Darius Hero

Notasem în careva fișier text un titlu de-o covârșitoare măiestrie, care mi-a venit mie, de mi l-am scris să-l È›in minte, da’ pula…

N

Am delimitat toate aspectele care mă enervează în viaÈ›a mea vreodată. Ele sunt în număr de patru. Am decis să le exclud absolut pe toate celălalte pe care nu le sufeream până în prezent, din lunga mea listă, de aici înainte fiind fiecare tolerabile sau chiar plăcute, rămânând, într-o opoziÈ›ie de nesuportat, doar următoarele de care vă zic și care, pentru că fac aceste concesii, trebuie să înceteze a mai exista în preajma mea. Le voi enumera, ulterior găsind pentru ele în parte motive solide în justificarea dispariÈ›iei lor, plus soluÈ›ii în acest sens.

Obiceiul stupid ca o persoană nou venită undeva să dea noroc, pe rând, cu fiecare membru al grupului cu care se întâlnește.

Nu mă deranjează strânsul mâinii. Este un gest convenÈ›ional. Prostesc, dar convenÈ›ional și-l fac în scârbă. Dar să trebuiască să-i salut bărbătește pe toÈ›i bărbăteștii, fiindcă sunt și eu – nu-i așa? – un bărbătesc la rândul meu și deci haidem ca să bărbăÈ›im reciproc – este de acum respins. Fie că sunt eu persoana care ajunge undeva și eram până acum siluit să-i iau pe toÈ›i unul după celălalt, evitând zâmbitor fetele sau pupându-le, că s-ar simÈ›i toÈ›i jigniÈ›i și lezate, atât ei, cât și ele, dacă aș amesteca. Fie că fac parte din grup și vine cineva și tre’ să-mi aștept rândul ca să conștientizăm separat și să marcăm independent că a venit cineva, care trebuie să fie compostat de către toÈ›i dintre noi. Ete, nu mai am chef. Să sugă pula! ToÈ›i de la masă sau ăla ce apare, după caz.

Propun, pentru rezolvarea acestei situaÈ›ii dificile, următoarele rezolvări simpliste: eu voi veni mereu la orice întâlnire publică cu mâna până la cot înfiptă în nas. Sau scoÈ›ându-mi vizibil chiloÈ›ii adânc din cur. Sau scărpinându-mă la pizdă, de exemplu. Bine?

Dacă sunt deja între cineva, socializând și mai apare altcineva, voi încerca să mușc degetele și palmele ce mi se întind sau să le zgâriu cu unghiile de la picioare sau scuip în ele sau sucesc ceva sau să-mi suflu nasul deasupra sau să le molfăi în gură, dacă se insistă.

***

Prezervativele.

Ele mă strâng de penisul meu ce-ar trebui să fie erect și de aceea nu mi se scoală mereu cum trebuie. Nu mi se scoală mereu cum trebuie ca idee generală, așa că, pe cale de consecinÈ›ă, mă încurcă prezervativele mai tare și deci nu mă ajută da’ deloc în acest sens. Și am tot trecut prin șiruri-șiruri de prezervative în ultima jumătate de an, tot felul de feluri și – în afară de amărâtul Arouser, care el e cel mai bun dinte toate și e și roz, frumos, și tot e câh – nimicuÈ›ă nu merită.

Am avut și fete care luau dumnezeieștile pastile, am avut și care nu luau și tot nu le trebuia musai-musai prezervativ. Și am avut și care nu vroiau fără, indiferent. ÎnÈ›eleg riscurile sarcinii și sunt la fel de speriat. Totul e bine. Nu mă prea interesează cu bolile, că sunt un tip încrezător: am încredere în mine să nu mă fut cu tăte ciurucurile.

În orice caz, s-a terminat, gata, vă rog! Deci: fie toată ziua futai dezgoliÈ›i, fie rar înfofoliÈ›i în gume și mult sex oral. Îmi place nespus. Pot și doar să-l ofer și mi-e destul. Și mă masturbez eu mai târziu, e-n regulă, staÈ›i liniștite. Am făcut-o într-atâtea prezervative, că nu mai știu cum le cheamă. Și a trebuit să mă descurc de fiecare dată exemplar. Firește că nu mi-a ieșit. AM ASTM! Fiecare futai care v-a plăcut vreodată și ne despărÈ›eau niște cauciuce, gândiÈ›i-vă că fără e ca un fel de pomniÈ›ă din dunga Raiului.

