Da’ chiar aşa am ajuns, fără titlu nu putem?!

sari la comentarii

CLIPE DISTRACTIVE!

Michael Gâdea: Maestre, dar Elena Udrea…
John Cristoiu: DOAMNA!

John Cristoiu: Bun, da’ înainte de asta vine 1 iunie, nu? Ziua copilului: trebuie depusă moţiunea.

John Cristoiu: Stai puţin, de ce nu mă laşi să termin? Parc-ai fi io…

(Sinteza Zilei, Antena3, 25.05.07)

Bun, deci, revenind la un ton mai sobru… Am aici, peste casa scărilor, uşă-n uşă, un apartament. Îl am, în sensul că el există în mod standard, din construcţie şi, mai mult, îl posedă cineva, care nu sunt eu. Iar el, apartamentul, este în oglindă cu apartamentul meu, care este la fel construit în cadrul blocului şi deţinut de cineva care nu sunt eu, doar că eu locuiesc în dânsul, contra unei sume de monedă a circulaţiei internaţionale. Ideea ce tre’ s-o reţineţi este că ambele apartamente sunt fix la fel, dar aşezate nas în nas. Şi că în cel „de peste balustradă” au locuit, fugitiv, persoane, cum era şi de aşteptat, variate şi diverse, în timp ce-ntr-al meu am locuit mereu doar eu şi frate-miu, constant. O altă diferenţă între locaţia mea şi cea de vis-a-vis e că acolo au locuit persoane de naţionalitate străină. Deşi, din punctul lor de vedere, şi eu sunt de naţionalitate străină, faţă de ei. Da’ ne lungim.

Ce doream să subliniez e că s-a habitat în el foarte puţin şi în mai multe cicluri inter-culturale, pe motiv că proprietara insistă să ceară dublu de bani faţă de o valoare a chiriei considerată rezonabilă, iar ei se încăpăţânează să accepte. Şi astfel s-au perindat pe acilea diverşi „ambasadori”, ce şedeau cam până pe la următorul scandal cu poliţie, fiindcă-şi imaginau, pesemne, că pot, la banii ăia, să vieţuiască acolo vreo 20-30 de persoane, prin rotaţie şi grupuri sau echipe, formaţii în care să se certe chirăind la 7 dimineaţa, în tot felul de limbi cu flegmă-n gât.

Apartamentul lor, al celor mulţi, ş-al nostru se leagă între ele printr-o coloană largă de aerisire, în care dau geamurile bucătăriilor noastre surori. Această minunăţie arhitectonică serveşte la a-i auzi eu de fiecare dată când fac ei, ocupanţii, sex, presupun că pe roluri, pentru a-mi putea nota ocaziile acestea în caieţelul meu de contorizare a cum fac sex vecinii, deoarece, repet, îi aud extrem de clar, destul oricum cât să pot distinge şi nota care dintre ei au relaţii şi cu cine anume, mai bine decât se ştiu ei înşişi între ei.

Da. În bucătărie. Felicitări celor care aţi remarcat. Şi eu sunt norocos, că la alţii dă bucătăria unuia-n buda celuilalt.

Până acum nu m-a deranjat în mod special, când făceam omletă, deoarece aveam alte variante. Pot, dacă astfel voi alege, să consemnez la registru şi din camera de dormit, lângă care fac sex vecinii din cealaltă direcţie. Sau, dacă chiar încep să mă plictisesc, am oportunitatea să fac asta din grupul sanitar, să trec în revistă cine face sex la duş.

Vă rog să luaţi la cunoştinţă că, deci, eu mă ocup cu sexul. Anume partea teoretică. De fapt, în ipoteza în care chiar eu aş fi în situaţia de a face sex (ha!), aş putea alege oricare locaţie din apartamentul meu şi să nu reuşesc să disting gemetele urletele (că aş face cum trebuie) mele şi ale partenerelor mele (mai multe), de ale colegilor de activitate, din imediata noastră proximitate, cu care-am putea considera pe bună dreptate că facem, de fapt, sex în grup.

