Vezi primele poze (FOTO) şi urmăreşte primul filmuleţ (VIDEO)!

sari la comentarii

Că nu sunt de nici unele – nu care să merite, oricum. Însă dă tare bine ca aparenţă, să scrii aşa încă din titlu. Vă spun eu, v-or prostit parantezele, ca să vă fie limpede; or acuma sunteţi deja aici: deci avem litere, îi bine?

Reţineţi, totuşi: mai jos, în partea de Sud a articolului, după rânduri, se ţine o licitaţie! Puteţi şi voi să plătiţi în ea, că e gratis. Ghişeul s-a închis!

[Şi-n sfârşitul ăsta de săptămână sunt la Zalău, cu ocazia mândrei noastre Abdela, care împlineşte frumoasa vârstă.]

***

Io, în sensul că pe mine, de când m-am întors din marea pedaleală, mă dor, de exemplu, toate. Da’ nu buluc, deodată. Ci strategic, organizat: fiecare pe rând.

Chiar când am ajuns, m-a durut nu atât de puternic dar îndeajuns interiorul pieptului, pe-o latură, unde se află tot felul de lucruri. Aşa că m-am dus la un doctor – să îi spunem… primul – care mi s-a uitat – atenţie – în urechi şi abia apoi m-a ascultat la respiraţie, ca să îmi spună că nu, de fapt, nu mă doare.

Deoarece nu am nimic, la nici unul dintre lucruri. Şi, pe cale de consecinţă, probabil că mint. Mă mint pe mine, dar să nu dăm în aspectul psihologic al lipsei de încredere în sine şi, mai important, îi mint pe cei din jur, fiindcă sunt o fire care caută milă, de care mai apoi să profite hain. Aşa că să nu-i zic io lui, care se pricepe, că mă doare, când el vede clar că mă simt bine. Şi, sincer, nici de astmul, pe care mi l-a diagnosticat alt doctor acum patru ani, nu este acest doctor atât de convins.

De parcă eu tre’ să-mi demonstrez lui astmul, că-i el sceptic. Şi nu “de parcă”, că de-a dreptul, fiindcă m-a somat să-i detaliez exact cine m-a consultat şi ce mi-a zis, cu acurateţe, da’ de m-a prinde cu cioara vopsită. Însă eu eram destul de bine documentat şi chiar ştiam aparatele în care m-au pus să suflu, atunci când muream sufocat pe podeauă. M-a crezut temporar deci, c-aş avea, poate, ceva bronşită mai moale.

Însă am reuşit cu ocazia asta să-mi dau seama că doctorii au o aparte neîncredere unul într-altul, tratând orice diagnostic al altuia cu maximă circumspecţie; am observat asta când, spunea tot doctorul, s-a descoperit că aş avea totuşi ceva cu amigdalele, mai degrabă. Nu cu ce cred eu – SAU MINT! – că mă doare.

De exemplu, de următorul doctor – să-i spunem al doilea… la care primul m-a trimis – am fost întrebat îndoielnic cine mi-ar fi zis mie că am ceva cu amigdalele? Există această persoană? Să i-o descriu şi să-i reproduc anume ce mi-a zis, fiindcă are o reţinere nedisimulată faţă de analiza simptomelor mele, care semnalează o evidentă nevralgie, de la curent, nicidecum… ce amigdale?!

Mi-am zis eu mie, aşadar, că să las deocamdată să mă doară, mai bine, deoarece e singurul lucru pe care îl ştiu sigur. Şi să aştept, poate se mută dintr-o parte într-alta şi cineva o să nimerească mai cu precizie cauza concretă, odată ce se potriveşte suferinţa cu presupunerea.

În a doua săptămână după ce m-am întors, în prima jumătate a ei, a început să mă doară spatele, într-o parte, mai în sus. Fapt destul de dificil de tolerat, fiindcă eu am nevoie activă de partea aia a corpului meu, cum am nevoie de altfel de majoritatea, dar de asta chiar mult, am observat, în timp ce mă durea. Îmi trebuie cam tot timpul şi mă durea tot cam tot timpul, deci vorbim de-o suprapunere nefericită a perioadelor, care nu ajută deloc.

Un pic am reuşit, măcar, să suport asta, câtă vreme au început să mă doară genunchii, durere foarte bine definită de sunetele ciudate de congelator în proces de dezgheţare pe care le scoteau în mai toate părţile.

După care m-a durut un pic, dar ascuţit, sufletul.

Mi-am amintit de spate în trecerea lină de la puşcăturile fără consecvenţă din genunchi, către pulsaţiile din ce în ce mai dese din piept, în partea diametral opusă faţă de omoplatul deja convalescent şi omoloagă pe orizontală precedentei suferinţe, cea deja diagnosticată ca nefiind, de fapt, ceva.

La început mă durea când respiram, ulterior când mă mişcam cumva divers, deci aceeaşi chestie, provocată de două circumstanţe, aparent separate. Apoi, poate din plictiseală, că mi se cam terminau organele, a început să mă doară – nu ştiu – mai tare, ăsta care mă durea deja. Fiindcă mai încet ar fi însemnat să nu mă mai doară, or care ar mai fi fost scopul, atunci?

Apoi m-a cam durut în pulă, nu literalmente, ci conceptual.

După care am răcit timp de două ore. Serios. După care mi-a trecut. Atât a durat. Probabil pentru că nu era ceva grav.

Ultima dată, cu o zi înaintea publicării acestui articol, mi-am sclintit mâna stângă, ştergând praful. Nu picând grămadă de la o înălţime, unde-l ştergeam. Mişcând chestia în faţă şi în spate, pe o masă. Care era pe podea. Şi de azi mă doare coccisul, fiindcă am făcut nişte exerciţii pentru spate.

***

Dar, pentru că asta nu era de ajuns, eu mai cunosc un domn. Îl cheamă Răzvan Medrea. Nu-i cea mai fericită circumstanţă asta. O prelungire socială a tot ce înseamnă boală, Răzvan Medrea – care ar fi un simbol enciclopedic pentru cuvântul “beteag” – mă roagă cu toate ocaziile pe care şi le crează special pentru asta, să scriu despre el orice, cum ar fi că aseară s-a mucit în alcool, de cum a apus soarele şi până când m-a sunat pe la două dimineaţa, să-ncerce să-mi spună – ce? – că să scriu despre el, ceva, ce vreau eu.

Dimineaţa regretă mereu, prin sms, cele întâmplate, multe dintre ele neputând măcar să vi le reproduc, însă e doar un efect temporar al mahmurelii, fiindcă seara e din nou pregătit pentru o nouă solicitare.

După el, mă sună Artpi. Să vă spun – Artpi nu sună. Vreodată. Cel mult el nu răspunde, când este sunat, iar asta-i cam singura formă de contact. Dar Artpi, vă zic iar, nu sună PE cineva. Ştiţi cum unora ni se formează numere-n buzunar. Lui nu i se formează numere cu bună ştiinţă.

Însă azi-noapte lucrurile s-au dat rău de tot peste cap, când el mi-a trimis mesaj prin care să-mi dea de înţeles că vrea să sune. Ceea ce a şi făcut. Artpi a sunat şi Artpi nu a sunat, aşa, în neant, ci pe mine. Reuşind doar fiindcă Răzvan Medrea şi-a scăpat telefonul din mână sau ceva, probabil în budă sau în vomă sau în ambele, că erau una lângă alta, şi s-a închis.

Artpi cu care am vorbit o oră şi jumătate, fiindcă are dileme în dragoste. Nu reuşesc să-mi lămuresc de unde din ultimele articole de parcurs defectuos am dat eu greşita senzaţie că aş avea răspunsuri, măcar la propriile-mi întrebări. Însă el s-a gândit să mă consulte. V-am povestit cum Artpi nu sună. Ei bine, Artpi nici nu are “probleme în dragoste”, dacă mă-nţelegeţi. Neavând, ca un context generic, de pildă, “dragoste”.

