Ziua zilei: azi!

sari la comentarii

Este ziua în care rup toate legăturile diplomatice cu fratele meu. Prin prezenta îl anunţ că nu mai este binevenit pe partea mea de apartament, iar acesta este ultimul mesaj pe care i-l mai adresez. De asemenea, doresc să profit de faptul că nu-l citeşte, ca să-l declar boule, prostule, imbecile măgar, MOAFLE, bovino, tu şi APROAPE TOT neamu’ tău şi l-aş înjura şi de mamă, dacă nu ne-ar fi atât de comună.

De când locuim împreună, este un cartof, devenind cartof de canapea abia după ce am reuşit să strâng destui bani ca s-o cumpăr. În schimb, doar el are boxe, deci doar el are voie să asculte lucruri şi în urechile celorlalţi, printre care mă număr şi eu. “Pe de cealaltă parte”, eu nu am voie să învăţ să cânt la ukulele, pe motiv că nu au căşti.

Pentru că eu m-am angajat primul, s-a încetăţenit procedura că eu aş cumpăra accesoriile pentru mâncare, cum ar fi pâinea, condimentele, murăturile etc., dacă vom considera că mâncarea în sine o primim de la părinţi prin reţeaua de transport în comun, de la Zalău, în pungi reciclate de Artima şi găletuşe la 1 L pentru smântână. De când s-a angajat el, însă, s-a mai încetăţenit că el merge mai târziu la serviciu, ca să mânânce ultimele rămăşite, respectiv vine mai repede, ca să constate lipsa lor şi să mă sune cu informaţii referitoare la ce trebuie procurat. Asta fiindcă eu am bonuri. De când are el bonuri, am voie şi eu să procur hrană pe ele, atâta timp cât, desigur, i le plătesc. N-ar trebui să cumpăr haleală pe bonuri, dacă mi-ar da banii înapoi.

Recent a exprimat nemulţumiri că nu am apucat să spăl bucătăria în care el mi-a mâncat toată hrana cumpărată. Apoi, că n-am făcut curat în tura mea de făcut curat, care vine foarte aproape după tura lui de făcut mizerie.

Iar acum, eu, lihnit cum mă ştiţi, vreau să-mi fac ceva simplu, pentru mine, să mă retrag şi eu şi să mânânc în tihnă şi poate, dacă nu-i prea mult (sau, de fapt, dacâ îi), să-mi rămână ceva şi pe a doua zi, la serviciu: pâine în ou, cu smântână. Doar că îmi lipsesc următoarele: pâine, ou, smântână. De câteva zile, de pildă, aveam spaghetti. El a prădat toate pastele şi a lăsat din sos cam cât să scârm în el, când spăl recipientul în care FUSESE cândva. Iar când îl sun să-ntreb dacă mai este, îmi zice că să mai aduc tăieţei (deoarece nu mai erau), să “ne” mai facem (probabil ca să “mânânce”).

***

 Diverse produse, foarte avantajos…

DiverseProduseFoarteAvantajos

[mulţămim, Petresce]

***

Discutam cu nu-mai-ştiu-ce-fată, încercând s-o cuceresc prin vreun mecanism lesne, aşa, ca pentru seară, la nivel de operaţia mea la testicul. Şi – încercând să mă victimizez, pentru că nu funcţiona altceva – i-am răspuns politeţii ei de-a se interesa despre mine cu sincer “rău”. Clipită în care s-a petrecut ceva care, deşi exact cum plănuiam, părea totuşi curios: iute-iute îi trebuia ei să ştie de ce. Da’ de ce rău? Da’ ce-am păţit, căci ce s-a petrecut? Ce să se fi întâmplat, oaoleo!

La “bine” nu te-ntreabă nimeni nici un detaliu. Nu-i pasă nicicui că-ţi merge bine şi cu atât mai puţin de ce. Da’ dacă un picuţ nu eşti în apele tale, cu vie luare-aminte se doreşte instant a se afla totul. De ce? Ca să te facă să-ţi treacă? Nu, că te-ar lăsa în pace. Ca să împartă suferinţa cu tine? Absurd! Ca să se bucure! Toţi au, normal, şi ei destule motive să nu le fie cum trebuie. Dar, cum e firesc, ale altora sunt cu atât mai atractive.

