Problemele mele. Ambele.

sari la comentarii

Eu, odată ce ejaculez (promiţător, aşa-i?), nu pot face pişu’ o perioadă de timp după aceea. Ştiţi? Eu zic că ştiţi… Sunt convins că ştiţi, degeaba vă fofilaţi. Vă este foarte clar despre ce vorbesc.

Îmi vine să fac pişu’. Vreau să fac pişu’. Mă duc să fac pişu’. Dar nu iese. Stă acolo, da’ fix acolo! Ştiţi unde. Aproape că se vede de dinafară, acolo. Şi nu iese.

Aşa mi se întâmplă mie.

Era până mai de curând o chestiune de-a mea personală, cu care mă confruntam. Uneori, când ştiam că n-am făcut pişu’ de o vreme şi se arăta oportunitatea vreunui sex, preferam să refuz sexul sau să îl întârzii lăbărţându-mă prin nişte preludii complexe, până când eram pregătit digestiv.

Acum, că ştiţi, este o chestiunea de-a noastră personală, ca să o rezolvăm împreună sau măcar să trăim toţi cu ea, nu doar eu. De câte ori ejaculaţi de acum înainte, să vă gândiţi că eu, undeva, nu pot face pişu’ după; de câte ori vă vine pişu’, să investiţi câteva momente de regret, în a vă gândi la mine lungindu-mă şi trăgând de timp.

Sunt sigur că nu sunt doar eu în situaţia asta. Aş mai putea da nişte exemple, dintre voi, luate aleatoriu, deci haidem să nu arătăm cu degetul. Că dacă e să dăm nume, poate nominalizez şi câteva fete care au puţă şi nu se cade într-o discuţie cu o miză atât de serioasă.

Doar asta vreau vă zic, nu ca să vă bag lucruri în cap. Cam orice faceţi, să vă gândiţi la mine ejaculând şi nepişându-mă ulterior, atât.

I-am întrebat şi pe alţii, iar ei susţin că nu întâmpină astfel de dificultăţi ca şi mine, deşi eu nu îi cred. E o bravadă ieftină, aşa că să nu încercaţi să mă convingeţi.  De mai de mult, de fapt, am început să am o bănuială că mă minţiţi şi aveţi exact aceleaşi probleme ca mine, dar n-aţi prea vrea să recunoaşteţi. E adevărat? Nu răspundeţi acum, că vă incriminaţi. Deocamdată e doar o suspiciune de-a mea. Tind să cred că vă convine să citiţi despre reflectarea frustrărilor şi complexelor voastre în mine, cu o plăcere vinovată şi complice, dar să vi le negaţi deopotrivă sieşi. Zic.

Deja începe să nu fie străin de voi faptul că unul dintre motivele pentru care lecturaţi aceste rândurile este tocmai pentru că mi s-a întâmplat nefericirea să ejaculez înainte de culcare, să nu reuşesc să mai fac pişul de seară cu care sunt atât de obişnuit şi astfel să stau treaz până noaptea târziu, neputând adormi, rezultând această defulare a dejecţiilor mele psihice, în lipsa celor fiziologice.

Altul dintre motivele pentru care lecturaţi rândurile acestea este adânc în sufletul vostru şi nu ţin neapărat să-l aflu.

Dar, ca să nu fiu pricinos, şi fără ejaculare fac pişu’ greu. N-aş vrea să pun în cârca acestui eveniment festiv responsabilitatea întreagă a vezicii mele lenevoase. Oricum mă inhib doar dacă mă reflect eu pe mine însumi în ceva lucios de prin budă. Când eram mic, am avut complicaţii cu rinichii, fiindcă nu vroiam să mă întrerup de la joacă, cu unicul scopul de a face felul întâi. Mi se părea o irosire a preţioaselor clipe din spatele blocului. Doctorii mi-au recomandat să nu mai stau cu fundul pe scări reci şi să merg să fac nerestricţionat de câte ori mă trece. Iar eu am ales soluţia de mijloc, aceea de a face, dacă mă trece, însă fără să merg – deci pe mine, continuându-mi activitatea.

Mi-am dat însă din timp seama că asta nu va fi o soluţie optimă în adolescenţă. Totuşi am rămas cu trauma. De câte ori mergeam la budă, mă întrebam ce pierd, ce lucruri se petrec cu repeziciune în lumea de afară, de care sunt privat. Şi stresul m-a doborât. Paradoxal, acum petrec mai mult timp la baie încercând, decât făcând, care are ca o urmare imediată risipirea exponenţială a vieţii mele şi aşa neîncăpătoare.

Pe cale de consecinţă, îmi place tare mult când chiar fac pişu’, pentru că e ca-cum-virgulă aş călători în timp, tot în faţă, dar mai repede decât normal. Chiar dacă implică ideile că n-am făcut sex ca să se întâmple şi că făcutul pişului la locul său, în veceu, îmi aminteşte de cum s-a dus vremea dulce copilăriei, când direct în pantaloni era îndeajuns.

Nici că prietena mea consideră dezinvolt să stea cu mine în budă de poveşti cât mă piş – fiindcă eu aş fi bărbat şi asta-i o acţiune administrativă de rutină pentru noi, bizonii feroce – n-a ajutat, încă de la început. Nu i-am zis. Sunt dedicat funcţionării noastre, în detrimentul funcţionării mele. Aleg să ne bucurăm în schimb că relaţia noastră este una relaxată. Nu îndeajuns cât să pot să mă piş pe parcursul ei de relaxată, dar altfel intimă, cu o anume senzaţie de siguranţă.

Măcar nu ca aialaltă, când trebuia să pun muzică la maximum, ca să poată ea să se desfăşoare renal. Şi eu n-am numai Tudor Gheorghe.

Până la urmă, de la relaţie se trage şi ejacularea, o activitate altfel plăcută, însă cu aceleaşi efecte nefaste la nivelul urinării. Nu i-am zis nici asta. Mă bucuram doar că facem sex şi că se preface satisfăcută, de-mi venea s-o cred. Mai tare decât s-o cred îmi venea să mă piş ulterior, dar neputând asta, alegeam s-o cred în schimb, să avem o viaţă sexuală normală, până mor eu de ocluzie intestinală.

Mai aflaţi, vă rog, că nu mă atrage în mod special să mă duc în birt şi să discut cu nimeni când fac pişu’. De ce?… Nu-i ca şi cum ajungem la o concluzie. Aţi stabilit vreodată ceva pe parcursul unei urinări sau ce? La ce concluzii imuabile aţi ajuns sau de decizii de nestrămutat aţi luat vreodată pişându-vă? N-avem ce dezbate, fiecare cu pişoarul mă-sii!