Vă închipuiţi? Nimic dintre cele de mai sus nu se întâmplă, nici măcar aşa, cum sugerează verbul… din întâmplare. Nu există erori. Însă lucrurile acestea, toate, nu că nimica dintre ele, se petreceau, mi se desfăşurau în ureche, mâncându-mi din baterie şi viaţă. Am vrut să-nchid, să sun înapoi, că poate se reseta Arpti. Nu. Suferea. Ce făceaaa?! DA. Să tâmpeşti. (Nu, n-am înregistrat. Da, ştiu.) I-am rezolvat tăios şi cu eficienţă problemă după problemă, în feluri care nu-i conveneau, dar care erau, de necontestat, soluţiile. După care am închis ambii deodată şi ne-am văzut de durerile noastre.

Dimineaţa… ce a făcut Artpi? Mi-a intrat pe net. Unde nu eram. După care mi-a trimis mesaj. Unde n-am putut – am răspuns. Ca să ceee?! Că. Citez. Nu. Mai. Poate. Fără. Ea.

Piftom?!

***

DECI LICITAŢIA!

Treaba-i simplă: am slăbit douăzeci de kile, de când mi-am propus. Pe cale de consecinţă, 14 din cele 29 de cămăşi preferate ale mele nu îmi mai sunt bune. Că îmi sunt acum rele. (Nu-mi explic diferenţa de 15). Le vând. M-am gândit să vi le fac cadou, dar numai deoarece doriţi să vă bateţi ca chiorii pe orice, le voi licita, ca să le cumpăraţi. Altfel, le-am luat mai toate din second, deci fiecare porneşte de la 20 lei. Găsiţi lucruri explicative la oricare. Toate au valoare sentimentală, dar aceasta va fi gratis.

***

Chemeşa cu numărul 1.

chemese01mic

Asta cămaşă îi dintr-un second de pe undeva din Cluj, a costat un pic mai puţin decât sper să obţin pe ea. Arată cam ca nu-ştiu-ce (poate simbolul ăla de “ochi”, din Turcia), iar părerile sunt împărţite. Mie şi oamenilor deştepţi ne place, dar la câteva proaste nu. A avut un feature pe fotoblogul lui Dacian. După care mai are un feature, fiindcă probabil Dacian nu găsise alte Dacii 1300 sau copaci sau turnuri sau pereţi sau crengi pe care să le pozeze sau n-avea prietenă. După care iară. Este în stare de-ai zice că îi nouă! Este în stare de orice!

[PREŢUL CURENT: 20 RON - Talida, 25 RON - Împăratul Utopic al Balcaniei, 27,5 RON - Sebastiano, 33 RON - jimerino, Sebastiano - 35, 37 - jimerino, 40 RON - Sebastiano , 42 RON - jimerino, 45 - Sebastiano, 47 RON - jimerino, ADJUDECAT]

***

Chemeşa cu numărul 2.

chemese02mic

Pentru o costumaţie de pensionar ce mi-o trebuia la un moment dat (da, cândva am avut nevoie să mă îmbrac ca un pensionar, care-i dilema?), am achiziţionat această cămaşă. Are un model… cumva. Şi este bine păstrată, cam la nivelul celei precedente.

[PREŢUL CURENT: 20 RON,  20 RON - arpadov, 21,5 RON - Artpi, a-ncercat şi Sebastiano, plătind în natură, 22 RON - Artpi, 22,5 RON - Sebastiano etc. etc., 30 RON - Artpi, 32,5 RON Sebastianul, ADJUDECAT]

***

Chemeşa cu numărul 3.

chemese04mic

Cămaşa cu dungi verticale a fost una dintre… mă rog, celălalte cămăşi. Şi este şi ea o cămaşă veritabilă la rândul său. Are atuul să nu fi apărut la televizor, spre deosebire de altele, care au atuul să fi apărut. Are starea foarte bună.

[PREŢUL CURENT: 20 RON - Artpi, 20,5 RON - Sebastianul, 22 RON - Artpi, ADJUDECAT]

***

Chemeşa cu numărul 4.

chemese05mic

Aceasta a avut o apariţie şi ea, unde pune Dacian poze. Apoi într-un articol de-al meu şi, tot acolo, a jucat rolul principal într-un filmuleţ muzical, în interpretarea mea şi Mironei.

[PREŢUL CURENT: 20 RON - Împăratul Utopic al Balcaniei, 30 RON - Caty, n-are site, ADJUDECAT]

***

Chemeşa cu numărul 5.

chemese06mic

Asta-i cea mai veche cămaşă a mea, dintre cele pe care le dau. Exceptând o cămaşă ce n-o dau, care-i mai veche. În cămaşa asta m-am pupat cu aproape toate pizdele (da’ pe gură), cu care am fost, începând cu prima, de la care o şi am. În mod uimitor, e extrem de atent prezervată. Mai puţin atent decât lungul şir de domnişoare amintite.

[PREŢUL CURENT: 20 RON]

***

Chemeşa cu numărul 6.

chemese08mic

Această cămaşă e pe departe cea mai apreciată de critici, în special de cei pasionaţi de pixeli. Eram îmbrăcat în ea, când am rezolvat record cubul rubic în 1 secundă. Altfel, stă rău de tot pe la guler, săraca, îi muncită. Da’ e simbolic, nu? Hai să zicem că e simbolic! De ce să ne tooot…

[PREŢUL CURENT: 20 RON - Dora, 22,5 - Sebastiano, 25 RON - Arpi, 26 RON - Denisa, 27 - Artpi, 28 - Denisa, 29 RON - antidarius, 29,1 RON - Denisa, 29,2 - antidarius, 30 RON - Dora, ADJUDECAT]

***

Chemeşa cu numărul 7.

chemese09mic

Asta-i o cămaşă. N-am prea purtat-o.

[PREŢUL CURENT: 20 RON - Bogdan, n-are site, ADJUDECAT]

***

Chemeşa cu numărul 8.

chemese10mic

Asta-i o altă cămaşă, da’ pe asta am purtat-o şi am şi lăsat-o la una, peste noapte, când îi era frig, iar eu gentilom. Mi-a dat-o anul care a venit.

[PREŢUL CURENT: 20 RON, 25 RON - Sepukku, 32,5 RON - Sebastiano, 35 RON - Sepukku, ADJUDECAT]

***

Chemeşa cu numărul 9.

chemese11mic

Pe dumneaei am procurat-o din Spania, CU SOREL! Una din puţinele ei calităţi, surprinse şi de Dacian. Remarcaţi că se-mbracă în hainele mele, când nu-s acasă. Zice ceva.

[PREŢUL CURENT: 20 RON - Sepukku, 25 RON - Noper, 30 RON - Sepukku, 32 RON - Noper, 35 RON - Sepukku, 37,5 RON - Noper, 40 RON - Sepukku, 44,9 RON - Noper, 45,01 - Sepukku, 50 RON - Sepukku, 50,99 RON - Noper, 60 RON - Sepukku, jimerino - 62 RON, ADJUDECAT]

***

Chemeşa cu numărul 10.

chemese13mic

Asta-i o cămaşă neagră, ce-am furat-o de la tată-miu. A fost cu mine în excursia prin Europa, de exemplu

[PREŢUL CURENT: 20 RON]

***

Chemeşa cu numărul 11.

chemese12mic

Asta-i cămaşa pe care am pătat-o pe chept, cu ulei de la cartofii prăjiţi făcuţi deee… BU-NI-CĂ-MEAAA! Şi n-am mai purtat-o de atunci.

[PREŢUL CURENT: 20 RON]

***

Chemeşa cu numărul 12.

chemese14mic

În mod ciudat, acum c-am trecut la colecţia toamnă-iarnă, când mi-e frig, îmi plac culorile normale şi la singular. Asta-i un fel de gri. Şi am purtat-o, aşa, ca pe-o haină.