Situaţia deja devine dramatică, însă, de când unul dintre ei, vecinii – am pierdut şirul etniilor, da’-n studiul sexual nu fac discriminări –, şi-a tras ceva pipiţă (cu care doresc să menţionez că NU sunt de acord), care ţine morţiş să se dea zilnic cu circa un kintal de spray ieftin, lucru de asemenea perceptibil foarte limpede prin coloana ce eşuază în a mai servi aerisirii, reprofilându-se pe odorizarea gratuită (cu spray-ul ieftin) a apartamentului meu, care pe bune că nu necesită să miroasă altfel decât aşa cum îl prefer eu, adică a Jeg. Punct stuffo, punct info, desigur.

***

Tot mai des mi-a fost dat să văd prin comerţ, pe unde mă perind eu în căutarea hranei, produse alimentare „tăiate manual”. Personal, nici măcar o haină cusută manual nu-nţeleg cu ce mă-ncălzeşe. Mai tare decât una făcută de roboţei, mă refer. Tot ce-nseamnă pentru mine e că are şanse să fie greşită. Da’ la mâncare clar e o idioţenie. Motivul pentru care cumpăr unele chestii semi-preparate e pentru ca acestea să fie tăiate simetric şi frumos, să placă atât burţii cât şi ochiului, nu ciopârţite cu barda, cum aş proceda eu. Totuşi un alt pretext la fel de convingător pentru care – de data asta – nu aş cumpăra, e ca să nu le fi atins încă vreo 50 de oameni, în prealabil, cu scăpatul pe jos aferent. Cel mai probabil, oameni pe care-i cunosc, căci mâna cu care se taie tre’ să fie ieftină, deci proastă, deci autohtonă.

Aş sugera în acest sens şi berea amestecată manual, adică-n gură. M-aş angaja chiar eu şi aş mai da rateuri.

***

Grăiam recent, la comentarii, pare-mi-se, dezaprobator cu privire la comment-spammeri. Adică oameni care îşi adaugă păreri la un articol, de obicei pe lângă subiect sau inutile discuţiei, din simplu motiv că le apare link-ul agăţat de nume, iar din asta şi-ar câştiga un niţel trafic. La fel am declarat că comment-spammerul meu preferat este “Cristi Roman, junalist, 29”. El ne-a oferit recent şi culmea spam-comment-ului, remarcată de Răzvan Antonescu. (Ce link?!)

culmeaspamcommentingului

Totuşi, dacă Cisti Roman este culmea comment-spamming-ului, atunci alt ameţit, care şi-a făcut debutul chiar aici pe Jeg, trebuie că este apogeul spam-commenting-ului.

Iată cum mă cita el, ameţitul (ciudat, tot Cristi-l cheamă, da’ alt site, muuult mai mititel), mai deunăzi şi apoi mă apostrofa cu spame la gură, pentru ca eu să intru într-o stare de remember, proiectându-mă cu vreo săptămână înainte, de când ne-a fost dat să-l avem prima dată în rândurile noastre… (De dragul lui, faceţi excepţie de la faptul că iniţial, până a omorât o râmă şi şi-a câştigat statutul în trib, a decis să se auto-intituleze “Luzăre”)

spammerulautointitulatluzer

Bun, şi pen’că aţi avut răbdare ăştia de ziceaţi că sunteţi interesaţi, iaca serviţi de aici înregistrarea prescurtată (la doar 60 de minute) a emisiunii de ieri, Internet Links, a lui Bobby Voicu, susţinută la Radio Lynx şi-n care am cuvântat înţelept cum sunt, mâncându-mă-n căştile prin care primeam cuvântul meu divin Piticu’ şi Buddha. Am scos melodiile şi introducerile inutile, am păstrat numai discuţiile strict legate de tema emisiunii. Puteţi auzi acolo cum au ajuns la vorba mea preasfântă, pe lângă că-i las să-şi aprindă ţigările de la aura mea divină. (Vă îmbrăţişez, bă, scârbe nerecunoscătoare!)

