Dacă aş avea un leu pentru fiecare leu pe care nu îl am…

sari la comentarii

ATENŢ’E: BASTIAN NU MĂ (REPET – NU) COPIAZĂ! LERIU ÎNSĂ DA!

[în acest deosebit articol, Darius îşi face lansarea în cariera muzicală, ţinându-se de promisiunea dată şi învăţând pentru cetitori ca să cânte, pe lângă să încânte]

Am zis să aştept cu subiectul ăsta, ca să apuce participanţii să se facă de absolut tot penibilul înainte să scriu.

Deci! Toată lumea îl ştim pe de rost şi dintotdeauna pe numărul de telefon lui Mircea Badea. Da? Îl ştim. TOŢI! Nu-l ştim cu toţi pe acelaşi, da’-l ştim fiecare dintre noi pe măcar unul dintre ele. L-am notat, îl avem, este-n agendă, mulţumim. Zeroşaptepatruzeroşaptedoidoizeroşapteşasecincizeroşapte! Şase.  Nouă. Zero… Şapte. Gata, bă! Îl ştim toţi, îl ştie Google după orice căutare! Orice cauţi pe net, ieşe număru’ lu’ Mircea Badea. Nu există vreun SEO mai bine făcut decât pre numărul lui Mircea Badea.

Scurt istoric

Cum a început chestia asta? Desigur, de la Băsescu. De la Băsescu s-a ajuns la fiică-sa, de la care s-a ajuns la numărul ei dat pe post la KissFM de Cârcotaşi, cărora Badea s-a gândit la rândul lui să le dea numărul la el pe post, post pe care, în acelaşi context, şi l-a dat şi pe al lui propriu. Numărul, că la el ne referim. Astfel, doar uitându-ne la televizor, putem să aflăm toate numerele lui tuturor. Bun? Da.

De atunci, zornăie telefoanele-n emisie. Unde diverşi zic diverse, iar Bădie, după caz, face ce? LE DĂ NUMĂRUL PE POST! Firesc. Nu cred că există cineva care să nu fi pătruns până acum acest mecanism simplist.

Mai nou…

Mna, acuma recent, “colegu’ de trustă blogosferică”, Visurât, s-a gândit el în capul lui că ia să-l ia pe Badea niţelaş la pulă, via metode care costă 7 cenţi. Bine. De ziua lui Voiculescu, doar tot e motiv de sărbătoare… I-a trimis şpagasinului un sms, să-i amintească de importanţa acelor momente, poate în vederea obţinerii unui cadou financiar.

În mod absolut surprinzător, lu’ Mirciu i-a venit ideea inedită să… stupoare! îi dea numărul lu’ Sebastian pe post, pentru uzul telespectatorilor. Total neaşteptat, zău.

Visurât cască ochii a uimire, după care cade pe jos, tăvălindu-se, lovit la operaţie. Blogerii smiorc-smiorc pe la colţuri! În frunte pretenu’ cu China Birta “Chinezul” Cristian Augustin, care, hop!, venind călare pe TV tuner, ne arată revoltat pe blogul dânsului filmul în care cu mârşăvie Mircea Badea divulga datele personale ale unui telespectator! Mai concret, pe principiul “daţi-le pălincă la prunci, ca să ştie ce să nu bea”.

Voi reuşiţi să vă daţi seama, mă, sau râdeţi? Bun. Cu ocazia asta, cei care nu-l ştiau, află şi numărul lui Visurât mai clar, ca să-l adauge în lunga listă cu numere pe care le ştie toată lumea.

Într-o sclipire de Iaşistein ce îi, numitul îşi redirecţionează apelurile către telefonu’ lu’ Badea, că de ce să-l sune lumea pe el, cân poa’ să-l sune pe Badea direct şi în direct? Şi, tot hăhăind, începe să reverse telefoane către ăla din televizor. Pe la jumătatea acestui proces fără precedent, când ălalalt răspundea cu nesaţ la tot ce primea, îşi dă Coşmaru’ seama, hlizindu-se a pagubă, că, hait!, tot ce vorbeşte poporu’ cu Badea Mircea nu i se facturează celui din urmă (care râde mai bine), ci abonatului care-a operat manevra de ocolire, rămânănd astfel fără minute gratuite de pe care să sune la soaţă, s-o cheme după el, dar şi cu cost suplimentar peste pupăză.