***

Al doilea mare neajuns – cred că putem cădea de acord – este că odată intrat într-o relaţie, niciodată nimeni nu va mai face un pârţ comod. Se vor face pârţuri pe deascuns. Se vor face jumătăţi de pârţuri. Se vor retrage pârţuri întregi în ultima clipită. Dar un pârţ normal – nicicând!

Ştiţi că una dintre activităţile voastre preferate este a vă beşi. Imediat după a vă mirosi propriile beşini. Mna. Aşa că lăsaţi garagaţa.

***

Şi, mă scuzaţi, care e nemulţumirea cu faptul că eu scriu despre greţoşenii? Am primit, i-auzi, feed-back de la mai mulţi. Că greţoşeniile ar fi unele dintre subiectele mele preferate. Eu zic să vă bateţi capul cu de ce citiţi voi despre greţoşenii şi de ce e unul dintre subiectele voastre preferate şi de ce vă place să vă mirosiţi beşinile.

***

Iar acum! O PLĂJMOACĂ PENTRU SINISTRAŢI!*

Vă veţi duce unde vă dictez.

Odată ajunşi acolo, veţi vota fără de crâcnire o poză înscrisă de mine la un concurs – Samsung sau LG sau DOMO sau Media Galaxy în faliment sau Flanco sau oricare, să nu facem reclamă – în care ăia dau plăjmi 3D dea-mpulea, ca să aibă cu ce-şi decora cocălăreii apartamentele în chirie.

Intenţia este ca împreună să subtilizăm una dintre plajmile respective de la concurs, privându-le pe piţipoancele ulterioare de la a se uite la teleshopping.

* Pe lângă alte obiecte de mare utilitate pe care le asigură statul, cum ar fi biciclete şi pantofi cu tocuri, noi n-o să trimitem plasma ca să şi-o puie-n dig sau să vâslească de pe ea animalele din poiată, ci o să vindem această plăjmoacă şi să cumpărăm de bani nişe alimente, pe care ulterior să le dăm la sinistraţi, ca să aibă ce mânca şi gura lor.

Întrebări? Nu? BINE! Deci concursul se ţine pe Facebook, aici.

Tot ce trebuie să faceţi este să daţi like la poza de subt numele meu, care deocamdată este în frunte, deşi îi suflă în ceafă o alta, cu ceva fătucă dubioasă, pe care tată-su o foloseşte ca să îşi îmbunătăţească tehnologic pusul de zacuscă pă iarnă cu care ar trebui să se ocupe între timp. Odată dat like, eventual o să vă roage concursul să vă colecteze datele de bază (nu vă spărieţi, că-s cam datele ălea care oricum vi-s publice, dar aşa-i de bun simţ, să vă-ntreb). Mna, fuga că de nu!


155 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 9, 2010 la 22:27
  link permanent
  toader zice ca:

  Caz incredibil la Colegiul Naţional “Silvania”, din Zalău: 27 dintre cei 30 de absolvenţi ai unei clase a XII-a au avut media 10. În timp ce patru dintre ei au obţinut nota maximă şi la Bac, unul a picat examenul.

  La un liceu din judeţul Sălaj, Colegiul naţional “Silvana”, din Zalău, s-a înregistrat în acest an un record absolut: 27 dintre cei 30 de elevi ai clasei a XII-a, profil uman – engleză intensiv, au terminat ultimul an de liceu cu nota 10 pe linie!

  **********
  mai interesant decat ce a scris darius

 2. Iulie 9, 2010 la 22:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ăhăăăihăihăihăi, dragii de ei. Cum m-am mai băgat io odată-ntre dânşii, cum nu s-au învăţat minte.

 3. Iulie 9, 2010 la 23:12
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mă piş pe mine de râs.
  Bine măi, copchil neinstruit, dar e foarte normal să NU te pişi imediat după. Asta înseamnă că eşti viril şi încă îţi mai stă sculată. Mno, bine, ce e de făcut ? Păi, de exemplu, ai putea să te duci în baie, să dai drumul la robinet ca să auzi susurul apei şi să repeţi obsesiv: pişe-te că vine trenu`, pişe-te că vine trenu`… şi tot aşa, pînă se rezolvă. A doua variantă, mult mai bună, e să te sui `napoi pe don`şoara şi să i-o mai tragi odată. Şi încă odată. Şi încă odată. Pînă cînd trebuie să te ajuţi cu mîna ca să poţi s-o scoţi, înţelegi cum zic ?
  Sau tu te ajuţi cu mîna… de la bun început ? Că atunci nu-ţi recomand, faci dracu` paralizie la dreapta.

 4. Iulie 10, 2010 la 01:06
  link permanent
  bogdan zice ca:

  ba,ce dracu’,ba ? dupa sloboz nu te poti pisa.bun.ce pula noastra scrii o juma’ de carte pe tema asta ?
  eu il astept pe jim sa recunoasca si el,desi la partea cu basinile nu cred sa-ti dea dreptate.da’ il astept de luni incolo,ca e weekend si buzele-i sunt pecetluite.

 5. Iulie 10, 2010 la 10:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io numa’ am zis. N-am dat cu paru’…

 6. Iulie 10, 2010 la 11:16
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Mă Bîjă. Tu încă n-ai găsit aleasa. Cînd o vei găsi te vei putea băşi în voie alături de ea. Mai mult chiar, veţi juca ”obligatea” pe băşini. Eu aşa fac cu a mea. Şi după ce facem sex, cum avem o singură baie, eu mă piş în cadă şi ea în budă. Suntem acei Bonnie & Clyde ai pişatului şi beşitului după. :)

 7. Iulie 10, 2010 la 11:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, nu ştiu pă cine ţi-ai găsit tuuu… dar astfel eu mă bucur că nu mi-am găsit-o mie.

 8. Iulie 10, 2010 la 12:23
  link permanent
  ionutu zice ca:

  atunci pişă-te pe tine. :D Pînă o găseşti. :D

 9. Iulie 10, 2010 la 14:10
  link permanent
  Jocser zice ca:

  Că bine zâci.. că dără şi pişarea are rolul ei …

 10. Iulie 10, 2010 la 15:13
  link permanent
  toader zice ca:

  da voi chiar credeti ca darius face sex? ce, daca scrie cum face pipi credeti ca face sex? la cate articole despre cum face caca a scris ce am putea sa credem?

 11. Iulie 10, 2010 la 15:34
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Vezi, toadere, eu am adus în discuţie posibilitatea folosirii mâinii în scopul obţinerii ejaculării… dar se face că nu vede şi deci nu comentează !

