Ce-i cu pita-n frigider? Vrei să moară de frig? (Moafle)

sari la comentarii

“Pentru numele lui Dumnezeu!”, în prescurtarea corectă pentru mIRC, este: ptnld.

Discutând seara asta ieri seară acum câteva seri cu o fată, am realizat, mai mult ca pentru mine, că nu sunt bun la pat. Sigur, “ca pentru minele” ăsta s-a-ntâmplat vorbind cu ea, iar acum aflaţi voi. Dar să zicem că don’şoara mi-a făcut neintenţionat acest lucru cât se poate de clar (şi nici măcar n-a abordat subiectul), iar acum, împărtăşindu-vi-l, îl accept. Nu zic că mă plictisea şi n-aveam alte procese de conştiinţă cu care să suplinesc timpul în care trebuia să mă prefac c-o ascult, ci doar că vorbeam eu către ea, ea nereacţionând. De fapt, singurul motiv pentru care am adus aminte şi de ea e pentru că era de faţă în momentul revelaţiei, iar “discutând cu o fată” dă bine. Principalul factor datorită căruia am conştientizat deschis această realitate nu este o vastă activitate de cunoaştere. Ci însuşi faptul că am aflat că nu-s sunt bun la pat prin actul vorbirii cu o fată, în opoziţie cu… alte acte care poate ar fi dus mult mai convingător la aceeaşi concluzie. Dar, într-adevăr, dacă tot am adus aminte, vasta activitate de cunoaştere este al doilea factor, cu precădere lipsa ei.

Tot în seara asta ieri de curând, tot discutând cu o fată şi tot cu aceeaşi, am avut performanţa de a-mi găsi – atenţie! – o posibilă alternativă la deja potenţiala mea relaţie ce încă nu o am cu altă fată, însă pe care o voi avea, după cum am dictat în articolele trecute, iar în cazul în care nu, oricum este cu cine altcineva (eventual). Uăi! Ştiu, prea multe cuvinte deodată. Deci voi recitiţi, până eu o să rescriu. Tot în seara asta, tot discutând cu o fată şi tot cu aceeaşi, am avut performanţa de a-mi găsi – atenţie! – o posibilă alternativă la deja potenţiala mea relaţie ce încă nu o am cu altă fată, însă pe care o voi avea, după cum am dictat în articolele trecute, iar în cazul în care nu, oricum este cu cine altcineva (eventual). Alternativei i ne vom adresa sau vom vorbi despre ea, când nu e atentă, prin “Aceea”, o posibilă inferioritate faţă de Dânsa, de care vă ziceam în articolele precedente, adică viitoarea mea iubită, dar vă rog să observaţi o păstrare a unei ierarhii sănătoase şi sigure faţă de proasta de “aia” cu care-i frate-miu. Se ţine cont şi de-o răsfirare spaţială. Totul se raportează la locaţie. Avem Dânsa, viitoare mea iubită. Aceea – potenţiala alternativă. Respectiv, “aia” care-i cu frate-miu. Dânsa e aproape, accesibilă, dânsa este “aici”. Aceea este departe, o dorim, o vrem şi ne-o poftim, arătăm cu degetul şi ne fâstâcim dacă se uită. Iar “aia” e o vacă.

***

Mă-ntreb dacă n-ar tre’i să fie, în viaţa reală sau măcar pe forumuri şi bloguri, o regulă care să interzică auto-jignirea. Adică, de fapt, de acum încolo, să se noteze că orice fel de sistem care permite auto-jignirea este unul al ipocriziei! Blogurile de exemplu, sunt forma supremă ce reprezintă asta. Acolo este permis orice, mai puţin jignirea autorului, care, evident e forul suprem ce se şi sesizează cu promptitudine, cum am văzut de atâtea ori. Cititorii, în schimb, se pot pizdui între ei la comentarii ca chiorii, dacă astfel vor alege, deoarece este dreptul lor la libera exprimare, asigurat constituţional, nu? Dacă nu-l implică pe proprietar. Pe forum-uri, situaţia stă mai bine, fiind oprită jignirea membrilor de către membri. Şi asta doar fiindcă nu există forum-uri de jigniri. Sau măcar un topic pe fiecare forum, dedicat acestui subiect.

Cert e că nicăieri în lume nu este pedepsită auto-jignirea, ceea ce, repet, este o dovadă a egocentrismului specific uman. “Nu ne deranjează dacă ţi-o faci singur.” De accea propun să se sancţioneze sever de acum înainte.

Şi, dacă aţi putea să mă lămuriţi, pentru că pe-un “DIACRITICE-POWER!” precum sunt eu îl încearcă astfel de dileme… de când, băga-mi-aş pula (ÎN MINE!), s-a tunat tz-ul, care înlocuia deja foarte simplul şi eficientul ţ, în ultimul răcnet de ts? Poate îmi explicaţi şi mie când – înainte sau ca un răspuns de protest la DOOM2? – s-a adoptat această drastică decizie, în Consiliul Suprem al Maneliştilor. În alianţă electorală cu Partidul Chenveliştilor. Sau să fi fost o rezoluţie adiacentă înlocuirii lui totuşi încă inteligibilul sh sh cu j? Sper că jtitsi la ce mă refer. Tineretul din ziua de azi nu mai scrie nici măcar “Dumnezeu” cu diacritice.

