Dacian a fugit de acasă.

sari la comentarii

ŞTIRI SPĂRGÂNDU-SE: Un fel de concubina nesoţie a lui Gimel a născut azi, pe 27 august, un pui viu, sănătos – în măsura în care e făcut cu Gimel mai sus amintit – numit Daria, fiindcă nu e băiat.

Să o poarte sănătoşi, aşteptăm lăbăreala aia de blog ce-i firesc c-or s-o creeze, pornind de la ba “o poză pe zi, fetiţa noastră crescând” sau “micuţa învaţă să scrie direct la tastatură” ori vreo altă porcărie dintr-asta de marketing.

Sunt deja câteva luni de când frate-miu trăieşte în concubinaj tainic cu fata aia de-o rezistenţă titanică, pe care o cheamă Daria (ulterior: alta decât cea de mai sus).

Se pupă-ntruna deja, iar într-o înţelegere contractuală care aparent convine de comun acord să apară imagini cu ea pe fotoblogul lui tot la câteva poze distanţe, are voie să doarmă la ea acasă şi oare ce alte chestiuni să mai facă, de mi-i şi frică să mă gândesc.

Orişicum, putem spune că le merge bine şi ne bucurăm pentru ei, cu toţii.

Cum, atunci, vă-ntrebaţi, ar fi putut Moafle să îşi trăiască iar copilăria, renegându-mă ca rudă şi dispărând, în condiţiile în care oricum nu mai apărea la domiciliu decât în ceas de noapte, ca să-şi schimbe budigăii?

Totul s-a întâmplat acum trei seri, una dintre puţinele în care l-am surprins în interiorul apartamentului nostru. A ajuns gras precât un porc, semn că aia-l ţine acolo numa’ pă fidea semi-preparată. L-am văzut transfigurat, aproape de nerecunoscut – ceea ce avea pe chip se aseamănă cu fericirea – şi s-a făcut rapid nevăzut în budă, când am intrat în casă.

L-am sfidat, spunându-i să-şi spele după el, după ce se spală chiar pe el. După care a sunat-o pe cumnată, să-i spună că vine de urgenţă, fiindcă nu mai rezistă cu mine, de când i-am mutat ciorapii de pe canapeaua oaspeţilor, pe patul său, în speranţa că ne va mai vizita vreodată cineva. Şi dus a fost.

De atunci, n-am mai aflat de el. L-am sunat o dată, a doua zi, să-i spun că-l caută tatăl nostru comun, însă mi-a respins cu răceală apelul. De atunci s-au scurs mai bine de 48 de ore.

Am spălat singur după el în budă, crezând că am să-l înmoi. Nu ştiu dacă a mai trecut pe la noi, cât lipseam eu. Aflu de la amicii mei, Tudor, că ne-am certat. Pentru că au vorbit şi asta i s-a spus.

Văleleeeu. Folosesc această oportunitate să fac un apel sincer dragostei de frate şi respectului faţă de familie şi să rog public întoarcerea celui de mult plecat, acolo unde îi este locul – acasă. Cu tăt cu boarfă, dacă-i absolut necesar.

Mai ales fiindcă trebuie spălat aragazul, pe care n-a mai pus folie de aluminiu, ca să nu se păteze şi să fie mai uşor de curăţat.

***

Pamfil cel de pe corp este final. Tatuatoarul i-a făcut ultimele haşuri, iată, priviţi:

pamfinal1

***

Să rămânem, vă rog, în acest registru al fraţilor şi prietenelor lor, însă de această dată să ne referim la relaţia disfuncţională pe care o am eu cu iubita mea (pe care aţi disputat-o fără de concluzie mai încoace).

De când aceasta din urmă, cea căreia eu îi port sentimente, s-a dus pentru două săptămâni într-o excursie în altă ţară cu fostul ei prieten (ştiaţi, nu?, bănuiesc, acest detaliu), am avut timpul necesar să efectuez diverse testări asupra sinelui însuşi, pentru că trebuia să-mi petrec cumva vremea de dor şi jele ce urma să mi se deschidă.

