Furtunul – permeabil sau impermeabil?

sari la comentarii

Sau “Na, pula, Măriuţă, amu’ ce mă fac?”, ca să citez un clasic, care, din câte ştiu, ar fi încă în viaţă.
Trece prin el un fluid ori ba?

Eu, pentru că sunt o fiinţă umană, mânată de raţiune şi sentimente, m-am născut, ca tot omul, dintr-un tată şi dintr-o mamă, cum, de fapt, este şi anatomic firesc. Şi astfel că am părinţi, iar ei mă iubesc, fiindcă sunt o comoară.

Însă, recent, m-am angajat. Iar acolo unde lucrez eu, mă aflu în directa subordonare a şefului meu de nemijlocit, Călin Crainic Augustin. Tot pentru că sunt o persoană sociabilă şi de caracter, mi s-a părut doar natural să le fac cunoştinţă celor care mi-au dat viaţa în întregime şi celui care mi-o ia, puţin câte puţin, în regim zilnic. Că aşa mă ştiţi, deschis şi prietenos. De când asta, Călin nu s-a mai mulţumit doar cu a mă omorî pe mine: a trebuit să-mi fure şi tatăl.

Da, pentru că aşa a descoperit el; c-ar avea (mai) multe în comun cu Carcea şi, pe cale de consecinţă, îl merită. De atunci am devenit, fără să fiu consultat, sclavul tatălui meu, în slujba lui Călin Crainic Augustin, de care vă zic. Ei sunt cei ce se se pupă de trei ori pe obraji şi mai că lăcrimă când se văd, că le-o fi fost dor, iar eu rămân să fiu doar “Darius, oare nu mai vrea Călin nişte chigălă?” sau “Darius, mai toarnă-i lui Călin pălincă din aia bună“, respectiv “Darius, i-a plăcut lui Călin la Moigrad?“. Asta a ajuns să fie viaţa mea.

Spune-mi, Călin: cine am plâns când am ars cu jăratec încă din prima zi adidaşii ce mi i-a adus tatăl meu din Italia? Tu? Nu. Să fi fost tu cel care a crezut că mi-a adus maşină teleghidată din Turcia, când de fapt era o cutie de gume Turbo? Pe cine a bătut tatăl meu cu băţul de bătut sacul de la aspirator, când m-a prins jucând Chems pe o căpiţă de iarbă proaspăt cosită, la 22:30, în parcul de marmură din Zalău? Pe tine? Cu cine a scos 2 tone de porumbaţ praf de porumbel, o săptămână de zile, din pod, ca să i se slăbească sinusurile şi apoi să dezvolte astm de la pisici? Cu tine? Cine a întors an de an scândură de lemn în 7 sate diferite din judeţul Sălaj, depozitate ca să se uşte bine, s-o putem vinde jumătate şi din restul să facem o căbăniţă la grădină? OARE TU?!

Înţeleg că week-endul ăsta a fost ziua lui. Face 38 de ani. Oare cât mai are de gând s-o mai ducă? Că mă sună tatăl MEU să-mi spuie: auzi, sâmbătă venim cu mămică-ta până la Cluj, să facem o masă aşa, mai specială; Călin ce program are?

*** LemneCaVile

***

Povesteam c-o fostă Primă Doamnă Jeg, pe Internet, singurul loc unde poţi vorbi cu fostele prietene, pentru că acolo pot şterge arhiva, nu că s-ar uita prietenii lor… şi mă întreba dânsa cum de aspir sâmbătă seara. Fiindcă asta făceam. Fiindcă eu nu las o sfântă duminică să mă prindă cu casa-ntoarsă, ştiţi. Şi, cu chestionări de urmărire, se interesează ea, ca din întămplare, că de ce “n-am prietenă”? Ceea ce m-a pus pe gânduri. Şi nu trec 24 de ore în care eu mă tot gândeam, că răsare o altă doamnă în etate, să mă-ntrebe acelaşi lucru. Într-adevăr, de ce? La doar 12 ore mai târziu, am găsit răspunsul corect: de frig.

În mod cert, o aventură pe timp de iarnă este mult mai dificilă decât una pe timp de vară. Sper că sunteţi de acord. Din orice punct de vedere: ieşirile sunt limitate; sexul spontan se transformă în sex acasă, dacă-şi găseşte Dacian ce să facă altceva decât să se joace, deci nu; tandreţea de orice fel se reduce la frecat nişte fâşuri într-o staţie de taxi; până şi simplul sărut devine un omogenizat de muci.