[PREŢUL CURENT: 20 RON - Charmeleon, 22 RON - radhoo, ADJUDECAT]

***

Chemeşa cu numărul 13.

chemese15mic

Asta-mi place, îi mai groasă, îi simpatică. E de firmă, scrie acolo. Nu ştiu ce firmă.

[PREŢUL CURENT: 20 RON, 25 RON - Creţu', ADJUDECAT]

***

Chemeşa cu numărul 14.

chemese16mic

Iar asta-i făcută din vreo trei uăui, cred. E plăcută.

[PREŢUL CURENT: 20 RON]

***

Mai am şi atâtea cravate, la fel – dar fiindcă nu am gusturi, toate NU mergeau doar cu aceste cămăşi şi nu pot să NU meargă cu cele pe care urmează să mi le iau sau, mai grav, să se chiar asorteze. Una porneşte de la 10 lei.

***

Cravata cu numărul 1.

cravata-01

Vişinie şi simpatică, am s-o asortez cu nimic, deci ţineţi-0.

[PREŢUL CURENT: 10 RON - Catatonicul, se negociază]

***

Cravata cu numărul 2.

cravata-02

Asta o am cam de prin liceu, când am vizitat primul second, la Cluj. La noi în sat nu erau de ăstea, de uniformă, cum purta numa’ Avril Lavigne. Când am depăşit-o în popularitate, mi-am dat ciorăpeii jos şi m-am maturizat.

[PREŢUL CURENT: 10 RON]

***

Cravata cu numărul 3.

cravata-03

P-asta am luat-o de la un  Neo Vintage Shop. Arată mult mai rău în realitate, vă asigur. E prima ce-o dau ca preţ de început mai ieftin decât cu cât am luat-o. Ca un fel de avantaj, cumva. Aproape că merită.

[PREŢUL CURENT: 10 RON - Cleomf, 15 RON - jimerino, ADJUDECAT]

***

Cravata cu numărul 4.

cravata-04

Asta-i faină, oricum o luaţi. Şi o s-o luaţi, desigur, pe bani.

[PREŢUL CURENT: 10 RON, 20 RON - Bobo, 50 RON - Sf. Radu, ADJUDECAT]

***

Cravata cu numărul 5.

cravata-07

Asta-i prima mea cravată. În clasa a 9-a. Mi se pare cea mai distractivă din lume. O dau gratis, cui se prinde s-o ceară primul.

[PREŢUL CURENT: 10 RON ADJUDECAT: Marius]

***

Cravata cu numărul 6.

cravata-08

Asta era prea tâmpită să n-o cumpăr.

[PREŢUL CURENT: 10 RON]

***

Cravata cu numărul 7.

cravata-09

Aici mergeam la un casting de gay-porn. Eram strâmtorat, ce vreţi? Şi era pe fişa postului să fii strâmtorat, oricum.

[PREŢUL CURENT: 10 RON]

***

Cravata cu numărul 8.

cravata-10

Asta-i o frumuseţe, mă pupaţi undeva. Măcar puteţi compensa că am dat-o una deja gratis.

[PREŢUL CURENT: 10 RON - Arpti, ADJUDECAT]

***

Cravata cu numărul 9.

cravata-11

Asta reuşeşte să fie mai tâmpită decât aia care m-a convins prin faptul că e tâmpită.

[PREŢUL CURENT: 10 RON - Cleomf, ADJUDECAT]

***

Cravata cu numărul 10.

cravata-12

Asta merge pentru cămaşa de pensionar.

[PREŢUL CURENT: 10 RON]

***

Cravata cu numărul 11.

cravata-13

Asta am purtat-o pentru o perioadă, când nu îmi găseam aia preferată. A fost o patetică înlocuitoare.

[PREŢUL CURENT: 10 RON]

***

Cravata cu numărul 12.

cravata-05

Iar asta-i dacă eşti bolnav sau vrei să arăţi bolnav, să te scuzi de la ceva…

[PREŢUL CURENT: 10 RON - Cleomf, ADJUDECAT]

***

Pe toate vi le pot autografia pe interiorul gulerului, eu sau oricare personaj vreţi voi de pe Jeg (mamă, frate, concubine, foste prietene, programatori, graficieni, colaboratori, vedeţi echipa, amintiţi-vă de prin articole), iar eu aranjez. Dacă veţi fi dorind o asemenea imbecilitate, desigur… Dacă nu, nu le scrie nime’.

Se licitează LA COMENTARII. Ţine până VINERI, 4 septembrie 2009. Se va afişa sub fiecare exponat preţul curent. Să aveţi mail valid în formular, dacă vreţi să şi ajung la voi ulterior.

Papapapa, daţi-mi banii!

M-am gândit să-mi donez banii obţinuţi unei cauze nobile, după care am zis că îmi voi cumpăra alte articole de îmbrăcăminte de ei, bine?


203 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 28, 2009 la 16:57
  link permanent
  geretus zice ca:

  Te-ai transformat in okazii…
  Tare-s curios cine-o cumpara carpele…Ca-s carpe clar…

 2. August 28, 2009 la 17:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  E, da! Să le pun numere. Altfel pe ce aruncaţ-… investiţi?

 3. August 28, 2009 la 17:03
  link permanent
  dacian zice ca:

  Mda. Nu licitati 1 si 4, sa-mi ramana mie, pe motiv ca si eu i-am dat gratis toate hainele care mi-au ramas mici. Ani in sir.

 4. August 28, 2009 la 17:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aolo! Ni, măăă!

  La care nu se licitează, le ard. Începând cu 1 şi-ncheind 4.

 5. August 28, 2009 la 17:14
  link permanent
  dacian zice ca:

  ah, si acum observ, ultima camasa era a mea in liceu, dar mi-ar ramas mica. Imi datorezi suma cu care o vinzi.

 6. August 28, 2009 la 17:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Chiar nu ştiu despre ce vorbeşti… Te rog, vorbim acasă. Nu fac asta, acum, aici!

 7. August 28, 2009 la 17:20
  link permanent
  BoBo zice ca:

  20 lei pe cravata 4 :)

 8. August 28, 2009 la 17:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fiţi atenţi, idiotu’. Puteai începe cu 10, mă, mulă. Da’ fie – 20.

 9. August 28, 2009 la 17:40
  link permanent
  arpadov zice ca:

  camasa nr 6 – 10 ron

  si blugii si geaca…

 10. August 28, 2009 la 17:44
  link permanent
  Marius zice ca:

  licitez pentru cravata “cea mai distractivă din lume” , varianta “gratis” :D

 11. August 28, 2009 la 17:44
  link permanent
  maK. le maK. zice ca:

  “Chemeşa cu numărul 1.” – Deci, după ce licitează toată lumea. Dublezi rezultatul final şi îmi trimiţi nota de plată plus, evident, chemeşa! Am zis.

 12. August 28, 2009 la 17:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Artpi, eşti uşor debil mental, pesemne de la etnie – chemeşile sunt 20. De blugi îmi amintesc – nu-i mai pupi, geaca a fost la schimb, imbecile!

  Marius obţine cravata, care era la promoţie, dacă aţi fi căscat ochii.

  Talida porneşte cu 20, la prima cămaşă, Dacian pierde la masa verde.

 13. August 28, 2009 la 18:00
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Cravata veselă, o sută de mii. Nu gratis.

 14. August 28, 2009 la 18:09
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Stai aşa, de ce nu e “continuaţi” la cea mai faină cravată şi singura pe care-ai pus-o moca?!? Cine-i Marius? V-aţi înţeles dinainte!