Eu, mă ştiţi, sunt un tip fidel – a zis şi Artpi – eu nu mă pot uita în dreapta şi stânga, decât poate la un cur, două, da’ altfel la nimica, fiindcă am un ţel şi sunt dăruit cu o admirabilă determinare. Dacă ţiu la una, o fac cu încăpăţânare aproape prostească. ÎNSĂ! Mi s-a părut oportun să-mi supun la cele mai grele încercări rezistenţa masculină, ştiind în spatele capului meu că nu-mi doresc oricum altceva, că-mi place ce-mi doresc deja, în timp ce în faţa aceluiaşi cap se unduiesc acele atâtea – să le zicem – buci, despre care vă relatam mai sus.

Am optat totuşi, să nu fie necesar să îmi atârn greutăţi ghiulea de scrot şi să mă filmez, că uită ce durabilitate masculină, în acest sens (deşi pierce tăt îmi fac, nu vă împacientaţi), în tentativa de a mă forţa pentru o autoverificare a anduranţei, ci să fac o analiză mai mult psihologică, pentru a-mi vedea limitele: să încerc să obţin (deşi nu aveam nevoie, deci fără să utilizez în vreun fel) un număr de două fete, cu care ştiam sigur că nu am nici o şansă. Ca să văd. Deci cineva de neachiziţionat. Două imposibilităţi. Să mi le aleg şi să dau peste cap sistemul de valori al lumii.

Rezultatele au fost incredibile. M-am trecut prin această provocare într-o măsură fiindcă vroiam să-mi îndrept atenţia spre altceva decât nostalgia îndepărtării (evident geografice şi urmează să vedem dacă relaţionale) de prietena mea, concentrându-mi eforturile către două exerciţii, iar într-o altă măsură fiindcă ăstea două sunt uimitor de faine, ştiţi? Împreună şi luate separat.

O să rămâneţi perplecşi: a mers. Cu ambele. Împreună şi luate separat. Nu intraţi în supoziţii carnale, intenţia nu era să le fut (împreună şi luate separat), decât poate dorinţa stăvilită, însă situaţia nu s-a concretizat, deşi era o oportunitate viabilă. O să găsiţi ieşit din comun cât de repede degenerează lucrurile, dacă scopul e să NU faci ceva.

Şi să nu credeţi c-am folosit vreo strategie foarte alambicată. De pildă, cu una a rezonat faptul că ea e într-o relaţie oglindită cu a mea. Nu am plănuit nimica, nu-i stricam io iubirea ei cu mâna, ca să-mi iasă mie ceva, cum fac, de pildă, cu a mea, doar că fără să-mi iasă nimic. Doar s-a nimerit. Şi, pornit de la aia, sămânţa răului a rodit într-o înfiripare fără de tăgadă.

Am ajuns să stabilim în mod clar că eu şi cu ea trebuie să fim un cuplu. Şi am căzut de acord în privinţa tuturor aspectelor acestui aranjament, stabilind toate detaliile până în cea de pe urmă clipită a înfăptuiri acestui plan. După care… sfârşit. Nimic!

Cu aialantă, mult mai complicat: ea nu vroia să fie cu nime’. Nu era cu nime’ şi nu vroia să fie. Întrezăriţi vreun proiect mai complicat? Nu. La fel, fără vreun joculeţ tembel şi meschinării bărbăteşti, i-am explicat situaţia mea, i-am exprimat deschis şi amănunţit intenţiile mele, i-am adus argumente care să îmi susţină iniţiativa. Iar ea a analizat, recunoscând că nu există vreo greşeală în raţionamentul meu. Acceptând că bine, să fie cum spun eu. Din nou, n-am închis nimic factual. Era doar o teorie, ce s-a demonstrat.