Matematic vorbind, cu cât este mai frig, cu atât mai multe articole vestimentare trebuiesc date jos de pe o persoană. Când această persoană este de gen feminin, de două ori la fiecare haină este mai greu decât în cazul unui bărbat. Eu fiind deja bărbatul în relaţie, pe considerente genetice, sunt în dezavantaj. S-a ridicat ipoteza că fetele şi-ar da hainele toate deodată jos, dacă sunt dispuse; dar, desigur, nu este cazul meu.

Am delimitat aşa: nu voi începe cu nimenea din proprie iniţiativă vreo relaţie până prin martie, aşa. Dacă, total fortuit, voi fi cu cineva în această perioadă, va fi exclusiv la iniţiativa ei, în urma multor parlamentări şi smiorcăieli din partea mea. După ce voi fi acceptat cu greu, pretenţiile absurde vor domina, iar sexul necondiţionat, în poziţii confortabile, va fi birul pentru orice fel de activitate de cuplu.

***

Chiar dacă nu e lipsă, că fiziologic e în plus, a se citi “felul întâi”.

LipsaMica

[mulţumim pentru ambile Alexandrei Ardelean]


130 comentarii

zi si tu ceva
 1. Decembrie 1, 2008 la 02:21
  link permanent
  fcb zice ca:

  Comoru’ me’! :D (economic vorbind)

 2. Decembrie 1, 2008 la 02:22
  link permanent
  sten zice ca:

  din cate am observat taica-tau nu e o persoana prea extrovertita,spre deosebire de maica-ta(saru mana);stii cum e la oamenii de genu…au afectiune pt copiii lor da nu prea o arata decat eventual in situatii gen daca ai fi pe patul de moarte;dansa(afectiunea) se mai dovedeste si prin actiuni indirecte cum corect insuti ai exemplificat(gen m-a batut cand eram mic,etc).deci daca vorbeste cu numitul calin lucruri tehnice(cum ar fi diode si fizica teoretica) nu-i loc de ingrijorare,insa daca zbiara la el cand intra incaltat,il cearta sa manance tot,ii cere carnetu de note atunci esti indreptatit sa comiti o crima din gelozie la care ma ofer complice.
  vine si triciclu ala?

 3. Decembrie 1, 2008 la 02:24
  link permanent
  ania zice ca:

  numa 2 comentarii?

 4. Decembrie 1, 2008 la 02:24
  link permanent
  ania zice ca:

  amu sa si citesc

 5. Decembrie 1, 2008 la 02:25
  link permanent
  ania zice ca:

  … lasa ca citesc numa dimineata. da am dublat plus unu numarul de comentarii

 6. Decembrie 1, 2008 la 02:55
  link permanent
  stefanitza zice ca:

  Mda…cu iarna asta asa-i…plus ca nici nu poti sa faci sex pe cladiri publice calumea…nu de alta da ori ii frig ori vezi luminitzele alea de sarbatori cum stralucesc a post si rugaciune…ceea ce ar fi ok daca n-ar fi asa frig…

 7. Decembrie 1, 2008 la 09:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ de unde ştii tu că ce şi că cum? :D

 8. Decembrie 1, 2008 la 09:55
  link permanent
  toader zice ca:

  da. pai sigur ca. si ei au fost nevoiti sa aleaga ca si noi. noi l-am ales pe dacian, ei pe calin. noah. nu ca nu am tine la tine. e doar ca … asa e sa fie…
  cat despre de ce nu ai pereche sa le spui la cele de te intreaba ca asta e si ca nu e vina ta. intotdeauna e altcineva preferat din motive total subiective.

 9. Decembrie 1, 2008 la 10:54
  link permanent
  sakura zice ca:

  chems?! (ahahahaha) :D

 10. Decembrie 1, 2008 la 11:11
  link permanent
  ania zice ca:

  am citit

 11. Decembrie 1, 2008 la 12:12
  link permanent
  Pompiliul zice ca:

  Optimismul debordant al Dariusului mă cauzează a pufni în râs. Sex spontan ? O noţiune abstractă în universul Bâjesc.

  Totuşi, aştept să fiu contrazis. Cu argumente plauzibile, desigur.

  A. Şi încă o chestie. Rupe-i fâşu. Ce altă declaraţie mai romantică de ” voiesc a copula cu tine ” poţi scorni ? Mulţumeşte-mi.

