putea sa isi puie’n cap sa’l faca […]

 2. […] jeg, vis urit, zoso si alti citiva pe linga ei au inceput sa-si arunce vorbe de ocara de vo 2 zile. rabufniri de invidie, de ciuda si nu in ultimu rind de prostie pot fi vazute pe pagini lungi cu zeci de comentarii. […]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)