 12. Iulie 10, 2010 la 15:39
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Un comentariu fundamentat ştiinţific de la Bibli vrem.

 13. Iulie 10, 2010 la 17:04
  link permanent
  ionut zice ca:

  Mai Darius.

 14. Iulie 10, 2010 la 18:34
  link permanent
  montecristo zice ca:

  ofai de pisul tau si de stomacul meu ca am ras de m-am si pisat si cacat….dar nu pe mine!!!

 15. Iulie 10, 2010 la 20:39
  link permanent
  Cris zice ca:

  Prostata este glanda responsabilă şi cu stocarea temporară a spermei. Când ejaculezi prostata împinge afară sperma către unde are treabă mai departe. După ejaculare prostata este inflamată. Uretra trece fix prin prostată astfel că este strangulată şi deci nu poţi să faci pipi.

 16. Iulie 10, 2010 la 21:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Unul tocmai mi-a zis pe mess că el chiar face pişoc bun, odată ce a ejaculat. Deci cu el care-i problema? Hăăăhăhăhăhă.

 17. Iulie 10, 2010 la 21:20
  link permanent
  tankistu zice ca:

  as putea jura ca o cunosc pe cris.

 18. Iulie 11, 2010 la 02:02
  link permanent
  Cris zice ca:

  @tankistu asl pls

 19. Iulie 11, 2010 la 02:45
  link permanent
  De ce zice ca:

  si nu inteleg. ai 500 de oameni care citesc astfel de cacaturi?

 20. Iulie 11, 2010 la 02:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  501. Ha!

 21. Iulie 11, 2010 la 04:21
  link permanent
  tankistu zice ca:

  tanar si nelinistit. tu ???? olteanca ???

 22. Iulie 11, 2010 la 10:11
  link permanent
  Rasta Man zice ca:

  Da, am si eu problema asta, dar apare doar daca beau bauturi CARBOGAZOASE inainte. (Si irelevant da am reusit sa ma pis si cu pula sculata, era mai greu sa palesc buda … ca daca o apasam in jos.. nu mai mergea :) ))
  Mnoah si amu sa ne scobim in nas, pe miros de basini.

 23. Iulie 11, 2010 la 11:52
  link permanent
  Cris zice ca:

  50%, da.

 24. Iulie 11, 2010 la 15:09
  link permanent
  montecristo zice ca:

  eu astept urmatorul “articol”…..

 25. Iulie 11, 2010 la 17:04
  link permanent
  toader zice ca:

  articolele nu le citim. insa forumul e bestial.

 26. Iulie 11, 2010 la 17:53
  link permanent
  bunarticol..bun zice ca:

  mai cris.. de cand si pana cum sa stocheze prostata sperma? ce-i drept blocheaza calea spre vezica in timpul ejacularii ca sa nu-ti ajunga sperma acolo sus, da’ de stocat se ocupa epididimul. Si da.. la unii contractia respectiva tine mai mult timp.

 27. Iulie 11, 2010 la 18:54
  link permanent
  Cris zice ca:

  …de pe wikipedia fară nicio ruşine. Substituie ’sperma’ cu ‘lichid seminal’ mai sus, dacă te face să te simţi mai bine.

  Function

  The function of the prostate is to store and secrete a slightly alkaline (pH 7.29) fluid, milky or white in appearance, that usually constitutes 25-30% of the volume of the semen along with spermatozoa and seminal vesicle fluid. The alkalinity of semen helps neutralize the acidity of the vaginal tract, prolonging the lifespan of sperm. The alkalinization of semen is primarily accomplished through secretion from the seminal vesicles. The prostatic fluid is expelled in the first ejaculate fractions together with most of the spermatozoa. In comparison with the few spermatozoa expelled together with mainly seminal vesicular fluid those expelled in prostatic fluid have better motility, longer survival and better protection of the genetic material (DNA).

  The prostate also contains some smooth muscles that help expel semen during ejaculation.

  Another important prostate function is controlling the flow of urine during ejaculation. A complex system of valves in the prostate sends the semen into the urethra during ejaculatory process and a prostate muscle called the sphincter seals the bladder, thereby preventing urine entry into the urethra.

 28. Iulie 11, 2010 la 21:19
  link permanent
  slabraspuns..slab zice ca:

  ah.. speram sa primesc un raspuns mai personal, nu o portie de copipaste de pe wikipedie. e bine ca am ajuns la un acord: ai 25-30% dreptate, desi nici cu lichidul seminal nu-s multumit.. am gresit, recunosc, si eu putintel cu comentariu-mi deci sa lasam discutia aici ca simt ca ma transform incet-incet intr-un TROLolololoololololololo

 29. Iulie 12, 2010 la 05:39
  link permanent
  Gia zice ca:

  Partea buna atunci cand apa iti ajunge pana la brau in dormitor e ca nu ii bai daca e prea sculata sa te pisi in jos.

  Partea proasta e ca nu e chiar apa.

  Iar am citit pe diagonala, asa-i?

 30. Iulie 12, 2010 la 07:24
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Ca să vedeţi şi voi cîte probleme creează pula asta.

 31. Iulie 12, 2010 la 11:13
  link permanent
  F zice ca:

  deci de fapt 11 cruci si-o ratusca… cu capul in jos. satanista. si o cutie de unguent vaselinic.

 32. Iulie 12, 2010 la 11:38
  link permanent
  dor bob zice ca:

  intarzii, nu intarziu – corect

 33. Iulie 12, 2010 la 12:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Corect, respectiv nu ştiu despre ce vorbeşti!

 34. Iulie 12, 2010 la 13:27
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  astea-s prostii demonstrate ştiinţific şi eu mă piş pe dînsele.
  problemele sînt altele, nu că de ce nu ne putem pişa cîteva minuţele (apropos: ce-s cîteva minuţele la scară macrotemporală? un căcat, asta sînt, nici nu merită discutat de ele) după un sex cu violenţă (iarăşi apropos: ăla care zicea că fute -> se duce la baie -> se pişă imediat, ei bine, omul ăla minte cochon-eşte ca un porc mangaliţa în faţa judecatăţii ignatului).
  deci, problemele sînt altele, una din ele şi cea mai gravă o constituie MODUL (modus operandi dacă vreţi) în care facem şuşu în general (vorbesc decît de oameni, nu şi de femei. la ele totul e foarte simplu).
  adică: standin’ or sittin’???????????????????? aia e!
  vreau argumente, nu sentimente. altfel o să vă demonstrez că, într-adevăr, “şi totuşi se învîrte!”!
  hai c-o bag.

