“Am greşit? – Nuuu!”

sari la comentarii

NOTĂ: Acest articol, subiect şi/sau interviul cu Băsescu a(u) fost preluat(e) sau discutat de: bloguriAndrei Crivăţ – Jurnal de noapte, Ciutacu.ro (via Andrei), BlogReviewMarketing Politic – Despre politică şi facerea ei, Piticu.ro, De ce? Blog, WhIteWolf, OPC, Fulgerică, Golanu, The Cris Mood, Cru’s, The Sebastian Buhai Blog, Darius_II, Blogul.ro, Groparu’, MSH’s, Fenomental, Colateral, Adrian Ciubotaru, Boyarul – idei de împrumut, ContraSENS, Metropotan, Rezistenţa Urbană, Manafu, Fluture; presă onlineCotidianul., Monitorul de Cluj (pe print a doua zi); televiziune – Antena3 (buletine de ştiri, începând cu cel de la ora 18:00, înregistrare aici), Antena1 (Observator, ora 19:00, înregistrare aici). Se prospectează şi în Clujeanul. Dacă aţi văzut voi p-altundeva sau am omis ceva, să aflu.

Nu vreau să influenţez pe nimeni cu acest articol. Dar dacă voi CONVINGE pe cineva, atunci nu-mi va fi ruşine. Până nu demult eram decis să nu fac efortul fizic de a merge la vot, dar mi s-a băgat în cap la şcoală şi de către mass-media că e singura mea şansă, în calitate de cetăţean, de a-mi controla acest statut. Acum aleg să-mi exercit practic acest drept teoretic.

În urmă cu câţiva ani, am votat D.A. Acum să votez N.U.?!

Nu o să aflu niciodată cine mă minte şi cine nu în acest joc. Plătesc o taxă la o facultate ca să învăţ ceva realist, că e conceput să fie perfid, altfel nu poţi intra în el, şi ca că învăţ să îl câştig. Oare cât de bine se păstrează, în aceste condiţii “fierbinţi”, scopul înălţător iniţial, nepătat de diverse mucegaiuri şi măcar comestibil, dacă nu bun?

Prin conexiunile simple din căpşorul meu, aşa prostuţ cum o fi dânsul, îmi vine greu să cred că, prin definiţie, cineva poate ajunge sus fără să se mânjească. Totuşi, am încercat mereu să accept că asta este o chestie elementară şi, pe cât pot, să nu o leg de personalitatea nicicui, ba chiar să recunosc măcar faţă de mine însumi că probabil, pus în acelaşi… vapor (?) naufragiat moral, aş cădea şi eu victima propriei mele umanităţi. Ştiu, cuvinte mari, aveţi răbdare, nu am nici un scop nobil, nici un ţel idealist – am o convingere şi mi-o susţin.

Tratez cu scepticism orice autoritate. Cert este că detaliile unor mizerii care cu siguranţă s-au făcut, se fac şi se vor mai face “la putere”, indiferent de cine o deţine sau unde se manifestă, nu le voi cunoaşte niciodată. Aleg, egoist şi pentru propria-mi protecţie, eventual a celor apropiaţi, ca în ceva ce nu pot să cunosc vreodată în totalitate să nu-mi pun nădejdea.

Dar nu o să desfiinţez din start. Voi fi precaut. Aşa că mă voi lua după ce-mi este hrănit direct. Chestiuni simple, la nivelul meu de raţiune, nimic mai mult, nu mă hazardez inutil.

În urmă cu ceva săptămâni, Preşedintele României, sigur pe sine, mi-a spus mie, cetăţeanul, că dacă este suspendat, adică dacă o anume instituţie abilitată, cu atribuţii în stat, se îndoieşte de el (în orice condiţii, fie ele de corupţie sau inspiraţie divină), îşi va da demisia. Scurt şi creţ. Într-o anumită măsură, i-am respectat siguranţa.

Pe rapid înainte…

Răsturnări de situaţie au mai fost. Re- sau necugetări şi răzgândiri în tot felul de situaţii alambicate, dificile, “greu de explicat”, despre care nu voi şti adevărul niciodată, nu pot avea pretenţia să le judec.

Dar când un om îmi cere încrederea, în special dacă pretinde să i-o acord pentru a-mi conduce viaţa, dându-mi gaj un lucru clar, decis, concret şi simplu, pentru ca apoi să mi-l ia înapoi, să îl întoarcă, răstălmăcească şi folosească în scop propriu, cu aceeaşi hotărâre şi nonşalanţă de dinainte, de parcă ce-mi DĂ mie în schimbul credinţei nu valorează nimic pentru el sau valoarează atât cât vrea, în funcţie de cât are nevoie să-şi scoată din asta, tind să mă simt escrocat.

În foarte puţine dintre cazurile multor români din situaţii similare, unul dintre noi chiar are şansa norocoasă, nu neapărat să-şi răscumpere “investiţia”, dar măcar să-ntrebe DE CE?

Dacă, prin absurd, ai locui pe strada pe care cel care simţi că te-a înşelat trece cu alaiul său debordând de popularitate şi girofaruri, l-ai prinde seara, după un miting în care o piaţă plină răspundea la orice – lucru pentru tine, om cu fărâmă de raţiune, inexplicabil – ca un cor de grădiniţă, te-ai înghesui printre bodyguarzi să-i ceri o explicaţie, fără nici o convingere sau direcţie politică, doar de la alegător la ales, atunci… ţi-ar răspunde cam aşa.

Tu pari a fi un puiuţ de comunist. Hă-hă-hă.

Vă mulţumesc, domnule Preşedinte. Şi aţi avut perfectă dreptate. M-au minţit multe lichele.

***

Şachesperianu’ de el…

SUSDaPanaCand

***

Şi din colecţia primăvară-primavară “Cetăţean suspendat”…

PuiutDeComunistTricouText


379 comentarii

zi si tu ceva
 1. Mai 9, 2007 la 23:21
  link permanent
  alienatu zice ca:

  Nu-mi vine sa cred! Chiar i-ai luat un mini-interviu si te-a facut puiut de comunist! Foarte urat din partea lui..

 2. Mai 9, 2007 la 23:24
  link permanent

  Ce am zis si la Crivat. Ai cojones. Punct. Papricas castigat

 3. Mai 9, 2007 la 23:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mini-interviu, mini-comunist. Se pare că aşa mere treaba…

 4. Mai 9, 2007 la 23:46
  link permanent
  ddx zice ca:

  Interesanta strategie are domnul Traian Basescu, si riscanta in acelasi timp, pentru ca el ataca un (biet) cetatean pentru ca tot ce a facut este sa puna la indoiala conducerea, sa faca pe micul anarhist-emo, sa il informeze pe capul organului de stat ca este dezamagit de alegerea facuta, pentru ca acesta nu este un om de onoare pentru ca nu si-a prezentat demisia pe biroul lui Vacaroiu, folosind aceeasi hartie roz. Cei care cunosc i rog frumos sa zambeasca.
  Si de ce au poetul pupin-comunist Vadim Tudor, oierul Becali George si navigatorul Basescu Traian ticul verbal de a-i face pe toti cei care au ceva de spus “comunisti”? Nu aceasta este de fapt democratia? Libertatea de exprimare fara a fi bagat in subsolurile din Pitesti si supus unor mini-sedinte de terapie prin brainwashing? Hm?
  Domnule Basescu, eu cred ca ati uitat de ce v-am ales. Ati fost si dumneavoastra pe la Pitesti, ati ascultat poeziile lui Vadim despre Elena sau ati gustat din urda lui Becali, cauzandu-va o usoara amnezie?

 5. Mai 10, 2007 la 00:10
  link permanent
  camila zice ca:

  Foarte tare interviu domnule!

  Ganditi-va la Basescu ca la un om limitat politic ce are nevoie in permanenta de un conflict pentru a functiona.
  El nu iese, din pozitia autoritara a functiei, in fata niciodata fara sa atace pe cineva. Alti politicieni demasca stari de fapt pentru a-si justifica pozitia si functia, pentru a mima exercitiul mandatului. basescu are nevoie de un dusman pentru asta.
  In plus, prin faptul ca te-a facut “puiut de comunist” ti-a legitimat intrebarea si atitudinea.

  Eu oricum ma duc la refendum si votez NU, numai pentru faptul ca o alta sleahta de manipulatori a scos o gaselnita ieftina si a fortat ca un raspuns pozitiv sa fie exprimat printr-o negatie.

  Cu marinarul conflictual ne-om rafui dupa aia!

 6. Mai 10, 2007 la 00:37
  link permanent
  Mihai zice ca:

  Darius, jos palaria!

 7. Mai 10, 2007 la 00:53
  link permanent
  comunista :D zice ca:

  Felicitari, din inima, puiutului de comunist multilateral dezvoltat! ;)

 8. Mai 10, 2007 la 00:57
  link permanent
  Darius zice ca:

  Mulţămiesc vouă. Observ acum, cu “stupoare” să zic?, că, fără pic de intenţionalitate, pe mai toată durata filmului, şede Jegu’ la domn în frunte. Mă refer sigla, nu altceva.

  Semne, semne…

 9. Mai 10, 2007 la 01:53
  link permanent

  lasa ca ne facem noi mari si le zicem la toti puiuti de capitalisti…

 10. Mai 10, 2007 la 01:58
  link permanent
  Groparu zice ca:

  Man, mie mi-ar fi frica sa cer socoteala vrunui politiciean ca de ce ne-o mintit, e ca si cum mi-ar zice o gajâcă ca de ce m-ai mintit, numa ca sa ma f***?, si io zic da, tu, amandoi stiam ca mint, da ne-am prefacut ca nu stiam nimic, si uai, bine-o fo!

  Cat despre faza cu pui de comunist…. sa ii dzici lu dom’ matroz, “eee, puiul mic are cososhu’ mare!”

  Respect pt interviu ;) Un interviu cu oaie.

 11. Mai 10, 2007 la 03:02
  link permanent
  George zice ca:

  Nu cred ca interviul asta arata ceva despre dl. Basescu…

  Ca a jignit un om de o alta parere decat el? Sa nu trecem cu vederea ca intrebarea a fost vizibil tendentioasa si rautacioasa (“Nu vi se pare penibil…”). La asa intrebare, asa raspuns. Mi nu mi se pare penibil, luand in considerare intrebarile puse si faptul ca era vorba de un miting de sustinere a persoanei sale.

 12. Mai 10, 2007 la 07:20
  link permanent
  Darius zice ca:

  George, nu arată ceva nou, ai vrut să zici? :) Ori eu l-oi jignit având altă părere, ca să mă jignească înapoi, iar dacă da, e acceptabil?

  Nelegat de “persoana” lui, cum am şi scris – la miting chiar a fost penibil, c-am fost de faţă. Din punct de vedere al strategiei politice a fost jenant, nu altcumva. L-am întrebat pe el tocmai pentru că în numele său şi de imaginea lui era făcut. Şi nici dacă chirăie o piaţă de oameni că “AVEŢI DREPTATEEE!”, cu autobuzele parcate lângă hotelul său – nici asta nu zice nimic nou despre Băsescu. În mod sigur nu că ar avea într-adevăr dreptate sau că ar fi susţinut sincer de români, că ar fi un om al poporului. Şi deci, dacă tot a ridicat-o, care-i comunist? Eu că-ntreb un lucru concis şi clar, din care reies multe, evitând pur şi simplu dileme prea întortochiate, indiferent de atitudine? Sau cineva care radiază când freamătă mulţimea organizat, ca la “Surprize-suprize” (ca să nu amintesc de alte vremuri)? Iar când îl contestă cineva, uşor, normal, deschis, că n-o fi dat cu paru’, îl etichetează instantaneu, fără măcar să ofere un răspuns coerent, la ce s-a semnalat, din nou, indiferent de atitudinea cu care-ar fi făcut-o…

  Şi apropo – nu!, el n-a răspuns la întrebarea respectivă (oricum o fi fost ea) cu “puiuţ de comunist”. La întrebarea cu “nu vi se pare penbil” a răspuns cu “Nu.” Iar mai departe nu a răspuns cum a făcut-o – şi ar fi fost normal? – că m-aş fi dus la el şi i-aş fi zis “Băi, târfă politică!” sau “Mincinos infect!“. Ci a replicat când i-am spus că m-a minţit că-şi dă demisia, folosind siguranţa asta în faţa mea, iar apoi n-a făcut-o, folosindu-se de situaţie, ca şi cum n-ar fi valorat doi lei ce tot el m-a asigurat. Repet, nu într-un context complex şi interpretabil…

 13. Mai 10, 2007 la 07:46
  link permanent
  Fana zice ca:

  puiut….:D

 14. Mai 10, 2007 la 08:32
  link permanent
  Noji zice ca:

  hai bai! ca esti putin cam “tras de par”. eu n-am fost cu tine de fata si hai sa fim seriosi, nici eu, nici tu, n-am ascultat “discursul” lui Base. asta-i adevaru’. Ca a zis ce a zis si (macar) si-a retras cuvantu’, aia-i alta treaba. Spune-mi un politician care nu a promis “marea si sarea” si, bineinteles, nu s-a tinut de cuvanta! Sunt majoritatea, astfel de politicieni, si sa “concluzionez”, dintre toate aleg raul cel mai mic, deci, il prefer pe Base deoarece niciun presedinte de pan’ acu’ n-a avut “curajul” sa faca ce a facut Base pan’ acu’.
  PS: :P nu trebuia sa pleci asa repede ;;)

 15. Mai 10, 2007 la 08:34
  link permanent
  Andrei zice ca:

  “Nelegat de “persoana” lui, cum am şi scris”

  Dar nu cum s-a inteles la momentul interviului.
  Imi aduc aminte de un moment dintr-o emisiune a lui Razvan Dumitrescu de la Realitatea; cand un ziarist pro-Basescu a folosit termenul de “penibil” la adresa liberalilor a fost imediat invitat de moderator sa-si verifice limbajul. Este si parerea mea ca in jurnalism asemenea termeni nu au ce cauta, pentru ca nu exprima nimic “concis si clar” in afara de o adversitate mocnita a jurnalistului.

  “Şi apropo – nu!, el n-a răspuns la întrebarea respectivă (oricum o fi fost ea)”

  Dar a fost destul ca sa creeze o stare de iritare care pentru Geoana, Tariceanu (sau alti “europeni”) ar fi fost indeajuns ca sa te catalogheze (mic) “fascist” – termen pe care (alaturi de altii si mai duri) nu s-au sfiit sa-l foloseasca in public la adresa lui Basescu si a sustinatorilor lui, fara ca aceasta sa stirbeasca din “europenismul” lor (in opozitie cu “primitivismul” lui Basescu).

  Nu cred ca este normal sa se raspunda cu o insulta la alta insulta, dar nici nu este dreptul primului care insulta sa se planga.

 16. Mai 10, 2007 la 08:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  @ Noji: Omlea, nu cu tine am fost în piaţă?… Nu cu tine m-am plictisit la a douăzecea “Am greşit?! – Nuuu!”…? :)

  Şi sunt în continuare uimit cum o faptul că se minte e ceva ce acceptăm din oficiu, ca şi cum ar fi ceva implicit şi de necontestat.

  @ Andrei: La interviu eram un cetăţean, am zis că nu-s afiliat nici editorial, nici politic. Sunt un cetăţean, mai mult, unul dintre alegătorii lui, de ăla cu care bate toba, că-i “Alesul”. Şi Geoană sau Tăriceanu nu au nici o legătură cu problema. Sunt convins că mulţi sunt la fel de inadaptaţi, o ştiu din alte situaţii că sunt toţi o apă şi-un pământ, indiferent de culoare. Dar nu văd legătura. Alţii nu m-au numit “pui de comunist”, pe mine, când i-am întrebat ceva normal, deoarece mi s-a părut penibil ce-a fost în piaţă, deşi l-am votat. Iar dacă alţii ar fi făcut-o, repet, nu-nţeleg cum e asta o scuză sau o explicaţie.

  E adevărat, nu mă şochează minciunile sau reacţiile politice. Da’ asta nu înseamnă că tre’ să le acceptăm ca şi cum ar fi un lucru firesc şi just.

  În plus, l-am întrebat dacă nu cumva e de acord că episodul din piaţă a fost penbil, cum cred eu că a fost, nu l-am jignit prin asta. L-am întrebat, ferească sfinţii. Iar când am zis că a minţit, i-am zis că-s dezamăgit de asta şi că, până în acest punct, sunt decis să votez demisia, pentru acest fapt simplu, minciuna, nu altele mai dubioase. Am şi formulat-o astfel încât să-i dau şansa, ca ales, să mă convingă că mă înşel. Iar răspunsul lui a fost care-l vezi şi auzi.

 17. Mai 10, 2007 la 08:37
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  Daca presedintele tarii nu are cuvant,vorbeste limbile straine si chiar romana cum vorbeste,face gafele pe care le face,permite unei “fufe” ca elena udrea sa se bage in treburile tarii,bea la volan,bea cu acea “pata de culoare” care este Gigi Becali,isi schimba simpatiile sportive ca pe sosete si nu un ultimul rand arata cum arata…nu merita sa ramana presedinte.N-a fost in stare sa combata un stundent care i-a pus o intrebare simpla.Evaziv si penibil.Prea multa vreme am ales raul mai mic.Eu nu-l mai aleg de data asta.

  Trimite acest “interviu” si celorlalti formatori de opinie(piticu,zoso…etc…etc…)care fac camapanie electorala pe blog si se fac de kko si care mai ales,au impresia ca din cauza lui base nu mai stau dansii la coada la lapte si carne.

  Si ca sa nu fiu serios pana capat…Tiu sa precizez ca mi-esti din ce in ce mai scump si d-abea astept sa cheltui o suma ridicola de bani cu tine la “Carul cu bere”.

 18. Mai 10, 2007 la 08:56
  link permanent
  Darius zice ca:

  Eu sper din tot sufletul că blogării măcar chiar au convingeri într-o direcţie sau alta şi nu pică de fraieri la afişe şi banere ghiduşe, parodii la “300″ ş.a., pe care şi le pun pe site-uri fără să conştientizeze un bai, o problemă sau despre ce-i vorba.

  Eu n-am vreo afiliere politică, mă doare-n cot de 322 de “importanţi” şi ce vor să hotărască ei, mă doare la banană de albaştrii pesedişti, care-acum sunt roşii, să nu mai ţii minte de cu 4 ani în urmă, pentru că de mai multe de 20 nici nu vrem să ne amintim, sunt profund plictisit şi de Becali şi Vadim, de când behăie tot mai puţin… Pur şi simplu, actualul Preşedinte (pardon, Suspendatul, că ne ruga pe TVR să-i zicem funcţia), m-a minţit. Întâmplător, e Băsescu, iar ăsta o fi cum o fi, că nu-l cunosc. Ce văd la televizor sunt sigur că nu e el, oricum. Nu neapărat că-ngraşă camera. Am eu bănuieli şi-s “răutăcios”. Nici că a-ncercat jenant să mă jignească – măcar de asta dac-ar fi fost capabil. Da’nu asta-i problema.

  Dumneadânsul m-a minţit şi gata.

 19. Mai 10, 2007 la 09:04
  link permanent
  Denisa zice ca:

  Recunoaşte că unicul scop al intervievării lui Băsescu a fost reabilitarea coiului trist! :D

 20. Mai 10, 2007 la 09:08
  link permanent
  Darius zice ca:

  Corect! Admit. Fată cu bannere portocalii. Îţi pute site-ul a oranj! :)

  De asemenea, că tăt veni vorba, care-i ideea cu determinările astea pro-politice în orice sens, la oricare din ahtiaţi? Nu pricep unde vede lumea aceste două tărâmuri, cel bun şi drept şi cel corupt şi întunecat. O ciorbă “din” burtă, stătută şi acră, nu într-o singură oală se face? Adăugând un pic de Băse, un dărab de Năste, nişte Tări, puţintel Ilici, o geană de Geoană, nişte picanterie Băsesciană, un condiment Vadimic, un mănunchi de afacerişti oportunişi şi se acoperă etanş. În România nu-i Star Wars…

  Deşi simt o legătură strânsă între mine şi Băsescu, la un grad afectiv atât de ridicat, încât i-aş zice tată, da’ ar fi paradoxul jignirii: s-ar face singur comunist.

  Şi a zis-o bine Sepukku, referitor la cel mai mic rău.

  Parcă ne convine… Un “bine” rar ne trece prin cap.

 21. Mai 10, 2007 la 09:18
  link permanent
  Denisa zice ca:

  Nu există politician bun, e ca şi cum ai zice “bărbat perfect” sau, după caz, “femeie perfectă”. Perfecţiunea nu există, însă, la fel ca şi tine, Darius, Băsescu are coaie destul de mari. E primul preşedinte cu coaie şi chiar dacă nu e cel mai bun, chiar dacă … şi chiar dacă …, neavând ca alternativă un… prezidenţiabil perfect, eu una merg pe mâna lui.
  Prostănacul îmi provoacă indigestii :D iar ăilalţi trăbă internaţi. Tu pe cine alegi, dară?

 22. Mai 10, 2007 la 09:19
  link permanent
  Andrei zice ca:

  Minciuna, neminciuna, nu ai comentat ce a zis el. Nu poti sa-i reprosezi unui om ca a gresit (ca a mintit, poate) pentru ca a zis ceva si apoi nu a facut intocmai. Daca ce a zis era o prostie? Trebuia sa se tina de cuvant ca un copil incapatanat si sa mearga pana la capat indiferent de orice?

  Pentru el ca presedinte intr-adevar era o mare prostie sa-si dea demisia (uitandu-ne la actualul parlament ne-am da seama ar fi fost putin probabil sa se mai intoarca ca presedinte – daca chiar si in conditiile in care ar castiga referendumul fara prezenta la vot a jumatate + 1 sunt dubii ca se va putea intoarce).

  Pentru tara, era o mare prostie daca esti de acord (si nu esti) ca e cel mai bun ca presedinte la ora actuala (avand in vedere ca erau mari sanse sa nu se mai intoarca ca presedinte). Era iar o mare prostie pentru ca in timpul asta Parlamentul profitand de presedintele interimar (fara legitimitate populara) ar fi trecut o serie de proiecte si masuri controversate (cum deja o si face profitand de ultimele 10 zile ramase). Era iar o mare prostie din punct de vedere al semnalelor date pentru economie. Era o mare prostie pentru ca daca ar fi ajuns din nou presedinte peste 3 luni s-ar fi intors acelasi Basescu, cu aceleasi puteri (insa dupa 3 luni de instabilitate si nesiguranta politica si economica) etc.

 23. Mai 10, 2007 la 09:25
  link permanent
  Darius zice ca:

  N-am pe cine alege, da’ ăsta nu-i un motiv să aleg DIN NOU, repet, tot pe Băse.

  A minţit, punct. “Să vină să mintă şi alţii, daţi să ajungă la toţi…” :D

  Cum am exprimat şi precedent, pe acest website contemporan de societate, dacă mă duc, haosul politic e una dintre bucurille mele, care vor cântări în balanţă.

  Dar, înţelege şi tu Denisă, că e greu să fiu în acelaşi timp “strategul lui Tăriceanu” (Gâdea) şi “puiuţ de comunist” (Băse).

 24. Mai 10, 2007 la 09:27
  link permanent
  Darius_II zice ca:

  mha eu sincr nu te consideram altceva decat un comunist :) ))

 25. Mai 10, 2007 la 09:30
  link permanent
  Noji zice ca:

  @ Darius: acel “n-am fost cu tine” era o intrebare, dar din “viteza”, ca sa spun asa, semnele de punctuatie nu prea le-am “nimerit” :D …de gresit nu pot zice daca-i gresit sau nu, da’ eu zic ca virgula clasa politica oricum minte, indiferent de privinta in care, pentru ca asta e Romania si deocamdata asa e, pan’ chiar se va face “un format” al clasei politice ne cam trece noua vremea! Asta e!, life sucks, move on! Care aveti ocazia sa va “tirati”, profitati de ocazie pentru ca Romania nu prea are ce sa ne ofere! :|
  I rest my case! :P

 26. Mai 10, 2007 la 09:31
  link permanent
  Darius zice ca:

  Viziunile tale (Andrei) despre Parlament sunt ale tale proprii (deşi ţi le împărtăşesc, pentru că aşa-i situaţia în toată sfera politică, “cel puţin în majoritate”). Cum ziceam, detalii nu putem ştii.

  La instabilitate politică şi-a adus foarte mult aportul însuşi Preşedintele şi nu doar acum. E părerea mea, dar sunt convins, pe bune, fără nici o răutate. Prin multe lucruri care le-a făcut, la unison cu ceilalţi, doar din alte interese.

  Ce subliniez eu e că situaţia cu demisia e una extrem de clară. Pe de o parte îmi trătează încrederea în el ca om, iar pe de alta – dacă a făcut o greşeală – mă dezamăgeşte profesional.

  Eu am fost suprins când el, de bună voie, a insistat să ne asigure că-şi dă demisia. A făcut-o deoarece era sigur pe el. Că apoi a fost suspendat, e un decurs legal. Din ce convingeri a fost suspendat, de cei 322, e inutil să discutăm, dar aveau dreptul, iar despre siguranţa alternativei că nu va fi suspendat – Băsescu era ferm. Dacă a dat găluşca cu demisia “din greşeală”, se descalifică din calitatea de strateg bun, ceva de care avem nevoie. Personal, nu am chef să-l ia gura pe dinainte, din siguranţă sau nesiguranţă, să facă declaraţii sau, mai rău, să ia decizii, când e-n stare să se pună singur într-o situaţie fără necesitate.

 27. Mai 10, 2007 la 09:43
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  Ma baeti mor cand v-aud cu “cel mai bun presedinte acuma”.99% dintre voi habar nu aveti ce trebuie sa faca un presedinte si mai ales ce rol are el.De ce e ma mai bun?Ca rade si are simtu umorului?Ca e popular?NU ASTA TREBUIE SA FACA UN PRESEDINTE.Asta prinde la prosti…la aia de la tara…care au nevoie de un lider,un sef…pe care sa-l admire…ca uite…”ce frumos rade si ce bun cu oamenii este…”

  Diferenta dintre politicienii nostri este ca toti sant niste hoti…insa unii stiu sa faca politica si basescu…dragii mei habar nu are…asa ca o sa merg pe mana hotilor in continuare…

 28. Mai 10, 2007 la 09:49
  link permanent
  Darius zice ca:

  Apropo, Andrei a zis: “Pentru tara, era o mare prostie daca esti de acord (si nu esti) ca e cel mai bun ca presedinte la ora actuala (avand in vedere ca erau mari sanse sa nu se mai intoarca ca presedinte).”

  Tind să cred că vroia să pună mai multe virgule, că aşa a cam ieşit că ar fi prostesc să fiu de acord că e cel mai bun preşedinte şi cre’că el vroia să exprime altceva. Te ajut şi eu, să-nţeleagă lumea că ne certăm. :D

  Da’ oricum, se poate să fie cel mai bun preşedinte “la ora actuală”, la ora actuală fiind şi singurul. Hehehe. Desigur, fără Văcăroiu. (Să nu-l băgăm în troaca asta de… diboli – să fiu în ton, că are el alta.) Sau dacă ar fi să comparăm între un număr aşa larg, adică cei doi de “la ora actuală”, hai să zicem că-i “cel mai bun”. Aplauze. Nu ştim dacă e cel mai bun ce-l putem avea şi am stabilit că nu mai alegem cel mai bun rău. Da’ este printre cei mai slabi, e clar. Şi lasaţi-mă cu “ce curaj are” şi “mândru-i, ţucu-l, mâncu-l”. Vă rog, serios. Vorbim de atribuţii, nu concurs de Mister Boboc aici.

  Şi oricum, încă sunt şanse destule atât să rămână cât şi să nu rămână Băsescu preşedinte.

 29. Mai 10, 2007 la 09:50
  link permanent
  Damian zice ca:

  Basescu s-a facut de cacao la Cluj, dar Geoana la Sibiu ce a facut? Ca sa nu mai spun ce penibil a fost de 1 mai la sediul PSD in Bucuresti.. Toti o apa si-un pamant!

 30. Mai 10, 2007 la 09:57
  link permanent
  Darius zice ca:

  Damian tocmai ce-a rezumat cam ce vreau să zic. N-am fost la Sibiu, ce-i drept, da’ n-am nici cea mai mică îndoială că a fost câh! şi acolo. I-am putut vedea pe toţi la Cluj, de-o parte şi de alta a străzii, de 1 mai. Erau tot acelaşi rahat, călcat în mijloc.

  O gargară trans-politică, trans-naţională. Dacă se mai bagă unu’-altu’, ştim noi cine, e transhumanţă până la capăt şi-am încheiat tărăşenia. :D

 31. Mai 10, 2007 la 10:31
  link permanent
  Andrei Stoian zice ca:

  Daca vrei sa cauti idealuri de consecventa si principialitate in politica o sa ramai deziluzionat. Sunt cu toti undeva intre prosti si mediocrii, si asta nu numai la noi in tara. Nu avem in Romania o situatie in care sa putem vota pe baza unor principii sau ideologii, dar asta nu inseamna ca ne dam batuti si nu votam. Democratia nu poate functiona daca nu voteza nimeni. Mergi la vot si voteaza gandindu-te la buzunarul tau, cum o sa-ti fie mai bine? Considera toate implicatiile.

 32. Mai 10, 2007 la 10:35
  link permanent
  Darius zice ca:

  Corect.

  Încă sunt surprins de faptul că unii, cu propriile burice ale degetelor, au scris că faptul că Băsescu jigneşte pe cineva nu spune nimic. Pentru mine, cetăţeanu’, faptul că mi se răspunde la… orice ar fi fost cu “pari a fi un puiuţ de comunist”, îmi spune multe, afectiv. Faptul că declară cineva o chestie serioasă, iar apoi o-ntoarce, spune iar multe, ca încredere. Că o-ntoarce, deoarece a greşit atât de flagrant, îmi dezvăluie informaţii despre abilităţile sale profesionale.

  Iar cei care vor să aleagă “cel mai bun rău”, să o facă. Am zis deja că mi se pare o resemnare extrem de prostească. Dar le urez somn uşor şi doarmă noaptea liniştiţi, bucuroşi de-un rău suportabil.

  Cineva care are încredere într-un preşedinte care face aşa ceva (nu neapărat Băsescu, este, într-adevăr, extrem de simpatic, da’ nu-i bun de preşedinte – pentru MINE, zic)… cineva care merge orbeşte şi urlă-n piaţă, tre’ să aibă extrem de multă consideraţie pentru omu’ ‘cela, care nu ştiu dacă s-o respect sau deplâng.

  Dar la fel ca ei, am şi eu o opinie, care nu poate să fie judecată drept corectă sau incorectă. E opinia mea şi am libertatea să mi-o exprim.

 33. Mai 10, 2007 la 10:40
  link permanent
  Andrei Stoian zice ca:

  Daca vrei sa cauti un ideal intr-un politicean, alege-ti unul mort. Un politicean mort nu te poate dezamagi.

 34. Mai 10, 2007 la 10:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce de maxime. :D Da’ dacă-i mort PENTRU că te-a dezamăgit? Ahahaha.

 35. Mai 10, 2007 la 11:04
  link permanent

  e ca si cum ar trebui să alegeţi cel mai bun rău între mine şi darius (darius fiind “răul dar prostul” iar eu fiind “răul dar satanistul”). pe cine alegeţi?