***

Sutienele.

Bă, da’ bustierele – ce nu-i clar? Sunt ca niște sutiene, doar fără sârme. Stau sânii mai frumos în ele oricum. Ce căcat aveÈ›i? Nu alergăm. Doar mergem în pas de plimbare. Nu ne dăm pe cal, nu sărim peste obstacole. LuaÈ›i maieuri strâmte și sexi sau bustierele amintite și terminaÈ›i cu prostiile.

***

Le-aș compila pe astea, cele două de mai sus, într-o singură formulare de puternică încărcătură: prefer să mă fut în cur cu deÈ›inuÈ›i infestaÈ›i fără prezervativ, decât cu fete în sutien. Am zis că prefer, dar aleg constrâns ultima variantă.

***

Nu în ultimul rând: ciocnitul cretin la masă, repetitiv, nesfârșit, cu orice ocazie, la orice remarcă, pentru fiecare gură luată, când e vorba de băut.

Cu toate de pe masă, între sticle, între pahare, între halbe, între sticle și pahare și halbe, cu scheme, cu triple, cu avânt, cu amplitudine, mă fut în tot datul de noroc al datinii toastării la kilogram! Care-i  un fel de datul mâinii cu cineva de mai sus, care-i tot dat noroc, doar că pentru beÈ›ivi, care tot uită și deci nu se mai opresc dintr-a se resaluta profesionist, de parcă tocmai ce s-au văzut. Atâta de mult, atâta de des, fără oprire. Oricare are iniÈ›iativa, rapid trebuiește ca toÈ›i să ne implicăm! Să participăm dimpreună la consumarea băuturii și să ne veselim activ, confirmând fără de osteneală că, iată, noi bem. Cling!

IdioÈ›ii naibii! Dar nu ciocnim numai cu alcool, făleu! Că așa îi: dacă ciocnești cu orice altceva decât alcool, înseamnă instant că tocmai ai supt pula sau ceva. Dacă numai încerci să ciocnești cu alcool cu cineva care bea suc sau ceai sau cafea sau must, își trag înspăimântaÈ›i paharele, nuuu, nu-i alcool, ce ferească era să faci!!!

Idioții naibii!

De acum: ori ciocnim cu toate, o singură dată, ori nu mai ciocnim deloc, cu nici una. Și, dacă vine cineva, nu că dă mâna iară cu toÈ›i și nu că iniÈ›iază nici un ciocnit proaspăt, dacă n-a știut să vină din timp, că-i crăp capu’ de masă.

Și o altă chestie, pe care vreau s-o adaug, să ocupe o onorabilă poziÈ›ie a cincea, să suplimentăm totuși enumerarea: mereu facilul și deopotrivă imbecilul “salută pe nu-știu-cine din partea mea, te rog”.

Salut pe pizdă la mă-ta! Nu vreau!

112 comentarii

 • Nea Mariane S., hai sa te ajut eu. In primul rand trebe o mana de femeie in casa, cari ma’ntelegi, sa deretice catu’i ziulica de lunga, na. In al doilea rand trebuie sa cauti sursa moliilor si sa combati astfeliu cauza iara nu efectul. Un sfat bun de la mine ii sa cauti in aspirator, ca acolo se inmultesc ele de obicei! In al treilea rand musai sa bei mai mult, ca ase nu le mai vezi,si chiar de-ti rontaie hainurile, na, numa’ zici ca-i trendy. Salutare la tata suflarea.

 • No, ugyved draga, mare dreptate ai. Trebuie o laba de femeie dar tre` sa mai caut, ca toate vor futai dar nema gospodarire. In aspirator DEJA nu trebuie sa mai caut ca acolo le-am si gasit !!! Inchipuiti-va faza, oameni buni, sa dai drumul la aspirator si sa-ti zboare fulgii prin casa ! Nenorocitele dracului au mincat sacul de la aspirator fiindca mare adevar graieste ugyvedu`, am aspirat larvele de pe covor, le-am lasat acolo la adapost pina au mincat bunatate de sac ! Bietul aspirator, produs de incredere al marii industrii chineze, n-are nimic. Adica n-are nici sac, in traducere.
  Cit priveste beutura iarasi zici bine dar de, remuneratie dupa buget mica, kilogram/corp mult (ca asa se imparte beutura, de la creieri pina la glezne) si gauri in masele cit sa nu le pot umple cu citeva sticle.