Şi să nu mergi undeva, departe, ca să nu te mai întorci? Visurâte, dacă îi ceva, dă-mi bip (0741028758), că te sun. Badeo, la fel, că te sun la Visurât.

***

Windows1895

***

Sorel “Programatorul Minune” Mihai, îl ştiţi de pe Internet, a efectuat recent un studiu de popularitate pentru Jeg, fără să mă anunţe, ca să-mi facă o surpriză de ziua morţilor. Nu s-a mai răbdat şi s-a scăpat cu rezultatele.

Poll-ul a fost executat pe un eşantion reprezentativ din comuna Haţeg. Pentru rezultate de-o relevanţă mai puternică, Sorel Mihai a chestionat doar subiecţi de vârsta lui, deci minori şi doar de sex feminin, deci aşa cum este şi el. Finalul se vrea unul de o sporită relevanţă, considerând că Sorel Mihai susţine că în afară de el, există doar două persoane localitatea amintită cu un grad mai ridicat al celebrităţii: Para, taximetristul, respectiv o fată care a murit la 14 ani. Deci o concurenţă nu tocmai foarte activă.

MostreChestionarSorel

Din declaraţiile operatorului sontajului:

“Dintr-un total de cel puţin 8 fete au răspuns afirmativ la întrebarea “Te-ai dezbrăca pentru Darius?” 3 fete, a existat o abţinere şi  două refuzuri. La băieţi s-au înregistrat două refuzuri, un răspuns afirmativ şi un răspuns necontorizat. Asta face ca, în cazul în care Darius ar fi dispus să lase oamenii să se dezbrace pentru el, mai mult de 83.45% şi-ar da textila jos, în timp ce restul.

Asta face din Jeg.ro cel mai vizitat blog neînscris în Trafic.ro. Sondajul a avut loc între orele 15-16, marja de eroare fiind practic înexistentă în acest interval orar. Cei intervievaţi au fost aleşi aleatoriu (la întâmplare).

În arhiva ataşată (documentul fiind ataşat arhivei) găsiţi o imagine ce vine în sprijinul celor spuse mai sus.”

Sorel-Mihai

***

BatetiSiVoiDeschide

***

Pentru echilibru, Sorel a intervievat şi un băiat, care, pentru a extinde sfera reprezentativă, este din Capitală şi a fost atent selectat din rândul blogărilor, dar la fel – minor. La prima întrebare, Ariel nu s-ar dezbrăca pentru mine, iar la a doua, Ariel s-ar dezbrăca pentru mine “într-o situaţie de viaţă şi de moarte”. De asemenea, răspunsul este afirmativ şi pentru “două situaţii de viaţă şi de moarte” ş.a.m.d. Deci exponenţial crescător.

În teorie, deducem că eu aş putea convinge aproape orice persoană, chiar şi de sex masculin, dacă este minoră, să se dezbrace pentru mine, ameninţând cu suicidul.

***

Aşa cum v-am promis (pentru că eu sunt un om de cuvânt, nu-i aşa?), când voi fi învăţat prima muzică pe ukulele, vă voi fi arăta-o. Undeva e greşit un timp verbal aici. Oricum, poftiţi. Alăturea de mine a stat şi cântat struţa Mirona Pascu Augustina, pe care o cunoaşteţi din rolul mâinii, în filmul cu cubul lui Rubik.

[se dedică Bibliotecarelui şi Cameliei de la serviciu]

[pe YouTube sau de downloadat]

44 comentarii

zi si tu ceva
 1. Octombrie 3, 2008 la 23:24
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Biblio, ce-ar fi sa ne facem noi tonomate cu ieuro ? Sarim de o mie pe luna, garantat.

 2. Octombrie 4, 2008 la 14:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io l-am mai auzit pe Sozo ăsta zicând şi altele. 😛 Cum îl cheamă? Szoso? Zozo? Eh. P-acolo. Păi, să fii tu cel mai “ăla-ni care mă ştie lumea”, da’ nu cum te numeşti, vaaai. Şi chiar amicalii de la Pro. Pfaaa!