***

Laţul se strânge şi cu ‘ternetul. Vă ziceam că parazitez de ceva vreme o reţea fără fir din zonă, misterios numită “Birou”. Inconştienţi unul de celălalt, eu şi cu un vecin ne-am dezvăluit fără să ne siluim acest fetiş comun. E tot mai clar că şi el suge din acelaşi router cândva erect, iar mie nu mi-e ruşine să recunosc. Nu m-am ascuns niciodată, da’ nici nu mă chestiona cineva. Facturi de la netul pe cablu nu mai vin, fiindcă s-a vândut reţeaua de cartier la un bordel mai larg, iar undeva în proces am devenit triunghiul bermudelor al sistemului de contabilitate. Şi, tematic îmbrăcaţi fiind, ne destrăbălăm. Da’ se pare că, la fel ca la orice orgie, unul a adus un prieten, altu’ a venit cu părinţii şi, astfel, tot mai mulţi furăm de pe acelaşi wireless, care, pe cale de consecinţă, merge tot mai prost. Am face o plângere, da’ nu ştim al cui e.

***

Şi, deoareşce nu aveam altă treabă la 3 dimineaţa şi aşteptam să mi se aşeze alcoolul – fiind o fire responsabilă, nevrând să merg la serviciu altcumva decât apt… am decis să mă mai bucur de-un Jeg tag, în buna tradiţie. Şi da, Cabral, periuţa era fină şi delicată, o folosesc chiar eu în igiena personală. Sper să nu plângi după autobuz, şi mie mi-e drag şi l-am protejat ca-cum-virgulă ar fi al meu.

Apropo de Cabral, şi-a dat silinţa şi merită efortul:

BannerErika


94 comentarii

zi si tu ceva
 1. Noiembrie 26, 2008 la 03:52
  link permanent
  Lara zice ca:

  Darius esti un talent!!!!!! Te citesc mult

 2. Noiembrie 26, 2008 la 06:28
  link permanent
  Lucia Verona zice ca:

  Sper că ai citit articolul meu.

 3. Noiembrie 26, 2008 la 08:52
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Darius este o valoare! Eu citesc comentarii.

 4. Noiembrie 26, 2008 la 09:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Crachilă – ţine-o tot aşa, eşti cel mai priceput, cel puţin dintr-un punct de vedere!

  Lucia – da. Lara – două talente; eu singur.

 5. Noiembrie 26, 2008 la 09:36
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ba, aia cu tag-ul si militianul eu nu o stiam. Ce-am mai ras! Unui militian, daca vrei sa-i faci creierii muci (sunt fin, am spus creierii) trebuie sa-i expui lucruri evidente. In momentul in care nu mai are ce sa deduca, activitatea cerebrala intra automat in colaps.

  Militian: Ce faci?
  Un gras: Desenez pe masina!
  M: … – asta e momentul in care neuronul paraseste gazda, de acum tot ce spune este un zbucium mental, gazda lipsita de neuron zbatandu-se printre cuvinte nearticulade si concluzii lipsite de logica, in incercarea de a-si demonstra superioritatea.

  Si filmuletul din articol este bun. Nu stiu cat abstract este, dar Bibli ar trebui sa fie mandru…

 6. Noiembrie 26, 2008 la 10:02
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  No aşa mă! Prostea! Te-ai apucat de scris. Aşa da. Mă declar mulţumit.

  Şi nu m-ai chemat tu să te filmez…:(

 7. Noiembrie 26, 2008 la 10:07
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Aţi observat cum se dă jos de pe bicicletă? Chiar la începutul filmului. Zici că-i ceva rocker furios pe un Harley. :) ) :) )

 8. Noiembrie 26, 2008 la 10:11
  link permanent
  ionutu zice ca:

  io scrieam pe maşinile jăgoase “SPALA-MA BOULE” cînd eream mai mitel. Acum îmi veni o idee: http://www.spala-maboule.ro. Îmi mai trebuie doar un stencil.
  Elvis, autobuzul ăsta vechi, şi ţoacla stil choper fac tot filmu’.
  krakilla, read this! :D

 9. Noiembrie 26, 2008 la 10:22
  link permanent
  toader zice ca:

  ce e cu voi fratilor? ieri monica scrie ceva misto. azi scrie darius ceva misto.
  e o boala molipsitoare? cand scrieti despre frustrari sunteti artisti tata.

