Sunt menit sortirii…

sari la comentarii

Să vă spun. Eu, în perioada asta, trec printr-un fel de dilemă emoţională. Sau, mă rog, nu “emoţională”, că n-am căderi sau ieşiri. Nu sunt la nici un prag. E doar o chestie cumva sufletească, unde “doar” e folosit foarte indulgent. Cred că totul e fiindcă am nevoie de cineva. Din fericire pentru mine, nu-i cineva dintre voi. Poate atunci chiar ar fi o problemă emoţională.

Nu contează, oricum – acum câteva seri am visat că am cunoscut o persoană nouă. N-a funcţionat. Nu era o persoană care e reală, era una inventată în visul meu. Să nu vă imaginaţi că m-am trezit chiar în momentul în care aveam totul şi rămânea doar să mă bucur de el, cum se întâmplă de obicei. Nu-nu-nu! Ne-am despărţit (cu scandal), în timp ce dormeam. Ba chiar am avut timp câteva ore, în care acel sentiment al eşecului să se şi sedimenteze bine în mine, în somn. M-am trezit cam în momentul ăla chiar de dinainte de-a-ţi mai reveni un pic.

Vă puteţi imagina şi voi, dacă nici măcar în vis eu nu pot să primesc ce am nevoie… Şi n-a fost nici măcar un coşmar. Pentru a nu-mi face prea mari speranţe, gândiţi-vă că mi s-a demonstrat că până şi relaţia mea de vis este o deznădejde. Vedeţi voi, spre deosebire de majoritate, eu în aceste momente cred că există Dumnezeu.

Dacă EU aş fi Dumnezeu, sigur aş face asemenea lucruri cu bieţii oameni. Dac-aş avea puteri supreme… păi, le-aş lăsa să se irosească? Dacă Dumnezeul vostru e altfel, să mă scuzaţi, dar e cam tăntălău.

Am stabilit, deci, deja că nu o să găsesc pe nimeni pentru mine. Am găsit de câteva ori pe cineva care era potrivit. Dar le-am obţinut şi apoi nu a ieşit. Aşa că de ce ar merge turele viitoare? Nu, nu mă sinucid.

Totuşi, există ceva ce m-ar face să mă simt mai bine: am auzit că există maghiari manelişti. E adevărat? Dacă e adevărat, nu mai e interesant, deci mi-ar plăcea să văd unguroaice chenveliste. Să se-mbrace de la Kenvelo, să aibă frezele “create” de Tisha, să aibă neapărat profiluri de Hi5 pe care se porneşte muzica imediat ce intru. Poate să-mi aranjeze cineva asta?

De asemenea, aş dori să-mi recuperez toate ideile pe care nu am apucat să mi le notez. Vă asigur că sunt geniale. Ah, şi vreau notepadu’ de pe vechiul calculator, care s-a şters şi în care aveam cele 32 de subiecte ce mi-ar fi ţinut tot anul. Nu-mi amintesc nici unul. UNUL! Le vreau şi pe alea, deci.

Să nu vă gândiţi că mă plâng, eu sunt mai mult un laugh-baby decât altceva.

O să mă mai gândesc la ce mai vreau, în general, şi am să revin la acest aspect, dar până una-alta ocupaţi-vă cu ce v-am zis. De partea cu cineva pentru mine să se ocupe doar UNA dintre voi şi să facă naibii o treabă cum trebuie. Nu tre’ neapărat să fie ea însăşi! E de ajuns să găsească pe cineva mai bun. Vă mulţumesc.

***

Hopa.

Beware of Whores

Asta, precum se poate şi verifica, chiar e găsită pe jos. Mulţămim lui Florin Bretotean că ne-mpărtăşeşte printre ce face el slalom în drum spre lucru.

***

Şi am fost de curând la dentist, deci. Da, din nou. Şi n-am terminat. Unde-am aflat iar tot felul de chestii ce-mi întregesc cunoştinţele de viaţă, pe care vi le comunic generos şi vouă. În primul rând, vreau să subliniez că sunt de părere că un cabinet stomatologic ar trebui să fie singurul loc în care să ai dreptul să-ţi pută gura. Mi se pare doar firesc, nu mă condamnaţi. De când eram mic şi nu-mi plăcea, ca oricărui copil (sper), mă tot soma maică-mea să mă spăl pe dinţi, măcar când mă duc să mă caute printre ei. Mi se pare absurd! Adică, evident, mă duc acolo cu o problemă, care poate fi de la puroi la gingii, până la lichefierea dinţilor. Mă gândesc că să-mi duhnească râtu’ e cel mai de-nţeles lucru. Nu vă faceţi griji, mi-a lăudat tipa iar dantura. În timp ce mi-o analiza cu un pickhammer de buzunar.

