Dacă aş avea un leu pentru fiecare leu pe care nu îl am…

sari la comentarii

ATENŢ’E: BASTIAN NU MĂ (REPET – NU) COPIAZĂ! LERIU ÎNSĂ DA!

[în acest deosebit articol, Darius îşi face lansarea în cariera muzicală, ţinându-se de promisiunea dată şi învăţând pentru cetitori ca să cânte, pe lângă să încânte]

Am zis să aştept cu subiectul ăsta, ca să apuce participanţii să se facă de absolut tot penibilul înainte să scriu.

Deci! Toată lumea îl ştim pe de rost şi dintotdeauna pe numărul de telefon lui Mircea Badea. Da? Îl ştim. TOŢI! Nu-l ştim cu toţi pe acelaşi, da’-l ştim fiecare dintre noi pe măcar unul dintre ele. L-am notat, îl avem, este-n agendă, mulţumim. Zeroşaptepatruzeroşaptedoidoizeroşapteşasecincizeroşapte! Şase.  Nouă. Zero… Şapte. Gata, bă! Îl ştim toţi, îl ştie Google după orice căutare! Orice cauţi pe net, ieşe număru’ lu’ Mircea Badea. Nu există vreun SEO mai bine făcut decât pre numărul lui Mircea Badea.

Scurt istoric

Cum a început chestia asta? Desigur, de la Băsescu. De la Băsescu s-a ajuns la fiică-sa, de la care s-a ajuns la numărul ei dat pe post la KissFM de Cârcotaşi, cărora Badea s-a gândit la rândul lui să le dea numărul la el pe post, post pe care, în acelaşi context, şi l-a dat şi pe al lui propriu. Numărul, că la el ne referim. Astfel, doar uitându-ne la televizor, putem să aflăm toate numerele lui tuturor. Bun? Da.

De atunci, zornăie telefoanele-n emisie. Unde diverşi zic diverse, iar Bădie, după caz, face ce? LE DĂ NUMĂRUL PE POST! Firesc. Nu cred că există cineva care să nu fi pătruns până acum acest mecanism simplist.

Mai nou…

Mna, acuma recent, “colegu’ de trustă blogosferică”, Visurât, s-a gândit el în capul lui că ia să-l ia pe Badea niţelaş la pulă, via metode care costă 7 cenţi. Bine. De ziua lui Voiculescu, doar tot e motiv de sărbătoare… I-a trimis şpagasinului un sms, să-i amintească de importanţa acelor momente, poate în vederea obţinerii unui cadou financiar.

În mod absolut surprinzător, lu’ Mirciu i-a venit ideea inedită să… stupoare! îi dea numărul lu’ Sebastian pe post, pentru uzul telespectatorilor. Total neaşteptat, zău.

Visurât cască ochii a uimire, după care cade pe jos, tăvălindu-se, lovit la operaţie. Blogerii smiorc-smiorc pe la colţuri! În frunte pretenu’ cu China Birta “Chinezul” Cristian Augustin, care, hop!, venind călare pe TV tuner, ne arată revoltat pe blogul dânsului filmul în care cu mârşăvie Mircea Badea divulga datele personale ale unui telespectator! Mai concret, pe principiul “daţi-le pălincă la prunci, ca să ştie ce să nu bea”.

Voi reuşiţi să vă daţi seama, mă, sau râdeţi? Bun. Cu ocazia asta, cei care nu-l ştiau, află şi numărul lui Visurât mai clar, ca să-l adauge în lunga listă cu numere pe care le ştie toată lumea.

Într-o sclipire de Iaşistein ce îi, numitul îşi redirecţionează apelurile către telefonu’ lu’ Badea, că de ce să-l sune lumea pe el, cân poa’ să-l sune pe Badea direct şi în direct? Şi, tot hăhăind, începe să reverse telefoane către ăla din televizor. Pe la jumătatea acestui proces fără precedent, când ălalalt răspundea cu nesaţ la tot ce primea, îşi dă Coşmaru’ seama, hlizindu-se a pagubă, că, hait!, tot ce vorbeşte poporu’ cu Badea Mircea nu i se facturează celui din urmă (care râde mai bine), ci abonatului care-a operat manevra de ocolire, rămânănd astfel fără minute gratuite de pe care să sune la soaţă, s-o cheme după el, dar şi cu cost suplimentar peste pupăză.

Şi să nu mergi undeva, departe, ca să nu te mai întorci? Visurâte, dacă îi ceva, dă-mi bip (0741028758), că te sun. Badeo, la fel, că te sun la Visurât.

***

Windows1895

***

Sorel “Programatorul Minune” Mihai, îl ştiţi de pe Internet, a efectuat recent un studiu de popularitate pentru Jeg, fără să mă anunţe, ca să-mi facă o surpriză de ziua morţilor. Nu s-a mai răbdat şi s-a scăpat cu rezultatele.

Poll-ul a fost executat pe un eşantion reprezentativ din comuna Haţeg. Pentru rezultate de-o relevanţă mai puternică, Sorel Mihai a chestionat doar subiecţi de vârsta lui, deci minori şi doar de sex feminin, deci aşa cum este şi el. Finalul se vrea unul de o sporită relevanţă, considerând că Sorel Mihai susţine că în afară de el, există doar două persoane localitatea amintită cu un grad mai ridicat al celebrităţii: Para, taximetristul, respectiv o fată care a murit la 14 ani. Deci o concurenţă nu tocmai foarte activă.

MostreChestionarSorel

Din declaraţiile operatorului sontajului:

“Dintr-un total de cel puţin 8 fete au răspuns afirmativ la întrebarea “Te-ai dezbrăca pentru Darius?” 3 fete, a existat o abţinere şi  două refuzuri. La băieţi s-au înregistrat două refuzuri, un răspuns afirmativ şi un răspuns necontorizat. Asta face ca, în cazul în care Darius ar fi dispus să lase oamenii să se dezbrace pentru el, mai mult de 83.45% şi-ar da textila jos, în timp ce restul.

Asta face din Jeg.ro cel mai vizitat blog neînscris în Trafic.ro. Sondajul a avut loc între orele 15-16, marja de eroare fiind practic înexistentă în acest interval orar. Cei intervievaţi au fost aleşi aleatoriu (la întâmplare).

În arhiva ataşată (documentul fiind ataşat arhivei) găsiţi o imagine ce vine în sprijinul celor spuse mai sus.”

Sorel-Mihai

***

BatetiSiVoiDeschide

***

Pentru echilibru, Sorel a intervievat şi un băiat, care, pentru a extinde sfera reprezentativă, este din Capitală şi a fost atent selectat din rândul blogărilor, dar la fel – minor. La prima întrebare, Ariel nu s-ar dezbrăca pentru mine, iar la a doua, Ariel s-ar dezbrăca pentru mine “într-o situaţie de viaţă şi de moarte”. De asemenea, răspunsul este afirmativ şi pentru “două situaţii de viaţă şi de moarte” ş.a.m.d. Deci exponenţial crescător.

În teorie, deducem că eu aş putea convinge aproape orice persoană, chiar şi de sex masculin, dacă este minoră, să se dezbrace pentru mine, ameninţând cu suicidul.

***

Aşa cum v-am promis (pentru că eu sunt un om de cuvânt, nu-i aşa?), când voi fi învăţat prima muzică pe ukulele, vă voi fi arăta-o. Undeva e greşit un timp verbal aici. Oricum, poftiţi. Alăturea de mine a stat şi cântat struţa Mirona Pascu Augustina, pe care o cunoaşteţi din rolul mâinii, în filmul cu cubul lui Rubik.

[se dedică Bibliotecarelui şi Cameliei de la serviciu]

[pe YouTube sau de downloadat]


242 comentarii

zi si tu ceva
 1. Septembrie 28, 2008 la 18:55
  link permanent
  monica zice ca:

  Turbadurule! Sa te sun? Nu te sun, ca Mircea Badea nu stie sa cinte la telefon. [te costa mult secretara asta?]

 2. Septembrie 28, 2008 la 19:15
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Aia cu datul la operaţie din ce banc ai scos-o?

  Mă, scrii tăt mai prost. Oare numa eu văd asta? Bă, voi de ce-l tăt minţiţi?

 3. Septembrie 28, 2008 la 19:22
  link permanent
  Abigail zice ca:

  Noroc de fata…

 4. Septembrie 28, 2008 la 19:24
  link permanent
  monica zice ca:

  Hudrea, nu te prosti. Io p-asta l-am citit cu totul [spre deosebire de altele :niznai:]. L-am citit si l-am inteles atit de bine, incit i l-am povestit si lui Basty. Pe cuvintul meu.

  [care "voi, ma, care "voi"?!?!? ce, mai era cineva?]

 5. Septembrie 28, 2008 la 19:28
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Maaa… ce m-am plictisit la prima parte. Ca eu ma uitam la Badea si stiu tot. Adica, ma rog, recunoaste ca ti-a venit ideea atunci cand te-am intrebat care din ce trust face parte si cine cu cine tine si ce cardasie exista!

  Oricum, sunt profund dezamagita de dedicatia ta.
  De acuma sa te tina Bibli in brate. Ti-am dat oficial drumul.

 6. Septembrie 28, 2008 la 19:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mi-a venit ideea parte pentru ce mă acuză Hudrea, parte pentru că făcusem filmu’. Bine. Să mă ţie Biblio. Monico: te voi iubi veşnic, dublu, de când s-a sfârşit cu aialantă.

 7. Septembrie 28, 2008 la 19:35
  link permanent
  monica zice ca:

  Darius, ma bucur. Stai sa-l las si eu pe Hudrea si am sa ma bucur dublu. A, si pe toader. Triplu.
  Am uitat pe cineva?

 8. Septembrie 28, 2008 la 19:57
  link permanent
  sten zice ca:

  daca asa e paradigma atunci luati si apelati cu incredere:072260324_…n-am tupeu,n-am tupeu,nu ma tine!…

 9. Septembrie 28, 2008 la 19:57
  link permanent
  carlitos zice ca:

  Vezi, daca nu-i dadeai chec inainte, sa i se prinda la gingii, n-ar mai fi cantat fata printre dinti si te-ar fi eclipsat cu totul… cred ca treaba e total intentionata si premeditata!

 10. Septembrie 28, 2008 la 20:00
  link permanent
  Zappy zice ca:

  A intrebat Hudrea ce aveti toti cu mine. Si eu am zis ca nu ma intereseaza. Deci spuneti, ce aveti?

 11. Septembrie 28, 2008 la 20:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu-i spuneţi, că n-o interesează. Ziceţi-i lu’ Hudrea. Vă dau număru’?

 12. Septembrie 28, 2008 la 20:32
  link permanent
  toader zice ca:

  hai sa nu il mai mintim. darius scrie din ce in ce mai prost. dar eu cred ca asta e datorita subiectelor alese prost. daca te apuci sa scrii despre blogosfera in mod cert ai ajuns la capatul inspiratiei.
  ia-ti o vacanta, bea o bere, sfatuieste-te cu miha vas. doar tine-te departe de blog cata vreme esti suficient de obosit incat sa ne povestesti telenovele rasuflate. auzi la el. blogher.

 13. Septembrie 28, 2008 la 20:38
  link permanent
  monica zice ca:

  Asa, asa. Paruiti-va. Sa vaz cum sar suvitele.
  Imi place.

 14. Septembrie 28, 2008 la 20:54
  link permanent
  dislexica zice ca:

  no, la ce ora se mai da chec?

 15. Septembrie 28, 2008 la 21:16
  link permanent
  kellone zice ca:

  te-as ruga eu tare frumos daca poti pune si un tutorial. Imi place interpretarea ta.

 16. Septembrie 28, 2008 la 21:26
  link permanent
  andreea zice ca:

  eu nu am televizor si nu citesc bloguri asa ca am ras de numa la prima parte

 17. Septembrie 28, 2008 la 21:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  VLAAAD! Am uitaaat! Am uitat cămplet!

 18. Septembrie 28, 2008 la 21:55
  link permanent
  Basty zice ca:

  Da. Vreau şi eu tutorial de chec. Se poate ? Mulţumesc.