 3. Octombrie 4, 2008 la 14:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cred că întrebarea corectă era “cât impozit plăteşti”. 🙂

 4. Octombrie 4, 2008 la 14:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Există o propunere concretă cu tonomate pe euro, sau vorbim aşa… 🙂

 5. Octombrie 4, 2008 la 14:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Vezi darius, eu îi trag de urechi. Te-am numit mogulul blogurilor româneşti… senior zozo este însă mai persuasiv, se face mai public. Cred că ar fi cazul unei acţiuni publicitare de tipul celei cu “Puiuţ de comunist”, de data aceasta cu un subiect mai serios.

 6. Octombrie 4, 2008 la 19:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  El şi manelele.

  Deci un film, zici tu… 😀 Un film vrei. Vrei un film… Cum vrei tu filme…

 7. Octombrie 5, 2008 la 10:16
  link permanent
  aleash zice ca:

  De uuuunde ai invatat sa canti la ukulele? :)) imparte intelepciunea cu plebea, te suplic!

 8. Octombrie 5, 2008 la 14:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apăi, de pe vastul Internet, dacă putem numi aceasta că am învăţat, deci c-aş şti, cumva. 🙂

 9. Octombrie 5, 2008 la 15:53
  link permanent
  aleash zice ca:

  Pai, da’ cum sa nu se poata? Cand ai interpretat asa mandru…cu atata maiestrie…esti un virtuoz al ukulele-ului, Darius. Ma gandeam sa-ti calc pe urme, de aceea interogam…si daca as reusi o performanta egala cu a ta, m-as declara “Cantator profesionist din ukulele”, disponibil pentru nunti si inmormantari…si cantari de adormit copiii.

 10. Octombrie 5, 2008 la 16:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce standarde, don‘şoară… Nici standarde, standardele au un statut, te poţi ridica la ele. Mai jos decât cântatul meu nu îi nimica…

 11. Octombrie 5, 2008 la 20:15
  link permanent
  matrakuka zice ca:

  ioai, ce zdranganeli!!!1
  asea de rau te-o pocnit fatuca aia ? 😀
  (ea cânta foarte fain!)

 12. Octombrie 5, 2008 la 20:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Invers, prostănace…

 13. Octombrie 5, 2008 la 22:29
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hai că acum chiar am speranţe la un film cu Miha, uşor erotic şi surrealist.

 14. Octombrie 6, 2008 la 10:24
  link permanent
  toader zice ca:

  salut. la revedere.

 15. Octombrie 6, 2008 la 10:31
  link permanent
  Basty zice ca:

  i need a hug.

 16. Octombrie 6, 2008 la 11:16
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ne întâlnim pe messenger.

 17. Octombrie 6, 2008 la 11:31
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Biblio, mai degraba sa ai sperante ca ne invita Victor pe noi la TV, sa facem “Vorbe grele“ cu Elena Udrea in locul lui, decit sa faca nea Dariusica un film din ala…

 18. Octombrie 6, 2008 la 12:32
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Darius cred ca te-ai elegantat prea mult pentru ukulele, trebuia sa arati si tu mai rural, putin asa…
  De cand a inceput sezonul palmelor?
  “A-nceput de ieri sa casca cate-un sut?”:)

 19. Octombrie 6, 2008 la 12:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S
  Face domnule, îţi spun eu… am simţit eu ceva în notele din subsol. Poate nu va ieşi erotic şi surrealist, dar îşi va da silinţa.

 20. Octombrie 6, 2008 la 15:08
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Vă anunţ pe această cale căci Darius este oficial PARANOIC.

 21. Octombrie 6, 2008 la 15:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  CE VREI SĂ ZICI CU ASTA?! Ştiu că ascunzi ceva după aceste vorbe!

 22. Octombrie 6, 2008 la 15:18
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  În curând, pe monitoare.

 23. Octombrie 6, 2008 la 15:32
  link permanent
  monica zice ca:

  [gura apa]

 24. Octombrie 6, 2008 la 15:44
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Muşeţelule, iar eşti off-topic. ;))

 25. Octombrie 6, 2008 la 15:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pe Monica o mai cheamă Muşeţel, iar Hudrea a făcut acest lucru public?

 26. Octombrie 6, 2008 la 15:58
  link permanent
  toader zice ca:

  va urez o saptamana si eu.