 10. Noiembrie 26, 2008 la 10:24
  link permanent
  toader zice ca:

  am dat o fuga pe zappy.ro sa vad daca a s-a molipsit si ea.
  in adevar, e un articol cu mult mai bun ca de obicei. il redau in intregime :

  “Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/olix/public_html/zappy.ro/wp-blog-header.php on line 5″

 11. Noiembrie 26, 2008 la 11:35
  link permanent
  Zappy zice ca:

  dada toader, bine ca esti tu destept. tu de cand n-ai mai scris ceva misto? …. oh, hey, wait…

  darius, iar murdaresti mizeriile deja existente? pfa…

 12. Noiembrie 26, 2008 la 11:35
  link permanent
  Zappy zice ca:

  si daca vreti sa stiti, am chiar scris, da astept sa se trezeasca olix.ro sa remedieze odata eroarea ca incep sa plang imediat.

 13. Noiembrie 26, 2008 la 11:36
  link permanent
  monica zice ca:

  Darius, nu lua Zapa in seama. Dupa aceatsa mostra de talent, ma gindesc serios sa te chem si pe la mine prin sufragerie, s-o decorezi. Mediul ar fi similar.

  toader, ce gingas esti tu in ultima vreme, dragul de tine!

 14. Noiembrie 26, 2008 la 11:37
  link permanent
  Sofia zice ca:

  :D We were all updated. Ura, ura…sa traiasca!

 15. Noiembrie 26, 2008 la 12:21
  link permanent
  toader zice ca:

  bey monico, pe o scara de la 1 la 20 articolul cu mazgaleala merita nota 17. cel de astazi al lui jeg nota 14.

 16. Noiembrie 26, 2008 la 12:27
  link permanent
  fcb zice ca:

  buey. vezi ca zgarii polish-u’ la autobuzu ala. cu particulele de noroi (era sa scriu noroc) care-s pe el, sau cu shpaclul ala cu care desenezi tu acolo frumos norisori jeg punct ro (c) 2oo9.

 17. Noiembrie 26, 2008 la 12:27
  link permanent
  Pompiliul zice ca:

  Strategic parcat in cadru hog-ul ăla. Nu că m-aş fi aşteptat de la cineva sau altcineva să recunoască un product placement.

  Ei ei copii, cum vă lăsaţi duşi de nas.

  [vocea raţiunii merge la culcare. de fapt să facă sex cu liberul arbitru.]

 18. Noiembrie 26, 2008 la 12:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu c-ar lucra cineva sau altcineva în publicitate, de ambele părţi ale baricăjii unei idei, ca să se prindă.

 19. Noiembrie 26, 2008 la 12:39
  link permanent
  Zappy zice ca:

  eu l-am vazut ca nu mi se parea relevant sa mai resubliniez si eu ca l-ai subliniat tu destul aruncandu-l acolo in cadru.

 20. Noiembrie 26, 2008 la 12:39
  link permanent
  monica zice ca:

  Pe o scala de la -1 la -20, sinteti sub orice critica! Amindoi!!! Auzi, product placement

 21. Noiembrie 26, 2008 la 12:55
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Product placement, da, băieţii de la VW. Da, au ştiut tot dinainte.

 22. Noiembrie 26, 2008 la 12:59
  link permanent
  antidarius zice ca:

  Da … Antimoafle e la fel de pizdoplan. Din cauza ta, DARIUS!

  @Lara
  you FFFFFUCKING ASS-KISSER!

 23. Noiembrie 26, 2008 la 13:28
  link permanent
  noji zice ca:

  sunt curios daca “Erikăi” e rudă cu vreunul din organizatori :) )

 24. Noiembrie 26, 2008 la 13:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu-i. Doar că are leucemie.

 25. Noiembrie 26, 2008 la 14:27
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Vreau si eu papagal care sa povesteasca despre tat ce vede…dar vreau unu’ cu infrarosu. :D

 26. Noiembrie 26, 2008 la 14:52
  link permanent
  furby zice ca:

  hmmm “suspicious minds” Darius?