 19. Septembrie 28, 2008 la 22:06
  link permanent
  iuli zice ca:

  Eu credeam ca filmuletu’ are legatura cu “te-ai dezbraca pentru Darius?”.. Tot asteptam finalu’ fericit (si dezbracat, bineinteles), da’ n-a fost sa fie. Poate data viitoare ;)

 20. Septembrie 28, 2008 la 22:09
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Deci n-o fost chiar bad singin’ day. Restul e geloşi. Hai că mi-a plăcut! ;)

 21. Septembrie 28, 2008 la 22:12
  link permanent
  Andrei zice ca:

  Ai mai slabit Darius. Mi-e un pic dor de tine. De unde ti-ai cumparat chestia aia de pe perete unde iti pui cu pioneze tot felul de chestii si apoi le dai jos fara sa se cunoasca?

 22. Septembrie 28, 2008 la 22:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Primeşte chec numa’ căci cine cântă! Cu mine. Şi să cânte şi bine ar fi o a doua condiţie.

 23. Septembrie 28, 2008 la 22:47
  link permanent
  andrada zice ca:

  Jason Mraz si una din melodiile mele preferate *daydreaming*

  pe cand primul tau sidi?

 24. Septembrie 28, 2008 la 22:47
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  ce conditie? nici o contitie! nu-mi plac conditiile.

 25. Septembrie 28, 2008 la 22:49
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Da, sunaţi-mă să-mi povestiţi ce-aveţi cu Zapa. Vă dă Darius numărul. De fapt îl ştiţi, vă lipseşte numa un 6. Pe undeva.

  Ionuţu, filmuleţul a fost singura chestie haioasă şi oarecum interesantă din tăt postu’.

  Deci băi ăştia, ştii tu care, pozele cu Darius apar au ba? Ce facem, ne batem joc, creăm tensiune?

 26. Septembrie 28, 2008 la 22:58
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Deci n-o să vă vină să credeţi. Tocmai m-a sunat Darius să-mi cânte, ghiciţi?, piesa din clipul dă mai sus. Sunt mişcat, m-a emoţionat până la lacrimi. Bă, nu mai publicăm pozele. Şi Darius are suflet.

 27. Septembrie 28, 2008 la 23:05
  link permanent
  toader zice ca:

  va rog sa ma scuzati pentru greseala cu miha vas. de fapt am uitat sa spun ca se numeste miha augustina vas. sau, cum o alinta dari, ugustina.

 28. Septembrie 28, 2008 la 23:39
  link permanent
  toader zice ca:

  asa, am ascultat cantecul. fata e bine. o cheama si augustina nu?

 29. Septembrie 29, 2008 la 00:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Asta cu şi eu am suflet s-a mai zis şi degeaba, că n-a ţinut. În rest, cu poze, la fel, tot la acel link, s-a mai făcut. Ca ăia de la Can Can sunteţi, că tot prezentaţi “fenomenala casetă”, fără s-o daţi. Sau Vadim, cu dosaru’ ce-l are, da’ nu-l scoate.

  Toader: Gustina o alint pe Mihă. Dar da, pe Mirona Pascu Augustina, cum se citeşte.

 30. Septembrie 29, 2008 la 00:37
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măi, măi…
  Cum nu a dat Dumnezeu să fiu eu cu 10 ani mai tânăr, cu vocea asta o făceam vedetă. :(
  În numai trei ani de muncă ar putea fi cea mai tare voce din România.

  Merci Darius de filmuleţ, mi-a ridicat un pic tonusul de zi gri.

  Revenind la “trubadurul dariusian”, destul de bine.

 31. Septembrie 29, 2008 la 00:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Zappy
  Adică faci ură de clasă? Păi nu ştii că nu e democratic? :)
  :fleaşcă:

  Uite că emoticonul ăsta nu merge. :(

 32. Septembrie 29, 2008 la 07:23
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Hudre, tu vrei să te sun ca să îţi zic că m-am referit la zavaidoc, la cînticel, la menestrel? Au ce? ;)

 33. Septembrie 29, 2008 la 09:07
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ba, alea din spate, respectiv al tau si al ei, ce calculatoare sunt?

 34. Septembrie 29, 2008 la 09:08
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Trebuie sa iasa Fallout 3… Abia astept, da’ dupa ce-mi iau calculator!

 35. Septembrie 29, 2008 la 09:09
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ce m-am imbatat aseara… In momentul de fata vad doua monitoare, si scriu pe ala din miljloc!

 36. Septembrie 29, 2008 la 09:10
  link permanent
  krakilla zice ca:

  miljloc… uite, scriu cum vorbesc… mi se limba plimba in gura.

 37. Septembrie 29, 2008 la 09:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Groza Darius
  Dar filmul surrealist când e gata? Îl faci azi?

 38. Septembrie 29, 2008 la 09:55
  link permanent
  krakilla zice ca:

  si da si ceva de mahmureala daca tot (nu) faci filmul ala…

 39. Septembrie 29, 2008 la 10:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  Păi mai “mahmureală” decât un film surrealist? :)

 40. Septembrie 29, 2008 la 10:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bibleo: Io tăt încerc să trag de timp menestrelind, tu tăt că Miha Vas Augustina.

  Creachi: Al meu e Macbook Pro, iar al ei (adică a’ lu’ Moafle) e ceva desktop cu măruntaie noi, nu-ştiu-de-care.

 41. Septembrie 29, 2008 la 10:16
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am un lapsus, cum se numeşte melodia care o cântaţi voi?

 42. Septembrie 29, 2008 la 10:24
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am rezolvat, şi am postat… să nu spui tu că nu ţin la tine şi cine ştiu eu că nu te ţin în braţe. :)

 43. Septembrie 29, 2008 la 10:30
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  PE CARE Biblio, PE CARE! Ce-a făcut Tăricelu din voi, mă?

 44. Septembrie 29, 2008 la 10:54
  link permanent
  jimerino zice ca:

  gaz sarin! cineva sa le curme suferinta! de vineri, de cand m-am surprins cantand la dus, n-a mai suferit timpanul meu asa ceva. jegutule, fa un shodou si da-i fetei ca i s-o pupazat ghiersul! si daca tot canta ea, mai baga si tu cate un “aaaaaaaaaaight” din cand in cand, shaggy style. nu de alta, sa fie bufonada completa.

 45. Septembrie 29, 2008 la 10:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bibleo: pe lângă că scria în însuşi filmul…

 46. Septembrie 29, 2008 la 11:13
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Habar nu aveti, Bibli si ceilalti.
  Acum ne-a dat doar prima parte, aia cu serenada.
  Partea a doua, aia cu sexul a fost cenzurata de CNA. Pentru a o vedea (noi) el lucreaza acum la un sistem de logare in cont si plata cu cardul sau SMS la numarul pe care tocmai l-a afisat.
  Insista cu ukulelellelele, in curind il treci pe Costel Busuioc in istorie.

 47. Septembrie 29, 2008 la 11:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cine mai citeşte genericul de sfârşit. :) Atunci se aprinde lumina, lumea se ridică şi pleacă.

 48. Septembrie 29, 2008 la 11:26
  link permanent
  toader zice ca:

  si, ca sa zicem adevarul pana la capat, se gandeste ca ce buna era eroina.

 49. Septembrie 29, 2008 la 11:33
  link permanent
  geretus zice ca:

  [.... SI GERETI CARTILE CARE ...]
  Protestez oficial pentru pangarirea pseudonumelui meu in anunturi de kkt…

 50. Septembrie 29, 2008 la 11:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Iote-l! Geret-a-nviat!

 51. Septembrie 29, 2008 la 11:51
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Mie sa imi canti “For the windows in paradise, for the fatherless in Ypsilanti”. Ca e una din preferatele mele. Si mai e si la Ukulele. Si dupa te voi iubi iar. DA? Ok.

 52. Septembrie 29, 2008 la 11:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ah, tot aici sunteţi? Credeam că plângeţi la baie…

 53. Septembrie 29, 2008 la 12:00
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Doresc pe această cale să-mi retrag cuvintele azvârlite anterior fără pic de discernământ. După a atentă şi minuţioasă analiză, am ajuns la concluzia cum că acest articol, sub care tocmai ce scriu şi noi, este minunat, unul dintre cele mai bune articole ce-au văzut albul blogosferei prin mijlocirea şi purtând amprenta genială a Dariusului. Şi este excelent în totalitatea sa, holistic vorbind, dar în special partea cu sondajul, carele le le întrece pe toate.

 54. Septembrie 29, 2008 la 12:00
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Am plans ieri, dar azi m-am gandit sa salvez ce mai e de salvat. Dar daca te porti asa, ma retrag gratios. Daca asa vrei.

 55. Septembrie 29, 2008 la 12:07
  link permanent
  monica zice ca:

  Zappy, zic sa vina tovarasha sa va cuminteasca. A, nu, nu poate acum. Shade la catedra si zice nushtiuce despre analize si amprente. Da’ cind termina, poate se ocupa si de voi.

 56. Septembrie 29, 2008 la 12:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Te-ai retras tăt în crize şi aruncând cu farfurii şi ai venit iară şi ai apelat la prieteni şi-ai bocit şi ai trimis cerere la “Iartă-mă”, dar ţi-or respins-o şi o zis Mircea Radu că nu-i spectaculos. Da’ acuma eşti graţioasă.

  Hudreo – adică celălalte articole n-ar fi fost la fel de bune?

  Monica.

 57. Septembrie 29, 2008 la 12:21
  link permanent
  toader zice ca:

  tin si io sa anunt pe aceasta cale ca nu mai trag nici o speranta pentru monica. gata.

 58. Septembrie 29, 2008 la 12:23
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mi-e teamă căci sunt de acord cu toader, de data asta.

 59. Septembrie 29, 2008 la 12:37
  link permanent
  monica zice ca:

  Sint de acord cu toader si cu Hudrea.

  Darius.

 60. Septembrie 29, 2008 la 13:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De acord.

  (Ce speranţe trăgeam pentru Monica, de n-a mai rămas nici una de tras?)

 61. Septembrie 29, 2008 la 13:51
  link permanent
  OLiX zice ca:

  Hello Darius, ti-am trimis un mail prin forumularul tau de contact. Sper sa-ti fi ajuns. I need help. Multumesc !

 62. Septembrie 29, 2008 la 14:45
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da olix, tu si mariansky. vine acusica!

 63. Septembrie 29, 2008 la 14:47
  link permanent
  toader zice ca:

  forumularul – fara mistouri tampite cred ca acest cuvant descrie cel mai bine acest jeg. jegul in sine este un forumular.

  opinii pentru? opinii contra?

 64. Septembrie 29, 2008 la 15:04
  link permanent
  krakilla zice ca:

  toader:
  eu, eu, eu, eu, eu!

 65. Septembrie 29, 2008 la 15:05
  link permanent
  krakilla zice ca:

  aaa, fara mistouri tampite… altcineva?

 66. Septembrie 29, 2008 la 15:05
  link permanent
  Basty zice ca:

  Io nu ştiu voi ce simţiţi da’ io cred că Hudrea mintenaş nu mai rezistă şi îi rade cuiva vreo două peste degete cu rigla. Numai vă zic.

 67. Septembrie 29, 2008 la 15:11
  link permanent
  krakilla zice ca:

  OLiX: jimi are dreptate, ajutorul nu va intarzia sa apara, de fapt, ce spun eu, cred ca esti deja rezolvat!

  Si nu sunt de acord cu ceilalti, mie chiar imi place articolul! Despre ce este? Si ce i-ai facut lui Hudrea? L-ai amenintat, il santajezi? Zi ma, ca nu se razgandea el asa dintr-o data… Ceva s-a intamplat…

 68. Septembrie 29, 2008 la 15:12
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Formular de inscriere. Si ar trebui semnat cu amprente digitale si dupa, acceptat de DumneJeg, sau Director general Jeg!

 69. Septembrie 29, 2008 la 15:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu există “ceilalţi”. Există Hudrea. Îl bănui c-o-ncercat să-nceapă următorul sabotaj.

  I-am propus două variante (doar comentarii de critică negativă sau doar laude şi limbi). I-am înecat corăbiile.

 70. Septembrie 29, 2008 la 15:36
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Nu fii prea aspru cu el! El te-a sabotat doar o data, a doua oara, a fost altcineva. Fiecare cititor de jeg, trebuie acum sa vina cu o idee de boicot. Ma rog, vad ca a ales limbile… Oricum l-ai fortat sa faca o alegere grea! Ca tot veni vorba, cum l-ai fortat?

