ǝɔɐɟǝɹd ɯɐ-ǝu nu ɯnɔ ɯǝɔɐɟǝɹd ǝu˙˙˙

sari la comentarii

Trec printr-o uşoară perioadă de nelinişte ciudată. Fiindcă mai toate elementele de prin jurul meu se dovedesc fie false încă de început, fie defectuos administrate pe parcurs. Am senzaţia copleşitoare că se cumulează toate minciunile într-o tensiune dificilă, pe care n-o s-o pot stăpâni.

Nu vă prea precipitaţi. Încep să pierd controlul asupra înşelăciunilor necesare, scornite de mine ca să mă protejez de alţii sau ca să-i protejez pe ei.

Şi simt că nu mă mai descurc, aşa cum reuşeam înainte, să văd clar prin diversele viclenii şi ipocrizii justificate ale celorlalţi, care mi le administrau, menite să se protejeze ei de mine sau pe mine de ei.

Mi-e tot mai greu să ţin şirul tuturor născocirilor mele, pe care le-am susţinut altora drept sincere. Şi nu-mi mai vine să cred toate perfidiile ce mi s-au zis şi pe care le-am luat de bune.

Am o relaţie lipsită de autenticitate cu absolut fiecare persoană pe care o cunosc, iar fiecare în parte se întreţine la fel de artificial cu mine.

Trec prin stări alternative. Mă tulbură diverse aspecte destul de superficiale ale problemelor mele, dar asta nu mă deranjează în mod special, pentru că neorânduiala din viaţa mea mă distrează totuşi mai mult decât o rutină plicticoasă sau o linişte garantată.

Însă ceva este foarte greşit.

Mi-e acum frică să am încredere în cineva şi, mai rău, mi-e frică acum să mai am încredere în mine. E vorba de adevăr sau neadevăr şi că nu pot face diferenţa, în nici unul dintre cazuri, nici măcar al meu.

***

TotiCamMintim

***

Mă bucur că înţelegeţi. Altfel, am avut un accident cvasi-sexual. Să vi-l povestesc, da? Fireşte, ce altceva căcat vă interesează pe voi, că nu emoţiile mele pătrunzătoare, ci suferinţa fizică, directă, palpabilă. Nu pot avea accidente sexuale, dacă mi se întâmplă doar cvasi-sex. Nici nu ştiu dacă nu cumva, de fapt, “pseudo” e prefixul mai potrivit pentru cât ne-sex s-a desfăşurat.

Se făcea că mă hârjoneam în ceas de noapte c-o domnişoară. Nu eram la unul dintre noi acasă, ci ne găzduia cineva, deci eram în vizită, ca să vă ajut să cuprindeţi întreg penibilul situaţiei. Ne-am trezit buimaci, într-o situaţie, aşa, mai dubioasă pe care nu v-o detaliez acuma, dar – ca să reţineţi – care nu invita neapărat la un futai. Nu mi-era rudă, zic doar că nu eram noi doi chiar în momentul cel mai propice dintre mine şi ea să ne împletim într-o iubire păcătoasă. Ba chiar invers, cur în cur era poziţia oficială impusă.

Am început, deci, să ne tăvălim, cu o lăcomie amestecată cu regret şi greşeală. Ne-am tot solicitat noi şi respins unul pe cealaltă, mai concret – una pe celălalt, pentru câteva secvenţe confuze de pasiune, până când ne-am oprit cu determinare, că astea doară-s treburi pentru oameni cu principii şi decizie, nu inconştienţi şi lipsiţi de simţul răspunderii ca noi, aşa-i? Nu putem să complicăm lucrurile, să stricăm prietenia, să periclităm echilibrul, să primejdiuim liniştea noastră comună atât de caracteristică şi reconfortantă.

Şi ne-am întors pe câte-o parte, într-un eşec al înfrângerii, că totul era oricum eronat, în ceea ce se petrecea. Clipite în care ambii am simţit în jurul nostru cu surprindere ceva similar produsului unei ejaculări premature. Nu, veţi fi surprinşi, nu asta este teribila nenorocire. Măcar atâta treabă ştiu, că dacă tot nu mă fut, măcar nu ejaculez prematur. Nu asta era tragedia.

Peste tot era sânge.

Iar când spun peste tot, mă refer: pe mine, pe boxeri, pe tricou, pe ea, pe pantaloni, pe faţa de plapumă, pe plapuma din ea, pe cearceaf, pe păturica de sub cearceaf. Pe ste tot.