Ş-apoi revistele… Cred că e singurul loc unde raportul aşteptărilor cu ce pot citi în antecameră e cel mai dezavantajos. Ştiu cum e la dentist, mi-a fost bine băgat în cap de când eram mic şi m-a uitat doftoriţa cu seringa de la anestezie în gură, până a mers să ia vată, din ceea ce eu şi acum sunt convins că era altă clădire. Dar camera de aşteptare de la stomatologie e singura care oferă reviste în care pot vedea foarte plastic cât de prost stau în gură şi ce-o să-mi facă. Şi, desigur, singurele publicaţii în care sunt prezentate explicit, sub formă de “reclame”, şuruburile ce-o să mi le tragă-n maxilar.

Iar pentru că m-am plictisit să vă schimb lumea în mai bine, aflaţi că zvonurile cum că eu aş lua bani de la Năstase, via Ciutacu, sunt false. Am primit la redacţie dovada, ui’, mă autodenunţ, după ce m-a mai autodenunţat şi Victor o dată… Eu DAU bani şi, când o fac, apăi e direct.

[sursa pojilor, pe care le-a făcut el, vasăzică, în coproducţie cu DNA: Vlăduţul]

JegFlagrantMic

[mai de aproape]

Vă salut respectuos, prin tot felul de indecenţe!

39 comentarii

zi si tu ceva
 1. Octombrie 19, 2007 la 18:47
  link permanent

  Semneaza pozaru’, prostanace:)

 2. Octombrie 19, 2007 la 19:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Uă, am pus, gaiţă! Uăăă!

 3. Octombrie 19, 2007 la 19:34
  link permanent
  Costin zice ca:

  Nu eşti decât o slugă împuţită şi faci umbră pământului! Să nu te mai văd în viaţa mea! Nesimţitule!
  Eram sigur că de mici sunteţi manipulaţi dar nici în halul ăsta!

 4. Octombrie 19, 2007 la 20:54
  link permanent
  Mana Ciutacu zice ca:

  Mai sunt vreo două luni până vine Moş Crăciun. Tu deja-ţi faci lista cu ce visezi să-ţi pună sub brăduţ? 😀

 5. Octombrie 19, 2007 la 20:59
  link permanent
  molar zice ca:

  aaaaatâta te vaieti, dar mie imi pari tare inspirat.
  asta apropo de cele 32 de idei duse in nirvana digitala cu notepadu cel vechi.

  cât despre ioanele din vis…creca freud si-ar freca palmele de bucurie sa te asculte/analizeze

 6. Octombrie 19, 2007 la 21:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu mă vait, sufăr! 😀

 7. Octombrie 19, 2007 la 22:10
  link permanent

  Am intrat aici dintr-o nimereala care submineaza multe teorii deterministe. Ce sa zic? Ti-am citit ultimul post chiar inainte de-a ma baga in cada si… imi place blogul tau, tine-o tot asa. Maine o sa ma trezesc cu noaptea-n cap sa intru aici tremurand de emotia unui nou articol.
  Nu-l lua in seama pe Costin, pare un tip puritan care e invidios pe relatiile tale in show-biz. Apropo de vise, mi s-a intamplat intr-o zi ca o tipa din vis sa-mi comenteze pe blog. Intra pramatia sa ma comenteze doar cand dormeam.
  Am cunoscut recent un fotomodel care are o sora studenta in Cluj, anul intai la jurnalism, daca te intereseaza, da-mi un buzz pe messenger.

 8. Octombrie 19, 2007 la 22:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Piei, Sătană!

  Piei… cumperi? Cele mai bune.

 9. Octombrie 19, 2007 la 22:32
  link permanent
  originalu' zice ca:

  Aia-i casa lu’ Ciutacu? da’ acvariu unde-i?

 10. Octombrie 19, 2007 la 22:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, e o casă oarecare, din comuna de baştani Tilişca. Da’ tre’ să dea bine pe poză, nu ca bojdeauca Ciutacă. Reputata împărăţia e mai mult imaginară. Una a sufletului, cumva. 😀

 11. Octombrie 19, 2007 la 23:16
  link permanent
  Gramo zice ca:

  Un vorba scurt legat de notepat (sic). Auzit acest vorba de la cineva cu mult timp in urma: “daca esti gaina care face ouale de aur, nu te stresezi ca s-a pierdut un ou”.

 12. Octombrie 20, 2007 la 10:16
  link permanent
  Iliescu Elena zice ca:

  Darius Groza
  Si eu trec printr-o dilema emotionala. Am zis sa stii ca sunt un pic cu sufletul langa tine.