 35. Iulie 12, 2010 la 13:38
  link permanent
  Andi zice ca:

  Probleme existenţiale, într-adevăr. Stai, ce este “adevărul”? Exişti? De ce?

 36. Iulie 12, 2010 la 13:45
  link permanent
  tica si muzica zice ca:

  6.4.1. Premiul de la sfarsitul Campaniei Promotionale se va acorda prin tragere la sorti la sfarsitul perioadei de concurs.

  cred ca-ti bati capul degeaba, am dubii referitor la corectitudinea campaniei
  ps. daca nu poti mictiona, defecarea e oricand o alternativa

 37. Iulie 12, 2010 la 13:49
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  pentru cei care spală veceurile astea chiar sînt probleme existenţiale, să ştii.
  în rest, se învîrte totuşi.

 38. Iulie 12, 2010 la 13:52
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  a! apropos de concursu’ ăla.
  păi bă dariuse, bă xerxese. la ăştia la care nu ni s-a inventat facebook nu te-ai gîndit, ca şi la multe altele. dej pierzi voturi, bă! uite-aşa cîştigă piţipoancele plasma aia! hai, recurs la technologie.

 39. Iulie 12, 2010 la 16:36
  link permanent
  Flo zice ca:

  fa reclama, unealta capitalista ce esti

 40. Iulie 12, 2010 la 16:51
  link permanent
  dor bob zice ca:

  eee, pana la urma ai stiut.

 41. Iulie 12, 2010 la 19:52
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Off topic la greu. Fara prostate sau vezice, i-auzi Tamás cum le zice:

  http://www.youtube.com/watch?v=lY8cnWq1Jpw

  Stiu, sunt trol.

 42. Iulie 12, 2010 la 22:17
  link permanent
  pui de comunist zice ca:

  Noah ma…. Te-o dat in prime time la antena 3. 22:16 minute :) )

 43. Iulie 12, 2010 la 23:18
  link permanent

  Cum, la articolu’ asta nu este cine sa zica ca se duce jegu-n jos ?

  Pfoai.

  Deci.

  Ba Darius… se cam duce jegu-n jos baaaa.

 44. Iulie 13, 2010 la 00:09
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Dom` Popescu, nu esti la curent, i se tot zice de vreun an incoace.

 45. Iulie 13, 2010 la 11:29
  link permanent
  jimerino zice ca:

  auzi mesaj ce-mi trimite un tovaras in timpul finalei: “un biliard?”.

 46. Iulie 13, 2010 la 12:09
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ce-i căcatul ăla cu furia plăjmii?

  Serios, ce-i?

 47. Iulie 13, 2010 la 12:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ej’ prost? Literele le-ai citit sau te uiţi doar la poze când nu colorezi în afara conturului?

 48. Iulie 13, 2010 la 13:04
  link permanent
  Andi zice ca:

  Dom’ Popescu, ideea şi e să se ducă jegul în jos. De fapt, ăsta e sensul existenţei sale. Să tindă spre infinit, respectiv centrul universului la care nu va ajunge niciodată, că de-aia doar tinde. Nimic n-are voie să se ducă în jos mai mult decât jegul, e împotriva firii. Bun?

 49. Iulie 13, 2010 la 13:36
  link permanent
  Ticu zice ca:

  Eu zic sa intrebam si un doctor :) Lasa Darius ca ce-i mult strica…adica sa te tot pisi intruna…Eu de ex n-am probleme nici cu NR2 (nr 1 fiind ce ai scris tu pe aici). Trec si 2 saptamani si…nimic. Eu zic sa nu-l fortezi. Daca nu vrea, nu vrea. Are si el felul lui de gandire, mofturi, ca altfel nu l-ar fi denumit fetele al 2-lea creier :D ,nu?

 50. Iulie 13, 2010 la 16:20
  link permanent
  Jocser zice ca:

  Salut.
  Te deranjez scriindu-ti aceste randuri in speranta ca poate ma vei ajuta. Un biat de 4 ani are nevoie de o operatie pe creier. Operatia costa aproximativ 40.000 de euro. Incercam sa adunam acesti bani, din cauza asta te deranjez. Daca ai putea sa pui pe blogul tau conturile unde pot fi donati bani as fi recunoscator.
  Daca nu poti face asta, poate poti sa ne vii in ajutor cu un sfat ( o fundatie, orice ).
  Iti multumesc daca ai citit acest mesaj si imi cer scuze daca te-am deranjat.

  Conturile sunt :

  RO43 OTPV 3200 0036 3295 US01-cont in dolari
  RO83 OTPV 3200 0036 3295 EU01-cont in euro
  RO29 OTPV 3200 0036 3295 RO01-cont in lei
  Titular cont Oana Buzdugan.

  http://dennisbuzdugan.wordpress.com/ – Blogul lui Denis mai multe informatii despre operatiile avute si operatia de care are nevoie.

 51. Iulie 14, 2010 la 07:59
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Hai, gata, artico nou. Acesta nu ajunge nici macar la 69.

 52. Iulie 14, 2010 la 12:14
  link permanent
  ionutu zice ca:

  cincizecişidoi.

 53. Iulie 14, 2010 la 17:31
  link permanent
  Marghi zice ca:

  Deci pentru a o mia oara. Corpul tau iti respinge pula, true story, s-a intamplat cu coiul, apoi cu preputul. Asta nu face decat sa imi confirme spusele.

 54. Iulie 14, 2010 la 19:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu cumva te uiţi tu prea mult la “How I Met Your Mother”?…

  Întreb.

 55. Iulie 14, 2010 la 21:20
  link permanent
  toader zice ca:

  ba, mie imi e dor de monica. ce o mai fi facand ea? stiti ceva de ea? se marita, nu se marita? copii? a avansat la serviciu? tot cu zapa?

 56. Iulie 14, 2010 la 23:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ne poate răspunde doar la ultima întrebare, caz în care se lămuresc şi celălalte.

 57. Iulie 15, 2010 la 00:47
  link permanent

  @Andi Pai si daca-i facut sa tinda spre infinit, de ce tinde spre zero ma ?! Aud ?!

  Si respectiv de ce se duce in jos asa, plutit, alunecat, caciocolata cand ii foarte cald afara si-ai uitat-o in parcare sub luneta vreo 3 ore ? Parca stabilisem ca tre’ trasa apa cu presiune dintrun alt vas cu presiune etc ? Ce-i aici!

 58. Iulie 15, 2010 la 08:11
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Dom` Popescu, Andi: păi se lasă uşor în jos ca să poata omul să se pişe, nu e explicat aici destul de clar ? Erecţia prelungită dăunează grav pişatului. Dixit.