 71. Septembrie 29, 2008 la 16:02
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  IRONÍE s.f. 1. Cuvânt, frază conţinând o uşoară batjocură, folosind semnificaţii opuse sensului lor obişnuit; zeflemea, persiflare. 2. Categorie estetică şi filozofică desemnând expresii sau imagini cu semnificaţii opuse sensului obişnuit, în scopul ridiculizării disimulate. ♦ Figură de stil prin care se enunţă ceva pentru a se înţelege contrariul. [Gen. -iei. / < fr. ironie, cf. it., lat. ironia, gr. eironeia – întrebare].

 72. Septembrie 29, 2008 la 16:22
  link permanent
  krakilla zice ca:

  RULMENT – RULMÉNT, rulmenţi, s.m. 1. Organ de maşină construit din două inele concentrice, separate prin bile sau cilindri cu acelaşi diametru, care transformă mişcarea de alunecare în mişcare de rostogolire, micşorând prin aceasta rezistenţa de frecare. 2. (În sintagma) Fond de rulment = totalitatea resurselor băneşti şi materiale de care dispun întreprinderile şi organizaţiile economice în procesul activităţii lor; mijloace circulante. – Din fr. roulement. rulmént s. m., pl. rulménţi RULMÉN//T ~ţi m. 1) Dispozitiv al unei maşini (constând din două inele concentrice, separate prin bile, role etc.), care serveşte la ghidarea fusurilor de arbori sau de osii. 2): Fond de ~ ansamblul capitalului şi valorilor disponibile pentru cheltuieli curente. /<fr. roulement RULMÉNT s.m. 1. Piesă de maşină compusă din două inele concentrice separate prin bile sau role cu aceleaşi dimensiuni, care transformă mişcarea de alunecare în mişcare de rostogolire. 2. Fond de rulment = materiile prime şi celelalte materiale necesare procesului de producţie, precum şi mijloacele băneşti necesare funcţionării continue a unei întreprinderi. [< fr. roulement]. RULMÉNT s. m. 1. organ de maşină, compus din două inele concentrice separate prin bile sau role, cu aceleaşi dimensiuni, care transformă mişcarea de alunecare în mişcare de rostogolire. 2. fond de ~ = materiile prime şi celelalte materiale necesare procesului de producţie, precum şi mijloacele băneşti necesare funcţionării continue a unei întreprinderi. (< fr. roulotte)

 73. Septembrie 29, 2008 la 16:24
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  În ciuda faptul că am un calculator mai vechi decât abacul şi că nu am avut nici un bit de program de editare, am făcut şi eu un filmuleţ plin de nuditate.:) L-am dedicat, cum era şi firesc, oamenilor politici care mi-au mâncat ficaţii în ultimele zile.

 74. Septembrie 29, 2008 la 16:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  LOMBOSCIÁTICĂ s.f. (Med.) Nevralgie localizată în regiunea lombară şi pe faţa dorsală a membrelor inferioare. [Gen. -cii. / < fr. lombo-sciatique].

 75. Septembrie 29, 2008 la 16:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  V-am scris ca să înţelegeţi bine, pentru că, deşi este în faţă, practic este dorsală. :)

 76. Septembrie 29, 2008 la 16:57
  link permanent
  toader zice ca:

  CÁPRĂ, capre, s.f. I. 1. Gen de mamifere rumegătoare paricopitate, cu părul lung, cu coarne, mai mari şi diferenţiate la masculi (Capra); animal care face parte din acest gen; p. restr. femela acestui animal. ♢ Capră de stâncă = capră sălbatică, cu blana roşcată şi cu coarnele în formă de spadă (Capra ibex). Capră domestică = animal domestic rumegător, crescut pentru producţia de lapte (Capra hircus). ♢ Expr. A împăca şi capra, şi varza = a mulţumi şi pe unul, şi pe altul; a împăca două interese opuse. Capră râioasă, se zice despre un om înfumurat. ♦ Pielea animalelor descrise mai sus. ♦ Compus: capră-neagră sau capră-de-munte = capră sălbatică, cu blana brună-neagră, cu coarne scurte şi curbate la vârf şi cu două dungi albe pe partea anterioară a capului, care trăieşte în regiunile alpine (Rupicapra rupicapra). 2. Joc popular românesc, care face parte din obiceiurile practicate de Anul nou şi care constă din executarea unor figuri comice de către un personaj mascat cu cap de capră (I 1) care bate ritmic din fălci; p. ext. personaj mascat astfel; turca. 3. (Art.) Numele unui joc de copii, în care un copil stă aplecat cu mâinile sprijinite pe genunchi, iar ceilalţi sar peste el. II. 1. Unealtă de lemn cu patru picioare, încrucişate două câte două, pe care se pun lemnele pentru a fi tăiate cu ferăstrăul. 2. Sistem de lemne încrucişate care serveşte la susţinerea schelelor de lucru, a unor platforme etc. 3. Scaun (sau ladă) care se află în partea de dinainte a trăsurii sau a căruţei şi pe care şade vizitiul. 4. Aparat de gimnastică pentru sărituri, format dintr-un suport capitonat aşezat pe patru picioare, cu înălţimea reglabilă. 5. Arşic de miel. – Lat. capra.

 77. Septembrie 29, 2008 la 16:57
  link permanent
  toader zice ca:

  ati remarcat partea : “…Joc popular românesc, care face parte din obiceiurile practicate de Anul nou …”

 78. Septembrie 29, 2008 la 17:06
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  legúmă (-me), s.f. – 1. Produs vegetal de grădinărit, verdeaţă. – 2. Mîncare, aliment. – 3. Merinde, provizii. Lat. legūmen (Puşcariu 962; Candrea-Dens., 975; REW 4972; DAR), cf. it., port. legume, prov. legum, v. fr. leun, cat., sp. legumbre. – Der. legumos, adj. (des, gros, se zice despre supele de zarzavat); legumărie, s.f. (grădină de zarzavat); legumi, vb. (a ciuguli, a mînca şi a bea puţin; a cruţa; a economisi); legumeală, s.f. (acţiunea de a ciuguli); legumitor, adj. (care mănîncă sau gustă puţin).

 79. Septembrie 29, 2008 la 17:46
  link permanent
  toader zice ca:

  bibli e deja in elementul lui cu trebile astea de dex.:) bibli, contam pe tine:)

 80. Septembrie 29, 2008 la 17:47
  link permanent
  Basty zice ca:

  LÍMBĂ, limbi, s.f. I. Organ musculos mobil care se află în gură, servind la perceperea gustului, la mestecarea şi la înghiţirea alimentelor, la om fiind şi organul principal de vorbire. ♢ Expr. A-şi înghiţi limba = a) a mânca cu poftă; b) a se abţine de a spune ceva nepotrivit; c) a fi foarte tăcut. A alerga (sau a umbla) după ceva (sau după cineva) cu limba scoasă = a căuta cu orice preţ să obţină sau să găsească ceva sau pe cineva de care are mare nevoie. A scoate (sau a-i ieşi) limba de-un cot = a) a-şi pierde respiraţia, a gâfâi; b) a munci mult, a fi foarte ostenit. A avea limbă de aur = a avea darul de a vorbi frumos, elocvent. A fi cu limba (fagure) de miere = a vorbi frumos, prietenos, amabil. A avea limbă lungă sau a fi lung de limbă (sau limbă lungă) = a vorbi prea mult, a fi flecar. A avea mâncărime de (sau vierme la) limbă = a fi limbut, a nu păstra o taină. A fi slobod la limbă (sau limbă slobodă) = a spune multe cu sinceritate şi fără prudenţă, a spune şi ce nu trebuie. A-şi scurta limba = a vorbi mai puţin. A scurta (sau a tăia, a lega) limba cuiva = a opri, a împiedica pe cineva să vorbească. A prinde (la) limbă = a căpăta curaj, a începe să vorbească. A i se lua (sau a-i pieri, a i se încurca, a i se îngroşa cuiva) limba sau a nu avea limbă (de grăit) = a nu avea curajul să vorbească. A-şi pune frâu la limbă sau a-şi ţine (sau băga) limba (în gură) = a se feri de a spune ceea ce nu trebuie, a tăcea. (A avea) limbă ascuţită (sau rea, de şarpe) = (a fi) răutăcios, maliţios în tot ce spune. A înţepa cu limba = a fi ironic, a batjocuri. A trage pe cineva de limbă = a descoase pe cineva, a căuta să afle tainele cuiva. A fi cu două limbi sau a avea mai multe limbi = a fi mincinos, făţarnic, prefăcut. A-şi muşca limba = a regreta că a vorbit ceea ce nu trebuia. A-i sta (sau a-i umbla, a-i veni) pe limbă = a nu-şi putea aminti pe loc de ceva cunoscut. II. 1. Sistem de comunicare alcătuit din sunete articulate, specific oamenilor, prin care aceştia îşi exprimă gândurile, sentimentele şi dorinţele; limbaj, grai. 2. Limbajul unei comunităţi umane, istoric constituită, caracterizat prin structură gramaticală, fonetică şi lexicală proprie. ♢ Limbă comună = a) stadiu în evoluţia unei limbi, anterior diferenţierii dialectale; b) koine. ♦ Fel de exprimare propriu unei persoane, în special unui scriitor. 3. Totalitatea altor mijloace şi procedee (decât sunetele articulate) folosite spre a comunica oamenilor idei şi sentimente. Limba surdomuţilor. 4. (Înv. şi reg.) Vorbă, cuvânt; grai, glas. ♢ Expr. Cu limbă de moarte = ca ultimă dorinţă (exprimată pe patul morţii). A lega pe cineva cu limbă de moarte = a obliga pe cineva (prin jurământ) să-ţi îndeplinească o ultimă dorinţă, exprimată înainte de moarte. 5. (Înv.) Prizonier folosit ca informator asupra situaţiei armatei inamice. 6. (Înv. şi arh.) Comunitate de oameni care vorbesc aceeaşi limbă; popor, neam, naţiune. III. Nume dat unor obiecte, instrumente etc. care seamănă formal sau funcţional cu limba (I). 1. Bară mobilă de metal, agăţată în interiorul clopotului, care, prin mişcare, loveşte pereţii lui, făcându-l să sune. 2. Fiecare dintre arătătoarele ceasornicului. ♦ Pendulul unui orologiu. 3. Obiect de metal, de os, de material plastic etc. care înlesneşte încălţarea pantofilor; încălţător. 4. Bucată de piele, de pânză etc. lungă şi îngustă, care acoperă deschizătura încălţămintei în locul unde aceasta se încheie cu şiretul. 5. Lama de metal a unui cuţit, a unui briceag etc. 6. Flacără de formă alungită. ♦ Fâşie de lumină care străbate întunericul. 7. Fâşie lungă şi îngustă de pământ, de pădure etc. 8. Deschizătură, gură lăsată la coteţul de pescuit. 9. Compuse: (Bot.) limba-apei = broscariţă; limba-boului = plantă erbacee acoperită cu peri aspri şi ţepoşi, cu flori albastre, roz sau albe (Anchusa officinalis); limba-cucului = a) ferigă mică cu rizom scurt şi târâtor, de obicei cu o singură frunză penată compusă (Botrychium lunaria); b) plantă erbacee cu flori de culoare albăstruie-liliachie, care creşte în regiunile subalpine (Gentiana bulgarica); limba-mielului (sau mieluşelului) = plantă erbacee acoperită cu peri aspri, cu flori albastre sau albe; arăriel (Borago officinalis); limba-oii – a) plantă erbacee cu frunze dinţate şi spinoase, cu flori purpurii, care creşte prin locuri umede şi mlăştinoase (Cirsium canum); b) mică plantă erbacee cu frunzele dispuse în rozetă şi cu flori roz grupate în spice (Plantago gentianoides); limba-peştelui = plantă erbacee cu frunzele verzi-albăstrui şi cu flori violete (Limonium vulgare); limba-soacrei = nume dat mai multor specii de plante înrudite cu cactusul, cu tulpina spinoasă şi flori roşii, albe sau galbene; limba-şarpelui = ferigă mică cu rizomul lung, cu o singură frunză, de formă ovală, răspândită prin locurile umede, prin tufişuri şi păduri (Ophioglossum vulgatum); limba-vrăbiei = plantă erbacee cu tulpina dreaptă, cu frunze lanceolate şi cu flori mici, verzui (Thymelaea passerina); (Iht.) limbă-de-mare = peşte marin cu corpul oval şi asimetric, cu ambii ochi situaţi pe o singură parte (Solea nasuta). – Lat. lingua.