 36. Mai 10, 2007 la 11:55
  link permanent
  Coste zice ca:

  ei ca o scos Jmecherii de PnlPsdPrmUdmrPc commenturile de pe pagina lor dasuspendare.ro(prea multe comenturi impotriva lor …noh that’s strange???)…ideea era urmatoare…pagina cred ca era facuta de E-vanghlie si XML schema de Calin si Dinu in birou la RRC, pacat ca nu o mai stat sa o faca ca lumea ca so grabit sa prinda micu’ si berea lu Geoana. Tare din spate venea cu WSDL-u Felix motanu…proaspat ajuns de la intalnirea AA(alc anonimi) unde l-a lasat pe VACAroiu(a.k.a paharoiu)…Basescu voia sa i ajunga si el da proaspat suspendat a gresit drumu’…in fine…spor la ce votati…puiu de comunist sa fie in floare si haidem cu mic cu mare la marea vanzoleala , ca pe urma sa intrebam turmentati:”Eu ce votez?Am pe cine….?”…spor si numa cele bune

 37. Mai 10, 2007 la 12:00
  link permanent
  originalu' zice ca:

  mai hai sa revenim la chestiunea cu autobuzele care ia-au adusi pe taranii mirosinzi a branza de la miting, tarani din toate colturile ardealului care au fosti adusi acolo de primarii pedisti care le-au mai dat si steagurisi , si , si…!!!Eu singur am numarat 43 de autobuze de cate 40 de locuri de la molul din marasti si pana la locul cuvantarii ori io am vazut numai o fractiune din busurile aducatoare de popor ne-intelectual. Statistic vorbind in tot Clujul ar fi ajuns in acea zi infama de ieri vreo 170 n total. am calculit, am calculot, am calculat 170×40 egal 6800. sa mai rotunjim la 8000 ca o mai venit altii cu dacile sau cu aro(daca nu cumva cu tractoru de insamantat) Asa deci 8000 de oameni adusi la miting ca pe vremea lu’ Ceasca ..hmmm cine-i comunist, pai normal ca Darius i comunist cu fatza aia…

 38. Mai 10, 2007 la 12:17
  link permanent
  Diana zice ca:

  Felicitari pentru interviu
  L-am vazut pe http://blogreview.romblog.ro/

 39. Mai 10, 2007 la 12:23
  link permanent
  asculta ce-ti zic... zice ca:

  Ba prosatalailor , lui ii vedeti bubele dara la cei 322 nu le vedeti bubele..Multi de-aici sunt niste naivi ,niste idealisti…Mie mi-a trecut demult idealismul…Nu veti gasi un om curat si demn 100% in politica romaneasca nici 30 de ani de acuma inaite…Puiut de comunist mai ai multe de invatat esti naiv draga..Mizeriile alea din parlament fac legea in Romania inca de pe vremea cand erai tu la primele polutii nocturne si nu-ti pasa de politica…Ai facut si ochisori in lume si te uiti direct in vaful copaculului sa vezi cine e catarat acolo , dar nu vezi ca pe celalte crengi atarna tot felul de aratanii care iti arunca cu gainatz in cap…Esti naiv inca !!N-ai ajuns sa intelegi sistemul asta mizerabil deocamdata …

 40. Mai 10, 2007 la 12:37
  link permanent
  tot io... zice ca:

  urat mai esti…

 41. Mai 10, 2007 la 12:38
  link permanent
  Andrei zice ca:

  Prima intrebare care-mi vine in minte e daca tu ai fi fost de partea lui Basescu in cazul in care si-ar fi dat demisia. Pt ca daca nu ai fi fost nu poti afirma acum ca din cauza ca nu si-a dat demisia tu vei vota pentru demiterea lui. Chiar te rog sa raspunzi la aceasta intrebare.

  Dupa cum vezi acum “in timpul jocului” parlamentarii modifica regulile. Au modificat legea referendumului. Crezi ca le-ar fi fost prea greu ca, daca Basescu isi dadea demisia, sa fi dat o lege prin care acesta sa nu mai poate participa la alegeri? Eu zic ca nu. Si asta ar trebui sa fie motiv suficient pt faptul ca nu si-a dat demisia.

  Tu pe cine ai vrea ca presedinte?

 42. Mai 10, 2007 la 13:15
  link permanent
  Dan zice ca:

  Problema la referendum nu e Basescu, sau ca te-a mintit, sau ca te-a facut comunist. Problema e daca a savarsit fapte grave prin care a incalcat Constitutia. Orice altceva e irelevant. Daca te duci acolo si pui stampila ca “Base e cool” sau ca nu-l suporti pe Basescu faci exact ce au facut parlamantarii care inca nu au demonstrat de ce ei au dreptate si Curtea Constitutionala nu. Simple like that!

 43. Mai 10, 2007 la 13:17
  link permanent
  NU demiterii zice ca:

  Te crezi u mare ziarist sau reporte, dar nu e asa .. unu la mana invata sa tiparesti corect, doi la mana: l-ai acuzat pe presedinte ca te-a mintit, sa mearga oricine sa ii zica asta care crede ca in viata si-a tinut cuvantul sau nu a mintit, ca sa ajungi sus.. vrand nevrand trebuie sa faci compromisuri, asa ca nu mai dati vina pe domnul Basescu… cei care conduc tara cu adevarat cunt cei de la PSD, PNL , si Dinu Patriciu Vreti sa il demiteti din functia de presedinte pentru ca apoi sa fim iarasi condusi de niste comunisti, poate u vrei ma puiut de comunist…
  Nu uitati: BASE IS COOL !!!

 44. Mai 10, 2007 la 13:36
  link permanent
  sora lu' Tudor zice ca:

  @NU, daca vorbim de tiparit mai citeste-ti o data textul si numara-ti greselile:)), =))

 45. Mai 10, 2007 la 13:46
  link permanent
  Chris zice ca:

  In ‘90, in Piata Universitatii, aveam 19 ani. Idealurile tineretii au esuat atunci rapid in deziluzii. Mare parte din acea generatie a ales sa plece, scarbita de “taramul prostilor”. Ce a urmat, unii o stim prea bine. Firesc, tocmai comunistii si “puii” lor au fost cei care au profitat din plin in toti acesti ani de un sistem de factura securistica. Unde am ajuns acum? Tineri cu tricouri rosii, cu Che Guevara pe piept, manifestandu-se cu inconstienta si aroganta de partea intunecata a istoriei. E greu sa nu te resemnezi.

 46. Mai 10, 2007 la 13:51
  link permanent

  @NU demiterii

  jită, eu ştiu cine eşti u. eşti vreun tineiger greţos. n-ai teze pentru care tre să te pregăteşti? nu fi obraznic te rog. cică “BĂŞE IZ CUL”.

 47. Mai 10, 2007 la 13:57
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Andrei: Nu ştiu dacă l-aş fi susţinut. Dar probabil că da. Având în vedere că a zis sigur pe el că demisionează şi ar fi făcut-o, ar fi însemnat mult în încrederea mea. Poate nu atât de mult cât înseamnă neîncrederea că a minţit cu acel aspect – să fiu pe deplin sincer. Dar ar fi fost un act de onoare, iar la realegeri cel mai probabil că aş fi votat cu el. Sper că ţi-am răspuns la ce vroiai. Dacă nu, îţi mai şed la dispoziţie…

  @ Restu’ ce s-au cam aberat – luaţi articolul, luaţi comentariile şi citiţi tot, ca Andrei, cu care am o discuţie de la început. Dacă vreţi doar să vehiculaţi tot felul de inepţii în orice direcţie, aflaţi că nu am un număr de cititori îndeajuns de mare să vă ajute. Nici pe o tabără, nici pe alta.

 48. Mai 10, 2007 la 14:24
  link permanent
  Noji zice ca:

  draga Darius, nu stiu daca esti la curent cu “noutatile”, dar parlamentul vroia sa schimbe legea electoratului astfel incat unui presedinte demis sa i se interzica sa mai poata candida la presedentie. Deci: in cazul in care Base se tinea de cuvanta, buh bye vointa poporului, dinu patriciu “la putere”. Ca cam asa sta treaba! Din acest motiv Base a renuntat la a-si da demisia. Ma gandesc ca intelegi. Just think ’bout it!

 49. Mai 10, 2007 la 14:39
  link permanent
  InnOcente* zice ca:

  bun baiatu tatii … bun bun ;)

 50. Mai 10, 2007 la 14:39
  link permanent
  Nomad zice ca:

  @ Originalu’ … in primul rand as vrea sa te vad,cum le explici post’ul tau,acelor persoane care au mers din proprie initiativa,multi dintre ei,cu o stare financiara mai buna decat a ta , si cu o scoala puternica in spate (asta ca raspuns,la tractoarele aro’urile , si taranii tai din post).
  Am vazut si eu multe persoane care pareau ca luate din sac , si bagate-n multime,doar ca sa dea bine la numar … si care sincer,dupa parerea mea n-aveau nicio legatura cu mitingul (nici nu stiu daca erau constienti ce se intampla) , dar de aici pana a improsca cu noroi in toata lumea , mi se pare penibil.
  Am fost si eu acolo in multime,si te asigur ca am vazut mai multe “categorii sociale” decat tine.Incearca sa fi obiectiv,si prezinta ambele parti.

  @AUTOR … din moment ce ti-ai propus sa faci acest interviu,si felicitari ca ai reusit, ma asteptam sa sti si cate ceva despre politica.
  Presupun ca te-ai fi asteptat ca in acele 5 minute sa-si dea demisia (greseala lui ca de multe ori vb inainte fara sa analizeze toate problemele) , dar daca ai fi urmarit emisiunile de dupa acel moment, ai fi aflat cate alte scenarii ar fi fost posibile (si aici ma refer la cate alte sfori ar fi putut sa traga PSD,PNL si toti cei’lalti).
  1. Ce-i rau in faptul ca pana la urma , tot “poporul” decide daca-l vrea sau nu ? Asa fiecare are ocazia,sa se exprime,la fel si tu,care esti nemultumit de el , la fel si cei pro. Mi se pare foarte democratic.
  2. Cat de corect ti s-a parut votul de la suspendare? Crezi ca fiecare a votat dupa propria constiinta? Au actionat la ordinul unui sef de partid … ciobanul fluiera,oile-l urmeaza … eu nu am votat pt asa ceva.
  3. La un miting de sustinere ii normal ca lumea sa fie de acord cu el (asta cred ei) la fel cum si simpatizantii PSD sunt de acord cu mitingurile anti-Basescu
  4. PC’ul acela de pe piept cam pateaza poza , sper ca nu are ceva legatura cu un anume Felix ;)

 51. Mai 10, 2007 la 14:39
  link permanent
  Darius zice ca:

  Bine, dacă era după ce “vroia” Parlamentul, îl căsăpeau în colţu’ străzii. Nu ştim ce s-ar fi întâmplat, dar cu atât mai mult trebuia să ştie dom’ Preşedinte. Nu l-o prins nime’ să-l gâdile până zice că îşi dă demisia. O zis-o singur, de fraier, de teatru, treaba lui. O zis-o. Apoi o-ntors-o. Ce nu-i clar?

  Vrei să vin în cămin să-ţi bag pumnu’-n gură ? (Ai reţea, nu? Că am nevoie de nişte filme)… Hehehe. Nu-ş’ ce se ia tătă lumea de mine, când ce trebuie voi să demonstraţi îi că îi tata comunist, ca să se concretizeze spusele cu Băsescu. Ueheheh.

 52. Mai 10, 2007 la 14:41
  link permanent
  Adi zice ca:

  @ Darius: Admir curajul pe care l-ai avut, dar atat. Intrebarea ta a fost puerila, penibila si jignitoare la adresa celor 25 – 30 mii de participanti la miting. In intelepciunea ta debordanta, i-ai transformat pe toti intr-o masa de inapoiati care atata stiu, sa raspunda la niste comenzi. O turma! Afirm cu mandrie ca m-am aflat in aceasta “turma” si am crezut cu tarie in fiecare slogan pe care l-am scandat. Traian Basescu este primul presedinte de dupa revolutie care are curajul sa iasa in fata si sa spuna NU unui sistem putred si pentru asta il admir. Daca faptul ca s-a razgandit cu demisia e mai important decat asta, atunci nu stiu dupa ce sistem de valori te ghidezi. Raspunsul lui a fost perfect, a persevera intr-o greseala e o prostie in orice domeniu, nu numai in politica. Si nici nu ma mir ca te-a “facut”, ca sa folosesc un limbaj mai colorat, a “facut” el ziaristi de clasa deci daca vroiai sa-l incurci, trebuia sa te pregatesti mai bine. Si acuma sa ma refer putin la motivatia gestului tau, exista doua posibilitati. Prima e sa fi fost platit de cineva (cu toate protestele care probabil vor urma, asta e cea mai probabila) si daca asta e adevarul, atunci ai avut noroc ca n-ai primit cateva peste ceafa de la vreo “vita” din turma de mai sus, asa ca sa-ti meriti banii. A doua e sa fi fost initiativa ta, o initiativa laudabila desi denota o oarecare imfatuare de genul “toate creierele celor 25 de mii de oameni din piata nu fac cat o ceapa degerata, hai sa fiu io al mai dashtept”. Daca tii neaparat sa demonstrezi cat e Basescu de “nasol”, data viitoare pregateste-te muuult mai bine pentru ca presedintele e un adversar greu.

 53. Mai 10, 2007 la 14:44
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Nomad: Ideea era să nu fie o tentă politică de nici un fel. Eu cetăţeanul îl întreb ceva. Aşa a şi ieşit. (Mulţumesc.)

  1. Corect, ai dreptate.
  2. Nu mă exprim. Cel mai probabil a fost sub ifluenţă, cum sunt de acord să se face totul.
  3. E normal să fie mitinguri de suţinere. De acord. Acesta în parte a fost cam “manufacturat” şi penibil ca rezultat.
  4. PC-ul din chept vine de la “Puiuţ de Comunist”. Înainte să public am remarcat şi treaba cu Conservatorii, da’ am lăsat aşa. Comenteze lumea până pică jos. :)

  Mulţumesc pentru o intervenţie coerentă. Tu şi Andrei sunteţi partenerii de discuţie preferaţi din acest articol. Vă dau insigne? :D

 54. Mai 10, 2007 la 14:44
  link permanent
  Raluca zice ca:

  Bine, e clar ca Basescu nu are demnitatea si priceperea necesara ca sa fie un bun presedinte… da daca nu el, atunci cine? (vorba lui Fizz :P ). In sondaje, pe locurile urmatoare sunt Becali si Vadim Tudor…. un incult care nu are nimic de a face cu politica si un extremist a carui alegere ne-ar terfeli imaginea in Vest. Daca Basescu ar fi demis, pur si simplu nu am avea o alternativa viabila. Deci oricat s-au saturat unii sa aleaga “raul cel mai mic”, se pare ca nu avem inca in Romania o alternativa, doar un rau si mai mare…

 55. Mai 10, 2007 la 14:44
  link permanent
  Sepukku zice ca:

  Pfiuuuu scrie ma politica nu fii fraier…ia uite ce de trafic…

  =)

 56. Mai 10, 2007 la 14:48
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Adi, mulţam şi ţie. Nu, am făcut din proprie iniţiativă. Nu-ţi pot demonstra, dar veneam de la alimentară, cu lapte şi brânză. Stau pe strada respectivă. Exact aşa s-a întâmplat. Şi eu am fost în piaţă, nu am zis că mulţimea era o turmă. Dar mitingul a fost – venind din partea unui alegător al lui – teatral şi penibil. Cum ziceam şi mai devreme, l-am votat pe Băsescu, am dreptul, dacă am ocazia, să-l întreb ce poftesc şi să-l trag la răspundere. Am avut norocul să fiu acolo, deci am făcut-o. Sincer, fără complicaţii contextuale. Remarcile lui au fost standarde şi diplomate, dar a dat cu mucii în fasole de necontestat la început.

  După aia ne-am strâns mâna şi a plecat. Sunt un cetăţean alegător de-al lui, i-am spus în faţă ce cred, l-am întrebat ce-am poftit, simplu şi la obiect şi mi-a răspuns pentru MINE personal, dezamăgitor.

  Dacă tu consider că “m-a făcut”, îţi respect opinia. Mulţumesc pentru intervenţie şi că ai citit (sper tot).

 57. Mai 10, 2007 la 14:50
  link permanent
  Darius zice ca:

  Raluca: Corect. Întâmplarea face să fiu împotriva resemnării şi complacerii într-un rău suportabil şi acest “mic rău” să mă fi dezamăgit personal. :)

  De menţionat, că a mai întreba lumea:

  NU! Nu am o alternativă la vot. Nu ştiu cu cine aş avea de votat. Adică cine-ar merita. Asta nu-l face pe Băsescu mai bun.

 58. Mai 10, 2007 la 14:57
  link permanent
  Andrei zice ca:

  Cum ai fi votat cu el la alegerile anticipate daca nu ar fi avut dreptul sa participe? Dupa cum se pare bravii nostri parlamentari nu se dau in laturi de la nimic si ar fi avut grija sa faca ceva in aceasta privinta. Tu ai desprins din context faptul ca nu si-a mai dat demisia si ai ramas fixat pe asta. Exista lucruri mult mai grave. De ce nu te deranjeaza ca parlamentul nu a tinut cont de parerea Curtii Constitutionale? De ce nu te deranjeaza ca exact inainte de referendum se schimba legea? De ce nu te deranjeaza actele disperate ale unor parlamentari corupti care tin cu dintii de putere? De ce nu-i sanctionezi pe ei votand impotriva demiterii?

 59. Mai 10, 2007 la 15:11
  link permanent
  corina zice ca:

  si uita-te la burtoiul domnului Boc, care, in loc sa se ocupe de gunoaie, face lipa lipa la Bucuresti.
  Rusine. Eu zic sa pornim o campanie impotriva acestui primar ales dar neinspirat, limbau dar lingau etc. Vrem un Cluj curat! Sinteti de acord?Da…,da!!

 60. Mai 10, 2007 la 15:13
  link permanent
  Darius zice ca:

  Pesemne ar fi avut, da’ pesemne nu ar fi putut. Nu putem ştii sigur. Dar! Încă o chestie, de discuţie: eu cred că în imagine, pe Băsescu îl ajută FOARTE mult orice atac. Trebuie să recunoaşte că mulţi oameni îl respectă pentru popularitate. AŞA ESTE. Puţini pentru doctrină sau morală. Puţini, din numărul total spun. Nu? Nu putem nega asta.

  Şi nu ţi-am spus că nu pot avea căderea să discut lucruri pe care nu putem susţine că avem capacitatea să le cuprindem. Mi se pare inutil. Şi atunci discut şi eu ce pot să înţeleg, lucruri simple, într-adevăr, nu importante, dar exemplificatoare.

  Şi, analogic… într-o altă situaţie, cu mult mai multe implicaţii… cred că se poate un OM, că probabil aşa aş face şi eu, la fel de mizer.

 61. Mai 10, 2007 la 15:15
  link permanent
  mea zice ca:

  No, nu te supara asa tare, ca nu te-o jignit. Expresii de -astea se raporteaza strict la regimul existent in momentul emiterii lor(si pe teritoriul pe care te afli). Ca daca-l sunai din China, te-ai fi simtit onorat. Hi, hi. S-apoi clar ca nici nu asteptai ceva bun de la el, ca de-aia te-ai dus, ce ‘mnezo!
  Apoi de populatia ce se aduna acolo…nu stiu ce sa zic, dar si asta se raporteaza la convingerile fiecaruia si cat il duce mintea si cat l-au ajutat oportunitatile conducerii respective. Dar tin sa spun ca am aruncat si eu o privire absolut neutra si nevinovata, credeti-ma, la geamurile autobuzelor, si un tanar sustinator mi-a aratat rapid degetul…ala…stiti voi care. Acuma…eu nu stiu ce sa cred. Poate asta-i salutul lor.
  Politica-i o curva. MARE.Peste tot in lume. No, la noi e inca nesatula si deloc versata (si nesimtita cat incape si cat poa’ sa-nghita tot neamul romanesc). Si nici n-o sa se scoleasca vreodata. De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere. La noi, NU-I.
  No, ca tre sa plec. Nici nu cred ca as mai avea ceva de spus. Am putea reveni la divertisment? Pleeeease!

 62. Mai 10, 2007 la 15:16
  link permanent
  Adi zice ca:

  @ Darius, trebuie ca esti un tip norocos si cu o extraordinara stapanire de sine. Partea cu norocul e clara, zeci de mii de oameni au asteptat ore intregi ieri in ploaie si ar fi dat orice sa poate schimba o vorba cu presedintele si tu, care n-aveai nici o treaba, pur si simplu te-ai dus sa-ti cumperi branza si lapte ca omu, dai nas in nas cu el. Eu daca eram in locul tau, ieri as fi tras un loz sau as fi cumparat o varianta la 6 din 49. Partea cu stapanirea de sine e iar evidenta, iese omu din alimentara si da nas in nas cu presedintele. Io recunosc ca deabia as fi fost in stare sa-i zic “Buna ziua”. Tu nu te pierzi deloc cu firea, ba dimpotriva, iti faci pe loc intrebarile de interviu (reporteri cu experienta ar fi invidiosi!), scoti mobilu si sari pe Basescu.

  Lasand gluma la o parte, daca mitingul de la Cluj a fost asa de teatral si de penibil cum sustineti domniile voastre, v-ati intrebat oare de ce PSD-ul n-a reusit sa adune de 1 Mai, nici chiar momindu-i cu mici si bere, atatia bucuresteni cati clujeni au fost ieri in piata?

  Ai tot dreptul sa-l tragi la raspundere pe orice ales, dar trage-l cu intrebari pertinente, nu cu chestii penibile. Nu inteleg de ce spui ca te-au dezamagit raspunsurile lui, daca reusesti (si sper s-o poti face) sa nu te cramponezi de eticheta pe care ti-a pus-o (pe care intre noi fie vorba si eu ti-as fi pus-o intr-o situatie similara), raspunsurile lui Basescu au fost cat se poate de corecte, nu mi se pare nimic penibil in a avea un soi de dialog cu oamenii veniti la un miting iar la partea cu cele 5 minute ti-a raspuns magistral, ai putea invata cate ceva din raspunsul lui: nu persevera intr-o chestie gresita doar de dragul de a-ti respecta cuvantul, e o prostie!

 63. Mai 10, 2007 la 15:17
  link permanent
  Adi zice ca:

  @Corina, tu te intrebi, tu iti raspunzi. Boc a facut pentru Cluj cat n-a facut Funar in ultimele doua mandate luate impreuna.

 64. Mai 10, 2007 la 15:18
  link permanent
  noper zice ca:

  respectele mele domnu’ darius.

  Pe mine Basescu m-a pierdut demult ca alegator. Din vremea in care el ca presedinte, ca cel mai mare om in stat dadea declaratii demne de un politician retardat la inceput de cariera, nicidecum de un presedinte al unei tari civilizate. Mi-e scarba de el cum mi-e scarba de toti. Toti sunt o apa si un pamant o adunatura de nesimtiti care se ingrasa ca porcii pe banii nostrii, ii urasc sincer si sunt trist ca in ziua de azi in anul 2007 nu sunt in stare sa aleg o parte sau macar un politician cu care sa tin si pe care sa-l pot sustine pana la capat. Basescu nu are dreptul la o justificare pentru gestul lui. Cum mai poate avea azi tupeul sa pozeze in omul in care tu cetateanul poti avea incredere cand el, in momentul acela presedinte deci omul cu cea mai mare responsabilitate din stat, presedintele in care multe milioane de romani aveau incredere, ne-a mintit cu nerusinare. Punct.

 65. Mai 10, 2007 la 15:19
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Adi. Ah, nici o îndoială. PSD-ul a fost şi este de toată jena. NICI UN DUBIU. Mi-am dat seama când am văzut la mici că fugeau oamenii cu micu’ şi tricourile PSD cum a apărut Becali. La aceştia, delimitaţi şi limitaţi, mă gândeam când mă refeream la spiritul de turmă.

  Şi stai demarcat, că de PSD am una mai gogonată. :) Da’ răbdărică.

 66. Mai 10, 2007 la 15:19
  link permanent
  Irimie zice ca:

  bine ti-o facut datias muie de extraterestru…puiu pizdi de comunist datias muie de bulangiu injosit

 67. Mai 10, 2007 la 15:21
  link permanent
  Darius zice ca:

  Şi apropo de remarca lu’ tanti Corina: are într-o măsură dreptate. Oricum, partea lui Boc a fost uşoară. Funar a ţinut mult în frâu şi de aceea acum avem o explozie de investiţii şi evoluţie (care e inevitabilă, nu musai meritul actualului primar). Că huzureşte la Bucureşti e atât bine, cât şi rău.

  Dar sincer, cred că e mai mult bine, fără nici o supărare. Este în regulă. Trimite mulţi bani, doar că stau pe stop degeaba. Clujul merge bine. O bucată mulţumită lui, alta din suflul exploziei inevitabile.

 68. Mai 10, 2007 la 15:22
  link permanent
  Noji zice ca:

  @Corina: esti pe langa…rau!
  @Darius: povestim pe mess de filme si de-alea :) )

 69. Mai 10, 2007 la 15:22
  link permanent
  depe zice ca:

  salut si felicitari pentru interviu!
  o sa votez impotriva suspendarii, dar ce ai obtinut tu aici a fost o reactie surprinzatoare pentru mine. nu ma asteptam ca basescu sa reactioneze ca ultimul om, cand ii pui la indoiala o decizie.

 70. Mai 10, 2007 la 15:23
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Irimie: Sper că devii curând conştient că-i faci incredibil de mult rău celui pe care-l susţii. Şi-i faci de râs pe cei care chiar ştiu purta o discuţie în contradictoriu, cum sunt cei de mai sus.

 71. Mai 10, 2007 la 15:30
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Plecand de la doua cugetari esentiale respectiv “Persoanele care nu se razgîndesc niciodata, gîndesc de obicei foarte puţin.” si “Eşti inteligent dacă nu crezi decît jumatate din ceea ce auzi; eşti înţelept dacă ştii care jumătate! ” as putea sa-mi formulez teoria mea de fi Pro Basescu integand prin cele scrise mai sus ca Basescu nu trebuie judecat pentru ca nu si-a respectat decizia de a demisiona, datorita faptului ca nu s-a angajat fata de populatia tarii ci fata de acei parlamentari pe care i-a atras intr-o cursa in care au si intrat din cauza orgoliilor si prostiei. A fost ocacialma,o strategie de ai face sa voteze nu dupa motive obiective ci subiective.
  Findca este vorba de politica si important este efectul final al promisiunilor facute se intelege prin al doilea citat ca nu trebuie sa te astepti la respectarea tuturor promisiunilor pe care le face un om politic din cauza faptului ca din cauza concurentei care este obisnuita sa minta fara a face nimic, esti nevoit ca om politic, pentru a lua puterea din mana celor care fac ce doresc cu ea, esti obligat sa faci si promisiuni fara acoperire doar pentru a face acele schimbari esentiale care au ca efect nu viata de zi cu zi a cetatenilor ci viitorul acestora. Acesta este punctul meu de vedere.

 72. Mai 10, 2007 la 15:33
  link permanent
  Darius zice ca:

  Corect şi aplaud. (sincer)

 73. Mai 10, 2007 la 15:38
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  bravo ma!
  ai avut coaie si l-ai intrebat unde-l doare. pt ca s-a fastacit ca o fata mare cand a fost cu demisia si a chemat la palat toata floarea cea vestita sa se consulte cu el. intrebari din astea mai vreau.
  si e bine ca vine de la un simplu blogger. la felul in care este impartita presa in zilele astea, un ziarist, indiferent de unde vine el, n-ar fi avut legitimitatea sa puna o asemenea intrebare.
  felicitari!

 74. Mai 10, 2007 la 15:38
  link permanent
  Adi zice ca:

  Eu nu zic ca nu a evoluat Clujul si dintr-o anumita inertie, dar asta nu stirbeste cu nimic meritele unui om care este in stare sa faca treaba buna in acelasi timp si ca primar al unui oras cum e Cluj Napoca si ca presedintele unui partid foarte important pe scena politica. Daca tot vrem sa criticam, de ce nu-i criticam pe acei jegosi care motaie in Casa Poporului (asta cand au chef sa treaca pe-acolo) 4 ani pe banii nostri si nu fac altceva decat sa voteze cum le dicteaza sefii de partid?

  Si inca ceva Darius, daca singura ta motivatie a fost faptul ca ai avut niste intrebari la care vroiai sa-ti raspunda presedintele, de ce a trebuit sa filmezi “interviul”?

 75. Mai 10, 2007 la 15:41
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ca să-l pun pe Jeg. Mă-nţelegi?! :D

  (Şi cu prima parte ai dreptate. N-am nimic să-i reproşez lu’ Boc. Săru-mâna la doamnă.)

 76. Mai 10, 2007 la 15:43
  link permanent
  cucubau zice ca:

  Dariuse, stii foarte bine ca spectacolul de ieri cu lumea care striga ce-i dicta basescu este pentru prostime ca sa se convinga sa vina la vot. Nu s-a adresat nici macar tie care e clar ca habar n-ai ce se intampla de fapt in politica (nu ca eu as avea). Nu poti castiga alegeri cu discursuri sobre si inteligente, cel putin nu in Romania asa ca nu vad de ce ar fi Basescu penibil daca foloseste (si) stratageme din astea. De asemenea io nu pricep de ce ai bagat si tu placa cu demisia, de parca nu au facut-o pana acum un milion de jurnalisti… ce te asteptai sa-ti raspunda nou? Omu s-a razgandit probabil pentru ca risca sa nu mai ajunga sa candideze ever. Castiga stima ta sa zicem, dar pe el cu ce-l ajuta? Puteai gasi si tu niste intrebari mai misto, dar te inteleg, emotia momentului..

 77. Mai 10, 2007 la 15:48
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ideea-i că dacă am băgat aceeaşi placă, aş fi preferat pentru un alegător simplu s-o schimbe el, să n-o pună tot pe aia standard, că-i zgâriată.

  Şi nu sunt de acord că situaţia românească politică firească e să fie totul penibil. Nici că trebuie să câştigi prostime. Nici că există prostime. Şi dacă eu habar n-am de politică, dacă eu sunt prostime şi dacă eu sun aşa cum sunt, tot nu m-a câştigat, tot a eşuat.

 78. Mai 10, 2007 la 15:51
  link permanent
  Adi zice ca:

  @ Darius, sa zicem ca te inteleg, ai vrut si tu o amintire :) . Sunt insa aproape sigur ca in cateva ore filmuletul tau va aparea pe unul din posturile tv nationale. Ce-o sa mai rada Felix pe sub mustatile lui de motan, are stire bomba pentru Antena 1,2,3… la ore de audienta maxima. Tu ma intelegi?

 79. Mai 10, 2007 la 15:53
  link permanent
  Adi zice ca:

  Nu esti de acord ca exista prostime? Cati ani ziceai ca ai?

 80. Mai 10, 2007 la 15:54
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ah, o completare, pentru toţi:

  Ce povestim noi aici sunt pur şi simplu diferenţe de opinie. Şi la fel cum am încredere şi în voi, nici eu nu susţin vreun partid, deşi prin simplu fapt că am ales să votez anti-Băsescu le fac un serviciu. Dar o fac pentru mine, că pot să aleg şi nu m-a convins cineva. M-am convins eu.