 13. Octombrie 20, 2007 la 11:31
  link permanent
  Costin zice ca:

  @Adrian: Nu stiu.
  @Darius: 🙂 M-am gandit ca in dimineata asta sa te rasfat cu un zambet, doua. 🙂

 14. Octombrie 20, 2007 la 11:47
  link permanent
  koma zice ca:

  degeaba incerci sa te umanizezi smiorcaindu`ti slabiciunile catre blogime. nu tine bre! esti inuman! in asta consta si succesul tau.

 15. Octombrie 20, 2007 la 12:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Coamă: Îs supra-uman, fă! Ceea ce fac problemele mele supra-sufleteşti, de unde şi aproape supra-imposibilitatea de-a-mi fi cineva dintre voi de folos.

  Costin.. mă-ncălzeşti.

  Iliescu Elena: neinspirat, fată, neinspirat… sugerezi o nouă teorie a căderii comunismului în România.

  Gramo: ERAU 32 DE OUĂ! Mai mult decât tezaurul! (cred)

 16. Octombrie 20, 2007 la 13:09
  link permanent
  Costin zice ca:

  Pă frigu’ ăsta sunt o comoară bag de seamă. Eu unu’ am cam tremurat azi pe două roţi. 🙂

 17. Octombrie 20, 2007 la 14:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă te dai cu scooteru’ în puţa goală, doar ca să atragi priviri.

 18. Octombrie 20, 2007 la 14:28
  link permanent
  Costin zice ca:

  Doar ale tale le caut… şi nici un rezultat pozitiv!

 19. Octombrie 20, 2007 la 14:40
  link permanent
  fara legatura cu postul zice ca:

  http://scanteia.blogspot.com/

 20. Octombrie 20, 2007 la 15:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am pus update în articolul respectiv.

  Oricum, mi se pare foarte improbabil ca Scânteia de WordPress să fi fost ştearsă de altcineva decât autorii. Sunt două posibile scenarii:

  1. Îs atâta de idioţi, încât aveau parola 1234 sau 0000 sau ceva de genu’ şi a stat Rad 24 de ore la încercat.
  2. L-au şters că-s laşi, apoi şi-au dat seama că-s untraceable.

  Orişicum, deşi-mi convine că mail-urile au fost făcute publice şi n-am nevoie de dovezi ca să realizez că-s autentice… cei care au acolo pretenţii de justiţie mi se par cam idioţi. Au violat o corespondenţă. oricum ai lua-o. Ori îşi asumă asta, cu consecinţele de rigoare şi abia apoi cerinţe. Ori le publică şi fleanca, pa, serus. Cât timp ai ales calea anonimatului, nu impui condiţii… S-a acţionat foarte copilăreşte. Am şi pus pe Jeg, la articolul respectiv, un mic îndreptar cu privire la cum acţionezi când te-mpiedici de nişte corespondenţă compromiţătoare.

  Deci, lu’ ăia de-aţi găsit mail-urile: fie vă semnaţi, fie mulţumim, da’ mucles.

 21. Octombrie 20, 2007 la 15:58
  link permanent
  Nico zice ca:

  esti foaaarte tare…inspirat 😛 imi place ce scrii, cum scrii, ce mai.. te ador!

 22. Octombrie 20, 2007 la 16:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Accept demn.

 23. Octombrie 20, 2007 la 17:11
  link permanent
  danette zice ca:

  “Suferi” de avitaminoza de toamna ? Las` ca vine iarna si ti se “criogeneaza” sufletul pribeag ….da` vezi…mintea sa ramana aceeasi ….nu o lasa in voia sortii 🙂 Hmmm,maghiari manelisti …credeam ca sunt doar manelisti si atat …acum si maghiari !? Ce-i prea mult nu-i sanatos…

 24. Octombrie 20, 2007 la 17:29
  link permanent
  Vera zice ca:

  Sper sa-ti reamintesti intr-o noapte, in vis, macar una dintre genialele tale idei. Cazut la pat? Atunci insanatosire grabnica.

 25. Octombrie 20, 2007 la 18:08
  link permanent
  Oana zice ca:

  Stii cum se spune: pentru fiecare exista un suflet pereche. Dar chiar asa, tu te pregatesti sa-i scrii mosului? Daca da, te rog sa-i spui ca as vrea si eu o camera in plus, pentru ca nu imi mai ajung doar trei. Poate pe tine te asculta. Mie imi tot spune ca nu merit.

 26. Octombrie 20, 2007 la 19:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nesâmţâtă! Au’ la ea, nu-i ajung 3 (TRI!) camere. Păi, dă bărbaţii afară din ele!