 15. August 28, 2009 la 18:24
  link permanent
  Dora zice ca:

  20 de lei pentru cravata nr. 5. ca numai aia imi place. si licitez si platesc pentru orice alta cravata ii place lui marius, alti 20 de lei. numai sa mi-o lase mie pe aia simpatica-simpatica.

 16. August 28, 2009 la 18:38
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Pentru aia mă bat şi eu, dar cică el că “adjudecat”. Aşa scrie.

 17. August 28, 2009 la 20:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am spus, viţicilor, că e gratis, fiindcă e cea mai mondială. Şi că i se dă primului ce remarcă.

  Deci cravata 5 rămâne lui Marius. Bateţi-vi-ţi pe altceva.

 18. August 28, 2009 la 20:59
  link permanent
  roxi zice ca:

  Cămaşa 7 mă deprimă

 19. August 28, 2009 la 20:59
  link permanent

  Camesa unu! Camesa 4! 20 RON fiecare! Da! Imparatului Utopic Moldo-Valah al Balcaniei!

 20. August 28, 2009 la 21:02
  link permanent
  roxi zice ca:

  Şi cravata 10.. merg înpreună

 21. August 28, 2009 la 21:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Utopice, dragă. Porneşti la chemeşa 4. La chemeşa 1 e deja pus 20 de roni, deci pesemne ai dori să plusezi?

  Roxeo – cumperi? Altfel nu atinge marfa expusă.

 22. August 28, 2009 la 21:33
  link permanent
  Razvan Medrea zice ca:

  Dragu’ de tine! :-) ) Dupa cum te-am informat si telefonic, esti aceeasi maimuta simpatica pe care am cunoscut-o din nefericire acum 1 an.

  Of, regret profund ca nu mai merge ‘blogging-ul’ si esti nevoit sa faci sequel-uri dupa fostele ’succesuri’ (dupa ‘Turul Europei fara niciun ban, dar cu bani de fapt’ a urmat ‘Turul Barurilor’, ‘Turul Romaniei pe bicicleta’…) si sa-ti vinzi hainele ca un rocker perimat, expirat si obosit.

  Iar acum, faci branding personal PE BANI pentru prima oara in istoria jeg-ului :-) ) Iti multumesc si iti voi improspata contul cu prima ocazie. ‘Beteag’?! N-am agreat sa spui asta?!

  Astept later edit-ul cu mesajul. Il trimit si p’ala cu Base?

 23. August 28, 2009 la 21:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Domnule, n-aţi cumpărat spaţiu şi la comentarii. Treceţi pe la casierie.

 24. August 28, 2009 la 21:41
  link permanent
  Razvan Medrea zice ca:

  Am discutat de un pachet cu 1 post + 2 later edit-uri + 5 comentarii bonus. Asa ca mai am inca 3. Dupa care intram pe 0,01 ron / comentariu.

 25. August 28, 2009 la 21:46
  link permanent

  @Darius Groza – n-am fost atent!

  20, respectiv 25 RON sa fie atunci!

 26. August 28, 2009 la 21:58
  link permanent
  koma zice ca:

  nu le vindea bre, ca o sa-ti revii…

  ce-i frumos nu dureaza!

 27. August 28, 2009 la 22:59
  link permanent
  Cleomf! zice ca:

  Ba, in poze arata bine toate, eu le-as da cu mai mult. Bine, as vrea camasile 5 si 6 si 8, dar pe degeaba, asa ca mnah, doar le-as vrea. In schimb, ti-as plati pentru funiile alea colorate de pus la gat. Mai exact pentru a treia, a noua si a doispea, ca pe a opta as prefera-o gratis, gen bonus, plus ca o port intr-o poza si ar fi simpatic sa existe in continuare in posesia-mi.

  ps: de fapt fa-le pachet si trimite-le; oricum imi datorezi bani; mie si tuturor indivizilor si individelor de le cunosti.

 28. August 28, 2009 la 23:02
  link permanent
  toader zice ca:

  esti bun de vanzator mai darius. ca maine te vaz facand cariera in teleshopping. brava ma.

 29. August 28, 2009 la 23:09
  link permanent
  Cleomf! zice ca:

  Ah, era sa uit! Trimite si basca de raiat, neagra, ca vine frigul si tre’ s-o port! Oricum n-ai ce face cu dumneaei. Cureaua nu-mi trebuie.

 30. August 28, 2009 la 23:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci să zici suma şi numărul, papapapa-pa!

 31. August 29, 2009 la 00:04
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  20 RON pe camasa 7, macar pe aia nu prea ai purtat-o :)

 32. August 29, 2009 la 00:45
  link permanent
  caty zice ca:

  doresc camasa cu numarul 4, sunt pregatita sa o primesc pentru 30 de lei. treaba mea ce fac cu ea. o sa revin joia viitoare cu completari, daca nu cumva ajunge la sume aberante. oricum nu merita, deci nu va bateti pe ea si nu e ca si cand ati merge zilele astea in hawaii si aveti nevoie de asa ceva… ce naiba.

 33. August 29, 2009 la 02:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Domnişoara şi pulă ălalalt conduc pe chemeşa 4, respectiv 7.

  Mâine e o zi cu multe chestiuni, da’ vă rog să vă ocupaţi de a-mi amortiza pagubele mai departe.

  Vă urez toate urările. Haidem să facem asta un deplin succes.

 34. August 29, 2009 la 04:17
  link permanent
  Robert zice ca:

  Ti-s mari de le vinzi? Am vazut ca ai slabit si continui sa incerci sa slabesti la aparatele alea din parcul mare. Gj. Dupa poze, am crezut ca esti mai zdravan si mai inalt in realitate.

 35. August 29, 2009 la 07:16
  link permanent
  kosmobil zice ca:

  vai da ce urate sunt “chemesele”

 36. August 29, 2009 la 09:41
  link permanent
  Dora zice ca:

  20 de lei pentru pixelata. adica numarul 6. dar iti zic de pe acum ca daca ajunge la mine o tai si o fac fusta.

 37. August 29, 2009 la 10:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Robert – da, mi-s mari, tembele, cum prea bine surprindeam şi în articol. Şi nu, sunt mititel şi-nfăşeţel, precum ai putut remarca.

  Cosmo – te rog să te duci şi să îmi sugi pula. Ştii?

  Dora – mna, vedeţi, Dora se comportă.

 38. August 29, 2009 la 11:18
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Deci e clar: eşti mâncat, te duci, te cureţi, dai colţu’. De-aia şi vinzi tăt ce ai.

  geretus a zis cel mai bine: CÂRPE.

  Prostea, verbul e a scrânti, sclintită-i limba voastră acolo la Zălau.

 39. August 29, 2009 la 12:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  hudrea, dom’ profesor-aici mirmen(nu stiu schmba userul si nu gasesc diacriticele pe agregatu’ jegstarului plecat in vilegiatura la tara) da’ refera-te mai respectos la zalau, nu ca amu te-ai vazut cu sacii, plini de rasini, in caruta pe podu’ mogosoaiei :P

 40. August 29, 2009 la 12:27
  link permanent
  Basty Tudose zice ca:

  Aaaaaa.. bun, face rost de bani să ne plătească datoria adunată cu triciclul. Bravo Darius, ştiam că vei fi un om corect.

  Momentan slab şi jigărit, dar corect.

 41. August 29, 2009 la 15:20
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  27,5 RON pe camasa numarul 1. adjudeca-mi-o.

 42. August 29, 2009 la 17:51
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Revin. Chiar e nevoie să ne certăm aici ca să punem mâna pe cravata aia cu flori? Păi ce-s astea?

 43. August 29, 2009 la 18:04
  link permanent
  Basty Tudose zice ca:

  Flori.

 44. August 29, 2009 la 19:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu e nici o ceartă, dragă, e a lui Marius în mod destul de limpede.