 12. Decembrie 1, 2008 la 13:27
  link permanent
  monica zice ca:

  Pentru declaratii romantice in clar, ar putea sa-i rupa direct lenjeria. De ce sa-si mai piarda vremea cu fisul? A, daca o dezbraca ca pe ceapa…

 13. Decembrie 1, 2008 la 13:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ tu porţi lenjeria peste foile de ceapă, varzo?

 14. Decembrie 1, 2008 la 13:39
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Biet copil urât de soartă! Ce viaţă dificilă duci tu, sărac renegat, proscris în ţări şi mări! Îmi pare rău pentru tine, suflet rătăcit! Dar lasă… Într-o zi, va veni şi vremea ta, iar atunci Călin Crainic Augustin va fi doborât de pe soclu-i de neatins, iar tu îi vei recâştiga lui taica-tu simpatia pierdută!

 15. Decembrie 1, 2008 la 13:41
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Dar promit, ca data viitoare când te voi vedea în locuri populare, prin Cluj sau poate la FSPAC, te voi îmbrăţişă aşa ca un fel de Free Hugs, care apropo, este în desfăşurare, sub buna conducere a OSUBB-ului, în Cluj cel puţin. Poate nu te vei mai simţi ignorat!

 16. Decembrie 1, 2008 la 14:00
  link permanent
  monica zice ca:

  Dupa lamuriri suplimentare care tin de foclorul limbgvistic din zona, se pare ca tre’ sa-i multumesti lu’ Pompilica.
  Si varz esti tu!

 17. Decembrie 1, 2008 la 14:35
  link permanent
  toader zice ca:

  desigur, un rol a jucat si faptul ca darius nu a cumparat triciclul promis. parintii sai, bineinteles oripilati, l-au reevaluat; fireste, precum ceilalti. chiar propriul sau frate a reusit sa il dezghioace din, bineinteles, ghioaca amicilor. asa darius a ramas precum si merita. fireste.

 18. Decembrie 1, 2008 la 14:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu-ţi face griji tu, măgare, care n-ai scăpat o leţcaie.

 19. Decembrie 1, 2008 la 14:55
  link permanent
  monica zice ca:

  toader e personaj colectiv, draghe. El e vocea alora care au scapat diferite cantitati de letcaie :lol:

 20. Decembrie 1, 2008 la 15:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu eşti colectiv, c-ai dat şi pentru ameţita cealaltă. Toader a scăpat, ce-i drept, la un moment dat. Da’ cam de multişor.

 21. Decembrie 1, 2008 la 15:20
  link permanent
  ania zice ca:

  voi va iubiti sau ceva?

 22. Decembrie 1, 2008 la 15:20
  link permanent
  ania zice ca:

  cate comentarii tampite tre sa mai las pana sa mi se dea ban pe ip sau sa fiu bagata in seama?

 23. Decembrie 1, 2008 la 15:22
  link permanent
  ania zice ca:

  oare daca incep sa comentez cu diacritice? :-?

 24. Decembrie 1, 2008 la 15:51
  link permanent
  jimerino zice ca:

  careva s-o bage p-asta in seama ca urasc diacriticele. sezi cucoana ca vine acum.

 25. Decembrie 1, 2008 la 15:59
  link permanent
  sakura zice ca:

  diacriticele nu-s urâbile. diacriticele-s iubibile. apropo, îmi caut nevastă. ştiţi una disponibilă?

 26. Decembrie 1, 2008 la 16:01
  link permanent
  sakura zice ca:

  o bag eu, dacă-i bi. :D

 27. Decembrie 1, 2008 la 16:21
  link permanent
  Lara zice ca:

  Darius, nu ai prietena? Nu te cred. O ai dar o ti secreta, asa doar pentru tine si departe de ochii lumii.

 28. Decembrie 1, 2008 la 16:23
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Jimi – îţâşă!

 29. Decembrie 1, 2008 la 16:42
  link permanent
  toader zice ca:

  deci ania, eu nu sunt interesat sa imi devii amanta. m-am saturat de atatea foste amante pe care nici nu le-am vazut pana acum de altfel. si nici ele nu stiau ca sunt amante. deci nu. nu te vreau. sa te ia hudrea. idem pentru lara.

 30. Decembrie 1, 2008 la 17:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Lara – dacă ar fi, ar fi publică, prin studiu empiric, fii pe pace.

 31. Decembrie 1, 2008 la 17:19
  link permanent
  jimerino zice ca:

  gata hudreo, te bag in seama. decat sa continui asa….