 81. Septembrie 29, 2008 la 17:54
  link permanent

  Darius, cine a zis ca s-a terminat cu ailanta????
  Monica, de ce nu l-ai lamurit tu ca nu s-a terminat?Vreai iubirea aia dubla? bine…

 82. Septembrie 29, 2008 la 17:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă refeream la Zapă, crez.

 83. Septembrie 29, 2008 la 17:57
  link permanent

  pfuai, dornica sa trag spuza pe turta mea…eroare. no nu-i bai.

 84. Septembrie 29, 2008 la 19:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’, bine, ok, împărţim iară dragostea la doi şi jumatea Zăpii îţi revine ţie, iar monica minusculă rămâne cu ce avea înaintea.

 85. Septembrie 29, 2008 la 19:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  BALALÁI//CĂ ~ci f. Instrument muzical popular rusesc având o cutie de rezonanţă de formă triunghiulară şi trei coarde, care emit sunete prin ciupire. [G.-D. balalaicii; Sil. -lai-că] /<rus. balalaika

  CONCUPISCÉNT, -Ă, concupiscenţi, -te, adj. Care are înclinări către plăceri senzuale, trupeşti; luxurios. – Din fr concupiscent, it. concupiscente.

  PAMFLÉT, pamflete, s.n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepţii politice, aspecte negative ale realităţii sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. pamphlet.

  PÓMPĂ1, pompe, s.f. Maşină de forţă sau aparat compus de obicei dintr-un cilindru cu piston, manevrat cu mână sau acţionat mecanic, folosit pentru a deplasa sau a comprima un fluid. ♢ Pompă de incendiu = pompă1 cu care se aruncă apă la distanţă pentru a stinge incendiile. ♦ Spec. (De obicei cu determinarea „de apă“) Aparat de pompare adaptat mai ales la puţuri; p. ext. cişmea din care apa curge prin apăsare pe un mâner legat la rândul său de un aparat de pompare. – Din fr. pompe.

  PÓMPĂ2, pompe, s.f. 1. Alai, suită, cortegiu plin de fast, sărbătoresc; p. ext. fast, strălucire, splendoare. 2. (În sintagma) Pompe funebre = întreprindere care se ocupă cu pregătirea şi cu efectuarea înmormântărilor. – Din lat. pompa, fr. pompe.

  DADAÍSM s. n. curent literar şi artistic apărut în 1916 în Europa, caracterizat prin negarea şi răsturnarea valorilor artistice, existente, cultivând ilogicul, arbitrarul iraţional, suprimarea oricărei legături dintre gândire şi expresie în literatură, colajele, alăturarea incoerentă de linii şi de culori în artele plastice; dada. (< fr. dadaïsme)

 86. Septembrie 29, 2008 la 22:04
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Aoleu, iar ati inceput…

 87. Septembrie 29, 2008 la 23:27
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Adrian Hudrea: tu paranoic cum eşti pun pariu că deja credeai că am vb iar cu tăţi, să facem boicot
  Adrian Hudrea: de-amu nu mai tre’ să organizez nimic
  Adrian Hudrea: numa’ să dau tonul, vine restul de la sine
  Adrian Hudrea: :) )
  Groza Darius: Nu, eu am sugerat boicotu’ încă din acest articol.
  Groza Darius: Te-ai ales cu un cârg de papagali vorbitori.
  Groza Darius: Care şi personalizează repetiţia.
  Adrian Hudrea: io ce să le fac?
  Groza Darius: Să le zici. Ho! Proastelor. Doar îmi suflam nasul.

 88. Septembrie 29, 2008 la 23:34
  link permanent
  Ariel zice ca:

  De fapt daca stau mai bine sa ma gandesc m-as dezbraca pentru tine oricum. Mai ales degeaba. Ce am de pierdut, nu? E o onoare sa te dezbraci in fata lui Dumnejeg.

 89. Septembrie 30, 2008 la 01:50
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Uite aşa ai reuşit tu să îmi smulgi o lacrimă care mi s-a prelins pe obraz şi am şters-o cu un şerveţel plin de muci, minunat cântec!

 90. Septembrie 30, 2008 la 08:18
  link permanent
  krakilla zice ca:

  “carg de papagali vorbitori”, asta e tare rau… si eu m-am gandit la asta, da’ n-am zis nimic, sa nu se ridice multimea impotriva mea! papagalii nu ar trebui sa umble in stol? ma rog, tot e amuzant…

 91. Septembrie 30, 2008 la 08:20
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Si ca sa ne fie clar, la faza cu rulmentu’ eu eram ironic la ironicul lui Hudrea! Clar? Clar. De restul nu pot raspunde,poate erau ironici la rulmentul meu.

 92. Septembrie 30, 2008 la 08:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da-da-da-da! Omu’ o dat un paste (CĂ TREBUIA)! Hop! şi voi să daţi paste… Eheeei!

 93. Septembrie 30, 2008 la 09:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu spuneam ceva cu acele definiţii… mă rog, dacă nu a înţeles nimeni ar trebui să încetez. :(
  Eu de explicat… nu le explic.

 94. Septembrie 30, 2008 la 10:03
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ha-ha-ha-ha! Nu eşti tu un pic amabil şi ne explici şi nouă cum ai dedus că Basty NU dar Valeriu DA? :mrgreen:
  Şi că tot veni vorba vin cu o mică completare: “Hai mă Darius mă, nu era vorba că nu mai pomenim mă de CCP cum că te copiază, mă. că se supără mă, în puii mei, la naiba…” [muzica din Cold Mountain]

  Dacă nimeni nu vrea hai că pun eu punctul pe j:

  jeg (-guri), s.n. – 1. Jar, spuză. – 2. Murdărie, rapăn. Sl. žegŭ (Cihac, II, 157; Tiktin; Conev 62; Puşcariu, Dacor., VIII, 122), cf. rus. žeg „căldură“. Primul sens, rar, se păstrează încă în Banat şi Trans. de Vest; cel de al doilea, este comun în Munt. – Der. jegos, adj. (murdar, răpănos). Este dublet de la jig (var. Olt. ojig, ojic), s.n. (fier, marcare a vitelor, marcă făcută cu fierul; arsură, piroză; anghină), din slov., sb. žig, cf. sl. žegati şi žigati „a arde“ (Cihac, II, 510, crede că sensul de „piroză“ şi cel de „anghină“ provin din mag. gyik, ceea ce nu pare posibil fonetic); jip (var. jep), s.n. (jeg, murdărie), probabil prin încrucişarea lui jep sau jig cu lip (după Gáldi, Dict., 140, din mag. gyep); jigală (var. jivală, jihală, juvală, juhală), s.f. (vătrai), din rus. žigalo, rut. žihalo (Puşcariu, Dacor., VIII, 124); jiganie, s.f. (insectă; lighioană), probabil din sb. žiganja „înţepătură“, cf. rus. žigalka „muscă ce înţeapă“ din sl. žuželica, după Miklosich, Lexicon, 201; din sl. žizek „insectă“, după Miklosich, Slaw. Elem., 22; din sl. živiti „a trăi“, cu finala de la dihanie, gînganie, după Tiktin şi Scriban; de la jig cu suf. sl. -anie adăugat în rom., după Puşcariu, Dacor., VIII, 125; de la un sl. *žeganije „usturime“, după DAR); jigadină, s.f. (lighioană), încrucişare a lui jiganie, cu gadină, este cuvînt folosit de V. Voiculescu; jigăraie (var. jigăranie, jigoare, jighireală), s.f. (piroză, senzaţie de arsură; boală a cîinilor, ftizie), de la jig „piroză“ cu diverse suf. (din sl. žigati „a arde“, după Tiktin; din bg. žegorĭ „cîine ce suferă de căldură“ şi din mag. zsigora „ardere“, după Puşcariu, Dacor., VIII, 123 şi DAR); jigări, vb. refl. (a slăbi, a se sfriji), de la jigăraie sau jigoare, fiind efectul firesc al ftiziei (din mag. szigar „slab“, szigorodni „a slăbi“, după Cihac, II, 510 şi DAR, cf. Philippide, Principii, 297); jigăreală, s.f. (slăbiciune fizică, lipsă de vlagă); ţigărit, adj. (slab, jigărit), prin încrucişare cu ngr. τσιγαρίζω „a prăji, a arde“, cf. mr. ţigărită „slabă“; jegăl, s.n. (piroză), din bg. žeglo; jigodie, s.f. (piroză; lighioană, termen depreciativ întrebuinţat pentru animale în special pentru cîini), de la jig, prin intermediul unei der. puţin clare, probabil cu un suf. sl. (după Cihac, II, 510; Tiktin; DAR şi Gáldi, Dict., 178, din mag. zsigora „ftizie a cîinilor“, explicaţie ce pare insuficientă fonetic); jigodit, adj. (ftizic); jigni, vb. (refl., despre grîu, a se încinge, a fermenta; refl., despre grăsimi, a rîncezi; a răni; a ofensa, a jigni), din sl. *zignuti „a arde“, cf. sb. žignuti „a înţepa“ (var. jicni este un hiperurbanism care a interpretat pronunţarea greşită jigni drept greşeală similară celei de a pronunţa ognă în loc de ocnă sau togmi în loc de tocmi); jigneală, s.f. (ofensă, insultă; usturime, mîncărime). Din rom. provin rut. dzigeraj (Miklosich, Wander., 14) şi probabil mag. zsigora, de la forma trans. jigoare.

  În altă ordine de idei ce mai fac premiile mele? Ai grijă de ele nu? Te rog! :faţă_verde:

 95. Septembrie 30, 2008 la 10:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  DOUĂ SUTEEE!

 96. Septembrie 30, 2008 la 10:14
  link permanent
  toader zice ca:

  PAPAGÁL, papagali, s.m. 1. Nume dat mai multor păsări tropicale căţărătoare, cu ciocul mare şi încovoiat, cu pene felurit şi viu colorate, care, dresate, pot repeta sunete articulate. ♢ Expr. (Fam.) A avea papagal = a vorbi mult (şi convingător), a fi bun de gură. ♢ Compus: papagal-ţigănesc = stăncuţă: papagal-de-brazi = forfecuţă. ♦ Epitet dat unei persoane care repetă mecanic părerile sau cuvintele altuia. ♦ Fig. (Fam. şi peior.) Gură (ca organ al vorbirii). 2. Cleşte cu dinţi, folosit la lucrările de montare sau de reparare a ţevilor. – Din ngr. pap(p)aghál(1)os, it. pappagallo.
  Sursa: DEX ‘98 | Trimisă de valeriu, 3 Feb 2004 | Greşeală de tipar

  PAPAGÁL s. v. gură.
  Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  papagál s. m., pl. papagáli
  Sursa: Dicţionar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  PAPAGÁL ~i m. 1) Pasăre exotică de talie medie sau mică, cu cioc încovoiat, cu penaj divers şi viu colorat, care, fiind dresată, poate reproduce fragmente din graiul omenesc. ♢ ~-ţigănesc stancă mică; stăncuţă. ~-de-brazi pasăre de talie mică, cu cioc scurt, încovoiat, cu penaj brun, având vârfurile cozii dispuse ca lamele unor foarfece; forfecuţă. A avea ~ a fi bun de gură. 2) fig. Persoană care repetă întocmai spusele cuiva, fără să le pătrundă. 3) fam. Organ al vorbirii; gură. 4) Cleşte dinţat folosit la montarea sau repararea ţevilor. /<ngr. papaghálos, it. pappagallo
  Sursa: NODEX | Trimisă de siveco, 21 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  papagál (-li), s.m. – 1. Nume de pasăre viu colorată care poate imita limbajul uman. – 2. (Arg.) Gură, plisc. – Mr. papagal. It. pappagallo, ven. papagal, prin intermediul ngr. παπαγάλλος, cf. alb., bg., sb. papagal, tc. papagan, mag. papagaly. – Der. papagalic, adj. (de papagal); papagaliceşte, adv. (mecanic); papagalicesc, adj. (de papagal); papagaliza, vb. (a învăţa mecanic, fără a asimila); papagalism, s.n. (psitacism), cf. it. pappagallismo.
  Sursa: DER | Trimisă de blaurb, 6 Jul 2008 | Greşeală de tipar

  PAPAGÁL s.m. 1. Pasăre tropicală cu ciocul gros şi încovoiat, cu pene viu colorate, care poate emite sunete asemănătoare graiului omului. 2. (Fig.) Om care repetă mecanic părerile sau vorbele altuia. 3. Cleşte cu dinţi folosit în lucrările de montare şi de reparare a ţevilor. [< it. pappagallo].
  Sursa: DN | Trimisă de LauraGellner, 16 Jan 2007 | Greşeală de tipar

  PAPAGÁL s. m. pasăre din zonele tropicale, cu penajul viu colorat şi ciocul gros şi încovoiat. ♢ epitet dat cuiva care repetă mecanic părerile sau cuvintele altuia. (< ngr. pap/p/agal/l/os, it. papagallo)
  Sursa: MDN | Trimisă de raduborza, 15 Sep 2007 | Greşeală de tipar

  papagál-de-brázi s. m.
  Sursa: Dicţionar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  PAPAGAL-ŢIGĂNÉSC s. v. ceucă, stancă, stăncuţă.
  Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  papagál-ţigănésc s. m.
  Sursa: Dicţionar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 | Greşeală de tipar

 97. Septembrie 30, 2008 la 10:54
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Mariansky: cred ca acolo venea mai bine muzica din Brokeback Mountain.

