Am întâlnit prima persoană din viaţa mea la care îmi plăcea cum îi mirosea gura

sari la comentarii

Ştiu că nu e cel mai potrivit titlu, dar este o întâmplare adevărată. Şi era bărbat. Nu, nu ne-am sărutat. Doar că avea o respiraţie simpatică, nementolată, pe care eu am apreciat-o. Ca orice bărbat care are tăria să recunoască asta despre un alt bărbat. Dar nelegat de asta…

Sunt atât de slab în domeniul fete/sex, încât, acum câteva seri, aflat într-un pub, cu micuţa gagică, am mers la budă împreună, iar eu a trebuit să întreb dacă chiar ne pişăm. Desigur că, după ce am întrebat, chiar ne-am pişat.

Voi nu ştiţi cum e viaţa! Cum e să mănânci iaurt vechi, doar ca să te deconstipi… Răspunsul la această întrebare, precum şi la altele, pe care nu vi le puneţi, îl veţi afla în acest articol.

Cum să intraţi gratuit în orice local?

Într-o împrejurare mai fericită decât cea relatată mai sus, am reuşit să descopăr un procedeu pentru a nu plăti intrarea relativ nicăieri. Metoda este uşor de aplicat şi, de cele mai multe ori, de-a dreptul comodă: mergeţi de acasă fără geacă. Fin. Atâta tot. Mai ales că, la noi, la Cluj, se pune taxă doar fiindcă n-au din ce plăti omul de la uşă, care are unicul scop de a sta acolo pentru a o încasa. Şi, oricum, cel mai probabil mergeţi acolo cu maşina sau cu un taxi, iar dacă mergeţi pe jos, atunci nu poate fi departe, plus că, odată ajunşi, gecile se fură, deci de ce să le mai luaţi de acasă? Apăreţi fără şi intraţi vorbind la telefon. Limpede! Toată lumea o să creadă că aţi ieşit puţin. Tipu’ cu ştampila oricum are deja human-blindness: el vede doar geci, singurul semn de clientelă nouă; altă pârghie de a verifica muşteriii nu există. Cum vă scoateţi că n-aveţi ştampila? Vorbind la telefon, vă prefaceţi că, de fapt, atunci ieşiţi. Dacă nu este taxă de intrare, staţi voi şi cereţi. Fără geci, păreţi de-ai casei.

Cum să cumpăraţi cadouri cu cap? [cu studiu de caz]

Pentru că, iată, se apropie sezonul de fraieri, mulţi dintre ei vă aşteptaţi (nu, n-am făcut acordul greşit) la un sfat de bine de la Jeg, pentru a vă rezolva şi problema asta. Ei bine, dacă vreţi să faceţi cadouri inteligent, în primul rând acestea nu se cumpără. Decât în cazuri extreme, în ale căror detalii intrăm de îndată.

Cadourile se dau mai departe, dintre cele primite şi care nu vă plac, sau se alcătuiesc, din lucruri pe care le aveţi deja şi nu vă mai trebuiesc. Cele care nu vă plac se încadrează – fiindcă par noi; iar cele care nu vă mai trebuiesc aduc mereu un iz de valoare sentimentală. Nu strică să lăcrimaţi când le oferiţi sau să fie susţinute de o mică istorioară (puteţi lua una de pe Jeg, cea cu operaţia la testicul, cu familia ce nu o doriţi nicicui ş.a. – de aia păstrăm arhiva, mărturie unui trecut prea crud).

Situaţiile drastice, în care se cumpără cadouri – adică se chiar cheltuie bani pe ele, care, preferabil, să nu fie ai voştri sau măcar de principiu să-i luaţi împrumut, astfel încât, tehnic vorbind, să nu plătiţi din ceva pe care aţi trudit, ci doar să daţi datoriile înapoi de acolo – sunt cele în care aveţi un interes direct din consecinţele imediate ale oferirii unei atenţii, interes care depăşeşte investiţia…

Ca exemplu concret, eu i-am luat proaspetei domniţe cadou de Moş Nicolae. “Nimic special, normal că i-ai luat…“, veţi spune cu naturaleţe, “Ah, ba da!“, voi replica cu promptitudine. Am estimat că fetişcana şi-o fi făcut deja o evaluare a mea, ca pentru sine, dându-şi în acest scurt timp seama că nu-s neapărat genul de gentleman care să îi cumpere cadouri. Poate mai mult genul de gentleman care-şi scoate chiloţii din cur la cina de familie, înainte să-i cunoască părinţii. Dar, oricum, nu genul de gentleman care să îi ia cadouri, mai ales nu în prima săptămână de relaţie, când nici cu sexul nu e încă definitivată înţelegerea etc.

