Darius Hero

Notasem în careva fiÈ™ier text un titlu de-o covârÈ™itoare măiestrie, care mi-a venit mie, de mi l-am scris să-l È›in minte, da’ pula…

N

Am delimitat toate aspectele care mă enervează în viaÈ›a mea vreodată. Ele sunt în număr de patru. Am decis să le exclud absolut pe toate celălalte pe care nu le sufeream până în prezent, din lunga mea listă, de aici înainte fiind fiecare tolerabile sau chiar plăcute, rămânând, într-o opoziÈ›ie de nesuportat, doar următoarele de care vă zic È™i care, pentru că fac aceste concesii, trebuie să înceteze a mai exista în preajma mea. Le voi enumera, ulterior găsind pentru ele în parte motive solide în justificarea dispariÈ›iei lor, plus soluÈ›ii în acest sens.

Obiceiul stupid ca o persoană nou venită undeva să dea noroc, pe rând, cu fiecare membru al grupului cu care se întâlneÈ™te.

Nu mă deranjează strânsul mâinii. Este un gest convenÈ›ional. Prostesc, dar convenÈ›ional È™i-l fac în scârbă. Dar să trebuiască să-i salut bărbăteÈ™te pe toÈ›i bărbăteÈ™tii, fiindcă sunt È™i eu – nu-i aÈ™a? – un bărbătesc la rândul meu È™i deci haidem ca să bărbăÈ›im reciproc – este de acum respins. Fie că sunt eu persoana care ajunge undeva È™i eram până acum siluit să-i iau pe toÈ›i unul după celălalt, evitând zâmbitor fetele sau pupându-le, că s-ar simÈ›i toÈ›i jigniÈ›i È™i lezate, atât ei, cât È™i ele, dacă aÈ™ amesteca. Fie că fac parte din grup È™i vine cineva È™i tre’ să-mi aÈ™tept rândul ca să conÈ™tientizăm separat È™i să marcăm independent că a venit cineva, care trebuie să fie compostat de către toÈ›i dintre noi. Ete, nu mai am chef. Să sugă pula! ToÈ›i de la masă sau ăla ce apare, după caz.

Propun, pentru rezolvarea acestei situaÈ›ii dificile, următoarele rezolvări simpliste: eu voi veni mereu la orice întâlnire publică cu mâna până la cot înfiptă în nas. Sau scoÈ›ându-mi vizibil chiloÈ›ii adânc din cur. Sau scărpinându-mă la pizdă, de exemplu. Bine?

Dacă sunt deja între cineva, socializând È™i mai apare altcineva, voi încerca să muÈ™c degetele È™i palmele ce mi se întind sau să le zgâriu cu unghiile de la picioare sau scuip în ele sau sucesc ceva sau să-mi suflu nasul deasupra sau să le molfăi în gură, dacă se insistă.

***

Prezervativele.

Ele mă strâng de penisul meu ce-ar trebui să fie erect È™i de aceea nu mi se scoală mereu cum trebuie. Nu mi se scoală mereu cum trebuie ca idee generală, aÈ™a că, pe cale de consecinÈ›ă, mă încurcă prezervativele mai tare È™i deci nu mă ajută da’ deloc în acest sens. Și am tot trecut prin È™iruri-È™iruri de prezervative în ultima jumătate de an, tot felul de feluri È™i – în afară de amărâtul Arouser, care el e cel mai bun dinte toate È™i e È™i roz, frumos, È™i tot e câh – nimicuÈ›ă nu merită.

Am avut È™i fete care luau dumnezeieÈ™tile pastile, am avut È™i care nu luau È™i tot nu le trebuia musai-musai prezervativ. Și am avut È™i care nu vroiau fără, indiferent. ÎnÈ›eleg riscurile sarcinii È™i sunt la fel de speriat. Totul e bine. Nu mă prea interesează cu bolile, că sunt un tip încrezător: am încredere în mine să nu mă fut cu tăte ciurucurile.