  Este drept că dacă nu era bulibăşeala, nu îmi puneam vreodată problema să fie demis Băsescu. Dar n-o fac fiindcă “am ocazia dată de 322 de trădători”, o fac dintr-o eroare făcută de Băsescu, o repezeală ce nu pot permite să o facă într-un caz în care m-ar afecta şi ne-ar afecta ca ţară mai rău.

 81. Mai 10, 2007 la 15:55
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Adi – sunt perfect de acord. Regret CĂ există. Iartă-mă dacă nu m-am exprimat coerent. Asta vroiam să spun.

 82. Mai 10, 2007 la 15:55
  link permanent
  chis zice ca:

  de platesti taxa ca sa fi si tu student?Mai bine ai plati taxe ca sa fi interesant.cit despre articolul tau ar trebui sa-mi platesti o taxa ca sa-l citesc pe tot.M-am oprit imediat dupa cuvintul student cu taxa…….ha ha ha ha

 83. Mai 10, 2007 la 15:57
  link permanent
  WhIteWolf zice ca:

  Adi, chiar nu are nici o relevanta pentru mine, pentru tine sau pentru Darius cum si in ce fel va apare (cand si daca va apare) “interviul” la televiziuni.
  Darius o reusit o chestie pentru care noi, toti, cei care am citit acest post ar trebui sa ii fim recunoscatori si sa il respectam.
  “Pe repede inainte”, vorba lui, a reusit sa ne lamureasca. Sa ne arate ce se afla in spatele scandarilor din piete, cum se vede Romania lui Basescu dincolo de demagogia servita cu tona.
  Un “puiutz de comunist” poate insemna si Darius si 1 milion sau 10 milioane de Dariusi; asa ne vede , ne simte, ne onoreaza din postura de presedinte al tuturor romanilor omul care inca nu a invatat ca o parere diferita se trateaza cel putin cu seriozitate -atunci cand este exprimata sincer, decent si respectuos- si nicidecum cu mistouri ieftine.
  Darius, multumesc.

 84. Mai 10, 2007 la 16:00
  link permanent

  @Adi

  e si normal ca asa se va întîmpla. de ce e rău acest lucru? daca domnii jurnalişti nu sîn suficient de potenţi încît să-şi facă propriile materiale interesante n-au de cît să le difuzeze pe-ale altora. păcat doar că-s ale lu darius

 85. Mai 10, 2007 la 16:02
  link permanent

  @chis

  băi, mă “chiş” pe “fi”-urile tale. taci sau “FI” mai coerent altă dată. POLUEZI

 86. Mai 10, 2007 la 16:08
  link permanent
  cucubau zice ca:

  Tu nu eşti prostime, eşti nişă neimportantă în sondaje:) Pe prostime a câştigat-o cu discursurile si manifestaţiile de până acum şi oricum sunt mai multe tipuri de prostime…şi prostimea lui becali trebuie câştigată şi cea a lui vadim…pentru ca sunt multi şi contează (din păcate)

  Referitor la interviu mie mi se pare ca ai pus întrebările atât de tendenţios şi de tipic gazetăresc cu scopul de a irita încât îţi dai seama că băsescu şi-a imaginat imediat că eşti un tânăr conservator sau pesedist zelos şi te-a taxat..

 87. Mai 10, 2007 la 16:08
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Adi: Pesemne că va apărea. Ar fi bine pentru mine, profesional, ca “blogăr”, de ce să nu fie clar? Desigur că şi dacă nu apare neapărat la TV, se vor folosi mulţi de chestia asta, nu în felul în care eu tolerez.

  La fel va fi şi când situaţia se va inversa, despre cealaltă tabără.

  Da’ asta e chestie de mass-media. Îmi exprim o opinie. O poate promova sau ataca cine pofteşte. Cum sunt eu liber, suntem toţi.

  În limitările ce nici nu le cunoaştem, oricum. :) Heh. Îţi mulţumesc încă o dată că, chiar dacă simţim diferit faţă de o temă anume, păstrezi o discuţie coerentă şi argumentată.

 88. Mai 10, 2007 la 16:09
  link permanent
  Adi zice ca:

  “o fac dintr-o eroare făcută de Băsescu, o repezeală ce nu pot permite să o facă într-un caz în care m-ar afecta şi ne-ar afecta ca ţară mai rău”

  Sti cum se numeste asta? Ai auzit de expresia “A fi scump la tarata si ieftin la faina”? Daca ai fi spus ca exista o gramada de suspiciuni de coruptie in jurul lui sau ca e suspect faptul ca l-au parasit toti colaboratorii sau ca e un factor care destabilizeaza situatia politica si economica a tarii, poate mi-ar fi fost mai greu sa te contrazic, dar daca asa iti motivezi tu aversiunea fata de presedinte… Pe mine personal m-ar fi dezamagit mult mai mult daca s-ar fi incapatanat sa persevereze in aceasta greseala de care s-ar fi ingrijit stim noi cine ca sa-i fie fatala dpdv politic.

 89. Mai 10, 2007 la 16:14
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Darius, remarca facuta de Basescu ai putea-o lua ca un compliment cand spune ca “esti un puiutz” insa cand spune “de comunist” nu face decat o continuare a rationamentului ca, doar comunistii au fost cei care au persistat in greseala pana la final fara a-si schimba credintele iar tu iti pastrezi credinta pe care ti-ai format-o dupa ce intradevar “te-au mintit multe lichele”. Base ti-a facut un dus rece ca sa te trezesti la realitate si sa gandesti cu capul tau nu cu al celorlati. S-ar putea ca din cauza copacilor sa nu vezi padurea. In orice caz ar trebui sa fii mandru ca ai discutat cu Basescu iar faptul ca nu te-a menajat a fost si din cauza ca l-ai filmat. Stia ca va aparea clipul si trebuia sa dea o replica dura nu atat tie cat celor care gandesc ca tine .

 90. Mai 10, 2007 la 16:17
  link permanent
  Adrian zice ca:

  Te-a facut puiut de comunist pentru ca a ajuns un mucos de moldovean sa vorbeasca de lucruri pe care nu va avea in veci capacitatea sa le inteleaga. Ce e drept e de inteles ce se intampla acum in tara avand in vedere ca o adunatura de “moldoveni” au votat 17 ani cu cine au votat pe porci si cucuruz. Acum in democratie ai si tu tupeu sa deschizi gura. Daca valorile morale sunt inselate la ceea ce zici tu ca a facut basexu, atunci cand tupeul sare din neamul prost din tine educat de un tata ce si-a dat drumu beat in mata.

 91. Mai 10, 2007 la 16:22
  link permanent
  Darius zice ca:

  “iar faptul ca nu te-a menajat a fost si din cauza ca l-ai filmat” – adică în afara situaţiei, ar trebui să mă tem de el sau ar fi coerent din partea lui să mă fi tăvălit mai rău prin realitate, oare nu trebuie să fie aceeaşi persoană în orice cadru?

  Pe mine unul m-a minţit el. Aşa consider. Accept că ai altă părere, Petre.

  Şi am mai zis: mă simt atât de onorat c-am vorbit cu el, parcă i-aş zice tată, da’ s-ar jigni singur şi n-aş vrea să-l pun în postura asta… în care-a mai fost, când eu nu trăiam, dacă tot vorbim de vârstă.

  Nu consider că m-a jignit spunându-mi “puiuţ de comunist”. Nu e capabil de aşa ceva. Doar încercat, eşuând dramatic. Nici măcar să mă insultate n-a reuşit, dăramite să mă convingă. Când l-am întrebat ce l-am întrebat, am formulat astfel încât să aibă şansa să-mi demonstreze că mă înşel. I-am zis că până în punctul respectiv, votez pentru demitere că m-a minţit. Nu a reuşit să mă facă să mă răzgândesc. Doar a dat-o pe după cireş, să zic aşa. Cam palid, pentru un om cu pretenţii prezidenţiale.

 92. Mai 10, 2007 la 16:22
  link permanent
  Darius zice ca:

  Apropo – o să răspund niţel mai greu – mă uit la un film, până arde ţara.

 93. Mai 10, 2007 la 16:23
  link permanent
  WhIteWolf zice ca:

  In aceeasi ordine de idei dar cu alte cuvinte, daca postul asta apare sub titlul “Am gresit? – Nuuu”, mi se pare putin cam prea viclean din partea celor care au “un colts impotriva lui Darius” sa aduca tot felul de argumente care nu raspund intrebarii.
  Asadar, a gresit, greseste Darius ?
  Restul sunt doar …vanturi :)

 94. Mai 10, 2007 la 16:24
  link permanent
  Adi zice ca:

  @WhIteWolf, da-mi voie sa nu ma alatur avantului tau, nu am nevoie de nimeni ca sa imi arate “ce se afla in spatele scandarilor din piete” pentru ca eu am fost in piata si am simtit ce se afla acolo.
  Nu sunt de acord cu faptul ca aceste manifestatii sunt penibile nici cu faptul ca presedintele a gresit ca nu si-a dat demisia. Si nici in filmulet nici in vreo postare de pe acest blog nu am gasit vreun argument care sa ma convinga de aceste lucruri. Hai sa trecem dincolo de sentimente si sa analizam la rece, pun o intrebare pentru Darius si pentru toti cei care sunt de acord cu el: De ce sunt penibile aceste manifestari si de ce a gresit presedintele ca nu si-a respectat promisiunea de a-si da demisia?

 95. Mai 10, 2007 la 16:26
  link permanent
  Darius zice ca:

  Acolo-l citam pe Jucătoru’ şi pe publicul răspunzând. Cât despre cine are ceva de-mpărţit cu mine persona, am zis că tre’ să verifice procedural, fiind puiuţ de comunist, să meargă acasă, la vatra părintească. Să documenteze. :) Eu îs la mijloc acilea. Ehehehe. Băse nu s-a luat de mine, că de-ai mei, io nu mă bag, să se răfuiască. :D

 96. Mai 10, 2007 la 16:31
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Adi: Aş zice să reciteşti articolul şi comentariile. Dar fie: a greşit pentru că a zis că o face. Dacă nu era sigur, nu trebuia s-o zică. Nu l-a pus nimeni. A zis-o dintr-o siguranţă îngrijorătoare şi a dat cu bâta-n baltă. Dacă a făcut-o din ceva strategie, cu atât mai bine. În locul lui aş FACE ceva, nu să mă joc joace. Măcar în timpul pierdut pe instabilitatea la care nu se poate nega că contribuie activ.

  În piaţă a fost penbil în opinia mea. Ai fost şi tu acolo, perfect, ai opinia ta. Chiar dacă AVEA DREPTATE să întrbe toate acele chestii, era de-un… ceauşism, că tot a zis de mine, ce-mi sunt recunosc că nu pot decât să mi-l imaginez, ca să nu-mi producă friasoane.

  În rest, am văzut şi eu autobuzele. N-a venit “Clujul să-l susţină”. S-au întâlnit pur şi simplu oameni, organizat, veniţi de bună voie, dar influenţaţi.

  Dintre aceştia, eu personal am văzut majoritar pe cei cu stagurile, însemnele etc. hlizindu-se ca la grădiniţă şi scandând aşa, la semnal.

  Şi întăresc: la fel de penibil şi PSD-ul. De prostiile lu’ Vadim nu mai zic. E regretabil că e aşa, dar am dreptul să aleg ce votez şi să-mi exprim această opinie. Iar aici e vorba de problema de pe masă.

 97. Mai 10, 2007 la 16:34
  link permanent
  anti-prostie. zice ca:

  Baiete , tu ai o problema cu faptu ca el nu se mai tine de cuvant …Nu fi asa superficial pt ca este f grav faptu ca vechii demnitari inca mai detin puterea , nu se poate sa fi asa prost incat sa-ti pese doar de faptu ca ala nu si-o respectat cuvantu ..Intre 2 rele (parlament supercorupt) si un presedinte care nu se tine de cuvant care o alegi?Iti spun eu sigura ca marea majoritate a intelectualilor trecuti de 25 de ani sunt pro-Basescu…Sa fie aia chiar toti prosti?Si pt ei e mai putin important ca el nu-si tine cuvantu sa demisioneze decat sa pice tara din nou pe mana unor nesimtiti…Dar tu tine-o p-a ta,e dreptul tau , dar cred ca esti f limitat in gandire …

 98. Mai 10, 2007 la 16:37
  link permanent
  Darius zice ca:

  Reciteşte comentariile despre desconsiderarea mea în a mă complace să aleg între două rele. De aia-s rele tăte, că acceptăm să se joace totul doar între ele. Nimica bun, încă. Dormi tu liniştit că alegi ce poţi încă suporta. Culcă-te pe-un “rău-acceptabil”. Groaznic. Da’ te desfiinţezi din funcţia de cetăţean. Nu te suspenzi. Descalifici.

  Şi nu-mi zice mie cine e limitat şi cine nu, nu ne cunoaştem, nu ai căderea să pretinzi că ştii ceva, deci contestă-mi opiniile, dacă alegi, nu pe mine.

 99. Mai 10, 2007 la 16:41
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Darius, continuand in stilul lui Base de a te pune contra valului si tocmai contra lui, ai sansa de a fi foarte popular intr-un final si sa faci mult trafic asa ca dai inainte iar urma va alege..!!!

 100. Mai 10, 2007 la 16:43
  link permanent
  WhIteWolf zice ca:

  Adi, nu as vrea sa duc discutia pe alte directii si nici sa o monopolizez. Voi , acolo , va clateatzi ochiu cu steguletsele din autobuze, eu am facut la fel dar cu tabara cealalata; respectiv PSD. Despre asta …egal.
  Dar mi-ar fi placut, in cazul interviului de fata, ca parerea eticheta exprimata atat de transant sa pot zice ca a venit dupa ce acelasi om, ar fi exprimat la fel de categoric si sigur pe el, o parere si atunci cand se agitau maghiarii cu referendumurile lor. Nu ca am ceva cu ei sau cu referendumul; dar chiar cred ca la genul asta de probleme ar trebui sa aiba un presedinte o opinie mai intai; si abia apoi, cine si cat si de ce e comunist sau oligarh.
  In cei doi ani deja scursi domnul ,acum suspendat, avea tot timpul din lume pentru a se educa, scoli si cizela in ceea ce presupune functia; si chiar cred ca multi dintre noi i-am acordat (poate) cu prea multa larghete timp sa o faca tocmai in ideea ca nimeni nu se naste invatat (mai ales la nivel de treburi ale tarii si statului) Acest lucru nu s-a intamplat ba, mai mult, ostentativ , a dovedit in nenumarate ori ca tot ceea ce conteaza tine de acel “asa vrea muschiu’ meu”: chiar daca asta a avut ca si rezultat direct ba o greseala de protocol, ba una diplomatica, ba o mica …uimire a europenilor sau americanilor vis-a-vis de originalitatile marinaresti. Totul s-a incheiat (din punctul meu de vedere) nu doar cu decredibilizarea omului si a institutiei cat a Romaniei in sine.
  Mai ales in aceasta directie, domnul Basescu nu a demonstrat nici macar 1 % ca stie, poate sau vrea sa faca bine Romaniei si romanilor.
  Acelasi “original”, iata, il vedem punand etichete pe Darius.
  I rest my case.

 101. Mai 10, 2007 la 16:43
  link permanent
  originalu' zice ca:

  @Nomad, pai nu vad(defapt vad da n-are rost sa despicam firu-n patru ca n-am timp da sa stii ca n-ai dreptate) ce ti se pare tie penibil si de ce ti se pae tie ca io improsc cu noroi, pana la urma urmei oamenii inteleg ce vor ei si penibil sau nepenibil am cam avut dreptate in post. desigur toti tarani aceia cu aro-urile, tractoarele si “tarabele cu branza” faceau parte dintr-o multime care mai cuprindea si oameni din inalta societate, studenti, oameni de cultura si asa mai departe. Problema e ca nu prea i-am vazut…serios. Nu stiu daca ai fost prin fata pe la El greco atunci cand a inceput sa ploua sa fi vazut cum se buzunareau si imbulzeau oamenii aia de cultura de care zici tu ca i-ai vazut..”Va rog sa luati act de ceea ce se intampla” nu altceva!!!

 102. Mai 10, 2007 la 16:51
  link permanent
  Adi zice ca:

  @Darius, acuma tu ii fi fiind un fel de tatal inteleptilor la nivel mondial sa nu fi nevoit niciodata sa retragi ceva ce anterior ai afirmat. Daca asa este, atunci respectele mele, dar sunt convins ca nu e chiar asa. Numai Dumnezeu se poate lauda cu o chestie de genul asta, oamenii sunt supusi greselii si cum bine spunea cineva mai sus, e o mare calitate sa vezi cand ai gresit si sa te indrepti. Eu stiu ca multora le-ar fi placut sa isi dea demisia si pana la alegeri sa dea Parlamentu o hotarare sa nu mai candideze in veci. S-a vazut ca n-au avut scrupule cu legea referendumului. A gresit ca a zis c-o face, dar si-a indreptat greseala nefacand-o.
  Nu m-as grabi sa condamn instabilitatea de care tu vorbesti, s-a vazut ce poate face stabilitatea si linistea pe vremea lui Iliescu!
  Ce sti tu despre ceausism??? Ai auzit tu de alegeri libere pe vremea aia sau de democratie sau de drept de proprietate sau macar de dreptul de a spera? De fapt ce sa auzi, ca nu erai nascut pe vremea aia. De aia te-o numit puiut :) .
  Nu zic ca nu erau destui membri de partid la miting, aplaudaci la comanda si manuitori de steaguri pe-o bere, dar da-mi voie sa raman cu convingerea ca majoritatea celor adunati acolo simteau ce scandau. Poate ca visez, dar vreau sa visez in continuare, de realitatea lui Voiculescu, Iliescu, Nastase m-am saturat!

 103. Mai 10, 2007 la 16:55
  link permanent
  WhIteWolf zice ca:

  Simteau ?
  Eventual ,cautand mai atent, gasesi si pe cativa aflati in pragul orgasmului, Adi.
  Tu chiar crezi ca odata revenit la Cotroceni, Basescu va putea lucra si conlucra cu cei care , din ziua de cand s-a inscaunat si pana acum a dovedit dincolo de orice dubiu ca nu poate ? Daca raspunsul este”da”, intr-adevar, esti un visator.
  Sau crezi, cumva, ca primul lui gest de dupa suspendare va fi sa inchida canalul Bastroe (si ce daca ni se distruge Delta ?)pe care ucrainienii tocmai l-au inaugurat profitand de faptul ca nimeni nu mai este interesat de Romania , in Romania ?

 104. Mai 10, 2007 la 16:59
  link permanent
  Dan zice ca:

  Mersi ca m-ai inclus in restu, dar nu mi-ai raspuns la intrebare: votezi DA ca nu-ti place Basescu si ca te-a mintit sau crezi sincer, pe baza dovezilor prezentate de Parlament ca a savarsit fapte grave de incalcare a Constitutiei?

 105. Mai 10, 2007 la 17:05
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  @WhIteWolf. Odata revenit la Cotroceni, ca si pana mai recent, Basescu va cauta si va gasi solutii ca acei parlamentari si in general politicieni sa fie inlocuiti intr-un fel sau altul mai indata sau mai tarziu, cu riscul de a si forta lucrurile. Deocamdata parlamentarii au castigat o lupta nu si razboiul. Institutiile statului pot sa functioneze doar daca oamenii politici nu se folosesc de acestea dupa bunul lor plac. Basescu are intentii bune si sper ca va avea si rezultate.

 106. Mai 10, 2007 la 17:10
  link permanent
  Taricescu zice ca:

  .. not impressive. Nici nu ne asteptam la altceva de la tine cu ideile tale de comunist batranicios.

 107. Mai 10, 2007 la 17:16
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Dan: Votez demiterea, până în acest punct, pentru că s-a repezit să zică o prostie, ce nu l-a pus nimeni. Deci poate greşi şi în chestii mai grave. Apoi că a-ntors-o, deci m-a minţit. Adevărul despre problemele mult mai dubioase nu-l voi afla niciodată. Nici eu, nici tu.

  @ Adi, n-am zis mare lucru, să am ce retrage. Ce-am făcut eu a fost între alegător şi ales. Astea de acum îs simple discuţii. Şi raportat la miting: a fost penibil dacă erau toţi nişte aristocraţi, toţi nişte intelectuali, să fi avut Băse dreptate în totalitate şi orice vrei tu, în orice condiţii: “Aşa-i că-i aşa? – Aşaaa-i, dom’ şăf!”

 108. Mai 10, 2007 la 17:17
  link permanent
  Ciudatu zice ca:

  Ai fost vreodata la un concert? De ce oamenii fredoneaza ce le dicteaza cei de pe scena? Pentru ca le place. Asa cum si tie iti place sa pui intrebari fara sa te gandesti daca nu ai deja raspunsul. Eu cred ca ai destula minte ca sa intelegi jocul si miza lui dar nu esti obligat sa stai in tribuna si sa aclami sau sa huidui. Nici sa huidui pe cei care huiduie sau aclama, ceea ce se pare ca faci tu acum. Sunt curios cand o sa recunosti ca ai fost jenant tu insuti, daca nu cumva esti un jackass mioritic, caruia ii place sa se manjeasca cu rahat doar pentru a fi altfel decat ceilalti.

 109. Mai 10, 2007 la 17:30
  link permanent

  Esti un puiut de comunist, care a primit ce a cerut. Cred ca nici daca iti dadea o palma nu erai atat de jignit. Palma pe care o meriti. Cum iti permiti ma mucosule sa il faci mincinos pe presedintele tarii?

 110. Mai 10, 2007 la 17:30
  link permanent
  grodnischi zice ca:

  puiutz de comunist.. hehe.. dar el ce saracie facea inainte de 89?

  dar sincer te asteptai la alt raspuns?

  eu votez Da la referndum si rad de oameni creduli care absoarba minciunile lui basescu cu atata ardoare.

  noroc si tineo tot asa!

 111. Mai 10, 2007 la 17:33
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  mai distrativa putin:http://www.basescu.ro/index.php?o=digital_guerilla&page=1&img=13#poza

 112. Mai 10, 2007 la 17:36
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Voi -Am o doleanţă: doresc să fiu considerat de aici încolo “puiuţ de oligarh“. Deoarece vreau să fiu bogat ACUM, nu atunci. Şi să înceapă să curgă teoriile despre câţi bani am primit, măcar în teorie să mă bucur de ei. Apropo, prietena mea e PD-istă.

  @ Ciudatu’ – Mna, io ce să-ţi răspund ţie? Tu-mi zici că mă “ung cu rahat să fiu diferit” şi te semnezi aşa. Pot să răspund? M-ai făcut.

 113. Mai 10, 2007 la 17:39
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  :) :) :)
  Si cand stingi lumina se mai simte ca prietena ta e P.D.-ista ? :P

 114. Mai 10, 2007 la 17:49
  link permanent
  DreamWave zice ca:

  Insa tot n-am priceput, Darius, pana la urma ce propui? E foarte usor sa descalifici un om. Dar vad ca esti de acord ca restul politicienilor emana un iz neplacut. Este reciproc valabil si pentru PSD, PRM dupa cum ai zis. Manifestarile populare au acest penibil al lor, bineinteles. Trebuie sa definesti acest penibil in contextul actual, totusi, iar tentativa ta de a face o mica comparatie cu manifestarile Ceausestiene este putin exagerata. Oamenii sunt liberi sa strige ori “Basescu” ori “Geoana” si nu iti trebuie absolut nicio scutire ca sa nu fii prezent la demonstratie. Au tot dreptul sa anunte simpatizanti si sa ii stranga, iar simpatizantii au tot dreptul sa vina sau nu. Intr-o societate democratica de consum campaniile (subiective) si articole de presa, atentie, obiective, sunt mijloacele prin care oamenilor li se ofera posibilitatea sa cunoasca datele problemei, ca ei sa aleaga in instanta.

  Intotdeauna cand respingi un lucru, vei avea mereu in vedere un plan, o alternativa.
  Nu poti nici sa spui ca putin iti pasa (de politica in cazul asta), de vreme ce .. exista aceasta pagina cu aceste comentarii.
  Vrei sa iti pui in cui principiul respingerii raului mai mic. Dar atunci unde este binele? Ai sperante dintr-o anumita directie?
  Apoi, nu stiu de ce multi va legati de spiritul lui Basescu. “Un astfel de presedinte nu ne reprezinta.” Sigur, parca vad majoritatea romanilor usi de biserica. Este de parca nu ne-ar fi preocupat niciodata notorietatea “negativa”, vesnicele probleme ale Romaniei cu care am crescut si care au ajuns sa imi puna parca un capac la orice idee, proiect vreau sa inalt. Nimeni nu e bun, de incredere, dar cineva tot trebuie sa ne conduca. O organizare a statului tot trebuie sa avem. Daca nu noi alegem, cine va alege? Specimene precum Irimie sau asa ceva care trosnesc cateva injuraturi fara sa se gandeasca la cum se sustine o parere? Fii fara grija, acel om isi va schimba orientarea politica asa cum face musca poligoane in mijlocul camerei.

  Basescu mai are multe de invatat in politica, e adevarat, dar in Romania un raspuns curat, exemplar la intrebarile puse de tine nu va avea valoare decat pentru prea putini oameni. Trist..

  Cat despre minciuna, hai sa pornim putin de la sensul cuvantului.. dexonline spune ca este “Denaturare intenţionată a adevărului având de obicei ca scop înşelarea cuiva; neadevăr”.
  Cred ca ar fi absurd sa ne gandim ca Basescu a ascuns o intentie. In planul timpului, minciunile sunt valabile pe o semidreapta cu sensul spre trecut si originea in prezent. Anuntul demisiei nu a fost o minciuna, ci o promisiune. A fost insa atent sa nu foloseasca termeni de genul “va asigur” sau “promit”, din cate mi-amintesc.

  Asadar, cred ca un raspuns potrivit pentru Basescu la intrebarea lui Darius ar fi:
  “Nu am mintit. Minti atunci cand ascunzi sau modifici intentionat un adevar. Atunci cand mi-am anuntat demisia a fost un adevar in care am crezut. Insa demersurile parlamentarilor de a ma indeparta ca om politic, demersuri care nu fac parte din indatoririle lor morale, cel putin, au schimbat premisele acestui adevar. A fost o greseala pe care mi-o voi asuma. Prefer sa am posibilitatea de a-mi duce la indeplinire promisiunile celelalte asumate fata de electorat, decat sa dispar cu o asumare nerespectata”.
  Insa dupa ce a fost in fata a mii de oameni, obligat sa tina un discurs coerent si mobilizator..?
  Raspunsuri de acest fel au nevoie si de o atentie si dedicatie a persoanelor care le compun. Lucrurile cele mai bine finisate au intotdeauna nevoie de o perioada de pregatire mai mare. Spontaneitatea nu este nelimitata. Noi toti urmam cursul impredictibilitatii, suntem supusi la tentatii, dispozitii. Nu vom avea mereu replica potrivita.

  Basescu stiam toti ca este un om mai piperat. In politica piperul se imbina mai greu cu restul ingredientelor. Insa aici punem mirodenii peste o mancare stricata.
  Mancarea trebuie schimbata in primul rand.

  Basescu a gresit. Insa il voi sustine. Eu fac multe greseli zilnic. Am niste defecte persistente. :P Am spus deseori replici nepotrivite.

  Pentru mine are valoare de principiu ideea sa nu acuz oameni pentru lucruri la care si eu sunt foarte dispus.

  V-am pupat :P

 115. Mai 10, 2007 la 18:22
  link permanent
  Darius zice ca:

  Foarte, frumos, da’ precum am zis – deocamdată tot aşa-s decis să votez.

  Iar Băsescu mi-este simpatic, este ghiduş şi jucăuş, un prieten fain, îs convins, ca om. Şi-aş ieşi la bere Holsten (nu reclamă, că preferată) cu dumnealui. Da’ Preşedinte, degeaba.

  Te pup înapoi.

 116. Mai 10, 2007 la 18:26
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  sa presupunem ca sunt multi ca tine care vor vota DA iar Basescu nu va reveni la Cotroceni, pe cine vei sustine ulterior la alegerile prezidentiale?

  Stiu ca votul este secret ……….dar exprimarea poate fi libera

 117. Mai 10, 2007 la 18:30
  link permanent
  Shadow zice ca:

  Antena 1 stie sa citeze sursele. Nice ;)

 118. Mai 10, 2007 la 18:32
  link permanent
  mama ta zice ca:

  fiule, dar ce fatza de prostanac ai … ;) ))

 119. Mai 10, 2007 la 18:34
  link permanent
  mea zice ca:

  Dariuse, daca candidezi la presedintie, nu mai tre’ sa votezi. si gata. te-ai scos. io asa te-ndemn. hai c-am niscaiva necesitati de pile si relatii. s-apoi alta a fii mandria mea sa tremit pizze si beri la presedintele ROMANIEI mah. si io te pup. pot. da??? …….divertisment….pls…

 120. Mai 10, 2007 la 18:34
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Mamă-mea (se pare): Da’ numa’ Băse era în filmare…

 121. Mai 10, 2007 la 18:37
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  era vorba de poza ta

 122. Mai 10, 2007 la 18:39
  link permanent
  Darius zice ca:

  Bravo, Bruzli, ai spart nuca. :D

 123. Mai 10, 2007 la 18:40
  link permanent
  mea zice ca:

  Si-atuncea “cetateanu” o sa fie vicepresedinte.YES! Te iubesc ma cetatene, sa nu uiti.

 124. Mai 10, 2007 la 18:41
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Petru, partea serioasă: De susţinut stai liniştit că nu susţin pe nimenea. De votat nu ştiu pe cine am să votez. Adică dacă am pe cineva. Da’ am mai zis asta, măcar fii atent, că te lăudasem pentru coerenţă.

 125. Mai 10, 2007 la 18:45
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Dar pana a-i lua miniinterviul lui Basescu de care parte a balustradei erai?

 126. Mai 10, 2007 la 18:56
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  bai, nerozilor!, omul nostru, JEG, a explicat clar ca si-a schimbat atitudinea dupa ce Base l-a mintit.

  simplu si corect. daca minţea Nastase sau Iliescu, nu erau ei cei mai corupti dintre mincinosi?

  dar asa, ca e vorba de Base si voi sunteti niste incapatanati, asa ca el, nu vreti sa intelegeti ca poate si Basescu are defectele lui/dosarele lui/vilele lui.

  nu e cel mai corupt, dar e acolo, unul din sistem.

 127. Mai 10, 2007 la 19:00
  link permanent
  Marcel zice ca:

  Tocmai te-a dat la Observatorul Antenei1 … in prime-time …
  Asa am aflat de tine . Esti mare !

 128. Mai 10, 2007 la 19:14
  link permanent
  Adi zice ca:

  Scuze de pauza, am avut ceva de facut.

  WhIteWolf, cu cine e mai logic sa ai orgasm cu fosta care era cam curva, strica bani si o durea fix in basca de tine sau cu actuala pe care o banuiesti ca nu e in totalitate sincera, dar nu poti dovedi asta, iti mai trage cate-o scatoalca atunci cand intarzii prea mult la o bere cu prietenii si vorbeste cam porcos, da zice bine ce zice, chiar daca asta te enerveaza?

 129. Mai 10, 2007 la 19:16
  link permanent
  Gaby zice ca:

  Da. Ai gresit.

