Problemele mele. Ambele.

sari la comentarii

Eu, odată ce ejaculez (promiţător, aşa-i?), nu pot face pişu’ o perioadă de timp după aceea. Ştiţi? Eu zic că ştiţi… Sunt convins că ştiţi, degeaba vă fofilaţi. Vă este foarte clar despre ce vorbesc.

Îmi vine să fac pişu’. Vreau să fac pişu’. Mă duc să fac pişu’. Dar nu iese. Stă acolo, da’ fix acolo! Ştiţi unde. Aproape că se vede de dinafară, acolo. Şi nu iese.

Aşa mi se întâmplă mie.

Era până mai de curând o chestiune de-a mea personală, cu care mă confruntam. Uneori, când ştiam că n-am făcut pişu’ de o vreme şi se arăta oportunitatea vreunui sex, preferam să refuz sexul sau să îl întârzii lăbărţându-mă prin nişte preludii complexe, până când eram pregătit digestiv.

Acum, că ştiţi, este o chestiunea de-a noastră personală, ca să o rezolvăm împreună sau măcar să trăim toţi cu ea, nu doar eu. De câte ori ejaculaţi de acum înainte, să vă gândiţi că eu, undeva, nu pot face pişu’ după; de câte ori vă vine pişu’, să investiţi câteva momente de regret, în a vă gândi la mine lungindu-mă şi trăgând de timp.

Sunt sigur că nu sunt doar eu în situaţia asta. Aş mai putea da nişte exemple, dintre voi, luate aleatoriu, deci haidem să nu arătăm cu degetul. Că dacă e să dăm nume, poate nominalizez şi câteva fete care au puţă şi nu se cade într-o discuţie cu o miză atât de serioasă.

Doar asta vreau vă zic, nu ca să vă bag lucruri în cap. Cam orice faceţi, să vă gândiţi la mine ejaculând şi nepişându-mă ulterior, atât.

I-am întrebat şi pe alţii, iar ei susţin că nu întâmpină astfel de dificultăţi ca şi mine, deşi eu nu îi cred. E o bravadă ieftină, aşa că să nu încercaţi să mă convingeţi.  De mai de mult, de fapt, am început să am o bănuială că mă minţiţi şi aveţi exact aceleaşi probleme ca mine, dar n-aţi prea vrea să recunoaşteţi. E adevărat? Nu răspundeţi acum, că vă incriminaţi. Deocamdată e doar o suspiciune de-a mea. Tind să cred că vă convine să citiţi despre reflectarea frustrărilor şi complexelor voastre în mine, cu o plăcere vinovată şi complice, dar să vi le negaţi deopotrivă sieşi. Zic.

Deja începe să nu fie străin de voi faptul că unul dintre motivele pentru care lecturaţi aceste rândurile este tocmai pentru că mi s-a întâmplat nefericirea să ejaculez înainte de culcare, să nu reuşesc să mai fac pişul de seară cu care sunt atât de obişnuit şi astfel să stau treaz până noaptea târziu, neputând adormi, rezultând această defulare a dejecţiilor mele psihice, în lipsa celor fiziologice.

Altul dintre motivele pentru care lecturaţi rândurile acestea este adânc în sufletul vostru şi nu ţin neapărat să-l aflu.

Dar, ca să nu fiu pricinos, şi fără ejaculare fac pişu’ greu. N-aş vrea să pun în cârca acestui eveniment festiv responsabilitatea întreagă a vezicii mele lenevoase. Oricum mă inhib doar dacă mă reflect eu pe mine însumi în ceva lucios de prin budă. Când eram mic, am avut complicaţii cu rinichii, fiindcă nu vroiam să mă întrerup de la joacă, cu unicul scopul de a face felul întâi. Mi se părea o irosire a preţioaselor clipe din spatele blocului. Doctorii mi-au recomandat să nu mai stau cu fundul pe scări reci şi să merg să fac nerestricţionat de câte ori mă trece. Iar eu am ales soluţia de mijloc, aceea de a face, dacă mă trece, însă fără să merg – deci pe mine, continuându-mi activitatea.

Mi-am dat însă din timp seama că asta nu va fi o soluţie optimă în adolescenţă. Totuşi am rămas cu trauma. De câte ori mergeam la budă, mă întrebam ce pierd, ce lucruri se petrec cu repeziciune în lumea de afară, de care sunt privat. Şi stresul m-a doborât. Paradoxal, acum petrec mai mult timp la baie încercând, decât făcând, care are ca o urmare imediată risipirea exponenţială a vieţii mele şi aşa neîncăpătoare.

Pe cale de consecinţă, îmi place tare mult când chiar fac pişu’, pentru că e ca-cum-virgulă aş călători în timp, tot în faţă, dar mai repede decât normal. Chiar dacă implică ideile că n-am făcut sex ca să se întâmple şi că făcutul pişului la locul său, în veceu, îmi aminteşte de cum s-a dus vremea dulce copilăriei, când direct în pantaloni era îndeajuns.