 32. Decembrie 1, 2008 la 20:32
  link permanent
  calli zice ca:

  of domnule Groza, de ce doar in martie??!

 33. Decembrie 1, 2008 la 20:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Că atunci e cald, debilule mintal. Sau, mă scuzaţi, dacă e cazul – debilo.

 34. Decembrie 1, 2008 la 20:43
  link permanent
  toader zice ca:

  deci nu ai votat. in cazul asta ai o sansa sa te iert.

 35. Decembrie 1, 2008 la 21:58
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  toadere, nu mulţumesc, păstrează-le, încă n-am scăpat de ai’laltă, îmi mănâncă zilele.

  jimmy, e bine-aşa? am uitat: îţâşă! (bă, pune-ţi singur link pe îţâşă, mi-e lene)

 36. Decembrie 1, 2008 la 22:02
  link permanent
  toader zice ca:

  care ailalta? te referi la care transha?

 37. Decembrie 1, 2008 la 22:03
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Las’ că ştii tu bine la care drac împieliţat mă refer

 38. Decembrie 1, 2008 la 22:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Poftim: îţâşă.

 39. Decembrie 1, 2008 la 23:05
  link permanent
  jimerino zice ca:

  inteleg. as fi si votat dar nu e in trend. poate zilele viitoare.

 40. Decembrie 1, 2008 la 23:12
  link permanent
  ania zice ca:

  @jimerino tu esti ala de la curvette de pe blog?

 41. Decembrie 1, 2008 la 23:19
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Dar, Darius…cate of’uri si-au dat drumul drept comentarii la acest post, cate domnisoare dornice! Si tu, ignorandu-le rugaciunile pline de, pai da, of-uri, te indupleci abia la primavara? Pai e frumos? :D

 42. Decembrie 1, 2008 la 23:41
  link permanent
  ania zice ca:

  @sofia vezi tu vreo femela dornica pe aici?

 43. Decembrie 2, 2008 la 00:03
  link permanent
  antipaula zice ca:

  da. io

 44. Decembrie 2, 2008 la 02:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sofie – să se abţie şi să revie când dă căldura. :D

 45. Decembrie 2, 2008 la 09:08
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Chiar ma gandeam la un articol despre capacitatea omului de a se minti singur. Ca noi ne mintim incontinuu, din simplul motiv ca trebuie sa traim cu noi… insine. Si daca ar spune cineva, sa zicem un baiat care nu-si gaseste o fata defecta si plina de fite, ca “ba, ce praf sunt, nu sunt in stare sa-mi gasesc o femela, desi tanjesc dupa ea!” respectul de sine ar scade imens, urmat de sechele, traume, complexe de inferioritate. Asa ca ce spune el? “Eu nu ma combin pentru ca… ESTE FRIG!” Sa mor de ras, nu altceva.

  Ca sa te ajut, ia doua metode probate de mai mlte ori, pentru ca eu, nu-i asa, ma sacrific tot timpul pentru aproapele meu:

  1.Daca vrei sa intreprinzi un contact cu femela, ii dai putin pantalonii jos (respectiv gogosarii, daca poarta) si tu nu trebuie decat sa te desfaci la slit. Important este sa poarte manusi, ca trebuie rezemata/proptita de ceva si i-ar putea ingheta mainile.
  2.Asta merge mai bine cand este zapada… Iti dai geaca jos (sau sus, ca tot acolo ajunge) si o intinzi pe pamant. Femela o asezi peste geaca, in ce pozitie vrei tu (da’ ar fi pacat sa o tii in picioare) si iti faci treaba. Din nou, tu esti imbracat!

  In ambele situatii nu iti este frig, mai ales daca esti si putin baut. Ele nu stiu daca simt frigul… Nu am avut niciodata curiozitatea de a le intreba. Acum fugi Forest si combina mimoze! Ce dor mi-a fost de voi!

 46. Decembrie 2, 2008 la 10:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Asta faci tu, beţive (la 1 mă refer, că 2 nici n-am cetit încă). Altfel, crezi că scriam că nu mă “combin” de frig, aşa, să mă aflu-n treabă? Puteam să nu scriu deloc. Or ideea e că eu nu mă “combin”, eu formez relaţii stabile, bazate pe principii etc. Şi am zis că o fac, dar din martie. Ăsta e programu’. Nu tre’ să disperi.