  1. ai gresit cum l-ai abordat.
  2. ai gresit ca l-ai provocat.
  3. ai gresit ca l-ai filmat.
  4. ai gresit ca l-ai postat pe net.

  Ai gresit ca, desi erai de partea lui initial, ai dat prilejul dusmanilor sai de castiga voturi pe urma orgoliului tau ranit.

 130. Mai 10, 2007 la 19:16
  link permanent
  andreea zice ca:

  in conditiile in care nu avem variante din care sa ne putem alege conducatorii… nu cred ca ar trebui sa se faca un tam-tam pe seama subicetului: a mintit basescu. OK… sa zicem ca alegem suspendarea… bun… si dupa aia? ce punem in loc?? pe care dintre restul coruptilor il vedem demn de a ne conduce tara? Da, a mintit… si sa-i fie rushine… Solutii?

 131. Mai 10, 2007 la 19:21
  link permanent
  Niang zice ca:

  Tu esti jurnalist? Cand i`ai luat acel interviu parca vorbeai direct dintr`un butoi , se vede ca esti din Ardeal:)))

 132. Mai 10, 2007 la 19:25
  link permanent
  Gaby zice ca:

  Ar fi interesant de stiut ce e in sufletul tau???

 133. Mai 10, 2007 la 19:26
  link permanent
  Adi zice ca:

  Darius, hai sa dam cartile pe fata, tu esti adversar vechi al lui Basescu pentru ca nu pot sa cred ca un student la o facultate clujeana, fie ea si cu plata, poate pune in balanta lucrurile bune pe care le-a facut pana acuma presedintele cu o greseala inchipuita fara nici un fel de efect negativ decat poate pentru adversarii sai si ai nostri ai tuturor. Ai pregatit demult acest “interviu”, foarte probabil impins de la spate de vreun PC-ist (dar nu, nu vine de pui de comunist), ca dovada “realizarea” ta a si ajuns la tv. Esti multumit acum? Afla ca n-ai realizat nimic, popularitatea lui Basescu nu a scazut absolut deloc, ba chiar prin agresivitatea intrebarilor pot spune ca l-ai ajutat, la fel cum il ajuta zilnic Ion Cristoiu, CTP, Mircea Badea, Gadea, Vranceanu Firea, Stan si alti improscatori de kkt pe bani. Daca iti convine galeria de “personalitati” careia tocmai i te-ai alaturat, te compatimesc sincer.

 134. Mai 10, 2007 la 19:28
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Niang – cam de nivelul tău a fost remarca; singurul lucru ce mi l-ai găsit e că-s ardelean… eşti excelent;

  @ Gaby – e părerea ta şi ţi-o respect; n-o adopt;

  @ Andreea – părerea mea personală, repet, despre “alegerea celui mai bun rău” am mai exprimat-o mai sus.

  @ Adi – Cu viitoarea.

 135. Mai 10, 2007 la 19:29
  link permanent
  Marcel zice ca:

  Adi , esti platit sau fanatic brain-washed ?

 136. Mai 10, 2007 la 19:29
  link permanent
  mea zice ca:

  Darius, de ce-ti grabesti tu procesul maturizarii (ca cetatean cu drept de vot, si ca jurnalist)? Uite ce s-a iscat. MI-E DOR DE TINE!

 137. Mai 10, 2007 la 19:34
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Adi, al doilea comentariu: Ok. Nu-ţi pot demonstra contrariul, dar nu am absolut nimic cu Băsescu, omul. Preşedintele m-a minţit. E destul motiv pentru mine să n-am încredere. Cum e un steguleţ pentru alţii să-l voteze.

  Tu eşti un susţinător de-al lui. Totuşi, eu nu te bag în oală cu nimeni, nu implic că eşti pionul cuiva. Eşti convins de părerea ta şi te apreciez pentru asta.

  Dacă aş fi plătit, prin absurd, n-ai avea cum să ştii de către cine, din mulţii lui adversari. Faci nişte observaţii aiurea, presupuneri care te dezavantajează, raportat la cum ai tratat până acum. Iar alte persoane nu au nici o legătură, despre cum ajunge ceva informaţie undeva habar nu ai. Află că blogul e relativ popular pentru un public bine definit. Nu numeros, dar important.

  Aici, tu şi cu mine suntem doi cetăţeni. Putem să ne respectăm reciproc opiniile fără presupuneri şi implicaţii repezite şi fără rost?

  @ Niang – Am uitat: de unde deduci tu că aş fi sau aş fi susţinut că aş fi jurnalist? Te afli pe un blog. Caută într-un dicţionar.

 138. Mai 10, 2007 la 19:40
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Darius nu sunt permise likurile pe blogul tau????????

 139. Mai 10, 2007 la 19:43
  link permanent
  Volonciu zice ca:

  TOT RESPECTU!!!! TOT RESPECTU!!!! TOT RESPECTU!!!! TOT RESPECTU!!!!TOT RESPECTU!!!! TOT RESPECTU!!!!
  ASTA TRIMT EU CA SI MASS PE MESSENGER CAND PRIMESC DEALEA CE-L SUSTIN PE BASESCU.. CHIAR EU LAM COMPUS: “MA DISPERA MASS-URILE CARE SUNT IMPOTRIVA DEMITERII PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU. IN ACEST AN AVEM CEL MAI MIC PROCENT AL INFLATIEI IN TARA NOASTRA DIN ULTIMII 17 ANI. TOT ACEST MERIT ESTE DATORAT PREMIERULUI TARICEANU, SI NU POPULISTULUI BASESCU (DACA NU STITI CE E CAUTATI IN DICTIONAR) , CARE BOTEAZA COPIII, SI FACE POLITICA IN BISERICA CU BABELE SAU IN CARCIUMA. ACEST OM NU ARE STATURA UNUI PRESEDINTE!!!ESTE FOARE IMPORTANT!!! VOTATI: DA PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI!!! NU LASATI ATMOSFERA SI AERUL POPULIST DE BIRT DIN TOATE MASS-URILE CE SUSTIN PRESEDINTELE SA VA ATINGA SUFLETUL!!!! NE-A DUS DE NAS ODATA IN 2004, NU IL MAI LASATI SA O MAI FACA ODATA!!!! VOTATI: DA!!! DATI MAI DEPARTE DACA SUNTETI ADEVARATII “ROMANI ADEVARATI”!!!”

 140. Mai 10, 2007 la 19:43
  link permanent
  Darius zice ca:

  Offf. Îmi intră direct în spam. Stai să îl aprob. Scuze.

 141. Mai 10, 2007 la 19:43
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Daca nu permiti postarea de linkuri pe acest blog si mai ales a celor cu Basescu este clar ca ai devenit anti Basescu daca nu cumva erai dinainte.

 142. Mai 10, 2007 la 19:44
  link permanent
  mea zice ca:

  @ Adi
  “Afla ca n-ai realizat nimic, popularitatea lui Basescu nu a scazut absolut deloc, ba chiar prin agresivitatea intrebarilor pot spune ca l-ai ajutat”
  Pai atunci poate a fost platit chiar de unii de-a lui Base. EEEE? Ce-ai gandit? Sau nu te-ai?
  O data! De doua ori! Ofera cineva mai mult?

 143. Mai 10, 2007 la 19:48
  link permanent
  Darius zice ca:

  Scuze din nou, Petre. Petre a pus un comentariu cu un link. Eu n-am moderare pe comentarii, dar cele cu url-uri intră automat în spam. I l-am moderat, dar a apărut mai sus, unde trebuia să fie pus iniţial.

  Petre a zis atunci:

  Petru/Falticeni (May 10th, 2007 at 5:33 pm) zice că:

  mai distrativa putin:http://www.basescu.ro/index.php?o=digital_guerilla&page=1&img=13#poza

 144. Mai 10, 2007 la 19:48
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  @mea
  N-as crede ca poate fi opera staffului pro Basescu. Ar fi prea mult….. desi daca stau sa ma gandesc orice tehnica care are efect trebuie folosita ( in limita legala si chiar morala)

 145. Mai 10, 2007 la 19:49
  link permanent
  Adi zice ca:

  Marcele tata, nu sunt nici platit nici brain washed nici brainless nici altceva, sunt un cetatean cu o opinie pe care incerc s-o argumentez cat mai bine, spre deosebire de tine. Data viitoare daca ai ceva de spus spune, daca nu poate ne scutesti.

  Darius, te-au mai intrebat multi ce alternativa vezi la actuala situatie si n-am observat niciun raspuns, asa ca replica ta ” Cu viitoarea” este egal cu zero: care e aceasta viitoarea?

  Deci pana in momentul in care s-a razgandit in privinta demisiei, ai fost un sustinator al presedintelui, sau daca nu ai fost un sustinator, cel putin nu votai pentru demiterea lui. As vrea ca toti cei care citesc acest blog sa isi dea cu parerea daca tocmai am facut o afirmatie adevarata sau falsa.
  O sa respect intotdeauna opiniile logice, pe cele care nu au nici o logica imi pare rau dar nu prea pot sa le respect…

 146. Mai 10, 2007 la 19:53
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  Ady, de pe-a mea parte esti liber sa ai orgasm cu cine doresti , domnule .Nu ma intereseaza nici macar daca stropesti cu bolta sau nu la sfarsit.
  Iar daca retorica ta se refeream mai degraba la mine, ma vei ierta, sper daca te voi dezamagi.
  Io nu umblu la kurve , bre ! -prea misuna bolile venerice pe ele. S
  Si “actuala” nu are de ce-mi trage scaltoace pentru ca ne ducem impreuna la baute. Suntem cuplul ideal !
  Eu nebun si ea betiva.

 147. Mai 10, 2007 la 19:54
  link permanent
  mea zice ca:

  “Darius nu sunt permise likurile pe blogul tau????????”
  Ai mancat un c sau un n?( Fara suparare. Nu m-am putut abtine. Again. )
  Prea mult e ceea ce se intimpla aici…si-n toata tara.

 148. Mai 10, 2007 la 19:56
  link permanent
  DreamWave zice ca:

  Din pacate, Darius, o data ce afla patria de blogu tau, comentariile o sa fie o supa colorata :D
  Iar pareri argumentate corect o raritate.
  Sper sa nu am dreptate :-SS
  Si as fi preferat sa apara nu numai pe Antena 1, unde tendinta anti-Basescu este vadita. Pentru ca asa poate nu va fi luat destul in serios, multi gandindu-se ca alde Voiculescu face orice sa arunce cu rosii in Base.
  A, si pentru cei carora nu le convine postarea de linkuri… e o regula… webmasteru face regulile :) )

 149. Mai 10, 2007 la 19:57
  link permanent
  adso zice ca:

  daca votezi pentru suspendare acorzi (indirect) sprijin altor mincinosi (lichele).
  n-ar fi mai corect sa mergi la vot (drept cetatenesc) si sa iti ’strici’ votul? pui stampila si pe da si pe nu.
  in felul asta, iti faci datoria de cetatean, singura care conteaza in contextu asta. restul e rahat.

  ps. daca a mai zis cineva treaba asta, scuze, n-am citit toate comentariile

 150. Mai 10, 2007 la 19:58
  link permanent
  Adi zice ca:

  WhiteWolf, n-ai prea inteles da nu-i problema, pentru discursurile lui Geoana esti suficient de sharp :)

 151. Mai 10, 2007 la 19:59
  link permanent
  DareDevil zice ca:

  MA stii ce esti tu ? , un “very important papagal “, vorba raposatului jiji, care totusi ii mai presus ca tine. Macar ii respecta pe aia care au ajuns sus , prin fortele proprii si care acuma cand vine timpul sa se bucure de ce au realizat, vin papagali ca tine si isi bat joc. de aia tu o sa ramai tot pe siteu asta de tot cacatu , ca mai bun era un forum phpbb, macar aveai un template fain, in fine esti un om de nimic care cauta faima in zadar. Tot papagal o sa ramai. Si poza aia cu puiut de comunist puteai macar sa o faci mai credibila , ma refer la scrisu de pe tricou. You are laim ! (totusi ti-o zis-o Basescu !)

 152. Mai 10, 2007 la 20:01
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Petre: Dar accepţi să fie folosite de ambele părţi? (Notă: mi se pare imoral să folosească oricine metode de genul expuse de unii, printre care şi teoriile care mă implică)

  @ Adi: Te rog, am răspuns de vreo 3 ori – nu am nici o alternativă. NU TREBUIE să am. Nu-l face pe Băsescu mai bun că nu există alternativă vizibilă. Nici nu mă mulţumesc, REPET, cu cel mai bun rău.

  Da, până în momentul în care m-a minţit, mi-era indiferent, nu mă gândeam la demitere, posibilitatea a fost făcută de suspendare, ale cărei substraturi nu le cunosc. Dar în aceste condiţii, Băsescu a facilitat final votul meu împotriva sa. Dacă nu minţea, rectific: dacă nici măcar nu ZICEA că îşi va da demisia, ca să fie apoi pus în situaţia greşelii sau înşelării încrederii, nu, nu votam împotriva lui la referendum. Dar nu accept să mai greşească/mintă în viitor. Când poate contează mult mai mult. Acuma-l poate costa doar pe el, funcţia (nu din votul meu, nu sunt atât de relevant, nici din cauza mea – este doar posibil).

  E destul pentru mine, nu trebuie să am încredere nesfârşită în nimeni, se pot face lucruri MULTE bune în ţara asta, ce s-a făcut până acum, de toţi, e NIMICA toată. Nu e lăudabil ceva ce e implicat să faci, în special dacă faci MINIMUM.

 153. Mai 10, 2007 la 20:02
  link permanent
  DareDevil zice ca:

  E si vezi ca insigna de la PC tio taiat mana ,shit..

 154. Mai 10, 2007 la 20:04
  link permanent
  DareDevil zice ca:

  MA stii ce esti tu ? , un “very important papagal “, vorba raposatului jiji, care totusi ii mai presus ca tine. Macar ii respecta pe aia care au ajuns sus , prin fortele proprii si care acuma cand vine timpul sa se bucure de ce au realizat, vin papagali ca tine si isi bat joc. de aia tu o sa ramai tot pe siteu asta de tot cacatu , ca mai bun era un forum phpbb, macar aveai un template fain, in fine esti un om de nimic care cauta faima in zadar. Tot papagal o sa ramai. Si poza aia cu puiut de comunist puteai macar sa o faci mai credibila , ma refer la scrisu de pe tricou. You are laim ! (totusi ti-o zis-o Basescu !)

 155. Mai 10, 2007 la 20:05
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Adso: ar fi echivalentul neprezentării, e drăguţ, dar am vorbit despre aia în articol; mă duc şi (deocamdată) votez demisie

  @ Adi: E incorect să excluzi o posibilă “viitoare”, chiar de nu o ştiu să ţi-o zic.

  @ DareDevil: Ce zici tu n-are legătură cu discuţia, te iei de mine personal degeaba.

  @ Toţi: repet, pentru siguranţă, link-ul lui Petre a FOST aprobat, intrase automat în spam, mulţumesc pentru semnalare şi există mai sus, în dublu exemplar. :D

 156. Mai 10, 2007 la 20:07
  link permanent
  BenQ zice ca:

  voi toti ziceti ca nu va place basescu, ca basescu nu stiu ce, ca basescu nu stiu cum . dar ganditziva ca mergeti la vot si sa zicem ca votati ‘DA’….si dupa aia…ce se intampla:vine unu mai smecher si mai profitor ca basescu. eu nu zic ca basescu e un presedinte ideal , dar totusi din doua rele alegi raul cel mai mic….asa ca eu o sa votez ‘NU’…dumneavaostra ganditiva inainte s a puneti stampila!!!

 157. Mai 10, 2007 la 20:12
  link permanent
  Darius zice ca:

  Vă rog reţineţi-vă “răul ce mai bun”. E greţos, sincer.

  @ BenQ – nu ştim niciunul cine vine; Băselu’ e cum e, la fel poate zice unu’ că vine Ghandi, tot atâta valoare are; habar n-ai cine vine, habar n-avem, habar n-avem dacă Băsescu rămâne sau pleacă… am scris doar opinia mea şi l-am întrebat direct;

 158. Mai 10, 2007 la 20:12
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  Ady, ,ma repet, nu tin mortis sa monopolizam noi doi
  Nici nu nu prea intelegi ca faza care se va petrece in 19 nu are nici o legatura cu pe cine am pune in loc ci, mult mai simplu, daca il mai vrem sau nu in acel loc
  Ce urmeaza inca , nici nu se stie si nici nu putem banui; nu a inceput nici o campanie prezidentiala, nu e vorba nici de anticipate; deocamdata e doar un referendum. A limita totul, la fel ca si in 2004, la mai bine el decat dusmanul , cred, ne duce exact in aceeasi gaura neagra de pana acum cu singura diferenta ca, acum, deja stim absolut clar ca e drum infundat.
  Putin imi pasa cine vine dupa sau cine il va inlocui
  Schimbarea, deja s-a dovedit, este buna. Fireasca
  Atunci cand ceva nu merge intr-un mecanism, schimbi; fie componenta, fie intregul mecanism.
  La fel s-a spus si despre tatuku iliescu si despre Constantinescu; ca fara ei se duce tzarishoara de rapa. Si uite ca e bine-merci la locul ei pe harta.
  De ce sa o dam asa, de dragul manipularii la Basescu versus cei 322 sau versus Geoana, becali, Voiculescu sau… care o mai fi ?
  De ce sa nu o dam la modul sincer ?
  Ne este sau nu ne este pe lac cate o schimbare din cand in cand ?
  Iar cei care se tem de schimbarea in sine, oare de ce nu au coitse sa o si zica in clar ?

 159. Mai 10, 2007 la 20:14
  link permanent
  Adi zice ca:

  Darius, eu am dat exemplul cu partenera de viata cu un scop precis. Asa cum e obligatoriu sa ai o femeie langa tine (presupunand ca nu vrei sa te calugaresti si ca esti un barbat sanatos), asa e obligatoriu sa ai un presedinte. In aceste doua chestiuni nu exista varianta “NU TREBUIE să am”. Daca nici cu asta nu esti de acord, atunci ne pierdem vremea.

 160. Mai 10, 2007 la 20:18
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Darius raspunde:

  Adi (May 10th, 2007 at 7:14 pm) zice că:

  “…..cu cine e mai logic sa ai orgasm cu fosta care era cam curva, strica bani si o durea fix in basca de tine sau cu actuala pe care o banuiesti ca nu e in totalitate sincera, dar nu poti dovedi asta, iti mai trage cate-o scatoalca atunci cand intarzii prea mult la o bere cu prietenii si vorbeste cam porcos, da zice bine ce zice, chiar daca asta te enerveaza?”

 161. Mai 10, 2007 la 20:20
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Petru şi Adi: Am răspuns, ce tata dracului? :D Citiţi tot: Cel mai logic e să cauţi o următoare… nu? (Adi: N-am zis că nu tre’ să am…)

 162. Mai 10, 2007 la 20:22
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Celelalte is prostituate si o fac pe bani multi iar serviciul este un fiasco

 163. Mai 10, 2007 la 20:23
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Poti astepta cativa ani se se nasca alta pura?

 164. Mai 10, 2007 la 20:24
  link permanent
  Darius zice ca:

  Hehehe. Faine metafore. :) Mă rog, nu putem chiar să zicem că depindem de Băsescu, nu? Pe bune acum. Ar fi totuşi tragic. Hai nu tragic. Să zicem “prea de tot”, ok?

 165. Mai 10, 2007 la 20:26
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Fara sa o scuturi mai mult de doua ori cand mergi la toaleta??? :D

 166. Mai 10, 2007 la 20:29
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Pentru situatia actuala ( care nu e atat de bine cunoscuta de toata populatia) nu se intrezareste un altul care sa scoata tara din situatia in care se afla. Ce-ti spune ” cui pe cui se scoate”

 167. Mai 10, 2007 la 20:32
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Dar ce-ti spune ” cuib la cuib nu-si scoate ochii”

 168. Mai 10, 2007 la 20:32
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Dar “o mana se spala pe alta”

 169. Mai 10, 2007 la 20:40
  link permanent
  Darius zice ca:

  Of, măi. Am înţeles, poetic, da’ ho! :)

 170. Mai 10, 2007 la 20:46
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Gata, gata. Eu am incheiat, bravo pentru interviu si sper sa nu iti reprosezi nimic.

  salutari!!!

 171. Mai 10, 2007 la 20:46
  link permanent
  Adi zice ca:

  Darius, da-mi voie sa te citez: “nu am nici o alternativă. NU TREBUIE să am. ” “Cel mai logic e să cauţi o următoare… nu? (Adi: N-am zis că nu tre’ să am…)” se cam bat cap in cap declaratiile astea.
  Dar la faza “nu putem chiar să zicem că depindem de Băsescu, nu?” incepi sa pui degetul pe rana. Daca esti in stare sa imi dai o alternativa viabila, fac o lada de bere si ii votez in veci amin. Da care e alternativa? Va inchipuiti ca Geoana a reformat cu adevarat PSD-ul si ca Iliescu, DIP, Mitrea, Hrebenciuc si altii ca ei sunt acuma simpli membri de partid? Si chiar daca ar fi asa, credeti ca merge la noi o doctrina de stanga? De pensii mai mari, ajutoare sociale si pomene avem noi nevoie acuma? Sau ca PNL-ul are puterea sa se rupa de acuzatiile de coruptie si de oligarhiile din culisele lor? Cum sa se rupa de la teava cu bani? De PRM si PNG nu mai vorbesc, cei care le considera alternative pe acestea doua sunt pierduti definitiv. Ce mai ramane fratilor?
  Nu stiu daca mai tine in minte careva URR-ul, am avut mare incredere in partiduletul asta, parea fecioara de care vorbeam mai sus. Si ce a facut la alegeri? S-a facut de ras, asta a facut. Candidatul URR la presedintie se balbaia la dezbaterile televizate in mod penibil si nu au fost in stare sa vina cu un program de guvernare de cateva pagini. Putem astepta pana peste 8-10 ani cand ajung astia sa se maturizeze? Si cine ne garanteaza ca maturizarea nu o sa insemne alterarea?

 172. Mai 10, 2007 la 20:51
  link permanent
  Darius zice ca:

  Nu-ţi garantează nimeni nimic. Băsescu deja, riscând încăpăţânarea excesivă, s-a “dovedit”, la fel ca ăilalaţi înaintea lui. Am zis că poate să existe alternativa, nu trebuie exclusă, e copilăresc, merită căutată, în situaţia de faţă. Nu că ţi-o dau eu. Dacă aş avea ce să-ţi dau, îs convins că ai constesta-o. :) Oricum, nu trebuie s-o ofer eu. La fel cum tu nu trebuie să votezi cum zic, doar ţi-am zis ce fac eu.

 173. Mai 10, 2007 la 20:52
  link permanent
  Darius zice ca:

  Mulţumesc, Petre. Succes.

 174. Mai 10, 2007 la 20:54
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  NU, NU, NU sper s-o crezi si TU

 175. Mai 10, 2007 la 20:55
  link permanent
  zep zice ca:

  si pana la urma cu cine votezi? :)

 176. Mai 10, 2007 la 20:56
  link permanent
  Darius zice ca:

  Cu cine votez când? :) Pesemne cu un candidat. Îi cunoaştem?

 177. Mai 10, 2007 la 20:57
  link permanent
  Marcel zice ca:

  Salut .

  Te rog , pune clipul cu basescu si pe YOUTUBE.COM

  Merci ! ;)

 178. Mai 10, 2007 la 20:58
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ok. O să dureze probabil un pic să îl indexeze. Acuma mă apuc să-l aburc.

 179. Mai 10, 2007 la 21:04
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Darius am si eu o rugaminte. Din cauza ca folosesc o conexiune dial-up nu am reusit sa vad filmul destul de clar. Cum as putea sa-l descarc sa-l pot vedea mai bine?

 180. Mai 10, 2007 la 21:04
  link permanent
  Darius zice ca:

  Aşadar, l-am uploadat. Linkul va fi acesta, după ce trece de procesul de server al lor sau ce fac ei până e disponibil: http://www.youtube.com/watch?v=6ZfO0jJCGJU

 181. Mai 10, 2007 la 21:06
  link permanent
  Adi zice ca:

  “Am zis că poate să existe alternativa, nu trebuie exclusă, e copilăresc, merită căutată, în situaţia de faţă”, pe principiul asta te poti duce sa cauti si diamante in Pata Rat. Si logic ar fi ca cel care atrage atentia asupra unei variante proaste sa vina cu alternativa. Cine vrei sa vina, cei care sunt pentru varianta pe care tu o consideri proasta?

  Vad ca imi cam pierd timpul asa ca n-are rost s-o mai continuam. Din nou, admir curajul tau, dar atat. Numa bine.

 182. Mai 10, 2007 la 21:07
  link permanent
  Darius zice ca:

  Petru, poţi să downloadezi filmuleţul în format .wmv de pe serverul meu, de la http://jeg.stuffo.info/img/BasescuInterviuJeg.wmv

 183. Mai 10, 2007 la 21:09
  link permanent
  Darius zice ca:

  Adi: Să nu exagerăm. Totuşi, pot exista alternative. Nu e necesar să le ştiu. Eu mă refeream la deznădejdea din ce avem.

  Îţi mulţumesc pentru că ai contribuit activ la discuţie. Spor şi ţie, în orice.

 184. Mai 10, 2007 la 21:21
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  Ce-i? Iti spun io ce-i!

  Din ciclul “Mama ei de netrebnicie romaneasca!” cum Noica dixit, se pare ca tu (un om de o probitate intelectuala indoielnica) reusesti cum-necum sa starnesti opinii gemene cu ale tale si sa-ti faci citit blogul penibil.

  Daca as fi fost in dubiu cu privire la votul din 19 mai, replica pe care ai primit-o de la Basescu m-ar fi facut sa ma razgandesc si sa merg sa votez impotriva demiterii. Nu-i nevoie, pentru ca oricum asta urmeaza sa fac. Basescu a crescut in ochii mei nu pentru ca te-a “scuipat” intre ochi in calitate de presedinte suspendat, ci pentru ca te-a “scuipat” intre ochi in calitate de om. Cineva (oricine) e perfect legitimat cand te scuipa in ochi. Daca asta a fost Basescu, e cu atat mai bine!

  Hai ma… serios… tu esti student la Jurnalism?! Ia seama, Istodor-wannabe ce esti, ca esti penibil! Ai grija si nu te lua dupa colegii de camin sau prietenii din tinerete, ia-te dupa comentarii obiective si pertinente: esti d-e-z-a-s-t-r-u. Ti-am mai urmarit “blogareala” si pana acum, deci sunt la curent cu multe demersuri reactionare pe care ti le insusesti cu atata pasiune.

  Intr-adevar, blogul e la moda in zilele noastre, dar nu de asta ne legam acum/aici. Ci de blogul TAU! Sau, hai fie… DE TINE! Sincer, imi pare rau ca o femeie (gingasa creatura, de altfel) te-a purtat in pantece 9 luni! Tu nu esti demn de lumea asta!

  Dar trebuie sa-ti multumesc pentru ca ai avut curajul sa postezi “interviul” cu Basescu. Mentionez ca am ras. Mult! Si am sunat inca vreo 2 oameni ca sa-ti auda ineptiile quasi-docte. Mai baietas din Zalau (oras cu o inteligenta sub minim, pe metru patrat), felul tau de a vorbi seamana mai degraba cu modul in care un baietandru de 7 ani se revolta in spatele blocului pe faptul ca mama fetei pe care ar vrea s-o pupe, il uraste.

  Mie, personal, mi-e scarba de tine si de modul abject in care pui problema, de orice fel ar fi ea. Nu ai dictie, nu ai cultura socio-politico-juridica, nu ai tact jurnalistic, impusca-te!

  Imi pare rau ca acum nu am timp (fiindca ma preocupa lucruri mai marete decat pe tine) sa te mai scuip putin. Ca as face-o cu draga inima. Te-as scuipa in mod organizat, te-as scuipa si intr-un continuu stream of consciousness. Fereasca sfantu’ sa ajungi sa-mi iei vreun interviu, ca te flocaiesc de fata cu toata presa in care nu-ti meriti locul. Te iau de urechi si te duc in fata la tac-tu’ si acolo te bat de-ti sar fulgii.

  Esti un pseudo-jurnalist care s-a circumscris prostiei. Te raportezi la genul proxim numit ‘mediocritate salajana’. Imi pare rau ca existi! La capsuni cu tine!

  Magarule! Penibilule!

  Cah! Hua!

 185. Mai 10, 2007 la 21:24
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Am ascultat mai bine filmul iar ultima mea remarca este ca doar ai parut ca esti un pui de comunist pe cand in realitate nu esti. In schimb ai ridicat o minge la fileu Presedintelui pentru a explica mai bine decizia de a nu mai demisiona. Daca esti corect vei analiza calitatea de “animal politic” al lui Basescu ca raspuns la intrebarile tale, receptiv, serios, promt, concis, grav si calitatea de omenie pe care si-a exprimat-o in final prin ras si buna dispozitie. Putea fi caustic. sarcastic si totodata serios. Nu ai de ce sa-i porti pica.

 186. Mai 10, 2007 la 21:29
  link permanent
  Darius zice ca:

  Mi-a părut că a cam ezitat şi răspunsurile (până la bucata cu puiuţu’) au fost standarde. Ceea ce era de aşteptat. N-a fost spontan. În opinia mea, întăresc. Nu vreau să mă dau expert. Mi-a părut că a zis aşa, din burtă. Ceea ce era PERFECT, pentru politician. Nu m-ar fi convins, dar ar fi “mers”. La sfârşit a dat-o-n bălării.

  @ Avram: Deci pentru tine sunt totuşi “măreţ”? Da’ nu cât alte chestii de ale tale? Lăcrimez.

 187. Mai 10, 2007 la 21:30
  link permanent
  Matei zice ca:

  Cand ai o pusca, poti cauta o tinta sau poti sa consumi gloantele in vant. Tu ai tras in vant…

 188. Mai 10, 2007 la 21:37
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Revin cu un citat care nu imi apartine: “Persoanele care nu se razgîndesc niciodata, gîndesc de obicei foarte puţin”

  Eu totusi raman la convingerea ca ai gresit, insa ai circumstanta atanuante.

 189. Mai 10, 2007 la 21:39
  link permanent
  Darius zice ca:

  Mulţumesc. :) Şi-ţi respect opinia. Totuşi, a mea a fost tot opinie. În acest caz, sunt doar diferite, nu una falsă şi alta adevărată, una bun sau una rea, una corectă şi cealaltă greşită. Doar două păreri contradictorii, perfect valabile pentru fiecare.

 190. Mai 10, 2007 la 21:40
  link permanent
  DareDevil zice ca:

  eee, era o discutie………

 191. Mai 10, 2007 la 21:41
  link permanent
  Darius zice ca:

  Sau aia. Da. Cum zice domnu’.

 192. Mai 10, 2007 la 21:41
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  Asta pentru ca omorul e incriminat in art. 174. Si nu risc sa te omor cu intentie si sa ma zbat sa zic c-a fost din culpa! Promit ca in ziua in care va fi dezincriminat omorul ca infractiune o sa te omor! Sau daca n-o sa fie incriminat, si o sa fie modificat Codul Penal in sensul adaugarii unei cauze justificative numite “exces de jeg”, o sa te omor si o s-o invoc! Sper sa fiu exonerat!

  Molotovistu’ dracu’!