Măi, io-am mai făcut jumătate de sex şi cu alte ocazii şi nicicând n-a fost atât de dramatic, pricepeţi? Victime au fost, într-adevăr, dar pagubele – mereu sufleteşti.

Ne-am verificat, ne-am sucit, ne-am pipăit şi nici unul dintre noi nu părea să fie rănit, cu excepţia că eram eu. Mi se rupsese ceva pe pulă. Nu reuşeam să mă lămuresc ce. Aşa că ne-am apucat să spălăm după noi. La oameni acasă.

Am scăpat de toate dovezile, ne-am strâns frumuşel bagajele şi-am aşteptat convalescenţi şi cuminţei ora plecării. Le-am explicat ospitalierilor amfitrioni, ca nişte musafiri cuviincioşi, că de ce li-s toate ude în casă, ne-am despărţit cu îmbrăţişări şi ne-am cărat, cu promisiunea solemnă că mai venim.

Am ajuns acasă câteva ore mai târziu, iar eu, lezatul, mi-am vizitat prietenii de la Urologie, care mă ştiau de pe când îmi sucisem coiul, într-o istorisire la fel de antrenantă. M-am apropiat eu de ei, şoptind delicat, încercând să le sugerez mai mult silabisind ce problemă aveam. Pentru ca şeful lor să ragă: “No, da’ ţî s-o rupt frâu’?!”

Da. Într-adevăr, mi se rupsese aţa. Ştiu, aduce a o poveste cusută cu aţă albă, dar, în realitate, este descusută, şi nu cu aţă albă. Pare ceva cu care m-aş lăuda?

Am mânjit cu sânge rece celestra împrejurare a ospeţiei decente şi de caracter, m-am dezamăgit pe mine însumi şi am eşuat magistral cu fata.

***

LucrurileSuntDestulDeInteresante

***

etriblart_657_250


111 comentarii

zi si tu ceva
 1. Decembrie 10, 2009 la 16:34
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Dar de ce poveşti interesante avem parte!

 2. Decembrie 10, 2009 la 16:48
  link permanent

  Să înţeleg că, în sfârşit, ai futut şi tu ceva cu ajutorul Netului?

 3. Decembrie 10, 2009 la 16:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu tocmai despre că nu s-a produs futut este vorba?

  Mă, pentru un jurnalist… cam neatent cu amănuntele.

 4. Decembrie 10, 2009 la 16:54
  link permanent

  : ))) Cât pe ce să zic că prima secţiune îi cea mai interesantă (fără s-o citesc pe următoarea) cum fac de obicei, când din greşeală interţială am citit-o şi pe-a doua. Deci prima rămâne totuşi cea mai adevărată. Dar mă bucur că eşti şi tu în sfârşit în rându’ lumii. : ))))))))))))))))))) Mă rog. Pseudo?

 5. Decembrie 10, 2009 la 17:11
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bă, tu de fapt ai gripă porcină şi deja eşti pe la 40 de grade.
  Te compătimesc. Fiindcă minţi cu neruşinare. Băăăi, aţa se rupe şi de la prima labă, să înţeleg că nici d`asta n-ai făcut ???

 6. Decembrie 10, 2009 la 17:13
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Tăt îi bine că eşti bine. Că sănătos nu pre’.

 7. Decembrie 10, 2009 la 17:36
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  La control cu tine!

 8. Decembrie 10, 2009 la 17:41
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Hmmmm… Hudrea… Hudrea?!

 9. Decembrie 10, 2009 la 17:53
  link permanent
  wrawra zice ca:

  Hahahahahahahahahahahaha.

 10. Decembrie 10, 2009 la 18:22
  link permanent
  IleaCristian zice ca:

  Articol despre căcat? Articol despre aţa pulii? Ce urmează?

 11. Decembrie 10, 2009 la 19:37
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ IleaCristian: Articol despre cum se rupe aţa pulii cînd o bagi la gaura cu căcat.
  De fapt asta e durerea lui dar nu vrea să recunoască.

 12. Decembrie 10, 2009 la 19:46
  link permanent
  Madalin Paul zice ca:

  Pai da, taci atata amar de vreme, apoi vii aici deceptionat si incurcat la suflet si-mi povestesti intr-un final despre dezvirginarea jegului.. ntz ntz ntz.
  In alta ordine de idei.
  Tu esti o problema pentru.. consoarta mea ! Adicatelea, ea te stimeaza in secret, deci noi doi trebuieste sa ne rafuim la un moment dat ! Virtual asa, caci eu n-am cravate si camasi la fel de fitoase ca ale tale. dar tot te fac la x si 0.