 98. Septembrie 30, 2008 la 10:55
  link permanent
  rika zice ca:

  clipu…cam slabutz(haide ca poti mai mult!!!!!!) in pula mea.
  Concluzi art.:
  1.faza cu badea…hmmm…nici badea nu i tocmai un dumnejeg. cam loser la unele faze, da hilar la altele…cam ca basescu de treij de ani. da i simpatic. iar la RRuman place simpaticu si ala care da cu flitu si nu face nimic, si ala care ia la pula pe toata lumea insemana ca ar ajunge si el un mic consilieras :) )
  2.visurat—-> fucking shit, chiar ii urat. oricum ii tare ca raspunde la scandal.
  3.darius azi numa locu tri il iei. titlu ii tare. tre sa te faci titlonagiu ;) ies bani buni .
  Spor!

  p.s.:ma sughy bughy ce tare-i asta cu Baga :) )

 99. Septembrie 30, 2008 la 10:55
  link permanent
  rika zice ca:

  plm ca Concluzii ii cu 2 de i

 100. Septembrie 30, 2008 la 10:56
  link permanent
  rika zice ca:

  cacafonie mai sus :|
  Postezi comentarii prea rapid. Încetineşte.
  wordpress :|

 101. Septembrie 30, 2008 la 11:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci clipul e divin, eu sunt divin, sunt cel mai talentat afon! Badea ştie zice, chiar dacă zice prostii. Parcă-s deştepte, nu alta. Visurât da.

  În rest, să fac şi io topuri la comentatori, măgare, să veji unde te clasezi? SCÂRBĂ! CACOFONULE!

 102. Septembrie 30, 2008 la 11:17
  link permanent
  monica zice ca:

  Bai :lol: ! A dat Hudrea una si voi, repede, ati crezut ca e iar complot!

  COMPLÓT s. conjuraţie, conspiraţie, intrigă, maşinaţie, uneltire, (livr.) cabală, (înv. şi pop.) meşteşug, meşteşugire, (înv.) măiestrie, (fig.) lucrătură, urzeală.

  NEÎNŢELÉGERE, neînţelegeri, s.f. Faptul de a nu (se) înţelege, lipsă de înţelegere. ♦ Dezacord; conflict, diferend; discordie, ceartă. ♦ Confuzie creată datorită interpretării greşite a unei afirmaţii, a unei situaţii etc. – Ne- + înţelegere.

  Deci hahaha! Iar l-ati spamat pe Darius pe nevinovatelea!

 103. Septembrie 30, 2008 la 11:31
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  @Basty: Da-da, aia era, playerul e de vina :D Mersi de completare ;)

 104. Septembrie 30, 2008 la 11:42
  link permanent
  Basty zice ca:

  @monica: Nu nu. Hudrea zicea de ironie. Eu ziceam de limbi în cur. toader de stat capră. krakilla de rulmenţi, adică merge totul ca pe roate. A fost o comuncare insinuantă prin insinuările-i. Vezi ? Mai sus. Vezi ?

 105. Septembrie 30, 2008 la 11:53
  link permanent
  monica zice ca:

  :lol: atunci sa zica Darius de ce a spus toader si de papagali…

  [gata, Darius, treci in brate, e ok...]

 106. Septembrie 30, 2008 la 12:06
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Venea o moară pe Siret. Oare ce-a vrut să zică poetul?

 107. Septembrie 30, 2008 la 12:09
  link permanent
  rika zice ca:

  =)) ma mai gandesc la clip.musai sa l revad :) )
  SCÂRBĂ! CACOFONULE! :”> no isn’t that sweet even coming from darius ?! :) )

 108. Septembrie 30, 2008 la 12:11
  link permanent
  toader zice ca:

  cum zicea si monica

  BRAŢ, braţe, s.n. 1. Segment al membrului superior cuprins între cot şi umăr; partea de la umăr până la încheietura mâinii; p. ext. membrul superior al corpului omenesc. ♢ Loc. adv. În braţe = cu braţele petrecute în jurul corpului cuiva (spre a-l strânge la piept sau spre a-l purta pe sus). (Braţ) la braţ (sau de braţ) = cu braţul trecut pe sub braţul altuia. ♢ Expr. A da (sau a oferi, a lua cuiva) braţul = a trece braţul sub braţul cuiva spre a-l conduce sau a fi condus. A duce (pe cineva) de (sau la) braţ = a sprijini pe cineva, ducându-l de braţ. (A primi sau a aştepta etc. pe cineva) cu braţele deschise = (a primi sau a aştepta etc. pe cineva) cu mare plăcere. A lua (pe cineva sau ceva) în braţe = a apăra, a susţine, a lăuda (pe cineva sau ceva). A fi braţul (drept al) cuiva = a fi omul de încredere al cuiva. A ajunge (sau a aduce, a arunca pe cineva) în braţele cuiva = a ajunge (sau a lăsa pe cineva) la discreţia cuiva. 2. Cantitate care se poate cuprinde şi duce în braţe (1). Un braţ de fân. 3. Fig. (În sintagma) Braţe de muncă = muncitori. 4. Obiect sau parte a unui obiect care seamănă cu braţul (1). ♦ Element solid al unui sistem tehnic, solidar sau articulat la un capăt cu sistemul respectiv şi care serveşte la preluarea unei sarcini sau la transmiterea unei mişcări. 5. Parâmă legată la capătul unei vergi şi care serveşte la manevrarea laterală a acesteia. 6. Distanţa de la un punct fix la linia de acţiune a unei forţe. 7. Ramificaţie a cursului principal al unei ape curgătoare. ♢ Braţ mort = ramificaţie părăsită a unei ape, alimentată numai la revărsări. – Lat. brachium.
  Sursa: DEX ‘98 | Trimisă de valeriu, 21 Mar 2003 | Greşeală de tipar

  BRAŢ s. 1. (ANAT.) mână, (înv. şi reg.) brâncă. (A duce pe cineva de ~.) 2. (GEOGR.) ramificaţie, (pop.) crac. (~ al unei ape curgătoare.) 3. (TEHN.) pârghie. (~ al unei balanţe.) 4. (TEHN.) crac, margine, mână, mâner, pervaz, spetează, (reg.) condac, cotoi. (~ la ferăstrău.) 5. (TEHN.) chingă, coardă, spetează, stinghie, (pop.) curmeziş. (~ la podul coşului morii.) 6. v. bată. 7. (TEHN.) furcă, mână, stâlp, (reg.) ciocan, cujbă. (~ la războiul de ţesut.)
  Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  braţ s. n., pl. bráţe
  Sursa: Dicţionar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  BRAŢ ~e n. 1) Parte a mâinii, cuprinsă între umăr şi cot. 2) Membru superior al corpului omenesc; mână. A ţine în ~e. A prinde în ~e. ♢ A strânge în ~e a îmbrăţişa. A duce de ~ (pe cineva) a sprijini (pe cineva). A sta cu ~ele încrucişate a nu face nimic; a sta degeaba. A primi (pe cineva) cu ~ele deschise a primi (pe cineva) cu mare bucurie şi plăcere. A fi ~ul drept al cuiva a fi omul de încredere al cuiva. ~e de muncă totalitate a persoanelor care dispun de capacitate de muncă. 3) Cantitate (de ceva) care poate fi dusă de un om cu braţele. Un ~ de fân. 4) Parte a unui obiect, a unei unelte, maşini etc., care se aseamănă prin formă şi funcţie cu braţul. ~ul unei macarale. ~ele unui fotoliu. 5) Ramificaţie a unui curs de apă. /<lat. brachium
  Sursa: NODEX | Trimisă de siveco, 21 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  braţ (-ţe), s.n. – 1. Parte a membrului superior cuprinsă între cot şi umăr. – 2. Cantitate de lemne care se poate cuprinde şi duce în braţe. – 3. Cantitate mică, în general. – 4. Ramificaţie a cursului principal al unei ape. – 5. Diferite organe, piese sau instrumente care amintesc de forma sau funcţiile braţului, cum sînt cele ale fotoliului; la războiul de ţesut, bara verticală unde se fixează sulul la urzeală; la ferăstrăul de mînă, cele două bare verticale; părţile cleştelui etc. – Mr., megl. braţ, istr. brǫţ. Lat. brachium (Puşcariu 217; REW 1256; Candrea-Dens., 179; DAR); cf. it. braccio sau brazzo, prov. bratz, fr. bras, cat. bras, sp. brazo, port. braço. Este cuvînt cunoscut în general (ALR 233). Der. braţetă, s.n. sau f., din it. (ven.) brazzeto; brăţaţ, s.n. (rar., lungime a unui braţ); brăţiş, adv. (corp la corp); îmbrăţişa, vb. (a strînge în braţe; a adopta; a cuprinde), din adv. precedent.
  Sursa: DER | Trimisă de blaurb, 28 Oct 2006 | Greşeală de tipar

  BRAŢ s.n. (Mar.) Manevră curentă folosită la orientarea unei vergi în plan orizontal pentru ca velele să ocupe o anumită poziţie faţă de direcţia vântului. [Var. bras s.n. / < engl. brace, fr. bras].
  Sursa: DN | Trimisă de LauraGellner, 21 Nov 2004 | Greşeală de tipar

  BRAŢ s. n. 1. (mar.) manevră curentă care serveşte la braţarea vergilor. 2. (constr.) element rigid, solidarizat sau articulat, care transmite o mişcare sau poartă o sarcină. 3. distanţa dintre un punct şi linia de acţiune a unei forţe. (< engl. brace, fr. bras)

 109. Septembrie 30, 2008 la 12:11
  link permanent
  toader zice ca:

  de acord cu rika

  CACOFONÍE, cacofonii, s.f. Asociaţie neplăcută de sunete; cacofonism. ♦ (Muz.) Suprapunere de sunete discordante; lipsă de armonie. – Din fr. cacophonie.
  Sursa: DEX ‘98 | Trimisă de cata, 23 Jun 2002 | Greşeală de tipar

  CACOFONÍE s. (LINGV.) (rar) cacofonism. (A folosit o ~)
  Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  Cacofonie ≠ eufonie
  Sursa: Antonime | Trimisă de siveco, 3 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  cacofoníe s. f., art. cacofonía, g.-d. art. cacofoníei; pl. cacofoníi, art. cacofoníile
  Sursa: Dicţionar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  CACOFONÍ//E ~i f. 1) Asociaţie sau repetare neplăcută de sunete în vorbire. 2) muz. Amestec discordant de sunete; lipsă de armonie. [G.-D. cacofoniei; Sil. -ni-e] /<fr. cacophonie
  Sursa: NODEX | Trimisă de siveco, 21 Aug 2004 | Greşeală de tipar