 59. Iulie 15, 2010 la 12:34
  link permanent
  Andi zice ca:

  Am uitat să precizez. Spre minus infinit, care-i dincolo de zero, bine? Şi dacă gândeşti circular, minus infinit e tot una cu infinit şi e la fel de de neatins. “Jos” nu înseamnă neapărat zero. Adică nu înseamnă deloc zero. Zero poate fi în toate direcţiile sau poate să nu fie nicăieri pentru că exprimă lipsa totală şi absolută a ceva, da?

 60. Iulie 15, 2010 la 15:50
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Iar v-aţi încurcat în meandrele concretului.

 61. Iulie 16, 2010 la 22:37
  link permanent

  @Andi pai bre, asta-i un rationament circular. Intai zici ca zero nu-i “cel mai jos” pentru ca exista ceva mai sus decat el, si pe urma zici ca uite, acel ceva mai sus decat josul e de fapt minune! Deasupra josului!

  Io ce sa-ti fac ? 0 e nivelul minim.

 62. Iulie 17, 2010 la 08:24
  link permanent
  Marian S zice ca:

  62. Oare ?

 63. Iulie 18, 2010 la 21:22
  link permanent

  @ Marian S
  Ceea ce nu bagă nimeni de seamă este… erecţia de dimineaţă. :D

  Motivul este banal. Nervii care dau senzaţia de nevoie de urinare sunt foarte aproape de cei de stimulare sexuală. Cum cele două funcţii, micţiunea şi exportul de spermatozoizi folosesc aceiaşi autostradă, micţiunea are cedează trecerea şi spermatozoizii au drum cu prioritate. :D

  Dacă nu ar exista asemenea reguli de circulaţie, fie anumite organe ar fi inundate de urină, fie anumite organe ar fi “fecundate”.

  Glumesc, de unde să ştiu eu… Dacă era vorba despre un film… altă discuţie.

 64. Iulie 18, 2010 la 22:47
  link permanent
  Mihai zice ca:

  @clona lu’ Bibliotecaru

  urina are prioritate. nu ai remarcat ca in caz ca iti tre sa te pisi nu ti se scoala nici sub incidenta celei mai brave felatii?!

  odata necesitatea de urinare incheiara si pofta de sex stimulata, glandele de pe acolo elimina o mica solutie de curatare a uretei. ca urina e mediu acid, iar sperma sufera chestii nefaste sub influenta unui mediu acid.

 65. Iulie 19, 2010 la 02:38
  link permanent

  Doresc sa atrag atentia pe aceasta cale.

 66. Iulie 19, 2010 la 05:03
  link permanent
  Betmen zice ca:

  toti care injurati ce scrie el aici cu umor ascuns sunteti niste cocliti ordinari!

  va e ciuda ca poate dezvolta o juma de pagina despre un subiect penal si in plus mai introduce pastile de umor. marsh ma

 67. Iulie 19, 2010 la 10:18
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Bibli clonatu` : greşiţi puternic, domnule, eu o bag în seamă în fiecare dimineaţă.

 68. Iulie 19, 2010 la 10:18
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mai voiam sa zic ceva, dar am uitat.

 69. Iulie 19, 2010 la 10:19
  link permanent
  Marian S zice ca:

  A, da, 69. Gata, rezolvat.

 70. Iulie 19, 2010 la 13:37
  link permanent
  Andi zice ca:

  Domnu’ Popescu, logica dumneavoastră şchioapătă. Adică, pentru o lecţie de antilogică, ce-aţi scris mai sus e perfect şi tocmai de-aia creierul meu vede o chestie gri amorfă acolo unde se presupune că aţi scris ceva.

  Zero nu există, “sus” şi “jos” sunt poziţii relative una la alta, deci n-aţi zis nimic. Deci creierul meu are dreptate când vede chestia gri amorfă, aşa-i?

  Am spart şai-ş-nouăle. Ce naşpa sunt…

 71. Iulie 19, 2010 la 16:22
  link permanent
  jimerino zice ca:

  adica te-ai extras din pula? degeaba te incrunti, si tu ai fi zis-o daca aveai ocazia.

 72. Iulie 19, 2010 la 16:34
  link permanent
  Andi zice ca:

  Cu mine vorbeşti, Jimi? Am zis deja că-s naşpa, de ce m-aş încrunta? Nu ştii despre cine vorbeşti…

 73. Iulie 19, 2010 la 16:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Andi a rulat, deci degeaba.

 74. Iulie 19, 2010 la 17:04
  link permanent

  Pai chestia gri si amorfa intotdeauna are dreptate cand vede chestii gri si amorfe. Ca si omu’ cu ciocanu-n mana.

 75. Iulie 20, 2010 la 04:40
  link permanent
  Gia zice ca:

  Trebuia sa zic ceva. A, da, la multi ani dariusgroza!

  Probabil si batranetea mai explica din probleme…Hai ca sigur iti explica toader.

 76. Iulie 20, 2010 la 08:02
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Da, băi, LA MULTI ANI !!!
  A făcut şi ăsta 25 de ani, deci e băiat mare de acum. Se cere serbare cu multă palinka şi articol nou. Permiţi o sugestie la titlu ? “Semne că mă maturizez: am început să ejaculez“. Spor !

  PS. O curiozitate: de ce nu te-au botezat ILIE ???

 77. Iulie 20, 2010 la 08:49
  link permanent

  @ Mihai
  Cu tot respectul… greşiţi. :D
  Este tocmai pe dos, urina curăţă. Lichidul despre care vorbiţi are altă treabă, anume un rol lubrefiant (mult mai “bogat” la femei decât la bărbaţi), şi nu are nici o legătură cu urinarea.

  Că tot veni vorba… “ăsta micu” (apropo, la mulţi ani!) a pierdut un prilej minunat de a vorbi despre ejacularea feminină, şi ar fi fost cu adevărat interesant… De când nu mai face filmoace, nu prea le mai nimereşte 100%.

 78. Iulie 20, 2010 la 08:51
  link permanent

  PS.
  Trebuie să vină repede un film cu Miha şi Călin, plus unul cu sărbătorirea la Vitrina a zilei de naştere… Eu aşa simt.

 79. Iulie 20, 2010 la 10:40
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Domnu` Bibli, nu ma provoca, te rog, ca vorbesc eu aici de ejaculare feminina de n-o puteti duce ! Pe urma vine si jimi ca sa ma completeze sau ca sa ma contrazica. Sau ma supar si va trimit exact la specializare cu materiale video, pe al optulea tube.

 80. Iulie 20, 2010 la 12:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Să răspunză Mirmen. La chestiile la care se cade să răspundă, desigur.