 13. Decembrie 10, 2009 la 20:20
  link permanent
  isaac zice ca:

  nasol, da’ măcar te-ai futut.

 14. Decembrie 10, 2009 la 22:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, tu ai o problemă similară cu Ciutacu. N-am pupat contact, pricepi? S-a rupt înainte de vreme.

 15. Decembrie 10, 2009 la 23:58
  link permanent
  holicica zice ca:

  :)
  Da’ dac’ar fi fost sânge albastru?

 16. Decembrie 11, 2009 la 00:26
  link permanent
  toader zice ca:

  ce faza de cacat … asta iar s-a apucat de scris.
  auzi ma, da’ tu mereu rupi ate. ori iti faci operatii din alea de refacere a virginitatii? culmea, macar de fi facut sex sa faci si tu macar odata in viata cu altcineva.

 17. Decembrie 11, 2009 la 02:01
  link permanent
  Matei zice ca:

  Ba, daca mai zice careva ca se rupe ata aia la prima atingere fac o criza. Dar din ce sunteti ba, din matasea broastei? Eu unul fut destul de des de vreo 10 ani, si cand n-am parte nu ma sfiesc sa iau problema in propriile maini, dar de rupt tot nu s-a rupt nici o ata.

 18. Decembrie 11, 2009 la 02:50
  link permanent

  Vezi unde duce infranarea asta extremista, Grozo ?

 19. Decembrie 11, 2009 la 03:28
  link permanent
  Moldovan zice ca:

  ai vrut sa ne rupi gatu cu titlu

 20. Decembrie 11, 2009 la 09:27
  link permanent
  Zotzo zice ca:

  “m-am dezamăgit pe mine însumi şi am eşuat magistral cu fata”

  Recomand povestea pt. site-ul Fuck My Life, http://www.fmylife.com/

  Your life really sucks.

 21. Decembrie 11, 2009 la 10:04
  link permanent
  Iisus e Sus zice ca:

  :) ) cum dracu sa se rupa asa din senin??chiar sunt curios……asa vartos te ai frecat de saltea?:))

 22. Decembrie 11, 2009 la 10:09
  link permanent
  Puki zice ca:

  Nu inteleg, dar pot sa ma pun in locul fetei. Saraca fata, acum probabil se simte prost ca te-a stricat, si penibil prin penibilul situatiei. Ai ratat-o si pe asta, daca era ceva de ratat.
  Cat despre viclenii şi ipocrizii: e alegerea ta. Daca decizi sa te inconjori de oameni multi si ipocriti, asta primesti. Vei ajunge sa fii scarbit de asemenea oameni. Mai bine putini si adevarati.

 23. Decembrie 11, 2009 la 10:33
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  toader zice ca: ce faza de cacat … asta iar s-a apucat de scris.

  nu, toadere, mai degrabă: ce fază de scris – iar s-a apucat ăsta de căcat

 24. Decembrie 11, 2009 la 10:47
  link permanent
  fanu' zice ca:

  da’ ce viata palpitanta ai

 25. Decembrie 11, 2009 la 12:24
  link permanent
  jimerino zice ca:

  deci in loc s-o rupi, ti-ai rupt-o. ai dat chifla suprema, cam ca nadal. iti explic eu, tinere.

 26. Decembrie 11, 2009 la 15:19
  link permanent
  isis zice ca:

  :) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  :) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  de multa vreme n-am ras asa de sanatos.

  Imi pare rau ca s-a lasat cu suferinta si doctori. Si ca a fost degeaba.

 27. Decembrie 11, 2009 la 15:44
  link permanent
  BoBo zice ca:

  Ştiam eu că mai există ceva virgin în tine… acum s-a dus pe pulă :|

 28. Decembrie 11, 2009 la 15:52
  link permanent
  psychedelic zice ca:

  pai bre, trebuia sa incepi cu a doua parte! no, ca sa inteleaga tot omu’ de unde pana unde tu cu tine nu mai traiti bine nici impreuna, nici separat, fiecare cu altcineva: pentru ca s-a rupt ata dintre tine si tine ;) ) (nu, nu ma pot abtine =)), :) ), hihihi)

 29. Decembrie 11, 2009 la 16:04
  link permanent
  gia zice ca:

  deci tot n-ai aflat ce-i sexu’…

  “Le-am explicat ospitalierilor amfitrioni, ca nişte musafiri cuviincioşi, că de ce li-s toate ude în casă, ne-am despărţit cu îmbrăţişări şi ne-am cărat, cu promisiunea solemnă că mai venim.”