  CACOFONÍE s.f. Întâlnire de sunete care impresionează neplăcut auzul; cacofonism. ♦ (Muz.) Reunire de sunete discordante; lipsă de armonie. [Gen. -iei. / < fr. cacophonie, cf. gr. kakos – rău, phone – sunet].
  Sursa: DN | Trimisă de LauraGellner, 28 Feb 2006 | Greşeală de tipar

  CACOFONÍE s. f. întâlnire de sunete discordante, neplăcute auzului; asociere de cuvinte care redau imagini, fapte neplăcute; cacofonism. (< fr. cacophonie, gr. kakophonie)
  Sursa: MDN | Trimisă de raduborza, 15 Sep 2007 | Greşeală de tipar

 110. Septembrie 30, 2008 la 12:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ştiam io că Toader nu pricepe tăt al doilea cuvânt ce-l zicem noi acilea…

 111. Septembrie 30, 2008 la 13:39
  link permanent
  toader zice ca:

  bey, de priceput pricep io. numai ca sunt si sensuri ascunse. adica faptul ca monica te-a chemat in brate mi-a trezit banuielile.

  am remarcat asta :
  “2. (constr.) element rigid, solidarizat sau articulat, care transmite o mişcare sau poartă o sarcină.” !!!
  ce sa inteleg eu de aici ? a?

  cand a zis domnu’ de mai sus “cacofon” am intarit aratand ca termenul se refera nu numai la jocuri de silabe ci mai ales la “Întâlnire de sunete care impresionează neplăcut auzul”

 112. Septembrie 30, 2008 la 13:54
  link permanent
  toader zice ca:

  am gasit pe situl lui arielcelmentionatinarticollacareamajunsprinclickpearticolultau un quiz cu cat de mircea badea esti.

  eu am :
  Scorul tau: 1/13.
  si dupa aia imi zice ca cica sunt zoso. …O^O…
  acu’ io stiu ca zoso e un blogger care scrie multicel da’ io in rest nu stiu cam nimic despre el.

  da’ io personal am raspuns doar ce am crezut eu ca este de bun-simt. dupa criteriile mele se pare deci ca acest badea e doar lipsit de bun simt:).

 113. Septembrie 30, 2008 la 14:12
  link permanent
  jimerino zice ca:

  fuck! m-am luat dupa toader si am scapat de dracu si am dat de tac-su. cica sunt opusul lu’ mircea badea, adica zoso. contest! ne vedem la comisie!

 114. Septembrie 30, 2008 la 14:21
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  2/13

 115. Septembrie 30, 2008 la 14:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius Groza
  Eşti prea aspru cu tine însuţi. Afon înseamnă să ai probleme cu interpretarea sunetului (şi nu neapărat cu auzul, cum cred unii). La tine nici vorbă de aşa ceva. Cred că eşti doar prea leneş să exersezi (adică semeni cu mandea :) ).

 116. Septembrie 30, 2008 la 14:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  4/13.

 117. Septembrie 30, 2008 la 15:10
  link permanent
  toader zice ca:

  darius ii leit badea. diferenta e ca el “canta” la ukulele.

 118. Septembrie 30, 2008 la 15:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci nu-i leit…

 119. Septembrie 30, 2008 la 15:15
  link permanent
  toader zice ca:

  semileit. hai ceau ca cafonesc bursele de te pisi pe tine.

 120. Septembrie 30, 2008 la 15:49
  link permanent
  sten zice ca:

  voi fi aspru dar sever:
  1. pe cine vreti sa concurati,pe cheeky girls sau pe indigo?
  2.de ce nu ai continuuat rubrica de ziceri populare(nu scotea audienta?)?
  3.cum se tasteaza smileu’ ala din comenturi?

 121. Septembrie 30, 2008 la 15:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cu tastatura. Doi, unu – zero.

 122. Septembrie 30, 2008 la 16:00
  link permanent
  sten zice ca:

  2,1-0;asa?

 123. Septembrie 30, 2008 la 16:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Greşit.

 124. Septembrie 30, 2008 la 16:50
  link permanent
  monica zice ca:

  Darius, dragul de matale, ai acelasi scor cu Zappy… Well, heh :roll:

 125. Septembrie 30, 2008 la 17:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Taci şi sărută-mă!

 126. Septembrie 30, 2008 la 17:07
  link permanent
  monica zice ca:

  Nu pot. Inca ma resimt dupa salata de vinete de la prinz.

 127. Septembrie 30, 2008 la 17:46
  link permanent
  Monica zice ca:

  Nu te cheamă cumva Jose Armando? Vreau şi eu un cântăreţ din ăsta acasă(tv).

 128. Septembrie 30, 2008 la 17:56
  link permanent
  Sofia zice ca:

  2/13 si totusi stiu cum arata Badea, ii stiu si vocea. Ce trist!

 129. Septembrie 30, 2008 la 19:07
  link permanent
  koma zice ca:

  reclamatii si sugestii

  1. reclamatii
  cei care doriti sa faceti chat pe comment sunteti rugati sa cuplati ideile intr-un singur comment intuind raspunsurile sau reactiile celorlalti pentru a nu lasa impresia ca darius are multe comentarii pentru ca scrie rar.

  2. si

  3. sugestii
  dorim vizualizarea mai deasa a solistei implicate in clipul de mai sus pentru o imagine/sunet jeg mult mai prietenoasa/prietenos. si asa zice concurenta ca esti finantat de tot felul de moguli, context in care e loc sa-ti extinzi afacerea angajand oame[ni ce cuvant fain] de calitate.

 130. Septembrie 30, 2008 la 20:59
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  :roll: Am facut si eu o proba daca jegul a devenit cu adevarat jeg si se posteaza pe aici toate aiurelile.
  Fratilor, ne revenim sau ?

 131. Octombrie 1, 2008 la 00:06
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Unde e filmul surrealist?

 132. Octombrie 1, 2008 la 00:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu e…

  (Como, exact, eu o îmbrobodesc pe viitoare colaborări…)

 133. Octombrie 1, 2008 la 08:38
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mda, mneaţa! Azi fără copy-paste-uri, da? Cu cuvintele voastre.

 134. Octombrie 1, 2008 la 10:09
  link permanent
  geretus zice ca:

  @hudrea….

  Corect e Venea Omoara pe Siret… Ca sa intelegem si noi care-i subiectu si predicatu…

 135. Octombrie 1, 2008 la 10:14
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Poftiţi, e proaspăt, acu l-am primit pe mess, Bibli sigur va aprecia:

  Esti frumoasa ca o stele,
  Tu mi-ai rupt inima-n doi,
  Toate sufletele mele,
  Bate pentru tu si noi!

 136. Octombrie 1, 2008 la 10:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Noroc că n-ai dat copy-paste, imediat după mesajul tău de fără copy-paste.

  Nu sugerezi tu să fie azi zi de mass-uri pe Jeg?

  Creşte iarbă, iarbă deasă,
  Sus pe-acoperiş de casă.
  Vine calul şi o paşte,
  Altă iarbă se dezvoltă.

  Pe un câmp cu viorele
  Creştea numai toporaşi,
  A venit mândrele mele
  Şi le-a cules ei pe toţi.

 137. Octombrie 1, 2008 la 11:11
  link permanent
  toader zice ca:

  si in acelasi potpuriu era si poezeaua asta dc imi aduc bine aminte:
  intr-o balta neagra
  doua ochi luceste
  ce sa fie oare?
  cred ca e doi peste.

 138. Octombrie 1, 2008 la 11:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am şi eu o poezie, foarte masculină şi plină de steroni testo.

  “Femeia e ca viciul”

  Este o poezie scurtă, dar spune multe şi e şi făcută de mine. :)
  Nu este cea mai scurtă poezie a mea, am una şi mai scurtă, cu doar trei cuvinte… dar asta altă dată.

  Dacă se încumetă cineva să-mi analizeze poezia, eu îl ascult. :)

 139. Octombrie 1, 2008 la 12:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  “Femeia e viciul” e poezia mai scurtă? Într-o variantă re-editată?

  Şi nu cre’că e lirică, e matematică, fiindcă aia e o axiomă.

 140. Octombrie 1, 2008 la 12:04
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius şi Groza
  Păi nu, că se deturnează de tot fondul poetic… Dacă e nevoie, am să caut acea poezie, “cea mai scurtă” a mea…

 141. Octombrie 1, 2008 la 12:06
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cică a fost “Conferinta Politica 2.0, la secţiunea dedicată bloggerilor” şi au sărit chiar pe conferenţiarul Groza. N-ai cu cine, nişte ţărani.

 142. Octombrie 1, 2008 la 12:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  A fost ce?

 143. Octombrie 1, 2008 la 13:11
  link permanent
  krakilla zice ca:

  A fost cine?

 144. Octombrie 1, 2008 la 13:18
  link permanent
  krakilla zice ca:

  A reglat asta ceasul! Bravo, felicitari! Ti-a luat doar cateva luni…

  Pentru cei care nu mai puteau dormi noaptea de grija-mi, vreau sa fac un anunt: imi iau calculator, adica am facut rost de bani! garsoniera mi-a fost renovata si arata mai rau ca inainte, dar nu conteaza, acum am un loc stabil de dormit, mancat si f… facut baie. Femeia este pe punctul de a primi cartonasul rosu… Adica lucrurile, usor, revin la normal! Sunt atat de bine, incat nu-mi vine nici macar sa injur cocalarii, dar imi inving dorinta arzanda si intr-un final, reusesc!

 145. Octombrie 1, 2008 la 13:22
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Si ca sa ajut folclorul:

  In apa, patru ochi luceste
  Ce sa fie oare?
  Cred ca e doi peste!

 146. Octombrie 1, 2008 la 14:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a scris, eşti absent.

 147. Octombrie 1, 2008 la 14:53
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Biblio: chestia aia scrisa de tine nu e cumva haiku ? Sa-ti zic si eu un haiku:
  hai ku mine la o bere.

 148. Octombrie 1, 2008 la 14:54
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Sunt!

 149. Octombrie 1, 2008 la 16:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :)
  Haiku are 17 silabe. La mine nu sunt decât 7.

 150. Octombrie 1, 2008 la 17:07
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mă sting de poftă după un film surrealist cu Miha cu ochelari de la vitrina…
  Nimeni nu mă iubeşte îndeajuns, sunt părăsit de oameni, bucurie şi de muze.

  古池や蛙飛込む水の音 

  Furu ike ya kawazu tobikomu mizu no oto
  (Matsuo Bashō)
  Adicălea… balta cea veche — sunetul unei broaşte sărind în apă

  Eu aş fi spus mai scurt… BÂŞTI şi aş fi adăugat cu graţie trei semne de exclamare. Poate de aceea sunt eu un mare poet, pot fi plin de parcimonie când vreau. Ce folos dacă sunt părăsit de oameni, bucurie şi de muze.
  Doamne ce poftă aş avea de un film surrealist cu Miha… Iote că-mi dă o lacrimă ce se prelinge pe obraz şi-mi intră în gură. E sărată… plâng marea şi oceanul planetar… pentru un film, un film surrealist, un film cu Miha.

 151. Octombrie 1, 2008 la 17:10
  link permanent
  toader zice ca:

  cu augustina miha.

 152. Octombrie 1, 2008 la 17:17
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Uite şi o melodie, pentru inspiraţie darusiană:

  http
  www
  imeem.com/groups/oLGCRmk0/music/CRg2BKuP/gheorghe_florescu_45_sweet_piils_dj_gfk/

  Doamne, eram tânăr când am făcut Sweet Piils, cam de vârsta voastră, dar e atât de actuală…

 153. Octombrie 1, 2008 la 21:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  E iar un complot sau a ascultat toată lumea melodia mea psihedelică şi s-a sinucis în masă?

 154. Octombrie 1, 2008 la 23:40
  link permanent
  toader zice ca:

  nu e nici un complot. nici sinucideri. doar ca jegul trece printr-o pasa ca si economia mondiala.

 155. Octombrie 2, 2008 la 09:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hmmm…
  Eu sper că lucrează la filmul surrealist şi de aceea nu mai are timp.

 156. Octombrie 2, 2008 la 10:02
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Lasă, noi să fim deştepţi. Că sănătoşi suntem.

 157. Octombrie 2, 2008 la 10:49
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu unul nu sunt nici sănătos, de aceea sunt un pic îngrijorat.