 45. August 29, 2009 la 21:12
  link permanent
  Tamp zice ca:

  ceva chiloti purtati nu ai? ar avea mare succes ;)

 46. August 29, 2009 la 21:30
  link permanent
  charmeleon zice ca:

  ma, io vreau camasa 12, da-i musai sa fie semnata de pamfil.

 47. August 29, 2009 la 21:45
  link permanent
  Moni zice ca:

  Iar camasile sunt de marimea…?(L,XL, XXL?)

 48. August 29, 2009 la 23:16
  link permanent
  toader zice ca:

  marimea purtate mult.

 49. August 30, 2009 la 00:52
  link permanent
  toader zice ca:

  a propos, am si eu niste sosete de vanzare. le pui si tu pe site te rog? au doar o gaura mica si contin cam 30% bumbac. sunt spalate.
  facem juma’-juma’.

 50. August 30, 2009 la 03:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Moni, că nu-ţi pot zice altfel – da, cămăşile, într-adevăr, SUNT mărimea.

  Carmeleoane – bine, 12, cu 20 RON (da, semnată de însuşi, dacă nu se supralicitează).

 51. August 30, 2009 la 14:41
  link permanent
  toader zice ca:

  darius, da’ tu esti sigur ca ai astm? poate erai racit de la talpi.

 52. August 30, 2009 la 15:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toader, da’ tu eşti sigur de ceva?! Orice?…

  Cele mai multe lucruri sunt poate, dragă. Aproape tot restul din ele sunt deci nu. Şi un număr foarte mic de bine, fie.

 53. August 30, 2009 la 18:27
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Dacă e a lui Marius, trage un X cu roşu peste poză, să fie foarte clar.

 54. August 30, 2009 la 18:30
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Vedeţi că vă prosteşte. Toate cămăşile sunt gigantice.

 55. August 30, 2009 la 22:18
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  Camesha 6 va rog, 22,5 RON. Si m-am intors din Grecia unde mi-am revazut propriul tata dupa 12 ani in care nu l-am vizualizat nici macar in poze. A fost emotionant, vreau sa zic pe internet. Darius, daca mergi prin Peloponez in urmatorul tur, vei fi binevenit. Un souvlaki, un ouzo, o plaja la Korinthos, o vorba buna ;)

 56. August 30, 2009 la 23:43
  link permanent
  fanel zice ca:

  Deci Jeg.ro a devenit talcioc…ce urmeaza dupa camasi budigaii? :) ))=)))

 57. August 31, 2009 la 00:07
  link permanent
  toader zice ca:

  ma, vaz ca toti va ofuscati. dar nu era normal ca dupa serialele cu “incompetent in dragoste” sa apara si blogoshopping?

 58. August 31, 2009 la 00:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apoi porno, ceva, în zona asta.

 59. August 31, 2009 la 09:26
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  le-oi lua eu pe tate si-ti dau altele mai mici, ca eu vreu sa ma ingras, stii?

 60. August 31, 2009 la 09:47
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  20 RON pt camesa din Spania. Crezi ca-mi vine?

 61. August 31, 2009 la 09:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Consider că probabil cu siguranţă.

 62. August 31, 2009 la 11:10
  link permanent
  arpadov zice ca:

  fie camasa doi!

  si ti se sterg datoriile! pe care le ai si vei putea sa nu le mai ai! tu decizi!

  si daca faci asta iti dau io 20 de ron premiu! si-un pupic@jeg.ro

 63. August 31, 2009 la 11:11
  link permanent
  artpi zice ca:

  camasa numarul doi!

  21.5 ron!:))

 64. August 31, 2009 la 11:18
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  camesa numarul doi cu 21,5 Ron si o cazare la Brasov :)

 65. August 31, 2009 la 11:21
  link permanent
  artpi zice ca:

  camasa nr 2…. 22ron si un cap in gura

 66. August 31, 2009 la 11:29
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  camesa numarul 2 … casa îi cu câne cu tăt, 22,5 Ron si o pisica bonus !

 67. August 31, 2009 la 11:35
  link permanent
  artpi zice ca:

  22.8 + cazare bloc cu bulina

 68. August 31, 2009 la 11:38
  link permanent
  artpi zice ca:

  fie. 23 ron.

  e a mea!

 69. August 31, 2009 la 11:43
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  dic ma, ce băţos ii arpi bacsi ăsta. Nu v-ajunge Ardealu’ ma, luati si hainele de la gura rumanilor cinstiti…fájdalmát !
  23 Ron es kesz !

 70. August 31, 2009 la 11:49
  link permanent
  artpi zice ca:

  30 ron sau ce pula mea!

  :) ))

 71. August 31, 2009 la 11:54
  link permanent
  radhoo zice ca:

  Am o intrebare, tu iti ti cravatele gata legata ?

 72. August 31, 2009 la 11:54
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  32 RON + 100 HUF sau ce nationalitatea mea! :)
  Darius, nu ne lasa, tine-ti neamu’ aproape, nu vinde ma la straini! :) )

 73. August 31, 2009 la 12:02
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  25 RON camesa nr 8.Cu mentiunea sa nu fie spalata. Rog onorat auditoriu, sa nu mai liciteze pt nr 8 si 9 caci ma indoiesc ca are vreunu potenta mea financiara si v-ati face numai rau.

 74. August 31, 2009 la 12:04
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dar o camesha de fortza nu ai ? Cum dracu` ai scapat mai ?

 75. August 31, 2009 la 12:07
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  Bai, eu vreau si camesha 8, 32,5 ron, gata.

 76. August 31, 2009 la 12:10
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  Camesa nr. 2 e a mea deci! Multumesc lui Artpi ….si academiei Jeg!

 77. August 31, 2009 la 12:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Radeo – nu, am un legător de cravate angajat permanent.

  Bă, imbecililor. Vă rog să vă înţelegeţi, nu poci face modificări din 50 în 50 de bani! Dobitoci impertinenţi. Ui’ la Sepucele ce ordonat îi.

 78. August 31, 2009 la 12:15
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  Am vrut sa vad ce stil de lupta are “strainul”, e in grafic, poate fi combatut usor! :)

 79. August 31, 2009 la 12:15
  link permanent
  artpi zice ca:

  sebastianule ai castigat, deocamdata…

  revin la prima mea dragoste camasa nr 6… 25 ron

 80. August 31, 2009 la 12:31
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  35 RON pt numarul 8 Numai daca este L.

 81. August 31, 2009 la 12:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu tu pui condiţiile aici. Poate-i L numai dacă 50 de RON. E 42, mne!

 82. August 31, 2009 la 12:54
  link permanent
  Denisa zice ca:

  26 de lei pentru chemeşa 6. Şi dacă se întâmplă să contra-liciteze careva, o să-l inunde vecinii şi va trăi cu igrasie toată viaţa.

 83. August 31, 2009 la 14:37
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  Darius drago, dupa ce-am luptat cu romanul Arpad sa-i iau camesha nr. 2, l-ai trecut pe omologul SebastianO in loc de SebastianUL colea la falnici detinatori de ştafetă. Da’ se poate? :( (un bonus ceva?)
  Rog seriozitate! Sebastian :)

 84. August 31, 2009 la 15:08
  link permanent
  artpi zice ca:

  denisa? la ce dumniezo iti tre’ tie camesa aia? de lansezi blesteme si spurcaciuni!

  si se auzi din spate un 27:)

 85. August 31, 2009 la 15:12
  link permanent
  artpi zice ca:

  @darius: cam cat de flexibil zici ca e gulerul ala la obiectul numarul 6?
  asa pe o scara de la unu la zece… sa stiu si eu pe ce da denisa banu’?

 86. August 31, 2009 la 15:12
  link permanent
  Denisa zice ca:

  Îmi trebe că-i faină! 28, că mi-e milă de tine şi nu vreau să înoţi prin casă pentru a licita în continuare. :) )

 87. August 31, 2009 la 15:13
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  Da, mare atentie. Eu raman la camasa 1.