 • Unde-s vremurile cu sinuciderea, emoticoncert, fugitul la bulgari, hârtia roz, puiuţul de comunist, şters maşinile de praf şi toate celelalte? Unde-s? Bine zice jim, nu mai faci nimic, te duci pe pulă.

 • Dreptu-i ca nu vede nimeni ce mai face el. Doar aude. Care a mai cazut victima la seria de telefoane puse pe speaker, de tipul “duiosie ingrijata”?

 • monico, trece-ma pe lista. ce vreau eu sa stiu: cand se intampla telefoanele alea fara rost ei sunt beti sau drogati? ca stii ca se drogheaza, nu? AMANDOI! se aude, doamna timeEa? mirOno, nu ma satur de cat de haios iti e numele.

 • e clar, drogati. uite cum percepe el timpul aiurea. este ca te-ai dus sa te pisi si ti s-a parut ca ai stat juma’ de ora?

 • Bai Dariuse, cand drac ii ziua jeg mah ca deja se facu saptamana de cand scrijelisi pulismele de mai sus….si asa ma plictisesc la servici :(. Pune si tu ceva din Scanteia daca nu-ti vine la timp.

 • Pe mine ma enerveaza de mor pupicii francezilor. Nuj de unde pana unde au ajuns si la noi, astfel ca de cate ori te gasesti cu o prietena trebuie neaparat sa te alegi cu o stampila. Cand sunt si mai multe e si mai enervant.

 • hai, articol nou.

  p.s. adela? adela nu mai e de multa vreme chelnerita. ii in alta parte. am auzit chiar ca nu ar mai fi virgina de cand l-a lasat pe darius pentru tipul ala.

 • Măi, dacă mai daţi exemple o sa constatăm în curînd că nu-l mai încântă nimic.
  Deci hai să vorbim despre sex.

 • eu sunt de acord ca cel mai bine te impaci cu ideea ca mori atunci cand esti mereu fumat. fiecare noapte pare asa o eternitate, de nu-i adevarat!

  cred ca de asta ii si pun pe bolnavii in stadiu terminal pe verde: sa li se para ca in doua zile, cat mai au de trait, au trait 5O de ani de casnicie si pot muri impacati. unii am auzit ca implora. e un fel de shortcut, dar cu dureri mai imaginare, asa. mai calm.

  dar sa nu ma lungesc, stiti ce ma enerveaza pe mine? sa merg la cumparaturi cu unu fumat. se blocheaza in fata raftului uitand de nehotararea initiala: vrea danone cu musli sau iaurt zuzu?

  cred ca scriu comentariul asta cam de mult timp…

 • Stii ce ma enerveaza pe mine ? Ca nu inteleg cine este Gia. Daca ii citesti blogul ai 90% impresia ca e femeie si 10% ca e barbat. Bine, expresii de genul “ce pula mea“ am auzit la mai multe doamne, totusi …
  Pe de alta parte zice ca vietuieste in Franta. Iar acum vine si ne povesteste de iaurt Danone sau Zuzu. Se pare ca Danone de acolo vine, dar ZUZU ??? Sa nu-mi spuneti ca si asta e de import ca se duce pulii de suflet toata mandria mea nationala. Sau e pe aici pe la noi, bucurindu-se de noile aventuri ale celui mai faimos clujean ?
  Apropo, voua, clujenilor, nu va este dor de un primar destoinic ? Nu vreti sa-l luati de aici, ca numai prostii face ?

 • E secret! Sunt pretutindeni!

  Nu inteleg ce nu intelegi. Faptul ca vorbesc romaneste nu iti spune nimic? Oricum, cand mai imbatranesc, o sa imi fac si io un site cu poze de la revelion si o pula pe care sa dai click sa imi citesti biografia. asa, sa nu te simti in intuneric.

 • bă, Dariuse, dar sutienele mai dau şi ele o formă sânilor, pe când bustierele nu. Doar le ţin alăturate ca să nu ajungă pe omoplaţi. Ia mai exersează tu trucul ăla de desfăcut sutiene doar cu 2 degete, să vezi ce fain îi. În rest da, şi pe mine mă calcă pe nervi mai ales pupatul la gagici, în special ăla fals, îi aer.