Nici că prietena mea consideră dezinvolt să stea cu mine în budă de poveşti cât mă piş – fiindcă eu aş fi bărbat şi asta-i o acţiune administrativă de rutină pentru noi, bizonii feroce – n-a ajutat, încă de la început. Nu i-am zis. Sunt dedicat funcţionării noastre, în detrimentul funcţionării mele. Aleg să ne bucurăm în schimb că relaţia noastră este una relaxată. Nu îndeajuns cât să pot să mă piş pe parcursul ei de relaxată, dar altfel intimă, cu o anume senzaţie de siguranţă.

Măcar nu ca aialaltă, când trebuia să pun muzică la maximum, ca să poată ea să se desfăşoare renal. Şi eu n-am numai Tudor Gheorghe.

Până la urmă, de la relaţie se trage şi ejacularea, o activitate altfel plăcută, însă cu aceleaşi efecte nefaste la nivelul urinării. Nu i-am zis nici asta. Mă bucuram doar că facem sex şi că se preface satisfăcută, de-mi venea s-o cred. Mai tare decât s-o cred îmi venea să mă piş ulterior, dar neputând asta, alegeam s-o cred în schimb, să avem o viaţă sexuală normală, până mor eu de ocluzie intestinală.

Mai aflaţi, vă rog, că nu mă atrage în mod special să mă duc în birt şi să discut cu nimeni când fac pişu’. De ce?… Nu-i ca şi cum ajungem la o concluzie. Aţi stabilit vreodată ceva pe parcursul unei urinări sau ce? La ce concluzii imuabile aţi ajuns sau de decizii de nestrămutat aţi luat vreodată pişându-vă? N-avem ce dezbate, fiecare cu pişoarul mă-sii!

***

Al doilea mare neajuns – cred că putem cădea de acord – este că odată intrat într-o relaţie, niciodată nimeni nu va mai face un pârţ comod. Se vor face pârţuri pe deascuns. Se vor face jumătăţi de pârţuri. Se vor retrage pârţuri întregi în ultima clipită. Dar un pârţ normal – nicicând!

Ştiţi că una dintre activităţile voastre preferate este a vă beşi. Imediat după a vă mirosi propriile beşini. Mna. Aşa că lăsaţi garagaţa.

***

Şi, mă scuzaţi, care e nemulţumirea cu faptul că eu scriu despre greţoşenii? Am primit, i-auzi, feed-back de la mai mulţi. Că greţoşeniile ar fi unele dintre subiectele mele preferate. Eu zic să vă bateţi capul cu de ce citiţi voi despre greţoşenii şi de ce e unul dintre subiectele voastre preferate şi de ce vă place să vă mirosiţi beşinile.

***

Iar acum! O PLĂJMOACĂ PENTRU SINISTRAŢI!*

Vă veţi duce unde vă dictez.

Odată ajunşi acolo, veţi vota fără de crâcnire o poză înscrisă de mine la un concurs – Samsung sau LG sau DOMO sau Media Galaxy în faliment sau Flanco sau oricare, să nu facem reclamă – în care ăia dau plăjmi 3D dea-mpulea, ca să aibă cu ce-şi decora cocălăreii apartamentele în chirie.

Intenţia este ca împreună să subtilizăm una dintre plajmile respective de la concurs, privându-le pe piţipoancele ulterioare de la a se uite la teleshopping.

* Pe lângă alte obiecte de mare utilitate pe care le asigură statul, cum ar fi biciclete şi pantofi cu tocuri, noi n-o să trimitem plasma ca să şi-o puie-n dig sau să vâslească de pe ea animalele din poiată, ci o să vindem această plăjmoacă şi să cumpărăm de bani nişe alimente, pe care ulterior să le dăm la sinistraţi, ca să aibă ce mânca şi gura lor.

Întrebări? Nu? BINE! Deci concursul se ţine pe Facebook, aici.

Tot ce trebuie să faceţi este să daţi like la poza de subt numele meu, care deocamdată este în frunte, deşi îi suflă în ceafă o alta, cu ceva fătucă dubioasă, pe care tată-su o foloseşte ca să îşi îmbunătăţească tehnologic pusul de zacuscă pă iarnă cu care ar trebui să se ocupe între timp. Odată dat like, eventual o să vă roage concursul să vă colecteze datele de bază (nu vă spărieţi, că-s cam datele ălea care oricum vi-s publice, dar aşa-i de bun simţ, să vă-ntreb). Mna, fuga că de nu!

3 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 29, 2021 la 17:04
  link permanent
  you can check zice ca:

  Thanks so much for the article post.Much thanks again. Will read on

 2. August 2, 2021 la 11:14
  link permanent

  That is a good tip particularly to those new to the blogosphere. Simple but very accurate information Thanks for sharing this one. A must read post!

 3. August 3, 2021 la 12:59
  link permanent

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)