 158. Octombrie 2, 2008 la 11:21
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nu că iar copy-paste. Gura! Ăsta e absolut demenţial. V-ar fi părut rău să nu-l citiţi. Recunoaşteţi?

  To the citizens of the United States of America from Her Sovereign Majesty
  Queen Elizabeth II.

  In light of your failure in recent years to nominate competent candidates
  for President of the USA and thus to govern yourselves, we hereby give
  notice of the revocation of your independence, effective immediately. (You
  should look up ‘revocation’ in the Oxford English Dictionary.)

  Her Sovereign Majesty Queen Elizabeth II will resume monarchical duties over
  all states, commonwealths, and territories (except Alaska, which she does
  not fancy).

  Your new Prime Minister, Gordon Brown, will appoint a Governor for America
  without the need for further elections.

  Congress and the Senate will be disbanded. A questionnaire may be circulated
  next year to determine whether any of you noticed.

  To aid in the transition to a British Crown dependency, the following rules
  are introduced with immediate effect:
  ———————–
  1. The letter ‘U’ will be reinstated in words such as ‘colour,’favour,’
  ‘labour’ and ‘neighbour.’ Likewise, you will learn to spell ‘doughnut’
  without skipping half the letters, and the suffix ‘-ize’ will be replaced by
  the suffix ‘-’ise.’Generally, you will be expected to raise your vocabulary
  to acceptable levels. (look up ‘vocabulary’).
  ————————
  2. Using the same twenty-seven words interspersed with filler noises such as
  ”like’ and ‘you know’ is an unacceptable and inefficient form of
  communication. There is no such thing as U.S .English. We will let Microsoft
  know on your behalf. The Microsoft spell-checker will be adjusted to take
  into account the reinstated letter ‘u” and the elimination of ‘-ize.’
  ——————
  3. July 4th will no longer be celebrated as a holiday.
  —————–
  4.You will learn to resolve personal issues without using guns, lawyers, or
  therapists. The fact that you need so many lawyers and therapists shows that
  you’re not quite ready to be independent. Guns should only be used for
  shooting grouse. If you can’t sort things out without suing someone or
  speaking to a therapist, then you’re not ready to shoot grouse.
  ———————-
  5. Therefore, you will no longer be allowed to own or carry anything more
  dangerous than a vegetable peeler. Although a permit will be required if you
  wish to carry a vegetable peeler in public.
  ———————-
  6. All intersections will be replaced with roundabouts, and you will start
  driving on the left side with immediate effect. At the same time, you will
  go metric with immediate effect and without the benefit of conversion
  tables. Both roundabouts and metrication will help you understand the
  British sense of humour.
  ——————–
  7. The former USA will adopt UK prices on petrol (which you have been
  calling gasoline) of roughly $10/US gallon. Get used to it.
  ——————-
  8. You will learn to make real chips. Those things you call French fries are
  not real chips, and those things you insist on calling potato chips are
  properly called crisps. Real chips are thick cut, fried in animal fat, and
  dressed not with catsup but with vinegar.
  ——————
  9. The cold, tasteless stuff you insist on calling beer is not actually beer
  at all. Henceforth, only proper British Bitter will be referred to as beer,
  and European brews of known and accepted provenance will be referred to as
  Lager. South African beer is also acceptable, as they are pound for pound
  the greatest sporting nation on earth and it can only be due to the beer.
  They are also part of the British Commonwealth – see what it did for them.
  American brands will be referred to as Near-Frozen Gnat’s Urine, so that all
  can be sold without risk of further confusion.
  ———————
  10. Hollywood will be required occasionally to cast English actors as good
  guys. Hollywood will also be required to cast English actors to play English
  characters. Watching Andie Macdowell attempt English dialogue in Four
  Weddings and a Funeral was an experience akin to having one’s ears removed
  with a cheese grater.
  ———————
  11. You will cease playing American football. There is only one kind of
  proper football; you call it soccer. Those of you brave enough will, in
  time, be allowed to play rugby (which has some similarities to American
  football, but does not involve stopping for a rest every twenty seconds or
  wearing full kevlar body armour like a bunch of nancies).
  ———————
  12. Further, you will stop playing baseball. It is not reasonable to host an
  event called the World Series for a game which is not played outside of
  America. Since only 2.1% of you are aware there is a world beyond your
  borders, your error is understandable. You will learn cricket, and we will
  let you face the South Africans first to take the sting out of their
  deliveries.
  ——————–
  13. You must tell us who killed JFK. It’s been driving us mad.
  —————–
  14. An internal revenue agent (i.e. tax collector) from Her Majesty’s
  Government will be with you shortly to ensure the acquisition of all monies
  due (backdated to 1776).
  —————
  15. Daily Tea Time begins promptly at 4 p.m. with proper cups, with saucers,
  and never mugs, with high quality biscuits (cookies) and cakes; plus
  strawberries (with cream) when in season.

  God Save the Queen!

 159. Octombrie 2, 2008 la 12:10
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  …sa revenim la subiectul din titlu…daca ai avea atatia lei cati nu ai, ai avea o infinitate de lei si nu ai avea timp o viata sa-i numeri…deci tot numarand la bani nu ai avea timp sa-i cheltuiesti si nici sa te mai bucuri de viata…deci elimina aceasta dilema din viata ta…mai bine traieste..

  …apropo de filmulet…..pacat ca e prea intunecat, dar imi place le nebunie lejeritatea don’soarei cu picioare lungi….are niste “catalige” a’ntaia….felicitari barbate…

  …de cand nu am fost pe aici bag de sama ca nu s-au schimbat prea multe in fauna si…flora…cre’ ca mi-a scapat ceva …apropo de sinucidere si comploturi..din tema asta nu am inteles nimic…imi place imaginea cu raftul de carti…cred ca darius a ales-o pentru ca iese in evidenta cartea despre Napoleon, iar Darius este un micut Napolen al blogurilor…..hahahahahahahahaha

 160. Octombrie 2, 2008 la 12:52
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Hudrea: mai trebuie ceva – veti elimina din vocabular cuvintele FUCK, SHIT, ASS.
  Nu de alta dar in romana se intelege cam asa: FUCKING the ASS you`ll get a lot of SHIT.
  Tradu-le tu (si mai corect) in engleza si trimite-le pe mail.

 161. Octombrie 2, 2008 la 13:02
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Tare rau… Pacat de caterinca, toate punctele de mai sus sunt perfect reale! Mai putin referitor la bere, ca n-am baut pana acum Bud sau ce mai beau americanii.

 162. Octombrie 2, 2008 la 13:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ploapă: Da’ leii nu sunt o infinitate, sunt un număr limitat produşi, deci aflu când îs când îi primesc, iar singurul neajuns va fi că nu pot să-i cheltui în singura mea viaţă. Da’ o să trăiesc cu asta, să zic aşa, ş-o să trăiesc bine.

 163. Octombrie 2, 2008 la 14:01
  link permanent
  jimerino zice ca:

  incearca bud light, sau mgd. miller genuine draught si e la cutie.

 164. Octombrie 2, 2008 la 14:08
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Plopule, ce nevoie ai să-ţi numeri leii dacă ştii că-s o infinitate? Zic şi io.

 165. Octombrie 2, 2008 la 14:21
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Nu mai beau… da’ glumesc.

 166. Octombrie 2, 2008 la 14:26
  link permanent
  toader zice ca:

  darius, nu ii poti cheltui? da-mi-i mie. jur ca am sa ii cheltuiesc pana la sfarsitul vietii.

 167. Octombrie 2, 2008 la 14:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Lasă. Încerc eu primu’.

 168. Octombrie 2, 2008 la 14:54
  link permanent
  jimerino zice ca:

  l-am pierdut si pe krakilla. uite asa se duc toti, unu cate unu.

 169. Octombrie 2, 2008 la 16:03
  link permanent
  toader zice ca:

  la blogu’ asta trebe rebranding/

 170. Octombrie 2, 2008 la 16:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O să vie un face lifting, dieoucamdată.

 171. Octombrie 2, 2008 la 16:08
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Adevăr-ui căş-i cere un facelift…Pentru inceput, la-ş lăţi niţel, că-ci e prea mult, alb pe laterale, şi prea puţin loc pentru text…

 172. Octombrie 2, 2008 la 16:16
  link permanent
  monica zice ca:

  NU!!!! Darius, nu te lua dupa asti-a! E bine asa. Utmost simple. Deci, N-U!!!!!!

 173. Octombrie 2, 2008 la 16:28
  link permanent
  toader zice ca:

  deci io vorbeam despre branding. nu despre continut. adica sa zicem ceva de genu’ sa fie in loc de JEG un SCARBA sau altceva. in loc de rosu un albastru. in loc de floricica jegului sa fie ceva in locul caciulitei lui â din cuvantul scarba. sau nu scarba. sa zicem VELOCITATUL. sau alt brand. bunaoara sa numesti situl VISURAT sau ZOSO. deci rebranding.
  si dupa aia vin si alalelalte cum ar fi asezarea in pagina fonturile si altele.

 174. Octombrie 2, 2008 la 16:30
  link permanent
  monica zice ca:

  toader reia citeva teme-n bucla, bag seama :lol:

 175. Octombrie 2, 2008 la 16:31
  link permanent
  toader zice ca:

  deci monica mai greseste cand tasteaza. ea nu a voit sa scrie ”Deci, N-U!!!” ci “Deci, F-U!!!”.

 176. Octombrie 2, 2008 la 16:32
  link permanent
  toader zice ca:

  deci da, le bag in bucla. intr-o bucla while.

 177. Octombrie 2, 2008 la 16:41
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Darius, nu mai bagi şi tu un concurs cu premii dinalea ţeapă? Că e mare plictiseală acilea…

 178. Octombrie 2, 2008 la 16:45
  link permanent
  toader zice ca:

  cuuuum? nu ti-a trimis incaaa premiuuul?
  im-po-si-bil dom’le! doar s-a jurat!

 179. Octombrie 2, 2008 la 17:22
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Offff, logica asta.

  Dacă ai toţi banii din lume este ca şi cum nu ai avea nici un ban. Dacă îi are o singura persoană pe toţi înseamnă că nu mai servesc la schimb, deci nu au valoare.

 180. Octombrie 2, 2008 la 17:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Marianscă: Îţ’ promiţ’! CĂCI! NEÎNTÂRZIAT.

 181. Octombrie 2, 2008 la 17:49
  link permanent
  toader zice ca:

  bai bibli, era vorba de lei. oricum n-au valoare.

 182. Octombrie 3, 2008 la 11:31
  link permanent
  toader zice ca:

  hello.

 183. Octombrie 3, 2008 la 11:35
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ştiaţicăuncomentariuestemairăuapreciatatuncicândthechinuisă-lînghesuipeunsingurrânddacăbagişispaţiilederigoare?

 184. Octombrie 3, 2008 la 11:52
  link permanent
  Basty zice ca:

  hello toader. singurel, singurel ?

 185. Octombrie 3, 2008 la 12:23
  link permanent
  geretus zice ca:

  acu am dat drumu si la filmulet….
  Canti prost monseur….

 186. Octombrie 3, 2008 la 12:29
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  ….bravo, imi place ca va place sa cheltuiti leii…este okappa…nici eu nu prea ii numar…cand ma trezesc ca nu mai am lei, ci numa cativa banuti, merg pe jos…ca mijloacele de transport costa…

  …in alta ordine de idei, daca produci cumva un “face lifting”, am si eu o rugaminte – “baga” si tu un corp de litera mai maricel…ca acu parca is pureci…si doamna maica mea ma nascu cu deficiente de vedere…macar pe jeg sa-mi odihnesc ochii si sa nu folosesc “binoaclele”….asta asa, daca se poate…

  ….psssss…ce mai face “picioare lungi”…?

  ai dreptate…nu sunt o infinitate de lei…da tot raman la ideea ca decat sa numeri bani, mai bine traiesti.

 187. Octombrie 3, 2008 la 13:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Asculţi tu prost! Eu când divin! Două săptămâni am zdrăngănit pe melodia aia. Este prima mea muielodie! Nu îţi permit! :P

  Ploapă, da’ te-ai îndrăgostirără?