  Trebuia sa mai detaliezi asta un pic.

  In rest, poate intre timp ai lesinat si, daca ai vazut Antichrist al lui lars von trier (iar?!), se explica lejer si sangele. Femei nebune…
  Cu o roata care iti trece prin picior sigur nu te-ai trezit?

 30. Decembrie 11, 2009 la 17:52
  link permanent
  flo zice ca:

  În ziua în care o să-ţi aminteşti că nu te defineşte nimic din ce credeai că te defineşte o să vezi şi cât îs de copilăroase minciunile în care te-ai scăldat. Nici nu tre să fii cine ştie ce tree hugger pentru asta, trebuie doar să fii tranşant cu tine, să nu te mai laşi acoperit şi definit de căcat social cotidian, căcat pe care l-ai confundat prea multă vreme cu pielea-ţi.

  Ceee vă mai place partea a 2a, rupe-vi-s-ar şi vouă ceva! :D

 31. Decembrie 11, 2009 la 17:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a prins cineva şi de prima parte. Buuun.
  Unul la mie îi în regulă.

 32. Decembrie 11, 2009 la 18:08
  link permanent
  flo zice ca:

  Pentru că-s şi eu în aceeaşi situaţie. Asta-i calea, şi a început deja de ceva vreme dac-ai ajuns să conştientizezi mizeria.

 33. Decembrie 11, 2009 la 20:26
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ţi se întâmplă ce zicea toader acu ceva vreme: creşti şi tu, te maturizezi. :lol:

 34. Decembrie 11, 2009 la 23:04
  link permanent
  Razvan zice ca:

  Toti mintim si ne perfectionam in asta. Cel mai grav este cand ne mintim pe noi.

 35. Decembrie 12, 2009 la 01:43
  link permanent
  toader zice ca:

  bravo amice, ai inteles si tu ce inseamna de fapt “mi se rupe” sau “belesti” ?

 36. Decembrie 12, 2009 la 12:46
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Am şi eu o dilemă: un articol de căcat sau un căcat de articol ?

 37. Decembrie 12, 2009 la 14:44
  link permanent
  flo zice ca:

  http://www.s-m.ro/img2/Bere.JPG

 38. Decembrie 12, 2009 la 15:57
  link permanent
  Karmacoma zice ca:

  Ai parut de atatea ori, chiar si din partea a 2 a a ultimului “post” ( :| )ca nu ti-e frica de ridicol, de aceea nu vad de ce nu ai putea fi sincer cu ceilalti (sa fii sincer cu tine insuti nu cred ca se pune problema la tine), altfel de inconjori tu singur de multi idioti. Nu-s eu aia “filosoafa” dar am preferat sa nu fac o gluma, ca sa fiu “de viata”.

 39. Decembrie 12, 2009 la 16:33
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Iarna e de vina, Darius…la primavara nu cred ca vei mai avea astfel de probleme.
  Minciuna trece, ca doar nici adevarul nu ramane prea mult timp adevar.
  La a doua bucata de jeg ma gandeam ca ea avea oaresce probleme, ma uimi cauza reala.
  Sau poate partea a doua era doar o inselaciune, ca sa ne arati cat de putina incredere emani in prima. Nici eu nu stiu ce vreau sa zic…

 40. Decembrie 12, 2009 la 19:26
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ flo: mersi, draghe, chiar aveam nevoie de reclamă. Dar să-ţi spun un secret: era şi bere multă, era şi o frumoasă insolaţie. Că nu aveam decît şase zile şi trebuia să mă bronzez rapid la buget redus.
  @ Dar ius: mai am o dilemă, draghe: aţi spălat cu Ariel, Persil sau Dero ? Că eu nu reuşesc să mă hotărăsc odată care-i mai bun la pete. Cu Lenor aţi dat dup`aia ?

 41. Decembrie 12, 2009 la 20:52
  link permanent
  Iisus e Sus zice ca:

  cica ce semeni aia culegi.