[Luaţi-o de o auziţi, de aici…]

Varianta aproape completă, de unde-am şi ciordit-o şi eu pe asta, ca s-o scurtez, că înregistrarea lui Flaviu pâcâia, o găsiţi la Zoso.

33 comentarii

zi si tu ceva
 1. Mai 30, 2007 la 21:11
  link permanent
  S zice ca:

  Umbla zvonul ca primul comment primeste premiu. 😀
  Eu pot sa ma inscriu la o tura cu trotineta?

 2. Mai 30, 2007 la 21:12
  link permanent
  Noji zice ca:

  cum se face ca zoso are inreg. inaintea ta? … nu e bine, nici pentru blog, nici pentru imaginea ta! :))…hahahaha…aia jeg_oasa! :)) =)) …mda….gata cu commenturile!

  vizita-ti-mi pagine de…………..nevermind!

 3. Mai 30, 2007 la 21:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dragă Nojbert – scârnăvie, unde mi-i berea ce-mi tre’ dată zilnic? -, Zoso are deoarişce eu aseară când grăiam în emisiunea respectivă, plins de patos anunţasem c-o pun mâine, recte azi. Motiv pentru care el s-a răpezit cu întârziere (că de aia nu-i tătă) să-nregistreze şi să pună primu’. Or când eu aseară bat şi obosit mă culcam, el uploada emisiunea pe fetepeuri. 🙂 Iar a mea, când am primit-o, cătinel, de la Flaviu, pâcâia. Şi am zis, căcat, o şpanglesc de la Zoso, ieu ce-mi tre’ şi apoi îi dau lui credite (şi-un pic de trafic, săracu’, aşe-i, bă?). 😀

  S – Nu.

 4. Mai 30, 2007 la 22:23
  link permanent
  netstalker zice ca:

  mama ma-sii de processor peaks… data aviatoare vad ce fac sa nu mai pacaie…
  ps: aceasta iashte un comment spam… oameni buni intrati AICI vroghio

 5. Mai 30, 2007 la 22:35
  link permanent

  Da ba link. Ce ii asa greu. Ios spammer inteligent. Ii dau in gat pe altii pentru linkuri ca astea din comentarii e stricate

 6. Mai 30, 2007 la 22:58
  link permanent
  Darius zice ca:

  Nu primeşti nimica, scârbă! Poate după data de 6, când iei salar, am înţeles.

 7. Mai 30, 2007 la 23:36
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  I-auzi, ce greţos! Să o amesteci în gură 😛

  Cristi a vrut să-ţi facă pe plac, săracu. Şi tu l-ai numit spammer. Ar trebui să-i ceri scuze şi să-i oferi o îmbrăţişare.

  Aşa cum am să ofer şi eu de 1 Iunie… free hugs :D:D

 8. Mai 30, 2007 la 23:43
  link permanent
  Cisti Moran zice ca:

  Comentariu. O mie de comentarii. Acum e ok?

 9. Mai 30, 2007 la 23:59
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  Ia uite şpamărul ce link o băgat. Dacă mă gândesc bine, eu sunt singurul şpamăr de aici.. :))

 10. Mai 31, 2007 la 00:30
  link permanent
  Chris zice ca:

  Eu iti zic ca nu vreau traficu tau si tu ma pui in articol. Super tare!
  Daca asa iti manifestezi frustrarea…go ahead!
  Eu iti explic frumos…tu tot nu intelegi si tot asa o tinem.

 11. Mai 31, 2007 la 00:33
  link permanent
  Darius zice ca:

  Dăm click pe nume, dăm, stai liniştit, dragă…

 12. Mai 31, 2007 la 01:38
  link permanent
  radu zice ca:

  Mi-ai dat in cap cu locatia aia… Chiar daca te-ai referit la faptul ca locuinta ta e inchiriata, tot e trasa de par. Pacat, ca incepusem sa citesc si eram hotarat sa citesc tot. 🙂