 • Cum adica cu 2 degete? Si celelalte 8 unde-s in est timp? Si de ce ii fain, ma rog frumos? Na, eu stiam un truc mai interesant, exersarea pana la atingerea perfectiunii a innodarii unei codite de cireasa cu limba, in propria-ti gura. Mie mi-o reusit, ca-s bilingv. Nea Mariane, rezolvatu-s-a cu bezmeticele cele de molii?

 • A, sa nu uit. Poolea Spatariul sa-si mai cumpere blugi de la Kenvelo, mama lor de cehi derbedei. Imi stau blugii pe mine ca cele izmene agatate pe gard la uscat, si doara eu mi-s flacau mandru, ‘nalt la stat. Na ma, care purtati 36/34 by Kenvelo?! Lasciate ogni speranza…

 • alea cu strînsu’ repetat al mînuţelor şi cu ciocnitu’ pernicios din pahare, deci e aşa:
  n-ai cum să-nţelegi dacă nu eşti român verde cu tricocalar.
  ei aşa se recunosc între ei, bă! e semnu’ lor! te bagi tu…
  (între strîns şi ciocnit există invariabil un scrîjnit “moarte bozgorilor!”, which is vewy corect, nu’aşa?)
  vreau dreptate!

 • @jimerino, inalt si frumos. Nu gras! Sa te bata pe tine Szabó István acompaniat de Milos Forman, na. Sunt intr-o mare dilema. M-am intalnit cu iubirea vietii mele, domnisoara medic specialist stomatolog Andreea M. Am zambit ca un tampit si nu am avut alta replica decat un compliment de complezenta. Si-a tras o freza “a la francaise”, potrivita culorii ochilor ei albastri. As fi vrut sa-i spun multe, dar, prost cum sunt, nu am fost in stare. Nea Mariane S. ce ma sfatuiesti?

 • te sfatuiesc eu, ca si el te-ar sfatui la fel. vorba baiatului din ultimele randuri ale cinemaurilor de odinioara: fute-o baaaaaaaa!

 • @jiimerino, köszönöm szépen. Mersi frumos! Na, pai aia cu fututul e deja pusa pe raboj coane! Amu’ vine asta, na :
  “Ha álmodom, nem tudom, hogy mi a jó és mi a rossz. Ha álmodom nem tudom mi az álom és mi a való. Ha álmodom, nem tudom mit miért teszek, csak azt remélem, ott veled leszek.”
  Hehehehe!

 • Darius a observat că lumea intră pe jeg și comentează fără ca el să posteze ceva nou. Visul oricărui scriitor de blog (blogger sună ca pula).
  Dariuus, mai citim și noi ceva? Nu cărți, că alea-s pentru proști.

 • ioi.
  da’ ce ii aici?

  cred ca ar trebui sa-ti pui parola la site. ce “blogger” te numesti?!
  nu, cel mai bine sa inchizi site-ul. mi se pare ca ii o prelungire a pulii. Nu esti circumcis? Ca stii ca nu iei boli, ciuperci si alte cele daca esti circumcis…
  Asta vorbind despre protectia… intelectuala.
  Maturizare.

 • Când eram eu la grădiniță nu prea se găsea broccoli la noi…

  Încă umpic și se face suta (cred că asta așteaptă).

 • off topic rau de tot
  ce pula calului v-ati gasit voi, aia de la cluj-inima ardealului, sa-i aduceti pe iron maiden la vara? ce pricepeti, ma, voi din heavy metal? e too fast too furious pt voi. se iroseste orzul pe gascani. tre sa fac o petitie ROCKERI DOAR LA BUCURESTI. acolo de unde rasare soarele. pt voi e suficienta beyonce. si poate dj bobo.

 • si shakira la timisoara mi s-a parut de maxima inspiratie. si da, umblam in gasca. sau familie. si da, sa MA FUT IN TITLUL VOSTRU SI SA-I UMPLU FAMILA DE MUIE LU’ UNGURU’ ALA CARE NU STIU CUM I SE SCRIE NUMELE SI NICI NU MA INTERESEAZA DA’ POATE MA AJUTA UGYVED. LAMUIA LA GRUIA!

De Darius Groza

Sociale