Planul următor e să le unesc într-aceeaşi relaţie. După care cel mai probabil o să le las să fie împreună doar ele, formând astfel ceva frumos, pornit din nici un interes personal, ci doar bucuria să le văd alăturea, ferice. Despre asta, în funcţie de cum ar merge, vă mai povestesc…

Voi vă daţi seama? În felul ăsta, poţi intra la o facultate, dacă îţi propui să n-o frecventezi. Poţi obţine o slujbă, doar dacă îţi pui în cap să nu te duci încă din prima zi la serviciu. Ca să nu mai vorbim de tot aproape-sexul din lume, cu oricine! Totul ţine de o diferenţă de perspectivă, iar atunci cine ştie câte poţi face, cu condiţia să nu faci, de fapt, nici una!

***

Iar aici, îndeaproape.

pamfinal2

***

Deci tolomacul inimaginabil şi neîntâlnit de Călin, şeful meu direct, deci îl cheamă Călin Crainic, să-l scrieţi cu numele, ca să crească pe găsiri în motoarele de căutare, să ştie toţi, să vedeţi ce-a făcut, în locuinţa sa, în timpul liber, unde nu mi-e şef, deci pot să spun: prima dată, că şi-o luat o ustensilă din aia futuristă, de făcut pită de casă, ca să o aibă el la el acasă şi să facă pită cu ea, acolo. Să mănânce sănătos.

Măgăoaia arată precum o fripteză, în care, conform descrierii lui de director de creaţie articulat, citez, “se bagă aşa, ca o pizdă… că jos îs – uită-te, prostu’, să-ţi arăt – o elice, cam atâta şi în pizdă pui toate, apă, făină, drojdie, petrinjei şi aia le amestecă, că tre’ să crească, că apoi o coace“. Aţi pătruns, da?

Aşadar, cam aşa cumva. Bine, da’ cât durează. 4 (PATRU) ore! Şi de ce nu îşi ia de la chioşcu’ cu pită pe vatră, întreb eu, frapat. Că îi mai bună, îi sănătoasă, cu făină integrală. Or la chioşcul cu pită pe vatră nu este din făină integrală, degeaba dau eu din cap că ba da, că el este adânc implicat în industria panificaţiei la domiciliu şi el ştie.

Însă, în al doilea rând, după agregatul domestic, pentru pâine din făină integrală ştim că este nevoie de… desigur, făină integrală, care să găseşte în comerţ. Totuşi, cea mai bună soluţie, în concepţia lui Călin, fireşte, este să-ţi faci singur făina, că ea nu creşte în copaci. Ci se obţine din grâu. Cum? Având o moară.

Pentru că, da, Călin şi-a cumpărat moară de apartament, a dat pe ea 12 milioane şi “ştii ce gre’ îi?!“… susţine Călin. (Ulterior a-ncercat s-o spele, că de fapt doar 9. Da’ a fost 12.) Cum altfel să-şi facă făină integrală din grâu, direct, pentru fripteza lui de făcut pită-n casă, direct? Doar nu şi-o lua o moară pe vânt, în afara oraşului, către graniţa cu Sălaju’. În week-end urmează să ne colectivizeze de prin firmă, să mergem la el pe balconu’ dinspre soare, la plivit, că vine luna lui răpciune şi, pe lângă culesul viei din debara, tre’ să semănăm în sufragerie.


70 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 25, 2009 la 16:36
  link permanent
  Valeriu Cuc zice ca:

  Aha, deci a terminat la Filozofie Călin ăsta al tău.

  Şi aragazul ăla am încercat şi eu să-l spăl, cînd eraţi amîndoi fugiţi de-acasă, da’ am ratat.

 2. August 25, 2009 la 16:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  În schimb, ai reuşit să laşi uşiţa deschisă la congelator. De ce?

  Pentru că eşti un imbecil.

 3. August 25, 2009 la 16:53
  link permanent
  Divricean zice ca:

  Pamfil are par in urechi. Al cui e parul din urechile lui Pamfil?

 4. August 25, 2009 la 17:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu are. Dar dacă ar avea, părul ar fi, prin apartenenţă teritorială, al urechilor lui Pamfil.