 27. Noiembrie 26, 2008 la 15:37
  link permanent
  toader zice ca:

  ma, totusi, va cainez. in publicitate se plateste atat de prost incat sa aveti probleme sa va procurati mancare?

 28. Noiembrie 26, 2008 la 15:47
  link permanent
  monica zice ca:

  toadere, la inceput pornesti cu stomacul gol, ca sa fii usor si sa prinzi viteza

 29. Noiembrie 26, 2008 la 15:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cre’că lu’ Toader i-i cam fomică… Ăhăăăhăhă.

 30. Noiembrie 26, 2008 la 16:41
  link permanent
  Pompiliul zice ca:

  În publicitate se plăteşte cel mai prost, toadere. Da’ am auzit că mai compensează la PIB angajaţii din domeniul bursier.

 31. Noiembrie 26, 2008 la 16:51
  link permanent
  Pompiliul zice ca:

  Apropo, stimaţi colege ! Prin prezenta, eu Pompiliul, propun formarea unei petiţii prin care îi cerem Dariusului următoarele:

  1. Dacă tot ne plimbi pe supt nas hog-ul în fiecare filmuleţ, fă bine ca în următorul clip să efectuezi un burnout cu vehiculul chinuit supt curu-ţi gras.

  doi. să respecţi cererile petiţiei, că de nu.

  ultimul punct. în timp ce faci burnoutul, cu două dintre picioarele tale, să porţi o mantie ca ăla… Batman. Mască nu trebuie, căci ai păr destul pe faţă.

 32. Noiembrie 26, 2008 la 17:04
  link permanent
  Zappy zice ca:

  mi-a venit asa din senin un impuls cum ca trebuie sa-l sustin pe pompiliul. nu stiu de unde, in mod cert nu mi-a cerut asta pe messenger. doar asa, pentru ca sunt foarte de acord cu ceea ce spune. tot timpul.

 33. Noiembrie 26, 2008 la 17:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sunteţi doi contra eu. Insuficient.

 34. Noiembrie 26, 2008 la 17:31
  link permanent
  Magus zice ca:

  ba, tu ce consumi? si cat costa? trimiti si la oradea? e la bong sau….altfel?

 35. Noiembrie 26, 2008 la 17:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apă. E la robinet. Aveţi. :P

 36. Noiembrie 26, 2008 la 17:38
  link permanent
  monica zice ca:

  Tu. Insuficient. Da.

 37. Noiembrie 26, 2008 la 18:02
  link permanent
  Magus zice ca:

  se pare ca aia de la cluuj e mai buna.
  e drept ca p’acilea nu prea consum apa de la robineti. dupa ce am mancat prostia aia de varza a la cluuj , mi-a cam pierit cheful de a consuma chestiuni locale. dar vad ca apa de la tine are efecte interesante, trimite si tu un pet. cu plata ramburs. a cersit bargau tigari si fraierii i-au trimis. prin posta.

 38. Noiembrie 26, 2008 la 18:23
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Cum merge mă ţoacla?

 39. Noiembrie 26, 2008 la 18:53
  link permanent
  jimerino zice ca:

  observatii:
  -consum inutil de apa. multa. cat sa bea trei negruti trei saptamani. negruti mici ca aia mari o hapaie mai repede.
  - omu’ pitic s-a intins serios ca sa deseneze floricica. aproape i-au iesit chilotii din teaca.
  - revenind la prima observatie si la grija mea pentru negruti mici: cu pisat nu mergea facut desenul?

 40. Noiembrie 26, 2008 la 19:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cine-a cerşit? Visu’?

  Anduu – drept, exceptând dacă trag de ghidon sau am cartofi într-o mână.

  Jimel – în câteva zile, ar fi funcţionat.

 41. Noiembrie 26, 2008 la 19:29
  link permanent
  jimerino zice ca:

  doresc sa mentionez ca atunci cand zic “negruti mici” nu fac in niciun fel referire la cabral.