 27. Octombrie 6, 2008 la 16:01
  link permanent
  monica zice ca:

  Mda. Crizantema de Hudrea… Margareto!

 28. Octombrie 6, 2008 la 21:28
  link permanent
  Basty zice ca:

  Aţi luat-o pe clorofilă bag seama.

 29. Octombrie 6, 2008 la 22:21
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Somnul raţiunii naşte monştri.

 30. Octombrie 7, 2008 la 08:54
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Blogul lui Hudrea

  “Somnul raţiunii naşte monştri”.

  Cu 12 comentarii

  Vine el şi articolul. În curând.

  Scris de Hudrea

  6 Octombrie 2008 la 16:37:54

 31. Octombrie 7, 2008 la 08:56
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Parcă văd că vine articolul lui Hudrea cum vin premiile mele de la Darius 😆

 32. Octombrie 7, 2008 la 10:32
  link permanent
  toader zice ca:

  ziceti-mi si mie cam cand sa mai trec pe aici…? peste o saptamana pune articol nou oare?

 33. Octombrie 7, 2008 la 10:56
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Dacă ai avea un articol pentru fiecare zi în care nu scrii…

 34. Octombrie 7, 2008 la 11:48
  link permanent

  De aceea imi place blogul tau. Ai talent.
  Chiar daca te superi, te-am trecut la favorite.
  o zi minunata iti doresc

 35. Octombrie 7, 2008 la 13:42
  link permanent
  sten zice ca:

  jeg în paragină

 36. Octombrie 7, 2008 la 14:27
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Uite pe ce pierdeţi voi timpul în loc să faceţi filmul… mi-e aşa de dor de Miha!

 37. Octombrie 7, 2008 la 17:37
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Trimis de Ministerul Mediului: Stiti unde se arunca uleiul din tigaie dupa o friptura facuta acasa ? Chiar daca nu facem foarte des friptura, cand o facem, aruncam uleiul folosit in chiuveta, nu-i asa? Aceasta e una dintre cele mai mari greseli pe care le putem face. De ce o facem? Pur si simplu pentru ca nu e nimeni care sa ne explice cum se face corect. Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa asteptam sa se raceasca si sa il punem in sticle de plastic, sau de sticla, sa punem dopuri la sticle si sa le aruncam la gunoi. UN LITRU DE ULEI FACE APROXIMATIV UN MILION DE LITRI DE APA NON POTABILA, CANTITATE SUFICIENTA PENTRU O PERSOANA PENTRU 14 ANI. Daca tu alegi sa trimiti acest email prietenilor tai, mediul iti va fi recunoscator.

  Am primit-o si eu pe email, pe bune. Cel de la care am primit acest mesaj e un tip serios si inclin sa-l cred.
  Voi ce credeti ???

 38. Octombrie 7, 2008 la 17:42
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mesaj non – yahoo messenger @ all
  Am vazut in ultimul timp citeva incercari de contactare pe yahoo messenger de la unii dintre voi.
  Chiar daca nu am precizat pe site-ul personal (mea culpa, trebuie sa mai modific cite ceva pe acolo) va anunt si pe aceasta cale ca AM DEZINSTALAT YAHOO MESSENGER, lucru care mi-a adus foarte mult timp liber. De vazut v-am vazut atunci cind m-am logat pe webmessenger, mai fac acest lucru foarte rar tocmai pentru a vedea cine ma cauta si pentru a anunta acest lucru. Nu mai comunic decit prin email normal sau telefon. Citeodata ma mai joc cu vreun comentariu pe bloguri. Multumesc pentru intelegere.

 39. Octombrie 7, 2008 la 17:57
  link permanent
  toader zice ca:

  piturca trebuie sa isi dea demisia neintarziat!

 40. Octombrie 7, 2008 la 23:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci ce ziceam?

 41. Octombrie 8, 2008 la 00:10
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nu ziceai nimic. Despre asta vorbeam.

 42. Octombrie 8, 2008 la 00:46
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  N-aveti somn? La culcare cu voi!

 43. Decembrie 18, 2009 la 17:03
  link permanent
  Cezar zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX–UJZ4 Pe acelasi sistem…

 44. Octombrie 22, 2012 la 04:02
  link permanent
  Alibinkkise zice ca:

  Kosmetyki online

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)