  Raportat la doi, c-am catadicsit să-i dau atenţie: eu pot fi îmbrăcat, nu aia-i problema, imbecile care nu ştii mersul lucrurilor. Fiind frig, EA e mai îmbrăcată. Iar eu pe EA tre’ s-o dezbrac, ceea ce e mai greu, cu cât e mai îmbrăcată.

 47. Decembrie 2, 2008 la 10:40
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Deci ne-am lamurit, e greu pentru tine!!! De ce nu poti recunoaste? Eu exact asta spuneam!

  De cand relatia bazata pe principii si respect, inseamna pozitia misionarului, cu lumina stinsa si plapuma pe buci? Aia este o relatie de batrani tristi, nu una bazata pe principii. Cum adica EA, este mai imbracata ma? Adica tu nu stii sa dezbraci o femeie? Joaca-te cu niste papusi sau vizioneaza un film despre cum se dezbraca o femeie! Si sa nu te aud ca nu vrea ea! Asta, din nou, denota ca nu stii sa pui problema. Rusine! Minte-te ca ai dreptate!

  Auzi, e prea imbracata! Prostea…

 48. Decembrie 2, 2008 la 10:53
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Păi da mă, că bâjelul e cam leneş de felu-i. Ori se dezbracă pe el, ori pe dânsa. N-are răbdare pe amândoi.

 49. Decembrie 2, 2008 la 11:40
  link permanent

  Nu stiu de ce tot insisti sa vorbesti despre faptul ca ai face sex, chiar si ipotetic. Any millennium now Darius, any millennium now …

 50. Decembrie 2, 2008 la 11:47
  link permanent
  monica zice ca:

  Darius, hai dracului in brate, ca de doua posturi incoace numa’ mizerii ti se intimpla. Toata lumea te tradeaza, da’ toata lumea, domnule!

 51. Decembrie 2, 2008 la 13:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vă rog să vă stăpâniţi, domnişoară.

  (la ieşirea din spate; în cinci munte; nu, Crachileo, nu anal)

 52. Decembrie 2, 2008 la 14:00
  link permanent

  Rulai pulă Mărioară ce articol fain. Frecat de fashuri in statii de taxi, good job.

 53. Decembrie 2, 2008 la 14:01
  link permanent

  Tulai

 54. Decembrie 2, 2008 la 14:27
  link permanent
  Pompiliul zice ca:

  Tulai.. rulai.. poteito.. potato…. tot acolo ajungi cu pula.

 55. Decembrie 2, 2008 la 15:01
  link permanent
  geretus zice ca:

  mda….
  Lumea se da de ceasu mortii intrebandu-se cine o sa ne conduca destinul patriei… si pe voi va intereseaza de ce nu mai fute Darius ceva…
  Pai… iaca de ce:
  1- de lene
  2- de…lene
  3- de…….lene
  Si cand s-o face primavara… tot n-o sa futa nimic din aceleasi motiva… numa ca el o sa zica altceva atunci :)

 56. Decembrie 2, 2008 la 15:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci vă rog să nu vă mai luaţi de viaţa mea privată, fiindcă doresc să o ţin aşa.

 57. Decembrie 2, 2008 la 16:32
  link permanent
  geretus zice ca:

  pai daca doresti s-o tii privata ( privata?!?… pe la tzara… privata inseamana altceva) de ce-o expui fratele meu?!

 58. Decembrie 2, 2008 la 16:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ai uitat să te prinzi, tolomace.

 59. Decembrie 2, 2008 la 16:54
  link permanent
  arpadov zice ca:

  citesc ceva literatura rusa, si la ei o scena de pseudo/iubire, ca acolo orice mic sex are ceva dintr-un viol, e ca si erotism mult peste orice iubire mediteraneana. Binenteles ea se petrece, atentie, iarna! asa ca, de ce nu! daca altii pot

  ce faci tu se poate denumi hibernare sexuala

  bine ca nu te-ai nascut la poli, ca mureai dreacului virgin!

  moigrad… si eu vreau….

 60. Decembrie 2, 2008 la 17:06
  link permanent
  geretus zice ca:

  tolomace esti tu… :) am zis

 61. Decembrie 2, 2008 la 17:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Arpiţe: păi, acolo-i iarnă mereu, n-au ce face. De aia există un Jeg rus, care nu se combină dacă nu-i mai cald de -25 de grade. Iar la Moigrad te-am invitat, da’ ţi-o tre’it prună, ca să mă exprim plastic.