 27. Octombrie 20, 2007 la 19:47
  link permanent
  Oana zice ca:

  Sunt cam nesamtata, stiu. Dar nu am ce face, eu tot incerc sa imi revin. Nu imi iese, nu? 🙂

 28. Octombrie 20, 2007 la 20:36
  link permanent
  Livia zice ca:

  titlu: teoria viselor
  lead: visele sunt invers

  deci:

  1. ori NU O intalnesti deloc pe tipa aceea si NU SUFERI (lucru bun)

  2. ori O intalnesiti pe tipa si NU VA CERTATI DELOC (lucru si mai bun)

  FII OPTIMIST , my friend

  ca nu-i dracu atat de negru

 29. Octombrie 20, 2007 la 23:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Oricum, mă doare capul de dimineaţă, deci cel mai probabil o să mor, toată lumea să se liniştească – vedeţi, se rezolvă de la sine. (Acuma o să mă şi sune Mirmen isterică, să vadă ce am şi ce tre’ să bage-n mine, deci o să mă sinucid totuşi, toate bune.)

 30. Octombrie 21, 2007 la 04:21
  link permanent
  Livia zice ca:

  iti recomand ca in loc sa te sinucizi sa te arunci cu parasuta din avion (da’ vezi sa functioneze – ideea e sa faci ceva extrem. poate iti trece chefu de a-ti lua viata)

 31. Octombrie 21, 2007 la 09:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, săritu’ cu paraşuta care funcţionează nu e ceva extrem. Săritu’ cu paraşuta care NU funcţionează – mna, acu’ să te descurci.

 32. Octombrie 21, 2007 la 13:00
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  replica: pt dna: ce sa fac m-am emancipat si eu! mai sapa dracu degeaba tunele ca pana la urma sa ma dau mort si sa ma arunce niste oameni cu 4 clase in mare… mai nou, “sap” dusmanii ca sa vada si ei cum e la 2 m in pamant… Pt puiu: mane eu anticipez: daca ceream inainte cursurile imi cereau ele sa le scot in oras sau alte chestii asa eu le zic din prima: veniti la un pahar de cursuri? ……si era vb de 10 nu de 16…da daca tot vrei sa vedeti mutatii incercati in zorilor la 3 ca acolo x men is nimica toata….

 33. Octombrie 21, 2007 la 13:12
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  asa….in legatura cu “sufer(dor)inta” ta…mane….nu gasesti!!!!!!!!!!!? sa fiu eu al naibii de urat(mai urat) daca nu, noroc sau….altceva, eu nu stiu cum sa ma intalnesc cu ele! as fi bucuros sa facem 50/50 sau chiar 30/70 in favoarea ta numai sa pot sa stau linistit o noapte…macar de la 00:00 pana la 07:00 dimineatza… acum serios vb, cred, ca, tu, de fapt, nu vrei sa ai o relatie serioasa. Conform studiilor efectuate de mine, pe mine, cand o persoana vrea, de fapt nu e sigura sau se teme. :)) dupa cartile de psihologie si filozofie, eu cred ca ar trebuii sa iesi mai mult in oras…cu fete, nu doar cu baieti. sau ti-e frica? …

 34. Octombrie 21, 2007 la 13:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ tu ce nu comentezi pe articol? Recte ce vrei să zici, raportat la unde vrei să zici… nu ştii umbla la arhivă, ce, eşti animal?

 35. Octombrie 21, 2007 la 14:15
  link permanent
  Nani-Nani zice ca:

  parca imi zici de viata mea! doar ca in cabinetul unde merg eu si tot nu am terminat, nu au reviste d-alea de-ti zic de ce iti pute gura. ia terminati, bai, cu trendu’ asta de neintelesi si vesnic “in cautare”. ca d-aia sunt si io asa, ca e la moda. ia sa fie la moda cuplurile fericite, ca poate imi iese si mie 😀
  hai, o lansezi?

 36. Octombrie 21, 2007 la 16:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io nu-s în căutare, eu sunt în căutat. Nu mă găseşte nime’, cre’că fac ceva greşit.

 37. Octombrie 22, 2007 la 23:10
  link permanent
  Groparu zice ca:

  Vana căzii…?

 38. Ianuarie 22, 2010 la 21:54
  link permanent
  tudor zice ca:

  sunteti urati

 39. Ianuarie 23, 2010 la 01:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ăsta de mai sus şi-a scris la adresă: www. dup-aia continuă:

  iuli_alex_tudy@yahoo.com

  Deci începe cu www. adresa de mail, aşa s-a gândit el, arond adresa mea de mail, punct com punct si virgula haştetepe yahoo romania send (lasă, să-i intre spamuri).

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)