Tânjesc după diversiunea ce se pregăteşte…

sari la comentarii

Ca să nu mai deranjeze opiniile mele pe vreun vizitator dintre catraliardele de ei, care sunt, ca să fiu o gazdă bună, dacă tot nu am nişte fursecuri cu care să vă servesc şi, de asemenea, până aşteptăm să vedem ce se va scorni ca să se spălăcească toată povestea cu “ţiganca împuţită” până nu se mai vinde nici între paginile micii publicităţi, nu voi mai comenta cu nimic sau induce în eroare.

Apropo, de vreo două zile, într-un interviu pentru piticu.ro, despre lucruri în general, am zis, PE BANDĂ, că Jegu’ duhneşte de manifeste comuniste, ascunse-ntre rândurile acestea, menite să vă intre vouă-n cap fără să ştiţi. Mda. Şi s-a scandalizat un prieten, blogăr. Printre alţii, pe care nu-i ştiu, să mă ierte, da’ tocmai îşi deschiseseră bloagele, aveau nişte youtube-uri şi hop! – “ce căcat îi Darius”. Am tentativa să mă doară-n fund. Da’, desigur, are lumea dreptate să se scandalizeze, nu-i politicos să faci manipulare fără s-o anunţi, nu? Iar eu asta fac, că doară am zis în interviu la Piticu’. Cea mai bună metodă când faci aşa ceva e să zici, de altfel. Şi asta, cumulat şi raportat la demisia mea de cetăţean… ce crize, ce bătut de pământ, văleleeeu! Oameni dragi, mai zâmbiţi un picuţ. Mna, ce ziceam, că nu mai comentez, doar să reproduc? Mă scuzaţi.

Da’, reţineţi totuşi, care-aţi venit la ginit mesaje subliminale de destabilizat ţara, să ştiţi că ăsta-i primu’! Uite, îl lungesc şi scriu pe două rânduri, să aveţi printre ce citi. Da’ mai în jos în text nu vă mai anunţ, bun?

Deci stabilit lucru să nu mai îmi pun amprenta subiectivă asupra informaţiilor transmise, doar să le dau mai departe, eventual ataşându-le câte-un un râs isteric, da’ obiectiv. Şi voi pune întrebări aşa cum îmi trec ele prin cap, fără să răspund la ele, n-aveţi decât să vă lămuriţi singuri. Da’ nu la mine-n comentarii, unde-i loc de înjurat. În minte, ok? Şi alte poze pe care le-am găsit pe jos…

Din ciclul: BLEAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Mă scuzaţi un pic, hahahahahaha. Mulţam.

Târgu-Jiu, 22 mai / Rompres – Alianţa Romilor din România „dezaprobă şi se dezice de metodele diversioniste pe care le-a practicat, sâmbătă, jurnalista de etnie romă Andreea Pană”, în ziua referendumului. Conform comunicatului transmis, marţi, Rompres, de Biroul de presă al Împăratului Iulian, jurnalista Andreea Pană, forţată de patronul trustului de presă a cărui angajată este, „a încălcat codul deontologiei profesionale şi, prin folosirea unor metode neortodoxe, a reuşit încălcarea intimităţii persoanei şi să-l atragă pe preşedintele României, Traian Băsescu, într-o capcană jurnalistică gândită şi pusă la cale de liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu”. Împăratul Iulian îi atrage atenţia lui Dan Voiculescu, în comunicat, că, ‘”pentru obţinerea unor obiective de interes personal, să renunţe la metodele pe care le-a învăţat la şcoala de partid înainte de 1989 şi să nu mai implice jurnalişti de etnie romă în astfel de diversiuni politice, dăunătoare intereselor României pe plan internaţional”, se menţionează în finalul comunicatului, semnat ing. dipl. ec. Iulian Rădulescu, Împăratul Romilor de pretutindeni.

Din ciclul: Întreb şi eu ca un bou şi întreb şi cu ecou

Dacă de doi ani de zile Antena3 şi Antena1 nu ştiu altceva decât să agaţe în Băsescu (lucru care de cele mai multe ori e perfect adevărat), asmuţite precum nişte potăi de către oligarhu’ Felix (se prea poate, cum vreţi voi)… atunci Băsescu n-are altă treabă decât să dea cu mucii-n fasole, de fiecare dată când aceste lucruri se întâmplă?