Totuşi, ce vreau să vă-ntreb pe voi fetele, ca o concluzie… Cum se potrivesc “iubitule, nu încă, sexul oral e dovada supremă pentru o dragoste adevărată” cu “de ce nu poţi să recunoşti că mă iubeşti doar pentru sex”?

(mami nu intră-n categoria “fete” pe care le-ntreb, e femeie în vârstă, cu etate, cu familie şi are un soţ iubitor şi doi copii frumoşi; unul; eu; să vă fie ruşine, nişte nesimţiţi)

***

Se vede că Jegul este respectat, chiar temut. El produce schimbări dramatice, imediat după ce le dictează. Vă amintiţi acum 2 săptămâni (foto medalion). Ei bine…

anchiriatanaintedupa

***

În altă ordine de idei…

VitadeVieUcigasa

33 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 12, 2007 la 01:24
  link permanent
  Lulu. zice ca:

  azi eu iau premiul pentru primul comentariu. shi care tsi-e tsie problema domnule cu lipssa de diacritice? trecem printro crizza. houston, down, d-asstea. d-ASStea.

  hai. tsine-ne alertsi. da? fitsi-ar incurcatura ssentimentala.

 2. August 12, 2007 la 01:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu eşti nou aici, Lulule. N-ai diacritice, n-ai nimica, te prefaci că-mi ştii mie pasiunile, de parcă-ai face parte din ele. De parcă le-ai cunoaşte. De parcă EU le-aş cunoşte. Huo! Ptiu! Ş şi ţ!

 3. August 12, 2007 la 01:35
  link permanent
  Lulu. zice ca:

  bă, ascultă cum stă treaba aici. vertical, în primu rând (treaba ta adică, da, stă vertical, scu .. sus). În al doilea rând mă.

  Ei au cerut mai mult. EL le-a răspuns şi le-a dat .. LAURA. ş şi ţ. şi ă şi î şi â. şi gata, că te-nveţi. fir-ai! noapte bună. dar eu nu mă culc. taci.

 4. August 12, 2007 la 01:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-am răspuns la nime’ şi N-am dat nici o Laură. Aiurezi. Tu NU taci, prin simplul motiv că vreau eu şi nu îţi bag mouse-ul în gură! Maaarş!

 5. August 12, 2007 la 01:54
  link permanent

  Da, e o conspiratie a manelistilor. Asa cum e si cu: “niciun”, “nicio”, parca asa e acum, nu? Sigur… asta e noua generatie. Asa se dezvolta ea.

 6. August 12, 2007 la 02:18
  link permanent
  Lulu. zice ca:

  ce mouse mă?? la 493 de kilometri e mine eşti inofensiv. Şi vezi că El ştie tot. Şi El nu e tu bă. haaai. jet bă jeg.

 7. August 12, 2007 la 02:27
  link permanent
  ania zice ca:

  vad ca deja se bat alti oameni pe ciocolata ROM! trist. chiar…iti dau cadou o milka 😀 ca vad ca nu te prea iubeste lumea :>

 8. August 12, 2007 la 10:25
  link permanent
  cetitoarea zice ca:

  Traiasca si infloreasca blog-roll-urile ! Asa am dat peste blog-ul tau 🙂
  Foaaaarte cetibil, întru totul ! Haaa!

 9. August 12, 2007 la 10:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Să rămâi şi să contribui, când îmi trebuie mâncare.

  Ania, va să aştept.

  Lulă, doamnă, vă pleznesc.

 10. August 12, 2007 la 10:43
  link permanent
  Lulu. zice ca:

  acum depinde cum alegi să faci asta : dureros sau pervers, ca să ştiu dacă te las. 😀

 11. August 12, 2007 la 11:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Peste faţă.

 12. August 12, 2007 la 12:04
  link permanent
  diana tusa zice ca:

  în timp ce îmi beam cafeaua, am citit ce ai scris mai sus. acum eu recunosc:dimineaţa, nu funcţionez deloc înainte de cafea. da tu m-ai ameţit de tot….
  văd că tot nu ţi-ai revenit! după filmul ăla… eu ţi-am zis că nu face bine… la psihic…

 13. August 12, 2007 la 12:11
  link permanent
  Lulu. zice ca:

  mersi. o să am grijă ca replica să te doară. COmOri. mhaha.

 14. August 12, 2007 la 15:23
  link permanent
  Masca zice ca:

  Intrebarile alea doua m-au nedumerit si pe mine o perioada, pana cand am realizat eu ca logica nu-i un sfetnic bun in astfel de cazuri. In orice caz, daca gasesti totusi un raspuns, cer postarea lui neintarziat! Salutari jegului, unul dintre cei doi copii frumosi… ma rog, singurul… ma rog, celalalt… e! Nu-s nesimtit, da’ n-am diacritice, de-aia-s irascibil!