Şi aici am contra-acţionat eu. I-am luat cadou, în pofida aşteptărilor, dintr-un magazin adevărat, plătind bani, iar acesta – cadolul – a fost şi simpatic (o cretinătate de aia de set de două ceşti, fiecare cu farfuria sa, într-o cutie de tablă cu multe culori), s-a umezit toată şi, mai important!, ea nu mi-a luat nimic – cheia succesului, de altfel, a acestei mici întreprinderi: de Crăciun merge în Italia, la surata ei, iar acolo sunt o grămadă de lucruşoare frumoase pentru mine. De naşterea sfântului prunc nu tre’ să-i mai iau nici un căcat, fiindcă e plecată şi, cu trei săptămâni înainte, i-am luat doar eu dânşii; în schimb, ea tre’ să-mi (a.) aducă ceva din Italia, cumulat cu (b.) faptul că a fost Crăciunul şi nu ni l-am petrecut îmbrăţişaţi, cum aş fi vrut eu, băiat sensibil şi atent, nu-i aşa? Q.E.D.

Cum să câştigi la karaoke?

Asta vă voi relata prin prisma unui plan personal, cu condiţia să nu ne călcăm pe premii, când va fi ocazia să concurăm unul împotriva celuilalt. Anunţăm competiţiile din timp şi delegăm pentru participare doar pe unul dintre noi, nu ne canibalizăm aici: m-am decis şi eu să particip la concursuri de karaoke, de acum înainte, dacă tot am asistat la cu unul prea destule, acum câteva seri. Voi lua loc pe podium, dacă nu chiar premiul cel mare, după o reţetă foarte simplă: am să recit versurile, la fel ca pe-o poezie. Cu siguranţă că ies mai bine decât majoritatea celor care se încăpăţânează să-ncerce să le cânte. Vă îndemn să faceţi la fel. Ştergeţi cu ei pe jos.

***

Anticariatul la mâna a doua [pentru care-i mulţumim lui Adrian]…

AnticariatSecondHand

35 comentarii

zi si tu ceva
 1. Decembrie 8, 2007 la 20:02
  link permanent
  S zice ca:

  Nu mai stiu cum stau regulile de cand cu noua fata in peisaj, asa ca intreb: mai ia primul comentariu ca premiu o tura cu trotineta pe gheata/zapada/ce-o mai fi lasat Boc pe strazi?

 2. Decembrie 8, 2007 la 20:19
  link permanent
  mirmen zice ca:

  momentan n-ai pe nime’ sa-ti grebleze literele-fiecare-la locu’ cuvenit /:) pina si mie mi se pare prea anapoda d.p.d.v. gramatical, textu’ 8->

 3. Decembrie 8, 2007 la 21:51
  link permanent

  Eram odata atat de beat incat a trebuit sa imi tina fata organul ca sa urinez 🙂 iar odata era ea atat de beata incat a vrut sa mi-o tina ca sa urinez :)) cam asta e cu mersul la baie in grup :)) o seara placuta in continuare !

 4. Decembrie 8, 2007 la 23:26
  link permanent
  Oana zice ca:

  Mai Darius, eu am totusi o banuiala in legatura cu omul a carui gura miroase frumos. Ca de “laudat” te tot lauzi ca nu esti bun la pat etc. Acum, cred eu, ti-ai gasit o fata pe care o folosesti ca acoperire pentru… E dubios, zau ca e 😀

 5. Decembrie 9, 2007 la 02:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu vi-i ruşine obrazului de nesimţiţi şi nesimţite, să induceţi aceste vulgarităţi pe un jurnal de ţinută?! Un momenţel vă las singuri şi pe mumă-mea pe net, că faceţi haos şi dezgust în comunitate. Ca să nu mai zic de toate aceste intrigi scandaloase.