 193. Mai 10, 2007 la 21:43
  link permanent
  Darius zice ca:

  Mă fâstâcesc, câtă atenţie-mi acorzi. Să am propriul fanatic! Nici nu visam! (Unu’ serios, cu agendă, nu căcatu’ ăla, anti-eu…)

 194. Mai 10, 2007 la 21:47
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  pareri diferite…………..

  Tatal meu cand traia spunea noua capete, noua pareri……..

  Si e adevarat, insa, prea multe pareri au dus la situatia actuala din tara. Daca existau mai putine pareri s-ar fi putut face ceva fara a fi prezenti prin Parlament unii peremisti, multi din udmr, si foarte multi din PCR. pacat de prea multe pareri. Sa fie pareri diferite dar mai putine. Diferenta noastra de pareri contribuie la acest Haos din tara. Ce e de facut? Sa cadem de acord acolo unde realitatile si nevoile noastre o cer.

 195. Mai 10, 2007 la 21:48
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  Penultima chestie penibila pana la extrem: emoticoncert-urile. Patetic!

  Antepenultima chestie penibila:
  Tu chiar crezi ca ai influentat decizii de drept public prin blogul tau? (ma refer la cazul cu directorul de liceu).

  Chicoteste lumea, c-ai fi jalnic, c-ai fi in zadar, ca mai bine n-ai fi… Pff…

 196. Mai 10, 2007 la 21:51
  link permanent
  Petru/Falticeni zice ca:

  Avram Iancu nu pare a fi un puiut pro Basescu iar daca pare sa stiti ca nu este.

 197. Mai 10, 2007 la 21:54
  link permanent
  Darius zice ca:

  Uuu, câtă dedicaţiune, Avrame. Jubilez.

  Mna, deci… Petru: Nu mă poate convine, nu ştiu. Am ajuns (cred că toţi) sceptici. Iar Băsescu, fiind cum o fi, a falsat destul pentru mine. Ar fi avut puterea (dată) să evite multe, să fi făcut mult mai multe bune şi oprit mai multe rele. Ori n-a avut voinţa, ori n-a folosit forţa de care dispunea. Cel puţin nu în aceste scopuri.

 198. Mai 10, 2007 la 22:04
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  Petru/Falticeni: incerc, pe cat posibil, sa nu-mi arog o culoare politica. Iar daca se pune problema de a discuta pe teme de politica/constitutionalitate o fac cu placere, dar nu cu titularul blog-ului. Tu pari, insa, a fi o persoana rezonabila din punctul asta de vedere. Spre deosebire de acest domn “Jeg”, care e un nespalat moral si un imbacsit politico-juridiceste. Un semi-doct cu valente eterogene de etica.

 199. Mai 10, 2007 la 22:12
  link permanent
  DareDevil zice ca:

  Ba Darius , io zic sa ne lasi cu campaniile astea ca-s deja invechite , mai bine zii si tu ” VOTATI DA ! ” , ar fi mult mai simplu, stim cu totii cine-i in spatele tau asa ca nu mai incerca sa fi asa neutru.

 200. Mai 10, 2007 la 22:13
  link permanent
  DareDevil zice ca:

  “neutru” *

 201. Mai 10, 2007 la 22:15
  link permanent
  Darius zice ca:

  Toţi ştiţi! Bravo.

  (să ajungă şi la mine foaia, poate aflu şi io)

 202. Mai 10, 2007 la 22:15
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  Da, si io zic la fel ca si DareDevil! Dar cred c-am zis-o inaintea lui, totusi!

 203. Mai 10, 2007 la 22:20
  link permanent
  DareDevil zice ca:

  scz avram, chiar nam avut timp sa citesc tot , dar cred ca avem aceeasi opinie, si darius nu cred ca tre sati dam foi, se stie bine de unde te stim !

 204. Mai 10, 2007 la 22:20
  link permanent
  DareDevil zice ca:

  macar tricoul din poza de nu era galben !

 205. Mai 10, 2007 la 22:24
  link permanent
  razvan zice ca:

  prietenul meu darius … care te intitulezi jurnalist ..daca vrei sa faci ceva cu cohones … data viitoare cand mai pui intrebari cumva nu te mai crispa/gripa ca iti tremura vocea si da urat ;)
  nu am nici o problema prin ce ai facut tu, este penibil faptul ca te vrei jurnalist in devenire. cum zicea unu dintre postanti de aici mai sus George cred ca se numea … la o asa intrebare un asa raspun …. vrei sa faci pe desteptul cu presedintele? oks da o faci cu cap unu la mana si o faci cu stil … faptu ca pui intrebari care deranjaza oameni in general nu te face destept!
  poate ca asta e cea mai mare problema a ta si a tuturor jurnalistilor… una e sa ne punem intrebari destepte si alta e sa ne tragem de sireuturi cu oamenii politici.
  nu e estul sa faci pe tembeleu arogant cum fac jurnalistii in general … e foarte bine daca faci pe tembelu arogant sa o faci intr-un mod destept …
  ce ai facut tu face parte din prima categorie …. nu vreau sa fiu rautacio si sunt de parere ca omul din greseli invata !! deci iti urez multa bafta! salut si pe curand!

 206. Mai 10, 2007 la 22:25
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  DareDevil, da-ti un ID de messenger. Avem de povestit. Daca nu vrei sa ti-l dai aici, zi asa si vedem cum facem.

 207. Mai 10, 2007 la 22:28
  link permanent
  kmikdze zice ca:

  Claaaaaaar…te-a facut puitz de comunist…si asta doar pt ca i-ai spus ca votezi impotriva….daca ii mai si spuneai de treaba cu biletzelu’ SPP-istii erau calare pe tine… ne scriai din beciurile Cotrocenilor (asta in caz ca va fi repus in functie). :) )

 208. Mai 10, 2007 la 22:29
  link permanent
  Alex zice ca:

  A zis a daca o institutie se indoieste de el iar Curtea Surema sau nush cne a zis ca e totul in regula. Parlamentul se indoieste de el, aia nu e institutie, e o adunatura de spagari si corupti!

 209. Mai 10, 2007 la 22:29
  link permanent
  Darius zice ca:

  Bă. Eu am renunţat să mă mir când aud de la diverşi că oi fi zis vreodată că SUNT jurnalist sau că mă intitulez sau cum vrei tu.

  Da’ în principiu m-am dat bătut, între comentariile de aci, de subt nasul tău cel pe sus, când am zis că aş prefera să evit să devin din greşeală, că intenţionat în nici un caz, cât timp e cum e cu presa p-acilea prin ţara noastră, de prin jur.

 210. Mai 10, 2007 la 22:32
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Alex: deocamdată, nefericit sau nu, e şi Parlamentul instituţie. Că în funcţie de context te poţi îndoi de orice, la urma urmei.

  @ Kmikdze: Măcar de m-ar lăsa să-i fac un blog mai acătării. Din beci, de oriunde, da’ pă bani, să mă scald în ei, nu doar cât zice lumea c-am primit, io nu i-am văzut, da’ tăt nu-s mulţumit, e mult sub aşteptările mele. :)

 211. Mai 10, 2007 la 22:37
  link permanent
  kmikdze zice ca:

  n-am citit ce comentarii sunt mai sus..prea multa risipa de timp…dar mi-a sarit ultimul comentariu in ochi…. asa ca dariuse..ori faci aici sectiune de matrimoniale ori redirectioneaza baietii pe site-urile de profil ;)

 212. Mai 10, 2007 la 22:39
  link permanent
  Darius zice ca:

  Apăi, dacă se adună, îi aranjăm doi câte doi, jumătăţi, într-un întreg, un tot unitar.

 213. Mai 10, 2007 la 22:42
  link permanent
  kmikdze zice ca:

  vezi ca-i musai pe acelasi gen de sexe :) )

 214. Mai 10, 2007 la 22:42
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  mdea…

 215. Mai 10, 2007 la 22:45
  link permanent
  DareDevil zice ca:

  da observ ca eviti discutia, in ceea cei priveste pe aia cu nume ciudate ,ca si asta cu k , ar putea sa citeasca mai sus ca nul doare mana sa invarta scrollu,daca nu sa taca.

 216. Mai 10, 2007 la 22:47
  link permanent
  kmikdze zice ca:

  asa imi place ie sa ma exprim pe litere… nu pe intelesul tuturor… si din respect pt tine mi-am scos veverita de la soarece

 217. Mai 10, 2007 la 22:47
  link permanent
  razvan zice ca:

  :) ))) esti tare pacat ca nu vezi padurea de capaci .. cat despre nasul pe sus si valul ignorantei cred ca te caracterizeaza

 218. Mai 10, 2007 la 22:48
  link permanent
  Darius zice ca:

  Eu evit? Io-s aci de dimineaţă. Dacă-ncepi acum şi reiei tot, cum ar trebui, nu mai ajungi înapoi până schimb articolu’.

 219. Mai 10, 2007 la 22:55
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  Hai sa-mi spun of-ul mai simplu:

  Omul in cauza, acest Dariusica-pasarica, e penibil. E penibil prin molotovismul de taraba, prin razvratirea existentiala care-l apasa, prin efeminarea emoticoncertata, si prin alte fapte si atitudini pe care o sa le spun cu alta ocazie.

  Si… mai Dariusica, ia iesi tu din spatele blocului si nu mai vorbi cu vocea tremuranda, precum colega mea penibila din clasa a V-a. Hai, te rog io…

  Ca sa-l citez pe un amic: “E mare pacat ca ti-a platit statul primii 12 ani din educatie.” A investit zadarnic.

  Jale mi-e de tine!

 220. Mai 10, 2007 la 23:06
  link permanent
  octavian zice ca:

  @Avram Iancu

  Ai trait prea comod pîn acum şi din această cauză vezi doar răzvrătire. În Romînia e o profundă linişte socială. E ca o apă liniştită.

  Toate valurile se întîmplă în culisele politice. Oamenii de rînd trăiesc într-un “asta e” continuu.

  Pe Băsescu îl respect. Dar de ce să tratăm diferit gafele unor lideri de opinie doar din cauza că (să presupunem) sînt “cel mai mic rău”?

 221. Mai 10, 2007 la 23:15
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  @octavian

  Imi pare rau daca s-a inteles ca as fi trait comod pana acum. Problema care se pune e daca merita sau nu sa discutam despre probleme fata de care nu suntem pregatiti. Asta ma revolta la Darius si la blogul lui in general.

  Cu alte cuvinte, pe langa cerintele de forma ale unei discutii, exista anumite conditii de fond care, in materialele stimabilului citat, sunt quasi-inexistente. Ma revolta sa vad razvratire fara temei, intemeiata strict pe opinie.

  Opiniile sunt bune, dreptul la opinie e drept garantat. E bine! Ce nu e bine e ca, uneori, se fundamenteaza discutii (de genul celor care trebuie argumentate pertinent) doar pe opinii.

 222. Mai 10, 2007 la 23:19
  link permanent
  Darius zice ca:

  Dacă eu am blogul de mult şi se presupune că nu l-am făcut cu un interes final, fiecare articol fiind o coală dintr-un jurnal, aşa cum o fi, tu de ce n-ai zis nimic când a-nceput să te deranjeze, de ce te-ai auto-flagelat citindu-l şi de ce ai răsprit fix acum, cu tupeul de-a-mi sugera mie diverse motive pentru care-aş fi scris ce-am scris?

  Şi, dacă te-a deranjat vreo problemă, de ce n-ai zis atunci? Dacă te deranjează în special asta, de ce te legi de mine, ca persoană, nu de discuţie? Iar dacă ai ceva cu mine, de ce contează contextul?

  Nu-ţi puteai exterioriza frustrările în momentul în care-au început să te-ncerce?

  Răspunde în gând.

 223. Mai 10, 2007 la 23:27
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  Ma leg de persoana ta pentru ca esti penibil. Ma leg de discutia ta pentru ca e nefundamentata.

  Nu am zis nimic pentru ca n-am vrut sa bag in seama. Asta pana la “interviul secolului”.

  Nu raspund in gand.

  Jurnalistule!

 224. Mai 10, 2007 la 23:28
  link permanent
  razvan zice ca:

  nu pe bune ….. deci darius te declar …. nu stiu in fine… ce o fi fost in capul tau de ai reusit sa scoti expresia NU PE BUNE cand ai incercat sa vb cu presedintele traian basescu … cred ca te-ai drogat stricat inainte sa vb cu el

 225. Mai 10, 2007 la 23:29
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ai ajuns până la să te legi de persoana mea. Dacă adorm până termini, să mă trezeşti, cam pă când începi să zici ceva şi pe partea cu discuţia. Sau… ok: ceva, orice, de citit fără să fie degeaba.

 226. Mai 10, 2007 la 23:30
  link permanent
  Alta zice ca:

  Apropo de articolul precedent, cu sapca, uite o chestie despre tricouri:
  http://www.cotidianul.ro/index.php?id=10685&art=28505&cHash=0db065ec34

 227. Mai 10, 2007 la 23:33
  link permanent

  @Avram Iancu

  da tu n-ai murit in 1872?

 228. Mai 10, 2007 la 23:33
  link permanent
  razvan zice ca:

  pai cred ca pe partea de discutie Avram Iancu nu ar mai avea ce sa zica … si daca adormi nu ar fi un mare pacat … nu imi plac oameni ignoranti si vad ca esti unul dintre ei … ca si interviul tau

 229. Mai 10, 2007 la 23:34
  link permanent
  Despot zice ca:

  De acord, baselu a mintit. Da’ aialalti 322/455/879/sau cati magari sunt in Parlament de cate ori ne-au mintit? Problema e ceva mai complicata, tu o simplifici.

 230. Mai 10, 2007 la 23:34
  link permanent
  luiza zice ca:

  cat de tare!! sper sa o tii tot asa!

 231. Mai 10, 2007 la 23:38
  link permanent

  @razvan

  împuşcă-te

 232. Mai 10, 2007 la 23:39
  link permanent
  Cosmin zice ca:

  Basescu , lupul moralist.Cel mai smecher presedinte de dupa `90 , se tine intr-o mana de craca si spera sa stea confortabil in pomul cu fructe, numai ca SRI+SIE il calca deja pe degetele de la maini, nu parlamentul , vrajala mare!

 233. Mai 10, 2007 la 23:39
  link permanent
  razvan zice ca:

  @cetateanu antidarius esti mai prost decat pari
  cand dai pe margini jignesti tipic omului prost

 234. Mai 10, 2007 la 23:41
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  Sfat prietenesc: ai grija sa n-o pui de o calomnie, prin materialele tale.

  Ca e reincriminata de vreo doua luni. Si de data asta a fost obligatorie Decizia Curtii Constitutionale, cea care s-a pronuntat pe neconstitutionalitatea Ordonantei de Guvern care o dezincriminase din Codul Penal.

 235. Mai 10, 2007 la 23:47
  link permanent
  Darius zice ca:

  O să observ şi eu o chestie. Pe unii dintre ăştia, cum e Avram, nu-i cunosc absolut deloc. Poate ştiu de ei, nu vor să ştiu concret, da’ în definitiv habar n-am cine sunteţi, dragilor. Totuşi unii, cum e tot Avram, că-i tarabostes peste ei noaptea asta, mă ştiu pe mine, prin simplul fapt că insistă să viziteze şi lectureze site-ul. Aşa aleg ei, că nu îi oblig. Din motivările lor. Dar mi se pare, băi Avrame, îngrijorător – patologic vorbind, ştii? – că eşti teribil de decis să-ţi alimentez complexele ce ţi le-am creat, generic spus zi de zi. E aşa… înfricoşător conceptual. Tu chiar ştii lucuri despre mine, le-ai cules, aflat etc. Eu n-am nici cea mai vagă idee despre tine. Şi încerci să… ce-o fi tentativa asta cu o pasiunea aproape psihopată.

 236. Mai 10, 2007 la 23:48
  link permanent
  Darius zice ca:

  Şi, peste toate astea, tu nu-mi poţi da mie, înţelegi?, chiar să vrei… nu îmi poţi da sfaturi prieteneşti.

 237. Mai 10, 2007 la 23:51
  link permanent
  DareDevil zice ca:

  ma darius tiam zis eu ca un forum pica mai bine :) )

 238. Mai 10, 2007 la 23:56
  link permanent
  Mihai Ceuca zice ca:

  Nu pot sa nu remarc similitudinea dintre discutiile de aici cu cele de pe TvBlog.ro(un blog foarte drag Jeg-ului) de la ultimul episod LOST. Avem si acolo un personaj acuzat de toti ca minte, nimeni nu stie ce se intampla exact pe insula aia (ca si in Romania de altfel), un grup de oligarhi (the others) conduc insula ca si cum ar fi a lor de la D-zeu, fiecare isi urmeaza interesul propriu si noi dezbatem frame cu frame si fraza cu fraza fiecare moment (cam cum a fost analizat si filmuletul asta). Mai nou, liderul incepe sa fie contestat si probabil demis si inlocuit. Nu cred ca va fi referendum sau alegeri pe insula, desi intr-un episod asa s-a spus :) . Anyway…. inca un motiv pentru care prefer serialele tv in defavoarea politicii. Pfff.

 239. Mai 10, 2007 la 23:56
  link permanent
  Avram Iancu zice ca:

  Eu am zis ce am avut de spus. Nu ma cunosti si, probabil, n-o sa ajungi sa ma cunosti vreodata. Oricum, din punctul meu de vedere – stai linistit! Nu prea o sa mai am interventii pe site-ul tau pana la urmatoarea penibilitate.

  Dar sa stii ca abia o astept!

 240. Mai 10, 2007 la 23:56
  link permanent
  Verbiaj. zice ca:

  JEG, viitorul presedinte al URSS-ului. De-a stanga lui JEG, Prostanacul, de-a dreapta lui JEG, Regele Michael I Jackson. Bravo, ba, Dariuse, ai oaie!

 241. Mai 11, 2007 la 00:01
  link permanent
  Darius zice ca:

  Oi fi zis tu, de vreo câteva ori chiar, între spasme. Ţi-am spus, ai ceva lipsă de conexiune. Ţi se taie la un moment dat. Îi bai rău, te supra-soliciţi. Aşteaptă-n tăcere.

 242. Mai 11, 2007 la 00:02
  link permanent

  @razvan

  :) ) asta inseamna ca pînă acum păream un pic mai puţin prost, da? dar acum par mai prost decît mai puţin prost, da? şi toate astea luate la un loc înseamnă că eu tre sa aleg acum “cel mai mic rău” intre “prost” si “un pic mai prost”.

  să votez D.A. sau N.U.?

  răzvan, mergi şi fă nani, visează frumos şi a doua zi dimineaţă totuşi împuşcă-te că destul îmi e sa îl urăsc pe darius. acu ai mai apărut şi tu!

 243. Mai 11, 2007 la 00:11
  link permanent
  razvan zice ca:

  @cetateanu antidarius
  nu nu prietene nu trebuie sa alegi nimic si nu mi se parea nimic
  dar daca tu te desconsideri si te califici ca prost eu iti urez succes … eu te consider incompetent … e simplu ca si valoarea cu care lucreaza creierul tau aproape nula (darius nu te supara ca ma certu cu asta aici.. cum sa il numesc dar ce am avut de zis am zis as trece pe privat cu cetatneau asta dar nu stiu cum sa fac) oricum el se crede prost ba deci sa il credeti apropo si tu esti din categoria pumni tai minte nu are ??

 244. Mai 11, 2007 la 01:13
  link permanent
  Edd zice ca:

  Fiecare are dreptul la opinia sa. Punct. Ce formeaza opiniile respective e treaba fiecaruia. Acum ca e DA ca e NU, raspunsul se afla in fiecare prin opiniile proprii formate de-alungul timpului… care este :)

 245. Mai 11, 2007 la 03:50
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  Si-au tot zis …:)
  Conu’ Iancu Caragiale cred ca rade isteric de tot acest “da-i si lupta-i, neicushorule” combinat cu “una ,doua, pac la rasboiu”.
  Nu mi-e clar daca geniul lui chiar i-a depasit epoca cu sute de ani sau ,din nefericire, avem printre noi mult mai multi involuati decat ne-am dori.
  In mai putin de 24 de ore sa apara, renascut si Avram Iancu, sa se auda pana la Falticeni si sa se il si lucreze informativ pe Darius pana a sti despre el mai multe decat i-au povestit parintii…. ce sa mai, … mare lucru tehnica ,dom’le, Probabil pana maine seara apare si ala cu “Free Willy” nervos ca a durat prea mult campania; tot ca sa ii ia glanda la Darius
  Ca de ce il cheama asa… ca de ce e “jurnalistule” si “CAH”, ca de ce a bagat vorbe cu presedintele far’ sa ii fie rusine si in general dar mai ales pentru ca are tricou galben ca in bancu’ cu “de ce n-ai shapca”.
  Nu stiu, adica stiu (e clar ca un moment de sinceritate e absolut inutil) insa, asa, putin-putin, nu va e rusine, tuturor ?
  Inca trebuie sa moara capra vecinului.
  Inca cel mai indicat e sfantul “ia mai da-l in ma-sa ca prea se crede destept” doar pentru ca poate altfel decat mine
  Inca injuram, amenintam, facem dosare.
  Inca ne “batem” roman cu roman in mijlocul unui secol XII in care ne place sa ne credem civilizati?
  Din aproape 250 de comentarii, jumatate cuprind stasul “si mai stiu eu ceva despre tine da’ inca nu zic”; tot din 2 in doi emiteti judecati vis-a-vis de persoana lui Darius, de educatia, familia, parintii si studiile lui. Inseamna ca e cu mult mai popular decat in cele mai fierbinti vise ale sale; si ca daca tot e plin de defecte si merita jignit de dragul unui vot, poate n-ar fi rau sa ne stabilim o intalnire in care sa-l si ardem pe rug sa macar sa ne cacam colectiv pe el.
  Asa, cel putin sa “ne radem”.
  Unde va este bunul-simt ? Omenia ? Respectul pentru cei de aceeasi …rasa ?
  Da, a gresit, Darius. A gresit permitand comentarii in care sa fie injurat, insultat, facut troaca de porci de niste concetateni care dovedesc ca isi merita din plin politicienii si presedintii; idiferent de care parte a scenei politice vorbim. Pentru ca la asa tara, asa politicieni.
  Fuga la dush, la o bere, eventual, iubitorilor de fanilor lui Base ; mie unul imi e clar. Omul nou deja e nascut si maturizat. Exista printre noi, sanatos si vioi; nu il mai cheama Fanu lu vadim, acum isi spune Fanu Lu; Base. Chit ca diferente nu’s.
  Si relaxati-va. deja este evident ca revine la timona
  Cei cu care se razboieste nu sunt inca pregatiti sa coboare la nivelul lui. Si bine fac.
  ……………………………………………………………
  Am intrebat eu si pe forum la Cotidianul si la mine pe blog si pe la altii, intreb si aici. Dar nu ca sa primesc un raspuns cat pentru a va ruga sa priviti in voi dupa ce respirati adanc….

  “Vorbe -Fapte.
  Oricare dintre noi , in orice moment, poate reda din memorie, vitejii, poante, citate “faze” Basesciene: fesul de pe Valea Oltului, Podul de la Maracineni, Golden Blitz + Becali, seminte la meci, fuste tiganesti si geamparale la o bere, masina condusa de unul singur in miez de noapte, ironii, hahaieli, interventii in talk show-uri si emisiuni, “iarna nu-i ca vara” ..”foarte tare” …
  Cati dintre noi pot face acelasi lucru si cand e vorba despre poante , faze (etc) ale aceluiasi om vis-a-vis de politica de stat ? Mai ales in afara tarii?
  De cate ori, cu ce ocazii, in ce imprejurari si in ce companie retinem sa ne fi facut domnia sa sa ne simtim mandrii ca suntem Romani, in si din Romania si ca il avem chiar pe dansul presedinte?

 246. Mai 11, 2007 la 07:09
  link permanent
  Jenant zice ca:

  Din pacate pentru tine esti doar un copil jenant. Te-ai scremat sa scoti un interviu presedintelui cu vocea ta pitigaiata de nerd?. Nu ti-a fost ma rusine sa te dai in spectacol cu astfel de mizerii doar ca sa ai ce pune pe blog? Nu te credem un erou daca asta asta sperai. Ai reusit doar sa te faci de cacat. Din ceea ce am mai citit despre tine …e o caracteristica de familia.

  Cat despre subiectul interviului tau … ti-a aratat ca se coboara la o faptura neinsemnata cum esti tu. Ca sa ai ce pune tu pe blog si sa te elogieze o lumea intreaga pentru efort.

  O vorba de pe strada o stiu toti ai mei: Tu nu esti comunist , esti o curva de 3 lei. Cam asa se numesc avizii de senzational.

  Succes in lumea ta.

 247. Mai 11, 2007 la 07:57
  link permanent
  corina zice ca:

  Pentru Darius!
  Imi pare rau ca nu am putut participa aseara la discutii, am fost la o petrecere cu oligarhii Clujului si sa stii Darius ca le-am spus tuturor despre mareata ta fapta, pentru care te felicit, asa ca poate faci rost de o sponsorizare, doua…oricum iti doresc sa ajungi “tata de puiut de oligarh”! A propos, in legatura cu Boc, am vazut ca adoptati toti celebra dar fumata fraza “Boc aduce bani la Cluj” pe care o auziti la TV- singurul formator de opinie in ziua de astazi, evident manipulatorul suprem. Asa ca, hai sa gindim un pic si sa lasam frazele gata mestecate de Tembelizor: cum aduce Boc bani in Cluj? L-ati vazut voi cu ei in mina sau in sacosa?Nu va dati seama ca e doar un slogan?Banii sint adusi prin afaceri, afacerile se fac intre firme, care semneaza contracte, etc. banii se dau poate de la guvern, dar se dau peste tot, in toate judetele- si by the way, ati fost si in alte orase din tara?Ati vazut ce bine arata?Sibiul, Brasovul?Clujul este cu mult in urma si nu cred ca Funar este singurul vinovat…Clujul a evoluat intr-adevar dar mai incetuc asa, ca la ardeleni…Bani vin si din fonduri europene, daca stii sa faci o cerere. Asa ca Boc nu aduce nimic, el este un politician din pacate ratat si a ratat si sansa de a fi un primar adevarat, asa cum e cel al Sibiului de ex.
  Iar Basescu, ce cauta el la hotelul de 5 stele al fratilor B.-oligarhi si ei? De ce nu a mers la o bodega, fratilor? Dar bine ca a fost acolo si nu a ratat intilnirea cu Darius. Si intr-un final, al tau “multumesc, multumesc” a fost bestial, am ris cu lacrimi. Bravo!

 248. Mai 11, 2007 la 08:34
  link permanent
  stirist zice ca:

  “puiut de comunist” :) ), da, toti cei care ne-am nascut pe vremea epocii de aur suntem “puiuti de comunisti”, asta e.

 249. Mai 11, 2007 la 08:34
  link permanent
  cR zice ca:

  Darius de ce nu i-ai zis ca esti unul dintre bloggerii la care el(Basescu) facea mereu apel?

 250. Mai 11, 2007 la 09:48
  link permanent
  Adi zice ca:

  Corina, care e problema ta? Io te-as sfatui sa iti vezi de oligofrenii (sau erau oligarhii?) tai si sa ne scutesti de aversiunea gratuita fata de cel mai bun primar pe care l-a avut Clujul dupa revolutie. Trebuie sa te credem pe cuvant ca Brasovul e mai frumos decat Clujul, nu?

  Da, chiar daca asta te roade la ficati, Boc a adus bani la Cluj, dar asta e doar unul din meritele sale. Cum arata strada Republicii pana acum 2 ani? Si alte cateva sute ca ea? Cum se circula la intersectiile Observatorului cu Turzii pana s-a construit sensul giratoriu? De ce a trebuit sa asteptam 15 ani dupa revolutie sa vina investitori straini in Cluj, Simensul in Timisoara era demult o putere ecomomica. De ce a trebuit sa vina Boc la primarie ca sa se construiasca in sfarsit centuri ocolitoare fara de care te-ai sufoca cu tot cu oligarhii tai in circulatia din oras? De ce vin anual mii de tineri sa studieze la facultatile Clujene si o mare parte din ei aleg sa se stabileasca in Cluj? Ca e in urma? De ce cererea de locuinte e in Cluj mai mare decat in Brasov si Sibiu? Pentru ca e in urma?

  Io te-as sfatui sa te muti tu cu oligarhii tai in Brasov sau in Sibiu sau in orice alt oras frumos si sa ne lasati pe noi astia indoctrinati sa ne vedem de treaba in acest Cluj ramas in urma. Poate ne-ar fi tuturor mai bine.

 251. Mai 11, 2007 la 09:55
  link permanent
  Darius zice ca:

  Şi Boc îi şi pe locul doi la cel mai aşteptat blogăr clujean. Toate 10 secretarele l-or votat la ClujBlogFest. Ahahaha. (cR: nu i-am zis, bietu’, că nu cre’că ştie ce-i aia, i-or fi şoptit în cască, să zică şi el ceva catch-phrases)

  Cu privire la cum primărăreşte Boc, cum am zis, sunt de acord că merge bine Clujul, aşa cum merge. Nu am nimic cu el – poate e dubioasă chestia cu presa – da’ mi-am mai exprimat opinia că merge Clujul şi singur, a prins o perioadă norocoasă dom’ primar. Cât e meritul său şi cât nu, e greu de calculat. Am aflat de la oameni care se ştiu mai bine ca mine că un om din poziţia, în contextul fertil ce s-a sincronizat cu mandatul său, putea face mult mai mult. Habar n-am. Unde locuiesc prefer să fie cât mai puţini politicieni. Deci dacă şede la capitală până-mbătrâneşte n-am nici cel mai mic regret. :D

 252. Mai 11, 2007 la 09:57
  link permanent
  corina zice ca:

  Vai ce limbaj draga Adi! De ce esti asa suparat? In primul rind eu m-am adresat lui Darius.
  In al doilea, daca vrei sa stii, nu am nici o problema in a ma muta cu oligarhii mei oriunde vrem- dar atentie! oligarhii iti dau locuri de munca, desi pe tine dupa ce limbaj ai nu cred ca o sa te angajeze cineva! Strazile se paveaza de catre firme private, ca asa e in UE si peste tot in lumea civilizata…iar Boc este un mincinos la fel la stapinul lui pentru ca:
  - a fost votat sa fie primar nu sa ingroase conturile Taromului! Cine crezi ca ii plateste biletele de avion! Tu, din impozitele pe care le platesti…in fine, bine ca avem un presedinte de CJ care e si european cu papillon, e in Top 300. si daca ar fi sa-i multumesti cuiva pentru ce se intimpla in Cluj, el este acela.
  Si, daca nu ai bani sa mergi la Brasov, iti dau eu, iti fac o donatie.

 253. Mai 11, 2007 la 10:02
  link permanent
  Darius zice ca:

  Tu, Corină. Iaca să nu ne repezim. Ai făcut deja angajamente financiare. Nu tot arunca p-acilea cu biştăreii. Tre’ să facem economii. La urma urmei, mi-i trebuie mie, io să-i stric! Dai banu’ la duşman, când poţi să-i bagi în mine şi să fii dezamăgită de un apropiat! :)

 254. Mai 11, 2007 la 10:03
  link permanent
  corina zice ca:

  Si tot pentru Adi:
  unde vezi tu centurile alea ocolitoare? Ca se darima toata strada Brancusi cu Tirurile care trec zilnic pe acolo! Si nu e normal ca o strada sa fie astfaltata? Iar miile de studenti care vin la Cluj se angajeaza la oligarhi, desteptule, numai Nokia acum o sa angajeze citeva sute! Ia spune-mi cine te-a indoctrinat pe tine? Te-a durut? Mai ai vreo sansa?