 42. Noiembrie 26, 2008 la 19:30
  link permanent
  jimerino zice ca:

  a, si ca-l sustin pe pompiliu care daca as fi stiut de la inceput tot de la inceput l-as fi sustinut.
  one love pompiliu!

 43. Noiembrie 26, 2008 la 23:17
  link permanent
  toader zice ca:

  bai pompiliule, nu mai trec pe situl tau de acum incolo. gata. asa lucru urat si … nici nu am cuvinte. nici pofta de mancare nu mai am.

 44. Noiembrie 27, 2008 la 00:37
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Dar dacă ai două plase cu cartofi în mână? Şi încă ceva… cu ce program faci montajele?

 45. Noiembrie 27, 2008 la 10:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  În aceeaşi mână?… iMovieHD.

 46. Noiembrie 27, 2008 la 10:50
  link permanent
  koma zice ca:

  n-a trecut nici o patrula pentru interviu, dar e bine si asa :) . sper sa ajungi regizor de film. avem nevoie de mai mult Jeg in tara asta!

 47. Noiembrie 27, 2008 la 11:01
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Pe cand un mare Jeg-Graffiti? :P

 48. Noiembrie 27, 2008 la 11:06
  link permanent
  monica zice ca:

  Jegul e ecologist. Lucreaza numai cu vopseluri pe baza de apa….

 49. Noiembrie 27, 2008 la 12:23
  link permanent
  Pompiliul zice ca:

  … şi cu lacrimi.

 50. Noiembrie 27, 2008 la 12:38
  link permanent
  toader zice ca:

  loaza, aia era bere, nu lacrimi. pffft.

 51. Noiembrie 27, 2008 la 12:38
  link permanent
  jimerino zice ca:

  daca era ecologist cu adevarat lucra cu d-aia pe baza de bere si lasa apa kone….pardon, negrutilor.

 52. Noiembrie 27, 2008 la 12:50
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Întradevăr emoţionant. M-au trecut toate emoţiile în momentul în care, la vederea autobuzului prăfuit, my suspicious mind a crezut că acesta va fii o nouă victimă a stencilului (da, ăla pe care era să-l confişte miliţianul şi tot ăla pe care l-am câştigat eu dar n-am mai apucat a-l vedea din cauza Moafle). Am zis că cine ştie… Poate… Dar NU! Evident acum (dacă încă mai speram că nu-i aşa) m-am convins că pe tot ce pune mâna frate-tău căcat se face. Aşa că ai grija să nu mai mănânci după el… Şi dacă lucrurile merg întracolo încât vei dori să-l evacuezi poate te ajut şi eu, că să nu se mai atingă el de lucrurile şi mai ales premiile altora… Măcar scuze să-şi fi cerut, dar şi alea au venit tot din partea ta, mai trebuia să adaugi “îl scuzaţi pe fratele meu, dar a suferit nişte traume în copilărie…” Magariul!
  Acuma chiar că m-au luat şi pe mine frustrările, astea sunt contagioase, nu glumă :mrgreen:

 53. Noiembrie 27, 2008 la 13:56
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mă, voi v-aţi împărţit apartamentul în două? Tras linie pe jos cu cretă şi tot tacâmul?

 54. Noiembrie 27, 2008 la 14:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacian nu cre’că ştie concret… Dar da.

 55. Noiembrie 27, 2008 la 14:43
  link permanent
  Pompiliul zice ca:

  Baia pe partea cui e ? Să ştiu cu cine rămân prieten.

  A. Dacian zici ? Bun.

 56. Noiembrie 27, 2008 la 14:54
  link permanent
  monica zice ca:

  Poza mea pe teritoriul cui a ramas? Ca sa stiu de la cine o iau. A, si biblioteca e tot a lui Dacian? Ok.

 57. Noiembrie 27, 2008 la 15:01
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Banii mei unde-s? Tot la Dacian? Io cred că tu rămâi cam fără prieteni. Ţi-i fură Dacian pe toţi.

 58. Noiembrie 27, 2008 la 15:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce bani, măgare?

 59. Noiembrie 27, 2008 la 15:23
  link permanent
  mirmen zice ca:

  numa’ să fie rînitie temeinic ambele teritorii, termen sîmbătă :P

 60. Noiembrie 27, 2008 la 15:33
  link permanent
  toader zice ca:

  deci ma raliez si eu. desi nu il cunosc pe dacian tot cu el raman prieten.