 6. Decembrie 9, 2007 la 02:56
  link permanent
  dacian zice ca:

  haha, oana mai tine minte ce se intampla la inceputul articolului

 7. Decembrie 9, 2007 la 13:36
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  – faza cu respiratia….no comment!
  – da, merge si cum ai zis tu dar merge si daca intri cu geaca si daca ai 1,93 inaltime, 89kg, si intri direct fara sa ii bagi in seama pe cei care is pusi acolo pt a o incasa. iara daca cumva te striga, te opresti si te uiti la ei 2 sec si dupa aceea continui sa mergi. daca vin spre tine atunci le zici ca nu stai decat 2 min si iesi. daca te cauta, nu te vor gasi pt ca ai avut geaca pe tine si nu te vor mai recunoaste chiar daca ai 1, 93 pt ca nu vei fi singurul inalt de acolo. iar cand iesi iesi fara geaca sau si cu geaca ca oricum pana atunci vor fi beati sau ocupati cu curvele. testat.
  – in privinta cadourilor fiecare daruieste cadouri dupa mai multe criterii: persoana la care il da, sentimentele pt persoana, si alte chestii pe care si u le sti ca altfel nu dadeai bani pt cadoul dansei.
  – misto poza.
  – daca nu mai te stresez pana la sarbatori, sa ai un craciun frumos plin da bucurie si inconjurat de cei care te iubesc….deci vei fi singur din pacate…. :)) … si un an nou fericit. 🙂

 8. Decembrie 9, 2007 la 13:38
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  pardon; tuturor craciun fericit si un an nou si mai fericit. ….nu nu sunt trist dar deja ma dispera sarbatori fericite! 🙂

 9. Decembrie 9, 2007 la 13:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu pui comentarii în grup. Plus că ideea cu geaca n-ai priceput-o: intri FĂRĂ ea, n-ai în ce ea să te camufleji sau dez-camufleji odată intrat. Şi cu cât eşti mai pirpirel, cu atâta eşti mai greu de observat, atât la intrare, cât şi înăuntru.

 10. Decembrie 9, 2007 la 14:04
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  ba pai ce ai vrea? iti comentez a tot ce zici? nu asat ii ideea? sau am gresit eu?

 11. Decembrie 9, 2007 la 14:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am zis că pui comenturi succesive, nu mă sfida, scârnăvie!

 12. Decembrie 9, 2007 la 14:26
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  da deci?!?!?!?! scarnavie ai!?!?! bine mai….. fie cum vrei tu, inca asa nu am fost facut, dar hei! exista un inceput pt orice! ar trebui sa iei explu si tu in ceea ce priveste sexul! >:)

 13. Decembrie 9, 2007 la 14:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu m-am prins. E ceva alegorie împachetat-chiloţi-scârnăvie-jeg-tu-si-cu-Vera? 😀

 14. Decembrie 9, 2007 la 15:29
  link permanent
  Oana zice ca:

  @Dacian: Ce sa fac daca am memorie buna? 😀

 15. Decembrie 9, 2007 la 17:39
  link permanent
  ancutza zice ca:

  hmm…fara geaca…sau fara fusta. dupa caz! 🙂

 16. Decembrie 9, 2007 la 18:42
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  cand am citit prima data titlu am fost convins ca era bobby…

 17. Decembrie 9, 2007 la 18:50
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  darius draga.
  nu stiu ce relatie ai avut, ai, cu vera insa daca mai continui sa crezi ca tot ce fac sau nu fac aici, are sau e implicata si vera, atunci, stiu ce fel de relatie o sa ai cu dansa. te asigur ca toate actiunile mele pe jeg sunt complet lipsite de interventia, complicitatea sau alte chesti ajutatoare din partea ei. vad ca tu cam te superi repede(nasol). fatu’ mneu, io cetesc ce zaci tu aicea ca nu pre am ce shi fac cu vremea asta care o mai am si io la indemana. io iti comentez ase cum stiu si cum cred de cuviinta. daca spuselel mele nu-s tocmai bune si la subiect, sa-mi fie iertate, asta sunt eu. daca nu mai doresti presenta mea pe aicea zi si dorinta ta fa vi indeplinita. macar asta. da, acum m-am suparat eu. cristo out.

 18. Decembrie 9, 2007 la 18:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cristeo: Glumeam, vită. Iar, în legătură cu Vera, te susţiu şi încurajez.
  Sepuce: Definit lucru că nu Bobby. Ahahaha.
  Ancuţa: Fără fustă PRIMEŞTI bani la intrare.

 19. Decembrie 9, 2007 la 21:46
  link permanent
  Darius_II zice ca:

  ce mha? nu ti-a placut incercarea mea de karaoke, link-ul de youtube trimis?

 20. Decembrie 9, 2007 la 22:19
  link permanent
  Vera zice ca:

  De ce vorbiti de mine in lipsa mea? Tu, Darius! Trebuia sa dai un buzz omule!

 21. Decembrie 9, 2007 la 22:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, ce bârfă ar mai fi aia?

  Dariuse: Hă? Am primit link de la tine?