 13. Mai 31, 2007 la 08:30
  link permanent
  zoso zice ca:

  cie oameni, domne, cie oameni

 14. Mai 31, 2007 la 10:15
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  Ba nasoilor, i-atz’ trantit inoff line bloaga lu’ Shiutacu si acum va datz andakava’; cum ca nu stitz nimic-nimika
  Da’ orishicum, Dariuse, shef si al mai tatic al ideii si -n plus a implementarii block war-urilor, Jisu Urat ramane
  Iata asadar de ce, – nu ca zic dar vreau sa spun – se si cuvine si se si impune sa potzi mai bine si mai mult… mai repede, mai istetzila , mai SECsual da fara dezonorante ‘eftine
  Si bah, dementule, ce treaba au cititorii tai mai istetzi decat tine (chiar) cu ce feliate iti cumperi din comert ?
  Vroiai demult sa o bagi pe aia cu manualu berii da nu gaseai ocazia. Da?
  Vezi ce faci, vezi ce dai din dejte !!!
  Esti din ce in ce mai soft, din ce in ce mai pretenu’ lu toti; spammerii te iugheste, zoso iti scrie comentarii… Azi maine redevii fan a lu’ Base.
  Bun, dara. Ce vroia sa exprime naratoru’ ?

 15. Mai 31, 2007 la 10:45
  link permanent
  Darius zice ca:

  Păi, io scriu probleme personale ce mă frământă de zi cu zi, măgare. Vrei numa’ scandal? Eu sunt un porumbel al păcii. Asta fu întodeauan Jegu’. 😀 Crezi că tătă ziua dau faţă-n meclă cu Băselul? Io n-am chef de linişte?

 16. Mai 31, 2007 la 10:51
  link permanent
  Razvan zice ca:

  Stai in pana mea in fata la primarie si daca nu este Baselu ii Boc. Vrem CIRC baaaaa ca de aia te citim si te spamam. Pana mea daca continui sa fii asa catastrofa te mai spameaza dracu ca nu le produci trafic.

  huooooooo

 17. Mai 31, 2007 la 11:04
  link permanent
  Darius zice ca:

  Am revenitără la rădăci, scârbă! Unde e călduţ şi abureşte. Iar eu decid ce şi cum. Şi când mă-ntâlnesc cu Băsescii. 🙂

 18. Mai 31, 2007 la 14:48
  link permanent
  mea zice ca:

  cool bucatarie. stiu c-am promis sa nu mai amintesc de asta, dar acu’ se potriveste. pai sonor de trebuinta ai, tu tre’ numa sa mimezi un pic, si gata, te poti considera blogoslovit cu neste partide de secs jegniale. gata. a fost ultima data…ca prima data. he he
  oare cum o fi cu manufactura in fabricile de prezervative?
  de spammuri nu stiu ce sa zic, ca nu ma pricep. da’ io cred ca in disperare de cauza, aiestea daca nu au cu ce se fali, se risca a se baga in seama si cu idiotenia (lor). noh. trist.

 19. Mai 31, 2007 la 15:08
  link permanent
  Cristi Roman zice ca:

  Ce facusi, bre, Razvane, iti bagasi linkul aiurea? Pai se poate?

 20. Mai 31, 2007 la 16:05
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ahahahaha. L-o lovit şi Roman pe Antonesc… (acum ăştia şed şi se verifică unu’ pe celălalt)

  Revenind, eu chiar ieri, în budă, mă gândeam că mi-este dor de Mea. Serios. Şi nici nu cream, dacă mă-nţelegeţi, nici nu documentam pe alţii procreând. 🙂 Mă spălam pe dinţi. (Şi obraji şi limbă, că acolo-s 80% din microbi.)

 21. Mai 31, 2007 la 16:07
  link permanent
  Razvan zice ca:

  Pai se poate ca pe mine ma interesa mesajul nu linkul. GENIUS.
  Daca iti aduci aminte era vorba de cat de jalnic e sa fii sa spamezi tat ce misca si sa mai si gresesti adresa. Vezi diferenta?