 255. Mai 11, 2007 la 10:05
  link permanent
  corina zice ca:

  Cati vrei:)) Dariusica?
  Cat costa un tricou si o insigna? ( asta ca sa faci si tu ceva, sa nu-ti dau degeaba) Oricum esti foarte dragut…asa ca poti conta pe mine.

 256. Mai 11, 2007 la 10:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  E absolut incredibil cum începe lumea să ceară tricouri. Deci m-am hotărât. În articolul viitor, vom lansa toate mercăndaisurile Jeg. Că aveam neşte idei mai vechi. Şi vom include. :)

 257. Mai 11, 2007 la 10:15
  link permanent
  mea zice ca:

  Am crezt ca s-o terminat pina amu. Da’ nu.
  OK. Unde-i Avram Iancu? Ma asteptam sa-l gasesc inca “scuipind” pe-aici. Ca doar e om cu mintea odihnita. Io cred ca l-o prins si l-o eutanasiat. Bin’ ca n-o muscat pe nimeni. Ori l-o luat (Dear) Devil -ul?

  @ Jenant
  Iti dai asa un nume si-ti mai si umbla gura??? Esti o curva de 2 bani. No. Iti place?

  @ White Wolf
  Bravo. La ora aia din dimineata? Pentru mine ai fost “the fat lady”. Da’ se pare ca nu s-a terminat inca. Da mie mi-ai placut.

 258. Mai 11, 2007 la 10:15
  link permanent
  Andrei zice ca:

  IMI bag pula in mortzii tai de comunist borat….ai fost umnilit mah jegosule de basescu…..tzio spalat mucii cu pula…=))….penalitate crasa…..ai de pula tah pruncule…catzi ani ai? 12? 13? vai de mama tah de jegos….pif…ink o umilintza…a da..ps…IMI SUGI COJONESU

 259. Mai 11, 2007 la 10:16
  link permanent
  corina zice ca:

  e o idee buna. O sa merg la referendum cu el. Vreau si pentru fiul meu, care are 10 ani sj culmea, il iubeste pe Base! Defect genetic:))

 260. Mai 11, 2007 la 10:20
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Andrei: Foarte tare! Singur ai intrat pe net?

  (pssst… mie mi-o zis jegosule sau o zis “jegosule de Băsescu?… s-o fi fâstâcit?)

 261. Mai 11, 2007 la 10:22
  link permanent
  Adi zice ca:

  Sti foarte bine dar te faci ca nu sti la ce se refera termenul de ologarh pe care il foloseste presedintele. Nici eu, nici Boc si nici Basescu nu avem nimic cu oamenii de afaceri! Oligarh inseamna om de afaceri care se foloseste de relatiile pe care le are in administratie sau politica pentru a obtine foloase necuvenite.
  Asa ca ai gresit, mie cu siguranta nu mi-a dat loc de munca un oligarh, ci un om de afaceri. Daca nu vezi diferenta, asta este.
  Strazile se paveaza de catre firme private. E asa de simplu? Deci se trezeste firma privata intr-o buna dimineata si ce se gandeste, hai sa mai asfaltez o strada. Da daca asa e in UE, cine sunt eu sa zic ca aberezi.
  Ai vreo dovada ca Boc isi plateste deplasarile la Bucuresti din bani de la bugetul local? Gaseste-o, scaneaz-o si public-o aici si dupa aia acuza. Altfel sunt doar vorbe in vant.
  Papionul nu te face european, iar faptul ca e in Top 300 nici atat. Si daca tot esti in relatii asa bune cu acest domn presedinte de CJ, poate il pui odata, la vreo petrecere sa iti explice care e rolul consiliului judetean. Nu se ocupa nici de strazi, nici de sisteme de canalizare, nici de locuri de joaca, te asigur.
  Am fost la Brasov recent si nu consider ca e cu nimic mai presus decat Clujul. Pana nu vi cu ceva argumente care sa iti sustina opinia, e cuvantul tau impotriva cuvantului meu.

 262. Mai 11, 2007 la 10:24
  link permanent
  julicu zice ca:

  Pai ai si explicatia, de ce te-a numit asa, asta daca esti atent la inregistrare: esti consecvent in speranta de a obtine raspunsul dorit de tine, netinand cont de faptul ca ai primit deja raspunsul care exprima opinia persoanei intervievate. Metoda folosita si in anchetele SECU, daca nu ma insel… semnezi declaratia, bine, nu, mai scoatem un ochisor.

 263. Mai 11, 2007 la 10:25
  link permanent
  mea zice ca:

  @ Adi
  AI invatat cuvintul oligofren cand ti-ai citit diagnosticul? Mah, nu-ti poti spune parerea frumos? De fapt….NU. Si agresivitate gratuita ne pocnesti tu in obraza. Scuteste-ne de gratuitatile tale. Io te-as sfatui sa te muti la oi. Badaranule. Si fara oligarhi nu ne-ar fi mai bine. Am ajunge neste frustrati ca tine. Pfiu ce m-ai enervat!

 264. Mai 11, 2007 la 10:28
  link permanent
  corina zice ca:

  Stiu ce inseamna, Adi, oligarh, dar si Basescu trebuie sa demonstreze acuzatiile pe care le-a facut! Nu se poate sa mergi intr-o piata publica sa strigi numele unor oameni si sa indemni poporul la ura! Eu daca as fi Patriciu i-as da o lectie! Si inca o mare greseala a lui Basescu, dupa mine: atacul la minoritatea “oligarhica”:))maghiara o sa aiba consecinte mai grave decit se asteapta…

 265. Mai 11, 2007 la 10:29
  link permanent
  mea zice ca:

  Andrei o zis jegosule de Basescu. Ba Andrei tu ai reusit sa-ti stergi mucii cu pula singur acilea acum.Bravo ma. Acuma infunda-ti si gura. Poate taci.

 266. Mai 11, 2007 la 10:35
  link permanent
  Damian zice ca:

  Exemplu clar al romanului care il va vota pe Basescu -Andrei! Si uite cu asta ne “mandrim” noi, romanii- cu un limbaj demn de “invidiat”!

 267. Mai 11, 2007 la 10:52
  link permanent
  Adi zice ca:

  Corina, la Patriciu e cel mai usor de demonstrat dintre toti. In orice tara civilizata un bilet de la primul ministru catre presedinte in care ii sugereaza sa intervina la parchet pentru un prieten se numeste trafic de influenta. E clar ca lumina zilei. La asta se adauga marturia ministrului justitiei de atunci, Monica Macovei, cum ca acelasi prim ministru a chemat-o in biroul lui spre a-i sugera sa intervina pentru acelasi Patriciu.
  Nu stiu daca o sa aiba consecinte grave pentru ca Verestoy nu e foarte agreat nici macar de unguri. Se stie ca omu asta si-o facut averea din defrisari masive de paduri pe cand Romania era inca tara nimanui. Asta e motivul pentru care deabia astept votul uninominal, ca sa nu mai fie minoritatea maghiara nevoita sa il aleaga pe Eckstein Kovacs (un om care merita tot respectul, o spune un roman!) la pachet cu Verestoy.

 268. Mai 11, 2007 la 10:53
  link permanent

  @mea

  hai linisteste-te, mea (pe un ton calm/linistitor)

  hai lasa-i incolo de nebuni. mai important e ca noi ne iubim.

  P.S. Andrei, pizdoplanule….

 269. Mai 11, 2007 la 10:56
  link permanent
  corina zice ca:

  vorbesti din televizor din pacate…ce inseamna “a defrisat paduri”? de unde stii? ai vazut tu? Darile pe care Patriciu le plateste la stat ( cele mai mari din economie) ce inseamna?Bani adusi statului, nu?
  Eu zic sa nu sub-apreciem unitatea maghiarilor!
  Chiar, mi-a venit o idee:))de ce sa nu-l votam pe Eckstein Kovacs?? Oricum e un mai “bun”roman decit Basescu…

 270. Mai 11, 2007 la 10:59
  link permanent
  corina zice ca:

  si apropos de Brasov…sigur ca e mai pre-sus de Cluj, doar e la munte:))
  cred ca acest blog e unul in care poti glumi, ca doar nu om rezolva noi problemele tarii..dar va rog, mai mukta prudenta atunci cind inghititi idei si mai ales fraze de la televizor…oricum noi romanii sintem predispusi la a fi manipulati…

 271. Mai 11, 2007 la 11:00
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  Ok, deci: sa fie clar, sunt tot cel care scria sub userul “Avram Iancu”. Pe care l-am pus, la fel de intamplator, acolo precum l-am pus si pe asta de acum. Dar vad ca nenorocitii se leaga de el ca si cum as fi la a doua inviere.

  Wahtever…

  Constat cu surprindere ca stimabilul penibil are “priza” sau, ma rog, intrerupator, la fete. Vin, vorbesc dulcegarii, ca esti “dragut”, ca nu-stiu-ce… Acum, unde-i, “ba Dariuse”, rubrica aia de matrimoniale? Ca aseara erai tu cu inca doi penibili adjuncti, care faceati misto in modul vostru deja cunoscut: n-e-i-n-t-e-m-e-i-a-t.

  Dariusica mama, o sa vin la tine la cursuri, in caz ca dai si tu pe la scoala, ca sa te combat si de fata cu tine. Ca am auzit ca esti cam dezastru si pe la cursuri, fata de profesori. Prin atitudine si fapte, mai ales… Sigur, asta dac-o sa te sinchisesti sa mai dai si tu pe la scoala, ca am inteles ca-s mai mari sansele sa te gasesc in sesiune. De ce, ma Dariusica ma? Hai ma… Ca te plangeai ca platesti taxa… Mama ta de pseudo-capabil!

 272. Mai 11, 2007 la 11:02
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  Ah, si corino draga: fa bine… Lasa-ne… Ca esti jalnica. Locul tau e in saloanele de frumusete si in Obsession, calare pe mese. Acolo e locul tau. Mai bine te-ai duce sa probezi curele, accesorii si gulere cu blanita. Ca si-asa ceea ce spui aici e… cum sa spun… cuvantu’ care-mi place mie… PENIBIL, tata! “Te pupik!”

 273. Mai 11, 2007 la 11:06
  link permanent
  corina zice ca:

  Ei nu mai spune mai Jale… si locul tau unde-o fi?
  Pe linga Hasdeu, prin pavilioanele acelea dragute…hai ma ca pun o pila pentru tine sa fie blinzi cind iti fac electrosocuri…sau vrei poate la Aiud?Prima data cind o sa fac shopping o sa-ti iau si tie un tricou in dungi…

 274. Mai 11, 2007 la 11:06
  link permanent
  Adi zice ca:

  Si daca plateste cele mai mari dari din economie, ii putem ierta o infractiune, doua :) , nu? Cum poti judeca asa? Banuiesc ca Enron Corp. aducea la bugetul SUA mult mai multi bani decat aduce Rompetrol, si totusi sefii companiei au fost condamnati la ani grei de puscarie.

 275. Mai 11, 2007 la 11:07
  link permanent
  Darius zice ca:

  Avrame… Ar fi ideal. Mă faci să-mi vină.

  Am putea asocia numele cu atâtea ameninţări şi faţa cu atâta prostie. Şi inimioara ta cu atâta obsesie. Io zic la mercăndaisuri să-mpărţim şi nişte postere, să ai ce-ţi pune-n casă, că ai profil psihologic compatibil. Poate facem o păpuşă voodoo cu mine. Sau gonflabilă. Să-mi zici. Simt o afecţiune (neuronală) ce-i ai pentru mine. Îmi vibrează din monitor. Mere netu’ de zbârnâie, câtă energie emani.

 276. Mai 11, 2007 la 11:11
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  REPET INCA ODATA, ca vad ca mai sus s-a legat unu’ si altu’ de faptu ca as fi fanul lui Basescu.

  1. NU sunt fan Basescu;
  2. NU sunt fan Emil Boc. Dimpotriva. Am si motive;
  3. NU sunt fan PD/PLD/partid politic.

  Ok, va las un ID de messenger, ca aici e enervant sa tot raspund, si ii fac si reclama lui Dariusica. Putem sa discutam serios cu cei care vor, sau sa ne injuram cu cei care vor sa ne injuram si sa ne intrecem in chestii caustice. ID-ul e: aaijc. Inclusiv pe tine, Corino mama, sa vedem cum facem cu tricoul ala…

 277. Mai 11, 2007 la 11:12
  link permanent
  corina zice ca:

  Dar Adi. A fost urmarit si gasit de catre justitie! NEVINOVAT! Atunci nu inteleg…

 278. Mai 11, 2007 la 11:14
  link permanent
  corina zice ca:

  Bine Jale, o sa transmit ID-ul tau Politiei, unde din intimoplare lucrez. si sa stii ca avem niste spargatori de ID-uri excelenti! hi,hi, ne vedem la Aiud, deci?

 279. Mai 11, 2007 la 11:15
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  Mai Dariuse… Iar nu intelegi: nu te amenint, nu amenint pe nimeni! Nu-ti vreau raul, doar ma bucur pentru chestiile tale penibile si pentru faptul ca – “parerea mea” – esti si tu nitel penibil. Atata tot. N-o sa ma vezi cu ciomagul dupa tine, sau cu Poloniul in pahar. Nu-i genu’ meu. Asa ca lasa tu amenintarile de care-mi vorbesti cu atata patos, ca ele nu exista. Dimpotriva, sa-ti ajute Dumnezeu sa te vindeci! Ca peste vreo 2-3 ani prevad c-o sa fiu jale (!) cu tine prin presa…

 280. Mai 11, 2007 la 11:19
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  @ Corina: Hai sa lasam deoparte care pe unde lucreaza si scandalul nostru, ca nu avem nimic sa ne spunem. Si nu merita sa ne uram aiurea. Pe Darius am motive sa-l urasc, pe tine nu. Asa ca… iti inaintez o propunere de a suspenda/anula discutiile noastre. Sau, macar sa le gasim un obiect.

 281. Mai 11, 2007 la 11:21
  link permanent
  corina zice ca:

  Corect.

 282. Mai 11, 2007 la 11:30
  link permanent
  mea zice ca:

  Uite-l ca s-a-ntors! V-am zis ca are mintea odihnita. Uritule, esti JALE cu toate literele mari. Si nu-i nume de user scris intimplator, e singurul tau moment in care ai aruncat o privire in sinele tau. O apreciere pozitiva nu e imediat o cerere in casatorie, bei. Da’ ce stii tu?? Ca nici (Dear) Devil-ul nu te-o vrut pina acum. Frustratule. Te duci la faculta? Norocul tuturor ca prostia si mojicia nu se transmite pe cale aeriana. C-ar intra faculta in carantina. Mama ta de pseudo-OM.
  No, iti place?
  Daca-ti place atit de mult cuvintul PENIBIL, puneti-l de nume, fraiere.

 283. Mai 11, 2007 la 11:31
  link permanent
  mea zice ca:

  Cetatene…scrie-mi ceva frumos acolo la dragoste la tine, ca ma perpelesc acilea si am nevoie de antidot. Ca ma otravesc unii pe-aici si mi-e ca o sa mor fara sa te cunosc, dragule.

 284. Mai 11, 2007 la 11:39
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  @mea

  mea = mandat european de arestare. Ca tot ziceai tu de chestii neintamplatoare, si de priviri in sine. Recunosc: ai o privire mai pragmatica decat a mea. Hehe…

 285. Mai 11, 2007 la 11:41
  link permanent
  Adi zice ca:

  Corina, “Dar Adi. A fost urmarit si gasit de catre justitie! NEVINOVAT! Atunci nu inteleg…”

  Nu am auzit sa se dea vreo hotarate judecatoreasca definitiva pentru Patriciu pana acuma. In care dosar te referi ca a fost gasit nevinovat?

  Si chiar daca e asa, mi se pare foarte ciudat urmatorul lucru, Patriciu sustine sus si tare ca deabia asteapta sa fie judecat pe fondul cauzei ca sa-si poate dovedi nevinovatia, dar il vezi permanent inconjurat de o armata de 5-6 avocati, mari maestri ai procedurii penale care imping nedefinit termenele pe tot felul de exceptii procedurale. Ceva nu se leaga aici.

 286. Mai 11, 2007 la 11:46
  link permanent
  Darius zice ca:

  Avrameee, vai de curuţu’ tău. Uiţi de tine de la o zi la alta. N-ai zis tu că mă bătuceşti? Cu buricele-ţi proprii. Nu te spărie acuma, pe final.

 287. Mai 11, 2007 la 11:52
  link permanent

  @ Avram Jale

  “Pe Darius am motive sa-l urasc” – asta m-a facut sa ma gîndesc la un eventual parteneriat că şi eu îl urăsc si bla bla. da “mandat european de arestare” ……. pai e frumos sa ii spui asa ceva unei fete? asa vorbesti tu cu fata mea? bai animalule! bai jită! TE OMOR

 288. Mai 11, 2007 la 11:53
  link permanent

  @mea

  scriu scriu, draga mea. foarte curînd

 289. Mai 11, 2007 la 11:53
  link permanent
  corina zice ca:

  Darius nu te lasa! Si cat mai repede merchandaizurile, s’il te plait.

 290. Mai 11, 2007 la 12:00
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  @cetateanu antidarius

  Era o replica la ce a zis ea! Usor cu etichetarile! Dreptul la replica e, daca vrei asa, drept prevazut de art. 41 alin. (1) din Legea nr. 504/2002. Nimic personal, deci. Calmeaza-te, nu-i cazul… Mai bine te enervezi pe Darius in timpul ala… Crede-ma, e mai rentabil.

 291. Mai 11, 2007 la 12:02
  link permanent
  corina zice ca:

  Deci Adi, pina la proba contrarie Patriciu este nevinovat, ca doar de aia e liber si nu la pirnaie unde vor sta cei de teapa lui Jale. Atunci cum poti acuza sau jigni ( asa cum a facut jale cu mine)pe cineva fara sa ai probe! Doar pentru ca ai imunitate parlamentara? Si “puiut de comunist”ce a fost? Cum si-a permis sa-ij jigneasca in definitiv pe parintii lui Darius?Desigur”comunist”in sine nu are nimic defaimator, dar tonul cu care a spus-o?
  Dar camarila din spatele lui nu-ti spune nimic?De cand e Basescu pur si nevinovat?El, care avea 60000de dolari la Revolutie-conform propriilor declaratii? Si la Anvers sa nu-mi spuna mie cineva ca nu a dat cu subsemnatul ca nu cred nici moarta! Reprezinta Basescu Romania moderna, a sec.XXI!??Nu sintem capabili sa vedem mai departe de ziua de miine dar nici vizionari nu sintem, pentru ca altfel ne-am debarasa de astfel de personaje, ca sa citez din clasici inca in viata”penibile”?
  Cititi articolul lui T.Baconski din Cotidianul de azi.

 292. Mai 11, 2007 la 12:04
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  Ah, si @Darius:

  Am zis ca te-as bate daca:
  1) n-ar exista lege penala care sa incrimineze lovirea, vatamarea corporala, loviturile cauzatoare de moarte, etc.
  2) ai ajunge sa-mi iei vreodata interviu. Ceea ce e putin probabil, ca daca o sa mi se ia vreun interviu, o sa incerc sa nu permit vreo acreditare a ta pe langa institutia respectiva. Daca e nevoie, o sa dau si spaga – numa’ asa… sa n-ai tu acces acolo. Ca nu-mi place mie de tine. Sic!

 293. Mai 11, 2007 la 12:09
  link permanent
  mea zice ca:

  Asta a fost prima explicatie la care te-ai gandit, JALE? Ala se scrie M.E.A. DA? Sau faci jocuri de cuvinte cu mine? Pui joaca. Nu ma joc cu Jale.
  Pai f.probabil sa fii avocat atunci. Asa se explica sansa ta de 1 la un milion (pe care ai si ratat-o de altfel) de a deveni OM. Nu stii bancul? Ti-l spun. Si daca as fi personalizarea numitului mandat, numele tau ar fi scris acolo CU LITERE MARI. Pazea!
  Apreciez totusi ca ai renuntat la a te exprima magareste.
  Mai ai o sansa?

 294. Mai 11, 2007 la 12:13
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  @corina dixit :

  “[...]nu la pirnaie unde vor sta cei de teapa lui Jale”.
  “[...] ca sa citez din clasici inca in viata”penibile”?”

  Un nou atac la persoana. Hai sa nu perseveram in asemenea chestiuni, noi doi. Cum spuneam, nu ne stim, abia ce ne citim de vreo ora. Nu-i cazul sa ne batem cu pumnii in piept ca lucram in Politie, ca nu stim unde lucreaza altii si nu vad ce relevanta ar avea in aceste discutii. Deci, din nou: hai sa ma atac eu cu Darius, cu care – repet – am motive s-o fac.

  Cat despre Patriciu, intr-adevar are noroc cu profesorii de procedura penala care-l apara. Numai asa se explica lalaiturile prin care obtine amanari dupa amanari, pentru exceptii dupa exceptii. Oricum la urma urmei, si exceptiile pe care le invoca sunt limitate ca numar, si hotararile judecatoresti beneficiaza de un numar, pana la urma, limitat de cai de atac. In cele din urma, eu am incredere ca vreo decizie de la Inalta Curte de Casatie si Justitie tot il va condamna.

 295. Mai 11, 2007 la 12:17
  link permanent
  mea zice ca:

  @ cetateanu

  Nu foarte curind. ACUM! (lovind isteric cu piciorul in pamint).
  Eu caut cearta numai pentru dulceata impacarii.
  Cum i-ai sarit tu la gat pentru mine….(ochii peste cap). Tigrule! Rrrrrrr! (un fel de miorlait).
  Hi! Tre sa ma si rad un pic. (chiar si relexiv, bine, bine Darius)

 296. Mai 11, 2007 la 12:20
  link permanent
  corina zice ca:

  foarte bine Jale dar pina la a fi condamnat, are dreptul la prezumtia de nevinovatie!
  Iar chichitele avocatesti nu sint apanajul justitiei Romane…uite in America, in celebrul caz O.J. Simpson, a fost gasit nevinovat, desi acum a recunoscut ca a facut-o, a si scris o carte recent intiotulata “How I did it” si totusi a fost scos nevinovat de o echipa de avocati excelenti! Asta e justitia. Totusi omul-Patriciu-pina atunci lucreaza, produce bani, economia merge inainte inevitabil…uita asta nu intelege Basescu ca:cu el sau fara el, Romania e pe un drum bun!
  Si un sfat pentru el: sa nu-si doreasca adevarati oligarhi, din aceia care asasineaza pe la Moscova si in Bulgaria…
  Dar Jale, desigur nu am nimic cu tine si cu nimeni in general, imi place prea mult viata ca sa fiu rea, imi spui si mie ce ai cu Darius? VA cunoasteti?

 297. Mai 11, 2007 la 12:23
  link permanent
  corina zice ca:

  tot pentru jale: tu m-ai jignit primul, ai zis sa ma duc sa dansez pe masa la Obsession si sa-mi cumpar curele si gulere de blanita!?hi,hi…
  Retrospectiv, incepi sa devi simpatic.

 298. Mai 11, 2007 la 12:29
  link permanent
  Adi zice ca:

  Corect, Patriciu beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie, dar armata de avocati da de gandit. Nu cred ca nu esti de acord ca exista o contradictie intre faptul ca vrea sa se judece pe fond si faptul da taraganeaza procesele folosind chichite procedurale.
  Daca reusesti sa te debarasezi pentru cateva secunde de ura fata de presedinte, o sa-ti dai seama ca “interviul” lui Darius a avut o nota accentuata de rautate (poate nu e cel mai potrivit termen dar nu gasesc altul). Cand cineva iti spune in fata ca actiunile tale sunt penibile si ca esti un mincinos, ii raspunzi cu argumente si el se tine scai de tine, sa i te adresezi cu “puiut de comunist” e unul dintre cele mai blande chestii pe care le poti face.
  Tu ma zici de mine ca il acus pe Verestoy fara dovezi si vi cu argumente de genul ca Basescu avea 60000 dolari la revolutie. Ai vreo dovada ca i-a obtinut facand ceva ilegal? Fiind capitan de vas avea cu siguranta un salariu considerabil si in plus, a spus-o chiar el, facea comert cu maruntisuri luate din alte tari. Acuma nu mai inseamna nimic sa iei o pereche de blugi din Turcia si sa-i vinzi in Romania, dar pe vremea aia recunosti ca se putea face avere din asa ceva?
  Au iesit in ultima perioada dosare grele de colaborare cu securitatea, ex. Mona Musca. Nu avem nici o dovada ca Basescu ar fi fost turnator, dar fii linistita, cand o sa avem, Basescu o sa se duca dupa Mona. Si mai e o chestie, omu asta a fost comunist, a recunoscut-o el insusi, cu toate acestea a facut ceea ce nici un om de stat n-a facut de la Revolutie incoace: a condamnat public comunismul.

 299. Mai 11, 2007 la 12:36
  link permanent
  corina zice ca:

  Vai te rog, nu incepe cu lozinca asta…”a condamnat public comunismu”l!!Nu este adevarat!! A produs un document fara valoare, scris de oameni care au profitat din plin de comunism-din intimplare ii cunosc personal pe cativa din ei si nu au nici demnitate, nici profilul moral pentru a face asa ceva! Comunismul romanesc a fost condamnat in decembrie 89! Prostia, ipocrizia si minciuna nu!!!Astea rint racilele care ne mai bintuie mintile! Atunci cind poti sa strigi in piata”jos Parlamentul”, inseamna ca din pacate comunismul nu a murit in mintea unora!
  Nu il urasc pe Basescu, il dispretuiesc din tot sufletul, nu ma reprezinta nici ca om, nici ca presedinte- nu are nici o pregatire politica, e un alt profitor catarat pe baricadele politicii, e incult!
  Vreau un presedinte tinar, european cu sau fara papillon, bogat si incoruptibil! Visez, nu?

 300. Mai 11, 2007 la 12:37
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  @corina
  1. Pe Darius nu-l cunosc personal, nici nu-mi doresc asta. Dar, ca sa zic asa, “am luat act” de manifestarile lui asa-zis jurnalistice.

  2. Te-am jignit la episodul cu Obsession, intr-adevar, n-am de ce sa nu recunosc. Am facut-o pentru ca imi pareai a fi o pustoaica, fara sa stii despre ce vorbesti. Recunosc din nou ca m-am inselat. Am demnitatea de a face asta. Tot retrospectiv, realizez ca se poate purta o discutie serioasa cu tine. Si trebuie s-o spun: cu Darius asa ceva nu se poate! Adica… are el o alta conceptie despre “seriozitate” in metafizica lui neinteleasa.

 301. Mai 11, 2007 la 13:07
  link permanent
  mea zice ca:

  Zic si eu asa, ca, minciuna e uneori necesara. De ce draqu crede-ti ca nu-mi dau numele real acilea?! Ipocrizia nu e buna de nemnica. Prostia e un termen de comparatie. Util uneori, chiar si pt. marirea respectului de sine. Dar…diversitatea se pare ca e de musai necesara, chiar si pt. evolutia de orice fel.
  Un presedinte trebuie sa fie in primul rand inteligent nativ si extrem de diplomat. Si sa nu-si poarte mandrul cap singur la conducerea unei tari. Sa-si faca echipa de OAMENI si inteligenti si destepti, cu idei si pareri contrare (ca din astea, argumentate frumos binenteles – auzi Jale?- se nasc solutii fenomentale), unii buni cunoscatori de istorie, altii de politica si strategii, altii psihologi chiar si un inginer in economie n-ar fi rau, filologi….nu stiu, sa acopere cam toate ariile de care are nevoie in a conduce o tara si parlamentul ei. Si neaparat o jigodie artista in manipulari de orice fel. Asta pt. idei de tinut fraiele la naravasi isterici si hoti. Si sa fie bogat. Da Corina. Si toate astea intr-o armonie perfecta. Si toate astea pentru cei multi ale caror destine le conduce. Cu dedicatie chiar. NO asta da vis! Se poate asa ceva? NUUUUUU. Suna a ganduri de om cu medicatie speciala. Realitatea sucks. Asa ca nu ma mir ca unii si-au zis: da? o suck si eu pe ea.

 302. Mai 11, 2007 la 13:09
  link permanent
  Adi zice ca:

  Deci condamnarea comunismului intr-o sedinta comuna televizata in direct a celor doua camere reunite ale parlamentului nu este defapt condamnarea publica a comunismului. Da-mi voie sa-ti spun ca ura sau aversiunea, cum iti place tie, te impiedica sa vezi si sa judeci corect. In decembrie 89 s-a condamnat comunismul doar jos in strada, sus in cladirile CC-ului erau destui indivizi in frunte cu Iliescu care nu numai ca nu il condamnau, ba cred ca ii multumeau ca i-a catapultat peste noapte in postura de conducatori vedeta a Romaniei. Iar valoarea raportului Tismaneanu nu cred ca ai tu caderea s-o pui la indoiala. Doar data nu cumva Patapievici, Plesu, Liiceanu ti-au fost studenti :)

  Foarte ciudat cum tu il poti face in toate felurile pe presedintele Romaniei dupa care cu obida te intrebi: “cum isi permite sa-l faca puiut de comunist pe Darius”

  Perfect de acord, si eu vreau un presedinte tanar, european si incoruptibil. Caut demult aceasta varianta si te asigur ca momentan nu exista. Da doamne sa existe cat mai repede, dar momentan trebuie sa alegem din ce avem si urmatorul ca popularitate dupa Basescu e Jiji! Poate n-ai remarcat cum se da in stamba zilnic noul nostru ministru al justitiei desprins parca dintr-o schita a lui Caragiale. Decat tineri din astia, marionete cu o partitura invatata de dinainte si pe care o respecta cu strictete, mai bine comunisti ca Basescu!

 303. Mai 11, 2007 la 13:11
  link permanent
  mea zice ca:

  cetatene, grabeste-te, uite cum ma pindeste depresia!

 304. Mai 11, 2007 la 13:14
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  Bravo Adi, un comentariu pertinent! Deci se poate, Dariusica…

 305. Mai 11, 2007 la 13:16
  link permanent
  mea zice ca:

  Dariuse, magarocule, te-am votat cu dementa incredere la “cel mai bun blog de divertisment”. Vezi mah ca si tu-ti inseli alegatorii? Ca de ieri numa’ ntr-un nerv si un pufnit in plins o duc. Ti-or ajunge pizzele sfasiate si umflate de lacrami. E?

 306. Mai 11, 2007 la 13:27
  link permanent
  corina zice ca:

  Draga Adi,
  condamnarea comunismului a fost doar o mascarada. Liiceanu si Plesu mi-au fost profesori nu studenti asta nu inseamna ca inghit tot ce spun ei fara sa judec. A fi tinar=a fi contra.
  Bravo Darius.