 5. August 25, 2009 la 17:26
  link permanent
  Christiana zice ca:

  “Se pupă-ntr-una”… într-o ce? Dacă mi-e permis.

 6. August 25, 2009 la 17:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ţi-este. Într-una neoprire. Bun? Doar că eu am scris “întruna”, cum se poate şi verifica.

 7. August 25, 2009 la 17:30
  link permanent
  Christiana zice ca:

  Desigur :D Mă iertaţi :D

 8. August 25, 2009 la 18:05
  link permanent
  Mi-s eu zice ca:

  Pamfil e de poveste……:X

 9. August 25, 2009 la 18:20
  link permanent
  teo zice ca:

  mă, tu fugi ca disperatu’ seara prin Gheorgheni ?

 10. August 25, 2009 la 18:46
  link permanent
  SKag zice ca:

  Ai slabit mai Darius. Stiu ca ai facut asta doar ca pamfil sa arate bine pe tine, ca el este Dumnezeu:D

  Una peste alta, pita aia facuta in barlog sa sti ca e buna. Sau na, mai buna decat cea din comert.
  Dar sa imi iau moara…sa imi fac faina in apartament..e dus Calin asta al tau.

 11. August 25, 2009 la 19:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Teodosie – oareşcumva. Şi dimineaţa.

  Scageo – într-adevăr şi mă încăpăţânez ca procesul să nu fie reversibil, cum prea bine surprindea Teodosie chiar anterior.

 12. August 25, 2009 la 19:48
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Şeful tău e PITĂrpen?

 13. August 25, 2009 la 19:58
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  De ce-ai pus punct după titlu şi nu-nainte?

 14. August 25, 2009 la 20:37
  link permanent
  Divricean zice ca:

  Pune poze cu before.
  http://dg.stuffo.info/index.php?showimage=422

 15. August 25, 2009 la 22:02
  link permanent
  toader zice ca:

  din vina ta v-ati certat. nici nu ma mira.

 16. August 25, 2009 la 23:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, bine. Referitor la toţi.

 17. August 25, 2009 la 23:47
  link permanent
  Tatiana zice ca:

  Încă mă întreb dacă am înţeles ceva din textul cuprins între cele 2 poze…
  În altă ordine de idei, îmi place de Călin ăsta. Ca una care face zilnic pâine cu o p**zdă din aia. Cu făină de cumpărat, e drept, că o moară nu cred că ar fi primită cu prea mult entuziasm în casă. :P

 18. August 26, 2009 la 07:53
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Auzi ce bagă unii in pizdă. Făină !!! Eu auzisem că se bagă altceva: vibratoare, tampoane, zeamă de lămîie, mînerul de la şurubelniţă sau făcăleţul. Si mai era ceva dar uite că nu mai ţin minte.
  Băi, tocmai acum cînd problema pepenilor incepuse să mă intereseze s-a găsit ăsta să scrie articol nou. Pfoai !

 19. August 26, 2009 la 07:55
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Aaaaaa! Limba. Mi-am adus aminte.

 20. August 26, 2009 la 09:40
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  Cum ma sa faca Moafle una ca asta?Cu hipstarita aia?

 21. August 26, 2009 la 09:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tatiană, n-am înţeles bine, adică tu: el ARE moară în casă. Posedă moară de apartament, nu-ţi spui, costă doişpe bulioane!

  Sepuce – te-nţeleg întru totul şi ai perfectă dreptate pe deasupra.

 22. August 26, 2009 la 10:35
  link permanent
  John zice ca:

  Era bine dacă postai numa’ a doua poză.

 23. August 26, 2009 la 10:44
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Sper doar că după ce-ţi bagi pierce-ul să nu şi ţii neapărat şi musai să ni-l şi arăţi precum cu tatuajele cu care ţi-ai jegărit jegul jegos.

  Mă, tu te-ai epilat?