 88. August 31, 2009 la 15:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a notat totul. Cămaşa cu numărul 6 a avut şi ea zilele ei. Da’ e o bătrână înţeleaptă şi încă atractivă. Mai ales doritorilor violatori de pe această nişă.

 89. August 31, 2009 la 15:47
  link permanent
  antidarius zice ca:

  Chemeşa cu numărul 6. 29 lei. Asta daca ti-i dau

 90. August 31, 2009 la 16:02
  link permanent
  Denisa zice ca:

  No fii atent, mă, ăştia vor toţi inundaţii! Şi igrasie! 29,1 lei pentru chemeşa şase. :D

 91. August 31, 2009 la 16:07
  link permanent
  radhoo zice ca:

  @Darius – ai legator de cravate personal deci… esti ca si Gore din Cluj
  :) ) care are lautar personal si dansatoare personala…

 92. August 31, 2009 la 17:07
  link permanent
  sf. Radu zice ca:

  cravata nr 4, iti scad 50 ron din datorie

 93. August 31, 2009 la 17:44
  link permanent
  calmardel_enescus zice ca:

  Cravata no.4
  Dar.
  Eu muncesc pe bani. Banii ii trimit alor mei. Ai mei imi trimit palinca. Parte o vand, parte o beau, parte o …. prin curier rapid :P
  Deci.
  1L pentru cravata 4. La curs BNR.

 94. August 31, 2009 la 17:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu mere la curs. Mai ales că avem superfluu.

 95. August 31, 2009 la 18:53
  link permanent
  Un fan zice ca:

  80 RON pentru fiecare camasa prezentata mai sus!

 96. August 31, 2009 la 18:55
  link permanent
  sf. Radu zice ca:

  daca era o fana mai credeam. plus sa ceara sa fie nespalate. oricum, bine ca n-a oferit si pe cravata

 97. August 31, 2009 la 19:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, fiind un fan, chiar şi cu o ofertă veridică, totuşi m-aş îngrijora un pic. Cre’că are ceva sindrom, să vedem dacă pleacă singur, şşşt.

 98. August 31, 2009 la 21:14
  link permanent
  ZuZu zice ca:

  Tricouri cu De Puta Medrea, n-ai?

 99. August 31, 2009 la 21:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Zuzul a rulat cum n-a mai rulat cine-am zis înainte lui să ruleze cum n-a mai rulat nimenea cândva.

 100. August 31, 2009 la 21:36
  link permanent
  Razvan Medrea zice ca:

  @ Zuzu: :-) ))) bestial! Jur ca iti fac unul cadou din profitul lui Darius pe tricouri.

  @ Darius: tu sa taci!

 101. August 31, 2009 la 22:04
  link permanent
  artpi zice ca:

  fie camasa numarul trei

  nu a aparul in filmulete…nu stiu sigur, da sa zicem ca te cred.

  da’ a fost desenata..in cel putin doua randuri! asa ca 20 de la mine

  numai sa nu-mi fie mare! mi-e?

 102. August 31, 2009 la 22:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ţi-este, îţi vine chiar bine, aş adăugi.

 103. August 31, 2009 la 22:19
  link permanent
  pop zice ca:

  25 ron pentru camasa numarul 9.
  am zis!

 104. August 31, 2009 la 22:28
  link permanent
  Sepukku` zice ca:

  300 camasa nr 9 cu parfumu lu Moafle inca vibrant in dansa…

 105. August 31, 2009 la 22:28
  link permanent
  Sepukku` zice ca:

  30 adica…

 106. August 31, 2009 la 22:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ai zis 300, AI ZIS 300!

  (Bine, 30.)

 107. August 31, 2009 la 22:32
  link permanent
  pop zice ca:

  32 ron…
  ca imi place modelu’

 108. August 31, 2009 la 22:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hăhăhă, ţigănocii…

  Adică, ahem-ahem. 32 la domnul cu copilul la ţâţă, din spate.

 109. August 31, 2009 la 22:35
  link permanent
  Sepukku` zice ca:

  Moafle all over.

  35

 110. August 31, 2009 la 22:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mi se aprinză tastaturla.

 111. August 31, 2009 la 22:39
  link permanent
  pop zice ca:

  37.5
  ia uite dom’le

 112. August 31, 2009 la 22:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ai spart caseta la biserică, te bănuiesc.

 113. August 31, 2009 la 22:45
  link permanent
  artpi zice ca:

  si o asortez cu camasa nr8, deci pret de pornire de la mine!

 114. August 31, 2009 la 22:46
  link permanent

  Eu zic sa se calmeze licitatia pana VINERI. Atunci sariti pana se blocheaza serverul. Acuma ridicati toti pretul sa-l facetipe Jeg bogat ?

  NU AI BANI DE bere ? si hop scoti la licitatie tot ce ai prin casa? te astept cu bibelourile si abtibildurile Turbo – toata colectia.

 115. August 31, 2009 la 22:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ba da, am bani de bere. Astea îi că vreau în plus, ştii? Mă hămesesc, de aia.

 116. August 31, 2009 la 22:47
  link permanent
  Sepukku` zice ca:

  Fie 40.

 117. August 31, 2009 la 22:50
  link permanent
  pop zice ca:

  44.99

 118. Septembrie 1, 2009 la 00:57
  link permanent
  sf radu zice ca:

  bine, mai, voi pe camasa nr 9 va bateti? n-aveti minte daca treceti de … ma rog, n-aveti minte.

 119. Septembrie 1, 2009 la 01:10
  link permanent
  ioana zice ca:

  c e saitu asta k nu inteleg c vrea dar ma amuza e super mult succes in continuare

 120. Septembrie 1, 2009 la 07:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Săraca de tine.

 121. Septembrie 1, 2009 la 09:34
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  45.01 pentru numarul 9.

 122. Septembrie 1, 2009 la 09:34
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Io cred că pe alocuri mai licitează şi Darius, sub pseudonim, să-şi crească preţurile.

  Mă, o să vezi tu banii ăia de la oamenii ăştia când o pica Guvernul. :lol:

 123. Septembrie 1, 2009 la 10:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci mai repede decât mă aştept.

 124. Septembrie 1, 2009 la 10:23
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dari, mami, dom’ profesor, aici de faţă, tătdiauna ti-o ocrotit şî ţ-o prevestit die binie, aşe că pe vineri bani şi veşti de pe podu’ mogoşoaiei :) jură pe portocaliu şi roşu, dom’ profesor :D

 125. Septembrie 1, 2009 la 11:30
  link permanent
  antidarius zice ca:

  29,2 pentru 6

 126. Septembrie 1, 2009 la 11:32
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  50 pt numarul 9 ca nu-l mai jenez pe Pop. Conditiia fiind sa primesc si o vedere de la Zalau semnata Mirmen. Adresa o stii…

 127. Septembrie 1, 2009 la 11:37
  link permanent
  radhoo zice ca:

  Chemeşa cu numărul 12 – 22 de lei, cash.

 128. Septembrie 1, 2009 la 11:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cică cash, mă asigură el, de parcă erau şanse să i-o dau io aşa, “că dup-aia mai vedem”. Notat.

  În timp ce Sepucele se supralicitează pe sine. Io zic că merge bine întreprinderea.

 129. Septembrie 1, 2009 la 11:54
  link permanent
  radhoo zice ca:

  Noa… incercam si eu… credeam ca ai si tu caiet, sa ma treci in cont, ca la noi la Maki Bar, in spatele gari in Carei asa e.

 130. Septembrie 1, 2009 la 11:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu m-am confruntat cu conceptul de rău-platnic. I-am confruntat pe alţii, adevărat. Însă eu am doar buni sau foarte-buni-platnici. Cei mai buni de plată îi am eu.