 81. Iulie 20, 2010 la 12:25
  link permanent
  Andi zice ca:

  Pentru mine nu e ziua ta, Glad. Nu ştiu nimic despre asta. Nu scrie pe nicăieri. Şi dacă-i pentru societatea ta secretă de fani care au ca sărbătoare oficială ziua ta de naştere, eu nu fac parte din ea şi deci pentru mine nu e nimic special azi decât o zi cu vânt.

  Domnu’ Mircea, creierul, care e doar parţial gri când e fiert şi de fapt rozaliu când e viu, că-i plin de vase de sânge (ştiu asta din experienţa mea pe creieri de porci), are o formă extrem de bine definită. Nu e amorf, bine? Şi dacă presupuneţi că creierul meu e amorf, atunci n-ar trebui nici să fiu în stare să trăiesc, darămite să scriu pe aici cuvinte random.

  (ăsta e doar felul meu de a zice lucrurilor pe nume, n-am nimic cu nimeni, nu mi-o luaţi în nume de rău. ştiu că scriu ca şi cum aş împărţi pumni, dar nu asta e intenţia mea, bine?)

 82. Iulie 20, 2010 la 16:15
  link permanent
  jimerino zice ca:

  andi s-a luat de carcea, sa moara giancarlo! arde-o cu un cap de naparca!

 83. Iulie 20, 2010 la 16:44
  link permanent
  Andi zice ca:

  Heeei. Eu ziceam de domnu’ Popescu Mircea. Ce, unde-i vorba despre domnul tata lui Glad?

 84. Iulie 20, 2010 la 18:17
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  nishte terrani, de dumitru saratu´. aea sintetz´.
  cultura s-a dus pe pewla.
  oameni in sevraj, cu nevoi psihotrocomice.
  dar ce zic eu oameni.
  cind ma fac bogat va omor pe toti, din mila.

 85. Iulie 21, 2010 la 18:53
  link permanent
  Miticul Mitică zice ca:

  Bă, Ionilor de Rebreanu, care pula mea de acolo din Cluj i-aţi vândut, mă, lu’ Mădă’ a noastră din Regat Furadan să îşi puie capăt zilelor şi nopţilor? Ţărani molcomi şi băşinoşi, acum trebuie să vă omorâm şi noi o vedetă cel puţin la fel de mare ca ea, ca să nu iasă cu război între provincii. Prin urmare, o să prindem la întâmplare pe oricare dintre voi şi o să-i turnăm pe gâţi insecticid până o să râgâie.
  Pişarea de Rezistenţă

 86. Iulie 21, 2010 la 19:36
  link permanent

  @Andi “Traiesc deci scriu cuvinte random”.

  Eu ce pot sa mai zic… sa fie primit. :D

 87. Iulie 21, 2010 la 21:14
  link permanent
  Andi zice ca:

  Da!

 88. Iulie 22, 2010 la 01:54
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  Cois, ţi-ai făcut o labă? :)

 89. Iulie 23, 2010 la 17:03
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Si dupa cum bine ne-am obisnuit pe acest blog, urmeaza un indemn din inima:
  ARTICOL NOU, BA !

 90. Iulie 23, 2010 la 20:24
  link permanent
  dennis zice ca:

  daca vreodata ne-om intalni personal, iti zic cum sa scapi de problema ta. pana atunci iti urez ţârcoteală placuta

 91. Iulie 24, 2010 la 07:27
  link permanent

  L-aş completa pe domnul Marian S, care este pe fază,ca întotdeauna, cu… “Şi nişte filme. Repede”.

 92. Iulie 25, 2010 la 09:01
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Hai mey, nici acum nu ai reusit sa faci pipilica ?

 93. Iulie 25, 2010 la 09:27
  link permanent

  Nu am vrut să spun la început, dar nu mă mai pot ţine. Am şi eu o metodă (nu numai domnul sau doamna dennis) şi implică lucruri pe care omul le are pe lângă casa sa… un cleşte mare de tăiat sârmă/cuie, un baros de 10 kg, şi o maşină de cusut cu posibilitatea modelului de tighel. Eventual şi o pungă încăpătoare, căci rezultatele sunt imediate şi e păcat să se facă mizerie.

 94. Iulie 25, 2010 la 09:28
  link permanent

  PS.
  FILME, REPEDE! Dar nu făcute la repezeală… Să fie şi bune…

 95. Iulie 25, 2010 la 18:16
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Sunt nevoit să repet: Păi, de exemplu, ai putea să te duci în baie, să dai drumul la robinet ca să auzi susurul apei şi să repeţi obsesiv: pişe-te că vine trenu`, pişe-te că vine trenu`… şi tot aşa, pînă se rezolvă.

  Da` să se rezolve odată !!!

 96. Iulie 26, 2010 la 12:58
  link permanent
  toader zice ca:

  cred ca e primul articol de pe jeg pe care l-am citit doar in diagonala si oricum nu am de gand sa il citesc in intregime.

 97. Iulie 26, 2010 la 13:48
  link permanent
  toader zice ca:

  a, hahaha, darius nu ia plasma. e in urma baiatu’. nu mai reuseste sa mobilizeze.

 98. Iulie 26, 2010 la 15:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am renunţat (deşi mai e până în 25). S-au decis că e cu tragere la sorţi… Heh.

 99. Iulie 26, 2010 la 17:58
  link permanent
  Flo zice ca:

  Un baiat de 4 ani are nevoie de o plasma.

 100. Iulie 26, 2010 la 18:16
  link permanent
  toader zice ca:

  pai are mai multa nevoie ca groza. ce sa faca groza cu o plasma?

 101. Iulie 26, 2010 la 20:30
  link permanent

  Oare a mai observat cineva că în titlul este trecut “Probleme Mele” şi nu “Problemele Mele”, sau este şi o explicaţie pentru asta şi eu nu m-am prins?

 102. Iulie 26, 2010 la 20:35
  link permanent

  @ Marian S
  Asta cu trenul îmi aduce aminte de un banc…

  Cică Vasile vine acasă ceva mai devreme şi îl găseşte pe Gheorghe în casă la el. Mirat, îl întreabă ce caută la el în casă şi acesta îi răspunde că aşteaptă trenul. Gheorghe se duce la baie să se spele pentru a mânca de seară… şi, pe când se spăla pe mâini, se gândeşte… Cum de aşteaptă Gheorghe trenul la mine în casă?… Se grăbeşte să-l întrebe pe Gheorghe, dar Gheorghe nu mai era. Şi atunci Vasile a tras singura concluzie posibilă… Pesemne că trenul venise deja.