Nu de alta, că pe mine mă doare fix la banană de Voiculescu, ca să mă exprim aşa, elegant, să mă scuze părinţii, dacă citesc. Andreeea Pană poate fi, din partea mea, jurnalistă de succes sau să pună întrebări tâmpiţele până cade lată, nici că tresar de grija ei. Că mie mi se pare o don’şoară simpatică sau altora li se pare că-i vai de capu’ ei, cât n-o cunoaştem nici unul dintre noi, e absolut irelevant. Da’-n schimb pe Băsescu chiar l-am votat. El apare-n fiecare zi, cum cumpără întâmplător ceva sau are pretenţia că-mi influenţează traiul sau că mă reprezintă. Tre’ musai să fim, în străinătate, de la căpşunar la preşedinte, toţi nişte ciorditori de telefoane? Lui pare că îi e indiferent. Şi lu’ Împăratu’ Iulian pare că-i convine. Şi lu’ Becali la fel. Ţie-ţi convine? Băsescu, cu impresia că face ceva pentru mine aici, îmi afectează practic imaginea afară, pentru ca eu, dacă mă hotărăsc să-mi bag picioarele, mai bine să n-am nici o şansă. Nu numa’ să pornesc de la zero, că de la minus.

Până acuma mă uitam pe Antena3, că aveam impresia că, deşi interpretează unele ştiri, măcar le dau pe toate şi fac eu diferenţa… Da’ nu mă mai pot baza pe Antena3, că joi n-or să dea nimica de preşedinte, deci o să mă uit numa’ pe RealitateaTV. Păhăăăi, de capu’ meu, moare ţara de n-auzim O ZI de Băsel nimica? Hopa, m-a tăiat opinia, îmi cer iertare, revenim, asta de mai sus era tot din ciclul hăhăielilor convulsive. Ca următoarea, unde se văd, în momentul ciordelii, Pană cea agasantă şi preşedintele plângând abuzat:

BasescuSiPana

[Mulţam lui Sorin Comănescu c-a făcut poza şi lui Emil c-a scăpat-o pe josul pe care-am găsit-o.]

Şi nici o grijă: nu merge boicotu’. Cel puţin nu atâta timp cât intră în vreun conflict flagrant cu politica, pardon – filozofia Realităţii TV, care poate constă în clauza de apariţie a lui Băsescu cel puţin o dată la fiecare 24 de ore, iar VDTV pe Antena3 începe cu prezentarea celui mai important invitat la aniversarea Elenei Udrea, Traian Băsescu.

De fapt, căcat: reţineţi că aici scriu nu tot timpul ce vreau, da’ niciodată ce vrea altcineva, inclusiv voi sau oricine mai vreţi să consideraţi. Ci orice simt sincer, chiar care uneori nu-mi convine mie, dăramite vouă. Dacă vă va plăcea, va fi total incidental, la fel şi pentru mine… Scriu şi citiţi deci opiniile mele, cu care puteţi să fiţi de acord sau să nu fiţi acord, şi-n ambele situaţii să mă intereseze sau nu.

20 comentarii

zi si tu ceva
 1. Mai 23, 2007 la 02:21
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  In fond, nu stiu ce problema au unii cu traficul tau. Ia uite ce zice un nene care stie…

  “Experiment. Take chances. Piss a few people off. Do things to stand out. If your writing doesn’t have an edge it might as well not exist.”

  Prin asta ajungi cunoscut. Prin faptul ca nu faci parte din marea turma…

  De ce sunt altii invidiosi ca nu i-au luat ei interviu lui Basescu? De ce daca publici ceva interesant esti acuzat ca vrei sa iti faci trafic (de parca nu asta ar fi scopul… sa scrii chestii interesante, care implicit aduc trafic).

  Ok, nu va mai plictisesc. Bafta JEG la scris asa cum stii tu, in continuare!

 2. Mai 23, 2007 la 07:51
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  “Iti zic cu mana pe inima ca daca eram un baiat din ala mare de la SPP , iti dadeam un capac de nu-ti mai simteai timpanul doua saptamani…” –

  SĂ TE MAI MIRI DE “ŢIGANCĂ ÎMPUŢITĂ”, “GĂOZAR” SAU “ANIMAL”?

 3. Mai 23, 2007 la 08:58
  link permanent
  Piticu21 zice ca:

  deci tu esti ala care e platit de securisti si de forte straine … aka din strainatate sa scrii aceste lucruri.

  Acum am descoperit 🙂

 4. Mai 23, 2007 la 09:05
  link permanent
  sin zice ca:

  ausi coane, care e problema ta de-l tot ataci pe basescu ? sau te pomeni ca esti simpatizant al tiganilor ?

 5. Mai 23, 2007 la 09:34
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ambele, băi.

 6. Mai 23, 2007 la 09:40
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Bogdan: Eu nu mă mir de filmul ăla cretin apărut pe youtube, care sper să nu se lase fără urmări, c-o să-l semnalez. Nu te uita care. Nu merită. O cretinătate animalică, precum ăsta de mai sus, sin, ce scrie nişte cretinătăţi şi inculte şi prosteşti. Nu mă mir de toţi stupizii care-au făcut-o.