 61. Noiembrie 27, 2008 la 15:59
  link permanent
  jimerino zice ca:

  dacian macar nu cere bani.

 62. Noiembrie 27, 2008 la 16:03
  link permanent
  anatati zice ca:

  Eu o susţin pe mirmen. :)

 63. Noiembrie 27, 2008 la 16:45
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Glumeam, paranoicule! Altceva nu-mi las pe la tine, numa’ bani. Ce era să zic?

 64. Noiembrie 27, 2008 la 17:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Jimerino – pe cale de consecinţă, nici nu primeşte. :P

 65. Noiembrie 27, 2008 la 17:30
  link permanent
  Pompiliul zice ca:

  Tu în schimb, pe altă cale de consecinţă, vei fi ars pe rug dacă nu execuţi burnout-ul ăla.

 66. Noiembrie 27, 2008 la 17:36
  link permanent
  sebi zice ca:

  onanistule. bine ca iti scrii numele peste tot.

 67. Noiembrie 27, 2008 la 17:48
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Pe de altă parte, dacă stau bine să mă gândesc cred că asta cu împrietenitul cu dacian ar putea fi o mutare înţeleaptă în sensul că ar putea încă să mai deţină stencilul meu (deci al MEU) şi poate că el o să-mi dea ustensila şi nu vreo încercare patetică dar eficientă de cadou de la fostă pritenă :mrgreen:

 68. Noiembrie 27, 2008 la 21:33
  link permanent
  sten zice ca:

  telecomanda de partea cui e?ca daca e la tine poti foarte usor sa-l mahnesti razbunator;ori ii schimbi posturile la tv cand se uita in caz ca tv e in partea lui,ori daca e la tine tv-ul si telecomanda tot la tine,il dai tare pe taraf tv si tu iti pui castile pe urechi(ziceai ca ai);crunta razbunare,l-ai face sa vrea sa-si dea cu genunchiu in coaie de ciuda ca nu poate trece granita;tot planu s-ar duce rapului in caz ca dusmanu e manelist!

 69. Noiembrie 27, 2008 la 21:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  E de partea lui, că n-avem teveu.

 70. Noiembrie 27, 2008 la 22:32
  link permanent
  aga zice ca:

  Voi descrie in cele ce urmeaza o practica folosita cu succes de mine cand locuiam in enclava semi-autonoma din apartamentul parintilor mei. Se ia una bucata spalator de vase, preferabil unul mai gros. Se introduce sub corzi aproape de bucata aceea de lemn in care se baga corzile, aia, nu stiu cum ii zice. Cordar parca, in engleza stiu ca-i bridge… Il indesi bine acolo. Buretele spalator devine astfel un foarte bun amortizor de sunet. Asa nu vei mai avea nevoie de casti ca sa canti la ukulele.

 71. Noiembrie 27, 2008 la 22:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ io-aş dori să se audă la ukulele şi să nu comenteze el. Se ia una bucată spălător de vase şi se vâră în urechi. Sau, dacă nu-i convine, în gură.

 72. Noiembrie 28, 2008 la 14:33
  link permanent
  grg zice ca:

  Bine bine. Am inteles cu baia, telecomanda ukulelele (am pus bine le-urile?).
  Da’ mancarea dom’le. Mancarea pe teritoriul cui e?

 73. Noiembrie 28, 2008 la 14:57
  link permanent
  toader zice ca:

  io ma solidarizez cu dacian. nu este asa de usor de suportat zgomotul ukulelelor chinuite de darius.

 74. Noiembrie 28, 2008 la 15:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gârg: Pe-al meu, că o cumpăr.

  Toader – nime’ nu te vre’, he?

 75. Noiembrie 28, 2008 la 15:52
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Pai mancarea cumparata de tine e pe teritoriul tau, dar pachetul…unde-i domle’ pachetul de-acasa? :D

 76. Noiembrie 28, 2008 la 15:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, partea mea e lângă uşă. Tre’ să plătească vamă să iasă, să intre. Preferă să rămână la el şi să aştepte să scap ceva.