  Iată că asta cu “pişe-te că vine trenu`, pişe-te că vine trenu`”, prezintă o problemă… Dacă vine trenu’?

 103. Iulie 26, 2010 la 20:36
  link permanent

  Eu cred că problema este plasma… acum se poartă LED.

 104. Iulie 26, 2010 la 20:38
  link permanent

  Eu nu aş fi postat 4 la rând… dar dacă nu a mai postat nimeni între ele, ce să fac eu? Comentaţi prea rar. Luaţi exemplu de la mine…

  zelist.ro/comenteeezi/top-bloguri

  Şi am fost şi pe locul I, de câteva ori. :D

 105. Iulie 26, 2010 la 22:52
  link permanent
  Andi zice ca:

  316? Hah, bună asta. Şi mai au şi conţinut inteligent. În general, aşa…

 106. Iulie 27, 2010 la 10:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Biblel – nu ştiu la ce te referi cu titlul…

 107. Iulie 27, 2010 la 11:05
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  Poate că la asta: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lmZsa56V4bUJ:www.jeg.ro/probleme-mele-ambele/+probleme+mele.+ambele&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a

 108. Iulie 27, 2010 la 11:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O ieftină conspiraţie orchestrată de grupuri de interese.

  GrupuriLE, pardon. Grupurile.

 109. Iulie 27, 2010 la 11:34
  link permanent
  F zice ca:

  GrupuriLE de interesele condusele de GOOG.

  pardon.

  GOOGle!

 110. Iulie 27, 2010 la 20:04
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  O camila si un elefant stau de vorba si se iau la mistouri. Zice elefantul camilei:
  Mai camiluta, de ce tii neaparat sa-ti porti tatele pe spate? La care camila raspunde: Cineva care poarta pula pe fata nu ar trebui sa puna asa o intrebare!

 111. Iulie 27, 2010 la 22:15
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  plm. sa rid, sa nu rid? sa pling, sa nu pling?

 112. Iulie 27, 2010 la 22:22
  link permanent

  Ai modificat titlul… :D Dar oare eu am făcut un print screen… sau nu? Eeeee? :)

 113. Iulie 27, 2010 la 22:23
  link permanent

  Ia de aici…
  google.com/#hl=en&source=hp&q=http%3A%2F%2Fwww.jeg.ro%2Fprobleme-mele-ambele%2F&btnG=Google+Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=http%3A%2F%2Fwww.jeg.ro%2Fprobleme-mele-ambele%2F&gs_rfai=&fp=2514d4e993449b3c
  :)
  Că la asta nu te-ai gândit…
  :D

 114. Iulie 27, 2010 la 22:25
  link permanent

  Ptiu… mi-a luat-o lovingvama înainte.

 115. Iulie 28, 2010 la 12:02
  link permanent
  toader zice ca:

  asta a schimbat tema. cred ca de aia s-a degradat situl. pacat.
  a propos, m-au banat aia de la dailycotcodac.
  ba, da’ multi tampiti pe lumea asta.

 116. Iulie 28, 2010 la 12:22
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=dfh78WdujXs

 117. Iulie 29, 2010 la 13:23
  link permanent
  Cristian Ion zice ca:

  Desi subiectul nu ma intereseaza si cred ca nici un om normal la cap nu este interesat cand ejaculezi tu sau cand faci sau nu faci pisu, … , recunosc ca ai un talent remarcabil pentru naratiune. Ca si pana acum ti-am citit articolul cu foarte mare placere si satisfactie. Felicitari
  O zi minunata iti doresc

 118. Iulie 30, 2010 la 00:32
  link permanent
  toader zice ca:

  ne bucuram cu totii ca te-a satisfacut.

 119. Iulie 30, 2010 la 09:03
  link permanent
  Marian S zice ca:

  James Crissilv asta a evoluat. Intr-o vreme intra pe bloguri si baga un “o zi minunata iti doresc“ cu copy/paste, sa fie acolo, la trafic.
  Acum dovedeste ca macar a citit postul, mare minune.
  Vreau sa te anunt, amice, ca noua ne pasa cind face omu` pipi. Ca doar el e jegu` nostru si altul nu avem, ti-e clar ? Si daca nu suntem normali la cap nu e problema ta. Problema ta, in acest moment, e sa te duci putin in pulile noastre.

  Bai, si mi-a zis doctoru` sa nu ma mai enervez cu toti prostii…

 120. Iulie 30, 2010 la 11:07
  link permanent
  jimerino zice ca:

  i just let one rip.

 121. Iulie 30, 2010 la 11:17
  link permanent
  Andi zice ca:

  Băăăi, am visat. Cred că acum două nopţi, nu-s sigură. Am visat că ai scris un articol nou. Şi mie nici nu-mi pasă în general ce/când scrii, cum evident le pasă altora Marian. Am ţinut să te informez.

 122. Iulie 30, 2010 la 19:56
  link permanent
  Gia zice ca:

  eu de cateva zile nu mai stiu exact ce se intampla si ce visez. si ii bai.

 123. Iulie 30, 2010 la 20:09
  link permanent

  Mult durează filmele alea… Aşa e de la o vârstă, erecţia talentului vine cu greutate şi rămâne şi un pic fleşcăită.

 124. Iulie 30, 2010 la 21:56
  link permanent

  @toader Pai tu si meriti.

 125. Iulie 31, 2010 la 13:53
  link permanent
  toader zice ca:

  acu’ nu mai sunt banat. ma confuzeaza chestia asta. poate imi explica popescu.:) ca el stie. :)

 126. Iulie 31, 2010 la 23:35
  link permanent

  Io sunt mic nu stiu nimic Darius cand ejaculeaza beleste pula sau cum era.

 127. August 1, 2010 la 10:41
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Io cre` că a folosit prezervative defecte, d`alea de se îndoaie de la mijloc după ce le montezi.

 128. August 1, 2010 la 18:46
  link permanent
  jimerino zice ca:

  mircea popescu nu e ala cu costum si fata de cioclu? daca nu e imi cer scuze. bine, imi cer si daca e, da’ nu stiu de ce.

 129. August 1, 2010 la 19:10
  link permanent
  shmeny zice ca:

  am facut greseala sa-l urechez pe Mircea Popescu la el pe site. a zis ca ma duc la el ca sa-mi fac trafic misto. asa ca am venit si aici la darius ca sa-mi fac trafic misto.
  toader
  haide ma! cum e posibil? daca eu nu te-am banat, nu vad cum te-ar bana altcineva

 130. August 1, 2010 la 20:45
  link permanent
  toader zice ca:

  pai tu de ce nu ma banezi?