 131. Septembrie 1, 2009 la 11:59
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  Chitanta tai? Daca nu lasi la pret, Finanţele-s la Cluuuuj ! :)

 132. Septembrie 1, 2009 la 12:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Asta ce fac îi mână-n mână cu autorităţile, nu te îngrijora. E corupţie la nivel înalt, io nu umblu cu chiţibuşerii.

 133. Septembrie 1, 2009 la 13:09
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  20,5 RON cameşa nr. 3

 134. Septembrie 1, 2009 la 13:26
  link permanent
  artpi zice ca:

  sebastianul o face intentionat… 22:)

 135. Septembrie 1, 2009 la 13:31
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  tulai ma da’ veninos esti. nu-mi trăbe mă, ia-le tu pe tătie. “Dăcât” vroiam sa mai creaste pretul, sa mai compensez pretul exagerat la camesa nr. kettő ! :)

 136. Septembrie 1, 2009 la 16:15
  link permanent
  radhoo zice ca:

  Pana cand merge licitatia? Ca am emotii…

 137. Septembrie 1, 2009 la 16:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Până vineri, proastă, când am şi scris că.

 138. Septembrie 1, 2009 la 18:49
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Chiloţii ăia Calvin Klein nu-i dai ?

 139. Septembrie 1, 2009 la 21:28
  link permanent
  toader zice ca:

  auzi, si daca nu reusesti sa le vinzi pana vineri le dai gratis sau dai si bani pe deasupra?

 140. Septembrie 1, 2009 la 21:52
  link permanent
  pop zice ca:

  50.99 ronishori
  numa’ d’al dracu’!
  :)

 141. Septembrie 1, 2009 la 22:04
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Apelez la raţiunea şi conştiinţa ta încărcată. :D
  Eu vreau să primesc chemeşa cu nr. 13 şi cravata cu numărul 3 în contul a celor 50 de lei pe care ţî i-am trimes să-ţi iei triciclul şi nu l-ai mai luat. Ofer în plus 10 lei contravaloarea craveţii. Primeşti?

 142. Septembrie 1, 2009 la 22:05
  link permanent
  ionutu zice ca:

  pardon chemeşa cu numărul 12. Nii, ce vrei dacă îi tot gri? :D

 143. Septembrie 1, 2009 la 23:30
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Ba, cravata ta e tot la mine!

 144. Septembrie 2, 2009 la 00:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Primesc pentru cravată, că-s bani; pentru chemeşă tre’ să scoţi tot bani, ca să vezi surpriză.

  Anduu – aia mi-o mai trebuie, că-mi convenea.

 145. Septembrie 2, 2009 la 08:41
  link permanent
  ionuţu zice ca:

  a lovit criza şi-n Vitrină, sau satană are nevoie de bani. Refuz categoric. La final o să mi le dai pre de-a moaca.. :D

 146. Septembrie 2, 2009 la 09:34
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  Deci 60.

 147. Septembrie 2, 2009 la 09:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, vreau să fiu acţionar, să-mi spună lumea . Voi încasa pe vestimentaţie, după care voi achiziţiona scaunul pe care stau în firmă. Scaunul, literalmente, obiectul de mobilier. De fapt, dacă strâng destul, achiziţionez scaunul unuia dintre şefi, ca apoi să am scaun de şef, mă-nţelegi.

  Ulterior voi închiria acest scaun, dându-l spre folosinţă oricărui are puterea financiară. De acolo mai departe voi sta în picioare, însă voi face astfel parte din patronat.

 148. Septembrie 2, 2009 la 12:07
  link permanent
  monica zice ca:

  1 RON toate. Doresc sa fac comert en-gros.

 149. Septembrie 2, 2009 la 12:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vedeţi voi, la Combinatul Publicitar Mercur merge greu de fapt. Dovadă – monicea.

 150. Septembrie 2, 2009 la 12:13
  link permanent
  monica zice ca:

  Si cit de greu ar merge, iata ca tot mai putem sa donam cite ceva la fratiorii nostri mai saracuti…

 151. Septembrie 2, 2009 la 12:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu vă iau nici cerşetorii de la biserică banii. Au compasiune.

 152. Septembrie 2, 2009 la 12:24
  link permanent
  monica zice ca:

  Apropo de cersetori si bani: ce mai face triciclul ala? Asa, lipsit de compasiune cum a fost el la momentul nasterii sale.

 153. Septembrie 2, 2009 la 12:31
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Interesant că ai menţionat cuvântul cerşetor, Darius draghe.

 154. Septembrie 2, 2009 la 12:39
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  Pula mea, asta nu-i Romania noastra.

 155. Septembrie 2, 2009 la 12:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sebastiano, te pun de la firmă să campanie?

  Hudrel – interesante multe lucruri despre tine, să le spun? Sau, mai bine zis, să le scandez? Hîm? Că io le zâc!

 156. Septembrie 2, 2009 la 15:20
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  eu, pula ala de am licitat pt camasa 7 , cu parere de rau, tre sa ma retrag din licitatie…. sau daca nu dai camasa la cersetori, peste 2 luni cand ma intorc in tara…negociem atunci

 157. Septembrie 2, 2009 la 15:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ poţi să-mi trimiţi banii chiar acum. Şi îţi dau io cămaşa peste 2 luni.

 158. Septembrie 2, 2009 la 16:50
  link permanent
  creTzu zice ca:

  numaru 13 :) 25 lei !

 159. Septembrie 2, 2009 la 16:51
  link permanent
  creTzu zice ca:

  camaşa that is !

 160. Septembrie 2, 2009 la 17:08
  link permanent
  Dora zice ca:

  30 lei pentru pixelata.

 161. Septembrie 3, 2009 la 00:43
  link permanent
  toader zice ca:

  auzi, da’ tu chiar vinzi camasile astea?

 162. Septembrie 3, 2009 la 10:03
  link permanent
  tzup zice ca:

  Ciorapi si chiloti nu licitezi?

 163. Septembrie 3, 2009 la 12:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, respectiv nu.

 164. Septembrie 3, 2009 la 12:59
  link permanent
  jimerino zice ca:

  numa’ chiftele de camasi. da’ iti dau 33 pe prima. scrie in pula mea acolo, sub ea, nu sta ca talalachele! si ti-as lua de pe cap si cravata verde da’…bine ma, 15 si pentru aia.

 165. Septembrie 3, 2009 la 17:17
  link permanent
  jimerino zice ca:

  62 camesa nr. 9. sepuku, te sfatuiesc sa sezi calm/a ca am bani multi, sunt barosan, mondial etc. serios, sictir si ja de la camesa mea! chiar, nu cunosc exact principiile unei licitatiiŞ se pot injura/intimida/ameninta competitorii?

 166. Septembrie 3, 2009 la 18:01
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  Asa imi place camasa 1, cred ca mi-ar sta bine in ea. 35.

 167. Septembrie 3, 2009 la 19:24
  link permanent
  monicas zice ca:

  [io vreau sa sug nasturu' de la chemesa pe care o cumpara bogdan cind revine in tara, da? dau oricit]
  jimerino, in genunchi!! mars si cere scuze celei care eram cind iti placeam maxim!
  da, stiu, am rulat!!…

 168. Septembrie 3, 2009 la 20:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gimel – nu ştiu ce fac tu cu clienţii şi ştii că niciodată nu te-am întrebat, mie-mi dai banii, atâta ştim. Că de nu, tăt la ei ajung lucrurile, de la ultimul preţ pe care l-au băgat, indiferent cât te baţi cu ei pe dânsele.

  Mai puţin c-or să te facă ăştia doi, aia atâta cred, că nu vii tu, pulă, la spartu’ târgului, să te gândeşti că iei la ultima sută de metri.

  Da’, de exemplu, tu, monicas, tu totuşi eşti doar proastă, să zicem.