 42. Decembrie 12, 2009 la 22:02
  link permanent
  gia zice ca:

  el nu o apucat sa semene

 43. Decembrie 12, 2009 la 23:31
  link permanent
  lola zice ca:

  fac apel la toti oamenii normali la cap si cu mintea acasa. se spune PE CARE, geniilor, nu CARE!!! e incorect, ba, sa spui doar CARE!!! CARE nu raspunde la nicio intrebare! PE CARE raspunde la multe.

  va multumesc

 44. Decembrie 13, 2009 la 00:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Karmacoma – se minte şi cu alte ocazii şi o fac şi eu, deşi nu apreciez deloc, nici la mine, nici la alţii. Gia a rulat. Lola – îi zice acuzativ. Nu?

  (iar dacă te refereai la mine cu: să văd clar prin diversele viclenii şi ipocrizii justificate ale celorlalţi, care mi le administrau, menite să se protejeze ei de mine sau pe mine de ei, “care”-ul primu’ se referea la ei, cei care le administrau, nu la viclenii pe care le administrau)

 45. Decembrie 13, 2009 la 00:40
  link permanent
  shmeny zice ca:

  orice v-ar povesti omu’, numa’ futut vedeti!

 46. Decembrie 13, 2009 la 01:03
  link permanent
  toader zice ca:

  darius nu. el nu apuca.

 47. Decembrie 13, 2009 la 11:43
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Data viitoare bagă aşa: …ale celorlalţi, CEI care mi le administrau… ca să nu mai intre Lola in fibrilaţie.
  Altminteri e simplu să faci diferenţa:
  - CARE p.m. o trimite pe Lola la plimbare ?
  - PE CARE Lola o trimitem undeva ? Pe aceasta ?
  Apropo, Lola, geniu mic ce eşti tu pă persoană fizică, numele proprii se scriu cu majusculă. Limba “messenger“ nu e încă oficială (şi sper că nu va fi). Să nu te mai bagi în seamă cînd eşti in ofsaid, da ?

 48. Decembrie 13, 2009 la 11:46
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Nu că Dar ius al nost` n-ar scrie articole de căcat. Dar azi simţeam nevoia să-l iau în braţe. Auzi la el, să i se rupă aţa pulii în altă parte decît în locul firesc…

 49. Decembrie 13, 2009 la 12:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu urla la fată.

 50. Decembrie 13, 2009 la 12:29
  link permanent
  shmeny zice ca:

  cum adica decembrie 13, ora 12:26? ce-i aici, flash forward?

 51. Decembrie 13, 2009 la 12:36
  link permanent
  netstalker zice ca:

  shmeny, io nu te ştiu de la Radio Lynx, cumva?

 52. Decembrie 13, 2009 la 14:10
  link permanent
  lifosoful zice ca:

  No mă, ce ţi-e şi cu blogurile ăstea. Dic mă, da voi mai aveţi timp să cetiţi câte o carte de vă scrieţi aşa mult p-aci’ ?
  Să vă hie cu noroc!

 53. Decembrie 13, 2009 la 16:33
  link permanent
  Karmacoma zice ca:

  De acord, dar cand te referi la ocazii precum “protejarea celuilalt”, pana la urma minti tot ca sa eviti starea aceea incomoda, sa-i zicem, la reactiile primite. No, alta peste una, ideea e ca daca ajungi sa te simti sufocat de minciunile din jur, inseamna ca tre’ sa incepi macar sa reduci dozajul de minciuni, chiar daca minciuna pare intotdeauna drumul cel mai comod.

 54. Decembrie 13, 2009 la 17:23
  link permanent
  shmeny zice ca:

  netstalker,
  ba da. :) ce faci, omule?

 55. Decembrie 13, 2009 la 17:25
  link permanent
  netstalker zice ca:

  uite, mă dau pe jeg : )))))

 56. Decembrie 13, 2009 la 17:33
  link permanent
  shmeny zice ca:

  ora asta in plus de pe blogul lui Darius ma deprima. Darius. Cu D mare.

 57. Decembrie 13, 2009 la 17:34
  link permanent
  netstalker zice ca:

  îi de la servăr şi de la configurarea lui vordpres.

 58. Decembrie 13, 2009 la 22:56
  link permanent
  Alex zice ca:

  toti suntem feg haha

 59. Decembrie 13, 2009 la 23:29
  link permanent
  ghici zice ca:

  Inteligenţii joacă roluri faţă cu alţii; proştii joacă roluri faţă cu ei înşişi şi, dacă sunt prea proşti, reuşesc să se înşele singuri.