 131. August 1, 2010 la 21:31
  link permanent
  jimerino zice ca:

  zice ca sta cu orele uitandu-se la butonul ala de ban si nu poate sa se convinga sa-l apese. sunt ingrijorat.

 132. August 1, 2010 la 22:17
  link permanent
  toader zice ca:

  si de ce vrea sa ma baneze, in cazul asta?

 133. August 2, 2010 la 12:05
  link permanent
  jimerino zice ca:

  cred ca pentru ca esti ironic pana spre sarcastic. in limbaj popular “cam muist”. da’ zis cu dragoste si apreciere, asa, stii cum zic.

 134. August 2, 2010 la 17:25
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=abfQQ1hzN9M

 135. August 2, 2010 la 17:52
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Va cacati pe voi cu multa, gratioasa si indefinita gratie. Ba, (fara conul Darie El lider maximo) sunteti prosti? Vieata noastra-i, cum zic si Psalmii lui David ba pacatosilor si derbedelilor, numa’ frunza’n vant si iearba care se vestejeste, ciorditorilor. Noi numa’ una s-o stim si s-o pazim ca pe cele sfinte moaste: Desertaciunea desertaciunilor, totul e desertaciune! Si mai zice sfantul Augustin care ma rog, care cum s-ar zice, il cauta pe Dumnezeu si nu-s cum se face ca nu-l gasi… Deci, salutare prietenului Marian S., cel care chiar mi-a auzit vocea, si pe aceasta cale il salut si-i zic ca traseul a fost bun. Salutare jegului Comendator, salutare tuturor si tutulor fundamentalistilor, liber-schimbistilor, ecologistilor si echinoxistilor! Au, va intreb, boieri dumneavoastra, unde mergem?

 136. August 2, 2010 la 21:33
  link permanent

  Pai sa-ti ceri scuze bai jumerino bai!

  Ce ziceam ? A, da.

 137. August 2, 2010 la 21:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ferească Cristos, ce lene mi-i să scriu…

 138. August 2, 2010 la 22:09
  link permanent

  A, tu stii scrie ?!

 139. August 2, 2010 la 22:45
  link permanent
  toader zice ca:

  nu, dar de fiecare data cand face laba mai scapa cate un articol.

 140. August 3, 2010 la 08:46
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Fiindca tot m-a pomenit amicul ugyved, dati-mi voie sa-i dau o laba de ajutor madamei care se ocupa cu turismul in Romanica, cu sau fara frunza.

  Am vorbit cu el la telefon, e adevarat, dar nu a avut timp de o bere cu mine.

  Printre altele i-am spus de un traseu de intoarcere din miticie spre vest, eventual spre Ungaria. Vi-l recomand si voua cu caldura: de la Ramnicu Valcea o luati spre Sibiu dar la vreo 30 km faceti stinga catre Brezoi, etc., apoi Voineasa. Dupa un popas la Voineasa (la pensiunea Passiflora, daca vreti, ca au fost valabili cu mine) mergeti tot spre vest pina la Petrosani. Iar de acolo, unde vreti voi. Peisajul este superb, drumul e cam un fel de Transfagarasan, din pacate asfaltul e uneori stricat (am fost de mai multe ori). Merge si in sens invers dar e şocul mai mare, partea grea e de la Voineasa la Petrosani.

  Na, drum bun si voie buna va urez.

 141. August 3, 2010 la 09:29
  link permanent
  shmeny zice ca:

  Mircea Popescu e real? Sau e un proiect SF nereusit? Din ce domeniu nu ma pot hotari. Sper sa nu fie chimie.

 142. August 3, 2010 la 09:32
  link permanent
  shmeny zice ca:

  gata, m-am prins, e diavolul blogurilor. nu doarme ca o ia jegul in jos sau, doamne feri, in sus, sau varsa cafeaua pe el dimineata daca gaseste nush ce indice sarit din rand. Mircea Popescu, cand ai iesit ultima data la soare?

 143. August 3, 2010 la 12:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=IZTYMVxj40M

 144. August 3, 2010 la 13:20
  link permanent

  @toader Dupa care un numar de cetaten de bine il iau si-l intorc pe toate partile. Rau sa fii bloger, da’ parca nici conditia comentatorului nu-mi inspira.

  PS. Ce salesman adevarat e Marian, si-n comentarii are publicitate platita. Marian 1 – Vuvusfera 0.

 145. August 3, 2010 la 15:23
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nu-ti inspira….? sau doreai sa zici ca nu te inspira? si pe bune, cum altcuiva i-a fost tarseala sa intrebe, te intreb eu: tu ai afro sau chelie?

 146. August 4, 2010 la 11:03
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Super oferta: 50 de milioane de forinti, apartament cu 2 camere in Budapest.

 147. August 4, 2010 la 17:41
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Puştiu, s-o ţii tot aşa, un articol la o lună. Mai e un pic şi se face 9 august.

 148. August 5, 2010 la 00:04
  link permanent

  @jimerino http://www.youtube.com/watch?v=sbW2IR-rKzg#t=0m09s

 149. August 10, 2010 la 18:08
  link permanent
  CaliVita zice ca:

  Altii nu pot face pisu daca sunt excitati, eu de exemplu, si daca merg la plaja si vad o multiume de bunatati, nu pot sa beaui bere, ca daca beau imi vine sa fac pisu si nu pot, e traumatizant sa stai pe plaja sa nu poti sa bei bere

 150. August 11, 2010 la 23:24
  link permanent
  decoder zice ca:

  da si tu o goagla la “problem+peeing+after+erection”

 151. Octombrie 5, 2010 la 02:25
  link permanent
  Irimiea zice ca:

  Esti genial omule, sper sa te inteleaga cat mai multi asa cum te inteleg eu. Salutari si succes in tot ceea ce vrei sa faci, caci ceva imi spune ca oamenii ca tine, desi stiu sa piarda, nu prea pierd in viata. Sanatate!

 152. Noiembrie 19, 2010 la 13:14
  link permanent
  Calivita zice ca:

  Sincer am vazut si eu masina respectiva, nu am apucat sa ii fac poza, oricum era arhiplina de icoane si nebunii :) . Soferul sincer nu parea credincios

 153. Noiembrie 19, 2010 la 14:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sincer.

 154. Mai 11, 2012 la 00:09
  link permanent

  Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you aided me.

 155. Mai 11, 2012 la 01:05
  link permanent
  Dale Annonio zice ca:

  Hi there it’s me Fiona, I am also visiting this website regularly, this web site is truly fastidious and the people are in fact sharing fastidious thoughts.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)