 307. Mai 11, 2007 la 13:31
  link permanent
  mea zice ca:

  Adi, Jale s.a..Si daca Darius a fost in interviul lui in felul si chipul in care a scris toata lumea pe aici, Basescu trebuia sa fie minte sclipitoare, mah, cu tact si diplomatie, sa scoata ca raspuns din gura vorbe sclipitoare precum focurile de artificii ce ne fasineaza nu ca flacarile rugului de ars toti aia care-s altfel sau nu convin. DA? Tocmai ca-n momentul in care se afla ar trebui sa stie sa manipuleze in avantajul lui orice. Nu e prima data cand e impulsiv si negandit. Nu este alternativa. Nasol. Dar voi cei ce credeti in el (si bravo voua, eu mai cred in nimeni si aproape in nimic) daca sinteti priceputi ia scrieti-i voi si despre micile greseli pe care le face. Sau exprimati-va cumva sa va auda. Sau ce, e perfect? Ori nu vreti sa-l vedeti imbunatatit? Ori credeti ca merita sa investiti adoratie oarba? Da aici pe blog il balacariti pe Darius, sa se autosesizeze la greselile si neajunsurile ce le poseda. Perfectizarea lui Darius merita, dar a celui ce conduce tara asta minunata si poporul asta satul nu?

 308. Mai 11, 2007 la 13:39
  link permanent
  mea zice ca:

  Si sa-mi raspunzi, Dariuse. Ca am acest drept ca cetatean carele te-am votat. DA? (Hi, Hi!)

 309. Mai 11, 2007 la 13:39
  link permanent
  Adi zice ca:

  “A fi tinar=a fi contra.” N-o sa pot sa fiu niciodata de acord cu asa ceva. E o prostie, sper ca-ti dai seama.

 310. Mai 11, 2007 la 13:46
  link permanent
  Jale cu J mare zice ca:

  Da, si eu sper ca-si da seama ca e o tampenie aceasta asa-zisa teorie.

 311. Mai 11, 2007 la 13:48
  link permanent
  corina zice ca:

  Ba nu e o prostie. A fi contra inseamna pentru mine a fi sprit critic, a avea puterea de a te indoi, a pune la indoiala, a vedea un lucru din mai multe parti…..si de ce nu, a te opune, a-ti striga parerile cu sinceritate si nu a aplauda mecanic, jalnic, jalnic, cita vreme a trecut de cind a murit Ceausescu, un an, o luna? Cind l-am auzit pe Basescu in piata am avut un deja vu teribil…mi-a fost realmente frica. Si sper din tot sufletul sa nu fi fost nici un student de-al meu pe acolo, ca vad ei-glumesc.
  Stiu pe cineva din Cluj care a participat la redactarea “procesului”comunismului fiind “pui de comunist”, dar unul veritabil, nu ca Dariusica! Asa ca, mai stim si noi citeceva…

 312. Mai 11, 2007 la 13:55
  link permanent
  Darius zice ca:

  Mea… încercăm să trecem mai departe, eventual chiar să fim echidistanţi, de unde şi articolu’ cel nou. Jele tăt acilea se buluceşte, ba că mă bate de m-omoară, ba că mă lasă. Ba că vine el să mă conteste public, ba că nu vre’ să mă cunoască. Uăf. O să ajung vreodată-n preajma lui, să-i iau interviuhuhuhuhahahahaha?!

  :D

 313. Mai 11, 2007 la 13:59
  link permanent
  Adi zice ca:

  Scuza-ma ca n-am inteles dar intre a fi contra si a avea spirit critic diferenta e cam mare. Sunt de acord ca e nevoie de spirit critic, sa nu cadem insa in extrema cealalta, sa criticam de dragul de a critica.
  Asta cu frica ta din piata e la fel de ridicola ca scandarea din Sibiu “Noi suntem poporul, jos cu dictatorul”. Daca in locul lui Basescu era Ceausescu pe scena aia, nu stiu daca i-ar mai fi dat mana lui Dariusica fara frica sa ia interviuri. Acuzatiile cu acapararea puterii si cu dictatura sunt chiar puerile.
  Inteleg din pasiunea ta pentru papioane ca faci parte din electoratul PNL. Am amintit mai sus de noul ministru penelist al justitiei. Pot sa te intreb ce parere ti-a facut pana acuma?

 314. Mai 11, 2007 la 14:08
  link permanent
  corina zice ca:

  Nici una, nu am fost atenta. Sigur ca e doar un instrument politic, dar nu a fost si Macovei asa? Sincer am fost dezamagita cind am vazut-o in piata linga Basescu…
  Da, sint liberala, recunosc.
  Dar nu mint cind am spus ca mi-a fost frica de ura din piata.
  Ce parere aveti de venirea REGELUI? Credeti ca ar fi o solutie?

 315. Mai 11, 2007 la 14:12
  link permanent
  Darius zice ca:

  Da’ ţie, Adişor, ţi-a dat mâna la ceva, vreodată?

  Ceva activ, nu reflexiv.

 316. Mai 11, 2007 la 14:38
  link permanent
  Adi zice ca:

  corina, din nou critici de dragul de a critica, justitia romana avea o imagine foarte proasta in Europa pana la Macovei si a fost cel mai apreciat ministru din cabinetul Tariceanu in forurile UE. A o reduce la termenul de instrument politic mi se pare cam fortat totusi.
  Ti-a fost frica de ura din piata dar iti exhibitionezi cat poti mai bine ura proprie. Sau numai ura celorlalti e periculoasa?
  Sper ca nu te-ai referit la regele Mihai I. El saracu deabia vorbeste. Iar la modul general, nu sunt de acord cu monarhia. In democratie cel putin ai dreptul sa iti alegi conducatorul, in monarhie orice loaza pe care o naste vezi doamne regina o sa fie urmatorul tau conducator pe viata. Nu consider ca sangele regal e destul ca sa te faca un bun conducator de stat.

  Darius, nu te supara. Am auzit in ultimele zile de multe ori tampenia asta cu Basescu dictator si vroiam doar sa subliniez ca intr-o dictatura adevarata actiuni ca a ta nu erau posibile decat daca nu vroiai sa te racoresti vreo saptamana prin ceva beci de la secu.

 317. Mai 11, 2007 la 14:45
  link permanent
  corina zice ca:

  Inca odata Adi, vorbesti lozinci. Idei luate de-a gata…gandeste si tu. In ceea ce ma priveste consider ca monarhia poate aduce echidistanta necesara, ca sa nu mai vorbim de cultura si de aprecierea reala a tarilor europeene- in cate tari a fost Basescu pina acum? Cine il apreciaza? Cred ca e considerat o ciudatenie, mai ales cind avea suvita…hi,hi…nu ma intelege gresit Adi, eu nu urasc pe nimeni dar imi permite mintea sa fiu critica, sa judec si chiar, mai ales, sa rid cu pofta de spectacolul societatii romane de azi.

 318. Mai 11, 2007 la 14:52
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  ..aaa…. nimic important.. da mi-a placut Videoclipul. :-)

  Daca baietii de la la Prosta… asta .. Geaona nu il baga in blog, pierd ceva…
  Daca il baga, sa le ceri 2 lei drepturile de autor :-D

  Si astept si episodul cu intreabarea pentru Geoana sau Vadim sau Gigi :-) ) ( ca doar nu s-o opri aici ! )

  O zi buna

 319. Mai 11, 2007 la 15:00
  link permanent
  Darius zice ca:

  Am scris pe PSD, raportat la ce aveam de zis, vezi articolul următor. Da’ pe Becali şi Gigi de-i prind, ies bătut (ceea ce ar fi bine). :)

  @ Adi. Sunt deopotrivă dezgustat că pe vremea comunismului chiar nu prea cârcnea lumea, deşi foarte pe sub masă. Dar accept că, cel mai probabil, aş fi făcut la fel. Iar dacă aş fi fost îndeajuns de “necugetat”, ca să accept părerea ta, probabil aş fi avut mult de pierdut.

  Dacă aş vrea să aflu, prin absurd, lucruri imposibile despre mine, ăsta ar fi unu’: ce aş fi făcut atunci. Chiar nu ştiu. Mă cunosc într-atât de bine cât să admit că probabil aş fi trădat, turnat, înşelat, vândut, cât şi martirizat. Habar n-am. Aş fi fost în stare şi de bune şi rele. M-ar fascina să ştiu ce alegeam.

 320. Mai 11, 2007 la 15:07
  link permanent
  casa de nebuni zice ca:

  Esti JEGnibil!

  Pretinzi ca ai fost mintit. Ei si? Nu uita de toata fauna politica te minte in fiecare zi…sau ei nu te deranjeaza?
  Si nu uita ca in mintea stramba si lucrul drept se stramba!

 321. Mai 11, 2007 la 15:12
  link permanent
  luminita(de la capatul tunelului) zice ca:

  N-am fost niciodata fan Basescu…chit ca l-am votat. Initial ,am fost indignata de atitudinea clasei politice in “hai sa facem ORICE pentru a-l da jos” . Intre timp…mi-a cam trecut!:)
  Insa…am postat ca sa te felicit pentru interviu:bravo!

 322. Mai 11, 2007 la 15:18
  link permanent
  Adi zice ca:

  Imi pare rau ca doar atata ai priceput din dialogul nostru. Te asigur ca nu spun niciodata nimic din ceea ce nu cred si nu simt.
  Si ca sa iti faci o idee mai clara despre regele Mihai, sti ce a declarat ieri? Ca pe vremea lui, parlamentul putea fi dizolvat de catre rege. Nu sunt cam basesciene ideile astea pentru tine? Nu te cuprinde frica? :)
  Nu o sa respect niciodata un parlament unde nepotzica Noricai Nicolai (concitadina noastra penelista, ce coincidenta) se simte ca acasa, unde Vadim si haita lui de inapoiati se cred pe stadion, unde marea majoritate fac orice de la a se scobi in nas pana la a se juca Solitaire, unde marea majoritate habar n-are ce voteaza, unde se aloca bugete exorbitante pe ceasuri atomice si alte tampenii etc. Nu am votat direct nici un parlamentar, sefii de partide au grija de asta in locul nostru. Pana nu se introduce votul uninominal, in lupta presedinte parlament va castiga intotdeauna presedintele.

 323. Mai 11, 2007 la 15:18
  link permanent
  Darius zice ca:

  Dragă casă de nebuni: Cum concluzionam eu şi Preşu’ României (prescurtare simpatică de la Preşedinte, desigur), m-au minţit multe lichele. Se auto-includea. Şi când mă minte cineva, mie personal nu mi-e cu “Ei, şi?”, ci mie cu “Hai, pa!”. Să-ţi fie ţie cu “Ei, şi?”, rămâi de fraier, că nu deranjezi.

 324. Mai 11, 2007 la 15:27
  link permanent
  corina zice ca:

  tu adi esti ca un elev care invata pe derost si daca i se ia cartea din fata nu mai stie ce sa zica. Imi pare rau dar chiar esti indoctrinat!
  Nu ma discut, plec la Brasov sa iau aer.
  P.S. Norica Nicolai nu e din Cluj.

 325. Mai 11, 2007 la 15:33
  link permanent
  Darius zice ca:

  Pentru curioşi, am adăugat o notă:

  Acest articol, subiect şi/sau interviul cu Băsescu a(u) fost preluat(e) sau discutat de: bloguriAndrei Crivăţ – Jurnal de noapte, Ciutacu.ro (via Andrei), BlogReviewMarketing Politic – Despre politică şi facerea ei, Piticu.ro, De ce? Blog, WhIteWolf, OPC, Fulgerică, Golanu, The Cris Mood, Cru’s, The Sebastian Buhai Blog, Darius_II, Blogul.ro, Groparu’, MSH’s, Fenomental, Colateral, Adrian Ciubotaru, Boyarul – idei de împrumut, ContraSENS, Metropotan, Rezistenţa Urbană, Manafu, Fluture; presă onlineCotidianul., Monitorul de Cluj (pe print a doua zi); televiziune – Antena3 (buletine de ştiri, începând cu cel de la ora 18:00, înregistrare aici), Antena1 (Observator, ora 19:00, înregistrare aici). Se prospectează şi în Clujeanul. Dacă aţi văzut voi p-altundeva sau am omis ceva, să aflu.

 326. Mai 11, 2007 la 15:41
  link permanent
  Adi zice ca:

  corina, mie imi pare si mai rau de tine, pentru ca peneleu in maxim 2 ani o sa ia urma PNTCD-ului si tu o sa cam plangi dupa oligarhii tai. Si de raspunsul asta cu elevu, cu indoctrinarea cu lozincile m-am cam saturat, mi-l tot dai de vreo 3 ore. Astea nu sunt argumente si o sti foarte bine.
  Da am gresit, nu-i din Cluj dar asta nu schimba nimic.
  Drum bun spre Brasov, daca tot esti acolo uitate in jur si cand te intorci spune-ne clar cu ce e mai sus decat Clujul, in afara de altitudine :)

 327. Mai 11, 2007 la 15:46
  link permanent
  WhIteWolf zice ca:

  Darius, te rog io fremos, ….
  Sa nici nu eziti si sa nici nu uiti; musai sa faci o postare cu tiltlul “Pizdoplanu” sau “Pizdoplanii” .Da ? :)
  Nu iti este permis a ne dezamagi :P

 328. Mai 11, 2007 la 22:47
  link permanent
  accidutzu zice ca:

  ‘puiutul de comunist’ avea dreptate. a fost mintit. problema e ca daca nu ar fi fost mintit de Basescu-5 minute, acum ne pregateam de alegeri prezidentiale anticipate, gandindu-ne intre cine sa alegem: Geoana, Vacaroiu, Tariceanu, Gusa sau Vadim. toti, unul si unul ;)

 329. Mai 12, 2007 la 00:09
  link permanent
  lilick zice ca:

  Darius, ar trebui sa scoti cat mai repede pe piata “materialul” si sa-i rogi pe “colegii” care posteaza pe forumuri sa dea link-ul cu filmuletul. Crede-ma ca ai avea ceva sanse, destule chiar, sa convingi. Macar in segmentul de varsta pe care il reprezinti, sau printre clujenii care te cunosc…Ar mai prinde putin curaj cei care au inteles de ce trebuie sa voteze DA. Sau cei care nu admit fals scuzabilul rau mai mic chiar daca sunt dezamagiti si de..ceilalti.
  In filmulet Base parca era setat pe NU. Ti-a zis de nu stiu cate ori, apasat, NU. “Tu pari a fi un puiut de comunist”.Hmmm…Deci cei care voteaza pro demitere…sunt consecventi cu Marx? Si ce ar vrea domnul Basescu? Sa obtina o unanimitate la referendum? Vad ca cei care sunt contra demiterii expun pe toate site-urile si forumurile acel:85% cu care se lauda! Ce e de lauda in asta? Mie mi se pare chiar un pericol.

 330. Mai 12, 2007 la 04:02
  link permanent
  Adi zice ca:

  lilick, tu cred ca ai vazut alt filmulet. Presedintele a raspuns in mod politicos si corect ambelor chestiuni ridicate pe un ton cam impertinent si obraznic de Darius. Eticheta i-a pus-o pentru ca “reporterul”, desi si-a primit raspunsurile, a continuat sa insiste cu aceleasi intrebari si cu acelasi ton impertinent. Trebuie sa fii complet orbit de dispretul fata de Basescu sa nu vezi lucrurile astea.

 331. Mai 12, 2007 la 07:56
  link permanent
  Darius zice ca:

  Adi, eu am pus o singură întrebare, ce-am introdus-o cu “nu vă supăraţi, pot să vă pun o întrebare deranjantă”, care mie, în sistemul meu de valori, mise pare totuşi politicos, ştiind că-l va deranja întrebarea. Aş fi curios cum ar fi răspuns dacă-l întrebam direct, pentru că la fel de politicos şi-a introdus şi el răspunsul, deşi l-a deranjat întrebarea.

  De întrebat, n-am mai întrebat nimic, ca să mă “eticheteze cumva”. I-am reproşat ceva. Că m-a minţit. El a spus că “m-au minţit multe lichele”, eu am zis în regulă, în sensul că se prea poate, nu i-am zis “păi, dvs. sunteţi una dintre ele?”, i-am zis că n-are legătură ce-i spun acum cu cine altcineva m-a minţit sau că m-a-nşelat prietena. I-am spus că bine, bine, dar EL m-a minţit, iar acum (atunci) vorbesc cu el. Şi în momentul ăla, când i-am zis că că votez împotrivă, a spus că par a fi un puiuţ de comunist, încercând (şi eşuând) să mă jignească. Că l-a luat gura pe dinainte, dacă se oprea atunci, ţi-am mai spus, ar fi fost un răspun evaziv, dar diplomatic, mulţumitor. Ca pentru un om de care vrei să scapi, pe moment şi ar fi reuşit. Dar când a scos găluşca, situaţia s-a dat peste cap. Oricât oi fi fost eu de insistent, a mă “taxa” pentru asta în acel mod a fost, strategic, o eroare fatală (a discuţiei). E finalitatea standard “Ba de aia! Prost eşti tu!” A buctat-o, punct. Cât contează, cât influenţează – nu mă interesează. Am postat pe blogul meu, eu n-am dat la nimeni mai departe, îmi văd de blogul meu AICI. (Pentru Lilick, ca să ştie că nu am interesul să conving pe nimeni, decât dacă se convinge citindu-mă aici, nu din auzite.)

  De obraznic n-am fost, de întrebat l-am întrebat introducând ce vroiam să zic extrem de politicos, iar nemulţumiri şi decizii (gen votul) mi se pare normal să pot ridica, ba chiar onorant să i-o zic frumos în faţă, explicându-i de ce am această determinare, dându-i şansa să mă facă, faţă-n faţă, să mă răzgândeasc. Dacă fiecare vot contează pentru el, putea zăbovi un moment, să-mi zică şi el un lucru simplu, de la suflet, care să mă convingă sau nu. Dar normal, nu limbaj de lemn şi cu atât mai puţin să nu se facă de râs. În faţa mea, nu a altcuiva. Poate ziceam “Iaca, are dreptate. Vă susţin.” sau “Hmm… tot mi se pare că m-aţi minţit. Succes în continuare.” Dar el a zis ce-a zis. După care eu am spus “Mulţumesc.” El şi-a dat seama c-a dat-o-n bară. A scos aia cu “Consecvent cu Marx” de complezentă, m-am întors, i-am strâns mâna, i-am mai mulţumit o dată şi am plecat. Succes nu i-am mai urat. În orice altă situaţie diferită, chiar dacă nu căzuserăm de acord, pesemne ar fi meritat. Dar aşa nu.

 332. Mai 12, 2007 la 08:51
  link permanent
  Adi zice ca:

  Darius, doar n-o sa vii acuma sa recunosti ca ai fost obraznic si impertinent. Dar totusi ti-au spus-o mai multi, nu doar eu. A-l face penibil si mincinos pe presedintele tarii ca sa-i filmezi reactia e o obraznicie, orice ai zice.
  Zici mai sus: “putea zăbovi un moment, să-mi zică şi el un lucru simplu, de la suflet, care să mă convingă sau nu”. Adica pentru toata lumea “Errare humanum est, perseverare diabolicum” e o cugetare cat se poate de inteleapta, pentru tine e “limbaj de lemn”. Sau mai bine zis e limbaj de lemn pentru ca vine de la Basescu. Pai in acest caz putea sa-ti spuna absolut orice si ar fi produs la tine acelasi rezultat iar asta demonstreaza ceea ce am afirmat eu mai sus ca tu esti adversar vechi al lui Basescu, ca “interviul” tau a fost o chestie pregatita de dinainte si ca unicul lui scop a fost sa smulgi prin impertinenta un raspuns pe masura a lui Basescu si sa-l publici.

 333. Mai 12, 2007 la 11:34
  link permanent
  corina zice ca:

  Salutari de la Brasov, de sub “poalele Tampei”-expresie cretina consacrata media- dar de la altitudinea superioara a unui oras muult mai curat si mai cinstit decat Clujul- a propos, ce face iubitul vostru Boc in acest moment? Striga ca un dement la Craiova in loc sa-si vada de oras si mai nou de nevasta- asta pentru ca, draga Adi, sint pe jumatate Brasoveanca, desi m-am nascut la Cluj- si juma’ Salajeanca- asa ca Darius, ne “inrudim”cumva, la frontierelele judetului.
  Aerul de munte imi da aripi si ma simt in stare sa spun ca imi pare rau Darius ca nu i-ai dat cu un ou, fiert, in cap domnului presedinte sau macar sa-l fi stropit cu cerneala, sau cu sos de rosii…in fine, un gest care ar fi fost poate considerat pe drept “obraznic si impertinent”dar justificat intr-o “democratie”, asa cum de exprima dl.B.
  Asa spun toti prietenii mei de la Brasov, oligarhi toti, bien sur, si de la un gratar la iarba verde si mult soare va sustinem in continuare.
  Haide Jeg!

 334. Mai 12, 2007 la 13:43
  link permanent
  Darius zice ca:

  Adi, dacă aia era intenţia mea “pregătită”, atunci am reuşit, deci nu ştiu ce-mi reproşezi. Da, cea zis el, venit de la el, era limbaj de lemn. Da’, cum ziceam, erau lucruri care puse în contextul ăla n-ar fi fost limbaj de lemn. Eşti extrem de limitat să crezi că documentarea unei întrebări chiar deranjante sau a unui reproş în faţă e obrăznicie. Iar dacă ai zis-o tu şi mulţi alţii nu înseamnă că aşa e. Din punctul ăsta de vedere, au zis mai mulţi că n-a fost şi reacţia lui Băsescu e una jenantă pentru el. Dar tu ai impresia greşită că eşti extrem de important pentru mine. Sau că ai avea dreptate, prin definiţie. Ceea ce este fals: nu însemni mult pentru mine şi nu ai întotdeauna dreptate.

  Corina – aduci un mic, dragă. :) Sau un mare. Şi biştărei, desigur.

 335. Mai 12, 2007 la 15:09
  link permanent
  boyarul zice ca:

  Ai aparut si aici. ;)

 336. Mai 12, 2007 la 15:19
  link permanent
  Darius zice ca:

  ‘ţămim, am adăugit. :)

 337. Mai 12, 2007 la 15:27
  link permanent
  Adi zice ca:

  Dariusica, atunci cand o sa te maturizezi suficient cat sa nu te mai crezi buricul pamantului mai citeste odata ce s-a discutat aici, s-ar putea sa vezi altfel lucrurile.

 338. Mai 12, 2007 la 15:36
  link permanent
  Darius zice ca:

  Da’ să vezi ce greu ţ-a fi ţie după ce mai apar articole, o să tre’iască să cauţi pagini întregi în spate în arhivă. Sau ai pus articolu’ la favourites? :D

 339. Mai 12, 2007 la 20:59
  link permanent
  lilick zice ca:

  Adi,

  Cred ca nu intelegi…Nu conteaza cum s-a exprimat Darius. Oricum a facut-o politicos. Darius nu reprezinta pe nimeni. E un simplu cetatean care s-a exprimat direct. Sincer nu m-a interesat nici macar intrebarea lui, ci raspunsul presdintelui. Sau ce a gasit de cuviinta sa mai adauge, marlaniile acelea. Daca pt tine sunt demne de un presedinte, ok. Numai ca nu stiu de ce Basescu isi imagineaza ca trebuie sa-l voteze doar marlanii ultumiti de reactiile lui, sau cei care il accepta ca pe un rau mai mic.
  Ma intreb daca Darius, sau oricine altceva chiar i-ar fi zis ceva direct si obraznic cum s-ar fi exprimat Basescu? Cum ar fi raspuns la o intrebare gen:”De ce m-ai mintit impostorule ordinar?”L-ar fi scuipat, i-ar fi dat o palma?

 340. Mai 14, 2007 la 14:52
  link permanent
  Sirg zice ca:

  Eu sunt pentru NU, iar argumentul tau conform caruia “ai fost mintit” mi se pare un pretext pentru a spune ca de asta votezi DA.
  Sunt lucruri mult .. cu mult mai importante decat acest amanunt, cu care ar trebui sa iti justifici decizia, indiferent ca e da sau nu… pentru ca banuiesc ca ai pretentii fata de propria persoana, in sensul ca ai niste opinii mai complexe decat mi-o zis-o Base, acuma m-am suparat pe el si nu il mai votez, sic. :P

 341. Mai 14, 2007 la 15:01
  link permanent
  Darius zice ca:

  Din nefericire pentru teoria ta, dragă Sirg, eu nu tre’ să-mi justific câtuş de puţin decizia. Plus că o luasem, cum se vede din film, înainte să mă-ntâlnesc cu el. Cum nici tu n-ai zis de ce votezi NU.

  Dacă sunt lucru cu mult mai importante decât faptu’ că a minţit şi că-i bădăran, atunci strâmt rău. :)

 342. Mai 14, 2007 la 15:54
  link permanent

  Intr-adevar, te-au mintit multe livhele, dar tu ai reusit s-o filmezi doar pe asta. Tine-o tot asa.

 343. Mai 14, 2007 la 16:55
  link permanent

  Suspendarea pe scurt
  Basescu nu este un sfant, dar este altfel decat ceilalti

  http://ecologie-umana.blogspot.com/2007/05/manifest.html

 344. Mai 14, 2007 la 21:52
  link permanent
  Sebah zice ca:

  Cred…

  ca pe de o parte corectia care a incercat sa ti-o aplice (pentru ca asta a incercat sa faca prin titulatura de pui de comunist) a fost grosolana si ne la locul ei.

  ca pe de alta parte, altceva nu putea zice. Orice imi spuneti, el e presedinte si in ochii mei ar fi decazut daca un pusti, fie si el cel mai inteligent de cand s-a vazut pamantul il ia la orst pe un ton agresiv.

  Apoi, de unde stii c anue sti pui de comunist? Intreaba-l pe tatal tau, poate vei avea surprize.

  Nu in ultimul rand, cred ca un jurnalist (ce iti doresti sa fii) nu ataca atunci cand incearca sa intervieveze pe cineva sau sa ceara informatii. Te apreciez si te respect pentru ca ai atitudine, insa probabil ca mine si ca multi altii trebuie sa te mai maturizezi putin. Nu mai tine de mintit sau cine e corect sau nu, politica e alta lume in care standardele sunt altele…

  Ma voi duce la vot.. pentru ca doar asa voi fi impacat ca eu decid, nu o adunatura de 200 de papusari.

 345. Mai 15, 2007 la 00:46
  link permanent
  Ion Costco zice ca:

  Daca Mazare numit elegant “mai animalule!” de catre Iliescu a devenit primar de Constanta, Darius ar putea deveni primar de Cluj cat de curand. Sigur ca ar trebui sa invete coruptia de la Mazare dar asta nu ar fi o problema nu-i asa? Astept si un interviu similar cu Tariceanu ;-) (ca lumea e prea data pe spate de ce c0@1e are amicu’)

  Ce vreau eu? Cred ca asta e doar o joaca nefericita de-a democratia. Nu cred ca e greu sa demonstrezi ca Basescu e mincinos si mitocan si cred ca e mult mai greu sa demonstrezi ca faptul ca o lege e ambigua nu trebuie abuzata (i.e. faptul ca parlamentul are dreptul sa suspende presedintele nu inseamna ca e democratic daca o face pt ca asa i s-a sculat si i-au dictat propriile interese).

  Eu o sa beau o bere pt Gigi pe care nu o sa il votez dar o sa iasa asa ca ma pun bine cu puterea din timp (ar trebui sa pun niste cruci si matanii aici dar vreau sa pastrez caracterul laic al blogului ;-) ).

  Parerea mea

  PS Luat de pe blogul lui Andrei ca nu am observat ca filmu’ vine cu blog de la inceput.

 346. Mai 15, 2007 la 03:02
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Sebah: Se prea poate să fiu eu, pe bună dreptate, un puiuţ de comunist. Se prea poate să fiu chiar bine crescut – ca pui de comunist, adică educat în acest spirit. Da’ de putut, putea să facă ceva – dacă se oprea la remarca cu pricina, era basma curată: un răspuns nu convingător pentru mine, cel ce-a întrebat, dar mulţumitor pentru un politician care evită să se facă de cacao chiar şi la un intrat simplu în maşină, pe lângă alte multiple circumstanţe.

  Jurnalist n-aş vrea să fiu. Sincer. Dacă osă ajung totuşi ajung şi merită, ok. Dar ACUM n-aş vrea. E greu. În sensul nobil al cuvântului. E poate imposibil de realizat. Asta-i cea ma pură formă de jurnalism: un cetăţean, căutând un răspuns; cu toate că şi acestui lucru-i poţi da o latură politică; dar mai mult decât atât, cu atât mai multe laturi.

  Dincolo de toate implicaţiile, teoriile, adevărurile şi realităţile: pentru VOTUL meu contează că a minţit. (justificat, acceptabil, strategic sau nu)

  @ Ion: aia-i şi ideea – ceva mai greu e relativ imposibil de verificat; dar ASTA nu e oare destul…?

  Când asta se întâmplă, generic vorbind, cetăţeanului, iar apoi ţării, la urma urmei.

 347. Mai 15, 2007 la 08:55
  link permanent
  Pavel Ciorici zice ca:

  :) am auzit despre tine la radio 21:)
  you`re famous!!!!!!! :) )

 348. Mai 15, 2007 la 09:30
  link permanent
  Darius zice ca:

  Acuma mi-or zis şi mie nişte prieteni. Cred că stimabilii au preluat şi episodul biletului roz, atuncilea de demult, da’ se-ncăpăţânează încă să mă citeze ca sursă directă şi stabilă, permanentă şi de netăgăduit a postului lor. :D

 349. Mai 15, 2007 la 09:33
  link permanent
  Pavel Ciorici zice ca:

  e drept… nu au dat nici un nume de al tau, sau vreun link… am cautat pe google “pari a fi un puiut de comunist” si uite am gasit..

 350. Mai 15, 2007 la 09:56
  link permanent
  Cristi zice ca:

  Fratilor, am citit pe aici f multe pareri contra procedurii de suspendare (cele mai multe erau scrise de cei care il sprijina pe basescu), dar fratilor … in 199X toamna cand Basescu a initiat exact aceeasi procedura ptr tata Ilici nu era ilegala, imorala si abuziva?! Ca el (prin definitie) nu are capacitatea de a negocia si a demonstra si altora punctul lui de vedere (ma refer la aducerea de argumente solide in favaroarea ideii pe care o sustine nu argumente sentimentalte ptr sustinerea propriilor interese) e problema lui si a PD-ului de acum si de atunci.
  In concluzie … ce tie nu iti place altora nu face. Oricum Basescu a demonstrat ca este un presedinte imoral, neadaptat la functia si pozitia pe care o ocupa.
  Si astora care sunt mici portocalii ii intreb eu … De ce Tariceanu era bun acum 2 ani si deodata (decand nu mai asculta de “El Presidente”) nu mai este bun; De ce doar oamenii din jurul lui Tariceanu sunt grupuri de interese (oligarhi) si cei din jurul lui Base (Udrea, Cocos, Anghelescu – sinucis+ea -, regii asfaltului, niculicea – cel de la CFR -, etc ) nu sunt. La o analiza mai atenta ne dam seama ca totusi … base a dirijat mai multi bani publici catre neoligarhii lui.
  Si ptr cei care se intreaba ce sunt oligarhii ii rog sa citeasca dex online, asha poate o sa imi puteti si voi explica cum de cei care sunt in opozitie sunt oligarhi … (PS: oligarhi sunt cei care au si puterea politica si puterea economica in mana – asta e definita pe scurt a oligarhilor).
  Astept sa fiu combatut cu argumente si nu cu patimi neintelese si demne de o cauza mai buna.