  @ Piticu21: Târziu, Pitice, deja te-am corupt şi pângărit. 🙂

 7. Mai 23, 2007 la 10:37
  link permanent
  Chris zice ca:

  Pai bah ti-am zis si inainte pe blog ca esti cacat. Ups, nu ti-am zis ca esti cacat, doar ca esti jeg. 🙂
  Nu tragedia acuma. Si faza cu clipurile de pe youtube…ii vreo problema?! Sau esti trilulilu addicted?
  Ti-am zis ce cred despre tine ca nu am avut ocazia pana acum.
  Sa ne auzim cu bine,
  Chris

 8. Mai 23, 2007 la 10:56
  link permanent
  Darius zice ca:

  “Păi, băh”, mi-oi mai fi zis, da’ nu reţin, probabil n-a-nsemnat absolut nimic pentru mine, cum nu-nseamnă nici acum. Da’ totuşi, “ai avut ocazia” abia acum, “mi-ai mai zis” touşi mai demult , că nu am priceput pân’ la urmă din comentariu…

  Ţi-ai făcut blogu’ special să-mi zici? Ce drăgălaaaş. Ia nişte trafic, du şi acasă, la doamnă. Şi, băi, ultimu’ meu film, da’ care l-am făcut singur, nu l-am primit într-un mass, era tot pe youtube. În mod absolut surprinzăror.

  Şi, pân’ la final: cine căcat eşti tu să-mi pese? N-am nici cea mai vagă idee, dar nici cel mai mic interes să aflu.

 9. Mai 23, 2007 la 12:16
  link permanent
  mea zice ca:

  Oare ce iau unii? Sau ce nu dau? Sau ce nu fac ca n-au cu cine, de’s asa apucati? Am cautat pe Google “definition of blog”. Le sugerez sa faca la fel si sa se mai calmeze.
  Zi-le ‘n continuare cum stii tu mai bine!

 10. Mai 23, 2007 la 12:18
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  sin, s-a bashit mireasa, bah !
  Darius, musai sa-ti iei baska; sa te doara, cand te doare, in mod organizat si usor recognoscibil.
  Sa nu se confuzeze nici unul dintre cei 25-75 din ultima sambata care a contat.
  De procente vorbeam

 11. Mai 23, 2007 la 12:54
  link permanent
  Chris zice ca:

  Mah tre sa te calmezi un pic. Chill!
  Nu-mi trebuie nici un trafic, stai linistit.

 12. Mai 23, 2007 la 16:42
  link permanent
  ionica ionel zice ca:

  Destul de pertinente scrisuri pacilea, imi place 😛

 13. Mai 23, 2007 la 17:36
  link permanent
  Ed zice ca:

  Ba mai lasa dreq politica 🙂 ca ti se face rau. Si e si Base om… lasati-l ma sa traiasca 🙂

 14. Mai 23, 2007 la 18:09
  link permanent
  Niang zice ca:

  Bai asta , Darius ! Ce te tot dai tu pe aici mare analist politic ???? Esti vai de capul tau , si cred ca ar fi cazu`sa incetezi sa mai scrii pentru ca`ti impresionezi doar cercul de prieteni :)))
  Siteu asta nu e un jeg , e un “MEGAJEG” 🙂

 15. Mai 23, 2007 la 19:24
  link permanent
  mea zice ca:

  cetatene…….ESTI BIRUIT! (look arround us)

 16. Mai 23, 2007 la 20:33
  link permanent
  Logaritm zice ca:

  lasati omu’n pace sa se documenteze care-s atributiile presedintelui. de ce sunteti rai??? :))

 17. Mai 24, 2007 la 16:10
  link permanent
  be... zice ca:

  nici domnu presedinte, nici doamna jurnalista nu prea mi se par niste modele de eruditie, educatie si buna purtare. baselu arata in poza aia ceva gen: no?! amu ce mai stii faci?! si aia sta ca proasta, socata ca institutia prezidentiala calca in picioare institutia libertatii presei. vax.
  foarte bine face omu ca-si zice opinia. si in pagina urmatoare ca-i pasa. nush de ce tre sa analizam oamenii, nu opiniile lor… si securita pe internet… beeeeei…

 18. Mai 24, 2007 la 17:13
  link permanent
  Darius zice ca:

  Da. E drept. Da’ pe mine nu mă-ntere de jurnalistă, cu care poate nu mă mai întâlnesc vreodată. Da’ pe Băse-l văd mereu cum face el treaba…

 19. Mai 11, 2012 la 00:10
  link permanent
  21 kwietnia zice ca:

  Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply great and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 20. Mai 11, 2012 la 00:34
  link permanent
  Phuong Dacruz zice ca:

  Now I am going away to do my breakfast, afterward having my breakfast coming yet again to read further news.

un trackback

 1. […] la Emil (care nu vrea link) via Darius (care cred ca […]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)