 77. Noiembrie 28, 2008 la 20:38
  link permanent
  sakura zice ca:

  pfffoai listen to this http://www.youtube.com/watch?v=DpJDupSbH68 si va impacati garantat! :D

 78. Noiembrie 28, 2008 la 21:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce-i această porcărie?

 79. Noiembrie 28, 2008 la 23:22
  link permanent
  toader zice ca:

  darius, sa nu intelegi gresit. noi tinem la tine. doar ca e mai misto la dacian acasa, dacian are intotdeauna mancare, dacian e mai simpatic, dacian asa si pe dincolo. intr-un cuvant suntem si noi obligati sa facem o alegere in contextul in care ai decis sa rupi orice legatura cu el.

 80. Noiembrie 28, 2008 la 23:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mâncarea e la mine. Să mâncaţi simpatic pă pită uscată (ce mai are el).

 81. Noiembrie 29, 2008 la 12:40
  link permanent
  sakura zice ca:

  pită unsă cu cuţitu? (această porcărie nu e porcărie măH, îi ceva fain)

 82. Noiembrie 30, 2008 la 13:32
  link permanent
  Cecilia Zarea zice ca:

  Imi cer scuze ca ceea ce vreau sa spun este putin cam off topic. Insa cred ca este imperativ sa stie cit mai multi oameni despre abuzurile care se comit la Constanta impotriva libertatii de exprimare. La inceputul saptaminii trecute, Curtea de Apel Constanta a condamnat un jurnalist, pentru delict de opinie, la plata a 50.000 de lei cu titlul de daune morale in favoarea edilului, Radu Mazare. Pentru ca hotarirea instantei a fost considerata un abuz, in contextul concret in care s-a desfasurat procesul primarului cu jurnalistul, a fost initiata o petitie prin care se urmareste tragerea la raspundere a magistratilor care au restrins dreptul la libera exprimare si care au instituit un precedent foarte periculos.

  Petitia poate fi semnata aici:

  [dacă nu era câta reclama electorală pe site, poa' lăsam]

  Va multumesc!

 83. Noiembrie 30, 2008 la 19:28
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, era vorba de niste scuze pe care le datoram. iaca le lansez acum, doar ca ii sunt adresate jegului, caruia i-am omorat afluenta de cititori, se pare. de cand nu mai are poezii nu mai e nimeni interesat de jeg. cum sa o zic eu mai bine…? ba jeg, scuza-ma ca sunt jegos!

 84. Noiembrie 30, 2008 la 20:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Te iert.

 85. Noiembrie 30, 2008 la 21:58
  link permanent
  Pompiliul zice ca:

  Lumea e la vot. Chiar nu aţi auzit ? Toţi ăia 15% fani jeg.

 86. Noiembrie 30, 2008 la 22:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Din totalul electoral?…

 87. Decembrie 1, 2008 la 00:27
  link permanent
  R. zice ca:

  Se doreşte jeg proaspăt. Ăsta deja dezvoltă mucegai.

 88. Decembrie 1, 2008 la 00:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aşa îi şi şade bine, de fapt. Oricum – în curând.

 89. Decembrie 1, 2008 la 02:03
  link permanent
  Lara zice ca:

  Darius, maninc piine cu ou!!!!!! Mmmmmmmm, ce buna e! As vrea sa intreb ceva…

 90. Decembrie 1, 2008 la 02:06
  link permanent
  Lara zice ca:

  Incerc sa ma tin departe de piinea cu ou, dar mi-ai facut pofta.

 91. Decembrie 1, 2008 la 11:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, întreabă.

 92. Decembrie 1, 2008 la 16:17
  link permanent
  Lara zice ca:

  Nu mai intreb. Am gasit raspunsul in “Sunt, deci exist.”

 93. Decembrie 19, 2008 la 12:26
  link permanent
  burebista zice ca:

  impuscativa cu blogurile voastre cu tot ,sunteti penibili,mi e oarecum pt fatucile depresive care stau si va citesc voua prostiile

 94. Decembrie 19, 2008 la 18:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Exact! Şi toţi ciudaţii care comentează pe ele!

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)