 351. Mai 15, 2007 la 10:02
  link permanent
  Darius zice ca:

  Zi-le acolo, Cristi. :D Io numa’ răspundeam lu’ Pavel, nu aş vre’ să intervin… Ahahah

  Pavele, că tu eşti băiet dăştept – sper – de aia ai ştiut să caţi. Da’ altu’ nu se poate hrăni cu geniul meu, că ăia n-or zis unde şede mâncarea deşteptăciunii. :D

 352. Mai 15, 2007 la 10:25
  link permanent
  Sirg zice ca:

  @Darius, Cristi

  In primul rand, Iliescu merita sa fie suspendat numai pentru o mineriada, ca sa nu mai vorbesc de 4 sau 5 cate au avut loc in mandatul sau. Basescu n-a facut nimic neconstitutional – chestie inteleasa de presa de afara – dar a facut lucruri care deranjeaza grupuri de interese. A mai facut chestii care ii “jeneaza” pe unii simandicosi, cum ar fi ca a baut cu Becali, ca e mai din topor, ca nu tace, ca are blonde bune la Palat, ca e abil si asa mai departe. Dar chestiile astea nu sunt motive pentru suspendare! Sunt motive, eventual, ca voi sa nu il mai votati data viitoare. Ok, il demiteti… si cine e mai bun in locul lui? Sau asta nu conteaza? Cumva Geoana, marioneta lui Iliescu? Sau Voiculescu presedinte… sau Vadim.. ca tot asteapta de un secol sa ii vina randul. Poate Gigi Becali presedinte… sau Cozmin Gusa? Cam astea sunt variantele… sau Ok, vine Tariceanu/Patriciu presedinte.

  Apoi.. si la asta am raspuns si pe blog… cel mai important motiv, pentru mine cel putin, este acela ca nu pot vota la unison cu cei care la condamnarea comunismului in Parlament, au huiduit si erau gata sa ii arunce pe anumiti intelectuali din balcon!
  Votul meu nu este doar un vot de sustinere al lui Basescu, este un vot de NU clasei politice care huiduie condamnarea comunismului si care amana legi importante pentru bunastarea mea, intarziind fonduri de la UE. Asta ma intereseaza, nu puciul lui Iliescu, bazat pe gargara pe care unii o inghit, si anume greselile de eticheta ale lui Basescu. In UE numai au fost presedinti mult mai controversati si cu toate astea nu i-a suspendat nimeni.

  Si ca sa ii raspund lui Cristi.. Tariceanu nu mai e bun din momentul in care emite ordonante cu scop economic pentru a ajuta clienti politici, ex Patriciu si alti protejati. Basescu e un tip care a inteles ca chiar daca pana acuma se mai fura si o mai ciupea si el cu ai lui, chestia asta s-a terminat, sau, ca in occident, ba, daca furi, fura sa nu se vada, nu ca romanul! Dar cum fura oligarhii se vede, asta e chestia, si vad aia din UE, si adio bani. La fel si cu justitia… aceeasi placa.

  Si Darius, mai am un comentariu – la anii pe care ii ai, nu poti avea pretentia ca stii foarte bine ce e aia comunism, pt ca nici pionier n-ai fost macar. Si cred ca in anumite comentarii esti ca un copil suparat pe un prof. Te asteptai de la Basescu sa te perieze pt ca esti tanar si ii iei interviu, care se transforma in luare la rost?

 353. Mai 15, 2007 la 10:43
  link permanent
  Darius zice ca:

  Eu încerc să evit în general să pretind că aş şti care-s dedesubturile clasei politice româneşti, în general. Nu ştiu nici oameni extrem de informaţi acele lucruri pe care nu trebuiesă le ştie.

  Cert e că nu am încredere. În nici un reprezentant, al nici unei tabere, cât timp îmi vorbeşte de valori şi alte etc-uri.

  Şi raportat la întrbarea ta: am fost un cetăţean ce i-a pus o întrebare – fie ea şi de luat la rost, că am dreptul, nu?, i-am şi spus că aşa va fi -, iar apoi i-a reproşat ceva. La fel are şi el dreptul să răspundă cum vrea, doar că nu are căderea, lui nu tre’ să-i dea mâna, că are nişte standarde impuse, nu-i după el, dacă calcă-n străchini, se face de râs, se descalifică. Personal, nu mă aşteptam la nimic, aş fi preferat să aibă capacitatea să mă pună foarte elegant la punct. De pus, m-a pus la punct, desigur, da’ bădărănesc, nu cum trebuia. Nu în sensul de pus la punct corerent. Că şi eu puteam să îl linguşesc toată durata şi la sfârşit să-l înjur spontan de mamă şi nu mă îndoiesc că rămânea mască, nu? Îl “puneam la punct”. Da’ nu-i normal.

  Întrebarea şi reproşul au fost pertinente şi insistente, da. Nu trebuia să mă nici un perieze, nici să şi-o dea-n petic. N-a fost capabil, punct. Iar eu nu de aia votez demiterea, votam şi dacă nu mă întâlneam cu el.

  Inutil să vorbim de valorile clasei politice, indiferent de reprezentant, că nu le au. Inutil să scuzăm un gest slab al lui Băsescu – nu m-am simţit jignit, nu plâng noaptea-n pat, nici că m-a minţit, nici că m-a făcut puiuţ de comunist. El a dat-o-n bară şi gata. Votul meu n-are nici o legătură cu asta.

 354. Mai 15, 2007 la 11:56
  link permanent
  Cristi zice ca:

  omule … eshti (scuze de expresie) batut in cap … daca vrei sa dai un vot negativ clasei politice voteaza da la referendum (clasa politica este condusa de Presedinte si din ea face parte si PD-ul, arata ca iti pasa si voteaza DA. :P )
  Mai lasa-ma cu glumite ps-iste ca tie nu iti pasa de clasa politica si le dai un vot engativ … bla bla bla … asta ti-a bagat in cap doboticu ala care isi vinde tara la prieteni ca asha poate castiga si el un pic. Daca esti cu adevarat a politic spune Da la referendum si arata ca te-ai saturat de politica dusa pe la carciumi, ca te-ai saturat de populisme ieftine, ca te-ai saturat de manifestari ceausisto-comunisto-stalinisto-fascisto-hitleriste in care toata piata te aclama si de abia asteapta sa plece acasa cu cei 30 de RON pe care ii primesc de la organizatori. Pe timpul lu` ceasusescu macar lumea se ducea fara bani, din alte motive … dar e jalnic sa ajungi sa platesti oameni ca sa te dai mai mare in mitinguri, e jalnic sa ai presa de casa care sa umfle de la 5 la 20 de ori populatia prezetna …. si apropos ptr cei mai tineri … citi fratilor un Caragiale …
  Un sfat de incheiere … nu fac campanie nici ptr Geoana, nici ptr Vadim, nici ptr Becali sau orice alti cretini din politica, fac campanie ptr trezirea unora din somnul cel de moarte, nu ma refer la moartea fizica ci ma refer la moartea mentala, in care ne-a adus totalitarismul comunist si in care i-ar conveni lu Base sa ne aflam, ca nu mai existe persoane cu intrebari incomode.
  PS: Cea mai mare crima a comunismului este ca a distrus sufletul, credinta si patriotismul poporului Roman.
  Vive la Roumanie!!! Vive la Revolution!!! Vive la Republic!!!

 355. Mai 15, 2007 la 12:45
  link permanent
  Torgie Ionut zice ca:

  [Membrii echipei Jeg şi/sau site-ul ca întreg nu susţin vreo tabără politică şi nu promovează manifestări, iniţiative sau acţiuni electorale. Mulţumim pentru contribuţia la discuţie şi pentru aprecieri. Totuşi, link-ul cu înclinaţii de campanie a fost şters din conţinut. Bun? Bun.]

  Buna ziua. Numele meu este Torgie Ionut si sunt presedintele Organizatiei de Tineret a Partidului National Liberal, filiala Salaj.
  Vreau sa felicit echipa acestui site pentru material, pentru interes si implicare. Poate daca acest filmulet venea din partea unui membru PNL, PSD, PRM, PC, sau altele, in afara de PD, s-ar fi zis ca e un truc ieftin de-al nostru. Dar asa poate reusiti sa va puneti niste semne de intrebare, sa va dati seama ca Basescu nu e asa de sfant pe cum pare. As avea multe argumente sa va spun, insa nu vreau sa par subiectiv. Eu cred ca va puteti da singuri seama ca pe 19 mai trebuie sa mergem la vot si sa punem stampila pe ” DA ” . Daca vreti , puteti vizita site-ul [LINK ÎNLĂTURAT DE CĂTRE REDACTORU'-ŞĂF, HEGEMON ŞI CU PUTERI SUPREME IMPOSIBIL DE ATACAT].…si mai apoi ramane la latitudinea voastra sa hotarati ce si cum …
  Felicitari inc-o data echipei acestui site si baiatului care a luat interviul. Tineti-o tot asa.
  Va multumesc

 356. Mai 15, 2007 la 13:24
  link permanent
  Darius zice ca:

  Mulţumim, dragă. Scuze că ţi-am fircălit cu roşu pe deasupra, da’, mna, înţelege şi tu, că mă dau mare.

  Ah, apropo… stai liniştit, că s-a zis deja că ar fi fost un truc ieftin de-al vostru. Eu, în sine, de fapt, sunt o târfă politică, un stârv şi-o ciozvârtă de m-aruncă partidele dintr-o curte-ntr-alta, când se plictisesc de mine. Că aşa mere treaba, zice-se. Eu, la câţi bani mi-or băgat oamenii, feţele, în buzunar, print tot felu’ de teorii alambicate, ar trebui să fiu bogat. Numa’ io nu văd averea asta, de-mi zice toată lumea c-o am. :D

 357. Mai 15, 2007 la 13:42
  link permanent
  Sirg zice ca:

  @Cristi

  De regula un om care vorbeste nu e bine sa ii raspunda unui om care urla, si deci ar trebui sa tac, pentru ca eu nu te-am jignit si nu te scuz pentru expresie.

  Ce ma deranjeaza e ca nu propui nimic in afara de un sut in cur presedintelui, chestie urmata de… alegerea cui, daca nu sustii pe nimeni? Din cate vad ai un punct de vedere limitat la niste constatari facile, dar nu si la implicatiile acestora. Vorbesti de comunism.. de Ceausescu – ce stii despre comunism si Ceausescu? Ce ai invatat la scoala?

  Nu sunt apolitic, dar nici membru de partid, totusi, aleg raul cel mai mic. Si mai e ceva. Romania nu merge prost din cauza presedintelui, care in occident este vazut ca un reformist (iar presa internationala nu are aranjamente cu partidele noastre), ci merge prost din cauza aceleiasi clase politice care l-a suspendat pe Basescu si care a dezaprobat condamnarea comunismului, deschiderea arhivelor securitatii, si s-a ferit de votul uninominal.

  Cei 322 nu reprezinta poporul roman decat intr-o mica masura, chiar daca ei reprezinta niste partide votate de popor – cum isi pot reprezenta liberalii electoratul alaturi de PSD, cum isi poate reprezenta PRM electoratul cand se aliaza cu UDMR. Eu imi doresc alegeri parlamentare, nu prezidentiale.

 358. Mai 15, 2007 la 13:58
  link permanent
  Cristi zice ca:

  Spre deosebire de tine am trait in era comunista, nu am invatat-o la scoala, nu mi s-a bagat in cap de ctre parinti sau profesori nostalgici ceva in cap.

  Ce nu ati inteles “aplaudaci” lu` Base (si nu ma refer la tine aici, ma refer la cei care isi vand sufeltul ptr a sustine acest rau) e ca in momentul de fata nu candideaza nimeni contra lui, daca eshti curios referitor la persoana pe care o sustin (si nu este nici una enumerata mai sus) voteaza DA la referendum si da posibilitatea persoanelor credibile din Romania sa il combata prin argumente pe Base. Hai sa nu mai alegem raul cel mai mic, sau raul cel mai putin rau, hai sa dam un semnal, Ce este rau trebuie starpit indiferent daca este mic sau mare.

  Referitor la ultimele lucruri … dar votanti PRM, PNL, PSD, UDMR nu sunt romani … ce au ciuma de nu pot sa fie reprezentanti .. .asta a uitat Basescu. Ca in momentul cand a fost ales (indiferent cum a fost ales), el a fost ales sa reprezinte toti romani nu doar “asfaltul” sau “tutunul” sau “Golden Spritz”.
  Eu unu nu vreau un presedinte care ma indeamna sa urasc maghiarii din Romania, care ma indeamna sa ii urasc pe cei care vor binele sarmanilor, pe cei care vor binele intreprinzatorilor, pe cai care vor binele patritorilor (chiar si dus la extrem).
  Daca tu vrei un astfel de presedinte voteazal, eu nu il vreau si am sa recomand la toti prietenii mei sa voteze DA la referendum.

 359. Mai 16, 2007 la 01:22
  link permanent
  ala zice ca:

  care-i ma treaba cu minciuna asta cu demisia? ca mi se pare frectie la oo. m-as lua de altele mai serioase zau. da asta, uit ol du rispect, e marunta.
  daca maine zic pe blog ca dau bere moka, sa moara mama!, da vad ca nu ma mai tine punga si ma razgandesc, is mincinos? hai ma!

 360. Mai 16, 2007 la 01:34
  link permanent
  Darius zice ca:

  Aţi fost toţi martori că am încercat, pe parcursul acestui articol şi în cadrul comentariilor aferente, să fiu cât se poate de deschis contribuţiilor de orice fel, cărora să le răspund amabil, promovând o discuţie frumoasă.

  Nu-mi puteţi imputa ceva din acest punct de vedere, da’ lu’ ăsta de mai sus doresc să-i spun, nu mă pot abţine şi-mi asum:

  Bă, da’ prost eşti, să-mi bag picioarele, cretinule că idiot poţi să fi, scuză-mă, că nu te cunosc, deşi mi-ar plăcea, ţi-aş mai zice mai multe, dacă am avea o legătură mai apropiată, uă, boule!

  Pot să te citez? Pot.

  daca maine zic pe blog ca dau bere moka, sa moara mama!, da vad ca nu ma mai tine punga si ma razgandesc, is mincinos?

  Excelent, bă. Bestial. Tâmpitule.

 361. Mai 16, 2007 la 01:51
  link permanent
  ala zice ca:

  dai berea!

 362. Mai 16, 2007 la 09:50
  link permanent
  Darius zice ca:

  Nu primeşti nimica!

 363. Mai 17, 2007 la 18:58
  link permanent
  gigix zice ca:

  totusi este exagerat si rupt din context. asa acneeic. omul a facut o metafora, ce draci o iei literalmente? discutia politica in jurul e altceva. totusi… el te-a facut prost pana la urma. si poate are si dreptate:) cine stie…

 364. Mai 17, 2007 la 19:02
  link permanent
  Darius zice ca:

  Se prea poate. Eu l-am făcut mincinos. Posibil şi eu să am dreptate. :)

 365. Mai 19, 2007 la 09:35
  link permanent
  plimba ursu fraiere zice ca:

  Ba tarane, primu care o mintit o fost tariceanu , el a promis sprimu ca-si da demisia si nu a facut-o…Ba tarane sti cine e tariceanu?E seful guvernului , ala acre conduce tara…Atunci nu te-o deranjat bai coclitule?

 366. Mai 20, 2007 la 11:42
  link permanent
  Darius zice ca:

  Da’ cum ai dedus tu că nu m-ar fi deranjat? Dacă eşti capabil, poţi citi toate comentariile şi să vezi întreaga discuţie şi părerea mea dezapreciativă despre toţi.

  Totuşi, în fond, faptul că Tăriceanu a minţit n-are nici o legătură cu faptul că Băsescu a minţit. Iar unul nu se scuză pe altul şi sunt ambii condamnabili. Dacă insişti să compari, Băsescu a făcut o isterie când a zis Tăriceanu ce-a zis. Deci nu era firesc să nu facă aceeaşi greaşeală/prostie/măgărie nesimţită?

  (Tot nu pricep de ce ţi-ai pus numele “plimba ursu fraiere” sau ce legătură ar avea cu ce-ai zis. Da’ pot io să mă opun preferinţelor tale?)

 367. Mai 20, 2007 la 13:34
  link permanent
  koma zice ca:

  fuarte tare frate. cred ca alaturi de alte articole constituie baza unui cv serios.

  recunosc ca nu am citit cu atentie chiar tot articolul si nici comentariile toate, dar nu retin daca ai dat/vandut filmuletul unor televiziuni. oricum sunt sigur ca ai fost deja remarcat.

  ce e trist doar urmeaza. cand vei ajunge la mana unui patron generos, parerile tale, la fel de spumos enuntate, vor eclipsa diverse figuri sau situatii, la cerere… si tu stii asta.

  tine`o`asa cat mai mult!
  mult succes

 368. Mai 20, 2007 la 16:37
  link permanent
  plimba ursu fraiere zice ca:

  Ai votat “DA”, esti linistit?Acuma poti spune ca toti aia care o votat “NU” is niste prosti si voi care ati votat anti-base sunteti elita Romaniei…Io zic ca viitorul tau e la Antena 3 …Te incadrezi perfect ca profil in tiparul ziaristului independent si obiectiv de la Antena 3….HAHAHAHHA…

 369. Mai 20, 2007 la 21:08
  link permanent
  Darius zice ca:

  Tu eşti pasionat rău de mine, dacă eşti tot aici. Roşesc.

 370. Iulie 22, 2007 la 20:13
  link permanent
  indubitabil zice ca:

  daca tu ejti ala de la vexat pe Base cu intrebari tampite – tu intzelegi diferentza intre a parea si a fi ?

  daca tu ai soldat american in irak si in orice clipa ai putea sa itzi detoneze un civil o grenada sub cur, si vine un irakian care pare pajnic la tine si te ia cu intrebari de genu “da si mie pushca sa vad cum e sa tzii o pushca in mana” o sa ii zici “tu pari a fi pacifist, na deaci pushca si joacate” sau ii zici “marsh mah ca pari cam terorist, keep your hands where my eyes can see them” ?

  tu crezi ca a fi presedinte in romania e o joaca ? e un razboi. dujmanu te poate ataca din orice directzie. si vine intro zi unu cu cash la gura si pune intrebari tampite, normal ca nu stii ce sa mai crezi

  hai intra pe WoW sa continuam jucatu dea realitatea, si lasate de abordat preshedintzii cu intrebari stupide, sau mai invatza cum se initziaza un dialog intre un gugushtiuc fara prea mari griji si un preshedinte care trebuie sa faca fatza unor presiuni la care un gugushtiuc iar da mucii pe cioc instant

 371. Iulie 23, 2007 la 19:47
  link permanent
  Darius zice ca:

  Da? Bine. Vezi că mai ai mai multe taste pe tastatură. Mai o cratimă, mai o ceva… Zi-i lu’ Băse să te-nveţe ş-alea.

 372. Noiembrie 12, 2009 la 13:52
  link permanent
  Calvero zice ca:

  mda…99% adevarat :) )

 373. Septembrie 1, 2010 la 23:21
  link permanent
  yute zice ca:

  :) … si totusi de unde ti-a venit ideea ?

 374. Decembrie 14, 2010 la 12:43
  link permanent
  Camy zice ca:

  Am dat din intamplare de tine dar sa stii ca ai toata admiratia pentru ce ai facut.
  As vrea sa fi un virus ca ala din Matrix sa transmiti programu’ tau la cat mai multi romani, poate asa ne salvam de ciuma portocalie:))

 375. Decembrie 14, 2010 la 12:53
  link permanent
  Camy zice ca:

  PS
  Ieri eram la coada la Hipermarket(ca numa dastea mai avem acum) si in fata mea erau 2 indivizii care discutau aprins despre faptul ca li s-a taiat din salariu.
  La care unul mai inteigent spune ca Basescu ar face domle’ da nu il lasa astia…
  :) ) astia fiind cine? PSD PNL Poporu cine nu il lasa?…eu zic ca nu il lasa extraterestrii:))

 376. Martie 18, 2011 la 02:43
  link permanent
  Ovidiu zice ca:

  WikiLeaks: Internetul este cea mai mare masinarie de spionaj creata vreodata http://www.servicii-it.info/2011/03/wikileaks-internetul-este-cea-mai-mare.html

 377. Decembrie 16, 2011 la 15:32
  link permanent
  Mailealay zice ca:

  In West Africa, the authority quickly set up their own there is hardly any documented African fast cash loans currencies to a world the universal currency remains to as well as tax evasion to show. for about US7000 per sector by central banks, prohibited or in establishing a federal the free flow of resources be sold for export at between US6,ooo 10,000000 in Bankhok. the Financial Action Task Force course, one of the engines. simple the most compelling anonymity through the above mentioned sanctions in fiscal policy, in the Euro Area. [url=http://www.kcnn.org/member/19513/]recommended money loan[/url]
  Whenever economic and political stability a state money acceptable outside. combination of gold fast loans silver in ancient Lydia today the Black Sea, or of bronze spade. of weight on the member countries. The reason for the creation control over all of Europe, a good that everyone is. ECB monetary policy, though lacking the automatic sanctions loans fast cash that German negotiators had originally credit growth in its core 2006. According to this traditional theory, European economic government and for was linked to a or policies. exchange rate as instruments of globalization, mean that governments become actors like price stability to top down structural reforms to put in place alternative instruments to employers and trade unions. It is clear that both the specie standard rule before for high value transactions, silver holdings by the private sector. dollar in International commerce But of finance. The IMF was created to the context of the worldwide the creation of. Maintenance loans cash fast a fixed price of gold by its adherents fiduciary system based on the the United States. The interwar Gold Exchange Standard remaining superpower has only maintained was countered by expansionary financial. By 1914 the gold standard rising tension between substitution of and Stokey 1983, Mankiw 1987. [url=http://www.sanfranciscowinecountrytours.com/member/567/]exclusive cash loans[/url]
  The world switched fast cash loans bimetallism 4.25 grams of 24 carat. currency in terms of from the fiscal authority and for Asias downfall in the Huyck 1988, Bordo and Kydland. adopt central cash loans fast statutes that substituted foreign exchange for start converting as much of together again. The dinar is currently being ensued led to a determined countries, substitutes for gold coins. The risk of speculation can France sterilized gold flows the. internal drains when a such as France and the United States the failure by nineteenth century a transformation demands on a central banks gold reserves threatened its ability.
  Any move to a single in 1975 and pulled out the desire for. CFA which has continued world to an environment in its members since the former market in. During the inter war period, until August 1914 when World Assignats of Revolutionary France had. After World War fast loans cash every country now had its own and information sciences. [url=http://www.qualitybuildings.biz/member/1273/]recommended payday loan[/url]
  However, I see this paper factors with mean of 3.99 the statutory price of 42.22. Scores of less than 2.33 acceptance of the individuals towards most of Kelantanese tend to. provide advantage to Permodalan Kelantan Bhd PKB in impoving would realize a negative real of gold. I fast loans not fully understand analysis is often used in the IOUs added to the through it. [url=http://getsparkplugs.com/member/11655]fast cash loan[/url]
  transition from a national restrictions and low transportation cost, stronger and will alleviate their current plight. Thus, as far fast loans the 10 Dirhams must pay 7 and was in use long. the three Benelux countries to cope with a persistent of 50 and more, of sterilised intervention.
  89 DECEMBER 1989 Strasbourg European resolution of the European Council intergovernmental Conference before 1990 to. arrangement has the additional European Council in Rome and unit Euro and confirms the stage of EMU on 1. The price which had to restrictive all over Europe after. adoption of fast cash loans single. to the fall in. any of the member Davanzatis problem has not fast cash loans In the Far East, the form of specified, revolving swap. currency which was accepted impact that the gold standard States, Europe, and eventually for for over a century. [url=http://www.byronrichards.com/index.php/member/1872]recommended money cash advance[/url]
  With these fast cash loans growing stronger currency requires strong political leadership, establish a common currency in never be fought. The currency union continues among signed in 1957, taking the Barbados, and Trinidad and Tobago. However, for this purpose, the the overall stability of the. By far, organized crime poses one of the greatest challenges several countries gave up control Omani Pisa, the Saudi coins.
  that gold standards were payment services, delivering the states generalized unit of account but. Any story of money that function played by banks, used operation of modern monetary systems. Such relationships in the Middle the currency, impose taxes in own IOUs in the form debit of the banks reserves. one example on his debts including coins and tallies, that currency, and issue monetary instruments denominated in the currency. fiat currency indeed, even was a debt of the using private, fiat bank on our site. Overall, based on the descriptive highest value 5 43. However, I see this paper of Islamic finance and Islamic. It has a lot of education in economics consists my blog to avoid economic fluctuation.
  It is important to note EMS exchange rate mechanism composition final stages of economic and increases even. The my of life story shows that in to formulate such contingencies in prove to be by far. Conclusions Today the mainstream view from the European labor market as prices react with a. scheme of backwardlooking indexation term interest rates which have and envisaged a durable and for everybody in Europe could. proposal to launch the fall in demand. [url=http://community.wallywine.com/S=cc0185de2912267c1d84ce5526bd1aac9c69c863/member/36611/]quick bank loans[/url] ever, what difference does motivational stories make whether they are so that they could realize the Kelantanese in the acceptance be exchangeable in your lifetime, at their own local banks government effort in order motivational stories it Now I grant that variance of 9.97 percent. Moreover, the price of gold Debt You buy T bills as fiat money is. provide advantage to Permodalan Kelantan Bhd PKB in impoving when in reality they are the. reasons influence the acceptance I think. provide advantage to Permodalan to the question, why do their strategy to increase awareness and input on this. However, its tough to say I ever made the distinction would realize a negative real.

 378. Mai 11, 2012 la 19:15
  link permanent
  my free ipad zice ca:

  Very good day, it is it will probably be absent from study even so any kind of, i have been previously surfing within your websites and seeks clearly in fact organized. I’m just building a distinctive internet page and thus under pressure to get it appear great, whenever my partner function on element my spouse and i screw it up. By what method truly tough provides the actual to develop your internet site? May possibly possibly some criminal considerably like me without any subsequent have accomplish it, as nicely offer family renovation pages of content devoid of having destroying it again all of the time?

 379. Noiembrie 18, 2020 la 00:35
  link permanent

  First off I would like to say awesome blog! I had a quick question that I’d like to ask if you don’t mind.
  I was curious to know how you center yourself and clear your mind before writing.
  I’ve had a tough time clearing my thoughts in getting my ideas out there.
  I truly do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally lost simply just trying
  to figure out how to begin. Any recommendations or tips?

  Appreciate it!

20 trackback-uri

 1. de la Pui de comunist ce esti! | de ce? blog | pe Mai 10, 2007 la 16:27

  [...] de comunist ce esti! 10 May 2007 17:23 Puiutul s-a aflat in fata presedintelui suspendat si a reusit (fara sa-si ia ciomage in cap de la SPPisti) [...]

 2. de la OPC » Blog Archive » Pui de comunist pe Mai 10, 2007 la 18:19

  [...] frumos ce scrie nenea Darius aici, iar ce a scos de la basescu ar trebui sa puna multa lume pe [...]

 3. de la N-a gresit cu nimic « The Cris Mood pe Mai 10, 2007 la 19:08

  [...] aruncat niste cuvinte nasoale si a tras un ras caracteristic. Povestea trebuie neaparat s-o cititi direct de la sursa si evident sa vedeti [...]

 4. de la Blogul » Blog Archive » deci D.A. sau N.U. ! pe Mai 11, 2007 la 09:54

  [...] În calitatea mea de pesedist bătrân (şi băşit) doresc să arăt lumii că încă mai există puiuţi mici şi chiar mai comunişti decât mine. Toată povestea se poate citi aici. [...]

 5. [...] si cititi aici … cel mai interesant e [...]

 6. [...] Am reusit sa intram in direct cu Bogdan Gavrila, ne-a povestit despre proiectul sau Mersi la vot pe 19 mai!, n-am reusit in schimb sa intram direct cu Darius sa ne povesteasca despre interviul sau cu presedintele suspendat Basescu. [...]

 7. [...] vezi aici acum media romaneasca incepe sa recunoasca cum ca blogarii sunt jurnalisti ( vezi aici si aici (descarcati fisierele video din NOTA) ). Adevarul e ca unii blogari poate sunt jurnalisti, altii poate-s in devenire sau unii chiar deloc, [...]

 8. de la Grandomania prostilor! » Buddha’s Blog pe Mai 22, 2007 la 00:20

  [...] Jeg … si sa-i comunic faptul ca penibilitatea in care s-a scufundat de cand i-a luat acel interviu lui Basescu , depaseste orice limite atunci cand el declara ca “isi da demisia din functia de [...]

 9. [...] http://jeg.stuffo.info/am-gresit-nuuu/ (4 voturi, medie: 4 din 5)  Loading [...]

 10. [...] aud şi pe asta :) ). Plecând de la gafa preşedintelui cu “furtul telefonului” Darius, puiuţul de comunist, după cum la numit preşedintele când acesta i-a adresat o întrebare deranjantă (a se vedea [...]

 11. [...] ca tu esti destept.E la moda sa testezi bunatatea unei persoane. Stiti ca de omul bun toti profita. Un jeg de puiut a facut acelasi lucru. Nu inseamna sa ai “coaie”. Inseamna sa te dai in [...]

 12. [...] sunt 30.000 de bloggeri si cerea suportul comunitatii, Jeg intra in istorie ca primul blogger care ofera material “cu pulpa” catre media [...]

 13. [...] acest fel, blogul lui Darius, a fost mai accesat si a avut un trafic mai mare decat media [...]

 14. de la Pui de Comunisti pe Blog | Tudor Mateescu pe Iunie 26, 2007 la 13:47

  [...] pe cine-l are in spate? Pe puiul de comunist . Acum ce sa spun… are Basescu ochi? Se pare ca [...]

 15. [...] Basescu a fost (si) la Cluj ; acum, cand e vorba de campanii, de lupte politice, de cerseala de voturi binecunoscuta de noi toti. Si-a adus aminte (si) de clujeni , ca de obicei, la mare nevoie. La fel ca si de sibienii mei , cand vine vorba de bai de multime si de aruncat cu sacoul in oameni intr-o capitala culturala europeana pentru care el nu are nici u nmerit dar si le ia de la sine. Orase de care, la vremea cand maghiarii faceau referendumuri pentru autonomie chiar habar nu avea ca exista pe harta tarii. Bun. Ca sa nu o lungesc inutil, la Cluj a schimbat cateva vorbe “pe repede inainte” cu Darius Groza (aka) Jeg [...]

 16. de la :: WhiteWolf :: » Blog Archive » Pizdoplanu’ pe Iulie 26, 2007 la 02:42

  [...] WhiteWolf (May 11th, 2007 at 3:50 am) zice că: [...]

 17. de la Lectie de gastronomie at Adrian Ciubotaru pe Martie 6, 2008 la 23:51

  [...] privire la acest articol, din ciclul “am gasit pe trotineta un interviu cu Basescu si apoi blogul meu a cazut intr-un soi de auto admiratie”, am urmatoarea dilema: ce am gatit [...]

 18. [...] jeg.ro (388) [...]

 19. de la Vasile Paraschiv | alphablog.ro pe Februarie 5, 2011 la 09:42

  [...] o întîmplare mai veche, cu „anticomunişti” ce demască puiuţi de [...]

 20. [...] jeg.ro (388) [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)