În orice caz, s-a terminat, gata, vă rog! Deci: fie toată ziua futai dezgoliÈ›i, fie rar înfofoliÈ›i în gume È™i mult sex oral. Îmi place nespus. Pot È™i doar să-l ofer È™i mi-e destul. Și mă masturbez eu mai târziu, e-n regulă, staÈ›i liniÈ™tite. Am făcut-o într-atâtea prezervative, că nu mai È™tiu cum le cheamă. Și a trebuit să mă descurc de fiecare dată exemplar. FireÈ™te că nu mi-a ieÈ™it. AM ASTM! Fiecare futai care v-a plăcut vreodată È™i ne despărÈ›eau niÈ™te cauciuce, gândiÈ›i-vă că fără e ca un fel de pomniÈ›ă din dunga Raiului.

***

Sutienele.

Bă, da’ bustierele – ce nu-i clar? Sunt ca niÈ™te sutiene, doar fără sârme. Stau sânii mai frumos în ele oricum. Ce căcat aveÈ›i? Nu alergăm. Doar mergem în pas de plimbare. Nu ne dăm pe cal, nu sărim peste obstacole. LuaÈ›i maieuri strâmte È™i sexi sau bustierele amintite È™i terminaÈ›i cu prostiile.

***

Le-aÈ™ compila pe astea, cele două de mai sus, într-o singură formulare de puternică încărcătură: prefer să mă fut în cur cu deÈ›inuÈ›i infestaÈ›i fără prezervativ, decât cu fete în sutien. Am zis că prefer, dar aleg constrâns ultima variantă.

***

Nu în ultimul rând: ciocnitul cretin la masă, repetitiv, nesfârÈ™it, cu orice ocazie, la orice remarcă, pentru fiecare gură luată, când e vorba de băut.

Cu toate de pe masă, între sticle, între pahare, între halbe, între sticle È™i pahare È™i halbe, cu scheme, cu triple, cu avânt, cu amplitudine, mă fut în tot datul de noroc al datinii toastării la kilogram! Care-i  un fel de datul mâinii cu cineva de mai sus, care-i tot dat noroc, doar că pentru beÈ›ivi, care tot uită È™i deci nu se mai opresc dintr-a se resaluta profesionist, de parcă tocmai ce s-au văzut. Atâta de mult, atâta de des, fără oprire. Oricare are iniÈ›iativa, rapid trebuieÈ™te ca toÈ›i să ne implicăm! Să participăm dimpreună la consumarea băuturii È™i să ne veselim activ, confirmând fără de osteneală că, iată, noi bem. Cling!

IdioÈ›ii naibii! Dar nu ciocnim numai cu alcool, făleu! Că aÈ™a îi: dacă ciocneÈ™ti cu orice altceva decât alcool, înseamnă instant că tocmai ai supt pula sau ceva. Dacă numai încerci să ciocneÈ™ti cu alcool cu cineva care bea suc sau ceai sau cafea sau must, îÈ™i trag înspăimântaÈ›i paharele, nuuu, nu-i alcool, ce ferească era să faci!!!

Idioții naibii!

De acum: ori ciocnim cu toate, o singură dată, ori nu mai ciocnim deloc, cu nici una. Și, dacă vine cineva, nu că dă mâna iară cu toÈ›i È™i nu că iniÈ›iază nici un ciocnit proaspăt, dacă n-a È™tiut să vină din timp, că-i crăp capu’ de masă.

Și o altă chestie, pe care vreau s-o adaug, să ocupe o onorabilă poziÈ›ie a cincea, să suplimentăm totuÈ™i enumerarea: mereu facilul È™i deopotrivă imbecilul “salută pe nu-È™tiu-cine din partea mea, te rog”.

Salut pe pizdă la mă-ta! Nu vreau!

112 comentarii

 • Salutare trupa !!! Mai traiti mai ?
  Intrebare de baraj: ce NU trebuie sa faci cind ai in aceeasi persoana patronul, furnizorul de internet si de hosting ? NU trebuie sa te pui rau cu el, aia nu trebuie. Altfel te lasa fara paine, fara internet si fara hosting.
  Asta am patit eu si nu glumesc. Treaba cu painea se rezolva rapid, cu internetul am avut de asteptat de martea trecuta pina azi iar de hosting… mai vedem.
  Se deschide concurs de futut in gura personajul descris mai sus. In proza si versuri, va rog. Hai, ca o ardeti la rece si nu-mi place deloc.