 169. Septembrie 3, 2009 la 20:36
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dari, păi nu oferi tu, generos şi ceremonios, o chemeşe bună de transformat într-o frumuoasă primă rochiţă dariei responsbilului tătic :D

 170. Septembrie 3, 2009 la 20:37
  link permanent
  radhoo zice ca:

  Si daca nu e buna marfa, ai si perioada de returnare ? :D

 171. Septembrie 3, 2009 la 20:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dar desigur că am, puteţi să aduceţi oricând cămăşile înapoi, dacă ORICE nu vă convine. Că doară le mai vând o dată.

  Mamă – tu crezi că io nu ştiu că Gimel nu-i în stare să se îmbrace nici singur, darămite să aibă grijă de-un copil? Cât crezi că mai o are în posesie legală, până -o ia?

 172. Septembrie 4, 2009 la 13:02
  link permanent
  jimerino zice ca:

  deci cum ziceam, 37 la prima, numa’ asa, ca-i sta bine lu’ sebastiano.
  si tu, jeg de om neom, taci in pulilii meli si pregateste cadouri pentru DARIA.

 173. Septembrie 4, 2009 la 13:51
  link permanent
  rika zice ca:

  numaru 5 ii dat? :P take care mate

 174. Septembrie 4, 2009 la 14:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Numărul 5 ce? Şi da.

 175. Septembrie 4, 2009 la 14:11
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  Rautatatea umana nu inceteaza sa ma uimeasca. 40 pentru prima.

 176. Septembrie 4, 2009 la 15:27
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nici pe mine icapatanarea in fata destinului, care, apropos, nu e deloc caracteristica poporului roman care Miorita. deci, pula mea, 42 prima.

 177. Septembrie 4, 2009 la 16:14
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  45, prima.

 178. Septembrie 4, 2009 la 16:35
  link permanent
  jimerino zice ca:

  asa nu facem treaba.

 179. Septembrie 4, 2009 la 16:52
  link permanent
  jimerino zice ca:

  constrans de fatalau’ suprem, in sensul ca m-a sunat si mi-a oferit favoruri sexuale prea bolnave pentru a fi povestite aici, anunt ca RENUNT LA CAMASA NUMARUL 9 deoarece e urata ca mircea badea degerat si pe aceasta cale II CER SCUZE SEPUKULUI PENTRU…pula mea, ca l-oi fi incurcat. ca toata lumea stie ca toata lumea isi calculeaza salariul in functie de ce bani are sa-i dea jegului. numai sa nu il calculati si in functie de ce bani aveti de incasat de la el pentru ca…simplist punand problema, o sa o sugeti adanc si veti ajunge sa mancati peretele de vest.
  sebastiene, te fac!

 180. Septembrie 4, 2009 la 17:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gimel gustă amara umilinţă, cum gustă atâtea lucruri amare şi cum gustă atâtea lucruri în general, dacă mă înţelegeţi.

 181. Septembrie 4, 2009 la 17:17
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Auzi, dar in filmul cu eu si tu si basty care chemasa e? E cumva numarul 7? Seamana, dar nu prea… nelamureste-ma.

 182. Septembrie 4, 2009 la 17:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Greşit. Aia e o cămaşă pe care o păstrez, da’ TULAI PULĂ GRAS ERAM! Vroiam să-mi fac o poftă şi să mănânc chipsuri azi, la un film. UN CĂCAAAT! Nimicaaa!

 183. Septembrie 4, 2009 la 17:47
  link permanent
  jimerino zice ca:

  tu ai ceva cu umilinta asta azi. iti recomand [ce-ai scriiis?].com, poate te ajuta.

 184. Septembrie 4, 2009 la 20:45
  link permanent
  Iisus e Sus zice ca:

  chips-urile nu ingrasa wise ass.de asta sunt numite junk food,valoarea nutritiva e 0.

 185. Septembrie 4, 2009 la 21:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci să repetăm pe silabe, ca să înţelegem ce tocmai a zis: chip-su-ri-le nu în-gra-şă wise ass, de as-ta sunt nu-mi-te junk food, va-loa-rea nu-tri-ti-vă e 0″.

  Bă, tu eşti prost.

 186. Septembrie 4, 2009 la 23:59
  link permanent
  jimerino zice ca:

  47 prima camasa. in your face seba! cu accent pe seba.

 187. Septembrie 5, 2009 la 00:02
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ati omis un aspect important: eu trebuie sa stau acasa vineri noapte si imi permit sa astept 23:59. merci.

 188. Septembrie 5, 2009 la 00:48
  link permanent
  toader zice ca:

  eu zic ca e bine, cu ocazia asta, ca darius sa dea inapoi banii subtilizati pentru bicicleta. ca acum are de unde.

 189. Septembrie 5, 2009 la 06:47
  link permanent
  cezar zice ca:

  vreau cravata nr 1 (cea visinie) ofer pretul de plecare (adica 10 RON)

 190. Septembrie 5, 2009 la 08:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Din păcate, Caesar, iubitule, eşti târziu cu termenul limită. Oare să fie fusul orar? Oare doar te-ai îmbătat? Mai oferă, de la preţul de plecare, ca să mă îndupleci.

 191. Septembrie 5, 2009 la 22:17
  link permanent
  cezar zice ca:

  pai ofer 12,7 lei ca sa nu zici ca-s semit. acum hai nu fi mielul scroafei si spune-mi cum platesc. paypal?

 192. Septembrie 5, 2009 la 22:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu ţi-am trimis, fă, pe mail?

 193. Septembrie 9, 2009 la 21:53
  link permanent
  halfknot zice ca:

  unde gasesc camasa d-aia groasa ca cea data lui cretzu?

 194. Septembrie 10, 2009 la 12:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, la Creţu’, de pildă. :D

 195. Septembrie 10, 2009 la 13:23
  link permanent
  halfknot zice ca:

  tu unde-ai gasit?

 196. Octombrie 1, 2009 la 22:40
  link permanent
  ce familie zice ca:

  -evident ca nu am avut rabdare sa citesc tat ,stiu ca o sa comentezi de adresa mea de mail conceputa vizual acustica acum cred zece ani dar io is curios daca te-ai imbogatit daca merita sa dezchizi un “secand hend butt firt class” virtual ca si io vreau sa-mi dezvolt afacerea cu haine de pthele hahaha ,,serus domne ajuta fain blog…

 197. Octombrie 3, 2009 la 12:23
  link permanent
  ademirel zice ca:

  Cravata 1 – 15 RON + Cravata 7 – 15 RON … contact pe mail. ms.

 198. Noiembrie 9, 2009 la 18:36
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  Cravata nr.7 – 10 lei

 199. Noiembrie 9, 2009 la 20:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Alo, draghe… sa-nchis prăvălia.

 200. Noiembrie 10, 2009 la 16:39
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  N-am citit chiar tot. Am văzut câ nu e licitată şi am încercat şi eu.

 201. Ianuarie 9, 2011 la 05:42
  link permanent
  catalin baboianu zice ca:

  buna ziua

  mai aveti “Chemeşa cu numărul 3″ daca da va rog sami spuneti cum sa intru in posesia ei.

  multumesc

 202. Ianuarie 9, 2011 la 11:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a dat, domnucă scumpă, s-a dat. Nu mai primim dintr-astea.

 203. Mai 3, 2013 la 13:13
  link permanent

  I really like what you’ve acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it.

2 trackback-uri

 1. de la Crudităţi | ZuZu Concept pe Septembrie 1, 2009 la 14:01

  [...] la Zamfir pe blog. Se aude prieteni? Nu mă interesează cum faceţi(din partea mea vă puneţi cămăşile la bătaie), vreau tricoul [...]

 2. [...] bani, măcar moral vorbind, dar cu precădere cei care aţi achiziţionat articole vestimentare la licitaţia recentă şi, în al doilea rând, pentru că am făcut un pariu, vorba aia, mai mult cu mine însumi, [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)