 60. Decembrie 14, 2009 la 12:04
  link permanent
  jimerino zice ca:

  tie iti trebuie un yoda care sa-ti arate calea. zic eu ca toader e numa’ bun.

 61. Decembrie 14, 2009 la 13:05
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Subscriu. Marş 5 zile în cantonament la toader. :lol:

 62. Decembrie 14, 2009 la 13:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Voi l-aţi văzut vreodată pe Toader?

  Vă puteţi reaminti din poză, dând click pe numele lui în articolul ăsta – http://www.jeg.ro/city-of-romance-and-love-and-shit/ – când m-a sponsorizat la Paris, ca să scape cât te urgent de mine, precum şi în mişcare, undeva, la finalul filmuleţului cu respectivul episod din turul lumii doar prin Europa.

  Mna. Eu l-am văzut în viaţa reală.

 63. Decembrie 14, 2009 la 14:48
  link permanent
  jimerino zice ca:

  fa, proasta pulii, comparatia cu yoda crezi ca era intamplatoare? tie infuzie de intelepciune iti trebuie, nu gayareala cu vreun bombonel.

 64. Decembrie 14, 2009 la 14:50
  link permanent
  jimerino zice ca:

  haoleo! trecand, momentan, peste sex, oare ce-o crede jegu’ ca-i yoda?

 65. Decembrie 15, 2009 la 01:23
  link permanent
  un filip zice ca:

  Domnul meu, cateodata debitezi anumite lucruri chiar mai tampite decat ale semidoctului zis z0s0, cu doi 0(zero), chiar daca asta suna a misiune imposibila 4,72 … in pula goala.
  Insa talentul gazetaresc unic si aparte imi impune nu neaparat un respect pentru ceea ce scrii ci un respect intru sadisfacerea obligatiei, ce imi revine ca cititor aproximativ fidel [marturie cam efeminata!], de a ma bucura de urmatoarea scriere la fel cum ma bucur de ziua de Craciun sau Paste.

  Cu respect,
  un filip

 66. Decembrie 15, 2009 la 01:40
  link permanent
  toader zice ca:

  asta zici ca e bibli beat.

 67. Decembrie 15, 2009 la 01:41
  link permanent
  toader zice ca:

  aaaa, ce yoda ba? eu sunt insasi forta.

 68. Decembrie 15, 2009 la 09:31
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Il asteptam cu sufletul la gura pe al doilea filip.

 69. Decembrie 15, 2009 la 09:33
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Si pe al treilea filip.
  (Sanchi, am vrut sa-l iau eu pe 69 pentru ca era la rind)

 70. Decembrie 15, 2009 la 12:20
  link permanent
  jimerino zice ca:

  shfortza.

 71. Decembrie 15, 2009 la 12:26
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  toader e mortal

 72. Decembrie 15, 2009 la 13:48
  link permanent
  musai zice ca:

  si cu chuck norris.

 73. Decembrie 15, 2009 la 13:54
  link permanent
  Yo Zy De REMY zice ca:

  ma jegule am impresia ca pe usa ta scrie la intrare

  beau si fut ca masina de cusut:)))

 74. Decembrie 15, 2009 la 14:46
  link permanent
  jimerino zice ca:

  dupa sangerare as zice ca fara “ca”.

 75. Decembrie 15, 2009 la 16:58
  link permanent
  AW zice ca:

  Mazeltov!

 76. Decembrie 15, 2009 la 18:34
  link permanent
  shmeny zice ca:

  nooooo! io nu cred ca ala ii toader. darius, cred ca te-ai intalnit cu cineva. un toader impersonator

 77. Decembrie 15, 2009 la 19:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci nu. Era Toader. Mirosea.

 78. Decembrie 15, 2009 la 20:09
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nu era perioada când hălăduiai pe europa şi nu prea te spălai, pe drumuri fiind?

 79. Decembrie 16, 2009 la 10:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ba da. Şi tot Toader mirosea, dacă îţi poţi închipui. Şi nu îţi poţi.

 80. Decembrie 16, 2009 la 11:39
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  toader, ce ai de spus în apărarea ta?

 81. Decembrie 16, 2009 la 12:03
  link permanent
  shmeny zice ca:

  toader poate fi gasit la mine, urandu-ne nestavilit casa de piatra mie si lui jimerica.