 24. August 26, 2009 la 10:55
  link permanent
  Skag zice ca:

  @ hudrea – lui pamfil nu ii place sa aiba par in ureche:))

 25. August 26, 2009 la 11:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hudrel – nu, nu m-am epilat. (da’ dacă insişti, afli ce m-am, de fapt)

  Scageo – îi place orice păr. Pamfil îi destul de deschis.

 26. August 26, 2009 la 11:09
  link permanent
  isis zice ca:

  Eu am înţeles că ai o prietenă, da ea te are pe tine? Meaning şi tu eşti prietenul ei sau doar te ţine ca să-i arate fostului că a trecut peste relaţia cu el şi nu suferă pentru el, şi, prin această atitudine de indiferenţă mimată să-i retrezească interesul în reluarea relaţiei? Că s-au mai văzut tentative şi unele chiar încununate de succes. Zic şi eu, cam aşa se vede din afară. Acuma tu ştii ce e înăuntru.

 27. August 26, 2009 la 11:13
  link permanent
  isis zice ca:

  Cât despre succesul reputat cu cele două demoiselles, cică s-au făcut studii şi femeile îs mai atrase de bărbaţii care îs într-o relaţie. Bitches.
  Dar teoria mea e că atunci când nu îţi propui să impresionezi te comporţi natural, firesc, şi deci impresionezi. Pe când atunci când îţi propui impresionatul, te strădui, te chinui şi asta se vede şi eşti comic. Sau varianta extremă, ridicol.

 28. August 26, 2009 la 11:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu m-am băgat prea adânc în substraturile transcendente ale intenţiilor sale. Iau lucrurile cam cum mi le spune, fiindcă le spune simplu, iar mie mi-e simplu să nu îmi fac procese prea profunde.

  În ipoteza că le spune şi cum le gândeşte, lucrurile sunt sănătoase. În ipoteza că nu, atunci lucruri sunt – stai să mă gândesc – nesănătoase.

  Da’ n-am motive să cred că ar fi. Părea o fire sinceră, iar eu mă uitam la gura ei când vorbea. Era frumoasă. Poate am doar slăbiciuni.

 29. August 26, 2009 la 12:08
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ce-o crede darius ca-i sexu’ ca ce-o crede darius ca-i sexu’, da’ ce-o crede calin ca-i chizda!?

 30. August 26, 2009 la 12:16
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  jimi just ruled!

 31. August 26, 2009 la 13:17
  link permanent
  isis zice ca:

  ia şi savurează http://www.snotr.com/video/2734

 32. August 26, 2009 la 13:18
  link permanent
  isis zice ca:

  tre să-mi aprobi comentariul???? da de ce?

 33. August 26, 2009 la 13:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Veche şi antică şi un pic de demult. (pentru că avea link, uneori se supără) Şi şi cam zamă lungă, pe la final.

 34. August 26, 2009 la 13:40
  link permanent
  isis zice ca:

  trebuia să comentezi tu ceva. Da ai putea reţine ce-a aflat copilul ăla că nu strică

 35. August 26, 2009 la 14:00
  link permanent
  raptorz zice ca:

  ba darius laso’ dracu. tu cu cele doua doamne si cu planurile tale. hai satz zic io cum iesti tu:
  darius shede la computar belind ochii,n jeg. de plictis incepe sa sa scarpinen cur la care i sa scoala trocariciu de sub pamfilea. spariat isi da sama si dupa ce-i arde o palma madularului scarbavnic zace ca pantru iel: shez tu pppprrroasta cai curu nost.
  dracu mai crede povestile tale despre cucoane.

 36. August 26, 2009 la 15:24
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  pai ni la el, ca le-a lasat dracu si s-a reprofilat…Calin! moara lui Calin… :)

 37. August 26, 2009 la 15:40
  link permanent
  jimerino zice ca:

  aici “a da apa la moara” capata intelesuri cel putin dubioase.

 38. August 26, 2009 la 16:42
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  Tocmai ce mi-a zis Moafle ca aberezi, el n-a plecat de acasa si ca nu stii ce-i ala sex.