 15. August 12, 2007 la 17:44
  link permanent
  Ala cu Lake zice ca:

  nebuneala … diacriticul e cu obiceiul … nu cu nedumerirea si procesul de gandire al problemei inexistente … end Lake.

 16. August 12, 2007 la 17:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De ce am ajuns în stadiul în care cineva-şi pune link url-ul de hi5?

  Măcar e personalizat, nu e cu cârnaţ digital.

 17. August 12, 2007 la 19:02
  link permanent
  Piticu21 zice ca:

  🙂 da puteai sa ma intrebi pe mine iti ziceam si eu si anca ca nu ersti bun la pat 🙂

 18. August 12, 2007 la 19:15
  link permanent
  Ala cu Lake zice ca:

  oare sa ne legam de url`uri ? … tastele zic ca nu. aprecierile le savuram … dar calmi …

 19. August 12, 2007 la 19:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vrei parte-n parte?

 20. August 12, 2007 la 19:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Piticu… Numa’ pe Anca o puteam întreba.

 21. August 12, 2007 la 21:50
  link permanent
  Lully zice ca:

  N-am mai ras asa de foarte multa vreme! Si nu am diacritice 😛 dar tot nu folosesc sh si ts. Daca nu intelegi ce scriu, zi-mi sa-ti dau un telefon (ca pe ala mi-am instalat diacritice).
  La intrebarea cu oralu’… se potriveste… ca numai o blonda putea sa le inventeze si pe una si pe cealalta. Si respectiv cea mai mare legatura fiind ca numai un blond poate pune botu’ la ele :))))

 22. August 12, 2007 la 23:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  0741028758

  Şi conform teoriei Lullyei, Lula (de mai sus) e juma’ blondă promiţătoare. 😀 Deşi o-ndrăgim şi nici nu începi să te apropii.

 23. August 13, 2007 la 10:26
  link permanent
  sepukku zice ca:

  fraiere…acum n-are sa te mai ia nici dracu….

 24. August 13, 2007 la 10:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ah, dar greşeşti amice Sepuc. Nu vă daţi nici unul seama (dar UNELE da), de faptul că este o strategie bin gândită. Vedeţi voi, mici frustraţi şi complexaţi ai Jegului, acum mă va lua DOAR una extrem de bună la pat, fiind conştientă de situaţia mea şi complementând perfect cu mine…

  Ha! Nu vă interesează pe voi. It Dazent Mater. 😀

 25. August 13, 2007 la 10:42
  link permanent
  That guy zice ca:

  eu nu inteleg ce au oamenii cu articolu!
  nu de aia au si ei bloguri si comenteaza 😉
  succes in continuare darius!

 26. August 13, 2007 la 11:04
  link permanent
  sepukku zice ca:

  Nu stiu cum poti tolera meschina si infantila purtare a celui ce-ti este frate.Eu in locul tau l-as invata respectul,avand siguranta varstei si mai ales a fizicului.Cat despre “aia”, ea nu citeste potlagariile pe care cel ce ar trebui sa te vada ca un model de urmat continua sa le scrie, cu invidie probabil ca el este si mic si prost la pat si chelios si nici nu-i artist ca dumneata?Ce barbat esti dumitale de nu-ti aperi onoarea si ceri satisfactie infamului care iti ameninta linistea caminului si muierea de la care iti sugi viata si arta?

  Moafle…ridica-te si umbla….

 27. August 13, 2007 la 11:55
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  “Moafle…ridica-te si umbla… ” ???
  Diogenosule, femeia si carnea de porc n-au fost lasate de Dumnezeu (pe pamant) ca sa-ti impiedici tu gandirea, ilogicul si zbaterea tamplei in ele.
  Acestea fiind spuse, poate te vei (re)gandi la oarece alte solutii si posibile intrebuintari.
  Nu era mai bine, Dariuse, sa te ridici si sa umbli inainte de a te fãloshi ca esti ..neumblat ?

 28. August 13, 2007 la 14:11
  link permanent
  Profa zice ca:

  Darius, copile ! Lasa ,toate trec,tu sa fi sanatos si spornic la taste.

 29. August 13, 2007 la 14:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sepuceleee! >:D<

 30. August 13, 2007 la 22:06
  link permanent
  Lully zice ca:

  aaaaaaaaaaa vezi ca te-ai dat singur de gol ca m-ai inteles si fara diacritice! nu te mai sun :P:P:P:P

 31. August 13, 2007 la 22:39
  link permanent
  Familia zice ca:

  si sa se curenteze
  si sa cada
  si noi sa radem.
  >:)>:) ce rau esti :))
  stii, ca-n reclama de la Sprite >:)

 32. August 13, 2007 la 22:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu. Mai frumos. 😀

 33. August 14, 2007 la 14:25
  link permanent
  mirmen zice ca:

  …dari,panarama!! i-ai pus vladutului la blogroll blogu’ tau deochiat…sau vorbesc/gindesc si io ca bunicuta aia care a intrebat la radio erevan daca nu ar fi timpu’ sa-i faca educatie sexuala nepotelului ei de unspe’ ani si aia au raspuns ca-i tumpu’ daca vrea sa afle noutati…

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)