 82. Decembrie 16, 2009 la 16:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Asta-i metoda ta patetică de-a ne anunţa că te-a cerut imbecilul, iar tu ai făcut teribila eroare de a accepta?

 83. Decembrie 16, 2009 la 17:35
  link permanent
  Kat zice ca:

  bai, e celestra sau celesta? In rest, m-am cocosat de ras :D Mai ales ca am fost in situatia ta Darius, de partea cealalalta a baricadei :D Imi venii ciclu de crezui ca fusei dezvirginata cu degetu si ca avusei primu orgasm =))

 84. Decembrie 16, 2009 la 17:44
  link permanent
  Catalin zice ca:

  Cred ca in momentul in care ai slabit, ti-ai dat si tu seama ca poti agata mai multe femei implicit ca poti sa nu mai investesti atata timp in scrisul articolelor care odinioara(doar ele) iti aduceau faima si sex oral. Deci, nu ai scris asa des pt ca mergi sa te intalnesti cu pizde, asaca, la reprosurile celorlalti ca esti cam rar pe JEG, ti-ai dat si tu seama cam care era rolul JEG-ului si a tot ceea ce scrie pe el incepand cu prima pagina(scandaluri si altele). :D

  e ok..nu-ti face griji..ca barbati, cam toti alegem cea mai usoara si mai profitabila varianta de a ne satisface instinctele animale(mostenite de la Adam)

 85. Decembrie 16, 2009 la 18:05
  link permanent
  unalaunmilion zice ca:

  I find it kinda funny, i find it kinda sad…Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta. Refacere rapida!

 86. Decembrie 16, 2009 la 22:08
  link permanent
  toader zice ca:

  ei, nu am de ce sa ma apar. darius era insotit de un cetatean strain caruia ii imprumutase telefonul. un arab ceva parea. poate de acolo, ca aia cam miros a mosc cand au diverse bucurii.
  in alta ordine de idei eu recunosc cu rusine ca m-am inselat. de obicei noi ne revelam unora din muritori. unii sunt virgini ca buddha, altii cu un apetit sexual deosebit ca mahomed. (desigur, darius e si una si alta. dar nu aici m-am inselat.) m-am inselat alegandu-l fiindca de obicei alora carora li se reveleaza unul ca mine li se pune pata si intemeiaza o religie ceva. darius ioc.

 87. Decembrie 16, 2009 la 22:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  “Nu am de ce să mă apăr, două puncte.”

 88. Decembrie 17, 2009 la 02:51
  link permanent
  Iisus e Sus zice ca:

  bă,tot nu ai zis,cum Dumnezo’ s a rupt ata aia?te ai futut in saltea?ca altfel nu imi explic….poate aveai o lama in boxeri???

 89. Decembrie 17, 2009 la 10:20
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Parafrazându-l pe Dacian(două puncte): cine ştie ce crede Darius că-i femeia sau aproape-sexul şi de ce (dracului şi dumnezo şi maica precistă şi tăţi sfinţii) anume s-a frecat.

 90. Decembrie 17, 2009 la 10:23
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Acu optserv: n-ai diacritice la “baga” şi “zi si tu ceva”. Fetele alea care-ţi bibilesc (bibliesc? bibli, săracu’, pe unde-o fi?) blogu’, ce păzesc? Dă-i parola lui basty (că în mine n-ai încredere, puiuţ de comunist ce eşti), să-ţi modifice alea şi ora aia de vară.

 91. Decembrie 17, 2009 la 10:51
  link permanent
  musai zice ca:

  care, hudrelui, deopotriva ii lipsesc niscaiva diacritice. pe blogul lui, da.

 92. Decembrie 17, 2009 la 11:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aşa, ziceţi-i. Scârba!

  Deci: s-a rupt de la frecuş greşit pe textilă. Ai fost la fizică. Mna, tăt aşa, da’ fără electrizare.

 93. Decembrie 17, 2009 la 11:37
  link permanent
  musai zice ca:

  poate ar trebui ca hudrele sa-i dea parola bastelui? ca nu cred ca are incredere in tine sa-i bagi diacritica :D

 94. Decembrie 17, 2009 la 14:23
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Baaaai, bai, acum m-am prins.
  Chilotii aia Calvin Klein ti-au ramas mici ???