 22. Decembrie 9, 2007 la 23:01
  link permanent
  Vera zice ca:

  imi plac si mie barfele.

 23. Decembrie 9, 2007 la 23:28
  link permanent
  Valeriu zice ca:

  Bănui că sunteţi proşti.

 24. Decembrie 9, 2007 la 23:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Are dreptate Valeriu. Voi, cei din partea aia a site-ului, sunteţi proşti. Valeriu, hai mai încoace.

 25. Decembrie 10, 2007 la 19:19
  link permanent
  ovidiu666 zice ca:

  m-am ars! nu puteai sa ne spui cum se intra gratis in cluburi toamna?… acum ce ma fac? imi ingheata puloverul pana la primul disco… mai bine nu ma duc! stau acasa-n curu’ gol si poate trece prietena pe la mine… fara geaca, of course!
  cat priveste partea cu cadourile e mai simplu – tot anul (sau toata viata, cazul meu) trambitezi peste tot cat de naspa e craciunul si cum tu te-ai hotarat sa nu iei parte la aceasta mascarada sentimentalisto-religioasa! asa ca, toti care ar fi potentiali clienti pt cadourile tale, in speta prietenii, amicii si vreun coleg doua (colege, bineinteles) de servici vor stii ca tu nu faci cadouri! punct! pt ca you (and grinch) hate christmas. mai fain e ca vor fi unu’-doi mai sentimentalisti care vor vrea sa-ti arate cat de frumos e craciunul si-ti vor cumpara un cadou. te-ai scos! le zambesti, le multumesti si ii pupi de plecare! bineinteles, pe aia nu mai poti conta si la anu’! 🙂 dar un an tot mai adaugi la lista vreun amic sentimental.
  p.s. da’ la mama tot ii iau ceva!

 26. Decembrie 10, 2007 la 21:20
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  iar ma insulti! ma oi fi porc sau nesimtit da nu is vita da!? mai ales taur comunal! precum altii!! 🙂 nu ai ce incuraja… ca eu am alte planuri in ceea ce priveste acea parte a vietii mele. fara suparare vera 🙂 1incercam sa-i explic la senior darius come esta la busynes. savy?! dariuse?

 27. Decembrie 10, 2007 la 23:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mai am eu o versiune… fata din Italia face Craciunul cu un invitat şi.. OUPS! Nu numai ca nu aduce nimic, dar e şi papa!

 28. Decembrie 11, 2007 la 10:38
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ovidiul începe să înveţe. Cristeo, tu să vii la mine cu o surpriză dulce când mai vrei să te iubesc. Şi Bibliotecaru şi el, numa’ intrigi. Ce citeşti tu acolo tătă ziua, Sandra Brown?

 29. Decembrie 11, 2007 la 15:48
  link permanent
  ovidiu666 zice ca:

  ce invat?… ca nu m-am prins! :)) sa nu mai pun link-ul? :))

  am si eu o intrebare – nu te intreb dc pot sa ti-o pun. ti-o pun direct. stiu, asta suna cam gay. 🙂 are basescu ochi de sticla sau nu? (asta ma intreb eu pe blog-ul meu). te intreb pe tine pt ca tu ai stat mai aproape de el decat moi.

 30. Decembrie 11, 2007 la 17:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am stat mai aproape, dar nu i-am pus degetul pe ochi.

  În rest, ai învăţat doctrină Jeg, cum să înşeli şi ticăloşeşti.

 31. Decembrie 11, 2007 la 21:12
  link permanent
  ovidiu666 zice ca:

  pacat! puteai sa faci si tu marea descoperire, dar ai ratat-o!
  este si o doctrina jeg?… sa fiu! :)) da’ pa cine am inselat si pa cine am ticalosit?

 32. Decembrie 11, 2007 la 21:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Urmează, că nu eşti şlefuit de tot încă, mai tre’ să zăboveşti pe aici şi să te hrăneşti cu cunoştinţe.

 33. Decembrie 12, 2007 la 08:27
  link permanent
  ovidiu666 zice ca:

  hai ca mai stau prin preajma… poate se lipeste ceva de mine si ajung si eu o piesa de baza (sau macar de schimb) a acestei societati… Doamne-ajuta! :))
  da’ parca ziceai ca nu esti nici un guru… cum sa invat de la cineva care nu se considera el un maestru?… sau macar o margareta… 🙂

 34. Decembrie 12, 2007 la 19:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu mă desconsider un maestru.

 35. Iulie 17, 2012 la 15:43
  link permanent

  chicago wedding photographer yelp

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)