 39. August 26, 2009 la 16:45
  link permanent
  mea zice ca:

  floricica jeg ai. de inteles. pamfil ai. de inteles. steaua ‘ceia. n-am inteles. da. vorbesc de tatuaje. daca mai slabesti mult, pamfil face riduri. vezi!

 40. August 26, 2009 la 16:53
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Evident că n-a plecat. Ăsta micu’ inventează, ca de obicei, să-i iasă de-un jeg.

 41. August 26, 2009 la 16:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă n-a plecat, cum a venit ieri de-a făcut totu’ lună, curat în budă, până şi strâns patul?

  Să văz ce surpriză am azi cu aragazu’. Aş zice că neplăcută, da’ nu cre’că o să fie nici măcar o surpriză.

  ULTERIOR: Am uitat – m-am gândit că dacă floricica, Pamfil, ăstea, îs treburi care înseamnă ceva, ar fi într-un fel sucit logic şi să am ceva ce nu înseamnă ceva neapărat; altfel, e un desen făcut de Dacian mai demult; cândva o să-i dau un scop, cred.

 42. August 26, 2009 la 19:28
  link permanent
  toader zice ca:

  si ai mancat din painea aia pana la urma? nu ti-a fost … nu stiu cum? acu’ nu ca e ca o chizda ci ma gandesc ca cine stie ce o fi facut cu ea.

 43. August 26, 2009 la 19:28
  link permanent
  toader zice ca:

  4 ore …

 44. August 26, 2009 la 20:10
  link permanent
  John zice ca:

  “steaua” îi parola de la blog. Nu ca s-o arate la lume… ci ca să n-o uite el însuşi. Merge la duş, vede steaua pe epidermă, hopa! îşi aduce aminte că are de scris ceva pe JEG. De aia şi articolele îs aşa de rare.

 45. August 26, 2009 la 22:37
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Stiu ca astfel imi dezvalui mintea perversa si fara limite… dar, cum sa-l pui pe Pamfil intr-un loc atat de intim? Adica delea tu de-acum o sa stai calugar, nu, ca sa nu ii produci cine stie ce daune maritului Pamfil. Nu?
  In ce camera o sa creasca falnic graul, deci?
  Multumesc de lamuriri, Darius.

  Toate cele bune,

 46. August 26, 2009 la 22:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce-ţi faci tu sau îi faci altuia hăt acolo, ferească-mă Dumnejeg?

 47. August 27, 2009 la 01:09
  link permanent
  Magus zice ca:

  Tulai Domnie ce par ai pe piept! Barbat adevarat!

 48. August 27, 2009 la 01:33
  link permanent
  jo zice ca:

  fabricantu’ al de pita s-o gandit si la brisca?? ;)

 49. August 27, 2009 la 11:50
  link permanent

  Frumos tatuaj !

 50. August 27, 2009 la 12:22
  link permanent
  Basty zice ca:

  Goddamn hairy nipples. It’s i curse, i tell you! A CURSE!!

 51. August 27, 2009 la 16:56
  link permanent
  aia mica zice ca:

  da’ ce te-ataca astia ca luchii…

 52. August 27, 2009 la 17:00
  link permanent
  aia mica zice ca:

  tu ai slabit asa de doru’ lu Dacian, asa-i?

 53. August 27, 2009 la 17:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci da, în sensul că nu.

 54. August 27, 2009 la 18:14
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Nuuuu. Nu m-ai inteles. Nu era vorba de facut ceva fix unde ti l-ai pus pe Pamfil, ci de ce o sa vada Pamfil de-acolo. Era o chestie de imaginatie.

 55. August 27, 2009 la 19:02
  link permanent
  Chira zice ca:

  De-acasa pana unde? Si ce pat a trans? Ala fainu’ cu culori barbatesti?