 62. Decembrie 2, 2008 la 18:10
  link permanent
  Sofia zice ca:

  =)) you are all so funny! =))

 63. Decembrie 2, 2008 la 18:14
  link permanent
  Sofia zice ca:

  @ania: da , vad multe of-uri de durere in comenturi. tu…nu le vezi? :-? ?

 64. Decembrie 2, 2008 la 18:14
  link permanent
  toader zice ca:

  mai arpi, sa citam din clasici (adica din dacian) : “cine stie ce crede darius ca-i sexu’?!”
  deci nu fi(i) sigur ca nu-i virgin.

  pentru litera i astept redeschiderea (de)zbaterii intre hudrea, monica si bibli.

 65. Decembrie 2, 2008 la 18:52
  link permanent
  Pompiliul zice ca:

  Între toţi deodată ? Eşti nebun, toadere. Aştia nu e multitasking.

 66. Decembrie 2, 2008 la 19:10
  link permanent
  toader zice ca:

  deci dacian e un “clasici”. nu un “clasic”. ma mir ca nu ai inteles din prima mai pompiliuleluletule ce, de ce, cand, unde si cum.

 67. Decembrie 2, 2008 la 19:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Copii… copii. Măi! Jucaţi-vă frumos. Uă, că dacă v-a întreba cineva în viaţă cine v-o educat, atâta numa’ – să nu le ziceţi că io…

 68. Decembrie 2, 2008 la 20:01
  link permanent
  jimerino zice ca:

  tu cred ca mi-ai educat pisica prin telepatie. si aia se fute tot cam cat tine.

 69. Decembrie 2, 2008 la 20:22
  link permanent
  monica zice ca:

  Urmatorul post sa fie despre digestie. Te rog.

 70. Decembrie 2, 2008 la 20:41
  link permanent
  Pompiliul zice ca:

  şi cam cât ţine pisica la futut, dragă jimmy ? întreb şi eu, că iaca, fac un ierbar, şi….

 71. Decembrie 2, 2008 la 20:42
  link permanent
  geretus zice ca:

  Jmerino… Tare frateeee :d

 72. Decembrie 2, 2008 la 22:17
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  stiam ca sunt statistici ca lumea si-o trage mai mult iarna, sub duna. io sigur stiu ca asa am fost conceputa ca mi s-a relatat. acuma sa nu se inteleaga ca sunt un copil nascut din confort.
  vara, prea multa pleoshteala, transpiratie, dracu mai are chef de sex. eventual de o bere.

  rusii au imaginatie. imi plac toti rusii cu exceptia celor care m-au porcait la servici ca le-am zis sa iasa afara. pornourile lor sunt toate cu mobila de lemn, covoare persane, candelabre de cristal si tuica. si stiu si sa dezbrace middle aged moms. taci si invata acolo, downloadeaza tutoriale.

 73. Decembrie 2, 2008 la 22:33
  link permanent
  sakura zice ca:

  pisicile nu se fut…. pisicile fac dragoste!

 74. Decembrie 2, 2008 la 23:02
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bă, da’ mofturoşi mai sunteţi la sex, mă! Ba că e prea cald, ba că e prea frig. Ce oameni, dom’le! Se duce lumea pe…râpă.

 75. Decembrie 2, 2008 la 23:07
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  nu stiu daca pisicile fac dragoste: pe a mea nu am sterilizat-o la timp si dupa ce o facut consecutiv sex cu perdeaua si covorul, nu a mai rezistat si s-a aruncat de pe balcon. de atunci nu am mai vazut-o pe motoras.

  sa vezi in arad ce calduri vara, ca nu iti mai vine sa …nimic.

 76. Decembrie 2, 2008 la 23:56
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da ma hudreo, ba ca e prea inghesuiala…

 77. Decembrie 3, 2008 la 08:05
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Tocmai am revăzut aseară episodul din Seinfield în care George devenea tot mai inspirat pentru că nu mai făcea sex. La tine însă nu cred că e o cale prea recomandabilă… :mrgreen:

 78. Decembrie 3, 2008 la 10:05
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Dupa studiul postului si al comentariilor eu zic asa: furtunul alterneaza. Ba e permeabil, ba e impermeabil…depinde de anotimp. :D

 79. Decembrie 3, 2008 la 10:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Are dreptate Hudrea. El face sex oricând, oriunde, cu oricine, deodată dacă e necesar.

 80. Decembrie 3, 2008 la 10:29
  link permanent
  andreea zice ca:

  minti! calin a vazut chestia asta? nu a implinit 38 de ani! a impliniti alti ani, mult mai putini.