 • Si cand ai plecat de capiat prin Europa ai scris mai des, lenevia-n persoana!

 • Păi, da, da’ acuma mi-i bine și doar mă-ntorc de pe-o parte pe alta și nu-mi pasă de aproape nimenea din jur și nu-mi trebuie nimică.

  Mă rog, fie: am un articol scris, o să-l public mai imediat, am treabă.

 • si pe jeg. si asta datorita faptului ca atunci cand suntem impreuna, acasa sau aiurea, nu stam in sloboz sa te mature pe jeg. cand eu la munca si ea la spalat si hranit copilu’, atunci e alta treaba. si nu te face ca uiti de palinca mea!

 • Ba eu am treaba, pe care o las ca sa citesc Jegu’. Si cand colo, ce sa vezi? Nu vezi, ca Darius e ocupat cu lafairea.

 • hello! asta pentru ca sunt pt prima data printre paginile tale 😛 .te felicit! urasc toti cocalarii care “stai ca trebuie sa ne protejam” .ce sa protejezi ? boli nu iei daca stii cu cine ti-o tragi 😉 , si copiii urla pe langa , daca esti cu capul pe umeri si nu te lasi pacalit ca toti frecusii de 16 ani . cat despre femei , acum sincer , totul tine de gustul fiecaruia . pt ca nu poti spune ca nu sunt atatea fetite care prefera sa fie “naturale” . plus ca , cum te-ai simti tu ,daca la sedinta de promovare cu seful , colega urata si proasta de bubuie , dar cu sanii rotunzi si bine conturati , vine cu iei la vedere ? si culmea , ea e promovata si tu nu 😛 . parca nu e asa bine , nu ? oricum ea va fi promovata pentru ca ochiul respectivului are cu ce sa se delecteze , iar tu nu prea ai ce sa-i “oferi”.dar parca nu mai esti atat de furios cand are totusi sutien . apoi , de ce vrei tu sa purtam bustiere ? uite spre exp noi nu stim ce inseamna sa-ti pui prezervativ , dar daca ne-am gandi putin ,comparatia merge . so…nu ne place nici noua , dar trebuie ..

 • Kill joy. Da ba noroc cu oamenii, ca asa se face. Poate problema e ca te intalnesti in grupuri prea mari, nu ca tre sa dai noroc.

 • a inceput si avantul secretelor ,mijloacelor si mai nou a tratamentelor care promit intr-un mod sau altul marirea penisului si imbunatatirea performantelor sexuale. Marirea penisului era in trecut un subiect tabuu,dar odata cu evolutia tehnologiei si cresterea nivelului de educatie,aceasta a devenit nu doar o dorinta,ci mai ales in unele cazuri o necesitate deoarece din diverse motive : stres,poluare,influenta ADN-ului,radioactivitate etc. dimensiunile organului sexual masculin,au cunoscut o scadere in ultimele decade atat de majore incat au devenit un subiect de ordin medical. La barbatii cu organe sexuale dezvoltate insuficient din punct de vedere dimensional, apar de cele mai multe ori defecte de ordin medical : – Aparitia disfunctiei erectile la barbati tineri. de aceasta legatura Chiar nu i-am taiat elanul, dar va spun voua sa luati in considerare acest latura. Vezi fotografiilor clientilor care utilizat Titan GEL. De Unde Cumpar Titan Gel Si la ce pret se gaseste in Romania? Titan Gel poate fi gasit in acest moment doar pe pagina lor reala si are pretul de 140 de lei. In cazul in care va hotarati sa cumparati Titan Gel, sparerea mea este sa il cumparati doar de la magazinele oficiali din Romania. Pe cat posibil sa ocoliti cei care vand produse contrafacute.Cauzele fiind reale, iar in cazul in care va ademenesc cu un pret ieftin,este mintea cocosului ca un intermediar nu va putea comercializeze niciodata mai ieftin decat producatorul oficial. O alta chestie pe care ar trebui sa le dati atentie sunt criticile pentru Titan Gel care le puteti gasi online. titangel-in-romania.com/

De Darius Groza

Sociale