 56. August 27, 2009 la 22:07
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  De-abia acum cred ca incep sa inteleg.
  1. Jegu` si-l pune pe Pamfil intr-un anume loc.
  2. Jegu` o sa ne spuna odata: l-am bagat pe Pamfil in paine.
  Ei, vedeti voi, atunci o sa stim ca a inteles si el ce e sexu`.

 57. August 28, 2009 la 00:58
  link permanent
  toader zice ca:

  ce inseamna petrinjei?

 58. August 28, 2009 la 09:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nici eu n-am reuşit să descopăr.

  Mariene – aşa te-ai gândit tu, ai pornit de la fripteză ş-ai ajuns la sex. Adică “ai ajuns”… conceptual, că nu ai fi făcut, ferească.

  Chira, săraca, îi iară ieşită de sub tratament.

 59. August 28, 2009 la 13:39
  link permanent
  John zice ca:

  Cum să stea Dacian de câteva luni cu ea, dacă abia ce s-a născut pe 27 august? Şi nu că coincidenţă.

 60. August 28, 2009 la 13:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  La ce Iisus Hristos Nazariteanul, regele iudeilor, pogorât pe Pământ şi Mămicuţa Sfântă din Ceruri în veci amin te referi? Ca să nu zic că fută-te Dumnezo, că-s într-o dispoziţie mai religioasă.

 61. August 28, 2009 la 14:07
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mă spurcăciune, nu ţi-e ruşine aşa umpic să iei în deşert numele domnului? Zi, nu ţi-e?

 62. August 28, 2009 la 14:10
  link permanent
  toader zice ca:

  a utilizat un siretlic bai hudreo. nazaritean nu e corect. ce, tu ai crezut ca nu stie sa scrie? ei asi, stiinta! ca sa scape de focurile gheenei.

 63. August 28, 2009 la 14:52
  link permanent
  John zice ca:

  Apăi nimica… numai ce-am citit: “(…) a născut (…), pe 27 august, un pui viu, (…) numit Daria” şi oleacă mai jos: “Sunt deja câteva luni de când frate-miu trăieşte în concubinaj tainic cu fata aia de-o rezistenţă titanică, pe care o cheamă Daria.”

 64. August 28, 2009 la 15:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Altă Darie, iubitule. Daria lu’ Moafle a fost aleasă inconştient, că o cheamă omolog feminin, ca pe mine. Iar piranda mică a fost intitulată perfect conştient după mine, doar că nu era masculă. Şi ei neagă, da’ mă-nţelegi…

 65. August 28, 2009 la 15:20
  link permanent
  John zice ca:

  ‘Tiz very complicated. Dar tind să cred că ai dreptate.

 66. August 29, 2009 la 10:10
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  C`est dur dur d`etre un bebe…

 67. August 30, 2009 la 01:48
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sa-mi suga pula john daca mai insinueaza ceva de fi-mea, chiar si idiot nestiutor fiind! sa-mi suga pula conu’ darius care n-are treaba el cu numele lu’ fi-mea! sa-mi suga pula cam toata lumea! si sa ma fut in ea de treaba, dar…nu pot sa-l injur pe cacatu’ asta mic de ma-sa. Doamna Carmen, va multumesc – asta chiar nu e caterinca. sa va iau copilul cel mic pe valau, ca urat mai e, nu stiu cum ati reusit. dar inca o data va multumesc foarte mult! jeg, sa-ti iau falca, dupa cum stii.

 68. Octombrie 22, 2009 la 00:41
  link permanent
  honore de balzac zice ca:

  calin asta e dus rau. de ce nu a s-a dus la o moara sa ia cate un sac de faina cu taratza sau cum o fi vrand muschii lui decat sa cumpere o moara??
  si mi se pare mie sau nu prea a vazut pasari la viatza lui de le vede in fripteuze!!

 69. Iunie 21, 2011 la 06:09
  link permanent

  3884 Ernestine May 1990 gift card online

 70. Iulie 17, 2011 la 11:17
  link permanent

  We can try following ways to get instant traffic. 1)search engine submission : Submit … d) forums Try posting links all related forums.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)