 81. Decembrie 3, 2008 la 14:18
  link permanent
  shmeny zice ca:

  io propun sa mai si facem sex, ca de vorbit, am vorbit suficient.

 82. Decembrie 3, 2008 la 14:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Te rog să te stăpâneşti!

 83. Decembrie 3, 2008 la 14:49
  link permanent
  shmeny zice ca:

  Bine, ok, acuma, daca zici…

 84. Decembrie 3, 2008 la 15:36
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Mariansky… Cred ca la categoria asta intră şi episodul ăla cu ”water shrinks things!”

 85. Decembrie 3, 2008 la 16:38
  link permanent
  krakilla zice ca:

  1 Decembrie! La Multi Ani Romania!

 86. Decembrie 3, 2008 la 18:24
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  kraki are lag

 87. Decembrie 3, 2008 la 18:58
  link permanent
  sakura zice ca:

  ce părere aveţi despre faptul că în CNP bărbatu’ are nr 1, femeia are nr 2 ?

 88. Decembrie 3, 2008 la 19:09
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  femeia e mai greu de identificat

 89. Decembrie 3, 2008 la 19:13
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  iarasi crede ca e luni

 90. Decembrie 3, 2008 la 19:42
  link permanent
  monica zice ca:

  Adica azi nu-i simbata?!?! Futu-i.

 91. Decembrie 3, 2008 la 19:45
  link permanent
  jimerino zice ca:

  in pula mea ca beau de miercuri!

 92. Decembrie 3, 2008 la 19:47
  link permanent
  Augustin zice ca:

  Bă! Toată ziua am trăit cu ideea că azi e joi.

 93. Decembrie 3, 2008 la 19:49
  link permanent
  sakura zice ca:

  sexiştilor!

 94. Decembrie 3, 2008 la 19:51
  link permanent
  Augustin zice ca:

  Sakura, bărbatul are 1, femeie are 2.

  Ete na, ghici ghicitoare ce-i.

 95. Decembrie 3, 2008 la 19:57
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  accidente pe an?

 96. Decembrie 3, 2008 la 20:16
  link permanent
  sakura zice ca:

  bărbatul şi femeie? ahaha. :) ) misoginule!

 97. Decembrie 3, 2008 la 22:22
  link permanent
  monica zice ca:

  Eu cred ca sint bilutze. Sincer.

 98. Decembrie 3, 2008 la 22:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Darius vă salvează din nou: încă de ieri e miercuri. Până mâine. O sutăăă!

 99. Decembrie 3, 2008 la 23:28
  link permanent
  Andi zice ca:

  de fapt, 98 şi cu ăsta 99. şi ce dacă?

 100. Decembrie 4, 2008 la 00:10
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  o sutaaaa

 101. Decembrie 4, 2008 la 15:54
  link permanent
  monica zice ca:

  …unu. Ce liniste neclintita.

 102. Decembrie 4, 2008 la 15:57
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  true

 103. Decembrie 4, 2008 la 16:15
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Femeia are doua vieti. Barbatul una si buna – femeie :)

 104. Decembrie 4, 2008 la 16:39
  link permanent
  geretus zice ca:

  mai ziceti si voi ceva… ca e plictisitor…

 105. Decembrie 4, 2008 la 17:03
  link permanent
  Sofia zice ca:

  ceva-ul e plictisitor? pai mereu a fost ceva plictisitor…peste tot vezi de-astea. :P

 106. Decembrie 4, 2008 la 21:50
  link permanent
  toader zice ca:

  eu acum am citit articolul in intregime.
  ce inseamna “chigălă”?

 107. Decembrie 4, 2008 la 22:21
  link permanent
  Anduu zice ca:

  E mai mare decât mi-am imaginat ţoacla. Te-am văzut cu ea pe Moţilor…

 108. Decembrie 4, 2008 la 22:46
  link permanent
  toader zice ca:

  ce inseamna chigala ma?
  in alta ordine de idei, cum de nu scrii de cat de meserias e situl ala cu magazinul de case cum scrie restul blogheristicimii? ce, doar tu iei bani ca sa spui altora cum sa injure. du-te si tu la aia de la magazinul pielii de case care vand 50 de case pe zi.

 109. Decembrie 5, 2008 la 09:33
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  doo sute

 110. Decembrie 5, 2008 la 12:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toader – este un fel de pâine făcută în oală de lut, împreună cu mâncarea de fasole aferentă. Se coace înăuntru. Seamână cu un aluat de tort sfărmicios, da’ sărată şi bună, cu aromă de afumătură. Şi atenţie mare, că vă citeşte şefa. :D Fiţi nesimţiţi şi drăgălaşi mai departe cum vă stă în fire.