 188. Octombrie 3, 2008 la 13:58
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  ….de “picioare lungi”?…IHL….ma omor dupa picioare lungi…am o slabiciune pentru lungane dezinvolte, care stiu sa-si puna in evidenta “cataligele” si stiu sa fie relaxate…

  …prima ta melodie nu e geniala, da ca orice inceput e…promitaor…da tre’ sa te anunt ca la la un geniu, avem vreun miliard de ….”promitaori”….io zic sa te straduiesti in continuare…mai ales ca tii atat de delicat in manute instrumentu…ma mir ca “picioare lungi” ti-a dat numa o palma…adica ea sta acolo ca planta exotica si tu …bati campii muzicale…

  …incep sa ma gandesc daca nu ti se trage de la festivalul gay ce va avea loc in minunata noastra urbe din 13 octobrie 9gay astia nu sunt superstitiosi)….

  …acu sa nu te superi…da mie daca eram cu “picioare lungi” nu-mi ardea de muzica…sau ma rog cantam la alt instrument cu mainile…

 189. Octombrie 3, 2008 la 14:00
  link permanent
  toader zice ca:

  da, e promitator cum e promitator mircea badea ca critiq de arta.

 190. Octombrie 3, 2008 la 15:50
  link permanent
  geretus zice ca:

  Oricum as asculta… tot prost suna…
  Cred ca tre sa-mi iau un sistem din ala HI-FI de fo 50.000 coco… Doar Doar.. s-o auzi mai bine… :D

 191. Octombrie 3, 2008 la 19:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu nu mă mai joc! Îl văd pe ZOSO la TV cum spune că are un salariu de 1000 de euro! În timpul ăsta eu mor de foame pe aici… asta-i grav de tot.

 192. Octombrie 3, 2008 la 20:08
  link permanent
  jimerino zice ca:

  bibliotecare, sezi bland, si politistii au 1000 de euro si chiar mai mult. tu esti un geniu coane. priceless. 1000 de euro face orice gasca proasta.

 193. Octombrie 3, 2008 la 21:50
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ jimerino
  :)
  Mulţam pentru votul de încredere.

 194. Octombrie 3, 2008 la 21:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Sper totuşi să mă evalueze cineva… că am şi eu nevoie măcar de 100 de euro pe lună.

 195. Octombrie 3, 2008 la 22:47
  link permanent
  toader zice ca:

  deci bibli. ce faci tu pentru o mie de euro? zi. poate se gaseste o vedeta ca darius sa te sponsorizeze. stii ca el ofera mereu premii.

 196. Octombrie 3, 2008 la 23:00
  link permanent
  geretus zice ca:

  de kkt faza cu zoso…cat faci frate din blog – pei… fo 1000 de euro…un salariu mai mult decat decent…
  Sa mori tu…

 197. Octombrie 3, 2008 la 23:11
  link permanent
  toader zice ca:

  doua

 198. Octombrie 3, 2008 la 23:12
  link permanent
  toader zice ca:

  sute

 199. Octombrie 3, 2008 la 23:24
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Biblio, ce-ar fi sa ne facem noi tonomate cu ieuro ? Sarim de o mie pe luna, garantat.

 200. Octombrie 4, 2008 la 14:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io l-am mai auzit pe Sozo ăsta zicând şi altele. :P Cum îl cheamă? Szoso? Zozo? Eh. P-acolo. Păi, să fii tu cel mai “ăla-ni care mă ştie lumea”, da’ nu cum te numeşti, vaaai. Şi chiar amicalii de la Pro. Pfaaa!

 201. Octombrie 4, 2008 la 14:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cred că întrebarea corectă era “cât impozit plăteşti”. :)

 202. Octombrie 4, 2008 la 14:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Există o propunere concretă cu tonomate pe euro, sau vorbim aşa… :)

 203. Octombrie 4, 2008 la 14:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Vezi darius, eu îi trag de urechi. Te-am numit mogulul blogurilor româneşti… senior zozo este însă mai persuasiv, se face mai public. Cred că ar fi cazul unei acţiuni publicitare de tipul celei cu “Puiuţ de comunist”, de data aceasta cu un subiect mai serios.

 204. Octombrie 4, 2008 la 19:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  El şi manelele.

  Deci un film, zici tu… :D Un film vrei. Vrei un film… Cum vrei tu filme…

 205. Octombrie 5, 2008 la 10:16
  link permanent
  aleash zice ca:

  De uuuunde ai invatat sa canti la ukulele? :) ) imparte intelepciunea cu plebea, te suplic!

 206. Octombrie 5, 2008 la 14:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apăi, de pe vastul Internet, dacă putem numi aceasta că am învăţat, deci c-aş şti, cumva. :)

 207. Octombrie 5, 2008 la 15:53
  link permanent
  aleash zice ca:

  Pai, da’ cum sa nu se poata? Cand ai interpretat asa mandru…cu atata maiestrie…esti un virtuoz al ukulele-ului, Darius. Ma gandeam sa-ti calc pe urme, de aceea interogam…si daca as reusi o performanta egala cu a ta, m-as declara “Cantator profesionist din ukulele”, disponibil pentru nunti si inmormantari…si cantari de adormit copiii.

 208. Octombrie 5, 2008 la 16:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce standarde, don‘şoară… Nici standarde, standardele au un statut, te poţi ridica la ele. Mai jos decât cântatul meu nu îi nimica…

 209. Octombrie 5, 2008 la 20:15
  link permanent
  matrakuka zice ca:

  ioai, ce zdranganeli!!!1
  asea de rau te-o pocnit fatuca aia ? :D
  (ea cânta foarte fain!)

 210. Octombrie 5, 2008 la 20:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Invers, prostănace…

 211. Octombrie 5, 2008 la 22:29
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hai că acum chiar am speranţe la un film cu Miha, uşor erotic şi surrealist.

 212. Octombrie 6, 2008 la 10:24
  link permanent
  toader zice ca:

  salut. la revedere.

 213. Octombrie 6, 2008 la 10:31
  link permanent
  Basty zice ca:

  i need a hug.

 214. Octombrie 6, 2008 la 11:16
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ne întâlnim pe messenger.

 215. Octombrie 6, 2008 la 11:31
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Biblio, mai degraba sa ai sperante ca ne invita Victor pe noi la TV, sa facem “Vorbe grele“ cu Elena Udrea in locul lui, decit sa faca nea Dariusica un film din ala…

 216. Octombrie 6, 2008 la 12:32
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Darius cred ca te-ai elegantat prea mult pentru ukulele, trebuia sa arati si tu mai rural, putin asa…
  De cand a inceput sezonul palmelor?
  “A-nceput de ieri sa casca cate-un sut?”:)

 217. Octombrie 6, 2008 la 12:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S
  Face domnule, îţi spun eu… am simţit eu ceva în notele din subsol. Poate nu va ieşi erotic şi surrealist, dar îşi va da silinţa.

 218. Octombrie 6, 2008 la 15:08
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Vă anunţ pe această cale căci Darius este oficial PARANOIC.

 219. Octombrie 6, 2008 la 15:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  CE VREI SĂ ZICI CU ASTA?! Ştiu că ascunzi ceva după aceste vorbe!

 220. Octombrie 6, 2008 la 15:18
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  În curând, pe monitoare.

 221. Octombrie 6, 2008 la 15:32
  link permanent
  monica zice ca:

  [gura apa]

 222. Octombrie 6, 2008 la 15:44
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Muşeţelule, iar eşti off-topic. ;) )

 223. Octombrie 6, 2008 la 15:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pe Monica o mai cheamă Muşeţel, iar Hudrea a făcut acest lucru public?

 224. Octombrie 6, 2008 la 15:58
  link permanent
  toader zice ca:

  va urez o saptamana si eu.

 225. Octombrie 6, 2008 la 16:01
  link permanent
  monica zice ca:

  Mda. Crizantema de Hudrea… Margareto!

 226. Octombrie 6, 2008 la 21:28
  link permanent
  Basty zice ca:

  Aţi luat-o pe clorofilă bag seama.

 227. Octombrie 6, 2008 la 22:21
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Somnul raţiunii naşte monştri.

 228. Octombrie 7, 2008 la 08:54
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Blogul lui Hudrea

  “Somnul raţiunii naşte monştri”.

  Cu 12 comentarii

  Vine el şi articolul. În curând.

  Scris de Hudrea

  6 Octombrie 2008 la 16:37:54

 229. Octombrie 7, 2008 la 08:56
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Parcă văd că vine articolul lui Hudrea cum vin premiile mele de la Darius :lol:

 230. Octombrie 7, 2008 la 10:32
  link permanent
  toader zice ca:

  ziceti-mi si mie cam cand sa mai trec pe aici…? peste o saptamana pune articol nou oare?

 231. Octombrie 7, 2008 la 10:56
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Dacă ai avea un articol pentru fiecare zi în care nu scrii…

 232. Octombrie 7, 2008 la 11:48
  link permanent

  De aceea imi place blogul tau. Ai talent.
  Chiar daca te superi, te-am trecut la favorite.
  o zi minunata iti doresc

 233. Octombrie 7, 2008 la 13:42
  link permanent
  sten zice ca:

  jeg în paragină

 234. Octombrie 7, 2008 la 14:27
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Uite pe ce pierdeţi voi timpul în loc să faceţi filmul… mi-e aşa de dor de Miha!

 235. Octombrie 7, 2008 la 17:37
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Trimis de Ministerul Mediului: Stiti unde se arunca uleiul din tigaie dupa o friptura facuta acasa ? Chiar daca nu facem foarte des friptura, cand o facem, aruncam uleiul folosit in chiuveta, nu-i asa? Aceasta e una dintre cele mai mari greseli pe care le putem face. De ce o facem? Pur si simplu pentru ca nu e nimeni care sa ne explice cum se face corect. Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa asteptam sa se raceasca si sa il punem in sticle de plastic, sau de sticla, sa punem dopuri la sticle si sa le aruncam la gunoi. UN LITRU DE ULEI FACE APROXIMATIV UN MILION DE LITRI DE APA NON POTABILA, CANTITATE SUFICIENTA PENTRU O PERSOANA PENTRU 14 ANI. Daca tu alegi sa trimiti acest email prietenilor tai, mediul iti va fi recunoscator.

  Am primit-o si eu pe email, pe bune. Cel de la care am primit acest mesaj e un tip serios si inclin sa-l cred.
  Voi ce credeti ???

 236. Octombrie 7, 2008 la 17:42
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mesaj non – yahoo messenger @ all
  Am vazut in ultimul timp citeva incercari de contactare pe yahoo messenger de la unii dintre voi.
  Chiar daca nu am precizat pe site-ul personal (mea culpa, trebuie sa mai modific cite ceva pe acolo) va anunt si pe aceasta cale ca AM DEZINSTALAT YAHOO MESSENGER, lucru care mi-a adus foarte mult timp liber. De vazut v-am vazut atunci cind m-am logat pe webmessenger, mai fac acest lucru foarte rar tocmai pentru a vedea cine ma cauta si pentru a anunta acest lucru. Nu mai comunic decit prin email normal sau telefon. Citeodata ma mai joc cu vreun comentariu pe bloguri. Multumesc pentru intelegere.

 237. Octombrie 7, 2008 la 17:57
  link permanent
  toader zice ca:

  piturca trebuie sa isi dea demisia neintarziat!

 238. Octombrie 7, 2008 la 23:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci ce ziceam?

 239. Octombrie 8, 2008 la 00:10
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nu ziceai nimic. Despre asta vorbeam.

 240. Octombrie 8, 2008 la 00:46
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  N-aveti somn? La culcare cu voi!

 241. Decembrie 18, 2009 la 17:03
  link permanent
  Cezar zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX–UJZ4 Pe acelasi sistem…

 242. Octombrie 22, 2012 la 04:02
  link permanent
  Alibinkkise zice ca:

  Kosmetyki online

2 trackback-uri

 1. de la Jason Mraz - I’m yours (live) « CONTEAZĂ pe Septembrie 29, 2008 la 13:33

  [...] intrat azi pe Jeg.ro şi am văzut că a interpretat Darius împreună cu Mirona melodia asta. Şi mi-a [...]

 2. de la E liber? at Noi, Hudrea pe Octombrie 3, 2008 la 00:48

  [...] eu la ochi în sinea-mi, mă uit la el atent vrând să ghicesc dacă e prost sau face mişto (Şi Darius e în stare, când într-o cofetărie, să stea în faţa unei vitrine pline de prăjituri şi să [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)