 22. Mai 31, 2007 la 16:08
  link permanent
  Razvan zice ca:

  Si am mai gresit-o odata ca era fecundata in autocomplete

 23. Mai 31, 2007 la 16:09
  link permanent
  Darius zice ca:

  Lasă, lasă, că v-aţi tras-o singur ambii, degeaba, eu câştig. Mă duc la examen, până viu, Răzvane, să am de ce râde. Răsbelul este la-nceput.

 24. Mai 31, 2007 la 16:12
  link permanent
  Razvan zice ca:

  Dap. Uite si trailer: domnu’ Roman aveti cea mai vaga idee de unde trupa apropiat dumneavoastra incepuse la un moment dat sa spameze cu foarte mare nesimtire semnand “Modern Black Metal”?

 25. Mai 31, 2007 la 16:57
  link permanent
  mea zice ca:

  naspeta! ce dai asa rau, mah?

 26. Mai 31, 2007 la 17:23
  link permanent
  Darius zice ca:

  Io?

 27. Mai 31, 2007 la 17:37
  link permanent
  mea zice ca:

  auzi?
  da’ periuta….periuta era clasica, cu cap rotativ sau cu cap vibrator?si batar te speli corect? de jos in sus si de sus in jos?
  DA! TU!

 28. Mai 31, 2007 la 17:43
  link permanent
  Criss zice ca:

  “Asta fu întodeauan Jegu’. ”

  Darius ai dat-o rau pe aratura!!! :))
  Tu care-mi ziceai sa scriu corect?! :))
  Esti o geamandura!!! :))
  Tat cu taranismele astea-i ramas?!… :))
  Vrei sa-ti faci viata rahat?! :))
  Dute-n pwula, fute-o curva!!! :))
  Ori de nu gasesti niciuna?! :))
  Date-n mata ca-i ea curva!!! :))
  Hai pusteala PARAZIT! :))
  RATAT si IMPUTZIT! :))
  Dute-n Balaceanca! :))
  Cu tat neamu` tau si STANCA! :))

  Un admirator secret, putin pertinent si revoltat!
  Oameni buni… nu inteleg de ce acordati atata atentie lu` asta`. Lasati-l dreq`… nu vedeti ca are viitorul in punga?… Mama lui si Tata lui multa Mita si Tradare au facut! Vai de capu` tau baiete! Esti un PARAZIT RATAT si IMPUTZIT!!! :))

 29. Mai 31, 2007 la 17:48
  link permanent
  Darius zice ca:

  Bine, Criş, înapoi pe mIRC, dragă, acolo-i frumos, îţi va mirosi familiar. Familial? Ambele.

  Mea, dragă, e din aia normală, că am renunţat. Ieftină şi să aibă pe ea din aia de periat, atâta. Că de aia-i zice perie. Nu să aibă gumă-n jur şi căcaturi. Îi verde. Şi nu face nimica altceva decât ceea pentru care a fost predestinată. Nu vibrează, nu luceşte, dânsa numa’ curăţă…

 30. Mai 31, 2007 la 17:49
  link permanent
  mea zice ca:

  Tulvai Criss draga! rau te lua! sa vii maine cu mata, auzi?

 31. Mai 31, 2007 la 17:51
  link permanent
  mea zice ca:

  “dansa” numa’ curata?
  bun. m-am linistit. sa fie primit, dara.

 32. Mai 31, 2007 la 20:40
  link permanent
  mea zice ca:

  No bloggeri, MAKE LOVE, NOT WAR! he he

 33. Decembrie 9, 2009 la 17:33
  link permanent
  ade zice ca:

  da berea amestecata in gura nu-i manual, ba oral. zic si eu

un trackback

 1. […] Sa revenim. Azi, Cristi Roman mi-a zis “te cenzurez”, adica mi-a scos o parte din comentariu… A dat “Edit” la comentariul meu. Motivul? Cica continutul pe care l-am “copiat” de pe alt blog l-a deranjat… Copiasem o parte dintr-un comentariu de pe alt blog… Adica asta: “Culmea spammului: Sa faci comment spamming si sa scrii adresa gresita.” (e vorba de blogul lui Jeg – articolul asta) […]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)