 111. Decembrie 5, 2008 la 14:09
  link permanent
  toader zice ca:

  nu sunt nici un fel de paine in oala de lut. eu sunt foarte rau la suflet. si nu ma coc ca te pleznesc pana ajung sa ma coc eu.
  eu nu am sefa. e doar un bezmetic care nu stie romaneste. deci chiar daca citeste ma doare in uninominal.

 112. Decembrie 5, 2008 la 14:47
  link permanent
  toader zice ca:

  aaa. m-am prins! este vorba despre sefa ta nu a mea!

  pai calin e sef nu sefa. sau s-a schimbat cu miha vass cu care are bibli un film in cap cum ca? sau cu renate care plangea cand a vazut ca aveai tablou din ala indoliat? …. sau arpi este seful tau dar faci misto de el ca e maghiar care vrea sa fure transilvania?

 113. Decembrie 5, 2008 la 16:39
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Aha, deci plict şi azi. A treia zi consecutiv. Nasol. Zic să mai ieşim şi-n alte pub-uri. Sugestii?

 114. Decembrie 5, 2008 la 17:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci era vorba de şefa NOASTRĂ, a tuturor, inclusiv Călin. :) Hudre – nu, eu voi durmi, mulţam. Mergeţi. Te rog, nu mai insista. Mâine. Hudreo, gata! Mâine.

 115. Decembrie 5, 2008 la 18:37
  link permanent
  toader zice ca:

  sefa noastra a tuturor e miha augustina vass. bibli poate confirma.
  nu stiam ca citeste jeg.

 116. Decembrie 6, 2008 la 04:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, Mihaela Vas este o colegă la fel de subalternă precum sunt şi eu. Că este patroana voastră spirituală îi altă poveste. Bibli, te vedem.

 117. Decembrie 6, 2008 la 09:12
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Si rusii au violuri dupa betii! Nu ca noi, sa se duca la somn. Daca ne imbatam mai si violam ceva… mi se pare normal. Te duci acasa cu burta goala!?

 118. Decembrie 7, 2008 la 19:29
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mâine, da.

 119. Decembrie 8, 2008 la 08:04
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Azi e maine?

 120. Decembrie 8, 2008 la 10:22
  link permanent

  Pai chiar esti o comoara.
  O zi minunata iti doresc

 121. Decembrie 8, 2008 la 18:27
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  this is gay

 122. Decembrie 8, 2008 la 19:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sper că nu te referi la Crissilv. James Crisilv.

 123. Decembrie 8, 2008 la 22:24
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  genial, darius. am dat click si era sa fac hertz atac

 124. Decembrie 9, 2008 la 11:13
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Profit de aceasta ocazie pentru a va ura tuturor un calduros LA MULTI ANI si tot ce va doriti. De ce asa devreme ? Fiindca:
  1. Pentru mine luna decembrie este foarte aglomerata (ca activitate profesionala). Zile libere ? La anu` !!!
  2. Mi-a crapat putintel windowsul (merge dar cu probleme) iar de intrat pe bloguri nu o fac decit de acasa.
  3. In concluzie e posibil sa nu prea mai apar pe bloguri.
  Sa ne vedem sanatosi si sa aveti “drum drept si lumina“ cum bine zice cineva.
  Marian.

  PS: am zis ca nu mai comentez anul acesta pe jeg si ma tin de cuvint.
  Sper ca se vede cu ochiul liber ca textul de mai sus nu e comentariu ci urari de “La multi ani“.

 125. Decembrie 9, 2008 la 13:12
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  ma, nu se prea vede, nu stiu

 126. Decembrie 9, 2008 la 13:41
  link permanent
  toader zice ca:

  o sutaaaa

 127. Decembrie 9, 2008 la 14:13
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Cât e azi, 9 decembrie?

 128. Decembrie 9, 2008 la 14:32
  link permanent
  jimerino zice ca:

  doua suteeeeeee

 129. Decembrie 9, 2008 la 22:38
  link permanent

  Mother to six-year-old Jeg: Of course I love you! You are my son, I love every bit of you!
  Jeg : Even my balls?

 130. Mai 11, 2012 la 00:28
  link permanent
  Ernest Blais zice ca:

  I think you have observed some very interesting details , regards for the post.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)