Darius Hero

Deseleriștilor

D

Vă rog, nu vă mai faceți poze “interesante” voi vouă cu aparatul în oglindă și nu mai faceți poze la căpșuni și nici la cireșe și nici la papucii voștri roșii de obicei în iarbă cu un măr sau cu evident un ceai sau cu căpșuni sau poze la poze polaroid și și și și și nici poze la poze pe film și e destul o singură fotografie cu automobilul Dacia Dacia Dacia Dacia sau Dacia pe film

Ada Marcu: blog, flickr, deviantART

Cristina Groșan: blog

Radu Ceucă: blog, flickr, behance

Dacian Groza: portofoliu, flickr

55 comentarii

  • :)) Inteligenta nu are prea mult de-a face cu spiritul artistic. Nici falsa modestie.
    Eu chiar aveam o curiozitate personala vis-a-vis de felul in care tragi tu cu aparatul, nu neparat sa subliniez o idee cu care eu nu sunt de acord “Daca nu faci poze, nu ai dreptul sa comentezi imaginile altora”. Prost nu esti, fiindca ai remarcat cateva elemente care banalizeaza fotografia, care o duc spre spiritul de turma, si in plus ai pus textul pe imagini, lucru care cred ca mananca vreo 20 de minute (excluzand cautarea imaginilor propriu-zise) – determinare.
    Salut salut si complimente pentru blog (mi-a placut campania de promovare de acu-s ceva ani tare mult)

  • Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

  • I am glad for commenting to make you understand of the awesome encounter my daughter found visiting your web page. She came to understand many details, which included what it’s like to possess a marvelous coaching mindset to have many more very easily gain knowledge of a number of problematic things. You actually did more than our own desires. Thank you for offering such useful, trustworthy, educational and as well as unique tips on the topic to Gloria.

  • 1
  • 2

Sociale