 95. Decembrie 17, 2009 la 14:40
  link permanent
  shmeny zice ca:

  nu m-a cerut. eu l-am cerut pe el. romantic. m-a refuzat. adica bine. m-a cerut si el. mai de demult. io am zis ca da, da’ dupa aia el n-a mai zis nimica. ce sfat imi dati? ar trebui sa mai continuu relatia cu el sau sa-mi caut un alt barbat? multumesc anticipat
  petronela b., buhusi

 96. Decembrie 17, 2009 la 15:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, nu eşti oricum compromisă? Este o Gimelă care stă dovadă. Şi marcează acest fapt cu consecvenţă, cu destulă determinare cât să simtă toată lumea… Ştii la ce mă refer.

 97. Decembrie 17, 2009 la 15:38
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ia-l, Oana, ia-l, fă-l om cinstit. :lol:

 98. Decembrie 17, 2009 la 17:14
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sigur, continuati, ca doar eu nu ma uit niciodata la ce ziceti voi aici.

 99. Decembrie 18, 2009 la 01:08
  link permanent
  toader zice ca:

  jim, hai ma, ia-o ma de nevasta pe saraca fata.

 100. Decembrie 18, 2009 la 01:11
  link permanent
  toader zice ca:

  baaaa, ha ha haaa

 101. Decembrie 18, 2009 la 01:13
  link permanent
  toader zice ca:

  baaaa, ha ha haaa, haaaa, ha ha haaa…
  baaaa, ha ha haaa, haaaa, ha ha haaa…hî hî hî…
  HA HA HAAAA
  A PUS LA ZI DARIUS PROFILU4 LUI PE LINKED IN.
  HA HA HAAAA
  ha ha haaa, haaaa, ha ha haaa…hî hî hî…
  hã hã hã hã
  ….
  cica a fost avansat

  hã hã hã hã

  e web nu stiu ce mama dracu’ director.
  ha ha haaa, haaaa, ha ha haaa…gh gh gh

 102. Decembrie 18, 2009 la 10:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aşa, de vreo trei luni. Da’ la parametrii tăi: prompt, mă… prompt!

 103. Decembrie 18, 2009 la 11:15
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ce, mă??? Web Division Director? Eşti director?? Stai aşa, să-mi iau avânt. Ahahahaahahahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol:

  Când vin la Cluj, dai de băut. Bine, bine, mâncarea o plătesc eu, fomistule.

 104. Decembrie 18, 2009 la 12:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Papricaaaş.

 105. Decembrie 18, 2009 la 13:08
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Cat mai e bonusu’ de Craciun, avand in vedere noua pozitie? :D

 106. Decembrie 18, 2009 la 13:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Numa’ banul vă interesează. Mă, da’ pasiunea, munca dedicată… satisfacţiile profesionale… nimicăăă, mă? Scârnăviilor.

 107. Decembrie 18, 2009 la 13:23
  link permanent
  jimerino zice ca:

  esti director, vere? am o cravata de vanzare, 40 de lei. noua. tipla.

 108. Decembrie 18, 2009 la 16:09
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Papricaş it is. La Bolero.

 109. Decembrie 28, 2009 la 02:37
  link permanent
  Ion zice ca:

  Bah Groza scuze da eu am ras la povestea asta…
  Eu stiam ca femeile sangereaza, tu ai vrut sa fii exceptia care confirma regula

  Oricum…gg

 110. Septembrie 17, 2010 la 23:42
  link permanent
  Billy zice ca:

  Chainsaw sex games?

 111. Mai 11, 2012 la 00:23
  link permanent

  Khmer Karaoke Superstars We was recommended this amazing site by our cousin. I’m uncertain whether this post is authored by him while nobody different know this kind of detailed with regards to my problem. You’re extraordinary! Thanks! your article about Khmer Karaoke Megastars Regards Yoder Lawrence

un trackback

 1. de la Bambinele – Jurnalul Editorialistic de Groza pe Iulie 1, 2011 la 21:47

  [...] Nici o concesie nu s-a făcut de la a antama toate resursele, de la demnitate la umileli necontenite. Până când s-a luat decizia de onoare de a se despărţi într-un final de ea, nu înainte de a-i rezolva de lucru, de durmit şi purtat prin ţările calde, să vadă cum arată papucii moderni, unde mi-a şi rupt de altfel prepuţul, la cea mai mică intenţie de-a o atinge, păţanii despre care aţi putut lectura mai în detaliu mai demult. [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)